Onsdag.

Idag har vi varit iväg typ hela dagen från att jag skrev senast...
Vi tog en promenad upp till Sjöbo till bvc för mamma gruppen för andra gången, riktigt trevligt denna gången :)  Vi blev kvar till en av dom sista som gick.. Noel flörta lite me tjejerna även denna gången, liten tjejtjusare är han ;) höhö
En av mammorna va även duktiga och körde igång en grupp på facebook så de ska vara lättare att hitta varandra så vi är samlade på ett och samma ställe ist för att man ska behöva ringa till typ 20 personer ifall det är något =) för vi är som sagt ganska så många i våran grupp !

Efter de så gick vi hemmåt och stanna till hemma hos oss för att byta blöja bara och dricka lite. Sen gick vi till knalleland en sväng. På cubus hade dom 30% på alla kläder idag så Noel fick ett jätte sött två delat sett, me blå byxor och en blåvit randig kofta till me små träknappar.. jätte söt va den, å kosta bara 90 kr idag:)
Sen fynda vi även lite på myrorna :)  Där kan man alltid hitta något kul :) Ex va en bok ifrån skattkammaren me massa sånger i, va helt ny för 20 kr :D

Sen hem och hämta lite paket som vi sen gick till macken med.. skickade nu iväg vårat ps2 me alla tillbehör.. va ju på tv spels butiken game förra veckan och frågade vad man skulle kunna få för de, hade ju ett ps2 slim med singstar + 6 spel, sen 6 vanliga spel och sen en helt ny dansmatta med spel till som inte ens blivit öppnad, där skulle man få runt 300 kr (!) hallå eller... okej att allt går ner i värde men de där va la lite väl snålt tycker jag.. så prova att lägga ut de på tradera och dagen efter var de något som köpte de för 1200 på köp nu, hade säkert kunnat få mer men vågade ju inte sätta högre pga att ja fick så lågt bud hos game.. men men.. nu vart vi av me de iaf.. har ju bara stått i ett år utan att blivit andvänt så kommer säkert inte sakna det... ifall vi ska ha något nytt så får de bli ett wii nästa gång ist :)

Nu ska jag äta lite sen mat.. hade lite kyckling åså kvar sen igår :) Sen får de nog bli sängen om inte allt för länge... ska nog hinna läsa lite bloggar innan först bara, ligger mkt efter igen..mhm..

Imon kanske vi skulle leka med madde en sväng och  så kanske Peter skulle komma förbi en sväng på en fika :)
Och på fredags så bestämde jag me Carro att ta en bebis fika/lunch på stan :) Carro e ju min farbrors tjej som fick min lilla kusin ca 2 veckor efter Noel :D Så då har vi lite planerat resten av veckan innan det är helg igen(!)

Hoppas ni har haft en bra dag :)


Kommentarer
Lna säger:

ja jag vet! hon är en stygg pålle, jag kommer aldrig bli av med henne så som hon beter sig mot andra, haha, men men, jag klarar ju av henna ialf så jag får väl försöka...... oh, kan inte låta bli när de är lite rea nånstans, pengarna snart slut igen, haha:D



oki, men jag ska fundera på det så får vi se då om jag kan:) kan sms:a dig isf:)

2011-04-28 | 12:39:57
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback