God afton!

Egentligen borde jag ligga i sängen och sova med min son just nu , men jag har fastnat lite i bloggläsning nu som jag ligger totalt efter med haha!

Men våran påsk helg har iaf varit toppen!! :)  Och vädret ska vi ju inte tala om , de har varit mer än toppen, riktig sommar värme :)
Vilket gjorde att kvällen blev gör bra igår oxå !  Så kul jag hade me mina tjejer!
Och Noel hade haft de toppen uppe hos familjen.  Sovit nere i sin mosters rum i sin liggdel till vagnen.. dock hade han vaknat på natten för lite mat vid 1 och sen vaknat vid 5 igen, men tror han gör de för han känner att han inte är hemma.. men annars hade allt gott toppen.. hade vart lite tårar en stund pga lita mamma saknad antagligen ,va ju samma sak när han sov hos min mor en gång :) Även om de inte är kul att han är ledsen så värmer de ändå lite i mamma hjärtat å veta att han saknar mej när jag inte e där ;)

Pappa, Hanna och Noel kom iaf och hämta mej i vid lunch idag då jag inte sov hemma. då åkte vi förbi mej först å byte kläder och hämta lite mer mat till Noel och sen åkte vi me dom hem igen så blev de en hel dag där :)
Blev grillat till kvällsmat där uppe ..mmm!! Sen tog jag och Noel en promenad hem strax efter 8 tiden, Noel somna såklart i vagnen på vägen hem, å ja hade tagit på han pyjamas uppe hos pappa så de va bara att lyfta över han i sängen så fortsatte han sova !:)

Så kan ju bara sammanfatta denna helgen med ett ord - T o p p e n !! :)

 

Fy tusan va kul jag hade när jag kollade igenom alla bilder ikväll haha!! Får visa lite fler bilder imon eller nåt:)

God natt ! !


Kommentarer
hanna säger:

Noel var såå mysig! :)

Det var bara två gånger då han grät jättemycket, ena gången igårkväll och då gick jag ut på promenad med honom så somnade han sött, och sen precis innan vi skulle hämta dig.

Men annars har det inte varit några problem, säg bara till när du behöver en barnvakt igen så ställer jag gäääärna upp! :)

pussss<3

2011-04-24 | 23:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback