Skratt blir kärlek.

Vilket tråkigt påsk väder vi har.. kan ju hoppas på lite bättre väder till helgen.. lite mer värme tack!
Nu em/kväll har de vart riktigt tråkigt och grått me regn. . blä!
Men vi har haft en bra dag för de ;D  Börja me dagis vid 9 tiden, ska skriva ihop ett inlägg sen eller imon om hans två sista dagar på inskolningen :) Min duktiga kille !
Vid 11 åkte jag upp å hämta honom igen, morfarn följde me å hämta honom på dagis då han skulle åka me oss ner till stan för han skulle ut å dricka lite öl me jobbet å då kan man inte ta sin egen bil ;)

Sen blev de hem så Noel kunde lägga sej å vila, han somna direkt när vi kom hem å sov i nästan 2 timmar, då  blev de en snabb lunch me lyx maten ravioli haha.. ibland får man vara lat ;)
Möte upp Sara å Agnes utanför oss, traska bort till knalleland då Sara hade ärenden på Lindex å apoteket å jag på HM, skulle byta en t-shirt som hade en fel söm på sej som vi köpte för ett tag sen, va sista dagen å byta idag, ute i sista minuten som vanligt haha ;)  Blev även en annan t-shirt till Noel som han får lite som en påsk present,  finns ju massa fina roliga t-shirts för 50 kr bara :)

Kidsen började tröttna på att gå i knalle me mammorna, speciellt Noel som inte alls va så pigg på att sitta mer i vagnen utan åla omkring som en galen mask i sitt bälte haha! Vi gick då bort mot leos där de blev massa bus å lek idag.. vi va kvar i flera timmar, å de lektes både på lilla å stora avdelningen.. nu när Noel gillar å åka ruschkana så ska man åka i stora hela tiden, jävla bra träning för mammorna haha, vet inte hur många gånger vi gick upp där, sluta räkna efter en stund ;)
Vi lyxa även till de me glass å Noel hade lyxen å få en helt egen som han smaska i sej utan problem haha ;)  Gör snygg va han,  har inte orkat ladda in korten i datorn utan får göra de imon ist då den ligger på laddning nu :)

På vägen hem så handla vi lite, köpte lite ny frukt för att kunna göra smoothies när vi kom hem :)
Mycket poppis hos Noel, å även hos mamman.. mums! Snabbt, enkelt å gott mellanmål, de gillar vi!
Vi åkte sen upp till farmor en sväng och käka lite macka å fikade. blev inte så jätte långvariga för Noel började bli ganska så trötter... på vägen hem tog vi oss en snabbis förbi Alex som jobbade å sa hej till henne:) Noel utforska en stund i affären , men även där börja han visa sin trötthet efter en stund å hade dessutom bajsat :p Så vi åkte hemmåt å bums i säng blev de där han somna gott :)

Själv har jag bara glott lite tv å dator nu ikväll sen Noel somna å även tjötat me Madde i telefon i typ 1 timma :) Alltid gött å tjöta av sej lite å de blir aldrig några 5 minuters samtal me madden hihi.
Nu ska jag faktiskt ta å lägga mej om en stund, för även om de e helg nu så betyder de inte att Noel ändrar sina sov tider speciellt mycket hehe.. nu har han ju dessutom ställt in sej på dagis tiderna så nu är de morgon redan runt halv 8-8 för herren :) Jobbigt när vi börjar dagis en timma tidager nästa vecka å han kommer ställa om sej på att gå upp vid 7 :pKommentarer
Jossie - Mamma till Edvin säger:

Hehe känner igen det där med att det inte brukar va så poppis att sitta i vagn när det ska handlas. :P Och så bra att göra smoothies som mellanmål, vad har du i då (yoghurt?) och hur dricker han det sen?Sv: Okej, ja men tack för tipset om sådana äta-själv bestick. Jag ska köpa hem och se om de funkar bättre än dessa (de är ju väldigt långa de vi har nu). Vad skönt att Noel fixade "övergången" så snyggt själv. Här tror jag att det beror på förskolan faktiskt, och att han blivit mer sugen på att vilja äta själv nu när han sett andra barn göra det. Eller han har alltid varit intresserad av att vilja ha en egen sked, men han har bara lekt med maten innan, kastat den på golvet och så men nu är han så noga och fin med att all mat ska ätas upp. Frukosten är däremot fortfarande en lekstuga för honom så där matar vi :PMen visst känns det så sjukt varje gång de gör något själv? Att de är så självständiga och stora liksom :)

2012-04-06 | 06:25:05
Bloggadress: http://jsantinelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback