Hallo !

Idag är de fredag och jag har inte haft nån fredags känsla alls än idag. Även om man är ledig så kan man ju få en extra känsla när det är helg.  Men nej, icke idag har de inte kommit något än.
I morse fick ja till och med för mej att de var måndag haha!

Idag tog vi som vanligt en promenad.. även om de är piss väder försöker vi komma ut en sväng ändå, blir så jäkla seg å trött annars=) Vi gick ner till stan och byte ett par vantar till Noel, köpt ett par ifrån Lundemyr som de står Älskling på, men det enda märket var på väg loss redan så vi fick byta till ett par nya idag :) Då hitta vi även en heldress me stjärnor på som va på rean ;)
Sen möte vi upp pappa S och sen tog vi oss hemåt efter en stund. Så idag har Noel lekt me sin far hela eftermiddage å ja har fått gjort lite här hemma :) Men inte lika mkt som ja borde , blev till slut att ja oxå hamna i soffan å lekte me Noel  ist :P

Nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra.. Noel ligger å leker me sin fisk mobil i ligg delen av vagnen.. Men verkar ha tröttnat nu på att ligga där nere själv så han gnyr lite.. så han får väl komma upp hit i soffan nu ist :)


Kommentarer
Tina - Minnas mamma säger:

Ja, att komma ut varje dag gör mycket för humöret och hur man känner sig :)

2011-04-01 | 18:36:27
Bloggadress: http://hejtina.blogg.se/
Liza - Mamma till Joline säger:

Hon åt ju ersättning som nyfödd men nu när hon fått smak på the good stuff så vill hon minsann inte ha annat :)

2011-04-01 | 20:13:58
Bloggadress: http://lizagood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback