Hejj hopp !

Nu har jag landat i sängen och ska snart sova.. ska bara läsa lite bloggar åså ;) Jag är verkligen en Alfons människa.. "Jag ska bara...." . . så kan de låta hur många gånger som helst om mej per dag !
Och ikväll är en sån där kväll jag vill ha fler timmar på dygnet igen..  igår kom ja i säng i god tid å sov nog redan runt 12 tiden, inte ofta de händer.. 
Ändå gick Noel å la sej i god tid idag oxå, sov strax efter 8.. men efter han somnat så springer tiden alltid i väg så jäkla fort ! :S Känns som ja inte hinner göra något alls :p

Jag ställde mej iaf och gjorde tacobiffar innan färsen skulle hinna bli dålig i kylen.  Frågan är bara vart i helvete min rödlök är som jag köpde innan helgen!??! Jag vände nog upp och ner på hela köket nästan, men inte fan hitta jag den för de?! Och jag har inte använt den heller.. så jaha vart är den lixom? Noel?
Så fick bli utan.. men de gick la lika bra för de !:)  Kan slänga upp recept imorgon :)

Sen halv kollade jag även på nya programet NittiLeaks.. de va ganska kul faktiskt , så de ser jag nog igen :)
Samtidigt packa jag in endel tradera grejer som jag inte hann göra innan idag. fy på mej! Men imon åker de mesta på lådan. :)
De är väl egentligen de jobbiga me tradera när man lägger ut mycket på en gång, att packa in allt och hålla reda på betalningar å gå och posta allt sen.. speciellt när alla betalar in i olika omgångar.. puuh!

Nej nu ska jag titta in lite hos er och läsa ist innan vi släcker här :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback