Svalan

Som ni vet så är ju Noel med i bokklubben gooboken som vi gillar väldigt mycket :)
Men för ett tag sen fick vi ett erbjudande ifrån en bokklubb som heter Lilla Svalan, och då fick vi välja två böcker och en leksak för endast 35 kr. Och det som är bra med den klubben är att man behöver inte får hem böcker hela tiden utan mår får en tidning så bestämmer man själv ifall det är något man vill ha den månaden.   Med det erbjudandet vi tog så behöver vi bara köpa två böcker för minst 69 kr inom 6 månder, och de lär vi ju göra :)

Jag hitta mina favorit böcker där, Barnkammarböckerna :D Så Noel fick självklart två såna, och sen en trä låda där man ska stoppa klosar i rätt hål.. riktigt fin var den!! :)

 


Kommentarer
Mikaela - mamma till Viktor <3 säger:

Ja, han växer så det knakar, min lilla kille! :)Jasså, nej, det är väl olika från person till person, men det känns juh som att tvåan ska mätta lite mer. Men Noel reagerar inte något speciellt på den, som ont i magen eller liknande?Viktor är likadan, går man med vagnen över "ätar tiden" så sover han förbi den, och vaknar ungefär 30 minuter efter man stannat, men stannar man innan hans "ätar tid" så vaknar han precis just vid den tiden.

2011-04-21 | 12:19:50
Bloggadress: http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Anonym säger:

Man öppnar bilderna i photoshop, och lägger alla under en och samma bild, så att de är egna lager. Sen är det bara att spara för webben och kryssa i "animera" och sen är det klart ;)

2011-04-21 | 21:14:43
Jessica -The Truth And Other Disasters säger:

(sv) Haha ja köp hundraåringen! Den ar riktigt rolig, drar verkligen ut på den och läser bara pyttelite i taget för att den ska räcka längre haha

2011-04-21 | 21:52:51
Bloggadress: http://jayde.blogg.se/
Jessica ♥ mamma till alicia ♥ säger:

SV: Tack :) Beställde från http://www.optimalprint.se :)Glad påsk på er!

Kram

2011-04-21 | 22:57:20
Bloggadress: http://lovelyeverafter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback