Nytt!



Gullig snobben dress från tradera.. Dock i storlek 68 så får ligga i garderoben ett tag. Men va ju så sött :)




Lilla söta mössan som kom me posten idag :)


Sen kom även dessa två vägg ord hem med posten idag oxå :)





Har nu gjort två nya kategorier i bloggen.
Shopping och Bebis.
Först tänkte ja lägga allt dom har med Mini att göra i bebis, men inköp hamnar nog här i shopping ist, där de kommer va båda saker till mej och bebis :)

De vanliga..

Jag är vid datorn när den borde vara avstängd och jag sova :)  Tänker det varje dag att när ja kommer hem från jobbet så blir det Idol reprisen och lite mat å sen gå och lägga sej... Men nej jag lägger mej, men inte för att sova utan ja hamnar här framför dator ist ! haha

Idol var iaf bra idag oxå.. och tycker rätt människor gick vidare idag me.  Tycker Daniel vad väldigt bra oxå och hoppas nog på att juryn ger han en chans till :)
De kan inte vara lätt för dom sen när dom bara får välja 4 st av dom som blir kvar, det är många bra nu!
Framför tven blev det äggmackor idag :p Mm gott!

Har ju tryckt i mej massa tårta på jobbet idag me .. gott vare.. jag som inte är speciellt förtjust i grädde hade turen att de fanns choklad tårta som hade en krämig god choklad fyllning ist.. så den har ja ätit av två gånger idag;) inte varje dag man äter tårta kl 11 på kvällen :P jag får!!
Imon är de sista jobb kvällen innan helg oxå.. u n d e r b a r t !! :D

Och måste bara säga att jag är så glad att ja har hittat så många fina söta gravid bloggar att följa och så mysiga och fina kommentarer som man får tillbaka.. Är riktigt kul att ni tittar in här när jag har tittat in oss er ! :)
Är kul att få byta tankar och funderingar över graviditeten och få olika tips och se allt sött som köps till den lille :)

Och sen till en annan grej som ja pratat om förrut, min blogg design som ja inte tagit tag i än.. Vet någon nån bra sida me lite hjälp å tips för designen ? va så länge sen ja höll på me de där så har glömt av väldigt mycket..
Alla har så fina designer och är så duktiga och lägger saker i kategorier .. fy på mej!
Får nog göra en kategori till Mini nu iaf : )

Nu tänkte jag se klar på ullareds avsnittet som jag inte gjorde igår natt då de hände något me datorn.. .
Sen lovar jag att sova :P

Kram

Gryta Allt - i - ett!

400 g köttfärs
8 potatisar
2 morötter
2 gula lökar
  (jag använder röd)
1 tsk salt, svart peppar.
1 burk kross. tomater
(jag köpter icas tetrapack 500g med smak av vitlök)
1-2 dl vatten
1 msk buljonpulver
2-3 msk chilisås
Ev. 1 vitlöksklyfta + persilja.
  (detta hoppa ja över denna gång)

Skala potatis, morötter och lök. Skiva allt. Varva i en gryta med söndersmulad rå köttfärs. Salta och peppra mellan varven.
Blanda tomatkross med buljonpilver och chilisås. Späd ev. med lite vatten. Häll det i grytan och låt puttra i ca 30 min eller tills potatisen är mjuk.
Strö över hackad persilja.



Alltså ett mycket enkelt recpet, och billigt att göra  :)
Smakar ganska så mycket dessutom för de få ingredienser som man har i. Sen kan man ju gryta efter eget behov hur man vill :)
Men jag tycker de gick snabbt och enkelt att slänga ihop detta när man inte hade någon fantasi. Och gott var de oxå!


Hoppas de smakar :)


v.24

Bebisen

Den här veckan är din bebis c:a 21,5 cm lång från huvud till stjärt och väger omkring 750 gram

Ansiktet är i stort sett färdigbildat. Ögonen sitter på sin plats även om ögonlocken fortfarande är slutna. Öronen har också de funnit sin slutliga placering och sitter nu där de kommer att sitta vid förlossninen.

Håret på huvudet fortsätter att växa och ögonfransar bildas. De flesta dragen ser nu ut som de kommer att göra när din bebis föds. Eftersom den blir allt rundare så finns det allt mindre plats i livmodern att göra kullerbyttor och piruetter.

Bebisen övar sin andning genom att andas in upp till en liter fostervatten per dag i de mognande lungorna.

 

Du

Din livmoder kan du enkelt känna 4-5 cm ovanför din navel. Eftersom din växande livmoder trycker allt mer på buken så kan du få bristningar i huden på magen. Din ökande vikt kan också fresta på din kropp vid det här laget, något som ger sig till känna genom ryggvärk, problem med blåsan, värkande fötter och utmattning medan du utför dina dagliga rutiner.

Ökande blodflöde i slemhinnor och ökande blodtryck kan också göra att du upplever rinnande näsa och oftare får näsblod.

Det kan vara dags att börja ta reda på vilka föräldrautbildningar som erbjuds i ditt område. Många sjukhus erbjuder profylaxkurser och det finns till exempel vattengympa som kan hjälpa din kropp att förbereda sig inför förlossningen.

Det kan hända att du upplever en stickande smärta i sidan då och då. Detta är sannolikt helt enkelt musklerna i livmodern som töjs ut, så det finns ingen anledning att få panik. Om smärtan är ihållande och svår bör du dock konsultera din läkare eller barnmorska.


Fakta har jag tagit ifrån hemsidan blimamma.se :)
Och visst känns de att lillen där inne blir större då han får mer krafter när han sparkar, men nog håller han på att göra kullerbyttor å allt sånt fortfarande :)

Jag själv mår oxå bra..
Inga bristnignar har jag fått ännu, hoppas jag slipper dom flesta såna oxå. Det gäller visst vilka gener man har i släkten från mor och mormor. Salvor och oljor är tyvärr bara en myt har ja läst i dom flesta tidnignar och böcker, det är bara tillför att det kan vara skönt att smörja in magen, men för att stanna upp bristningar eller inte få som alls det är bara bullshit tyvärr..  så det ska alltså handla om vilka gener du har i släkten, och är det så, så har jag nog det ganksa så bra på den sidan, min mor har inte haft några problem med sånt ! :)
Vikten vet jag faktiskt inte hur mycket den ökat, nog känner jag att jag har gått upp i vikt, men hur mycket vet ja inte då jag inte har nån våg här hemma.. typiskt!! haha.. så de får jag vänta med tills barnmorske besöket den 11 okt. Har inga onda fötter eller ond rygg än heller.. undra hur jag kan ha sån tur? Jag som alltid innan har haft dålig rygg å lätt fått ont i fötterna av fel skor.. Nu klampar jag omkring i ett par stålhätte truckskor på jobbet, men no problems.. lyfter ganksa så mkt på jobbet oxå, men nej inte mer ont i ryggen för de.. brukar få ont ett par cm nedan för nacken, men de tror jag inte har något med min graviditet att göra då jag alltid brukar få de för ja sitter dåligt, lyckas alltid sitta som en säck potatis :)

Ja det var väl det jag kunde komma på att skriva om nu iaf, blev endel om hur jag mår :p  Men är ju egentligen första seriösta bebis vecko inlägget jag gör.. ska försöka göra ett varje gång vi byter vecka nu :)

Här nedan för är de lite bilder på magen. Söket på google lite innan idag på hur andra magar ser ut i v.24.. vissa har ju kanon stor mage och då känner ja mej ganska så liten.. Och dom flesta har den där kulmagen.. jag själv tycker inte jag har den där fina gravid kulan.. känner mej mer som en bulle =S
Därför jag inte gillar att ta kort utan en tröja över då jag tycker mest jag ser tjock ut än gravid haha. Men bjuder på en naken mage oxå :p
Dock på sista bilen framifrån ser man ju en kula, men vart tog den vägen på dom andra bilderna?! ;p










Äntligen...

..så har man landat i sängen för denna natten :)  Har nu kollat klart på Idol, och som sagt gick de som ja ville ikväll oxå.. ja behöver ju inte alls sura för att ja inte ringer å röstar.. dom två som ja heja på ikväll gick ju vidare ;) Andreas och Alice.. kanon! 

Nu är halva arbets veckan gjord.. då vi jobbar mån-tors kvälls veckan.. de gör jätte skillnad tycker jag att man jobbar 4 dagar ist för 5 dagar..
Imon ska vi dessutom få tårta av chefen för vi har jobbat på så bra.. kanon ! De ska ja äta med gott samvete hoho!

Nu tänket jag strax sätta på Ullareds avsnittet som jag missade igår :) Men först ska jag lägga in mag bild på v. 24 som ja tog här innan + att lägga in receptet på den enkla gryta som jag gjorde i början av veckan som ja glömde lägga in ;p
Ibland skriver ja saker som jag ska göra å så glömmer jag av det helt.. ursäkta för de ;) Så är de något som ja skriver å ja glömer de å ni gärna vill att ja lägger in de så hojta bara till isf ;)

Kram !

Virrig eller?

Hehe såg de sen när ja publicerade föregående inlägg vad jag hade lagt för rubrik på den.. hehe.
Glömde ju helt av att ta med det i inlägget... men eftersom kl är 12 så är det ju ny dag.. Tisdag.. Vilket är dagen så mini får en ny vecka... vi kliver in med glada steg i vecka 24 ! ;D
Skriver mer om det imon och ska försöka fixa en liten magbild oxå ! ;)


KRAM!

Bebis får ny vecka!

Sådär då va måndagen avklarad för denna veckan.. skönt!  Men som sagt tycker jag inte måndagar är så jobbiga dom veckorna jag jobbar kväll... börjar ju inte förrän 3, så med den sovmorgonen man får så känns de nästan som en lite extra helg dag :)  Kvällen gick ganska så fort på jobbet oxå, något små segt ibland men annars rullar de på bra :)

Väl hemma blev det tven med en gång för att se reprisen av Idol.. Tycker helt klart att det var rätt människor som gick vidare ikväll av om 6 personerna som sjöng :)
Vad tycker ni ? Är ni såna som ringer och röstar eller bara hoppas på att svenksa folket ska tycka som ni? ;)
Jag till hör grupp två där hehe.. Håller inte på att ringa å sms in röster utan lämnar över de till resten av svenska folket.. Något små komiskt när man sitter där och små surar i soffan sen och undrar hur i helvete dom tänkte om de inte blir som man vill.. haha..  Men ikväll gick de ju  ;D !

Idag fick ja hem ett bebis sett som ja vunnit på tradera med spöket laban..ur gulligt :)
Såg inprecip nytt ut och inte alls använt . . men de e väl så att man inte använder dessa små kläder speciellt många gånger :) Fick de för 61 kr... 
Och de första ja tänkte när ja tog upp de va " Ska detta verkligen passa en människa?!:O"  Så pytte små kläder, storlek 40/45, alltså nyfödd bebis! Men så jätte små ser dom ju inte ut på bilden om man jämför med va dom va i verkligen.. som små dock kläder ;) Söta som bara den va som iaf, så ja e nöjd!



Har även suttit å kollat lite på HM nu på deras bebis grejer för nyfödda, finns dock inte speciellt mkt på internet, men endel små söta favoriter har man väl hittat, dock inte klickat hem något.. ännu.. ;)

Nu tänkte jag läsa igenom några bloggar innan jag kryper ner och kollar på det nya avsnittet av Desperate houswives som hade kommit idag.. fick sms tips av Natha innan ;) haha

God natt !
Kram <3

Måååndag !

Och så va den där måndagen här igen... men de gör inget faktiskt, är ju ingen morgon måndag för mej så ja har fått sova ut :D
Kände ett sånt lyckorus genom kroppen när ja vakna av dessa små sparkar i magen hihi.. Så idag känner jag mej glad.. undra om de är för det där extra lugnet jag fick inom mej igår.. kändes så bra!

Nu ska jag strax äta lite flingor och macka då magen kurrat ett tag nu...
Sen om ca en timma beger ja mej för en jobb kväll på 9 timmar.. puh !

Ha en fint dag !
Kram

Söndagsmys !

Ja som ni säkert har märkt så uppdaterar jag ju oftast min blogg sent på kvällen eller som nu på natten hehe.. Men blir oftast då jag får lite ro att sätta mej ner å skriva av mej lite.. är ju en riktig nattmänniska!

Idag tog ja lååång sovmorgon iaf.. vakna först vid 10 av att Nathalie ringer å att ja behöver gå på toa som vanligt.. så gick upp en snabbis å sen kröp ja ner igen å sov till 12 ;p
Då blev de dusch å frukost å sen göra iordning sej för dagen..
Åkte och hämta Nathalie runt 2 tiden och så tog vi oss ner till stan för en söndags fika..  ovanligt lite folk som fika idag ? eller så är de ingen som går till tant grön där vi hamnade idag.. dock gjorde inte de mej något, kan lätt bli jobbigt om 50 personer ska fika och prata samtidigt hehe ! :)
Det blev iaf en blåbärs paj med massa vanligsås... mm så gott.. kommer inte ens ihåg när ja åt de senast  :)!
Fick föresten en jätte söt å lite kul present av Natha som hon köpt nu när hon va utomland.. är en slags tavla i tyg som de står baby på överst å sen är de 5 små klädnypor som man antigen kan hänga bilder i eller så saker som har med bebisen att göra.. så gulligt ..tack gumman <3 
 

Vid 4 tiden så begav i oss igen iaf.. körde hem Natha och sen blev det ett par timmar med S..
Helt otroligt att denna lille där inne vägrar hälsa på mina vänner hehe.. Men när S la handen på magen idag så är de hel okej att sparka på..  Hur kan detta lilla pyre veta när de e mamma hand, pappa hand eller vän hand på magen ? .. lite komiskt ;)
Vart otroligt livlig där inne nu under kvällen.. ett tag fundera ja nästan om han höll på att slå sej ut, kändes nästan så ett tag när han lyckades sparka så långt ner !
Just nu har han något slags gympa pass igen..  men vi ska nog snart försöka sova :)

Lagade en mkt god och lätt gryta idag som min mor tipsa om då jag som sagt inte fått tillbaka min matfantasi. Känner mej inte sugen på något å ibland på allt !
Den va iaf billig att laga och lätt och gick ganska så snabbt oxå...
Just nu ligger receptet i köket, men ska försöka komma ihåg att lägga in det här imorgon om det är något mer än jag som får stopp i mathörnan i hjärnan ;)

Nu ska jag iaf lägga mej ner och sätta på One tree hill som det äntligen hade kommit ut nya avsnitt av ;D Säsong 8 avsnitt 1 och 2.. yääzz!!  Nu är det höst på riktigt när alla serier drar igång efter sommar uppehåll.. å ingen är gladare än serie nörden frida ;) haha.. Slutade ju sååå spännande förra gången oxå i oth !

Hoppas alla har haft en lika trevlig och mysig helg som jag !

kram

Bjuder på en gammal bild på mej å Natha... undra om den inte är så långt tillbaka som 2007  :p
Länge sen är de iaf :)
<3



borde sova...

Undrar själv vad jag gör vaken just nu när jag typ e så trött så de svider i ögonen haha! Men hittar ju alltid något på inernet som ja fasnar i .. suttit å läst massa bloggar nu som ja inte har haft tid me varken igår eller idag och de tar sin tid ;)
Ska dock ta och släcka ner strax å sova å sen ta en välförtjänt sov morgon imon :D För nästa vecka börjar kvälls veckan igen å då gör de inget om man sover länge på söndagen då man inte behöver gå upp tidigt på måndagen ;) Underbart!

men först ska jag gå och leta upp ett lepsyl.. läpparna e gör torra nu igen.. aldrig haft så torra läppar som ja har nu under graviditeten? ... Någon annan som haft de problemt ? =S
Sen dessutom gå å dricka lite vatten då jag blev akut törstig oxå .. och så självklart göra nattens sista toa besök ;)

 Vi hörs imon
Kram <3

Tittan han snackar..

Inväntar på att kl ska bli 12 så en film på 4;an börjar såg ja precis... Tittan han snackar..  hehe så söt film, va en av favoriterna när ja va mindra, tyckte den va kul ;p
Va ju flera år sedan jag såg den, så en måste jag nog se när den börjar !: )
Någon som vet vilken film jag menar ? :)


har inte hunnit äta än,.. eller hunnit, har väl mest inte orkat bara, va väldigt seg efter ja vakna innan :p
Men nu så, blev sugen på rotfrukter. .så slänge in lite sånt i ugnen precis å sen finns de kyckling kvar sen igår :)
Lite sent för att äta middag kanske.. men what the hell.. finns inga bestämda mat tider som gravid, ja får äta när ja vill tycker jag ! ;)


Kram.

Kalas lördag !

Idag va ju en till kalas dag.. 
Åkte till knalleland innan kalaset och fixade ett present kort till min syster... passade även på att springa in och kolla på hm här i knalle då de inte fanns så mkt igår i stan... men inte så större lycka där.. .Hitta ett lite längre linne bara som va i ungefär samma färg som den andra tröjan.. knäpper väl en bild när den är på nån dag :)
Annars ingen större shopping lycka i knalle heller hehe..  men e nog bättre å  hålla i pengarna då de nästa helg bär av til Ullared en sväng, kan säkert hitta något där... Om inte till mej så säkert till den lille å lägenheten :D

På kalas var de väl trevligt... fick kyckling file med pasta sallad å bröd.. så de va gott :)
Trevligt att träffa göteborgs familjen oxå, blir ju inte speciellt ofta utan mest på kalas åså :) Och för min del har de blivit ännu mindra då jag har haft dumma arbetstider åså flera tillfällen... men idag så :p

Efter kalaset tog ja mej till city å handla lite.. sen hem.. å då blev de städning å grejer.. blev sen så trött så råkade somna på soffan en stund.. men de va ja värd ;)

Nu funderar jag på att fixa lite mat då de börjar kurra i magen !:)

Kram <3

Knas bebis :)

Puuuh, känner mej helt slut i hela kroppen nu.. börjar bli sjukt trött..så ska nog faktiskt ta och gå och lägga mej strax ist för att halv tvinga mej själv å vara uppe bara för de är fredag haha!

Har iaf vart en bra dag och kväll :)
Jobbade till strax efter halv 4 å sen tog jag mej in till stan och möte upp min mor..trängde runt på marknaden en sväng.. men kollade inte så mkt, kollade nog inte ens halva marknaden, tycker ändå de mesta bara är skit där nere :p Men hade ju lovat å komma å köpa kakor av syster som stod me några från sin klass som sammla in till skolresa : )Så jag å mamma köpte varsin påse me muffins... har precis glufsat i mej en av dom nu.. chokladmuffins me chokladbitar i... mmm god va den!! :D
Sen gick kolla ja gina å hm efter något kalas aktigt, gina hitta ja inget alls.. å på hm stog vi å skratta en stund i omkläddnignsrummet då mkt av kläderna faktiskt såg ut som ett korvskin på mej helt plötsligt haha.. när växte ja sådär mkt ? haha.. .Men men.. hitta iaf en lite längre tröja å ett par leggings, första inköpet på mamma avdelningen haha .. ;) Men tyckte den va söt iaf !
Sen förbi en snabbis på netonnet å köpte minnes kort till kameran å sen handla på city på hemvägen... helt slut när ja kom hem ju... men va bara att stressa på här hemma.. fixa mat, äta mat å sen göra iordnign mej fort.. Åkte sen å hämta tjejerna så åkte vi till Madde :)
Jag blev dock inte så jätte lång varig.. men de räkte för mej iaf.. partyt va de som tog den sista musten ur mej.. så ligger här nu helt utslagen ;)

Bebis är iaf lite halv knas å scen skräcken tog fart igen haha ;) Total vägra låta nån annan man mig känna sparkarna , förutom Sandra som faktiskt lyckades få sej en liten knuff... men annars helt stila där inne. . förutom nån gång ibland när ingen va där å kände så kom de en knuff..  knas bebis alltså ;)
För när ja väl släppt av Marie sen på hemvägen så börja de röra sej där inne, brukar dock göra de efter en stund när ja haft bilbätet på mej.. men hur typiskt är de inte då ;P
Och nu är de självklart någon som dansar omkring där inne.. men ändå ganska så lugn denna kvällen emot va han brukar vara.. kanske lika trött som mor sin ;) 

Nej nu ska ja fixa iordning mej för natten å sen krypa ner under täcket...
Imon blir de upp ganska så tidigt för att fixa lite saker innan kalaset som börjar kl 1.. .men blir ändå lite sovmorgon om man jämför me tiden ja har gått upp resten av veckan till jobbet ;)

Hoppas alla har haft en bra fredag kväll !

Kram <3

De här fick bli den nya kalas tröjan... ändå ganska så söt för å vara mamma kläder, då ja tycker de finns väldigt mkt trist sådant även om de har blivit bättre me sånt nu än sen för.. inte har man lust att börja klä sej som en tant bara för man är grave hehe !  Nu ser man att kulan även börjar synas ganska så bra fram ifrån oxå ;D



Mini ska på party ;)

 


Happy face!

Idag har de tyvärr inte blivit någon tid över för bloggning... 
På jobbet tänkte jag aldrig på de.. även fast de va vääldigt lugnt idag på jobbet, skönt! Så sluta till och med en timma tidigare..  kunde ju hoppats på samma lugn imon, vilket det förmodlingen inte skulle vara.. typiskt bara för det är fredag ..

Efter jobbet åkte jag hem och åt lite smörgås åså för att få lite ny energi av jobbtröttheten :)
Sen tog jag mej en promenix bort till knalleland.. va ju självklart tvungen att kolla in Media market som öppnade här idag.. har vart full folk fest där borta idag haha.. Folk som köat sen kl 12 i natt vilket jag tycker är lite att gå till överdrift.. då kan de faktiskt va värt att lägga nån extra krona på att köpa de lite senare än att sitta ute å frysa i flera timmar... i och för sej så hade dom ju haft något å göra då dom hade visat film hela natten på en skeeeta stor tv utanför haha..  vilka ideer alltså ;p
Var mycket folk när ja kom dit, som tur va ingen kö elle nåt sånt där galen nu för att komma in =) Men oj vilken djungel av folk å grejer de va där inne.. gick och kolla runt lite.. min mor kom bort efter en stund och höll mej sällskap :)  Fick faktiskt med mej endel grejer hem , vill inte skriva ut allt här då endel är födelsedags presenter tills imon ;)  men de bästa av allt va att ja äntligen fick me mej en ny kamera, en sån som ja velat ha varje gång ja köpt en ny digitalkamera men de har alltid blivit någon annan pga pris..  men idag så, då blev de äntligen en canon :D 12,1 mega pixels å ljus rosa ;)  Och denna ska fan ingen få sno av mej eller krossa displayen på haha.. så hoppas på att få ha denna i mer än nån månad som de blivit me dom andra !
Får ist ta kort på dom andra sakerna sen ist ;p  Så ska försöka få in lite mer foton åså här i bloggen nu !

Sen gick ja även förbi presentknallen en snabbis å fixa lite saker där oxå.. å sen släppade jag mej hemmåt me alla påsar !
Då kurra magen igen.. å blev så sugen på mos, köttbullar å sås... visst ett ja hade allt hemma ... trodde la jag.. när ja tagit fram allt så fanns de ju självklart inte alls speciellt mkt mjölk kvar.. så nej de blev inget :( .. Så koka massa grönsaker å köttbullar ist haha.. fick funka de oxå!
Sen blev de Halv 8 hos mej och Idol på tv  :D


Helgen som kommer nu är fullbokat me roliga saker :D
Imon efter jobbet blir de en sväng ner på stan me mor då det är höstmarknad.. sen hem å fixa sej å vidare till födelsedags barnet Madde för lite party ! ;D Självklart ska man va me på partyn även fast man är grave ;p jag är ju den som ska äta upp allt gotte ! haha

Sen på lördag blir de mer kalas.. upp till pappa för å fira syster som fyllt 20 nu här i veckan.. hoppas på lite god mat å kaka :P haha.. det är ju de bästa me kalas ;)
Sen blir de hem å vara med S en sväng :)
Kvällen vet jag inte riktigt hur den ser ut än.. får se..

Söndag blir de nog mysfika me nattiz som har kommit hem från värmen nu :)  Älskar lugna söndagar me fika å mys :p

Så ja denna helgen har jag lite planerat... så hoppas ja kommer iväg å köper ett minnes kort till kameran idag som ja totalt glömde .. så blir de säkert även lite bilder i helgen :D !

nu ska jag försöka sova för att orka veckans sista dags pass på jobbet.. självklart de som vi jobbar längst oxå!
Goood natt fina människor!

Kram


Då kryper vi ner...

Sådär nu funderar jag på att släcka ner för denna dagen och försöka sova.. 
Och snälla om någon har ett sånt där suuuper tips som ingen redan har gett mej om halsbränna så snääälla ge mej de.. ja håller på att bli galen.. får ju ingen sömn på nätterna.. å idag va de igång flera gånger under dagen oxå.. vilken pina!!
Tabletter funkar för en liiiten stund, men kan ju inte hålla på att trycka i mej över en karta såna per dag.. nej!
Kex å sånt där funkar inte heller..
Filmmjölk å sånt, nej inte de heller..
Tyvärr blir de ju oftast värre när man lägger sej på kvällen oxå när man ligger ner.. .men gud ja orkar inte halv sitta å sova längre.. får ju ont av de..
Så ge mej tips som ja kan testa om ni har några ;D

Va iaf trevligt att hälsa på Cilla en sväng idag.. va länge sen vi sågs nu..
Som ja sagt till mina vänner, de va 4 månader sen ja kom hem till Sverige.. vad har jag gjort med den tiden?!? Guud va fort de har gått haha.. Känns som ja aldrig åke härifrån .. ibland står tiden verkligen stil här hemma men ändå rullar de på så fort :)
Å har aldrig vart lyckligare än nu för att få bo i lilla regniga sketna borås.. de här e min stad.. här ska jag bo :)

Kvällen har ja tillbringat framför tven.. Idol, ojoj blir mindre å mindra folk, å vissa förstår jag inte varför dom inte skickar hem ist för å ge dom fler å fler chanser .. mhm.. men dom kan väl de där bättre än jag antar jag ;P
Sen såg jag den nya humor serigen på 4;an oxå.. Välkommen åter..  helt okej, men trodde den skulle vara roligare faktiskt.. kanske bättre nästa gång ;p  Ja längtar ju tills säsong 2 av Solsidan kommer.. de är kul!! :P

Sen var de ju match borta på arenan.. Elfsborg - IFK Göteborg..  Blev tyvärr bara 1-1 ....
Men sjukt mkt folk var de här iaf, höll mej uppdaterad på bt.se under matchen ... va visst över 15000 människor där inne å de e ju helt sjukt !!
Stod i fönstret sen å kolla när alla hade panik å skulle ut me alla bilar samtidigt haha!! kan ju va glad att de är rödljus utanför mej å inte rondeller som i resten av denna stad haha.. Då hade folk nog fan suttit fast där ute än.. för även om vi har sjuukt många rondeller i borås så är de fan inte många som har lärt sej hur man kör i en sådan!! Snälla göra de liite enklare för dina medtrafikanter och använd blinkers !!


Nej nu ger jag mej på ett försök att sova !
God natt alla fina!
Kram

Bakar idag igen ;D

Idag efter jobbet så åkte jag till Cilla och det är där jag befinner mej just nu :) Satt å tjöta å käka lite knäckemackor åså innan :) Sen hitta vi lite havreflarn kakor som va så gott ju.. Mini vakna å de betyder att de va gott haha... Så vi blev sugna på att göra mer då de inte fanns några kvar.. så det är vad vi håller på med just nu :D

Och medans vi väntar på dom så äter jag chokladkakor.. haha.. tjockisen själv lixom ;)

Nu kommer första plåten :D

Kram

Vad gör man?

Mhm känner mej rastlös å vet inte vad jag ska göra.. försöker hålla igång så ja inte blir trött å somnar så ja kan lägga mej tidigt ikväll ist :)

Pappa och syster va här en snabbis för en stund sen och hjälpte lägga in ett virus program i min dator då de andra hade gått ut.. så håller på att scanna igenom hela datorn just nu då ja misstänker att de ligger nån skit i den.. får väl se :)

Funderar på att ställa mej å göra lite maränger.. va såååå länge sen.. å tänkte på de flera gånger men blir aldrig av.. kanske passar bra nu när jag är rastlös ?! :)

Såg att bloglovin inte funka just nu så kolla bloggar kan ja ju inte direkt göra heller, inte dom jag följer iaf.. kan ju inte adresserna i huvet haha ! ;P
Så de får ja vänta me tills senare..

Ska försöka underhålla mej i två timmar nu iaf.. sen börjar ju Idol ;D !

Hoppas alla haft en fin dag!

kram

Kulan ;P



Här är vi i v.22+5 ... så blir ju nästan som v.23 som vi går in i idag :)
Min lilla boll <3
17 veckor kvar !


På jobbet. +v.23 <3

Sitter nu på jobbet.. precis haft lunch å vart å ätit.. blev lasagne å grönsaker idag oxå.. e sjukt dålig på att laga mat på veckorna när inte orken finns .. så kan bli ganska tråkiga veckor ibland när man mest äter samma, men men mat måste man ju få i sej ;)

Snart ska vi på något möte här på jobbet vid 12 med lite info å sådär :)  Tar väl säkert en timma, sen är de bara 2 timmar kvar tills vi slutar :D
Så skönt att vi slutar 3 ist för 4 som dom flesta jobb gör.. de gör faktiskt skillnad ;p Lite små lyx får man allt ha!

Idag går jag och Mini in i vecka 23. . Ibland känns de som tiden står till, men de går ganska så fort faktiskt, känns som de va nyss ja va i vecka 18 å va på ultraljud hehe.
Tänkt så stor mini kommer vara i nov när vi ska på 3D ultraljud.. kommer ju va en stor skillnad på ifrån de ultraljduet man är på i vecka 18 :D Spännande! Dock typ 1 1/2 mån kvar, men de går fort! hihi
125 dagar kvar till BF ;D !!

Info ifrån familjeliv.se


Vecka 23

Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket. Många upplever den här tiden som en positiv del av graviditeten. Barnet är inte alltför tungt än och det är fortfarande långt kvar till förlossningen. Men alla är inte lyckliga och mår bra under graviditeten. En vanlig orsak kan vara oro inför hur livet med ett litet barn kommer att bli. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.

Barnet: Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.


Nu ska jag försöka göra lite nytta innan vi ska dra på möte !

Kram kram


Skriver jag i sömnen ?

Herregud så seg å trött jag är idag... kunde verkligen inte somna inatt utan låg å vred å vände på mej ett bra tag..
Lyckades nog somna runt 3-4.. jätte kul när kl ringer vid 6 tiden.. de va verkligen inte kul att gå upp då kan ja säga =/ Å första timmarna på jobbet va såååå dryga.. men sen kommer ja till de läget då ja blir pigg ist.. å de höll i sej fram till 1-2 tiden så ja blev sådär seg igen.. Men jag lyckades ta mej igenom arbetsdagen iaf å nu är jag hemma..

Tänkte göra iordning något att äta å sen se om de finns något å glo på tv en stund.. kommer säkerligen somna en stund men de kan ja nog behöva.. får ställa kl så man inte sover bort hela kvällen.. hehe..
Vid halv åtta börjar ju de braiga på tven hehe :) Först halv 8 hos mej, som är en av mina favorit program :) Sen Ullared och CSI är något jag har planerat in för min tv kväll :P
Gillar alla CSI,  tycker om såna där kriminal serier å filmer . typ Wallander å Beck å sånt där :)
Vad gillar ni för att titta på för tv serier?? :)

Förstår dock inte hur de lilla pyret där inne kan vara så pigg hela tiden .. hehe.. Har har inprencip hållt igång heeela min arbetsdag å nu börjar han igen.. livlig liten sak jag har..  
Om de skulle komma en dag då han inte gör något ifrån sej så skulle ja ju bli livrädd då han sparkar mer än vad jag har läst att dom ska göra.. fast det är ju självklart från person till person.. .Men min har hållt igång flera gånger om dagen ända sen ja börjar känna sparkarna.. å de e inga korta stunder utan han kan ligga å knuffas ett bra tag. :P

Nu ska jag iaf skicka ner lite mat till magen :)
Kram kram

Natti natt !

Jag har nu krypit ner i sängen och ska strax försöka sova.. hoppas på att få lite sömn nu inatt då jag ska upp tidigt.. om 5 1/2 timma.. suck.. måndag är alltid så jobbiga då jag verkligen inte kan somna tidigt på söndagar.. Hela dags veckan är jobbig då jag inte är nån morgon människa och har svårt att sova på nätterna..

Lagade iaf en kanon god Lasagne innan.. åt lite av den idag och sen blev det ett par goda matlådor :)
Kollade även på nån film på 5;an.. matte söker husse tror jag den hete, ltie in i filmen märkte jag att de va en film ja redan sett, men låg kvar och kolla ändå :)

Det enda folk skriver om nu är valet ht och valet dit..  även om jag inte kan speciellt mycket om det och inte vart speciellt intresserad så anser jag ändå att svenska folket har gjort fel när dom har valt in SD i riksdagen.. jädra rasse parti ju.. är de så sverige ska vara nu ?! =S
Jaja jag vågar inte yttra mej för mycket då jag inte vet så mycket om de hehe..
Men jag gjorde iaf min röst idag, varken blå eller blank utan den blev röd...  men jag förstår inte vilka som har röstat på SD ?! mhm jaja vi får väl se hur de blir nu i framtiden efter detta val..

Lillen i magen är självklart vaken nu oxå.. nattmänniska precis som mor sin..
Men hoppas på att han somnar snart då jag hoppas på att de är lite trötthet jag känner av nu..
Behöver dom få timmars sömn jag kan få ... och ber till gud att halsbrännan inte blir lika jobbig ikväll.. känner inte av den så mkt nu. men sitter ju upp än och dessutom så brukar de värsta börja efter 3 tiden.. den är så jobbig att jag till och med vaknar av den när ja sover.. suck..

Hoppas alla har haft en fin helg iaf.. för de har jag :)
Nu blir de ny vecka och nya tag ! !
God natt <3
Kram

Puuh !

Då va man hemma igen..

Lyckades släppa mej å magen bort till val lokalen, å ja, de va lika ointressant som jag hade tänkt mej.. Några gubbar å tanter som stod å dela ut lappar för just sitt parti.. tog en bunt å slänge allt i soperna.. så intresserad är jag !! Men nu har jag gjort mitt, blanka röster va de här.. nu kan ingen säga att ja inte vart där iaf !! Men som sagt, ligga kvar hemma i soffan va då mycket mer lockande.. ;)

Tog handligen på vägen oxå.. Middagsmat till veckan å frukost grejer :) Flingor, pålägg å juice å lite sånt! Duktiga jag !

Nu tänkte jag va duktigt å ta tag i disken som blev igår när vi va här å laga mat å åt.. känns sådär jätte kul när man vet att de snart står en ny disk där sen när man lagat mat igen ! haha.. de e fan en ond cirkel som man måste snurra sej igenom hela tiden !
Men än orkar jag inte laga nån lasagne, inte hungrig utan mår mest illa just nu, och då är det inte kul att laga mat!


Så här såg ja ut när ja gav mej iväg å rösta ;) haha




Här är föresten den goda maten vi tjejer åt igår ! :)






Nej disken va de väl då ja =S

Kram

Vilken jobbig natt...

Idag känner jag mej verkligen lite sådär halv seg efter en jobbig natt.. Först kunde jag verkligen inte sova för ja inte va trött, sen när ja väl skulle sova så fick jag ju självklart värre halsbränna än någonsin, så låg där ett tag och andades, svalde, andades, svälj haha.. men nej de funka inte, tog en sån där halsbränne tablett som hjälpte lite halvt som halvt i ca 10 min, sen kändes de nästan ännu värre... Låg så högt me huvet så de kändes som ja satt upp till slut men de hjälpte ju tusan inte heller.. Kvart i i fem lunka ja ut i köket och gnaggde i mej ett par smörgås rån, gick sen å la mej å hoppades på de bästa, kändes som de blev liite bättre iaf, men lyckades ju iaf somna... Vissa nätter är dom en mardröm med den halsbrännan å ibland så finns den inte alls där.. Dock vid 4 tiden så vakna ju självklart lillen oxå, va fullt liv i 1 timma.. så med halsbränna och disco i magen e de fan inte lätt att sova.. haha!! Men har iaf fått några timmars sömn och känner mej inte allt för död, men kunde vart piggare.. Nu ska jag nog göra några mackor och lite flingor å sätta mej och se hur många dåliga program dom visar på tv :) Sen göra iordning mej å ta mej ut .. Vi hörs senare ! :P Kram kram !

Nattbloggan!

Denna veckan har de mest blivit bloggande på natten märker ja hehe.. Har ju dock vart kvälls veckan på jobbet så kan ju ha å göra me de..  så blir ändring på de kommande vecka då de blir dags vecka igen :)

Men nu sitter jag är igen å känner mej inte ett dugg trött fast ja borde.. mhm... I natt kunde ja verkligen inte sova ju.. somna nog inte förrän vid 5 tiden då ja hade en heeemsk halsbränna dessutom, tabletterna hjälpte inte ett skit i natt.. suck... sen vakna ja runt 8 igen.. åh!! men lyckades faktiskt somna om ett par timmar..
Sen låg ja i sängen läänge haha!!

Men vid 4 tiden hade ja gjort i ordning mej och åkte och hämta Madde och Lollo så åkte vi till city och handla lite mat och gotte :)
Åkte sen hem till mej och laga mat ihop, blev färsk pasta med en god pasta sås med bacon, paprika, färsk spenat å basilika i .. riktigt gott blev de.. Lollo hon kan de där me mat ;) Våran lilla kock :D Men riktigt mysig var de, mycket roligare att laga ihop än att gå ut och äta varje gång :)
Sen satt vi i köket och prata ett bra tag tills de blev lite ömt i rumpan och vi förflyttade oss in till vardagsrummet ist.. Där blev me ännu mer tjöt i flera timmar.. guuud va vi har pratat ikväll haha.. Om sjukt mycket olika saker oxå!! Har varit riktigt trevligt och hur mysigt som helst..  så från 4 till 11 så har munen gott i ett hehe.. så idag har bebis fått guppa omkring mycket så som vi har skrattat :P Men för att inte bli bortglömd i allt prat så har han sparkat på ett par gånger ikväll ;)
Så vid 11 tiden körde jag hem mina flickor och hamna sen en stund framför tven och såg slutet av parlamentets valdebatt haha.. De är ett riktigt roligt humorprogram tycker jag.. det enda "politiska" program jag gillar ;) hahaha

Ja imon är ju den stora valdag.. mhm.. något jag inte bryr mej alls om.. vet inte vad alla partier vill å står för, är intresserad av politik å har aldrig varit :S
Men ska väl ändå försöka ta mej orken att gå bort och rösta bara för att få de gjort och slippa tjötet från folk som hackar på en om man inte går å röstar haha !
Så hinner säkert ta de på vägen när jag åker å handlar ;)
Har nu kommit på att jag är sugen på lasagne, så de blir de imon och de e sån mat som blir perfekta matlådor till jobbet :)
Som sagt, matfantasin e fortfarande borta =/.. har någon något gott tips på god mat som oxå blir en bra matlåda så tipsa gärna ! :) hihi..


Jag märker oxå att ja totalt glömt av de här me hur en blogg fungerar.. nu när ja klicka runt här inne lite så såg jag att ja hade fått lite komentarer att svara på.. så förlåt om ja vart seg på att svara.. men de e för ja inte vetat att de har funnits några haha,.. men nu har ja kommit på hur detta funkar :p  Så nu får ni gärna skriva kommentarer för nu vet ja hur man läser dom ;)
Sen har ja märkt hur fina alls bloggdesigner är.. så ja jag får väl oxå ta en dag när jag får tid, lust och ork och sätta mej och försöka komma på hur de där me alla koder funkar igen då min är väldigt tråkig just nu ;p
Och min blogg lista på bloglovin bara växer.. med gravidbloggar :D  Riktigt skoj är de ;)
Snart kommer jag ju inte göra annat än att sitta här och läsa bloggar.. har nu suttit och kollat runt i 2 timmar haha.. helst fast ! :p Får väl passa på nu då jag inte kan tänka mej att man får sitta och läsa bloggar i två timmar när lillen kommit ;)

Känner nu att mina kära halsbränna tänkte göra ett besök igen.. ååhhh!!  Varför varenda natt vid den här tiden? Okej ja har hört att de ska komma på natten när man ska sova, men de e ju när man ligger ner ? Jag sitter ju för tusan upp fortfarande ! :S Jaja får la se hur de går denna gången att somna som jag nog får försöka göra snart !

kram kram.


Vadå tvärtom ?! haha


Knubbiiiis =)

Lugn fredag = skön fredag!

Gjorde två härliga hamburgare innan med goacamole?! stavas de så haha.. ja e så bra på att stava ord så som de låter  :)  Men men mosad avokado ;)  Och sen me massa grönsaker å ist för vanlig hamburge dressing blev de hamburge dressing me texmex smack på.. mycket godare va den tyckte jag :)
Maten blev klar lagom till Idol.. helt perfekt ! ;p
Tyvärr råkade jag ju bygga ihop dom helt fel.. nog smaka de lika gott men ändå, så ska dom ju inte se ut!!



Sen låg jag å mini å jäste framför Idol helt propp mätt !! :D
Men sen efter Idol kunde jag inte hålla mej längre utan då fick godiset ta plats på bordet ist haha!!
Så nu har man vräkt i sej massa sånt oxå.. den lille där inne verkar uppskatta mina matvanor idag iaf då de vart full rulle där inne hela kvällen !;)  Gotte gris !
Men de e väl nu man får passa på att njuta lite extra av allt de goda när man har någon att skylla på varför magen växer lite extra haha  ;)
Mm gott... såg denna choklad i en annan blogg så va ju tvungen å testa den.. å ja den va riktig god, lite maffig kanske så e inget man sätter i sej på en kväll.. eller aa man ska aldrig säga aldrig till mej just nu haha ;) Men än så länge har de bara blivit två bitar ;p




Så ja nu är vi väääldigt mätta och belåtna och ja klagar inte på min fredag kväll hihi !
Dock kunde ja ju sett en bättre film efter idol.. fastna framför nån film med Adam Sandler bara för att han är en av mina favoriter.. men nej de va ingen höjdare till film så de va lite besvikelse.. funny people hete den, lite väl lång oxå 2 tim å 20 min å kolla självklart på en kanal utan reklam.. enda gången ja sakna reklam faktiskt haha.. Men tvinga mej själv att kolla klart bara för att !!!
Men tråkigt när ens favorit skådisar inte gör lika roliga filmer som dom brukar, va ju tyvärr samma sak me Jim Carrey nyss.. tyckte inte alls den filmen I love you Philip Morris va direkt rolig heller..  kom igen nu grabbar, bättre kan ni ! :P  Liar liar å Bid daddy, där pratar vi filmer ;) Fram me humorn nu :p

Vet inte riktigt vad man ska hitta på nu då jag inte alls är direkt trött å kl e ju inte så jäätte mycket än .  . så blir ju inget sova än iaf... men vad ska man göra då? ! Verkade mest bara va skit på tv nu oxå. .mhm..


Här är jag och Mini tidigare idag iaf ... nu efter all mat å godis känns ju denna lilla bulle ganksa töntig, känns som vi växte dubbel upp efter maten !! haha
Men är iaf en liten mysboll nu... V.22 !
De är när man ser på bilder som man ser att man växer :)
Önskar bara ja hade en bättre kamera å inte bara en sketen mobil kamera.. men men, de får väl duga tills vidare :p



kram kram.

Fredag !

Oh va de e härligt när man är ledig fredagar å de känns som lördag.. å så har man två lediga dagar till.. oohh!:)
Blev precis lite halv stressad då ja tänkte hinna bort till öb innan de stänger.. oh shit 4 redan, stänger ju fan 5 idag.. men nej de e ju faktiskt bara fredag så e ju öppet till 7.. så där försvann den stressen lika fort som den kom ;)
Undra om de finns någon människa som är lika glad som jag är för att inte göra nånting ? haha..
Folk undrar ibland om ja inte saknar de där fest livet å va ute å röja? Mhm nee inte de minsta faktiskt.. Ni menar de där livet då man drack massor, gick på stan me samma folk på krogarna å allt är dyrt å sen åker man hem å lägger sej å vaknar upp me en jävla bakfylla å undrar va fan man drack så mycket kvällen innan haha! Inget ja saknar direkt ;)
Däremot kan ja sakna att ta ett glas vin å sitta å tjöta me mina tjejer..  men vinet kan ju vänta ett tag till, jag kan ju tjöta fortfarande ;P
Så nej jag saknar inte de där galna ungdoms party livet !:)
Jag är hur nöjd som helst med mina göra inget alls dagar å bara mysa ner mej framför en bra film på kvällen eller ta en låång fika me vänner på stan !:)  Länge sen jag ärligt kunde säga att ja mår toppen!! Å de är såå underbart!
Å förstår inte folk som säger att dom har glidit ifrån sina vänner när dom blev gravida..  jag är helt tvärtom, har kommit mina vänner så mycket närmare känns de som,  till och med såna vänner som ja inte pratat me på länge.. och de känns så skönt att ha er alla där å se att ni faktiskt är glada på riktigt för min skull :)
Älskar er alla :D !

Nu har ja precis tagit hand om en såndär mega disk som man säger att man aldrig ska bygga igen.. mhm.. dom orden funkar fan aldrig.. snart är den där igen !! haha.
Får vinna på lotto så man har råd att köpa hämt mat varje dag så blir de ingen disk ;) hihi.
Tänkte nu styra vidare in mot duschen så blir man nog lite piggare å fräschare !:)
Sen tar jag min Maddusch å åker å handlar !!
Har dock ingen aning om vad jag ska äta idag eller i helgen alls ?!?! gaah.. hatar när matfantasin försvinner helt å man inte känner sej sugen på nånting alls!! suck..  men men de löser sej säkert sen!:)

Ha en mysig fredag!
Kram

Gammal bild på mej å Madde.. sommaren 2009 :)
<3


3D bebis :)

Ohh hallelulja de e helg !! :D Så skönt de känns att man vet att man är ledig i tre dagar nu..
Har direkt inga planer för helgen, men va gör de.. de e helg.. så skönt, för idag har ja vart riktigt trött på jobbet..haft en envis huvudvärk som kommit å gott lite då å då..
Så va skönt att de va en hyffsat lugnt kväll på jobbet idag.. vi blev klara tidigare än vi slutar så strax efter halv 11 så tyckte jag och Mattias att vi förtjänade helg ist för att sitta där å inte göra nåt i 1 timma... så vi tog oss hemmåt ist :)
Väl hemma gjorde ja lite te å skorpor å satte mej vid tv;en.. zappa mest runt till kl blev halv 1 då idol börja ;D Å imon blir de lite mer allvar för dom då det är slut auditon :p
Nu har ja gjort mej färdigt för natten och bäddat ner mej i sängen så ska väl faktiskt försöka sova om en stund, ska bara kolla igenom alla bloggar som vanlgit först haha.. bloglovin.com is the shit ;)  Men då ja har börjat följa fler och fler bloggar så tar de sin tid haha.. nu när ja logga in så hade ja 52 nya inlägg å kolla hahaha!!
Men har hittat endel intressanta mamma bloggar faktiskt.. de e faktiskt lite kul att läsa dom nu när man själv har en bebis i magen ;p Blir en annan sak då ju :P Så har både såna som har barn, precis fått å några som är runt samma tid som jag i graviditeten :P
Nån annan som har nåt tips på bra bloggar så tas de gärna emot :P hehe

Sen då till något helt annat än bloggar..
Har ju haft tankarna att åka till gbg och kolla om det är en liten flicka eller pojke i magen men har inte tagit mej tiden att ringa å boka tid... de enda stället som ja kände till som gjorde detta va ju då mamma mia..
Men fick ett annat tips idag av Maja å de va Emma ultraljuds klinik och dom verkar vara riktigt bra :) Maja hade ju själv vart där och sa att dom va mycket duktiga ! :)  Och det bästa av allt va att man slapp ringa å hålla på utan man kunde boka direkt på internet.. fick upp så man kunde bläddra mellan veckor å månader så stod de vilka tider som va lediga m.m. Riktigt smidigt och lätt ! :)

Så fick bli en tid den 3;dje november, och lyckades nog anpassa tiden efter S arbetstider oxå så att han kan följa med oxå.  Så det blir säkert att vi åker ihop ! :)  Men ska bli mycket skoj iaf.. e ju lite annorlunda denna gången då jag tog 3D/4D ultraljud så blir ju en helt annan sak än de första ultraljudet jag va på.. riktigt häftigt att man kan se den lilla i 3D + att dom spelar in hela ultraljudet så att man kan få me de på dvd sen + bilder åså :) Men de kostar ju lite oxå.. låg på 1000 kr.. men de är de säkert värt ;)  Längtar!!  Sjukt att vi kommer vara i vecka 29 redan då..kommer va en stor bebis då :P

Nej nu ska ja läsa lite om andras liv som sagt hehe ;D
God natt !
Kram


V.22

Hej hopp vi lever :)

Inte orkat skriva något bara.. ibland får man såna dagar oxå..  inte för ja har så jätte mycket å skriva om nu heller.. men kan ju alltid säga hej :) haha..
Gör ju inte så mkt dom dagarna jag jobbar kväll... tar mej en rejäll sov morgon, fixar lite här hemma å sen åker å jobbar 3-12 :)
Blev glad när ja kom hem å såg att idol visas i repris kl halv 1.. e ju perfekt för mej som missar de när ja jobbar kväll hoho !;)  Så slapp webb tv;en som ja tröttnat på nu när ja har tv kanaler haha.. Men visst ere bra att de finns iaf :)

Idag eller a igår då eftersom kl e efter 12.. men skit samma... Vi går idag in i vecka 22 :)  Tiden vet ja inte vart den tar vägen.. men de e sjukt att mer än halva tiden redan har gått.. 18 veckor kvar.. sjukt!
Men man märker iaf att han växer å har sej där inne.. e mycket liv på den lille :P
Idag fick ja mej en liten karateföreställning när jag låg i soffan.. kände att han börja sparka å rikta då blicken lite extra på magen, å ja visst kunde man se vart sparkarna kom ifrån haha.. blev lixom små buklor på magen där han sparka haha.. häftigt ! Så visst har han blivit större fort på kort tid :) Men e ju i den perioden där dom små växer som allra mest :)

Du har fått kontakt med ditt barn. Fortfarande kan sparkarna komma med flera dagars mellanrum - så oroa dig inte!
Läste detta på en sida som skriver om just vecka 22..  då vill ja veta när mina flera dagars mellanrum kommer då ja har en galning i magen haha!! Jag skulle mer beskriva de som några timmars mellanrum mellan mina sparkar.. en riktig liten buse e va de e där inne :p

Nu har ja iaf precis lagt mej i sängen å de får väl bli sova om ett tag :) Tänkte kolla runt lite bloggar först bara.. blogg-freaket! haha :p Roligast å läsa är väl dom som man vet vilka personerna är.. men visst läser ja endel stor blogar oxå...  kul tidsfördriv vid datorn :)

God natt!

Kram


Veckan slut...

Och så var ännu en vecka slut.. shit va tiden går fort alltså.. ja hinner inte med hehe.. Imon går vi in i vecka 22.. helt sjuk.. e ju inte ens halva tiden kvar.. spännande :)
Veckan som kommer är kvälls  veckan på jobbet.. hade dock vant mej vid att jobba dag nu även om de e jobbigt att gå upp bajs tidigt så har man ju ändå ett par timmar att kunna hitta på något me vännerna..
E ju inte direkt någon som vill hitta på nåt kl 12 på natten då ja slutar denna veckan haha :)
Men de är ändå skönt att ha en kvälls vecka... ja får vila ut mer eftersom jag är en natt människa och gärna sover längre på dagarna :)
Men synd att ja missar idol myset  hela denna veckan.. får bli tråkig webb tv.. men men...
Härliga är att de bara är 4 dagar på kvälls veckan så man är ju ledig fredag :D !!

Idag ska jag nog ta de lugnare än lugnast.. söndagar är en vilo dag.. bakis dag för många hoho.. de e typ bakis dag för mej med fast utan baksmällan då haha. :P
Men så skönt att få sova utan att nån kl ringer å utan några måsten... så vakna runt 11 tiden idag ;)
Har fortfarnade inte hunnit göra många knopp här hemma haha.. ska nog äta lite frulle snart då magen kurrar nu..
Sen blir de att åka å handla mat så ja kan laga lunch låda till jobbet... Planer på att göra flygande Jakob.. så gott ere.. Något vi åt endel gånger i norge faktiskt, Helena brukade göra en kanon god ! :)
Har även vart sugen på maränger ett tag.. bara sådär lixom ? ! haha.. så kanske gör några såna sedan idag me :P hihi

Sen skulle nog mor höra av sej och kanske komma bort och säga hej en liten stund :) De hade ju vart mysigt :) Min lilla mamma hihi.. <3

Kram.

Hur sött ?

 Om man ändå hade liiite extra pengar över så kunde man haft råd att köpa en sån här söt och kul pall..
Finns färdiga men man kan även få designa sin egen oxå.. 
Men tyvärr känns de något dyrt att köpa en pall för över 1000 lappen hur söt den en är hehe..

http://www.bondeofsweden.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=12&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=16&lang=sv


Vart tusan tog morötterna vägen ?!?

Hallå ja låg här å va propp mätt nyss ...
Nu kurrar magen å ja känner mej ap hungrig ... hallå va hände ? !
Va håller den lille knodden på me där inne egentlgien? Tar allt ja äter å lämnar inget åt mej så ja får gå hungrig å han nöjd eller vadå? Mhmm..
Sparka som en galning nyss oxå.. vet inte riktigt va han sparka i .. men ont gjorde de fan!!
Men nu har han lugnat sej å gjort så hela magen kurrar ist .. suck... va ska ja äta nu då? Är ju inte alls sugen på att äta.. får nog bli att dricka lite nyponsoppa.. de e gott :) hihi..


Baksmällan!

Hehe en lite små kul film... dock tycker jag inte att den är sååå jätte rolig som många säger, inget som sticker ut något vidare tycker jag.. men va kul å se den ikväll iaf, hade glömt av typ halva filmen :)
Men har iaf legat å kollat på den då den gick på tv... 
Nu ligger ja å kollar runt lite på datorn.. magen full me moröter, tryckte nog i mej lite för många.. men e ju så gott till dipp.. helt perfa då jag inte är något big fan av chips.. hihi..

Innan de så röjde ja runt här i lägenhet, å nu e de fint å mysigt igen..  vilken skillnad de blev när man börja använda vardagsrummet igen.. inte bara pendla mellan köket å sovrummet hehe...
Så där myste ja ner mej i soffan me tända ljus å gotte : )  Så skönt att faktiskt kunna välja tv eller dator.. tycker ja va värd de nu när ja ändå inte är ute å räner runt på helgerna vilket man sparar in väldigt mycket pengar på hehe!

Börjar faktiskt bli lite trött, men va ju upp ganska tidigt idag ändå för att vara mej.. vid 10 tiden en lördag :)
Men ska väl byta till pyjamas strax å tvätta av mej så kryper ja nog ner i soffan en stund till ! Man blir lite fast när man väl har tv igen.. dock mest skit på kanalerna för de mesta, men nu är de kul å bara kolla bara för att jag kan!! haha

Hoppas ni har haft en lika bra lördag som jag ! :)

Kram.

Plus till Robban igen! ;)

Nu tänkte ja än en gång snika in ett litet plus till boxer robban haha.. Vilket kanon företag!
Ja vart ju lite små irriterad då mina kanaler inte hade gått igång i förmiddags men orkade inte ringa då utan tänket att de kan ja ta när ja kommer  hem sen om de fortfarande inte funkar..
Å nej de gjorde de ju inte när ja kom hem, då ringde å fick nån pojke där på kundtjänst som va kanon kul å prata me haha :)
Gjorde nån ominstallation på boxen igen.. men nej de funkar fortarande inte, då börja han fråga om mitt kort hur ja hade satt in de där... Oj grattis till mej, ja hade satt in de på fel håll så chippet skulle vara uppåt ist för neråt, men de fanns faktiskt ingen pil om de utan bara vilket kort sida av kortet man skulle stoppa in först haha.
Kände mej helt plötsligt sjukt oteknisk, men han trötsta mej me att ja va inte den första och att han dessutom hade gjort samma fel me sitt kort från comhem å han jobbade ändå me detta men dom på comhem hade sina kort tvärtom emot boxer haha :) Men han va mycket trevlig iaf å tjöta la på där me mej medans boxen tänkte åså.. så de va en kul prick de där !;) haha.. Och ja nu funkar de ju kanon! Så stort plus till boxer å han som ja prata me :p
Och nu i 2 veckor så har ja ju alla kanler som dom har så just nu står Disney channel på där ute i vardagsrummet,. haha.. Ja jag vet va töntigt, men barnasinnet är kvar och tecknat ist the shit!! ;p
Så ikväll blir de nog en riktig tv kväll :D woho!!

Sen nu idag då så va ja borta på denna spännande bakluckeloppis som då inte alls var så spännande haha.. Inte speciellt mycket folk å inte speciellt mycket bilar heller.. men va ju kul å stå där å tjöta me tjejerna :)
Mini har scenskräck för andra å vägra sparka när dom klämde på mej... men sparka gärna en stund efter som sluta kläma.. å så fort dom la händerna på magen igen så sluta han ;P haha. En riktig liten retsticka!
Sandra kom även bort och hängde me oss.... och sen efter ett tag så gav vi upp så ja å sandra åkte in till stan för att äta något :)
Först tänkte vi viskan, men jaha där verkade ju varenda boråsare fika idag.. mhm...
Så gick och funderade .. gick bort till gammla rådhuset, heter de Jensens eller nåt?! Aa iaf gick dit å kolla vad som fanns, å sedär typ första resturangen som faktiskt har lunch priser även på lördagar.. alla dagar till 16;00.. kanon!
Så vi åt där.. å shit vilken kanon god mat.. kyckling me råstekt potatis å sås å kalas god sallads buffe... Så ger även dom en mega plus idag... snäll jag är idag som delar ut sån här gratis reklam till företag!! haha
Nej men de va gott så de gjorde vi rätt i att äta där så de blir lätt fler gånger ! :)  Bra portion me mat å äta så mycket sallad man vill där de fanns massa grönsaker, ostar, nötter å ja allt du kan tänkta dej till en sallad å sen cola + vatten.. kalas gick på 119 kr styck vilket inte alls är farligt för den maten vi fick !:)
Jag och mini i magen som fick massa mat va nöjda !! ;D

Nu tänkte ja röja lite här hemma å sen kaaanske ja ger mej iväg tll city å handlar lite.. får se ! :)
Något litet gott till ikväll kanske.. va jätte sugen på dipp me morot igår, men inte just nu, men e nog bara för ja e så mätt just nu.. men de kommer kanske tillbaka sen ;) haha. Skulle ändå behöva lite mjölk å såna där tråkiga grejer :)

Haa en kanon lördag!! :)

kram

Varför nu ?

Detta är väl ändå en väldigt dålig tidpunk att bli städ sugen på ?  Varför blir jag aldrig det på dagen?
Ja menar ja kan ju inte direkt ställa mej å börja röja runt nu, tror inte mina grannar hade uppskattat de så mycket .. men då har jag ju iaf något att skylla på varför de e stökigt här hemma just nu.. när jag vill städa så får jag inte ! :)

Nu var iaf filmen på 4;an slut... skulle kolla om ja hade turen att mina andra kanaler hade gått igång nu, dom sa ju faktiskt den 11;te, och ska man va noga så är det ju faktiskt den 11;te nu :P haha.. Men icke, dom va nog inte lika petnoga som jag då... undra hur noga dom är ? Får väl kolla imon när ja vaknar..  om inte så har dom ju öppet till 22;00 på kundtjänst så kan ju ringa å klaga på eftermiddagen annars :) hehe.. Men + till dom att dom har långa kundtjänst tider.. varje dag ! :p Och snabb leverans tid.. .så ja några timmar in på dygnet kan jag väl stå ut innan ja börjar klaga mohaha!

Nu blir de nog iaf lite webb tv ist.. tänkte kolla på skandal programet som alla talar om "Kungarna av tylesand" heter de så? Aa iaf tror dom flesta vet va ja menar iaf haha... Har ju både skrivits och pratats en heldel om de här, och det verkar va ett helt sjukt program som egentligen borde ha mer censur i rutan än va dom har. hoho!
Jag gillar när folk gör bort sej i tv.. hur funtat i huvet kan man va lixom? Kan inte finnas mycket innan för pannbenet på dom människorna som faktiskt deltar i såna här program.. har hört att de ska vara mkt värre än Paradis hotel som oxå är ett såndär skandal program.. dock aldrig något ja har fasnat för så har inte kollat på de.. men ja tar väl de snäppet högre och kollar på skandalerns skandal program nu då ! ;)
För e lika bra att vara vaken en stund till eftersom någon annan fortfarande är de... när tusan sover barn i magen? Dock inget mej emot att få en natt unge sen eftersom jag själv är de.. då kan vi ha sovmorgon på förmiddagen ju ;p Gå upp runt 10 ist för 5 som alla andra ungar verkar göra haha!
Fast han håller ju dock igång bra på dagarna oxå.. så hoppas han anpassar sej efter mina sov tider nu å sover när ja sover ;)  Lite snäll kan han väl vara iaf me den halsbrännan som han ger mej.. ikväll hjälper inte ens mina tabletter..suck... hoppas på en halsbränne fri lördag ist :)

God natt!
Kram

Halvtråkigt fredagsmys !

Guud vilket kasst fredagsmys jag gjorde idag...
När ja kom hem från jobbet var jag trött och tyckte jag va värd en tupplur då de faktiskt är helg nu, så ja somna på soffan med gott samvete om att jag inte ska gå upp kl 6 imon :D åh så skönt de va..
Vakna sen till av att både mor å far ringer... orka inte svara.. blundar en stund till.. men märker sen hur nån sparkar innerliggt på urinblåsan så de va bara att gå upp å kissa för typ 1000 gången idag !!!
Ringde sen upp far å han vlle mest bara veta om ja va hemma å mådde bra, han å syster hade visst åkt förbi å tutat här utanför.. ja får vinka en annan gång :) hehe..
Sen ringde ja mor å hon ville oxå bara kolla om ja mådde bra å va ja gjorde :) hehe.. Vilka omtänksamma föräldrar man har ! :p

Vakna iaf lagom till att piggna till till kl 8 då Idol började :)  Satt och funderade ett tag på om ja skulle åka bort till city sen å fixa lite fredagsmys gott.. .men nej jag kom aldrig ditt.. ja orkade verkligen inte.. så fick bli lite varma mackor ikväll ist :)
Så ja kör stenhårt på lördags mys imon kväll ist ;)

På dagen får vi se va som händer.. jag ska nog bort till netonnet där de ska vara bakluckeloppis.. Nathalie som ringde och nämde detta när vi tjöta lite .. så ska väl bort å säga hej och tycker de ska bli mycket intressant de här me bakluckeloppis.. har bara hört talas om de, men aldrig vart eller sett en :P

Men men nu tänkte jag gå tillbaka till tven och fortsätta dregla lite till Jhonny Depp på fyran där pirates of the carabien är.. :)

Hoppas alla har en mysig fredag!

Kram

Nya saker :)

 

Min väggdekor   =)

 



Första köpet till mini..  ett tag kvar men kunde inte motstå.. ja älskar barbapapa!! haha :p
Helt nytt å bra pris så why not :)


Tradera e bra skit ibland ;p
Speciellt när sakerna är helt nya till bra pris.. we like it !


Hej tv världen!!

Stoort plus till boxer robban som va så snabb me att skicka min box.. beställde helgen som var och då stod de 5-10 dagar ju, man brukar ju va van vid att vänta ännu längre.. men se där, idag kom boxen å kort så va bara å sätta igång skiten !! :D 
Dock går inte alla kanaler igång förrän på lördag, men va tusan gör de.. ja hade ju 4;an idag så kunde kolla Idol som alla andra.. woho.. ja e inte utanför längre ! ;)

Va skönt att få kolla lite tv igen haha.. nu kanske man kan börja använda vardagsrummet igen som jag faktiskt inte suttit i en enda gång själv sen ja flytta hem, utan mest använt som avlastning för att hänga upp ny tvättade kläder haha!

Somna faktiskt en stund efter jobb idag me.. va så trött å hade ont i magen.. de satte igång typ när ja kom hem.. skulle inte förvånna mej alls om de e den där förstoppningen som ja va så glad att ja hade sluppit undan ...mhm.. allt drabbar ju mej ;) ..  Men han som bor där inne verkar inte bry sej så mkt att man har ont iaf så han sparkar på för glatta livet så e nog ingen fara me honom iaf ;)

Men blev inget bio mys idag iaf då ja totalt glömde av de när ja somna å J hade oxå glömt av.. så kom inte på de förrän nu senare på kvällen att de va ju tusan torsdag idag.. jaja så kan de gå ibland :) Vi tar de en annan dag ist :)

Nu ska ja väl kolla runt på nätet en stund å sen blir de väl att försöka sova.. gick hyffsat bra igår att somna även om ja sovit på eftermiddagen.. hoppas på samma idag ! :)

Kram

de va ju inte så smart...

Åh halva veckan gjord på jobbet.. typ lite mer till och med.. så härligt !!! :)
idag har ja inte gjort ett piss... kom hem.. kolla lite grejer.. tänkte vila en stund. SOMNAR så klart.. runt halv 5 å vakar runt 8 tiden.. de e fan inte okej.. hur ska ja nu kunna sova ? dock känner ja mej ganksa så seg fortfarande, men de kankse bara e kroppen som luras för att sedan ligga klarvaken så fort ja stänger av datorn? mhm.. får väl iaf göra ett försök om ett tag !

När ja vakna var de iaf bara att släppa sej ut i köket å fixa lite mat tills imon då ja inte har nån lust att äta köttfärsås en tredje gång denna veckan på jobbet.. nog att de är gott, men behöver ju inte föräta på mej på hehe
Sen gjorde ja varma mackor till kvällsmat.. fy tusan så mätt jag fortfarande är .. känner mej som en stor klump som bara ligger här å jäser just nu.. mhm de e väl i och för sej de jag gör oxå? En kluimp som jäser, a en pasande beskrivning på mej i ett par månader till, sen är de inte okej att jäsa längre ! ;)

Funderar om ja ska gå in å kolla Idol på tv4;s hemsida nu.. längtar efter min box!!!

Imon blir de bio kanske ;D mys !

Kram

Släpa ut mej.. då e ja me! :)

Jäävlar vilken trött dag de va på jobbet idag.. men fick iaf lära mej att registrera idag, dom tyckte de va lika bra att ja fick lära mej de ganksa så fort.. bra att kunna båda arbetsdelarna på min avdelning.. då registrering kan man sitta på och de kan ja behöva ibland :) Tur att männen tänker på mej å min mage på jobbet ! haha
För härliga e dom!
men förmiddagen va riktigt jobbig att försöka hålla sej vaken.. ett tag höll ja fan på att sömna, nicka till ett par gånger när ja blunda me ögonen.. puuh.. men efter lite mat å även en cola så piggna jag till lite faktiskt.. sen fick ja hålla på me registreringen lite själv ist för att kolla på mattias.. kan nog vart de oxå på förmiddagen, får ja inte hålla på me något när ja e halv trött så blir ja fan döds trött ist ! :p

Aa sen efter jobbet blev de direkt hem idag..  la mej å slöa lite framför datorn å försökte hålla mej vaken.. ville verkligen inte somna.. å oj så nära jag var.. min räddning va Johanna som skicka sms ! ;D
Bestämde mej för att nu får de va nog me slöande nu tar jag mej ut.. .så åkte å hämta Johanna så åkte vi till stan å tog en fika på viskan me värdens maffigaste chokladtårte bit å te.. ere nån jävel som är te expert?? för vi sa att vi vill ha ett te som smakar MYCKET då både ja å johanna tycker de mesta te smakar vatten.. har ju turen att ha mitt marie te här hemma, de smakar massor.. .å hon i kassan sa två stycken å vi tog något..mhm..va de aprikos eller nåt.. + lite honung som skulle höja smaken sa hon... men hallååå , ja tycker inte de va någon höjdare faktiskt.. mer smak av vatten som vanligt än frukt enligt mej..  så ge mej tips om ni vet nåt :p
Sen följde ja me Johanna hem så kolla vi på halv 8 hos mej å så fick aj även se premiären av Idol som alla andra i Sverige haha ;D !
Fick även me mej en påse kläder hem, underbara Johanna <3 hihi.

Men som sagt, man får man släppa me mej ut för att ja ska orka göra något nu..   Så förlåt alla vänner som ja försumar bara för ja inte har något ork, har kommit in i trötthets svakan nu igen.. läst att man kan göra de än en gång i denna perioden.. i och för sej ingen morgon människa, tycker dag veckorna är mycket jobbigare även om vi jobbar kortare dagar då..
Men är absolut inte min mening att inte höra av mej till folk eller så.. de e bara att ja inte orkar.. bättre folk hör av sej till mej å tvinga me mej ut på saker.. haha ;)
Så tack för en trevlig kväll J  :D !

Nu ska ja krypa ner i sängen och försöka sova om en stund.. ska bara kolla igenom alla mina bloggar jag har, vilket är endel haha.. så innan 11 lär inte lampan släckas ;) Snacka om snokaren !! haha


Kram.

De blir tidigt ikväll.. eller ?

Är ingen ide att skriva att ja kommer sova tidigt ikväll för då blir de säkert inte så.. men de är iaf vad jag har planerat :)  Redan borstat tänderna å allt sån å tagit på mej pjamas, vilket jag behöver en ny har ja kommit fram till, nu har ja bara tröjan på mej.. men vill ha en hel pyjamas.. har blivit så frusen de senaste så de e skönt å ha en..de märks att de börjar bli kallare ute, för de är de även inne, men har märkt att elementen har blivit varmare iaf.. sen blir man väl mer frusen under dessa förkyldnings tider.. bara väntar på min förkyldning just nu..blä! Hoppas ja slipper hehe.
Men iaf, ja ligger klar och redo för att sova i sängen redan.. kl 8 lixom :P hehe
Men så lite som ja sov i natt så behöver jag nog de... känner att denna "underbara" halsbränna är på ingång strax igen.. men hoho jag är förbered i natt.. va å köpte tabletter idag på apoteket.. får se hur dessa funkar, köpte ett mindre packet för å testa, om de nite funkar så fanns de blev att välja på :)
Är iaf såna man ska tugga, å ja dom smaka som vanliga mint tabletter :) Hoppas de hjälper inatt iaf, vill inte ha en sömnlös natt igen..

Var oxå å fick ett par nya framdäck på bilen idag.. äntligen.. va ju nära att sladda av vägen häromveckan när de regna så jäkligt.. i rondellen på jobbet.. ja svänger för att åka ut ur rondellen, men bilen gör nån egen grej, som tur va gick de ju bra den gången.. men vill inte va me om de mer .. så idag blev de en tur till farbror Jonas jobb så fixa han de snabbt å lätt :) De tackar vi för!

Idag va ja duktig å gjorde stor kok oxå.. kötfärsås å spagetti..nomnomnom !! så gott!!
Så blev mat ikväll + 3 matlådor.. de tycker jag är ganksa så mycket iaf ! Kanske inte så kul å käka bara de veckan ut på jobbet.. så får la se om ja hittar på något mer sen haha! Men nu finns de iaf mat :)

Ne men nu ska ja nog sätta å nåt på datorn å kolla på.. min kropp känns som bly så hoppas innerligt på att somna.. aa typ snart är okej för mej ! ;)

Kram




Mini bus hälsar att han har iaf inte planerat att sova ännu minsan !!
Har börjat fundera på när han gör de? I smyg antagligen då han vart igång där inne hela dagen på jobbet oxå.. mhm..
Och scenskräcken för sin mor har han iaf övervunnit nu.. ger blanka fan i om ja lägger handen på magen, han fortsätter sparka glatt ändå ! haha
E ju kul å känna en stund.. men hela tiden? Njae..  Herre jesus.. undra när vi ska sova när han tittar ut ? ! ;)


På jobbet..

Då va man tillbaka på jobbet..
Va sjukt segt att gå upp i morse, blev inte mycket sömn i natt.. vakna minst en gång i timmen när ja väl lyckades somna..
Låg klarvaken kl 5 men lyckades somna till å resultatet blev att ja va dö trött när kl ringde kl 6 ist.. varför är de alltid så? :S
Men kom iaf i tid till jobbet och de e väl de som är huvesaken :)
Och de går väl bra här.. dom e så snälla så, ser till att man inte anstränger sej för mycket hehe :)
Precis vart i matsalen å käkat.. latheten tog över igår när ja skulle göra lunchlåda, då matlagningsgrädden va slut å ja skulle göra köttfärsås.. så blev ingen matlagning utan fick bli matsals mat idag.. 
Sprödbakad fisk me potatis å kallsås.. så jävla gött ju :P hehe. Tur att man inte orkar laga mat på rätt dagar ;)

Lillen e vaken å glad å verkade även han tycka om fisken iaf..  dock verkar han tycka om all mat man äter då han typ alltid vaknar då.. jävla matvrak!! haha
Om 3 dagar blir han 21 veckor, vilket kanske inte låter så mycket för ålder haha.. men tänk att de redan är halva vägen :)
Kollar ibland lite på min familje sida va de står..  "Vissa lider av halsbränna och förstoppning, vilket är helt naturligt."  Halsbränna kan ja defenetivt hålla med om nu.. denna helgen har de bara blivit värre, å i natt trodde ja att de skulle ta dö på mej.. usch å fy !! Ja som vart glad att ja sluppit de.. men icke då.. Så blir ett besök på apoteket idag för å fixa halsbränne grejer för detta går ju fan inte.. kan ju inte sova ens.. Nu är den borta för en stund iaf bara för ja åt precis.. men känner att de är på väg nu igen.. försöker dricka mycket vatten oxå, de hjälper lite :)

Fostret växer mycket under den här tiden och är cirka 25 centimeter långt och väger runt 250 gram.
Inte konstigt man känner av lillen både där inne å utanför magen nu.. börjar bli ganska så stor :P

Kanske är de dax att börja ta magbilder oxå.. nu syns de ju faktiskt att de e något där inne.. Lite kul å se hur stor skillnad de blir vecka för vecka..  ska nog börja me de när vi går in i vecka 21 om ja kommer ihåg de ;p

 

Nej nu ska jag gå tillbaka och jobba en stund ! :)

Kram


Då var vi där igen...

Ville sova innan men va tidigt... nu e klockan mer men nu vill ja inte sova.. mhm.. jävla natt människa!!

Men har iaf tagit en dusch å myst in mej i morgonrocken å ätit lite kvällsmat nu iaf.. filmmjölk å skorpor ihopp om att halsbrännan ska försvinna.. har haft de hela dagen nu,..mhm.. blev säkert inte bättre av att äta pizza innan ! ;)
Men men.. har väl kommit till stadiet då de blir värre me den nu..  men ska ju finnas tabletter att köpa för de, så fortsätter de så här så får de bli en vända till apoteket :)

Nu ska jag iaf krypa ner i sängen å kolla nåt på kanal 5;s webbsida hade ja tänkt.. finns alltid något å se om man går in på kanalernas webbsida.. för orkar inte sätta på nån film så då ere bra att man kan göra så ! :)

Usch fasar över att behöva gå upp tidigt imon.. ja e verkligen ingen morgon människa så gillar kvälls veckorna på jobbet mer.. suck ! =/


Men god natt på er <3
Kram

Min mutta!!

Asså seriöst finns de nån roligare låt än denna.. mhm a de gör de säkert.. men ändå.. så jävla skön !!! haha
Normal? Nää.. Men förjävla kul e ja ;) 
  Undra va grannarna tycker om mina låtar ibland då vi har våra sovrum väg i väg, så dom hör säkert allt ! :P
Tur ja inte ser dom så ofta i trappan.. enda dumma me lite grannar. .dom vet precis vem de är som låter! haha



Uttråkad!?!?!

Vad gör man!? gaah...  Om klockan hade vart liite mer så hade ja fan gått å lagt mej för e dö trött haha. Men känns lite väl tidigt att gå å lägga sej då de kommer bli en sömnlös natt när man vaknar igen om ett par timmar.
Har kollat igenom alla filmer jag har, har sjuuukt mycket film på datorn. men e inte sugen att se någon av dom just nu ! haha
Tänkte jag skulle bli en sån där tv nörd nu ist.. har beställt hem boxer nu. ;) Min tv har ja lixom inte ens kopplat in sen ja kom hem från norge.. har inte lyckats få igång den boxen som ja har här hemma, men de kortet innehåller ju bara 1,2 4 å 6.. inte dom roligate kanalerna kankse.. men de verkar som den boxen har gjort sitt eller nåt.
Men ringde precis till boxer å min order hade ju gått igenom så får la se hur lång tid de tar nu då, skulle ta 5-10 arbetsdagar, så får väl räkna med iaf 2 veckor.. segt ! ja vill ha mina kanaler nu!! haha..
Tog iaf ett sånt där vanligt, inte me alla jäkla onödiga film kanaler å sånt där, de behöver ja inte..
Utan mixer packetet som är de vanliga hos boxer robban ;p hehe.. Så ja, nu kan även ja hänga me i tv världen snart igen :)
Men ja vill ha de nu, a precis nu när jag har så här tråkigt !!!

 Bara för att så tänker ja lägga in en såndär jobbigt å tjötig komentar som alla andra gör i sina bloggar haha.
Jag ser ju att ni är endel som läser, säääg heeej !! :P haha
Vad gör ni en tråkig söndag? Ge mej tips för fan.. ja somnar !!

Kram .

Lugn söndag.

Söndagar e väl dagen som brukar gå i lugnt tempo för de flesta.. de har de gjort här idag iaf : )
Gick upp av att Sandra skicka sms å fråga om man skulle me å äta .. ja why not.. så hon å madde kom å hämta mej efter en stund..
Satt i bilen å disskutera alldeles för länge om vart vi ska äta.. jobbigt när alla har olika åsikter om detta haha. Bestämde oss sedan för att åka till pizzeria superstar. Alla nöjda !
Skratt kalas å mätta magar !   Och en glad bebis.. sparka under typ hela måltiden.. undra om de va maten eller för ja höll på att garva ihjäl mej å aldrig satt stil typ ;p

Tog oss sedan till knalleland där jag köpte nya täcken.. bäddad me dom i sängen nu.. mysigt !
Sen åkte vi runt till alla typ elektronik butiker för å hitta en mobilstrumpa till sandras mobil.. dåligt me verkar de som.. men lyckades hitta en på siba sen.. :)

Nu görs de inte mycket.. ligger i en ren bäddad säng och pratar me min mage.. knäppt eller kärleksfullt ?
Ja säger kärleksfullt men att man känner sej knäpp hahaha!
Men jag får ju svar tillbaka iaf.. tänkt att de kan gå så fort.. från ena dagen bara känna små sparkar till nästa dag då jag faktiskt kan känna doim me handen.. så ja vi ligger här och disskuterar lite nu ;p Och emellan åt så får man ju en knuff tillbaka :p

Tror faktiskt inte de händer speciellt mycket mer idag..  ska väl ta tag i matlagning till jobb låda imon.. åh så tråkigt att laga mat till jobbet.. speciellt när man e propp mätt !!  Så får väl vänta me de ett tag till iaf :)

Någon som har nåt tips på nån film ? : )

Kram

När är de okej att sova?

Jaha de va hemskt va klockan tickade på helt plötsligt då..
Innan vid typ 8-9 tiden va ja dödens trött å va redo att kunna gå å lägga mej, men nje kändes ju lite halv mesigt för en lördag kväll lixom.
Men nu när kl börjar närma sej halv då, ja då är de ju okej att sova, men nu vill jag inte längre..
Så när är de okej att sova egentligen ?  Får väl i och för sej försöka göra de snart ändå även om ja inte vill.. men gud så krångligt ;) snacka om ilands problem på en lördag kväll!! haha

Kollade på filmen Salt innan som ja trodde att ja hade sett men icke, va nog bara att ja hade den på datorn å sett trailern...  Men de va en mycket bra film coh något jag kan rekomendera, en såndär film som va 1 1/2 timma men kändes som typ 30 min. Så den fasna jag i :)

Efter filmen vart ja så raslös så jag tog till och med tag i disken runt 12 tiden.. oxå sådär halv normalt å så å diska kl 12 en lördag kväll :) men men, nu slipper jag de imon :) De enda som finns å göra e att plocka undan alla rena kläder som har hängt på tork i vardagsrummet.. sen är ju damsugning, moppning å diskning redan gjort idag. Duktiga jag !

För övrigt..mhm.. jäkligt trött på vissa personer. Tänker inte gå in på några namn, men trött blir man iaf !
För visso så ligger de säkert endel gravid hormoner å spökar oxå då man irriterar sej lite extra på allt..
Men tycker vissa beter sej barnsligt och lite halvt egoistiskt.. så jag skiter i dej.. aa ja skiter i dej :) hoho !!

Nu har jag borstat tänderna och tvättat av mej, tagit på mej sov kläder.. så ja redo för sängen å de e ju här ja ligger. .så nu kan ja somna när tusan ja vill. :) !
Skulle dock inte förvånna mej om ja ändå måste gå upp å kissa innan ja lyckas somna.. men har sagt till han där inne att han kan väl lugna ner sej lite så kanske ja slipper de ;)
Dock fått ett par sparkar till i handen när man retas lite me honom.. mysigt ;p


Kram !

Härlig lördag :)

Idag var de något segt att ta sej upp ur sängen då ja som vanligt inte kunde somna inatt.. klockan han nästan bli 5 innan ja sov.. Låg å kolla runt på nätet å sen såg ja några avsnitt av Roast på berns haha!
Men vid 12 tiden idag va ja upp iaf, för då skrev johanna att hon va vaken.. så fick väl oxå ta mej upp då :)
Gjorde iordning mej och åkte sen å hämta henne, vi drog till donken å käka och sen vidare upp till sjöbo för att kolla va som hände där idag så de va sjöbo dagarna .. haha.. lite nostalgi.. men som vi sa, sjöbo va bättre back in the days !  :)
Skulle inte vilja bo där nu.. i egen lägenhet åså.. skulle absolut inte vilja att mitt barn växte upp där.. massa konstigt folk var de på torget, och inga ungar som jag skulle vilja att min hängde me.. så nej, bort me sjöbo på listan :)  Men vi hade iaf trevligt, satt och njöt av höst solen och tjöta åså.. jaa nu är de faktiskt höst sol å ingen sommar sol längre.. men vilken härlig dag de vart ute !! Såna här höst dagar gillar jag:)
Sen drog vi ner till knalle å in på jysk för å kolla täcken åså, hitta de ja sökte så kanske tar mej dit imon igen å köper de, får kolla lite på ekonomin sen, men som sagt, de e något jag verkligen behöver!
Sen satt vi å tjöta på parkeringen i en timma.. fråga mej inte varför men vi hade väl inget bättre för oss haha.
Kör sen Johanna till sina föräldrar och jag skulle egentligen åkt hem, men fick bli ett snabbt stopp i knalle bara  ;)
In på hm där de blev duschkräm å ett nytt puder då mitt nästan va slut.
Sen gick jag faktiskt till presentknallen där ja inte vart å 100 år.. hitta faktiskt lite saker.
Blev en ny duk till bordet i vardagsrummet å två ljuslykter till de, sen en större vit ljuslykta som ser ut som en fyr, en ram där två foton kunde va å sen en "skylt" me ordet kärlek.  Va ju halva priset på alla där, så de blev inte alls dyrt. Nöjd ! :)


Så blev ramen å "skylten" .. Mini fick sitta där i hehe :P


Sen har jag faktiskt städat av endel här hemma, damsugaren fick åka fram och även skurhinken för att torka av golven !  Duktigt gjort..
Sen blev kroppen så tung så va tvungen å lägga mej ner lite så då hamna jag väl här framför dator ;)
Men idag märkte jag något kul .. nu när ja la mej ner så va de nån som självklart vakna till liv som vanligt, men lite mer än vanligt denna gången tyckte jag.. så testa bara att lägga handen på magen, han brukar ju som sagt sluta då.. men nej han fortsatte och nu kunde jag till och med känna det me handen tydligt.. Så ja han växer nog på bra där inne :p  Så har man tur å är med mej vid rätt tillfälle när ja ligger ner så kan man få en liten hälsning i handen ;)

Nu ska ja nog strax göra något att äta, börjar känna mej ganska hungrig igen..
Sen händer de nog inte så mycket mer idag, e ganska trött nu faktiskt...  Jag å Johanna prata om bio innan, men hon visste inte om hon skulle festa eller inte, men ja hoppar nog faktiskt de idag,  inte så kul å somna på bion kanske ;) haha.


Kram <3


Funderingar..

Ibland när ja ligger i sängen på natten å inte kan sova så kommer ja på hur mycket kan tänker just i den stunden.. typ på allt å inget..
Men varje gång man får en liten spark i magen så går ju tankarna direkt över till denna lilla sprattlande sak som finns där inne..
Ändå kan jag inte riktigt sätta mej in i tanken att de faktiskt är en liten människa som ska komma ut till mej, bo hos mej å dela mitt liv föralltid.. hur sjukt är de inte lixom ? Men samtidigt så underbart :)
Men när inser man det på riktigt? När man blivit fett som fan å allt folk ser är en stor mage å man bara önskar vilken dag som helst ska vara förlossningsdagen? Eller är de inte förrän bebis har kommit ut ?
Jag menar hur fort går inte tiden tills det är januari, typ raket fort.. men ändå snigel fart när man tänker på de..
Men nu gäller de väl att ta vara på dom ensam månaderna som man har kvar.. de där lät väl kanske lite konstigt, menar ju verkligen inget illa me de, men sen kommer man inte ha några såna dagar kvar utan livet kommer se helt anorlunda ut.. men menar absolut inget negativt me de !
Vissa dagar så bara man längtar ihjäl sej... Vill ha januari nu... Så bebis kan komma ut å vi kan låsa in oss i lägenheten å bara vara oss.. lära känna varandra å gå varandra på nerverna :) Kärlek!
Kommer inte längre vara själv.. utan de kommer vara jag och mitt barn.  Jag och mitt barn på skaraborgsvägen.. underbart ! <3


Lååång fika !

Oj vilken lång fika de blev.. kom typ hem nu ! haha
Har haft en myyycket trevligt dag och kväll iaf ! Möte upp Natha vid city i knalle så gick vi ihop ner till stan bort till viskan, där sitter Johanna å Hanna som precis kommit så vi joina dom..
Beställde in lite mat då ja va vrål hungrig haha .. kyckling å stekt potatis å grejer, mm så gott där!!
Och ja lyckades få i mej detta även om munnen gick i ett, oj va vi tjöta ! haha.. Så himmla kul :P
Sen efter nån timma blev de varm choklad.. å i slutet så var de bara ja å Natha kvar, byte bort å de blev ist middags mat haha :)  så de blev en lång fika å dyrare än va ja hade räknat me på en fika.. då de blev lunch, fika, middag ist ! . :P  Så trevligt att vi nästan suttit där 7 timmar idag.. ;D  Då har man mycketå tjöta om :P
Så jag har haft riktigt trevligt idag!

Imorgon ska ja nog möta upp Johanna imon som tänkte ta me mej till Sjöbo dagarna..hoho.. spännande ;)
Så de blir nog oxå trevligt. Så inget regn imon tack, kan hända att ja surar då lixom!

Nu ska ja försöka få upp värmen lite i kroppen då vi faktiskt har suttit ute hela tiden då lilla Karma va me oxå.. (Nathas hund) .. så goo!!
Så fingrarna e lite stela å kalla.. haha.. så va ganska så skönt att få komma in nu :)

Nu ska ja nog inte göra så mycket, glo runt lite på nätet sen får la de bli nån film som vanligt hehe!

Tack för idag tjejer <3

Kram

Då va de helg...

Ja men sådär mina vänner då var de helg då :) Och idag känner jag mig mycket bättre och är uppe på benen, så har percis duschat vilket gjorde mej ännu piggare :)  Så nu ska jag bara torka så ska ja leta fram lite kläder ! :)
Ska sen även sleva i mej en talrik me filmjölk hade ja tänkt hehe..
Sen senare idag ska ja träffa en person som de känns att de va alldeles för länge sen,  ska ta en fika me Nattizen :) Ska ska möta upp henne runt 6 tiden så e ju ett tag kvar.. mysigt :)
Men innan dess så tänkte jag hinna me lite andra ärenden, så som att åka bort till jysk och kolla va de finns för täcken där, behöver verkligen nya till sängen då båda mina e helt värdelösa nu, har några år på nacken! mhmm...

Gaah nu blev ja sur för ja raka benen i duschen.. min braiga rakhyvel behöver nya blad så va tvungen å ta en sån där skit engångs grej.. kliar jävel nu... fuck!! 
Varför raka ja dom ändå? ingen som ska se dom ändå, e ju höst ute för tusan, hallå lång byxor lixom ?
Haha men ändå så känner man sej fräschare när man gör de emellan åt ändå ;p
Får väl lägga på nån smörja här strax !

Som ni kan se här i kanten har de även kommit upp en liten ny grej,  hitta en liten rolig graviditetskalender, där man kan följa hur långt gången ja å mini är åså, å va som händer med oss båda :)
Vill man ta del av den så är de bara att lämna en kommentar så lägger jag till eposten, så skriv gärna me den oxå :)
Endel har ja redan lagt till själv hehe :)

Men aa de e väl ungefär hur min dag ser ut än så länge..  =)
Hare fint ! :)

Kram

nattuggla..

Nattuggla som vanligt... i och för sej inte så konstigt nu när ja legat sjuk å sovit ganska mycket på dagen.. då brukar de bli vakna nätter ist :) Men får se till å vända tillbaka dygnet nu i helgen då de bli tidigt upp på måndag igen :)
Innan vid 9 tiden fick ja något ryck av att ja skulle baka.. haft sugen av kladdkaka ett tag ju. Så de blev de idag hehe :P  Och allt ja har ätit idag har ju fått vara kvar i magen, och även min kladdkake bit som nog mini uppskattade extra mycket.. dom små liven gillar ju när man äter sött hehe :P

Sen har ja legat å kollar runt lite på nätet.. fastna inne på tradera en stund å kolla runt där inne... lyckades till och med klicka hem en liten söt grej hihi..  Lägger upp de här i bloggen sen när ja har fått hem de ist :)

Nu ska ja se om ja har nån film å glo på och hoppas ja somnar snart.. vilket de känns som nu att ja inte kommer göra hehe.. men ska försöka att komma upp i någorlunda tid imon :)

Sov gott kära vänner !

Kram

grejs!

grejar lite. testar lite :)

.....

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/279647/fritte?claim=58bpsbmgcyq">Följ min blogg med bloglovin</a>

Torsdaag !

Veckan lider mot helg.. inte mej emot :)
Dock har detta vart ännu en seg å tråkig dag hemma utan jobb då magen inte känns helt okej ännu =/ .. har dock lyckats hålla mej borta från att spy mer, så de verkar vara på bra bättrings vägar iaf :)
Någon som är lycklig nu är mini som äntligen får lite mat ner till hans hem igen haha.. Lyckats få i mej en varma koppen å två ost smörgåsar nu.. åh ja dom stannar kvar om de nu inte är så att någon sparkar upp dom snart då de e fullt ös där inne nu :)  haha så kul !
Har min kära mor å tacka för å kunna äta lite idag, kände inte riktigt för att börja trycka i mej lagad mat åså nu på direkten.. så hon va iväg å handla lite snäll mot magen grejer typ som varma koppen, filmjölk å nyponsoppa å sånt där :) hehe.. Å en hel låda me pigeliiiin :D:D !  Har dock inte fått något sug efter dom än, men e mumsigt å bara veta att dom ligger där i frysen ifall att ! haha


Så vad händer i helgen då?
Ingen aning, men blir väl itne allt för mycket liv hehe.. Jag gillar mina lugna helger, känner ingen stress å sånt där att man måste hinna till systemet å sen hem å hinna göra iordning sej för att sedan hinna till förfesten.. haha.. Nee inget jag saknar faktiskt :)
Så gillar jag hellre sängen me en bra film å godis :P
Men nåt får man väl ta å hitta på i helgen iaf nu när man mår bättre..
Imon skulle ja nog hitta på något me Marie iaf, blir nog en liten fika eller så :) mysigt!
Ska även försöka ta mej orken att städa av lite här hemma i lägenheten oxå, de kan behövas..  Brukar oftast inte finnas mågra krafter kvar på vardagarna när ja jobbar till städning å sånt där.. så kan ju iaf försöka passa på nu i helgen då ! Ja vi får väl se :)


Just nu har ja tagit en pause i film kollande då ja satte mej å åt lite.. men har kommit halvvägs in i den senaste twilight filmen.. men nje ja tycker nog itne dom är så bra som alla andra trycker..  okej dom är inte dåliga, men är igen film ja blir fast klistrad av heller då ja absolut inte hade några problem med att pausa mitt i filmen nu å gå å göra något annat :) haha
Men ska väl iaf kolla klart på den nu så får vi se va de blir sen :)



Naaaw min lilla akrobat, höll nästan på att göra en bakåt vålt här :) haha
Tänkt att man kan älska någon så mycket redan utan att ens ha träffat personen, men ändå bär man me sej den hela tiden varje dag..  så mysigt ere!


Kram !

Kärleksvisan



Min och Minis låt !:)

Den är så vacker...


<3


Blää!

Aa de e så ja känner nu... magsjuka.. inte okej! Varför nu ? Ja har varken tid eller lust att vara sjuk nu..
Precis bytt avdelning på jobbet, och bara på två dagar så trivs ja super.  Och va händer? Jo jag går å får magsjuka? Hur bra första intryck ger de då? Jobbar två dagar å sjuk anmäler sej sen mhm.. Hoppas dom inte tänker lika negativt som jag.. människor kan ju faktiskt bli fel sjuka.. e bara ja som alltid blri det vid fel tillfällen!
Då ja fortfarande mår illa å är sjukt seg å säkert inte kommer sova speciellt bra inatt så blir ja nog hemma imon oxå. . sen är ja ledig fredan å helgen.. å hoppas på att vara på super topp på måndag ist :)  De som oxå gör mej mer sur är att de e kvälls veckan på jobbet och den veckan ja gillar då ja verkligen inte är en morgon människa.. ååh så typiskt mej, min kropp gör allt uppror när de inte passar! I och för sej, när passar de sej å magsjuka? Aldrig!
Stackars mini där inne oxå.. måste ju va som en storm där inne.. å ingen mat kommer de ner heller.. fått leva på ett par skorpor idag å lite nyponsoppa.. inte mkt näring, å den näringen som fanns i de sög han säkert i sej mkt fort, för de blev verkligen inte över något till mej känner ja..

Men förrutom de här me å vara sjuk då så e allt mycket bra just nu..
Känns skönt att ha kommit till den avdelningen på jobbet som jag har gjort, trivs mycket bättre här än på den förra avdelninge.. Roligt å trevligt folk oxå gör inte saken sämre :)
Och verkar som turen är på min sida och jobbet e mitt året ut ... hade ju säkert vart längre om inte mini hade tänkt att titta ut i jan.. men som sagt man kan inte tänka så heller, livet bjuder på vissa överraskningar emellan åt å de finna alltid en mening me dom.. utan mini så hade ja ju faktiskt itne haft detta jobbet alls..
Och vet att inom en kort tid så ska alla få ha ett litet "möte" me chefen typ som mentors samtal i skolan hehe, och kan ju då försöka lägga in ett gott ord om mej själv och att jag är mycket intresserad av att få komma tillbaka till dom senare i livet.. skaddar ju inte att tänka framåt när de gäller jobb.. och brukar ju va bra att ha en fot inne redan.. så man kan ju alltid hoppas :)  Verkar vara en mycket bra chef dessutom .

Funderar nu på om ja ska fortsätta läsa lite eller kolla en film?
Börja titta lite i en ny bok ja hade som heter Handbok för gravida. allt man inte kan fråga doktorn om. Så läst ett par sidor i den.. och och som har skrivit den har skrivit den på ett mycket lustigt sätt, så gillar den :) Den är skriven på ett bra och roligt sätt som får en att skratta emellan åt och man känner igen sej i vissa tillfällen..
Är en kvinna som har 4 barn själv på 5 år.. som skriver om vad hon och hennes vänner vet och tycker om att vara gravida.. så är ingen handbok som är som ett uppslagsverk direkt som man kan tro på namnet.. utan en kul bok som är skriven med text och små kapitel om varje sak..
Så bara efter ett par sidor så är de nog något ja kan rekomendera fler gravida att läsa :)

Man avrundar iaf här i bloggen nu och säger god natt!
Kram.