Söndag.

Nu kom en såndär söndag då jag önskade att helgen va en dag till hehe :P Innan har de ju itne spelat så stor roll, men nu hade de faktiskt vart gott me en söndag till ;)

Jag å Noel var iaf en sväng i knalleland innan idag, skulle köpa leksak till Noel då han fick en sen födelsedags peng av Britt igår uppe hos pappa :p
De blev iaf att vi äntligen köpte hans älskade kundvagn me leksaks mat i, jisses va han har hängt över den varje gång vi vart på eko, å han älskar den när vi har varit och hälsat på ute hos Jonna och Joel :) Så ja nu äntligen har han en egen, ungen var överlycklig å vart skit sur när han va tvungen å lägga upp den vid kassan å betala haha!
Den har de lekts me hela kvällen här hemma sen ;)
Blev även lite kläd fynd, men de kan jag visa sen.

På em åkte vi upp till farmor och göran å käka lite, blev god thai mat som farmor hade gjort å Noel hade me sej köttfärs sås å farmor koka en potatis till honom hehe.. han äter hellre de me potatis än pasta.. för van är jag gjorde matlådor till mej så fixa ja några burkar till Noel oxå å då koka jag ju ingen spagetti så låg bara köttfärs i dom , å när jag blanda de me pasta hjul hos pappa igår så vart de inte alls bra tyckte Noel, så de funkar bara ifall de e småå bitar me spagetti, annars funkar inte pasta.  Men potatis funkar alltid tycker Noel ;)

Å nu på kvällen har vi bara grejar lite här hemma, eftersom de e tidig uppgång imon igen så fick Noel sova tidigt så de blev sängen redan kl 6 för honom :)
Just nu håller jag på me lite tradera annonser, men får nog fortsätta me de imon ist.. för har endel annat som måste fixas nu. En tvätt ska hängas, matlådor ska lagas, duscha, äta, å sen kl 9 vill ja va klar me allt för å kunna se på bb.. så bara å lägga på ett kol nu hehe ;)


Kommentarer
Theodora säger:

Fina killen, en liten shoppingtalang där med kundvagn och allt. Det skall börjas i tid ;)

2012-04-22 | 23:09:34
Bloggadress: http://theodora.nu
Anonym säger:

Testa risoni det är precis som pasta

2012-04-23 | 17:35:35
Anonym säger:

Vad heter du på Tradera? Några fynd;)

2012-04-23 | 19:27:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback