Måndag å bvc! :)

Som vanligt har vi varit på bvc som vi brukar på måndagar :) Knorren va duktig idag oxå och fick lite beröm av sin snälla bvc tant=) Han har även vart duktig me vikten nu och hade ökat riktigt bra så nu väger han 4360 g, alltså har han gått upp 260 g på en vecka och det är mycket för att vara Noel! =) Så han går upp lite fortare nu sen ja börjat pumpa å han får på flaska !

Sen åkte vi direkt ut Sandared för att hälsa på Teresa :) Där blev de te och en massa tjöt som vanligt! Riktigt trevligt.. Och alla 3 har gosat lite me Noel.. dom e så fina ihop med honom, och deras lilla bebis i magen kommer få en toppen familj :D Vi längar självklart tills h*n kommer ut så vi får se vem de är som är där inne som ska leka me Noel i sommar ;p hehe

Nu har iaf Noel käkat och fått på sej pyjamas och ligger här jämte på mage i soffan och är på väg att somna..  Tänkte då fixa lite mat till mej, men först ska ja sätta mej och pumpa lite mjölk för dom e fulle som silikon bröst just nu då ja inte pumpat sen i förmiddags haha!
Så blir väl de och halv åtta hos mej först ! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback