En härlig 2 månaders dag !!

Oh vilken toppen dag jag och Noel har haft ihop idag :) Bara gjort mysiga saker ihop !
Började ju med vårat morgonmys å sen blev de inte alls att ja kröp upp i soffan me honom som jag skrev, utan när han vakna så tog vi på oss kläder och gick ut ist då de spruckit upp och blivit kanon väder me blå himel och soool !! :D  Så gick en promenad och sen ringde vi å fråga va pappa/morfar gjorde. . han va på jobbet så vi gick dit så gick vi på stan och käka lunch me han sen :) Sen traska vi hemmåt efter en stund, tog en liten omväg så de blev en extra promenad igen å sen även in på city och handla lite.

När vi kom hem så la vi oss på soffan en stund å så fick Noel mat, och sen somna han på mej en stund ! Sen hörde mamma/mormor av sej å kolla ifall vi fortfarande ville möta upp henne när hon sluta jobbet, å ja de ville vi ju. Gick med henne till stan och hjälpte henne och välja glasögon bågar, ett par riktigt fina blev de :D
Så då blev de en promenad till där.. så Noel har njutit för fullt idag när han har fått åka så mycket vagn ! Så har haft en go och glad kille idag då han sovit endel i vagnen och blir så inte så trött å grinig utan har hållt sej glad hela dagen :D !
Så idag har vi gått över en mil och de känns nu i kroppen då de va länge sen ja gjorde de haha!

Sen har vi bara myst här framför teven ikväll.  Försökte hålla Noel vaken då ja inte ville att han skulle somna efter maten redan vid 7 tiden... han däcka av flera gånger haha.. men vakna till liv när ja tog me han in i badrummet så han fick bada ist :P Sen blev de sista måltiden strax efter 9 och så kollade vi på csi. Sen i sista reklamen så hoppa han in i sängen ist och där sover han gott nu :)

Och tänkt att min lilla korv redan är två månader idag !! Som alla andra säger, dom två bästa månaderna i mitt liv!! Mitt liv har den största meningen de kan få :)
Stor kille nu. .men har fortfarande inte lärt sej att gå, säga mamma eller äta thai mat.. alltså inte mycket att hurra för ! 
Fast han har däremot lärt sej att göra bubblor på läpparna me sitt saliv som blir ett resultat att han helt plötsligt har börjat dreggla lite, han har börjat käka som en häst och kan få i sej 200ml emellanåt utan problem, gör massa roliga ljud ifrån sej å ja säkert massa andra små kul saker oxå , så de hurrar vi ju självklart för ;) höhö

Ska nog me strax gå och lägga mej då ja börjar bli ganska trött efter en lång dag som de vart full gång hela tiden! : )  Imon hoppas vi på sol igen så vi kan gå lång promenad imon oxå, och ut på lite videungs jakt !:p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback