Hej din fule fan!

Ja gud vilken trevlig rubrik ! Ungefär så känner ja mej just nu både utseendemässigt och humöret ! mhm..
Det är väl kvinno veckan som talar, men som tur är är på väg att ta slut, tacka fan för de !
Har bara haft en hemma kväll i min ensamhet idag, både skönt och tråkigt på samma gång! Även om Noel inte gör mycket väsen av sej på kvällen när han e hemma eftersom han sover, så är de ändå väldigt tomt här hemma... saknar honom!!
Men de kunde ju vart trevligt att ha haft sällskap av någon annan då.. men nej inte de heller !

Sitter iaf nertryckt här i soffan i min fejt one piece ifrån barnavdelningen på HM och känner mej bara allmänt blek, fett och tråkig!  Ja jälvar va positiva vi är ikväll.. men man kan fan inte alltid ligga på topp!!
Me ett stort glas cola och äta direkt ur kolasås tuben!! Inte fan blir man smal å snärt utav de, men vem fan bryr sej just nu ?? inte jag, de e ju iaf jävligt gott !! haha...  De dåliga samvetet kan vi ta en annan dag!

Men nu ska jag fortsätta sitta här å känna mej ugly och lukta illa en stund till, sen blir de sängen och en sovmorgon imorgon innan vi drar iväg på barnloppis och slås me andra illa luktande människor.. jippi.. all in !




Hej helgen ! :)

Åh så trött jag känner mej nu... å plötsligt fick jag sketa ont i ryggen nu ikväll.. typiskt !

De har iaf vart kanon väder idag oxå.. dock va vi inte så duktiga och höll oss ute .. vi vart riktigt slöa i förmiddags, gick inte upp förrän vid 9 tiden och då blev de frulle :) Gröt till Noel och sen fick han ett kokt ägg för de var de jag åt, de är gott tycker han :) Sen fick han gnagga på lite apelsin oxå eftersom som åt en haha!
Sen blev de så jäkla kladdigt efter han grisat runt där så de fick bli ett bad för herren, de uppskattas alltid från hans sida :)

Sen var vi båda trötta igen så vi gick in å la oss i sängen vid halv 11 och sov till halv 1 haha :P Så ja förmiddagen va väldigt lugn här!
Då gick vi upp så Noel skulle hinna äta lunch innan vi skulle iväg !
Sen på med kläder och så in i bilen för att åka till pappa S , där lämnades Noel efter vi kollat på en spännande fontän ett tag och sen kramats hejdå.. han e ju så go ibland.. lägger sej mot min axel å kramar in sej hihi..gosunge!
När jag ändå var i gällstad så tog jag en sväng förbi lager157.. de blev bara en body och ett par byxor från lundemyr med stjärnor på till Noel:)
Sen hem till stan igen och handla lite och förbi systemet ifall att de blir lite vin imon.. får la se :)

Nu har jag fixat en snabb middag.. hade en halv grillat kyckling kvar så jag stekte upp bacon o slog på grädde å krydda lite å sen i me kycklingen, serverades till tunna spagetti :) Lätt å gott :)
Och nu äntligen har jag slagit mej ner i soffan å andas, känner mej helt slut !!  Så de blir bara lugnt här och inväntar Idol :p

Noel i förmiddags :)







Lekplats!

Som vanligt vid denna tiden så hänger jag i soffan framför teven å lite dator oxå :) Men höst brukar ju vara tv perioden av året? :P
Ligger iaf här som en urblåst ballong.. käkat glass me kolasås, eller a jag äter väl mer kolasås med glass höhö .. barnsligt gott ;)

Vi har iaf vart ute större delen av eftermiddagen. Jag tog en promenad bort till mamma innan.. gick in på cubs på vägen bara, ville hitta ett par nya svarta mjukis byxor, helt plötsligt hade jag bara såna som slutar under knät eller såna som en tjockare.. mina tunna gick sönder i innelåret, dom va nämlige några år nu haha ;)
Men jag hitta ett par nya goa å dessutom så hade dom 30% på alla kläder idag.. så blev ju billigare då oxå höhö.. å självklart fick väl Noel något han oxå, en tjock grå kofta och två dregglisar !

Jag mötes iaf av en glad och mammig kille när jag kom =) Man blir ju helt varm i hjärtat när man hör lite gnäll å sen skiner han upp som en liten sol när han får syn på mej å vill upp med en gång hihi ;)
Sen gick vi ut, tog oss en promenad då mamma skulle hämta ut ett paket.. sen hamna vi på en lekplats där Noel vill klättra omkring och gunga en sväng, de uppskattas alltid ;)
Å idag har vi ju haft kanon väder så de passade ju perfekt, jag har gått i bara t-shirt hela em och var dö varm, så de va verkligen sensommar värme idag :)
Å ska visst va samma sak imon, vädret visa 20 grader :) Nice !!

Här e lite mobil bilder från idag iaf :)



Här har vi precis bytt en bajsblöja haha, tur de va varmt ute :P












Japp vi körde på två olika färger på sockarna idag, pga att vi bara hitta en av varje imorse haha..



Stor handling...

Dagens planer blev tyvärr ändrade då stackars Lina hade blivit sjuker.. vi skickar en kram till henne :D hihi
Så ja där stod vi plötsligt klara för äventyr å sen hade vi inget å göra.. Noel började bli rastlös å trött.. så vi åkte ut me bilen och hamnade efter en stund på City gross och stor handlade :) Vi lyckas alltid handla mer än vad vi hade tänkt oss.. lite jobbigt å släppa alla saker + en unge i en vagn samtidigt, men vi lyckas alltid klara de på något sätt ;)  Vi tänkte vi skulle leva på köttfärs nu då de var kampanjvaran där idag så vi köpte självklart lite mer än 2 kg köttfärs haha! Å Noel kan skita mycket nu för vi har 3 paket blöjor och mat så de räcker ett tag framöver nu iaf :) Kanon!  Annars är jag rätt så dålig på att stor handla, brukar oftast bli handla lite här och lite där.. och oftast blir de ju dyrare och jobbigare i längden !

Iaf så blev de endel idag å jag kände inte för att släppa upp allt för trappan me en Noel så han vi hoppa av hos sin mormor en sväng :) Så han e där å käkar å leker lite nu :)
Jag själv har precis paket upp de mesta och tänkte passa på att ta tag i disken här hemma... sen kanske även jag hinner äta lite... funderar på att ta en promenad bort till mamma sen då jag ändå lämna vagnen där för det är verkligen kanon väder ute, sol och runt 20 grader ute, härligt!!
Kanske ja hinner gå förbi knalle fort oxå för att kolla på en termometer så jag kan se hur varmt/kallt de är ute haha.. lite jobbigt.. ja hade inte räknat me så här varmt idag så både ja å Noel hade plötsligt på oss för mkt kläder:P

Nej nu var de ju disken jag skulle ta och inte sitta här.. skulle egentligen bara hit och sätta på lite musik, men passa då på att titta in här och säga hej oxå :)

Föresten blev ju min älskling hela 8 månader igår !! ♥ Tänk att de bara är 4 månder kvar så e han 1 år :O !!

Stor kille nu ju som måste borsta tänderna å sånt som stora killar gör :D


Redan torsdag...

Yäz då var de snart helg igen.. jisses ! :P
Här blev de sovmorgon idag igen hihi.. vi gick vakna inte förrän kvart i 9 första gången...  så ingent uppvakt för välling vid 7 idag :)  Skönt !
Då klev vi iaf upp och åt frulle ihop och sen har vi lekt... nu har jag hunnit duscha oxå å vi har båda fått kläder på oss redan.. japp vi e duktiga ;P

Just nu letar vi stumpor.. vi hittar bara en av varje till Noel haha.. busungen lägger dom lite varstans.. mhm..
Sen ska vi åka och leka me Lina och Aron idag :D!!
Så ja nu vet ni vart vi tar vägen under dagen !


God kväll onsdag !

Redan mitten av veckan.. här går de undan ! :)
Idag har vi vart iväg störe delen av dagen och kvällen faktiskt. Började med sovmorgon till halv 10 å sen blev vi lite små stressade, och lyckades inte komma iväg till öppnis förrän vid 11 tiden, så de blev en kortis idag, men Noel fick iaf vara med och sjunga och de tycker han ju är kul. .  satt å klappa händerna sen när de va slut oxå haha!  De är de nya som han hållt på me några dagar nu, klappar händerna hela tiden nu ju :P

När de va slut så ringde pappa å fråga om vi ville äta lunch.. så vi mötte upp han på thai resturangen som ligger typ där vi bor.. de tackar vi för !:) Sen åkte vi förbi mamma så Noel fick gosa lite me sin mormor och sen fick även han lite mat :)
Sen vidare igen och nästa stopp blev hos gudmor Marie :) Där blev de massa tjöt och Noel tog sej en liten tupplur :) Vi små planerade lite inför våran fest.. vi ska ha en står nyrårs/50 års fest på självaste nyårsafton:) Vi båda fyller ju 25, jag i dec och hon i jan :)

Och än va vi inte klara med våra äventyr, nej vi tog sen ett stopp hemma hos Alex och Tom oxå :) Jag blev bjuden på super god mat och Noel fick ännu mer uppmärksamhet.. så ja idag har han haft många å leka å gosa me;) Sen vid halv 7 så va han så trött så han somna sittandes i min famn, å då tyckte vi de va dax att åka hemmåt:)
Här blev de lite gröt och sen pyjamas å välling... men sen bestämde han sej för å bli pigg så ja han fick väl komma upp och kolla slutet på halv 8 hos mej i soffan haha... men sen somna han i min famn när Idol började:)


Mammas goding


Sova säng säng säng...

De tänkte jag göra om en stund iaf... men inte riktigt än...  nyss fick man ju se hur de gick i idol, Moa visste man ju typ redan :) Men den där andra, mhm de vete tusan ifall ja vill hålla me om att de blev rätt person.. men men!
Man kanske inte har så mkt å säga till om ifall man inte själv ringer å röstar? hehe.. vilket jag inte gör !

Iaf så har jag lyckats få in mina bilder i datorn nu :) Så tänkte visa lite hur endel av sovrummet ser ut just nu.. det är inte klart, och som ni ser så står madrasserna på golvet i sängramen just nu men de e för de saknades skruvar som ska beställas ifrån ikea :) men detta funkar ju så länge iaf :)
Jag tog både me blixt och utan då jag inte alls gillar med blixt hehe... tog även me Noels lilla hörna :)
Anledningen till att hans hyllor e borta vid min säng e ju för hans säng stod där innan men nu har vi bytt sida me varandra... så de får va så så länge =)


¨



Om jag tänker sova ? njee de vete tusan mamma :p


Kompis lek!

Idag har Noel lekt me Liam och jag har umgåtts me Teresa ;)  De gillar vi !
Först va vi en sväng på öppnis i sandared, dock ingen höjdare så de blir de nog inte igen hehe... sen gick vi en sväng i solen och sen in på ica för att köpa lite lunch.. de fick bli kyckling me potatissallad.. mums!
Pojkarna fick oxå äta lunch och sen la dom sej och vila :) Och vi mammor fick tjöta av oss och fika lite :D

Sen när vi kom hem så blev de lite middag för Noel och sen gick vi ut och gick en sväng igen.. har vart riktigt gott väder idag och behövde inte ens jacka nu på eftermiddagen för de va så gott i solen :)
va å kolla lite på ö&b åså.. hitta en kul leksak som Noel skrattat åt varje gång han har fått syn på den i butikerna , de är en ank familj som låter när man drar i snöret hehe.. vet dock inte ifall han ska få den nu eller kanske i julklapp..mhm... känns så onödigt att överrösa han me leksaker nu när det faktiskt är jul snart ?! Får se hur vi gör :)

Noel sover sen en timma tillbaka och jag kollar såklart på Idol ;D
Nu har jag hittat kamera sladden iaf.. så ska lägga in bilder på sägen åså sen å försöka lägga upp de sen efter idol.. just nu krånglar de :S

Noel och Liam stod å kolla på en grävskopa som greja utanför innan haha.. väldigt intressant :P





Åker iväg...

Idag har vi vaknat pigga och glada.. halv 7 väckte Noel mej, tidigt!!! Vi gick upp och tog på ny blöja och gjorde en flaska välling, sen tillbaka till sängen där han käka och sen sten somna vi båda två till kl 9 haha :)
Jag känner mej väldigt pigg iaf så de e skönt ! :)

Just nu sitter jag och äter min frulle, macka me makrill på ;P Noel har redan ätit sin gröt och vi båda har fått kläder på oss... här e de snabba ryck ;)
Han sitter just nu på golvet och leker med dammsugarmunstycket.. ja för sånt e ju mkt roligare än sina egna leksaker (?!)  vi får väl se om sisådär 15 år ifall intresset finns kvar höhö ;)

Vi ska strax dra iväg till sandared och leka en stund .. .ska gå på öppnis me Teresa och Liam :) Va ett tag sen vi va iväg på något öppnis nu så de blir väl skoj =)

Hoppas ni får en fin dag så hörs vi sen :)

En liten skrutt som fortsatte sova gott när ja bar in honom till sängen inatt:)


Mitt lilla risgryn!

Åh va de va gott å få hem min lilla skrutt idag hihi... dock har ju hela dagen känts som en söndag så ja kommer ju ligga en dag efter hela veckan nu haha :P
Men ganska skönt å ha en extra vilo dag och Noel tycker ju säkert det är kul med en extra pappa dag, om inte annat så tycker pappan om att få ha en extra Noel dag  ;)

Förmiddag gick iaf åt mest till å vila idag ! Passa på :P
Sen strax efter två så kom Noel och S och hämta upp mej så åkte vi till bvc:D
Hörseln va de inget fel på å han va väldigt nyfiken på dessa små pinglor å ville gärna känna ! Han fick även en röd pinne att leka med samtidigt som hon gjorde hörseltestet för att han skulle va distraherad på den, och den greja han me å visa att han kan byta hand fram och tillbaka ...
Sen fick han visa upp att han kan ta sej framåt själv, och de gick ju kanon bra :)  Sen de mest spännande av allt då, vikt å längd hehe :P Som idag låg på 9380g å 72cm !:)

Sen när vi satt i väntrummet fick ja känna va som hänt me Noel under helgen.. tand nr TRE är  här redan.. vänster framtand... jisses här går de undan, 3 tänder inom en månad haha!
Så han hade visst varit lite gnällig i natt, men inget mer...  Mammas lilla risgryn då:) hihi

Han va lite små gnällig nu ikväll oxå så han sover faktiskt här jämte mej i soffan just nu ist :)
Själv kollar jag idol och käkar lite soppa från igår...
Har tagit kort på sovrummet innan oxå om hur de blev me nya sängen.. men hittar inte kamera sladden så de kommer upp senare ikväll eller imorgon :)
Fy vilken dålig bloggare jag blivit.. men ofta brukar de bli en sån här pause när Noel är hos sin pappa märker jag :P


Robban!

Hemskt va denna dagen gick fort då.. helt plötsligt så var de kväll.. mhm.. har ju massa saker kvar å göra haha.. får la fortsätta imon :)
Nu står soppan på spisen iaf och är klar vilken minut som helst !  E sket hungrig nu efter att ha hållt på att greja hela eftermiddagen.  Men de börjar bli riktigt bra i sovrummet nu :)
Va någon som ville att jag skulle visa sängen, och självklart kan ja göra de, får försöka fixa e imorgon ifall jag hinner klar me städningen där inne :)

Nu ska jag iaf kolla på de nya programet me Robert Gustavsson på 4;an... han e min favorit komiker :D
Sen vet jag att de ligger en 70% chokladkaka i skåpet hihi.. så jag vet ju vad jag ska äta efter maten ;) höhö.. Godaste godiset!! :)


Här e maddes kort jag gjorde igår + hennes present :P


Ursäkta!

För mitt dåliga bloggande... men har inte riktigt haft tid för de nu i helgen :)
Igår firade vi ju fina madde.. riktigt lyckad kväll me mycket skratt ! Först fest hemma hos henne, sen tog vi oss en promenad ner till stan och gick till Franks... sista halv timman av natten fick ja madde å lollo för oss att gå till tonic (krogen man hänger på när man e typ 18 haha)... där dansa vi oss genomsvettiga till ex rosa helikopter, Dj agostion å andra gammla goa party dängor;)
Kände oss dock super gammla där inna haha... va ju bara små kids där inne och ja musik e ju dom godingarna vi själva lyssna på för ca 7 år sen ;)
Varför dansar ingen me "veva armen" längre ? haha.. de gjorde vi alltid :p
Iaf så hade vi super kul !!

Idag tog jag sovmorgon till runt 11 tiden... då ringde S och tjöta.. han tog ledigt från jobbet natten som kommer för han ville ha en extra dag me Noel.. å de e klart han får de ! :) Så dom kommer in till stan imon eftermiddag när vi ska till bvc då S ville följa me dit :)
Så ja jag e själv hemma denna kvällen oxå.. saknar min skrutt, men gott för honom att få en extra pappa dag :)

Jag har hållt på att greja lite här hemma... fick en ny säng idag så har grejar i sovrummet... å finns väl endel kvar här hemma och städa, men tagit en liten pause nu...
Händer väl inte allt för mkt här idag... funderar på att laga kycklingsoppa sen bara :)


Några kort från igår ;p


Smurfen är mitt fredags sällskap!?

Jisses så trött och seg jag är.. å feber frossa på de oxå.. de lyckas jag alltid få de helger Noel åker till sin pappa,  e väl först då som jag verkligen slappnar av och kroppen får en chok haha!
Sen har jag dock hållt igång hela dagen oxå så kan ju va därför ;)

Vi gick ut redan strax innan lunch.. gick förbi knalle och köpte ett par fina torg vantar jag har spanat på på kappahl ett tag nu å nu hade jag 25% så fick passa på ;)
Sen traska vi mot stan för att gå på marknad :)  Gick runt där ett tag å tog sen en fika.. sen blev de ju såklart ett ballong köp höhö.. klart pojken ska ha en ballong när man vart på sin första höstmarknad;)
Blev en stor smurf :D  Lite små läskig men kul ändå tyckte han...
Sen åkte vi hem å lämna vagnen och hämta lite saker till Noel å sen lifta jag me ner till stan igen och Noel åkte vidare hem till pappsen...
Själv möte jag upp min mor och hennes vän och gick ett varv på marknaden igen haha.. men denna gången även in i lite butiker, skulle kolla ifall dom hade ett par byxor på lindex som va slut i knalle.. men dom va slut där oxå.. .så de blev två nya pyjamas och ett par mjuks på kappahl för knoddas ist :)

Sen gick jag och köpte present till syster som ska ha lite kalas imon och sen även ett par tuffa jeans till Noel på HM:)
Tog sen en promenad hem och lämna av grejerna för att sen ta bilen och handla.. åkte förbi en sväng på magnolia och köpte lite scrapbooking grejer, sen systemet, å sen till kvantum och handla.
Å vid 7 var jag äntligen hemma!!!

Nu kollar jag på Idol och maten står klar i köket så ska strax äta.. kyckling me potatisgratäng och bea!!:)  Får ätas framför en film tror jag nog...
Sakerna som köptes idag får ja visa en annan dag i helgen .. för nu orkar jag inte alls göra nåt mer idag!

Fina ballongen som håller mej sällskap ist för Noel här hemma ;)

 

Noel håller koll på vad morfar gör på jobbet;p


Marknad!

Här sitter vi och leker.. en me kläder å en utan.. nej de e inte Noel som e utan.. de e han sega mamma.. men de e hans fel att jag är seg haha.. han vill ju hellre leka än att jag ska gå och ta på mej kläder :)

Iaf så blir det en tidigt lunch för herren om en stund :) Sen ska vi ta oss ner till stan då den årliga höstmarknaden är denna helgen ! :D Så vi ska gå ner och köpa Noels första ballong hihi ;) Ska även möta pappa S som ska gå med.. nu är han frisk så Noel ska ha pappa helg sen :)
Ska både bli skönt å ensamt.. har ju blivit van igen vid att ha han hela tiden så kommer ju sakna han göör mkt :P Meen jag ska ju ha kul ändå,, imon e ju maddes födelsedags fest :)

Men nu ska jag börja me att få kläder på mej å sen lite mat i magarna innan vi beger oss :)

Min stjärna idag


Trött kille!

Innan styrde ju bilen mot viskafors för en trevlig dag hos Jonna och Joel :)  Riktigt trevligt !
Noel blir alltid sådär lugn och försiktig när han kommer hem till andra.. men kan ju va för de fanns såå mycket fina leksaker att leka med ;) E ju mkt roligare me andras leksaker än sina egna.. hehe...
Vi sa att man skulle byta leksaker me varandra en gång i månaden så kanske dom inte tröttnar lika lätt haha ;)

Pojkarna busade runt iaf och mammorna fick fika och tjöta :) Joel är såå duktig på att stå nu, han släpper hela tiden och står helt själv.. tror nog den lilla pojken kommer lära sej att traska runt snart :D Tänk va mkt de händer på ca 2 månader ( de är ungefär de som skiljer på dom).. ska bli spännande ifall Noel är lika rörlig som Joel om 2 månader, för han e verkligen överallt me världens största leende :D

Vid två tiden åkte vi hemåt och precis som jag trodde så somna Noel i bilen efter en stund.. men jag väckte han när vi kom hem så han kunde äta lite mellis.. sen vid 3 tiden så somna han och sover ännu.. men jag hoppas han vaknar snart, han brukar ju annars kliva upp runt 4 tiden.. får väl se ifall nattningen flyttar en timme framåt oxå.. jag har iaf inget emot ifall han vill lägga sej vid 8 ist för vid 7 :)

Men jag har iaf hunnit diska och plocka lite här hemma.. å nu även suttit i soffan och slappat en stund:)


Pojkarna bus :D

Lilla underbara (vilda) söta unge!

Nu ska vi slänga på oss lite kläder här strax för att sen bege oss ut på äventyr.. blir en playdate me fina Jonna och Joel idag :)
Vädret verkar vara väldigt svajande, nu är de sol iaf men när vi vila nu en stund på förmiddagen så öste regnet ner, vi låg å lyssna på hur de smattra mot rutan :) Ligger man i sängen under ett varmt täcke så e de ju ganska så mysigt.. men inte om man måste gå ut ! :P


Sen har den lilla vildingen vart igång igen.... ramla me ett hårt fall rakt in i en plastkant på en leksak och slog i läppen... ajaj!!! Så nu har min lille en liten fläskläpp.. ser inte alls kul ut :(
Men barn slår sej.. man kan inte vakta dom varje sekund.. men man önskar att de inte hände ändå.
Så jag och Noel grät lite ihop innan..usch!  Men jag har en liten tuffing.. så fort han får komma upp å vaggas lite hos mamma så e allt bra sen igen...
Men vi satt me en fryst fruktpure bit mot läppen en stund.. hur lätt de nu är me en vild unge som inte alls bryr sej om att han har slagit sej precis?
Men men.. han verkar inte ha ont iaf och både äter och suger på nappen utan problem, så de ser väl värre ut än vad det är... å min lille =/

Men nu går vi och tar på  oss innan han slår sej igen för nu e han verkligen på allt här nere på golvet å nu har han kommit till bordet där han inte ska vara ;)

Ha en fin dag !

Fynd runda !

Noel sov faktiskt till runt 4 tiden innan :)  Perfekt ! Kom sen upp och lekte lite och åt lite mellis...
Sen blev vi uttråkade båda två, och eftersom vi hade två paket här hemma som skulle postas så tog vi oss ut en sväng me vagnen !
Gick och posta dom och gick sen ner till Ekohallen och kolla en snabbis, va länge sen jag va där nere nu, e inte ofta ja går ner där när jag e i knalle, men man kan hitta riktigt kul grejer där ibland :) Denna gången blev de nya blommor till vardagsrummet, en liten skål som ser ut som en muffins och stora kritor som Noel ska få testa nån dag :P

Från stora gröna moster träd som hade växt sej alldeles för högta,
till dessa små söta färgade blommor ist :)

Snyggt att man ser alla Noels små fingeravtryck oxå haha

 

Sen fortsatte vi våran lilla vandrig bort till Myrorna för att kolla lite.. man lyckas alltid hitta något fynd.. å sen gick vi även bort till emaus oxå och fynda även lite där :P Alla sakerna ihop gick på 160 kr :) De e bra pris tycker jag höhö! Noel tyckte nya leksakerna var väldans skoj iaf.. allt ska ju låta nu förtiden ;)

 

 

Vi var hemma strax innan halv 7 och då blev de pyjamas och kvällsmat för knoddas och sen somna han direkt vid 7 idag igen... den här långa powernapen verkar funka kanon på dagen :)

Själv glor jag på lite tv nu och har precis käkat en scones me en kopp te.. gott, men inte lika gott som när dom e nybakade!

Tänkte kolla igenom korten som kom hem på Noel idag nu för de har jag inte hunnit :)

 

Varför sitta inne i de torra när man kan hänga utanför i regnet ist ;)


Stå själv = stolt som en tupp!

Idag har vi vart på stan och ätit lyx lunch ;)  Äntligen fick ja min sushi, synd att man inte kan äta så många bitar för man blir ju så sjukt mätt, å sen va jag ju tvungen å trycka i mej lite thai mat oxå ! :P
Idag fyller iaf syster Linnea år.. Grattis till henne :)  Alla vi syskon på pappas sida e höst/vinter barn.. först ut va linnea nu å sen kommer hanna å jonathan i nov å sist jag i dec.. å Noel blev ju oxå ett vinter barn :P Så e många födelsedagar på raken nu haha:D

Efter maten så åkte vi upp till gudmor Marie en sväng för att tjöta lite .. alltid trevligt att få tjöta av sej lite:)
Å hon fick ju även gosa lite me Noel ;)
Han överraskade oss me att visa att han kan stå haha...
Höll i mina händer.. släppte sen så han kunde hålla löst i en å släppte sen andra handen oxå.. å där stod ungen helt själv i typ 5 sek tills han blev så ivrig så han börja "dansa" å då ere klart man faller på rumpan.. de e tur som har blöja ;) haha... Stolt som en liten tupp var han iaf när han såg hur ja å Marie satt å heja på honom haha.. han gjorde om de flera gånger :P
Så nu ska de hämtas hem en gåvagn ! ;D


Nu ligger han å vilar... får väl se ifall de blir en lite längre nap nu då det är den första.. ifall man inte räknar me den lilla stund han somna om i sängen i morse :)
Hoppas han sover till 4 kanske, så kan han va vaken till 7 å sen sova för natten :)
Jag ska iaf gå ner och hämta posten nu.. kollade in i luckan innan å de låg massa kul där i såg jag.. lite nya scrapbooking grejer å kort på Noel ;D

Hur gott?:D Å hur bra bilder tar inte min nya mobil då :P


Scones...

Vi tog oss en sväng upp till farmor innan .. fick lite mat åså :)
Va verkligen tvungen att komma hemifrån lite då Noel är så frustrerad emellanåt för han vill så mkt mer än han kan just nu, och gör mer än vad han får för den delen oxå ;) haha
Ska på och klättra å dra i precis allt !!  Tur han e söt ;)

Idag sov han bara en gång oxå.. å de va när vi sov sådär länge innan.. och även idag somna han som en klubbad säl i sängen på 1 sek vid 7 tiden.
Kanske han bara behöver en lång eller 2 korta sov pass nu?:)  Han har inte vart trött å grinig på förmiddagen även fast han va vaken från 8 till halv 12 :) Stor kille jö haha!
Sen är de väl lite från dag till dag.. men de märks att han blir äldre då han inte behöver sova lika mkt på dagen längre:)

Nu ikväll lyxade jag iaf till de lite och bakade scones.. så de blev en stor kopp te me nybakde scones framför idol innan :)  Å nu sitter jag här och halv kollar på House :)

Imon hade vi tankarna på att gå till öppnis men får tyvärr hoppa över de... vi ska på födelsedags lunch i stan då min syster fyller år :)  Vi ska äta på Est.. ja e helt till mej.. jag ska äntligen få äta sushi som jag vart sugen på flera månader men inte tagit tummer ur å köpt !! haha.. Har nog inte käkat de sen jag bodde i norge och de e ju göör länge sen! Äntligen säger jag bara :p
Hoppas Noel kan sköta sej på en resturang å inte bli allt för rastlös.. får ladda upp me lite gotte till han oxå ;)

Nu sitter jag här sjukt mätt iaf och ska bara varva ner lite och sen gå in och lägga mej.. slutar väl me att ja ligger å pillar på telefonen i sängen i natt oxå..  jag älskar den!! :P haha

En skrutt igår i förstora skor ! :)

 

Jag har frågat en del som har barn i jämlik ålder som Noel hur stora deras barns fötter är.. å de verkar som Noel har små fötter.. alla skor e just nu förstora =/

Ni som har barn runt samma ålder.. hur många cm är era barns fötter?:)


Inte som vi tänkte....

Dagen blev inte riktigtsom vi tänkte idag iaf... tråkigt =/
Som vanligt (känns de som) är de grått och trist ute idag me, regn regn regn =/ Vi var sega upp imorse iaf och myste runt i pyjmas en bra stund innan Noel tröttna på de :P
Då tog vi vagnen och gick ut i sket vädret en sväng iaf... gick förbi knalle en stund där vi kolla lite, kollade kappahl, dom har 25% på alla byxor just nu, så Noel fick ett par röda mjukis.. han har nog aldrig ägt något som är helt rött så de fick han nu :P Blev en dregglis som matchar hans stjärnoverall därifrån oxå när han har vuxit i den + ett par strumpor som ser ut som converse typ :)

 

Sen fortsatte vi vårat äventyr i regnet och gick bort till kvantum och handla lite. Noel behövde ny gröt då vi tog de sista imorse, de räckte precis haha!

Köpte även lite melon som jag tänkte Noel skulle få smaka lite på sen :p Och jag körde en lat lunch och plockade ihop en sallad i deras salladsbar:)

 

Sen hem och käka och sen ringde pappa S som hade blivit sjuk igen:( Så de blev ingen lek på leos idag .. får hoppas han blir frisk till helgen, för jag tänker som sagt inte skicka iväg Noel dit annars nu när han äntligen e frisk...

Vi tog oss en lång powernap ihop ist från halv 12 till halv 3 ;)

 

Köpte även ett nytt mellis till honom innan som han käka precis, va nån slagts smoothie.. den blev jäkligt popis kan jag säga.. jag hällde bara upp hälften först, men me dom stora krokodil tårarna som kom efter den tog slut gör fort fick han resten direkt och va sen en glad pojke igen haha ;)

 

Nu sitter han och leker och jag pendlar mellan soffan å golvet :)

 

 

Får se va vi ska hitta på ifall vi beger oss ut en sväng igen.. farmor ringde och fråga ifall vi ville komma upp en sväng så får la se ifall vi tar oss dit en sväng :)


Klubbad säl !

Puh ja känner mej som en svamp i huvet haha.. trött me andra ord.. men inte såndär trött så man kan sova..utan seg i skallen helt enkelt !
Men vi har iaf haft en bra dag :) 
Jag har slagit mej ner i soffan å glor lite på tv, funderar på att gå och hämta lite av ungspannkakan vi gjorde innan idag, börjar bli lite hungrig då de va flera timmar sen vi åt nu :)

Vi har vart och lekt på leos lekland idag som jag skrev innan :) De va skoj denna gången oxå :) Noel lekte, sov en stund och sen hann han med lunch där oxå!
Sen traska vi hemåt och Noel somna nästan direkt när vi kom hem och sov i över en timma :)
Farmor kom på lite besök åså...

När Noel vakna så blev de mellis och sen gick vi ut får å ta oss en promenad då de va sol ute :) Vi gick ner till stan, en ganska lagom bit fram och tillbaka ifall man inte ska gå överdrivet långt! :)
Gick förbi the phone house som jag tänkt ett bra tag nu!! Jag är trött på Tele2 så nu skiter jag i dom, så har nu bytt till 3, fast me nytt nr då mitt tele2 nr e låst hos dom till nästa år.. segt ! men men...
Fick ett mkt bra erbjudande av henne iaf så en ny telefon fick följa me oxå hoho!!
Har ju velat länge ifall jag ska ha iphone eller inte.. efter info i butik så blev de ett klart nej ifrån min sida ;) Och de blev den jag kollat på ett bra tag nu.. Samsung glaxy S2 :D Hon i butik hade den själv å hade bytt från iphone till denna för den va mkt bättre :)
När man köper en iphone så köper man ett märke sa hon och denna luren va bättre på många plan, både programvara och speciellt batteriet och e ju inte helt fel me en 8 pixel hd kamera ;)
Båda låg på samma pris i abonemang så va ju inget snack om saken .. så än en gång bojkottar jag iphone ;)

Noel har redan somna för natten då han faktiskt inte sovit något sen vi kom hem ifrån leos.. så han va trött nu efter ett bad och en flaska välling i soffan :)
Han somna i min famn när ja bar in han till sovrummet.. kan säga att de e typ 10 steg in till sovrummet å de tar ju inte många sekunder.. då e man trött :P


Bild från när Anna va här me sina kids :) Noel tyckte Theo va jätte kul å gjorde precis som han me lekmattan och följde han me blicken hela tiden :P

Som sagt, han följde honom me blicken hela tiden haha

 


Ny vecka!

Då startar vi en ny vecka! :D Idag gick vi upp halv 9 :) Dock vakna Noel redan strax efter halv 8, men han e ganska så bra på att underhålla sej en stund själv i sängen så nästan en timma till fick jag innan vi tog oss upp :)
Han har ätit frulle och jag tänkte göra desamma nu medan han leker :)

Sen ska vi bege oss till leos lekland, där ska Noel leka me sina polare Milo och Agnes och jag tjata me deras trevliga mammor :) Har ju haft turen att hamna i en bra mamma grupp där de fanns en hel del goa mammor att umgås med ! :D

Så nu när Noel är frisk så har vi nästan planerat något varje dag denna veckan :) Så nu rullar vi igång tåget igen :D
Hoppas han håller sej frisk nu !!!!


Noel aka Bulan!

Vi har en skön och lugn söndag än så länge ... Jag fick sovmorgon till halv 10 (!!) idag hoho säger jag bara! Sen gick vi upp och käkade frulle i lugn och ro :)
Sen blev de massa lek på golvet.. han har nu slängt ut snart alla leksaker han äger på hela golvet.. de är de roligaste tycker han höhö ;)
Tyvärr slutade leken i lite tårar efter att ha dunkat huvet i träramen på hans favvo leksak, den e lite farligt tycker ja allt, då de inte e första gången men nu blev de nog en lite hårdare smäll än vanligt då min son numera kan kallas för Bulan= /
Idag när han har lekt så har han dessutom satt sej upp på rumpan flera gånger nu hihi :)

Just nu ligger han och vilar och jag sitter segare än segast i soffan!
Så de händer nog inte allt för mycke idag.. madde kommer nog hit en sväng senare idag, mer än så blir den nog inte :)


Noel me bulan... som tur e så syns de knappt längre, e bara ett litet märke.. men här e bara nån minut efter han slagit sej... min klantiga lilla bröte :P


åh hej.. sitt upp :D

De blev en snabbis på kalas idag iaf, Noel va så pigg å glad :) Och de va nog skönt för oss båda två att komma ut en sväng !
Och de har ju vart sol idag oxå så lite solstrålar hann vi oxå se innan de självklart ska gå över till regn imon igen... suck !!

Kalaset va trevligt iaf !:) Va lite överraskning så John visste faktiskt inte att de skulle komma folk. . så han såg ganska så förvånad ut när jag och Noel plinga på dörren ;)
Vi fick grillad krov å hamburgare me olika tillbehör till.. gott ! ! Sen  när Noel blev en tröttis så begav vi oss hemåt så han kunde få sova en stund.. här hemma så väntade madde på oss !:)
Vi fixa lite me en sak och tjötade ! 

Sen nu ikväll så kom farmor på besök, vi böjd henne på middag och kladdkake muffins ;)
Och Noel visade äntligen nu en sak som han lärt sej som fick mej å inse att jag inte är knäpp å gör saker i sömen haha!
De senaste dagarna har han nämligen suttit upp i sängen är han väcker mej, å jag har börjar fundera på ifall det är jag som har satt han upp i sömnen, man vet ju aldrig haha!!!
Men nu ikväll så visade han, han låg på mage och lekte och ställde sej sen i krypställnining och satt sej sen på rumpan !! :D Så ja de e de han har smygtränat på på morgonen när han vaknar innan mej :P haha
Så nu kan han sätta sej upp själv ifrån magläge, duktiga killen:) Så nu kanske jag slipper gå och lyfta upp han hela tiden när han tycker de e tråkigt å ligga på mage, jag säger varje gång att han får skylla sej själv när man lägger sej ner haha ;)

Nu väntar jag på min vän Peter, å sen ska vi kolla på film :)
Hoppas ni har en bra lördag kväll ni oxå :)


Hallå lördag !

Då är vi uppe, vi tog sovmorgon till strax innan 9 :)
Kan dock bero på attt min son tyckte de va helt okej och ta ett gympa pass vid 3 inatt... stackarn vakna av sin jobbiba hosta och kunde inte riktigt somna om direkt, så han låg å greja å hade sej.. tillslut gick vi upp och byte blöja och sen fick han en flaska välling.. han hade ju inte käkat sin kvällsvälling så de va väl okej, å då somna han om ganska så fort! :)
Men jisses va jobbigt.. ja hade nog aldrig klarat att ha en bebis som skulle vakna för mat på natten.. de va ju gör jobbigt!! haha

Sen körde han vidare på detta gympa passet nu på morgonen.. han blir bara farligare å farligare å ha i sängen nu på morgonen! Flyger omkring överallt å klättrar överallt.. roligast e ju att klättra på sin zombi mamma som försöker suga ut dom sista minuterna av sömn haha!
Så jag vända mej om och låg på sidan åt andra hållet och han klättra å hade sej.. helt plötsligt så stod han upp i sängen och tittade ner på mej haha! Så nu har han lärt sej å ställa sej upp i sängen när jag ligger på sidan.. bus bebis!! ;)

Nu har iaf Noel käkat gröt och jag tänkte försökte få något magen nu oxå.. har farmos nybakade bröd hemma..mmm!!
Sen får vi se va vi gör.. va ju tänkt att vi kanske skulle åkt iväg en sväng idag.. men vi får se.. kanske inte blir så iaf nu när Noel hosta så inatt =/ Vill ju inte utsätta han för andra människor nu när hans imunförsvar e så lågt är han vart sjuk... å inte heller att han ska smitta andra..




Noel me håret :P

Fredag kväll nu då.. och de e fortfarande sol och blå himmel ute.. åh va jag har velat gå ut idag, men onödigt att chansa, även om han vart feber fri nu i snart 3 dagar och behöver inte alvedon längre heller för har inte ont, så väntar vi lite till ändå.. kanske vi smitter ut en kortis imon på en liten överrasknings grej.. vi får se.. beror på hur Noel är.. nu i två dagar så har han ju betet sej som vanligt och inte vissat några tecken på att vara sjuk å han har ju vart inne hela veckan nu..

Annars har vi inte gjort så mkt här hemma i eftermiddag... vi har rensat lite i sovrummet, kom la en bit men de e mkt kvar.. vi bytte sängkläder oxå.. såå gott ju !! hihi..
Sen ville Noel inte städa mer så då gick vi och käka gröt ist :p  Sen blev de ett bad för knoddas.. de va ett tag sen nu haha, hari nte velat bada han när han inte mått bra å haft så hög feber.. ville inte att han skulle frysa, så de har bara blivit att jag tvättad av honom men inget bad... å Noel tyckte de va gör skoj att äntligen få bada.. me skum oxå :P

Sen va Noel dö trött.. så vi satt i soffan å kolla tv.. å helt plötsligt så låg han ner i soffan å hade gosat ner sej bland filtarna och sin snutte.. han såg så go ut.. där låg han å pilla på snutten å va helt tyst hur länge som helst... sen såg ja hur ögonen blev tyngre å tyngre.. ja försökte prata me honom å bröta runt lite, men de gick inte.. han sten somna, till och med när ja tog upp han i mitt knä så fortsatte han sova sittandes.. tusan oxå.. de e liiiiiiite för tidigt att sova kl 6 lixom :S!! Inte okej Noel !!

Själv tänkte jag gå och kolla ifall vi har kakao hemma.. isf blir de nog att slänga ihop några muffins fort.. ja blev så sugen haha !:P
Å sen blir de väl Idol mys vid 8 :)


Noel skaffa sej lite nytt hår när han bada haha!! ;D


Mysarn i soffan :)



Fredag :)

Vilken kanon dag vi "missar" idag... de e blå himmel me sol utanför fönstret.. men här inne sitter vi i myskläder !! Noel ska då alltid lyckas va krasslig när de e sol.. de va sol förra gången han va lite förkyld oxå !! haha

Vi har haft pappa och farmor på besök för en stund sen.. pappa hade thai lunch me sej..mums! ;D
Noel käka min köttfärsås idag och de fick tummen upp de oxå.. han älskar ju köttfärsåsen på burk, men han verkade gilla denna lika mkt som tur va :p Jag gillade min kycklingrätt lite bättre, men va gör de, e ju inte jag som ska äta de haha!

Tyvärr blev de ingen pappa tid för Noel idag då S ringde å lät inte så bra, dunder förkyld.. usch !
Så ja Noel får väl fortsätta mysa me mej ist :) hihi

Nu myser vi i soffan igen och Noel somna precis för en vila här :) Jag själv ska nog inte röra mej så mkt heller, matkoma!! haha.. så glor väl lite tv nu och läser lite bloggar :)

Noel igår me en av sina favorit leksaker ;)


Mamma & Farmor.

Idag har vi haft både mamma och farmor på besök :) trevligt. . skönt me lite avlastning ibland !
Vi har väl inte gjort så mkt.. grejat lite här hemma åså :)

Nu är äntligen min j*vla hall färdig målad igen... skulle något mer behövas målas om här hemma så ska jag se till att min hyresvärd inte väljer denna målaren iaf.. över 2 veckor för att få klart ett litet jäkla hall tak, å som sagt, varje gång han har vart här så har de tagit högst 15 min så försvinner han sen igen å dök upp efter några dagar !! suck säger jag bara!!
Men skönt att de e klart nu iaf så kan ja flytta ut alla ytterkläder åså imon igen, orkari nte börja krångla me de nu när Noel ligger och sover där inne där alla jackor är.

Sitter å halv glor lite på tv nu bara... funderar på att gå till köket och fixa iordning lite mat brukar till Noel.. har köttfärs i kylen som måste tillagas, så den inte hinner för för gammal.
Så ska nog fixa lite köttfärs me pasta å grönsaker till honom :) Han käka min kycklingrätt idag igen som vi tog upp ur frysen, smaska på även denna gången :)
Och medicinen har gått lika bra å ta alla gånger idag.. mamma skratta åt honom.. vi tänkte att den kanske har blivit godare sen jag å mina syskon va små för den luktar ju gör gott... ja doppa lite på fingret å smaka å ja kan inte säga att de va gott, fy fan!!!!  Men min son e ju lite halv knäpp.. för han sitter å mm;ar efteråt å skulle mer än gärna ta lite till hahaha!?

Myser lite :)

Här e jaaag :D

Titta mamma, här e min fot :)


Ska man inte va trött?

Här e de fullt ös kan jag säga... ska man inte va trött när man är sjuk ? Typ ligga och vila å sånt..
Nej nej här e de mamman som e den trötta av oss två.. ungen me öroninflammation flänger runt som nån liten virrvel vind på golvet...
De va typ som att när han (vi) vfick reda på var de va igår så friskförklarade han sej själv ?haha
Han vakna dessutom inget inatt heller utan sov fram till kl 8 :)

Nu är de dessutom sol ute.. extra tråkigt att man måste sitta här inne då!!
Men fortsätter de i samma stil så han ju friksförklarad efter helgen iaf :)  Han äter sin medicin som de vorde godis han får haha.. annat än jag gjorde när ja va liten.. där va munnen ett litet streck och sluta oftast i bråk och tårar ;P


Lista stulen från Lina ;)

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Frida
Smeknamn: Fritte . . madde brukar kalla mej för frittefrög? haha
Låt som när du är ledsen sörjer till: Oj jag har många. . jag gillar lugna låtar :P
Beroende av: Noel gos ;) och shopping :O
Vad tror folk om dig?: Jag vet faktiskt inte.. får nog fråga "folk"
Vad får du oftast komplimanger för?: Mhm.. att jag har långa ögonfransar brukar jag få höra ibland hehe
Vad säger du för att imponera på någon?: Jag är bäst ? haha ne ja vet inte faktiskt :P.
Hur imponerar man på dig?: Va rolig :p
Brukar du skratta för dig själv?: Självklart ! ;D
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Åh pussa honom från oss!
Var bor du? Borås
Trivs du där?: Ja visst.. har ju provat att inte bo här (norge) men jag längtade hem hehe:P
Äger du några converse: Nopp
Sprit, cider, vin eller öl: Vin och cider
Brukar du bli för full: Va nog mer sånt förr
Vad har du för mobil operatör: Tele2
Är du allergisk mot något: Inget.. eller jo apelsiner kan jag få utslag av ibland men äter det ändå;)
Hur svarar du i mobilen: Hej det är frida om jag inte har nummret.. annars kan jag svara lite hur som helst ;D
Vem ringde du senast?: Simon
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi prata om allt möjligt.. mest om Noel :)
Antal timmar sömn inatt: Kommer inte ihåg..lägger mej så sent så brukar inte bli så många.. brukar klara mej på ca 5 timmars sömn.
Sov du ensam: Nej hadem in gosfis Noel jämte :)
Brukar du komma i tid: Njaaeee
När mår du bra: När jag är med Noel och när saker går som jag vill:)
När blev du fotad senast: De va nog igår när jag och Noel fota oss ihop ?
Hur känner du dig nu: Börjar bli lite trött...
Vanligaste färg på dina kläder: Det är nog faktiskt svart...
Vad tycker du om fötter: Usch fy och blä, har sån jäkla fotfobi. E bara Noels små mini fötter som funkar men de e nog bara några år till höhö ;)
Vad saknar du: Mhm kommer inte på något speciellt just nu...
Hade du en bra kväll igår: Jadå.. lugnt här hemma med en sovade sjuk noel..
Favorit dryck på morgonen: En kopp te eller kall mjölk.
Rakar du benen: Japp..
När brukar du oftast gå och lägga dig: Väldigt olika..allt från 22:00 - 00:03 :p
Är du blyg?: Ibland..beror på vad det är för folk jag ska träffa och va de gäller förnånting.
Sysslar du med någon idrott: Har mitt gymkort
Vill du hellre ha mail än brev: Mejl är ju smidigt men brev är ju kul.. men de får man ju aldrig nu förtin ändå...
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nje de gör ja nog inte.
Har du spytt offentligt: Jaa.. äckliga jag haha!
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Runka, ha sex å sånt där som man vet att alla skulle testa höhö
Är du nöjd med ditt liv: Jaa! Mamma livet är livet!
Är du bortskämd: Har alltid varit de.. men hallå, först barnet, första barnbarnet och tjötigaste kanske;) haha
Vad gör du i morgon: Ska väl vara här hmme med min son som har utegångsförbud (sjuk), men mormorn kommer nog och hänger med oss en stund:)
Vad är det värsta du vet?: De finns så mycket hemskt här i denna världen just nu så man blir mörkrädd ibland.. men de värsta e nog människor som inte har några gränser som kan gå så långt att verkligen skada andra människor med flit.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Det är olika.. men oftast för mycket!!
Vad längtar du till?: Jag smyg längtar till julen höhö;)
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Japp de har jag och sen Noel kom så har jag kommit mina äkta vänner ännu närmare ♥
Vad använder du för shampoo?: Brukar bli olika.
Vad är det finaste du fått?: Min finaste Noel♥
En speciell dag du minns: 28/1-11 när Noel föddes.
Hur gammal är du: 24 (25 i dec)
Tycker du om någon just nu: Tycker om många människor!
Du samlar på: Som de ser ut här hemma, så alldels för mycket saker antagligen haha :)
Gröna eller röda äppeln: röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen: mamma eller nån av mina närmaste vänner.
Gillar du golf: Nej va tråkigt!!!
Vilken tid gick du upp idag: Vid halv 9, upp å käka sen gick vi la oss i soffan å somna igen:p
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: Ja
Är det okej att gråta: Klart det är de.. är ju så skönt efteråt!
När grät du senast: Ja grinar nog lite varje dag, antigen åt något på tv eller för ja blir så stolt över min son eller nåt sånt töntigt ;)
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Oj den frågan e alltid lika svår! Men mycket! haha
Bär du glasögon eller linser: Japp, glasögon men vill ha linser oxå!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Det är olika, beror på när min väckarklocka Noel vill upp;)
Har du piercing: Ja i navel och läppen.. fast läppen tog jag ut på bb, eller ja tappa den och satte aldrig i den igen.
Vill du gifta dig: Jag tror de iaf..
Vill du ha barn: Jag har en son. Men vill självklart ha ett syskon till honom. Skulle ja få en tjej nästa gång skulle de nog va stopp men skulle de bli en pojk till så skulle ja nog ge de ett försökt till, men inte fler än 3 :)
Solar du ofta: Nää
Är du bra på att laga mat: Ja de tycker ja nog :)
Är du flygrädd: Jaa!
Hur vig är du: Hyfsat :)
Är du musikalisk?: Inte så värst kanske.. kan inte spela något instrument iaf:p
Vad dricker du helst när du är törstig: Iskallt vatten..om de ska vara läsk så cola.
Vilken är din favoritglass: Nogger och pigilin :)
Tror du på ett liv efter döden: Har aldrig kommit fram till ifall jag gör de eller inte :P
Tycker du om sushi: Jaa.. å har vart sugen på de i ett år eller nåt nu men inte fan har ja kommit iväg å käkat de ändå haha!!
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.
Har du tandläkarskräck: Jaa
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Nattmänniska ;p
Vilken ögonfärg har du: Blå
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Jaa
Biter du på naglarna: Ilband..försöker att låta bli !
Hur ofta tränar/motionerar du: Har blivit dåligt me detta nu senaste.. men när jag väl tränar så iaf 4 gånger i veckan.. måste komma igång snart igen!!:p
Senaste låt du hörde: Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder

Busungen slås ! ;)

Som sagt så har Noel sina stunder på dygnet som man verkligen inte kan tro att han är sjuk. Här e busungen nu ikväll haha ;)
Det är mkt roligt att använda sin mamma som en trumma just nu.. och även att ropa lite me rösten och även göra prutt ljud på handen :P

Nu sover han gott inne i sängen efter att ha busat av sej rejällt här innan ;)

Får se ifall de blir något uppvaknande denna natten... skulle gissa på att de iaf blir en gång, men som sagt, skönt å veta varför nu iaf !:)

 

Nu blir de häng i soffan en sväng, jag väntar på min mat som står i ugnen och värms upp på nytt nu igen, passade ju på att laga ihop de när Noel vila innan :) Men då var jag inte så hungrig sen efter så jag vänta tills nu ist :) Det blir Zucchini/morot och tomat lasagne :)

 

Noel tackar för alla krya på sej hälsningar.. ni e så gulliga :) ♥

 

 


Mitt lilla hjärta va du e duktig <3

Nu e vi hemma igen.. har en liten dom sten deckat här jämte i soffan. Han blev väl trött efter allt flängande.
Vi var iaf på vårdcentralen och de tog väl ca en timma.. e ju mer väntan på provsvar än själva tiden man är inne hos läkaren.. men dom va trevliga iaf :) Noel va mkt duktig och sa inte ett ljud ens när dom stack han i fingret.. mamman vågade som vanligt inte titta haha ;)

Sen försökte han kolla öronen igen eftersom jag sa att han e där och försöker klia ibland, så har vart orolig för att de ska vara öroninflammation... men han kom inte åt.. de va visst mkt vax i öronen.. har jag en sketen unge? haha.. Men nej de va visst vanligt hos dom små;P
Vi fick iaf en remiss upp till sjukhuset till Öron,näsa hals läkaren.
Men först åkte vi och hämtmade mormorn.. ja ville inte åka själv ifall vi skulle behöva va kvar länge.
Men vi behövde bara vänta typ 3 min så fick vi komma in.
Han lyckades iaf kolla öronen och såg de jag vart orolig för, att knoddis hade öroninflammation på vänster öra och en halv inflammation på högra !! Stackars mitt lilla hjärta, inte konstigt han har haft ont.. de vet man ju själv hur ont de gör :(

Vi fick av med oss kåvepenin hem som han nu ska äta 3 gånger per dag i ca 1 vecka! Mamma sa att jag var typ omöjlig att få i detta så vi åkte och förberede oss me glass, fruktpure och äpple dricka ;)
Men behövdes de?  nej haha.. Noel tog medicinen utan problem.. mammas duktiga kille :)
Hoppas han fortsätter så :P

Nu ska vi iaf bara vila och hoppas han blir bra nu när han har fått medicin.
Lite jobbigt att bara vara inne dock då både jag och Noel blir ganska så rastlösa av de.. men men, nu när vi vet var de är så ser man ju iaf ett slut på de:)
Noel missar tyvärr sin pappa helg oxå :( Men han skulle nog komma in och hälsa på han en sväng på fredag iaf, då blir han nog glad :) Kanske han får va dubbel helg hos S nästa vecka ist :)

Ska gå och göra ett glas me iskall apelsin saft nu iaf och sen fortsätta kolla på en film jag påbörja igår kväll :)

Man kan va glad emellan åt även när man har ont i öronen och mår dåligt:)

Doktorn!

Min stackars knoddis har kvar sin feber idag oxå :( Vi tog tempen för en stund sen och nu låg den på 38,9 =/.. den va iaf inte över 39 nu..
Nu har han iaf somnat här jämte mej i soffan... vi har typ sovit här ute hela förmiddagen.
Han åt lite lunch nu som blev kyckling först å sen åt han en heldel fruktpure, de får man när man e sjuk:)
Och sen på med lite kläder å så somna han igen.. men han sover lite halv oroligt och verkar ha endel feber drömmar :/

Iaf så har vi fått en tid hos farbror doktorn vid 2 tiden... hoppas dom kan se vad det är nu så vi slipper komma hem och sitta ovetande fortfarande och bara vänta ut detta.
Nånting är de ju, för annars har man inte feber i 5 dagar som inte ens alvdon hjälper mot.

Men nu ska jag slänga på mej lite kläder så vi kommer iväg i tid sen :)

Trött skutt här om dagen ...


Halloj !

Nu har knoddas precis ätit gröt och sitter nu och leker här på golvet.. eller leker vet ja inte om ja kan kalla de, brötar runt å stökar ner är nog mer rätt ord ;)
De roligaste Noel vet är när jag plockar i alla leksaker i en av hans leksaks bocxar så att han sedan kan få den och hälla ut allt igen ;)

Tyvärr har inte febern försvunnit idag heller utan den envisas med att hänga kvar :( Så han e lite små hängig fortfarande. Pratade med 1177 och är de fortfarande samma sak imon så ska vi ringa vårdcentralen.
När han väl är på humör så är han dock väldigt pigg och glad, och det är flera såna stunder nu än trött å grinig stunder.. så de borde ju iaf gå åt rätt håll även om de går långsamt då ?
Han fortsätter att äta och dricka iaf och det är ju bra :)


Noel fick hem en ny bok ifrån Goboken.. va lite päls på varje djur man kunde känna på och de tyckte han va spännande :)  Varje gång får ju föräldrarna en liten handbok med oxå, å hur passande var de inte att denna gången var de om sjukdomar :)

Mhm vilken ska jag ta ?

Äsch ja häller ut allting ist :)


Farlig bebis får mamma att gäspa!

Puh ja känner mej gör trött just nu , får nog gå och skvätta lite kallt vatten i ansiktet snart haha!
Idag har vi vaknat kl 3, halv 5 och halv 7.. inte okej !!  Trodde därför jag skulle ha en hängig och trött bebis idag igen.. men nej, han e gör pigg och sitter och leker på golvet just nu medan jag sitter i soffan och gäspar ? ;p
Jag hoppas ju sååå för både hans och min skull att han får må bra nu idag :)

I natt skrämde Noel mej rejält samtidigt som jag blev lite full i skratt ! ! Men den gången vi vakna halv 5 så vakna jag inte av en ledsen bebis brevid mej!! Nej jag vakna av en bebis som STOD PÅ GOLVET vid sängen och tjöta ?!?! Han har alltså hasat sej ner eller nåt och lyckats ta sej ner på golvet stående.. hallå eller, livsfarliga bebis??
Kan ni tänka mej min chok lite yrvaken och tittar upp och ser Noel stå på andra sidan sängen på govlet super glad!!!
Jag har ju inte velet ha han i sin säng när han vart så dålig nu då han velat vara nära för att känna sej trygg... nu är de uppbullat me en jäkla massa kuddar under madrassen på hans sida och han har stannat på sin plats resten av natten.. eller a han har ju korvat runt som vanligt, men han har stannat i sängen iaf haha! Jisses va han vrider å vänder på sej när han sover !!

Idag är de riktigt skit väder.. de skulle komma in ett riktigt oväder under natten.. och ja nog har de regnat ordenkligt inatt... å just nu e de helt grått, blåser storm och regnar.. usch!!!
Vi kanske får besök av mamma/mormor idag iaf..vi skulle höra av oss till henne vid lunch så får vi se vad som händer :)

Funderar på att käka lite pannkaka till frulle nu och leka lite me mitt farliga barn ;)

Mysaren !

Som de ser ut nu så verkar de bara gå åt det bättre hållet för Noel :) Idag har han bara behövt ta alvedon 2 gånger och har faktiskt vart på ett riktigt bra humör idag. Va endast en gång nu under eftermiddagen när vi hade vilat i soffan som han vakna upp i ett sånt där otröstligt skrik, men de gick över när vi vaggat omkring lite och ställde oss i fönstret och tittade på bilar.. de gillar han :)
Men han har iaf velat leka å greja idag igen :) Och han gick å la sej vid halv 8 och somna då utan problem och verkar göra de fortfarande, så jag hoppas han får göra de hela natten nu :)

De enda som e lite mysigt när han e sjuk (ifall man får säga så?) , är att han blir ju hemskt gosig! De va länge sen han ville sova på mamma, och bara sitta lugnt och stila i knät:) Mamman tycker de e gör mysigt iaf hihi :)

Iaf så kunde jag äntligen ta tag i diskberget när han somna så bra idag och sen stekte jag även pannkakor till kvällsmat.. mmm gott!! Pannkakor me sirap och iskall mjölk till! Super!

Man e trött när man somnar mitt i leken bland alla leksaker hihi

 

Vi hann titta på bamse på tv i typ 5 min, sen sov han ;)


En räddande morfar.

Vi hade precis en räddande morfar här :) Han kom med nya alvedon till Noel och mat till mamman, tjockis mat höhö.. kyckling bitar från donken ;P  Vi tackar !
Sen fick han jätte bråttom helt plötsligt då han hade tagit fel på tiden så en av hans elver ringde ifrån högskolan å fråga vart han var hehe.. ja han e högskole lärare oxå.. haha!

Nu har vi myst ner oss i soffan igen.. Noel är på väg att somna igen, trött liten kille:) Men han har faktiskt haft humöret uppe nu hela förmiddagen, dock har vi sovit ganska så mycket ihop här i soffan:) Men de har inte varit några panik skrik utan bara lite små gnäll å sen har han faktiskt vart glad :) Så vi hoppas de är ett tecken på att han blir bättre:) Febern är dock kvar å ligger över 39.. men vi väntar lite me alvedon iaf då han inte är ledsen nu :)

Nehe nu var de visst någon som ville ha sällskap för nu har han kört igång nån slags krypmaraton här bakom mej i soffan haha!! Så får väl göra han lite sällskap här nu då jag ser att han e trött...
Dock har ja göör ont i mitt vänstra nycekelben som jag förmodligen legat konstigt på nu under förrmiddagen för de gör sketa ont!!



Godmorgon måndag !

Idag gick vi upp runt halv 8..gäsp ! ! Men då ville min lilla kamin gå upp, varm va han !
Upp å byta blöja å ta tempen som landa på 39,4  =/  Men alvedonen verkar ha hjälpt bra i natt då han inte har vaknat en enda gång vilket känns skönt:)  Men nu va dom tyvärr slut så vi väntar på att pappa/morfar ska komma me nya, han va bara tvungen att åka och kolla på något bygge i göteborg, som vanligt så flänger han runt :p (han är civilinjengör, eller hur de nu stavas haha).

Noel fick iaf i sej hela sin välling flaska nu till frukost utan problem, skönt att han äter :) Igår kväll ville han bara ha hälften men åt fruktpure ist, va väl gott för tandköttet me något kallt:)
Nu myser vi i soffan framför teven.. eller a Noel har somnat här brevid igen :) Jag funderar på att gå å göra lite frukost då magen kurrar.. lite macka å te kanske :)


En liten skutt igår kväll som äter lite fruktpure... ett levande ljus va dock väldigt spännande ;)


Snart sängen för mej me...

Ska nog snart gå och lägga mej i sängen oxå, Noel gjorde de precis, han har legat på mej här ute i soffan och sovit. Min lilla skrutt.. inte kul å se när han mår så dåligt :( Hoppas verkligen dom däringa tänderna kommer upp riktigt snabbt nu.. dom har ju iaf kommit igenom tandköttet båda två nu så de borde väl vara över snart då??

Vi har iaf pratat med 1177 ikväll.. funderade lite på hur många alvedon jag kunde ge honom då de står 4 på förpackningen vi har men dom vekar ju inte hjälpa honom så mkt... men eftersom han väger runt 9 kg så skulle jag ge honom 2 åt gången.. har ju bara gett han 1 varje gång... så får hoppas de tar lite bättre nu. Han fick två nu när jag flytta över honom till sängen då han vakna å va ledsen...

Och ang kommentaren från anonym (såklart, varför kan inte folk bara skriva sitt nam när dom ska påpeka saker) . . iaf så behöver man inte alls blanda flytande avledon me rum-sup.  Alvedon som alvedon. Och ja jag dubbelkollade även detta med sjukvårsupplysningen.  Enda skillnanden är att flytnade alvedon kan vara svårare att få i dom små. E ju självklart lättare att ge en sup i rumpan.
Så jag tänker inte börja krångla me flytnade alvedon när det är så enkelt med en sup.


Men ja nu blir de sängen snart för mej oxå, så hoppas jag vi får sova hela natten nu när vi höjde alvedon dosen.. skrutten låg på 39,5 grader nu innan han fick dom :(
Vi hoppas på en bättre dag imon :)


Men visst har han haft sina små korta goa stunder även idag... speciellt när mamma sätter på babblarna.. att de alltid funkar haha ;) Han blir lika glad varje gång :p

Alltid så glad att man självklart inte kan sitta still.. inte ens när man e sjuk ;)

 

Ps, Noel hälsar tack för alla krya på sej hälsningar.. vi får svara på kommentarer imon ist :)


Vi fortsätter de lugna...

Vi fortsätter våran lugna dag.. Noel ligger här jämte mej i soffan och sover.. han somna på min arm innan och jag trodde den skulle ramla av, aj va ont ja fick när den somna haha... men lyckatdes slingra mej ur så nu ligger han precis här jämte me benen på mej ist :) Mys killen!

Själv sitter jag och kollar på Tre kroner, de va ett tag sen nu =)
Å mkt mer än så händer de väl inte idag... funderar på att göra pannkakor sen :P Men om jag ska göra de så har jag världens monster disk å ta hand om innan å de lockar ju inte lika mkt haha ;)
Får se va noel tycker vi gör sen ;)


Ni ser ju vilken liten hängis.. här ligger han iaf på min arm och e gör trött, och somnade sen strax där efteråt..

Vi myser i soffan ♥


Uppe igen...

Vi gick in och vila innan och sov nästan 2 timmar.. sen ville knoddas upp igen.. man ska visst inte vila för mycket enl honom även ifall man är sjuk ! haha

Aptiten va de inget fel på idag iaf.. han slaffsa i sej en helt portion me gröt me fruktpure för en stund sen:)
Nu har vi sitter vi här i soffan och leker lite.. ibland skratt och ibland gnäll, de går verkligen upp och ner.
Han blandar oxå att vara trött till att vara pigg å vet inte riktigt vad han är...
Febern vill inte riktigt gå ner även ifall han får alvedon,.. han gick ju en senast vi var uppe och nu tog vi tempen igen, men den har bara gått ner till 38,1.  Så nu när alvedonen går ur honom igen så känner man att han blir varmare igen.. suck...


Dom slitna haha.. en gnuggar ögonen å en glor på tv :P




Trött mamma - febrig bebis!

Då var vi uppe och har startat söndagen, tyvärr med feber även idag för den lille =/ Dock pigg och glad just nu och sitter å leker för fullt :)

igår var iaf en dag som gick i kärlekens tecken och i tårar, ordagrant ifrån Noels sida..
I kyrkan va han iaf glad å tjöta på me allt folk, testade rösten ett par gånger i vigseln åså.. de är något nytt att ta i å sen prova att ropa samtidigt haha.. låter mest öööhhh!! :P
Sen blev de nog inte långt för honom eftersom de både va bröllop och dop, men jag tycker de gick hyffsat fort ändå, och de va sååå fint!!!
Iaf somna Noel direkt när han fick komma ner i vagnen när de va slut... då gick vi över till församlingshemmet där de skulle bjudas på mat =)
Smörgåstårsta.. mmm så gott!!!  Noel hann iaf vakna innan vi ens hade börjat äta och va då super ledsen!! Typ sånt där panik skrik som skär i hela hjärtat på en (och öronen) ... man såg på honom att han fortfarande va super trött, men han fick komma upp och sitta me å fick lite fruktpure, men sen va de gnäll gnäll å gnäll... och de blev tyvärr bara värre.. och sen blev han varmare helt plötsligt och man kände att de va feber å han ville inte äta mer..
Som tur va fick han lite ersättning av bästisen Liam.. jag har ju aldrig me mej sånt längre... å de fick han ner en flaska, men sen va de tårar igen och man såg då att de va munen de gjorde ont i, så ja de va en rejäl tandsprickining som hade satt igång, och fördmodlingen är de andra tanden som ska upp. stackarn=/
Som tur va hitta jag alvedon i väskan som han fick... men sen satt han som ett ledset plåster på mej i 3 timmar tills vi åkte hem =/

Här hemma blev de pyjamas och välling sen somna han , men sov väldigt oroligt. Vakna ett par gånger och va riktigt ledsen. Han fick komma upp och kolla på Mia Skäringer med mej och somna då nästan direkt i soffan.
Vakna när vi skulle gå och lägga oss å fick då en ny aledon och sov sen till 3 tiden och vakna å va ledsen, men då gick de å trösta i sängen i famnen en stund. Sen sov han nu fram till halv 8 och fick välling och ny alvedon igen.  Å ja nu är han pigg å leker, men de blir nog att gå och vila om en stund.

Jag hoppas att blir bättre snart.. så jobbigt för honom de här =/ Så mycket som han gråtit igår å inatt har han aldrig gråtit på sina 7 månader i livet, så detta va något helt nytt för mej.. gud jag va helt sönder stressad och kropp och huvud va helt slut.  Har alltid vart lätt å trösta Noel innan så fort man bara tagit upp honom... men de va inte lika lätt längre nu när han har så ont. Stackars min lilla fis :(

Ska leka me honom en stund nu iaf innan vi går och vilar igen :)


säger bara en sak!

Jag är dödens trött så får återkomma imorgon om denna fina dag :)
Nu blir de till å varva ner bara och sen ska jag kolla på Mia Skärringers show som kommer på kanal 1 om ca 1 timma.. tur min mamma sa till om detta... jag tycker hon e sketa kul :D hihi

Men aa ja återkommer imon ist : )

Kan bara meddela att tandspricking och bröllop/dop inte går hand i hand !


Middag hos vänner .

Om jag vart irriterad innan för målaren inte dykt upp så vill ni inte veta hur irriterad jag blev när han ringde vid  å 5 sa att han tänkte komma nu.. precis när vi hade tänkt å åka.. gaah!!
Å va gör han?? Jo han kommer hit å spaklar lite å de tar högst 5 min.. sen sa han att han får komma tillbaka IMORGON och spakla klart ?! Å sen nästa vecka ska han måla... seriöst??? ska de verkligen ta så lång tid? Låter ju typ som ja bort i nåt jävla slott som ska renoveras eller nåt :S

Inte så jäkla kul när alla skor står i köket å hela sovrummet e fullt me ytterkläder!!! Det är ju de som stör mej mest å leva i detta kaos!

Jaja vi åkte iaf och hämta Noels nya stol hos Marie och Kim innan.. åh mammas stora kille sitter som en liten kung nu ;D Han va gör nöjd av att få komma upp och sitta ordenkligt nu ist för nertryckt i ett babyskydd :P
Sen åkte vi hem till Sandra och Fredrik där vi blev bjudna på middag.. hasselbacakspotatis, krämig lax å sås !! mm jätte gott :)
Noel charma in sej som vanligt å fick lite glass av fredrik ;) haha

Strax innan 8 va de en mkt trött liten kille så då begav vi oss hemåt, kl halv 9 som redan ungen i sängen haha! Så jag har myst ner mej i soffan som vanligt här nu på kvällen.
Såg halva Idol.. visste inte att de skulle vara idag =/  Men men...
Nu blir de till å varva ner en stund å sen sängen för imon vankas de bröllop och dop :D



Gubbfan!!

Va tror ni vi gör ? Jo vi sitter här hemma å glor.. för vi väntar på en jävla målare som inte dykt upp än.
Vi bestämde vid halv 3 -3 tiden idag.. klockan är nu snart halv 4!!! Blir så jävla irriterad.. tror han inte att vi har andra saker vi vill göra eller??!?! åååhh!!

Vi hade iaf trevligt när Anna + barn va här innan :) Så go e dom hihi.. Svårt att tänka sej att Noel kommer va en lika nyfiken liten klåfingrig kille om något år oxå hihi.. Noel va iaf väldigt facinerad av Theo å skulle hålla koll på vart han va hela tiden :D Han tycket han va gör kul :D
Men de va jätte trevligt att ses igen iaf, va ju ett tag sen nu :D Men de gör vi om snart igen hoppas jag :)
Hon hade även me sej lite kläder till Noel.. så snällt!!! Ex en jacka ifrån didrikson som såg nästan helt ny ut!! Och även regnställ ifrån didrikson!! Kanon bra!!  Tack gumman ♥

Sen när dom skulle åka hem så gick vi bort och möte upp dom gravida ;) hehe.. Sandra och Vicke:)  Vicke e verkligen höggravid just nu , skulle haft bebis 29 aug har ja för mej sandra sa igår.. men de e en envis liten där inne hihi.. hoppas den vill titta ut i helgen :)
Dom satt iaf i knalle och fikade, så vi gick och satte oss där me dom en sväng.
Sen gick vi och fixa de sista på lille Liams dop present tills imon :) 
För imon blir de ju dop och bröllop :D  Jag har inte en aning om vad jag ska ha på mej än :S Har inte ens provat ut något haha.. Noels kläder har däremot vart klart i över 2 veckor nu höhö!!


Nej dyker de inte upp någon målare här snart så skiter jag fan i honom.. vi har andra saker vi vill hitta på än å sitta inlåsta här!!!

Kalaslagret tävling.

 

Va med och tävla hos SANDRA du oxå :)

Kalaslagret

 

 




Baseballjackan! :)

Noel har ju haft den snygga svart/vita baseball jackan ifrån Lindex.. men börjar väl snart att växa ur den då den är i st 68 =( Men såg nu på lindex "kommer snart" att de kommer in en likadan snart fast i svart/grå.. så jäkla snygg!!  Fundera ju lätt på att köpa en ny till Noel då..

Men vill ju då att han ska ha den till våren... men va tusan har ungen för storlek då?? 86 ??  För de e ju bara till den storleken dom går till :S
De tål att suga på den karamellen ett tag ;)



En fredag !

Helgen va kommen än en gång.. jääj :) Och vi har faktiskt planer hela dagen idag :)
Noels läggning gick mkt bättre igår..han somna vid sin vanliga tid.. men vakna dock vid 8 å va lite ledsen å kunde inte somna om ifall inte jag var i rummet.. varje gång jag gick ut så öppna han ögonen å undra va jag höll på med... sen hörde ja att de va näsan som krånga lite så vi körde ett krig me koksalt å nässug..usch va han hatar de å de är en kamp varje gång!  Men efter de somna han och sov nu till strax efter 8 :)
Så vi har precis käka lite frukost ihop och nu sitter knoddas å leker på golvet!:) Jag själv tänkte springa ner till tvättstugan strax å hämta upp tvätten som jag inte orkade hämta upp igår haha, så den ligger blöt i tvättmaskinen än ! Jobbigt!


Vi har iaf vaknat upp till blå himmel och sol idag.. ser ut å bli en fin dag iaf :)
Nu på dagen ska vi få besök av min barndoms vän Anna.. eller heter de barndomsvän när man lärde känna varandra på högstadiet? Ja de måste de väl vara.. de e ju gör länge sen haha ? :P
Iaf så kommer hon hit och hennes två fina kids ! :) En anledning till att få göra en äpplepaj som jag vart sugen på gör länge höhö ;)

Sen ikväll ska vi ju som sagt till Sandra tänkte vi och mysa lite då hennes karl skulle jobba över, så tänkte hon kan behöva lite sällskap ;)
Vi ska även få hämta Noels barnstol hos gudmor Marie.. äntligen ska tjockisen slippa babyskyddet :D

Men nu ska jag ta en titt på vad Noel håller på med, ser att han tar just nu isär hela sin lekmatta..mhm!!;)


Äntligen kom de ! :D

Vi hade en trevlig förmiddag på leos lekland idag :) Men de va bara jag och två andra mammor ifrån mamma gruppen, alla andra ligger hemma me förkylda barn eller förkylda själva =/ Men vi hoppas dom är friska nästa vecka ist:D

Idag kom äntligen vårat nya kyl/frys.. och wow vilken skillnad de blev.. mkt snyggare, och såå härligt me helt nytt :P
Sen dök även målaren upp idag.. ringde halv 9 i morse å sa att han inte hade hunnit igår.. Nehe?? Men brukar man inte ringa å meddela de då... dessutom kom han försent idag, skulle komma vid 4 men kom närmare när kl va 5..mhm!!

Vi hade även tant Sandra på besök här i eftermiddag.. trevligt hihi :) Stackarn har fått halsbränna nu oxå..usch, ja kommer ihåg den helvetes halsbrännan jag hade me Noel.. inget jag saknar !!! =/
Och imon ska vi ha mys kväll hemma hos henne bestämde vi :)

Just nu sitter jag och kollar på Sol, fest och oroliga föräldrar.. vilket jävla program haha!!
Roligast e ju mamman som e super orolig för att hennes dotter dricker cider på stranden.. va hade hon räknat med ?? Vad brukar man göra på ayia napa.. e ju inte direkt så man åker dit bara för å sola ? ;)

Så nice me nytt hihi.. lite tomt då ja inte lagt in allt som ja lagt ner i frysväskorna hehe:P





Då och nu.. vadå bra brallor :P

Här e Noel nästan 3 1/2 månad

 

Å här e Noel igår strax över 7 månader !

 

I samma brallor som är i st 62 haha ! :D

 


Envisa unge!!

Idag vet jag inte riktigt va de tog åt Noel.. men han ändrade iaf sina sovtider lite haha!  I vanliga fall så lägger han ju sej runt 7 som ni vet men att ja gärna vill att han kan va upp lite längre, typ till 8 :)
Idag har han ju vart ganska så trött på eftermiddagen, tror de har å göra me den tanden å lite snor i näsan.. så han tog ju en ganska så sen vila, så då tänkte jag att de blir ju bra å lägga sej vid 8 idag ist:)

Så strax innan 7 så käka han gröt å va sen pigg å glad så vi tog vagnen och gick bort till affären för å komma ut lite .. va dock inget trevligt väder.. va sånt där dugg piss regn i ansiktet på en hela tiden.. de gillas verkligen inte av en som har glasögon ;) höhö

När vi kom hem så va kl nästan 8.. så de blev pyjamas och sen gjorde vi iordning en flaska med välling, gick och la oss i sängen. Noel käka och jag läste två böcker.. tänkte testa och läsa medan han äter. Han verkade uppskatta de iaf, men ville gärna vara med och berätta då han tjöta mellan klunkarna haha!
Alltså inte så jätte trött än... men då kl börja närma sej halv 9 så tyckte jag de verkligen va dax å sova då hans vanliga sovtid hade paserat me 1 1/2 timma nu...
Så vi hade en liten säng fight ända till halv 10 (!!!) idag.. inte av att han va grinig å ledesen, nej nej gladare unge fick man ju leta efter.. han hade gör skoj (de hade inte jag). . här skulle de tjötas för fullt å de skulle klättras å krypas runt i sängen. . Så fort man vänder på han så vänder han sej till mage igen å upp i krypställning... ja jätte gulligt, men inget jag vill leka halv 10 på kvällen ;)
Så här länge har han inte vart uppe här hemma sen han va en liten plutt. haha
Men tillslut så tröttade han väl ut sej själv och la sej ner och somna ! :p Envisa ungen ikväll alltså ;)

Ska bli spännande å se när han tänkte gå upp imon.. en chansning säger mej att han förmodligen kommer chocka mej me att vi ska gå upp tidigt oxå !! Vi får väl se =)
Vi ska iaf ta oss till Leos lekland imon hade vi tänkt =)



Barnkläder?! ;P

Idag är vädret ännu tråkigare, idag öser de verkligen ner till och från.. så jävla tråkigt!!!
Förmiddagen sov vi bort ungenfär här hemma ;) Sen gick vi upp så käka Noel lunch och sen lekte vi en stund och packa sen iväg oss upp till farmor så käka jag lite lunch jag oxå.. rotmos me rimat kött, så jäkla gott!!  Noel tog sej en tupp lur där och sen vid 3 tiden åkte vi hemmåt för en målare skulle ju komma hit idag... har de kommit någon målare än?? NEJ!! Jag blir så jävla irriterad, hur seriöst är de lixom? va här i måndags å bestämde tid å allt å så ser vi till och vara hemma nu å så har han inte ens hört av sej än ?? Har han inte gjort de innan kl 6 så ringer jag än en gång till hyresvärden och klagar!!
För imon kan han då inte komma, för då kommer Anna + barn på besök , som egentligen skulle komma idag men som vi då bokade om pga målaren... jävla gubbe säger jag bara!!!

Idag fick jag hem ett paket från hm me en kjol jag ville ha + lite annat... men en sak va väldigt fel , men kanske blev den bra iaf haha... Den ena va visst en barn tröja i st 164 haha!! Men bara för de så va jag tvungen å testa den å den va ju riktigt mysigt ! ;p Så kanske ja behåller den haha.

Nu ska jag iaf gå in å se ifall Noel vill komma upp å leka en stund.. han har nämligen vilat ganska så länge nu.. en trött kille idag..

Jag i min barntröja haha.. men visst ser den mysig ut :P

 


Lille paul !

Ner myst i soffan även denna kvällen.. me ett nystädat vardagsrum och massa tända ljus :)
Idag har jag och Lille paul (Noel) vart på bibblan och lånat både böcker, cd å dvd.. va ju inte igår man va på bibblan å låna saker hehe.. jag har inte gjort de sen jag bodde hemma iaf.. e ju egentligen väldigt smidigt :)

Sen traska vi hem medan de va sol och Noel sov gott hela vägen hem :) Hemma blev de lite bus och sen lunch, mammas kyckling gick ner idag oxå :) Sen gick vi in till sängen och vilade båda två :p
Blev väckta av att mamma kom på besök.. Noel blev gör glad och taggad till 1000 och körde bergsbestigning i sängen, han ska lixom klättra på en hela tiden nu och börjar bli riktigt farlig i sängen haha!

Medan mormorn busa me Noel passa jag på att städa å greja lite. Sen tog dom en promenad och handla lite grejer så vi kunde göra mat:)
När dom kom tillbaka var de gröt som gällde för herren och sen gick han å mormor och badade =) Eller a Noel bada å mormorn fick titta på såklart :p
På med pyjamas och en flaska i välling med sällskap av både mamma och mormor, gör mysigt tyckte Noel och tittade bara trött och busigt på oss när vi gick ut från rummet när han ätit klart :) Sen hörde vi inget mer där innifrån haha!

Blev middag i soffan framför halv 8 hos mej och sen Idol :) Efter halva idol traskade dock mor hem:) Men vi har iaf haft en mysig dag och kväll !

Lille paul lånar böcker:P

Mhm vilka böcker ska vi ta mamma ?


Halloj !

Idag gick vi upp halv 8... de va för tidigt för mej tycker jag haha.. nattugglan ! ;) Men med en bajsblöjai  sängen så hade väl inte Noel lust å ligga där längre höhö! Uppe är vi iaf och ja sitter här å halv gäspar i sängen å kollar på Vakna me de Voice som har blivit /mix megapol som jag tycker är sååå mkt tråkigare, the voice gängen va ju såå mycket roligare!!!  Va hände där lixom ?

Noel sitter å leker på golvet.. eller sitter å sitter , ja tycker han slänger sej hej vilt överallt just nu.. är där han inte ska vara åså ;) Jag hade gärna sett att han inte hade börjat ta sej fram än och va där jag lämna honom. Det är ju inte ofta han kryper.. men fram kommer han på ett eller annat sätt, och hamnar då ofta där jag inte tycker han ska vara ;)  Men men, de e väl bara å vänja sej för han lär ju inte bli lugnare av sej;P


Skit ungen ;P

Här satt han fint och lekte..eller ? ..

En stund senaren är jag kollar ner så är han helt plötsligt här å grejar.. då har han för flyttat sej tyst som musen dit han inte ska vara ;)


Men man märker när de är bus, för då blir de ju helt tyst, alldeles för lång stund haha!!
Nu åkte barnkanalen på.. tyvärr är Noel inte speciellt intresserad av detta och de brukar inte gå att underhålla han me detta, det enda som gäller är youtube klippet på babblarna.. synd att de bara är ett klipp på några minuter, dom borde göra en film!!:)
Om ett tag ska väl Noel gå in och vila och jag funderar på att följa me och göra honom sällskap då ;)



mitt i natten..!?

Ja här sitter jag , eller a mer halv sitter/ligger i soffan just nu..borde egentligen ligga i sängen tycker man!!
Har hamnat i dom gamla spåren dom senaste dagarna och verkligen vart urkass på att gå och lägga mej i tid, även fast jag är trött å hade lätt kunnat gå å lägga mej redan vid 10-11 tiden ifall jag bara velat.
Men de e ju så lätt å fastna här vid datorn eller teven.. fy!! Va gjorde man innan de fanns? Sov kanske?;)

Men jaja vi får väl se ifall vi orkar ge oss iväg upp mot sjöbo imon å kanske gå på framtid-sjöbo på deras barnverksamhet, va nog några ifrån mamma gruppen som skulle dit imon.
Men de beror helt på väder, för vill gå upp me vagnen isf.. vill inte ta bilen för ofta nu när Noel sitter lite halv dåligt i sin stol, men förhoppningvis så löser vi den nya stolen denna veckan :)
Annars finns de endel å göra här hemma imon oxå.. behöver verkligen städa av här hemma..
Mamma kanske skulle komma ner en sväng och leka med Noel, och då är de ju alltid lite enklare å städa :)

Men nu ska jag nog strax bege mej mot sängen iaf.. vid 2 tiden SKA jag ligga i sängen iaf ;P


Min lilla nisse ♥


Kyckling för båda!

Nu har jag myst ner mej i soffan för att glo på idol.. eller a jag myste ner mej redan här för en timma sen då Noel valde att somna :) Ja har ju börjat försöka hålla han vaken till iaf halv 8, men de funkar inte alla dagar :) hihi
Sen vill jag gärna läsa en saga för honom varje kväll, men funderar på ifall jag ska göra de innan vi går och lägger oss, för han äter ju sin välling i sängen å när han gjort de så e han nästan inte kontaktbar efteråt utan har då nästan somnat haha å då kännde de ju ingen ide att sätta sej där å läsa:P

Ikväll gjorde jag å Noel mat ihop iaf.. eller a han hjälpte väl inte till så mkt höhö.. satt i sin stol jämte mej vid diskbänken å provsmaka ;P
Han gjorde iaf tummen upp för sin kyckling me pasta!  De e ju ganska enkel när man gör mat till sej själv samtidigt å bara kan göra något till Noel samtidigt me ungefär samma mat.. men jag säger fortfarande tack för att de finns burkmat oxå haha!!

 

Nu när jag skrivit klart så är Idol nästan slut haha.. de tar sin tid när man är inne i tven samtidigt ;)


Måndag !

Jag skrev ett inlägg här innan, men sen nu när vi kom hem igen så såg jag att jag aldrig tryckte på publicera..smart!  haha
Vi har iaf en hyffsat lugn dag här idag, de e regnigt å grått ute , så inte så jätte kul väder å va ute i =/
Men vi va iväg en sväng innan iaf och fixa lite, träffade mamma/mormor en stund oxå =)

Knoddas tar sej en vila just nu och jag håller på med middag.. jag gör nån kyckling rätt me fetaost idag, hoppas de blir gott för de va enkelt å göra iaf haha!  Kokar även lite pasta till så tänkte jag fixa lite kyckling till Noel oxå , man skulle nämligen koka kyckligen innan den skulle in i ugnen, så då låter ja lite kyckling vara kvar å koka lite längre till Noel :) Så får han pasta till de, de borde väl funka?  Å sen i me lite grönsaker oxå :)

Hade en målar här precis oxå som kolla på vårat hall tak som ska målas om tyckte våran hyresvärd :)
Så på onsdag kommer han hit och målar de... usch de kommer lukta stark färg här då.. kommer ju gå rakt in i sovrummet.. blä!!

Noel bekantar sej me sin nya vän tandborsten ;)


Noels ullareds shopping

Regns ställ i från lundemyr.. tog större storlek så hoppas på att han ska kunna ha de nästa år :) Så kanske blir en julklapp eller nåt:p

 

Första julgrejen är inköpt .. en badcape till Noel haha!!:P

Dregglisar går alltid åt :)

Följer alltid me minst en leksak ifrån ullared;) Han har dock inte fått den än, funderar om de oxå ska bli en julklapp.. han får den inte än iaf.. :)

Äntligen lite nya halkisar :)

Små vantar :)

Lite nödvändiga saker :)

Och de bästa köpet, en vinter overall :D

Får hoppas godingen växer till sej lite till vinter haha!:p

Jag är iaf super nöjd me overallen, först stod jag och ryckte lite i dom randiga babyoverallerna som cirkulerar i var och varannan blogg.. men de kändes inte som Noel alls. Han behövde något tuffare hehe.  Och även om de inte är dubbel knäpping på denna så var de inte alls svårt att ta på Noel den, och skulle han sova så är de bara å lägga ner han å sen kana ner han i den, alltså inte svårt då heller. Å denna kommer han ju inte använda i början av vintern, han har en annan som e i st 74 som e med två knäppningar. Men sen när han börjar me st 80 så kommer han ju va lite större och kommer säkert ha den när han är 1 år, å då e han ju stor kille , så denna kändes lite mer rejäll då:)

 

 

 

 


God kväll!

Då lider helgen mot sitt slut.. men va gör de för en mamma ledig mamma hoho :)  Vi har iaf haft en bra helg.. igår vet ni ju redan va vi gjorde, och egentligen idag oxå hehe.

Vi har iaf vart på två kalas idag... först i göteborg för min kusin.. god mat å fika blev de där :) Och härligt väder, vart riktigt sen sommar värme ute idag, ett tag va de nästan lite för varmt.. Noel fick till slut bara ha linne på sej å uppvikta byxor :)
Sen blev vi avlämnade här hemma och de va bara att gå upp och hämta lite grejer och iväg igen.. eller a de blev en snabb dusch för knoddas för han baja ner hela ryggen på sej själv haha! så blev en dusch och ett byte av body :)

Vi tog vagnen bort till mamma.. kan behöva en promenix av all fika idag ;)  Hos mamma  blev de iaf lite fika för syster, glass :) Noel slaffsa i sej lite han oxå.. höhö!
Vid 7 tiden va de e trött kille så då begav vi oss hemåt så han fick lägga sej:) Blev perfekt me en flaska välling och sen somna han direkt så jag kunde sätta mej å kolla på idol ;D

Å nu sitter ja mest här å tar de lugnt i soffan framför datorn.. ska väl läsa lite bloggar åså nu tänkte jag innan de blir sängen :)

Rosanna - Paul frank dressen är köpt på babyshop (e fler som har frågat så va ju tvugen å kolla upp de nu så leta igenom mina mejl :P )
Vet inte ifall dom har den gröna kvar men ja hitta en länk till en grå likadan :)
http://www.babyshop.se/julius-suit-ears-gra/p/43531#filter-2



Min fina tuffing utanför mamma ikväll ♥


Idol !

Nu är de höst, för nu är idol igång !! :)  Dock saknar jag redan Jidhe efter 5 min in i programet ;) haha
Får se hur de går för nya juryn.. de e tur att inte bagge e borta iaf, för han e ju helt klart den roligaste!:)
Jag återkommer när det är slut iaf om helgen å lite bilder åså :)


Helt slut !

Vart en riktigt toppen dag... hemligheten jag inte kunde skriva ut om innan var att jag skulle iväg på möhippa.. man vet aldrig ifall Teresa skulle smygt läst här inne eller nåt ;)
Iaf så blev möhippas på Gekås för ullareds freaket Teresa hihi ♥
Dagen har vart super bra med 9 brudar ihop och massa shopping och skratt ! Teresa fick även mysa lite med Olla-conny som även gav henne en present efter att dom ropat efter henne i högtalarna över varuhuset;D  En väska me massa ullareds grejer som Boris hade plockat ihop ;)  Ja dom tar väl hand om sina kunder.. tummen upp för ullared ! ;D

Men vi har iaf haft de riktigt trevligt och Teresa vart hel nöjd me sin dag och vi andra oxå :)
Shopping ska jag försöka visa imon,  blev ju mest till Noel.. som vanligt... men de va bra grejer ! :p
Men får se när jag hinner imon.. vi ska på dubbel kalas imon.. först i göteborg till min kusin som fyller 8 och sen ska vi hem till mamma efter för att fira min syster som fyllt år :)  Så fullt upp även imon !
Så vi hörs senare imon oxå ifall jag inte hinner smita in och skriva ett hej innan vi åker :)




Blogg tips!

Jag tycker de e jätte kul att hitta nya bloggar att läsa, och dom flesta gånger så är de ju "mamma bloggar" nu förtiden hehe:)  Och extra kul är de när jag hittar som i samma stad som jag bor i.
För ett tag sen kom jag i kontakt med en jätte söt tjej vid namn Sara.. dom de dessutom visade sej att hon bodde typ två gator ovanför oss :P Ibland e världen verkligen liten hehe!

Iaf så vill jag tipsa om hennes blogg men framförallt om hennes egna syblogg, där hon säljer saker ifrån sitt egna märke GlamiNa !:) Kanon fina mössor, dregglisar m.m och ursöta ugglor!!! :D
När min plånbok tillåter kommer jag lätt beställa något av henne.. först ut skulle nog bli en röd moln dregglis isf ! hihi

Men in och titta själva vettja :)

Vanliga bloggen

Sy hörnan

Leka försiktigt ?

Då var vi uppe.. Noel har fått gröt och jag sitter och käkar frulle just nu, leverpastejs macka med farmors egen odlade gurka! :D
För att ha somnat runt 3 tiden så känner jag mej ganska så pigg faktiskt ! :D

Om en stund ska jag se ifall Noel kan underhålla sej själv i sin säng en stund eller kanske vill vila lite så ska jag hoppa in i duschen en snabbis! Sen på med kläder å så ska Noel till sin morfar å dom en sväng:)
Jag själv ska iväg på lite hemligheter idag som jag inte kan skriva om här än pga kanske nyfikna människor;)  Men måste börja fixa här nu iaf för om ca en timma måste vi åka :)

Jag får ofta höra att Noel e så lugn när han är iväg och leker, men jag kan säga att han kan sina hyss han oxå, iaf här hemma när han e själv haha!;) Så här satt han plötsligt igår.. inte rädd om sina leksaker iaf!!


My star !

Varje gång ja bloggar så här sent så tror jag att jag vart inne och bloggat iaf en gång innan..men icke.. snacka om bloggskadad när man tror man bloggar men de är i huvet man gör de ! ;)

Iaf vi har haft en toppen dag.. Noel tog sovmorgon och vakna inte förrän halv 9 första gången, så vi hoppa morgon välling och gick på gröten direkt. Sen var de på med kläder bara och så gick vi ut för att gå bort och möta Mia och Josefine som satt och tog en kaffe på mcd. Sen traska vi bort ihop till Leos lekland, där man undrar ifall det är mammorna eller barnen som har roligast ? ;)  Riktigt trevligt vart de iaf.

Sen gick jag med Mia en snabbis till knalleland och sen hemmåt för att ge Noel en lite sen lunch.  Sen var de både en trött mamma och en trött bebis. Så vi gick in och vila, och vila de gjorde vi banne mej.. gick å la oss i sängen vid 2 och vakna inte förrän strax efter 5 :O Hallå eller haha.. de va den eftermiddagen de!

Vi gick upp och käka lite lunch och sen lekte vi en stund. Såg att de såg ganska skönt ut ute, en kylig höstdag me sol, så vi tog på oss och traska ut en gång till... sprang in på kappahl och köpte den omtalade stjärndressen, så klart min Noel oxå ska ha en sån, My star !! ;) Hon i kassan sa att jag var inte ensam om att köpa den idag haha, utan de va de plagget som va mest popis just nu och de märkte man då de va utplockat bland storlekarna, Noels 74 fanns inte, men vi tänket smart och köpte en 80 ist som han kan ha i vinter när han växt typ minst 6 cm om inte mer haha ;)

Sen tog en oss en promenad och gick till mamma/mormor som kom ut och Noel gosa på gården en sväng, även moster Sandra kom ut och gosa en sväng me honom :) En populär unge de där;)
På vägen hem gick vi förbi in på kvantum och köpte en 70% chokladkaka till mamman hihi,  e nog första gången jag går in i en matbutik och faktiskt bara kommer ut me just en grej som jag skulle köpa :P
Sen blev de välling när vi kom hem och sen stupa herren direkt i säng :) Själv tänkte jag mysa ner mej här nu i soffan me lite tända ljus, min choklad å kanske nån film eller läsa lite bloggar först ;) Mys fredag i riktig höstanda !

 


Mat mat mat !;P

Nu under kvällen tog vi oss en tur till farmor, hon va ute på lotten så vi åkte dit och möte upp henne. Där plocka vi lite tomater, gurka å zucchini eller va de heter, kommer inte på de nu men finns en sport som heter likadant ;) haha!!
Sen åkte vi vidare hem till henne, skulle hämta frysboxar, för imon för vi förhoppnings vis vårat nya kyl/frys eftersom de inte dök upp idag ! :)
Noel fick lite rivet äpple och jag kantarell macka i ugnen, gottit!!:)  Sen blev Noel gör trött så då åkte vi hemmåt för att äta välling och sen sten däcka han som vanligt !

Själv satte jag mej i soffan å glodde tv, först ut blev true talant, och sen efter de går de bara matprogram ;) Kniven mot strupen å just nu Gordon´s great escape :)  Jag älskar matprogram! Önskar jag hade ett bättre kök, det är stort men de finns inte mycket arbetsbänkar å yta å laga mat på.. e ju roligare när de gör de. Ist för de blir trångt å stökigt med en gång.

Så blir väl kvar här i soffan en stund nu innan de blir sängen :)

Här har vi babblarnas största fan ! ;)

 

E de förresten någon som vet ifall man kan vända klippen åt rätt håll ?


<3


Gudmor !

Nu kom vi hem för en liten stund sen.. vi har vart iväg och hälsat på gudmor Marie och Filippa :)
Vi ringde även över Sandra som oxå kom bort nu när hon oxå bor på kberget :)
Blev att käka lite macka å tjöta av oss lite som vanligt ! Vi e bra på å tjöta! ;D Noel slafsa i sen spagetti och köttfärsås, å han åt verkligen som en gris idag ! Satt i Sandras knä och ja de va mat på Noel, på mej, på sandra på golvet... gaah! haha.. Skulle på å rycka i den där skeden hela tiden å sen me mat på händerna gnugga runt de i ansiktet å i huvet.. jaja tur de finns våtsarvetter å tvättmaskin ;)

Sen var de tänkt att vi skulle åkt till hulta öppnis och möt Jonna och Joel där en sväng... men plötsligt hade jag en mkt trött liten kille som inte orkade leka mer utan gnugga sej mest i ögonen hela tiden, så vi styrde hemåt ist, å nästna hemma så somna han och sen bar jag upp han å la han i sängen där han somna om direkt.. skrutten då..
Förkylningen sitter kvar lite fortfarande så han vilar lite mer fortfarande. Men när han väl e vaken så e han på topp den token :)
De roligaste som finns just nu är att gå omkring när man håller han i händerna,  de tycker inte mammans rygg !!! Men här traskar vi runt runt överallt ;)


Dålig...

Denna veckan har ja vart riktig dålig på att gå å lägga mej i tid.. inte kommit i säng förre kl 2 en enda kväll.. klockan tickar på bra fort på kvällen !!
Nu är klockan halv 1 och jag gäspar så jag funderar faktiskt på att gå och lägga mej strax :)
Jag känner lixom ingen jätte panik eftersom jag vet att Noel ofast sover till iaf halv 8 om inte längre.

Vi tog oss en promenix innan i solen.. gott å komma ut lite.. gick bort och handla lite åså bara.
Jag fynda även ett par skor till mej själv på secondhand.. nice.. kan försöka visa dom imon :)
Noel hade på sej sin söta väst som vi även den fyndade på secondhand häromdagen, såg helt ny ut för 50 kr:)  St 74 så lite stor är den än:P

 

Väl hemma igen blev de gröt till Noel som slutade i något slags äta själv matkrig :p Som senare slutade i vatten krig i diskhon ;)  Han provade även på att käka babymacka me leverpastej på, han käka lite, men gegga väl mest runt me den å trodde man skulle leka haha!  sen va de ju gör kul att få kladda me gröten oxå...  orkar bara lägga in lite dåliga mobil bilder , men kommer säkert bättre en annan dag:)

 

Här va han alltså klar, och de visade han tydlig genom att slänga tallriken i golvet;)

Han sitter på en handduk i stolen då han fick vara naken, å hellre att de kommer där än att de skulle rinna kiss på hela golvet :P Dock va handduken torr när han va klar, men hade den inte vart där så hade han säkert pissat haha!

Ser man ut som en liten gris så måste man bada, och man kan ju bli törstig av de så då tar man sej gärna en slurk ;)