Hej hej !!

Nu är vi hemma igen.. eller a vi har varit de ett tag men inte hunnit skriva förrän nu =)

Vi var iaf iväg på barnloppis innan, ja å mor möte upp Teresa och John så gick vi med dom ihop bort till loppisen :)
Va mindre än va vi trodde men oj vilka fynd vi gjorde endå ;) Fick me massa fint hem för en billig peng.. ska visa sen i ett annat inlägg.. blev ganska så mkt :p men de bästa köpet vi gjorde va en ny babysitter. En sån svart som ja har kollat på hos babyproffset men tyckt att de va lite dyrt att lägga 600 kr på en babysitter. . men idag så fann vi en likadan fast en blå som nästan inte var använd alls, om den ens vart de, såg helt ny ut.. å den fick vi för 100 kr (!) alltså 500 kr billigare höhö ;) FYND!  Så nu kan mamma ta våran gamla och ha den hemma hos sej så Noel har en där oxå :)

Sen åkte vi mot stan så lämna jag av mor och sen hem å tog på mej en jacka.  Åkte sen och möte Marie, Kim och Filippa som grillade korv vid badplatsen i sjömarken, så där fick man sej lite mat, de tackar man för :P Så nu har vi gjort årets första grillning, å Noels första någonsin ;)

Väl hemma så tog vi upp alla grejer och titta på alla nya fina saker :) Sen matdax för Noel å sen blev han en gnällspik som skulle klänga som en liten apa på mej, å helst skulle jag stå upp oxå.. puh !  Men efter en stund satte ja mej ner endå å de funka, å sen nån minut senare så sov han på mej.  La ner han i soffan för en stund sen jämte mej, men nu har han vaknat igen, men ligger å tjötar me sej själv ist å flaxar me benen.
Hoppas han behåller ett gott humör som han haft innan idag.. för om ca 1 timma så åker vi nog upp till pappa å dom en sväng :) Där skulle de bli kycklingspett ;p hihi


Fin va :P  De vita på bågen är prislappen som ja inte orkat ta bort än så de ska inte vara där !

 

Noel testa den lite innan, å de funkar alltid en stund,.. sen blir han rastlös, han är ingen babysitter unge, han vill hellre sitta i soffan som stora pojkar..mhm.. har till och med prövat å ställa babysitter i soffan jämte mej haha.. men nej . . å tar ja ur han å sätter han i soffan så blir han nöjd.  Envisa unge. Ja hoppas han ska börja tycka om babysitter om ett tag, för e ganska så smidigt att ha dom där i. Speciellt när dom börjar flänga runt mer. . får träna honom eller nåt på de ;) höhö


Kommentarer
˙·٠•●♥ Ida & Jouline ♥●•٠·˙ säger:

Exakt den har vi också fast i rosa =D

2011-03-26 | 22:29:29
Bloggadress: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback