Oj så tiden gick då..

Oj va denna eftermiddag/kvällen försvann fort :) Men brukar väl vara så när man har trevligt!
Runt 3 tiden dök iaf Teresa upp och strax efter vakna Noel så han fick hänga me henne en stund så greja jag iordning lite mat.. å inte klaga han, älskar ju när han får uppmärksamhet ;) höhö
Sen käka vi och satt och tjöta en massa och Noel tog sen en till liten powernap. . Vid 5 tiden dök även John upp (Teresas man) och då blev de mer tjöt.. Noel va nöjd nästan hela tiden förutom när de kom en bajs blöja och när övertrötten kom... Men han tog en powernap i mitt knä och sen orkade han en stund till :)
Både Teresa och John har fått ge Noel mat idag.. både tyckte de va mysigt och de gjorde nog Noel oxå. Han e ju nöjd bara han får mat haha!!
Men a vi kollade kl när John kom vid 5 å sen nästa gång vi kolla den så va hon nästan halv 8(!) oj vart tog tiden vägen :p

Så då åkte dom hemmåt... Noel skickade med alla sina blöjor nr1 som har legat på en hylla på hans skötbord :) Så vi hoppas bebisen kommer ut snart nu när den fått blöjor ju :P höhö!
Sen fick Noel hoppa ner i badet en sväng och sen pyjamas och sen blev det en liten flaska med kvällsmat.
Nu har han somnat inne i sängen efter att ha velat leka lite ist för att sova, men nej sa mamma och gav sej inte :P  Så efter några minuter bestämde han sej för att de kanske var bäst att sova iaf ! ;)

Nu ska jag bara sitta här i soffan och ta de lugnt en stund och läsa lite bloggar, halv glo lite tv och kanske små greja lite i photoshop ;p

Oj nu ropar någon där inne som jag tror har tappat nappen !:p

PUSS!

Nybadad fis till randig pyjamas kille :)



Kommentarer
Mikaela - mamma till Viktor <3 säger:

Jasså? Ja, men det är möjligt att din kamera inte alls är lika rolig då eftersom den är rosa :P Jag kanske också får ta och skaffa mig en i den färgen så Viktor kan fortsätta göra det han gör även om kameran kommer fram :)



Ibland skulle man juh vilja filma allt! :D

2011-04-14 | 21:02:12
Bloggadress: http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Sanna - Mamma till Isabella! säger:

Sv: Ja herregud vad dom växer fort! Det är nästan ofattbart :D

2011-04-14 | 21:03:01
Bloggadress: http://saaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback