EGO !




Haha va ego man kan vara ibland ;)

Hallo hallo !

Varit en lugn dag idag. . itne gjort så speciellt mycket . . Orkade inte göra så mycket idag innan jobbet. vart här hemma och plockat lite åså bara.. sen lite innan 4 var de dax å åka bort till jobbet. .
Kvällen där gick fort faktiskt. . 4 timmar bara ju :) haha. Men imon fick jag iaf komma in en timma tidiagare så börjar 3 ist :) Gött de !
På hemvägen såg jag på passagerarsidan på fönstret  väärsta bajan !! Jävla fågel haha. Dax å tvätta bilen snart tycker jag. . börjar bli skeeten som fan !! Får göra de nu snart nåndag när de e sol ute :D

Satt och spela tekken skit länge igår efter ja hämtat spelet hos peter.. så skoj haha ;D
Sen kom en vän hitt på besök så kolla vi på film ,vi såg Yez man och Marley and me.
Yez man va ja ju tvungen att kolla på bara för min favo skådis Jim Carrey var med .. hehe.. Kanske inte en av hans bästa filmer han gjort, men rolig var den iaf :)
 Den andra helt okej den oxå, även de var en komedi ! :)

Ne nu har ja nog faktiskt inget mer å skriva om ! :)

// Frida

long time ago...

Va ett tag sen man här och skrev av sej lite nu..  Va Catte som påminde mig .. haha. Hon hade inget att läsa så får väll skriva ett par rader här nu..hoppas du finner det intressant gumman ;) hahaha.
Just nu gör jag inte speciellt mycket iaf. åt för en stund sen, gjorde grönsaks soppa... va typ 100 år sedan ja gjorde det senast.. men gud va gött de blev :D Å nu sitter ja här i soffan och tittar på 2 1/2 men samtidigt som ja sitter och pillar lite med datorn då :)
Madde är borta hos sin mor och hälsar på en sväng.. =)
Och jag funderer på om jag ska åka förbi Peter en sväng och låna ett tv spel av han.. jag å madde va sugna på att spela teken :P hehe. Han skrev att han var hemma iaf..  å jag har ju inte så mycket annat för mig..,
Och då kan jag ju åka förbi burken samtidigt då jag fick ett sms innan om att jag hade packet från hm där att hämta hehe.
Undra vad det kan vara.. vet att jag har beställt påslakan.. tycker de gick jäkligt fort isf. . kändes som jag beställde dom precis haha. Men ska bli kul å se =)

Helgen har varit helt okej... fredan var det lungt här hemma... började med mitt rum,. tapetsera fond vägg och sen måla resten vitt... somnade ganska tidigt båda två tror jag hehe :)
Vakna redan halv 8 på lördag morgon och var skit pigg.. gick upp och måla sista gången .. sen väckte ja madda å ville åka till coop haha =)
Höll på att greja här hemma hela dagen.. fan va stressade vi blev mot slutet :P
Men vi blev klara iaf ..  å på kvällen hade vi inflyttniningsfest .. de va en skoj kväll faktiskt .. från och till :)
Vissa saker kunde ju gått bättre . . men men.. allt kan vara bra jämt ;D hehe.

Aaaa men nu orkar ja inte skriva mer iaf hehe.. Hoppas du är nöjd Catte ;)


// Frida


Hallo :)

Åh äntligen känns de som våren är här . . underbart väder har de varit dom senaste dagarna å man blir så glad :)
Nu ska ja strax åka och jobba., sitter uppe hos Peter nu, han e å jobbar . . vart här i två dagar nu medans madde va på skolresa hihi :)
De har varit mycket trevligt =)
Men inte haft så mycket å göra nu idag , han va hemma och åt lunch me mej innan, å när han åkte så blev ja såå rastlös.. suttit här vid datorn en stund  . Sen tog jag och städa av lite här hemma hos honom bara för ja fick så tråkigt :) hehe.
Nu börjar ja om en halvtimma så ska strax åka, sen jobba till 8, sen blir det väll att åka hem, då harn nog madde kommit hem oxå :)
Å imon är jag ledig.. sköönt ! :) Så hoppas på att det är lika gott väder imon..
Sen jobbar ja helgen.. segt. . men de går väl =)
Jaja ha en bra dag =)

// Frida

Börjar bli något trött !!

Ligger just nu i sängen och vet inte riktigt varför jag inte släckt lampan och krypit ner ordenkligt för jag gäspar typ 124 gånger per min..haha! Så ska nog släcka här alldels strax.
Jobbat från 4-8 idag . åkte även och sola innan jobbet.. :)
Sen åkte jag hemmåt och såg precis när ja kom hem att Peter hade skrivt sms och undra om ja ville ta en promenix. . å why not tänkte jag . . så blev att gå ut till bilen igen . .Vi gick ner till kvantum så han kunde handla lite. . självklart börja det regna. . inte mycket, men sånt där irriterande regn som man blir skit blöt av . men de va skönt att komma ut och gå lite iaf :) Sen följde jag me upp en sväng. . P gjorde lite mat, och idag satt vi i köket för en gång skull och åt, med musik och tända ljus. mycket mysigt gjorde han det :) hihi.
Sen efter en stund gäspa vi båda två så tog och åkte hem . . och nu nån timma efter ligger ja fortfarande här vaken fast ja borde sova. . mhm alltid samma sak!haha.

Imon blir det att gå upp tidigt iaf. . lovat att köra madduschen till tåget. . hon ska på skolresa till Stockholm :)
Så tänkte att ja kan lika väll gå upp och göra iordning mig och äta frulle så kan ja åka direkt till gymet efter ja kört henne =)
Sen blir det jobba mellan 4-8 igen . . Sen ska ja sova hos P nu imon och på onsdag  då ja inte vill sova här hemma själv . .vågar inte det än haha :P Lägenheten är så stor så skulle ju bli livrädd om ja hörde något i köket och inte kan skrika på Madde hahaha:P

Nej nu gäspar ja alldeles för mycket här ..

Fick föresten min nya mobil idag me.. wiiie .. me like!! :)

Jaja God natt !!

// Frida

Fritten vill ha :D



Hitta en lite kul sida ifrån en annan tjejs blogg. Polyvore.com
Där får man göra sin egen stil med massa olika kläder, skor, smycken och väskor m.m.
Var lite kul tycker jag :) Gjorde en bild lite snabbt nu men lite saker som iaf jag tycker var snygga :)

Gäsp gäsp!

Ligger just nu i sängen och ska nog försöka sova strax,.har så sjukt ont i mina ögon just nu så ska bli gött och stänga igen dom för denna dag:)
Höll på att somna flera gånger i soffan innan när jag kolla beck :) Men ja klara att se hela filmen utan att somna som tur va hehe! Bra va den iaf :)

Helgen har varit bra. . Igår va jag ju hos Sara då på tjejparty :) Var riktigt trevligt faktiskt. . å klippt mig de fick ja oxå.. oj vilken skillnad. . så gott å bli av med det slitna, men vill att det ska växa ut fort nu igen hehe =) Men va gott att bli av med den långa luggen som bara hängde på sidan och va ful . .nu är den fin igen :D hehe.
Sen vid 11-12 tiden så gick jag ner till Peter och störde han i sitt spelande :)haha. Själv somna jag i fotöljen och vakna av mobilen . . lyckades ta mig in till sovrumet och lägga mej där sen ist .. något skönare än att sova i en fotölj :P

Idag har varit en lugn dag . . gick inte upp förrän vid halv 12 =) Satt och kolla när Peter spela en ett tag och sen la jag mig i sängen igen en stund ;p
Sedan åkte vi ner till knalle och tog oss en fika. . mysigt och trevligt :) Fika borde man göra oftare faktiskt,. innan var jag alltid och fikade, flera gången i veckan.. men blir aldrig av nu längre. Kanske får börja me de nu igen ?! :) Blir ju gott sen när värmen kommer och man kan sitta ute på uteserveringarna :) wiie !!

Nej nu är jag trött. Så nu blir det sova :)

God natt

/ / Frida

Helg igen!!

Då var de helg igen.. tyckte det var de precis. . hehe. men ja klagar då inte eftersom jag är ledig :D
Idag har det varit en lugn kväll.  Vart uppe hos peter. Lagat lite mat och kollat på två filmer. Mysigt :)
Men imon tar vi till alkoholen igen haha. Ska upp till Sara och fira lite då hon fyllde 23 i torsdag så då blir det massa tjejer där uppe.. blir säkert trevligt :) Ska förmodlingen klippa mig där upp oxå då det skulle komma en frisör :D:D
Nu tänkte jag iaf strax sova. Har haft en fredag den 13 utan otur. grejt !! :)

Måste ju bara säga att jag har världens bästa vän oxå . Min Maddusch. Vilken fixare hon är. Hon har lagat min bärbara dator så den krånglar inte med tangenten längre.. (så nu ligger ja i sängen och skriver, hur gött är inte det lixom:p )
Vilken vän lixom :) En riktig fixare här hemma me.. städar å fixar så det blir fint. bättre vän kan man ju inte bo med :)
Me löööv höör !! hoho


Jaja God natt nu :)

// Frida

hejsan!

Ny badat och fräsch nu.. så gott :)
Va borta och träna innan i typ 1 1/2 timma, de va skönt, sen gick ja hem och gjorde lite mat och efter en stund så kom madde hem ifrån skolan =)
Efter ett tag tog ja mig själv i nacken och gick in till mitt rum och fortsatte slipa lite där inne, nu är det inte mycket kvar, är jag duktig så ska ja börja spakla imon :) hehe.
Sen nu har ja tagit ett mycket behövligt bad. . tänt vanilj ljus och lugna favoriter på .. så skönt var de !!
Nu ska jag väll ta på mig och sen ska jag nog åka upp till peter en sväng . .
Ibland undrar man varför allt ska bara så komplicerat och förvirrande. . mhm.. man blir ju inte förvånad. . vill iaf att det ska utvecklas till något bra denna gången . .
Jaja nu ska ja ta på mig !

// Frida

vad gör man ?

Guud va tråkigt jag har nu .. redan slutat jobba för dagen. . jobba till 12 idag ist för 11.. ville jobbat till 1 men de fanns inget å göra så de gick ju inte.. typiskt nu när jag ville vara kvar haha !
Så nu sitter jag här och tråkar som nån annan nörd. . fantasin e kass å ja vet inte vad jag ska göra ?!
Ska ju träna, men de gör jag nog vid 2. . tänkte ta en macka nu innan. .
De e ju såå tråkigt å vara ledig när ingen annan är de. .  måndag å tisdag var ju madde hemma när ja sluta jobba, men idag är hon i skolan till 4 å det är ju långt kvar.. mhm !!
Men men får väll gå och göra den där jäkla mackan nu då och sen ta på mig tränings kläder och göra någon nytta ! hehe

// Frida

My life would suck without you.

seg man har blivit att skriva här då hehe.  Inte haft tid eller ork kanske ? :)
Helgen var mycket bra iaf. . var riktigt trevligt hos Peter på lördagen :)  Blev dock ingen utgång som jag hade tänkt mig, åkte ner till stan men var så sjuukt lång kö på harrys och den ville visst inte alla stå i . . så ja de fick bli en cheesburgare på donken med Dag ist . . hehe.
Sen gick jag hem till min mor en sväng och satt där och tjöta lite åså , sen skulle hon iväg och möta någon så då gick ja med och sen möte ja upp Peter efter han vart på krogen.
Gick hem . . de va mysigt ! ;)
Söndagen var också en bra dag. . vi tog en sväng till knalle med Catte, Martin och Wilma. .  Hitta en vit skjorta , en likadan som ja köpte en blå, fina och sköna e dom ,mycket fint till våren nu :) Blev ett blå vit randigt linne oxå ! :) hoho !
Sen köpte Peter ett tvspel också som vi sen gick hem till C o M och testa, riktigt skoj var de faktiskt ! ;D
Sen gick vi hem till Peter igen så gjorde han lite mat åså . .gott som vanligt ;p  Sen lite efter 8 så åkte vi till Catte å Martin igen då vi skulle se Beck filmen med dom kl 9. . mhm jag somna nog två gånger haha. Men det var faktiskt under reklamen båda gångerna :P Va en beck film som jag inte hade sett, så de va kul :)

Denna vecka jobbar jag tidigt, så börjar kl 7 på morgonen, ganska segt må ja säga, men ändå skönt att komma upp i tid ist för att ligga och dra sen fram till 12 varje dag hehe :p
Va uppe hos Peter en sväng igår kväll igen , såg en film, kommer dock inte ihåg va den hete nu, som vanligt haha. Men var en komedi och den va rolig :)
Vid 12 tiden så åkte jag hemmåt och gick typ och la mig direkt. .  Märke faktiskt att ja var piggare idag på morgonen när ja sovit färre timmar en natten innan..
Så idag har ja inte gäspat något på jobbet hehe.
Jobba över en timma och sluta samtidigt om Cissi, så åkte vi och titta på pärlor i pärlbutiekn som ligger vid högskolan .. oh shit va mycket pärlor dom hade där . . skit skoj vare :D hehe. Köpte me lite grejs hem och fick ihop två armband =) Så ditt får man åka nån mer gång.  . fanns hur mycket skoj och fint som helst :P

Nu sitter jag och fixar lite musik och segar mig. . tänkte gå bort till gymmet strax, nu har jag ju faktiskt gång avstånd hehe. Så tänkte träna lite idag faktiskt även fast jag e göör seg. . men kanske blir bättre med lite träning :)
sen får vi se va som händer. . 

 Me like you <3

Hare bra :)

/ Frida

Grattis Peter :)


Lördag =)

Oh första lediga lördagen på läänge. . å jag njuuuter av ledigheten för fullt :D

Var och sola innan me maddusch . . otur som fan, madde fick parkerings böter.. 700 jävla kr. . jävla gubbe till parkerings vakt, inte trevlig någonstans. . men de verkar som bara otrevliga människor kan få det jobbet . .mhm !!!
Sen åkte jag upp till farmor och fick lite mat, lasagne. . hur god som helst =)
Åkte sedan upp till K.berget och byte kläder och åkte bort och hämta Kysan sen, så åkte vi till knalle :) Köpte present till P och Kysan köpte present till sin mor :) Vi var även på bolaget, lika mycket folk som vanligt på en lördag, att man aldrig lär sej att ta det ärendet på en vardag ist ? haha.

Å nu är jag då hemma igen . . plockat undan lite skit här hemma åså  å nu sitter jag här och har inget å göra  . ., mhm.. undra när madde kommer hem.. hon e hos sin mormor och äter middag me familjen . .tråkgit här hemma själv haha !
Ska nog äta lite tonfisksallad sen . . fick med mej en helt burk av Kysan då han hade gjort alldels för mycket och var trött på att äta de nu .. hehe.. så nu behöver ja inte laga mat utan har hur mycket sallad som helst ist haha  :D

Sitter och väntar på att Sabina ska svara på mitt sms som ja skicka för  nån timma sen . .seg kvinna haha.. Vill veta om ja ksulle hämta henne vid 4 ju.. =) De hoppas jag iaf hehe. Vill ju att hon ska me ikväll :) för ikväll blir det parjat !! =) e riktigt party sugen idag faktiskt då jag vet att jag är ledig imon och kan sova ut hela söndagen Woho !!

Nej nu får jag väll ta och hitta på något att göra då :) !

// Frida

Leedig !! :D

Woho äntligen helg och jag är leeedig :D
Idag är det en lugn hemma kväll hos mig och madde. . har inte gjort speciellt mycket, vi kollade lite tv åså innan men eftersom vi är två människor med överskottsenergi gick det ju självklart inte att sitta still haha. Började greja lite här hemma, har satt ihop mitt nya skrivbord så fick madde det andra. . skit nice blev det :D mycket nöjd !!
Greja även ihop hyllan så ja kunde ställa in alla dvd filmer .. oxå nice :)
Men byrån får vänta tills rummet är klart, den ligger fortfarande uta i maddes bil :)
Nu känner jag att tröttheten börjar komma lite, och det är de jag vill hehe. Ska nog faktiskt a och sätta mig och kolla på ett avsnitt av lost nu och sen försöka sova tror jag :)
Imon blir det party. . Imon eller aa idag eftersom kl e efter 12 så blir Pan gammal  ;D hela 26 år,. det är ju faktiskt närmare 30 än 20 ;) haha. Så imon ska vi upp på lite fest hos honom :) Hoppas de blir kul hihi.

Ska vara hos Farmor kl 12 och äta lite mat och lämna lite grejer hos henne. Sen hade ja även tänkt att hinna sola oxå och sen till knalle och fixa lite ärenden . . Sen kl 4 så ska jag möta upp Sabina när hon kommer med tåget så följer hon med upp till oss innan vi ska åka till P :)

Nej nu till soffan :)  God natt !

// Frida

gott gott.

Nu har ja precis badat.. så jäkla härligt  med badkar .. I love it!! haha. Badat många gånger nu sedan vi flytta in, har inte duschat än utan de blir bada varje gång :D
Jag, mina bubblor, ankorna och öugna favoriter på datorn .. nice nice :D

´Ska strax ta på mig då madde är på väg hem så ville hon åka till knalle en sväng innan jag börjar jobba kl 3 :)

Sen nu är det äntligen helg :D jippiii !! Å jag är LEDIG :D Sjukt undebart ! hehe.

Jaja nu ska ja hitta något att ta på mig ! =)

Ha en bra dag !

// Frida

Me like !




Jag gillar hans bilder :D

Hej hej !

Då är det redan torsdag.. veckorna går ju sjukt fort alltså ! :S
Igår var vi iaf på ikea jag och  madde ..  det fick ju följa med lite fina grejer hem , delvis en byrå och ett skrivbord hitta även en hög hylla för dvd filmer i fyndhörnan :D Sen blev det ju lite andra små grejer oxå :) Så jag är nöjd !  Nu vill jag bara bli klar i mitt rum så ja kan packa upp grejerna me hehe.. Får nog börja me slipning och så i helgen . .
Sen efter ikea var vi på ellos oxå , hitta ett par nya mysbyxor då jag har lyckats å göra hål i typ alla min andra hehe. Sen blev det ett par svarta tyg skor och en svart lång kappa oxå "! :) Är ju ändå så billigt där ute ! ;p

När vi kom hem blev de lungt en stund och sen vid 5 tiden så åkte jag ner och sola, har ju inte gjort det på sjuuukt länge. tycker egentligen det är bajs tråkigt att ligga där och svettas, blir så långtråkigt haha. Men vill ju bli lite brun och inte vara så blek hela tiden :p
Efter de tog ja en sväng till knalle, hitta lite nice grejer där me , ex ny brunkräm då ja blev av med min för ett tag sen på en fest. mhm .  . sen blev det två ljus och en handduk från lagerhouse. . dom har så kul grejer där :P
Sen hitta ja även en kjol, legging och en tubtopp på gina, allt var på rea :D hoho ! 

Nu ska ja strax fixa något att äta och sedan ta på mig , sen ska jag nog se om det finns någon soltid idag me . . sen börjar jag ju jobba kl 4 . . fundera innan på att ringa och fråga om de finns möjlighet att börja tidigare. . men nu vet ja inte om ja känner för de längre . . får väll se va kl blir sen . . lär säkert inte ha något att göra och då kan jag lika gärna åka och jobba och tjäna lite pengar hehe ! :)

// Frida


Hallo hallo !

Idag var jag på banken igen då . . nu är alla papper och lån lösta så nu äger jag ingen lägenhet på tullen längre.. Känns lite konstigt faktiskt , men ändå ganska skönt !
Känns faktiskt bättre att bo i en större lägenhet och fortfarande kul att ha en kombo haha. Får väll hoppas på att det fortsätter i den banan :)

Sprang in på gina efter bank mötet och köpte en prickig längre tjock tröja som ja kollat på innan, å nu köpte jag den faktiskt hehe så himmla skön är den :D Sen köpte jag även en blå skjorta, tunnare tyg och lite längre, en snygg vår/sommar skjorta tycker jag ! :D

Sen blev det att stressa bort till jobbet . . jobbade ju 3 timmar över idag me. . men de gick fort iaf :)

Vi har haft besök ikväll me , de va trevligt :) Cilla och Lollo . . fika och kolla på desperate housewives :D 

Nu sitter jag här och grejar lite och madde sitter och pluggar =) Hon läste precis endel av sin novell hon håller på att skriva till svenskan. Verkar bra faktiskt  :)
Funderar på om jag ska gå in och börja röja lite i gaderoben har fortfarande inte kommit så långt även fast jag har tänkt på det flera gånger. . men nu kanske det är dax å börja !? har ju inte mycket annat för mig nu endå haha.

// Frida

räkningar och ännu mer räkningar !!!

Att betala räkningar måste nog vara något av det tråkigaste som finns !!!
Både jag och madde har hållt på med det nu ikväll . . ser inte alls lika kul ut på våra konton längre. . haha!
Va inga roliga summor som försvann inte . . gjorde åt nästan 30 000 på 5 min . . haha fy fan säger ja bara !
tänk om man hade fått göra något kul för dom ist . . typ åka ner till värmen eller . . men nej då. Räkningar var de!! SUCK!

Får iaf una mig något kul på ikea på onsdag hoppas jag . . vill ha min byrå och skrivbord iaf !! Hoppas båda finns där nu ! :)
Vill så gärna få ordning på mitt rum och resten av lägenheten sen me. . får sätta igång och arbeta lite här hemma snart.
Inte blivit av speciellt mycket av de nu . .har haft massa annat för mig nu , delvis mitt jobb som går föra då jag vill få in så mycket övertid som möjligt ! :)
Fick mitt schema för mars månad. . va bara en helg på detta schema. . gött å få vara ledig lite helg nu . .
Men jobbar 4 timmar varje vardag ist . . känns så meningslöst att gå och jobba 7-11 eller 4-8 . .mhmm.. !!
Men som sagt försöker få in lite övertid på de oxå . . finns ju ganska mycket att göra nu så verkar inte vara några problem . idag jobba ja 2 timmar mer och imon går jag in 3 timmar tidigare än va ja börjar ! =)

Imon blir det banken kl 12 och fixa det sista med lånet så det blir helt klart sen ! Gött.
Sen direkt till jobbet kl 1 ! 
Sen händer det nog inte så mycket mer imon . .  : )

Onsdag blir nog lite roligare . .
Morgonen blir det tandläkaren med madde, stackaren ska laga.. fy fan!! Hatar att gå till tanläkaren och det vet jag att hon oxå gör. . blää !!
Sen hoppas jag att vi åker till ikea efter de ! :)

Nu ska ja nog sluta skriva och göra något annat faktiskt . . ska nog lägga mig och läsa om ett tag faktiskt . Köpte en ny bok förra veckan när vi var på maxi när bokrean hade börjat . . Vår lilla hemlighet heter den . verklighetsbaserad bok . Kommit en bit i den nu och den är riktigt bra än så länge. Gillar böcker som är verklighetsbaserade ! Brukar fasna i dom :)

jaja.. God natt ! :)

// Frida

Interneeet !

Då har vi fått internet till lägenheten oxå . .fan va gött !! Lite små tråkigt utan de faktiskt haha !

Helgen har vart bra  . . fredan var de lugnt här hemma, käka lite och kolla på tv :)
Lördan vart de party  :)
Vi var här hemma hos mig och madde och förfesta lite, Sabina hennes kusin + kille kom förbi och va me oss ! :)
Sen vid 11 så tog vi en taxi ner till stan och gick till harrys som innehöll en massa folk hoho !
Ganska kul faktiskt . . men ja å madde fick nåt ryck och gick hem redan vid 1. . både undra idag varför vi gjorde de.. haha !

Idag var de iaf göör segt på jobbet . . men jag klara mig igenom denna dagen oxå . .
Åkte hem och käka lite och sen somna jag på soffan ett tag.. de va gött :D

Nu orkar ja inte skriva mer . . har inget kul å skriva om endå typ haha ! !

/ / Frida