This years love.

Sitter just nu med en sovande liten kille på bröstet... dock känns han ju inte så liten längre när han sover där haha.. tar upp all plats som finns där nu och får ha böjda ben.. är då jag kan komma på hur liten han verkligen varit när han kunde sova på bröstet innan å inte ens nå ner me fötterna till mina lår utan som låg på magen :)  Stora killen börjar han bli !


Vi var iaf duktiga och tog oss ner till Man Power innan och som tur va var min handledare där. Han tyckte de va kul att få se Noel, sist vi såg sa jag ju hej då me en stor mage :p
Han blev oxå glad och positiv till att jag ville jobba i sommar, vilket va kanon ju ! :) Undra om de bara gällde sommarn eller hösten åså oxå.. men sa att ja börjar me sommaren nu iaf så får vi se hur de känns sen:)
Så nu blir de nog jobb hela juli iaf å får vi se ifall de kanske kan bli lite i aug oxå!  Så ja hoppas på kanon väder i juni nu och så kan de va sådär i juli höhö ;)

Efter de så gick vi och hälsa på pappa/morfar på hans kontor, han sitter ju i samma byggnad så vi tog bara hissen ner en våning :)
Sen skulle han vidare på något möte så vi nog följe me han ut,  men först skulle han käka lunch å fråga om vi vill följa med,  så visst kunde vi de !:) Så vi gick till Peking och käka thai buffe..mm gott.. tack pappsen ♥

Sen när vi börja traska hemmåt så kom regnet, fort på me regnskydd, men va inte så farligt och efter typ 10 min sluta de och blev strålande sol ist.. så då blev ja dö varm ist.. bestäm dej där uppe i himlen tack?!

Nu ringde Teresa och sa att hon va på väg så snart får vi besök :D  Så tur att Noel hinner vila nu en liten stund innan iaf.. så får vi väl se ifall han vill vila mer sen eller hänga me oss :)


En bit av sången som kommer vara på Noels dop :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback