Världens tråkigaste vecka!

Fy tusan vilken vecka jag har haft.. så sjuk.. har nog inte vart så sjuk på länge, om ja ens nångång har varit så dålig? mhm, Det började iaf på måndagen på jobbet, kände hur jag fick feber och den steg snabbt, så satt och frös som en galning och va såå hängig men ja härdade ut hela dagen till kl 4, sen gick ja hem å sov. Tisdagen gick ja till jobbet igen bara för att vi skulle ha information ifrån Tele2 på förmiddagen så ville vara där då. Mådde ganska okej på morgonen, men framåt lunch så steg febern igen, och vid 1 så fick jag åka hem och sova.
Då blev det bara värre och värre. . Vilken hemsk natt de va på tisdagen, gud vilken hög feber jag hade. frös som bara den och vakna flera gånger den natten, sen tidigt på onsdag morgon vakna jag av att ja bada i mitt eget svett och typ koka ist.
Så inte hade jag blivit något bättre... Sen framåt eftermiddagen så börja även magen att krångla, fick springa på toa stup i kvarten. Fy fan va jobbigt !!  Så höll de på, va helt död ! 
Torsdagen kände ja mej lite bättre, febern hade försvunnit och de var bara magen som var något bubblig och väldigt seg i kroppen. Låg i sängen hela dagen men sen på kvällen tog jag och åkte bort till Catte Martin Wilma där även Peter var, dom satt ute och grilla åså. Skönt att komma ut och få lite luft. Sen framåt kvällen kände ja hur magen börja göra ont igen.  Blev sängen dirket när ja kom hem. Blev en natt me lite sömn igen, toa besöken börja vid 3 på morgonen och höll sedan på så 1-2 gånger i timman fram till 12 på dagen. Jävlar va jobbigt säger jag bara !!!  Blev då trött på detta och ringde sjukvårdsupplysningen för att få några hjälpande ord iaf ..  .Va väll egentligen inte så mycket att ha. . Men dom trodde de var någon form av magförgiftning jag hade fått. Jippi! Åt kyckling på söndagen, så kan vara den trodde dom. Mhm blir nog ingen kyckling i denna lägenhet på ett tag  haha.
Fredan blev alltså en lugn dag, låg mest i sängen hela dagen, sen på kvällen åkte min döda kropp upp till Peter en sväng. Han gjorde god mat, som jag inte kunde äta :( suck. Men ja gick något annat kul ist, han hade vart på ginza under dagen och då köpt me Suns sommar till mej :D weeey. underbar film ju! haha Tjötade även till mig att vi skulle se den haha. Den är ju så kul, en film jag kan se 100 gånger utan att tröttna :P
Sen börja vi kolla på någon annan film oxå, men den va väll sådär så vi såg inte klar den. .  Sen åkt ja väll hemmåt vid 1-2 eller va hon nu var. .  Då blev magen lite seg igen..
Idag har de vart bättre iaf. . Lyckades till och med äta lite, och de var gott efter att ha gått vrål hungrig i 4 dagar hehe.
Sen har ja varit i knalle med Madde idag en sväng och kollat lite.. vi hoppade marknaden faktikst, kände inte att de var något man missa iaf, e ju samma skit varje år :p  Blir ju bara att man köper något onyttigt att äta, typ godis å sånt och de kan jag ju inte äta nu endå hehe.
Sen börja madde dricka här hemma, fundera även jag på det en stund, men hoppa även det, kände att min kropp hade aldrig pallat de . . Lika bra att låta kroppen få bli helt frisk innan man börjar hälla i sej sån skit igen :)
Så nu sitter Madde, Sandra, Lollo, Markus och Linda där ute och tjötar och dricker. Själv är jag osocial och sitter här i mitt rum eller på toan hahaha :p  Så rolig e jag ;)
Ska nog sätta på något avsnitt av 90210 :P Fasnat för de nu.. rolig serie :D
Så hoppas jag att jag vaknar ännu bättre imon :) För vill verkligen kunna gå och jobba på måndag . har verkligen varken råd eller lust att vara hemma mer. Det har varit en månad med för många sjuk månader känner jag .. fy =/
Hoppas jag får vara frisk länge nu, hela sommaren ! :)
Så inte blev de något varberg denna helgen som de var planerat :( Tråkigt. Så de får bli nästa gång jag är ledig ist kanske :)  Hade verkligen velat åka ner. Hade vart gott att komma bort lite. Men nej, ist går jag och blir jätte sjuk när ja hade lyckats byta helg på jobbet och grejer.
Så nu blir det en hel vecka men jobb + helgen ! men men.. ganska bra att få byta helg endå , så slapp de bli många sjukdagar och så får ja jobba och tjäna in lite pengar nästa helg :)  Jobbar kväll hela veckan. boring !
Jaja nu har jag skrivit väldigt mycket här om min sjuka och tråkiga vecka. haha

Hoppas ni mår bättre än mej ! :)

.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback