Kalas kväll !

Innan idag så tog vi oss en promenad till stan.. men blev bara ett ärende på banken och sen gick vi hemmåt igen.  Så var hemma vid lunch tid.. då blev de mat och sen lite lek me Noel :)
Sen la vi oss i sängen och glodde på film och efter en stund somna vi båda två ;)
Vakna först strax efter 4 haha ! Då började vi göra oss iordning för att åka på kalas hos pappa/morfar :)
Noel har varit väldigt stilig idag.. men de e jobbigt me stiliga kläder, så skjorta bara åker upp hela tiden, tacka tusan för de finns body.. men jaja de e ju inte varje dag man är på kalas, så idag blev de jobbig skjorta;)
Vi fick gör god mat, stor påskbuffe me allt möjligt ! Noel hoppa runt från famn till famn som vanligt :)
Inget mej emot och inte han heller verkar de som.. så uppmärksamhets kåt som han är så! haha
Men favoriten är nog ändå moster Hanna, där trivs han som fisken i vattnet, och även om han va gör trött när vi skulle åka hem så kan han ändå inte låta bli att ge henne världens leende när vi ska åka :D!

Kusin Cornelia fick han leka me oxå såklart ;) Kul att de bara skiljer ca 2 veckor på dom.. Dom hade bebis träff som slutade i sympati gråt :P
Och när hon käka så skulle ju självklart han oxå ha mat.. inte kan man låta han vara utan mat ifall de ligger en annan bebis å käkar, nej då!  Efter maten blev han gör trött å total slockna i soffan, han e ju van vid att somna vid den tiden så kl började närma sej halv 8.. men ja va "elaka mamman" efter en stund och väckte han igen och han orkade då hålla igång en stund till ;)

Och vi kom hem en stund efter 9 tiden.. då blev de ett sista kvällsmål och sen hopp i säng.. där han slockande på två röda ungefär.. trött liten kille :)


Släpper en bild bomb i ett nytt inlägg ist ;)Kommentarer
Sandra - Mamma till Benjamin säger:

Jag tänkte köpa en vanlig skjorta till Benjamin men som du säger så skulle den säkert åka upp hela tiden så det fick bli en skjortbody :D

2011-04-22 | 07:19:24
Bloggadress: http://snartenliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback