Räddad.

Då sover ungen sen ett tag tillbaka :) Skönt att han inte ville vara uppe lika länge idag.. som tur va var han inte svår att få upp i morse iaf :)
Han vakna själv av att jag brötta i köket å kom upp å hämta sin flaska välling som vanligt å gick å satte sej i soffan.

Idag vart han lite ledsen när vi lämna på dagis, va inga andra barn där idag när han kom som de är vissa dagar,  så idag vart de nog lite tråkigt tyckte han.. men de gick nog över ganska så fort.. han fick vinka i fönstret till mej  :)
Men ja de hade gått bra sen hela dagen som vanligt sa dom när jag kom å hämta efter jobbet.  Å idag hade han ätit bra oxå, igår vägra han totalt, då vart de fisk me äggsås, de tyckte han alltså inte va så popis, han e inte så jätte förtjust i fisk.. men idag hade det varit favoriten korv me mos å han hade ätit riktigt bra :) Är de mat han gillar så äter han oftast väldigt bra, å helst ska de ju vara själv :) E glad att jag lät han börja kladda me maten tidigt, han lärde ju sej å käka me sked å gaffel själv tills 1 års dagen ,sen dess hjälper jag han ingenting utan jag han äta ifred å han sköter sej själv :) Tror de uppskattas på dagis oxå.

Sen är vi sega båda två när vi kommer hem på eftermiddagen från jobb å dagis. Mest jag haha ;) Men de som har räddat mej varje där är makka pakka å hans vänner hehe ;)  Den dvd har varit på varje dag nu.. de funkar att kolla på tycker Noel.. även om han pendlar mellan att sitta i soffan till å springa fram till teven, så kollar han faktiskt på de :p

Nu tänkte jag käka lite kvällsmat.. funderar på ägg macka, va ett tag sen nu :)  Men ska kolla kalrt på halv 8 hos mej först :)
Sen sova så man orkar jobba!  Blir jobb även på lördag, gott me lite övertids pengar.. å som de ser ut nu så blir de jobb även på tisdag när de e röd dag, de e så mkt å göra där nu så dom stänger inte ens då.. hehe.. men a lika bra å passa på när de e som bäst betalt.. å Noel e ju hos Simon i helgen.. men ska kolla ang tisdag då jag inte kan jobba hela dagen eftersom jag gärna vill vara me Noel en stund när man väl är ledig så blir nog en halv dag isf om de går å lösa :)



Kommentarer
Caroline säger:

Iggle Piggle köpte jag på Ica Maxi i somras. Vet inte om de finns kvar men jag har sett att leksaksaffärerna har liknande, dock dubbelt så dyrt :(



2012-04-25 | 22:03:19
Bloggadress: http://carolineprim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback