Nattugglan!

Som vanligt ingen sömn här inte.. kan inte sova.. mhm..
Legat å kollat på 90210, eller som den gammal serien heter, beverly hills så klar :D Fast de är den nya delen av serien.. bara sett 2 avsnitt men verka kul :P hehe.  Serie nörd jag vet !

Men nu har ja precis vart uppe och borstat tänderna och så för natten så nu kan ja somna om ja vill iaf : )
Kolla runt lite här på nätet nu me.. jag vill åka till universeum.. verkar ju hur ballt som helst haha ! Vill bara göra såna saker nu förtiden.. Prata me Peter om att ja vill gå till djurparken, men känns ju som att man måste ha ett kid me sej då. Så bad han ta me sin bros son isf.. då får man gå till djurparken om man har kid  :D haha 
Va så länge sen ja va där, och e ju så mysigt och gå där inne och blir en skön promenad oxå :D
Å imon blir de ju en av dom roligaste ställen som finns, Liseberg.. som barn på nytt blir man ju ;p haha.
Ska nog hinna med en lunch me far innan vi åker oxå tänkte jag ! :) Undra va vi ska äta.. jag e sjukt sugen på sushi. mhm undra om min far äter de ? Måste kolla de imon hehe.. Annars brukar de bli thai me far.. oxå super gott ju :)


Funderar på att sätta på ett avsnitt till iaf.. verkar inte kunna somna än endå.. å får ju ändå sovmorgon till minst 11 imon om jag vill. ändå har jag ställt kl på 9 :) hehe. Orka inte ändra den inna, då den har stått på 9 hela veckan. så de får bli de imon me :)

God natt !


.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback