Klängapa!

Undra när "gamla" Noel ska komma tillbaka? De började i när veckan starta me att Noel blev lite extra sällskapssjuk å gnällig, men inget extremt eller jobbigt. . men nu i helgen har de varit mycket mer.
Men tror de mest har me å göra att han inte riktigt kommer till ro lika bra denna veckan att sova på dagen.. sover aldrig mer än en timma själv i sängen,sen är han vaken, dock vaknar han alltid som en liten solstråle, men blir gnällig fortare eftersom han blir trött igen.  Men på mig i soffan går de bra att sova.. och när han e övertrött blir han jätte gnällig och måste vara på mej hela tiden.  Han har varit jätte mammig denna helgen.
Undrar fortfarande om de kan vara en såndär utvecklingsfas? !

Han drömmer väldigt oroligt oxå emellan åt.. gnyr å rör på sej mycket i sömnen, ibland har han till och med panik skrikit, men inte riktigt vaknat till å sen somnat jätte hårt igen :S
Antagligen mycket ny intryckt åså.. men jobbigt för han att han ska drömma jobbiga drömmar =/

Jag själv blir faktiskt oxå ganska så trött på hans gnällig och övertrötta sida så ja orkar inte heller göra speciellt mkt utan sitter då och hänger me han i soffan på mej å gäspar :P haha
Han måste ju få sova, så vad gör man inte för sin unge ? ;)
Men kan bli lite jobbigt ibland oxå då ja inte får något gjort alls här hemma å blir bara tröttare av att sitta här hela tiden.. men men..

Kanske får bli en promenad om en stund så kanske man piggar till lite av friska luften.. å vagnen är ju inga problem att sova i, där e han ju alltid tyst så de är ett säkert kort ! haha
Men ser inte jätte kul ut ute.. blåsigt och ingen sol kvar :(


På tal om hänga leksaker överallt som ja skrev i förra inlägget . . ja ni ser ju bakom mitt huvut så hänger de oxå något haha ! Han brukar kolla på den när han hänger över min axel i soffan, å ibland upptäcker han den även när han ligger ner i soffan :P


Kommentarer
Tess säger:

Det är en språngfas bara, det går över.. Junie har sina ups and downs vad gäller att vara klängig hon med! Det finns tydligen vissa veckor då de är mer klängiga.. :)

Haha..säger du det? De såg onekligen väldigt stora ut..haha..kanske inte var beräknade till småbarn? Vi köpte ett par snarlika åt Viggo där förra året, han blev jättetuff! :)

2011-03-27 | 13:55:39
Bloggadress: http://kakaombord.blogspot.com
Tina - Minnas mamma säger:

Det är säkert en utvecklingsfas :) Boken "Växa och upptäcka världen" är JÄTTEBRA, där står det om alla utvecklingsfaser. Det står mycket mer noggrant i boken än på nätet så den rekommenderar jag verkligen :)

2011-03-27 | 15:42:29
Bloggadress: http://hejtina.blogg.se/
Mikaela - mamma till Viktor <3 säger:

Ja, men Viktor är lite likadan. Ibland vill han ha mat igen om två timmar :D Haha.Men det är bara bra om de äter, och även att det inte är så kul för oss föräldrar att mata i stort sätt hela tiden är det bra att de växer! Sådana tetrapacker är så himla bra - de är guldvärda! :D Det är så jobbigt att ha med kokat vatten, och kokat svalt vatten, och puler och blanda ihop allt :P Haha.

2011-03-27 | 17:17:54
Bloggadress: http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Jonna säger:

Jag tror det blir så när dom blir äldre. Speciellt det där med sovandet. Det finns så mkt att titta på och då blir det svårare att sova, han vill ju inte missa något :)Joel var också självständig och somnade super lätt när han var "mindre".. Men ju äldre dom blir desto mer kräver dom. Innan ville Joel inte ens sitta i famnen för det var tråkigt. Men nu vill han helst sitta hos en. Dom ändrar sig såå mkt :)

2011-03-27 | 21:35:07
Bloggadress: http://jonnaterese.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback