Bakat igen.

Puh känner mej helt slut i skallen å ska ta och gå och lägga mej nu.   Jag somna innan när jag natta Noel så e säkert därför jag känner mej extra slut i skallen hehe.. men vakna av att pappa ringde på mobilen, å tur va väl de för då va kl 5 i 9 å precis lagom att slå ner rumpan i soffan å kolla på desperate housewives ;D  Annars hade ja väl säkert haft oturen att vakna vid halv 10 eller nåt haha.. å ja hatar att börja kolla program mitt i, då skiter ja hellre i de :p
Sen blev de å kolla lite på bb oxå...

Efter ja hämtat hem Noel så blev de lite lunch som bestod av korv, å sen dax för Noels vila, han sov i över 2 timmar, så egen tiden fortsätter alltid typ direkt efter ja hämtat honom haha!
Ändå gör jag inget vetigt, ja satt å glode vid datorn typ ;)
När han vakna åkte vi till stan, noel fick hänga på morfarns jobb en stund å ja gick på ett möte på arbetsförmedlingen.. får se vart de leder.
Sen åkte vi å handla lite å hämta hem våran muffins form som legat hos mamma ett bra tag. Väl hemma så baka vi idag matmuffins, blev två olika sorter, en me bacon å ost å en me ost å morot.. den me morot blev helt klart godast tycker vi nog båda :)
Kul att lyckas lura i Noel lite morot, han äter de inte annars, men tror de e mest konsistensen på morotsbitarna han inte gillar å inte själva smaken :)

De receptet jag använde mej av är väldigt enkelt, tror de e hämtat ifrån nån lchf blogg om ja inte mins fel :P  Sen kan man ju göra om de lite som man vill, vi hade ex ingen purjolök i våran. Å ist för skivande bacon hade vi såna där tärningar.
Så ja man kan ju blanda i lite precis vad man vill :)  Gott å enkelt är de iaf.. precis lagom att ha som kvällsmat eller som mellis.

Matmuffins
10-12 st
7 st ägg
1 dl vispgrädde
3 dl riven smakrik ost
grovmalen sv.peppar
10 cm purjolök
1 pkt bacon
smör
Hacka och stek  purjon i smör. Klipp i bacon och stek lite till. Vispa ägg, grädde, ost och sv.peppar. Blanda i lök och bacon. Fördela i muffinsformar. Använd gärna muffinsplåt. Grädda i 175 grader ca 20 min.



Nej nu får de bli  sängen.
Natti


Kommentarer
Mandy & River säger:

Tack snälla <3.



Åh, vad ni bakar och grejar =) önskar jag tog mig tid med det mer.

2012-04-10 | 23:47:39
Bloggadress: http://mandyyss.blogg.se/
Lovelyeverafter - Mammaliv, foto & design säger:

SV: Ja, jo, man är lagom trött på det nu.. :/ Har pågått i så många månader att man tappat tålamodet. Men nu måste det ju ta och vända snart! Det är ju inte det lättaste heller att hon inte tål mjölkprotein, som typ allt innehåller.. Åh, blir knäpp :P



Äter Noel bra nu?

Kram

2012-04-11 | 01:05:55
Bloggadress: http://lovelyeverafter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback