Hej hej !

Vi har haft en helt okej dag idag oxå =) dock lite tråkigt att de vart regn ist för sol =/ Men jaja..
Vi gick iaf ut i eftermiddag en sväng iaf.. på me regnskyddet bara ;D Tog ett jäkla tag innan ja fatta hur de skulle vara, aldrig testat å sätta på de innan.. så stod där nere i trappan å svor för mig själv en stund haha!!

Vi gick iaf en sväng å sen ringde vi farmor som kom och mötte oss vid tygaffären. De fanns inget kul i den så vi drog vidare till nästa ist, men fanns itne så mkt att hurra för där heller, så vi köpte inget tyg idag.
Vi tog oss en sväng inne i knalleland oxå när vi ändå var där.. Noel fick jätte fina kläder av din "gammel"farmor, han tackar så mycket så klart ;) ♥..  Sen åkte farmor hem för att laga mat så inte görfar skulle svälta ihjäl där hemma höhö ;)  Jag och Noel fortsatte gå en sväng där inne..
Gick in på Sisters och kollade, dom har ju gjort om Sisters butiken i knalleland till en outlet, så e mkt bättre priser där inne :D
Jag hittade en jacka och en sjal som blir perfekt nu till våren. . kalaset skulle gått på 1200 kr, men inte för mej, de gick ist på 250 kr.. FYND (!) .. jaaa :P  Dom har sjukt fina smycken där inne me, halsband 99 kr och allt annat 49 kr oavsett tidigare pris, men fick inte följa me några smycken denna gången utan de får bli en annan gång ist = )  Men visar alla kläder i ett annat inlägg sen ist :)

Sen här hemma så har vi bara gjort de vi brukar göra varje kväll typ. . Ett bad för Noel och sen kvällsmat i soffan framför teven och sen i säng me honom.. å nu sover han :)
Jag själv har släng mej på soffan igen å glor tv samtidigt som ja surfar runt på datorn :P Fortsätter fixa lite me tradera aktionerna, la aldrig upp alla igår då kl blev mycket igen.  Är inte så jätte mycket kul i denna omgången, men kanske kan bli några kroner iaf :p Love tradera !

Ifall man skulle glömma hur de går till så är de tur Noel kan påminna ;) höhö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback