Bebisar.

Har precis kollat på "En unge i minuten" och käkat en go middag bestående av pasta med wokgrönsaker me lax å sås!:) gott vare !
Mysigt att kolla på bebisar hihi.. va ju inte speciellt länge sen de va ja som låg där även om de känns som de va gör länge sen !  Dock fick ja ju inte ligga å hålla på som dom.. enda gången ja fick ligga i sängen va när han skulle ut haha.. så va inte mkt tid som tillbringades på själva förlossninge :) Vilket va skönt!
Men ibland kan ja tycka att de kanske gick lite väl snabbt.. han ju knappt reagera på att ja skulle föda barn:P Men sen nu när jag såg hon som fick ryggbedövning så e ja nog väldigt glad för de endå, uscha va äckligt de såg ut, jag som hatar nålar.. så va nog tur ja inte hann få de.. allt gick för fort :)

Nu ligger ja å halv kollar på big brother, vilket inte alls är ett lika mycket program haha :p
Det är 3;dje programet jag ser sen de börja.. har missat alla andra haha.. men de gör ju inte speciellt mkt, e ju inte alls speciellt bra om man jämför me hur de va förrut när de gick på kanal5 å adam alsing hade programet.!

Knorren ligger å sover fortfarande som vanligt :) Gose unge!
Va väldigt nära å ta upp honom innan när ja kollade på bebis programet, bara för att få lukta lite på han å krama lite.. men ja hejda mej å lät bli haha ;)
Får ju endå gosa me han sen när vi flyttar in till sängen ;p

Nu skickade ja precis iväg en beställning på lite förstoringar till fujidirekt, hoppas de blir bra!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback