myser!

Sitter upp myst i soffan å bara njuter av lugnet hehe:) Tända ljus, en kall cola och lite rotfruktschips att knapra på :) Noel sten sover !  Inte vaknat en enda gång när grannarna brötar i trappen.
Eller så högljuda är dom väl inte egentligen hehe.. men e ju väääldigt lyhört här så öppnar dom dörren så hörs de ju direkt in till oss.. vi har ju inga vanliga ytterdörrar eller va man ska säga utan ytterdörren är som alla andra dörrar som är i lägenheten, vanliga vita trädörrar :) Är ju ett gammalt hus, så låsten är en hasp som man skjuter igen eller ifall man hellre väljer att låsa me nyckel i nyckehålet.  De orkar inte jag :p
Men de är ganska så mysigt med gamla hus även om de är lyhört åså ,allt har ju sin charm!
Och så länge inte Noel vaknar av de så störs inte jag av de heller. . e ju bara när dom öppnar dörren så ska ner å röka som vi hör dom.. vi har ju tyvärr inga ballkonger i huset.. men inget vi har saknat speciellt ändå. . e ju bara en trappa ner så är de en ganska så stor innegård ist :)

Får väl se ifall ja går in å lägger mej hos Noel snart oxå.. inte jätte trött än , men kanske kommer snart:)
Imon hoppas vi på sol så de blir en lång promenad igen. Sen kommer pappa S och leker me Noel och sen ska vi kanske upp till pappa/morfar oxå. . han skulle hjälpa mej me lite program till datorn :)


Noel har börjat greppa mer och mer vid saker ifall man lägger de i hans hand.. Idag höll han i sina små nycklar jätte länge och skaka dom för de lät kul då :) Men i och för sej fattar han nog inte riktigt vad han gör haha. Men kul att han inte släpper direkt längre som han gjorde förrut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback