Trötter +bvc 6 veckor + 5 dagar !

Å så seg å trötter ja börjar bli nu... har vart en tyst dag i bloggen då vi inte har varit hemma. Å innan vi skulle iväg idag så funkade inte blogg.se så då kunde ja inte göra nån uppdatering.

Idag var vi iaf på bvc vid 2 tiden för att väga å mätta Knorren :D Han charmade sin bvc tant som vanligt me ett par leenden, men blev sur på oss när vi tog av han kläderna.. men ja de gick ju över sen oxå =)
Han hade inte gått upp så jätte mycket, men de va ingen fara sa hon eftersom han äter som han ska och mår bra :)
Idag låg iaf vikten på 4460g, så 100g sen förra veckan vi va där på måndagen. Och längden låg på 56,5 =)
Nästa gång vi ska ditt blir om 2 veckor och då är de dax för läkar kontroll oxå :)

Sen åkte vi till Ullared me Teresa en sväng för att vi ville komma iväg och göra något.. så de fick bli en lite roadtrip ditt igen haha..  fast denna gången va de Teresa som fick stå för stor shoppingen :p Vi va ju där för 2 veckor sen me mor så vi små handla lite bara..  fick iaf me en febertermometer som vi hade glömt förra gången :) och hitta en jacka till honom som dom sålde för 50 kr nu, då han blir så varm me overall i vagnen så de kan han inte ha nu när de vart plusgrader ute, utan har haft tjocktröja ist, men nu har han en jacka oxå här hemma:)
Vi har iaf haft en bra och mysig dag tillsammans me Teresa! :)

Nu är jag sådär trött så ja e helt frusen i kroppen..  Knorren har iaf somnat för natten.. väckte han innan i stolen för att få på pyjamas å för lite kvällsmat... sen somnade han ganska fort här i sängen efter ett försök att äta upp sin egen hand smo antagligen lyckades trött ut honom ;) haha

Nu ska ja iaf gå upp å  ta något snabbt å käka då de inte blivit mkt mat idag...sen blir de banne mej sängen för mig oxå så man orkar med morgon dagen så de bär av till Lina och Aron igen för en lekdag :D !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback