Happy hour !

Puuh vet inte ens varför jag sitter här fortfarande, vart trött hur länge som helst.. mhm...

Vi har iaf haft en bra dag.. lite shopping åså av början av dagen:) Sen kom pappa s och lekte med oss på em.. Oj va glad Noel var idag när han va här.. skratta en massa och och gjorde även några skratt med ljud, de va typ tredje gången som han gör de.. låter så härligt!! ;D

Sen på kvällen tog jag och Noel en powerwalk ute på våran vanliga runda, och gick sen till affären och handla mat :) Vi va inte hemma förrän vid 8 tiden så Noel fick vara uppe ända till 9 idag :p
Tog ett bad när vi kom hem och sen mat å sen sängen.. får väl se ifall han väljer att sova en timma längre imon oxå då? haha.. tror inte de, men kan ju hoppas .. hade vart skönt ifall han sov till 8-9 å valde frulle då, de har han gjort ett par gånger.. men ofast är de mellan 5-7 som gäller för honom nu och sen somna om 2-3 timmar efter de:)

Imon på dagen får vi se vad vi hittar på.. och på kvällen ska vi upp till pappa och fira lite då han fyllde 48 i måndags:)  De ryktas om påskbuffe, och de låter ju inte fel :)

Idag hade Noel sin heldess som de står Happy Hour på.. kommer ihåg när ja köpte den (på tradera) så tänkte jag, oh tänk när han kan ha den , så stor han kommer vara då.. och nu är vi redan där :P Knäppt!
Och alltid dessa händer i munnen nu förtiden ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback