Morgon mys!

Idag är vi uppe tidigare än va vi brukar.. eller iaf jag ;P  Vi vakna strax efter 6 tiden då Noel villa ha lite frukost då.. sen somna han om som vanligt.. å de brukar jag ju oxå göra, men inte idag, låg å vred å vände på mej i säkert en halv timma innan jag gav upp.
Gick då upp å ställde mej i duschen ist :)  Å sen plocka ja ihop tvätten då ja kom på att vi hade tvätt tid idag så lika bra att börja tidigt när man ändå är uppe :)
När ja kom upp från tvättstugan igen så hörde ja någon ligga å prata...inne i sovrummet ligger nån å skiner som en liten sol :) hehe
Så då ville han oxå komma upp.. .så vi gick ut till vardagsrummet å la oss i soffan å kolla lite på Vakna me the voice å sen la vi oss på fårpläden en stund å låg å kolla på dom små fiskarna :)

 

Sen ville han ha lite mer käk de lilla matvraket som han blivit :P Så vi kröp upp här i soffan å käka å kolla tv. Sen gosa vi en stund å sen totaldäcka han här i soffan jämte mej för en stund sen haha!

Så tänkte gå å kolla ifall tvätten e klar nu å hänga upp den.. sen kryper ja nog upp jämte Noel i soffan en stund :)

 


Kommentarer
Sanna - Mamma till Isabella! säger:

Sv: Vi kan inte heller ta upp vagnen tyvärr. Det är bara liggkorgen som vi tar upp för hon gillar att sova i den. Men det blir rätt bökigt ibland. Jag orkar inte ta upp den för trapporna, så det får sambon göra när han kommer hem haha.



Åh så mysig morgon ni verkar ha haft det då! :)

2011-03-28 | 11:01:38
Bloggadress: http://saaanna.blogg.se/
Linda Rangfeldt - med plutt i magen säger:

ah mig går det verkligen upp och ner för. Vissa dagar har jag ett sådant sug efter marabu chokladkaka med nötter i eller Nutella, och andra dagar är det äpplen och sånt där jag vill ha! hehe. Får hoppas att den där chokladen inte gör att jag drar på mig fööör många kilon, hehe. Lite hull får man ju räkna med men man behöver ju inte äta ihjäl sig för att man har en bebbe i magen :) Ååh just ja, marie kex, det är fina grejer de för suget ibland :) hehe



Hoppas du och din fina lilla kille har det bra, men ni verkar ha det bra iaf! Så gosiga bilder på er :)

2011-03-28 | 12:09:14
Bloggadress: http://lindarangfeldt.blogg,se
Mia...numera mamma till en liten prinsessa! säger:

Mys mys mys.. vi har också bara legat och myst idag.. men nu ska vi ta och gå t i det fina vädret är det tänkt!

2011-03-28 | 13:11:50
Bloggadress: http://miapiafias.blogg.se/
Jessica -The Truth And Other Disasters säger:

(sv) Tack :) Haha ja visst var det sött, som om hon visste att jag fyllde år :P Och sovmorgon fick vi på morgonen också!



Skönt att kunna duscha och gå ner i tvättstugan utan att ta med bebis! Skulle aldrig gå med Liv :P Får altid ta med henne in i badrummet när jag duschar så får hon ligga på skötbädden med någon leksak eller följa med in i duschen :P Tar till och med med henne när jag ska på toa haha! Får väl hoppas att hon vill sova själv i fortsättningen med så man kan få lite gjort haha

2011-03-28 | 13:46:59
Bloggadress: http://jayde.blogg.se/
Johanna - MyShoebox.se säger:

Så söt! Sover han utan pyjamas? Jag vågar inte vara utan på Charlie, är rädd att han ska börja frysa... Han vaknar också runt sex för frukost, men det är sällan han somnar om utan det är oftast morgon då :P

Hur gammal är Noel nu?

2011-03-28 | 21:59:26
Bloggadress: http://h

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback