Slö dag..

Idag känns de som de kommer bli en riktigt slö dag.  Riktigt piss väder ute å vi har pyjamas kläder på fortfarande, eller Noel e blöjfis då han redan hunnit söla ner sin pyjamas : )
Vi sitter just nu i köket å käkar en jäkligt sen frukost haha.. fast Noel har ju hunnit äta välling när vi vakna vid 9 tiden..
Vet inte riktigt mer va som händer idag... jag ska iaf gå ner å slänga i en tvättmaskin strax.. japp jag har faktiskt satt upp en tvätt tid idag även fast de bara va 1 vecka sen vi tvätta hihi ;D Men e bara för ja vill ha mina grå mjukis byxor som Noel sketat ner, även om ja säkert har minst 10 par till så e de just dom jag vill ha nu... å sen ska ja se ifall några fläckar går bort på ett set som Noel sölade ner på dagis.

Kanske vi lägger oss i soffan sen igen å myser framför en filt.. vi har inte ens orkat dra bort gardinerna än så de e så där halv mörkt å mysigt där inne fortfarande :p Hörde jag mys dag ?
Vi funderar på att åka upp till farmor å görfar sen oxå å bjuda dom på muffins :)


 


Kommentarer
Hanna Z | Mamma - Mode - Skärgårdsliv säger:

Såna där dagar måste man få ha ibland:) Och här hemma tvättar vi oftast flera ggr i veckan, haha. Var kommer all smutstvätt ifrån? :p

2012-04-09 | 13:42:01
Bloggadress: http://hannaz.se
Jossie - Mamma till Edvin säger:

Haha en tvättid för en vecka sen? Hur klarar du dig? Här tvättar vi säkert en 5-6 maskiner/vecka om inte mer :S Så det är jäkligt gött att ha en egen maskin i lägenheten ;)



Sv: Ja, jättemysig bild :)

2012-04-09 | 14:05:22
Bloggadress: http://jsantinelli.blogg.se/
Jossie - Mamma till Edvin säger:

Sv: Okej jag ska prova att göra smoothies någon dag :) Jag läste på en mammabloggerska att hon tog yoghurt + mjölk så de blev som drickyoghurt och det åt han en gång. Han trodde nog det var välling han skulle få och när det inte var det tyckte han nog att det var något konstigt han fick hehe :P

2012-04-09 | 14:17:40
Bloggadress: http://jsantinelli.blogg.se/
Tina - Minnas mamma säger:

Hihi, Minna tuggade också på kritorna! Mycket och länge, mums. Men hon lyckades få till några streck mellan varven ;)

2012-04-09 | 14:28:52
Bloggadress: http://hejtina.blogg.se/
Emma Josefine säger:

åh tusen tack för grattiset hälsar Alva !! :D hoppas att ni också haft en helt underbar påsk ? kraam

2012-04-09 | 14:57:05
Bloggadress: http://emmajosefine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback