Ett måste :P

Haha måste ju visa min å maddes gryma grillning ifrån förra helgen i varberg haha. Så jävla nice var de ! =)



Grillmästaren Nr 1 haha :D



Satans gött !!



Mums !



I love the sumer ! ;D


Aja där fick ni se lite mat oxå hahaha


.

Steeeek !

Sheeet va solen steker på... underbara översvettiga sommar haha !  Man kan ju inte annat än att bara älska livet just nu :D Tänk va vädret kan ändra hela ens humör . . wooho !!

I helgen var de vin både fredag och lördag! Härligt !
Lördan va de å partaj ute på alemnäs me massa gött folk. Hade en riktigt nice kväll ! Sen åkte vi in till stan.. något rund under fötterna.. blev inte så långvarig haha.. Helena darling kom och hämta mej. Gav mej mat å grejer hemma hos henne, så sweet ! hihi. Sen bädda hon åt mej så ja fick decka haha !
Söndagen vaknar man upp till ännu en stekhet dag :)  Vi slöa lite å sen bestämde vi oss för att åka och fixa käka. Blev att vi köpte lite grillgrejer och gick sedan ner till parken nedanför helena vid djurparken typ.. låg där å stekte oss och grilla å läste skvaller tidningar hehe.. Greeejt söndag !! :)
Sen på kvällen svettades ja här hemma ett tag tills ja trodde ja skulle rina bort.. haha.. Så kom Peter och hämta mej så drog vi ut till storsjön och tog oss ett kvälls dopp.. riktigt svalkande  å gött ! =)

Idag var de kort dag på jobbet.. underbart !! Sluta redan kvart i 12 =)  Åkte upp till sjukan för å se om ja kunde hitta cilla som tyvärr råka bryta handleden ute på alemnäs i lördas, så illa att hon fick operera den idag :( Stackare <3
men när ja va där lite efter 1 så va hon fortfarande inte klar..  å dom visste inte när hon skulle bli de heller, så fick lämna ett meddelande till henne..
Sen åkte jag hem och hitta en lika varm Madde här hemma haha.. Suttit på balkongen å tjötat massa skit =)
Om nån timma så blir de att åka iväg och bada i storsjön hade vi tänkt.. härligt ! =) Ska åka och hämta färska jordgubbar hos farmor först.. plocka själv.. så jävla gött !! Härliga sommar !!!  :D:D:D

Aja ska väl ta på mej lite badkläder åså nu . . helst hade ja nog gått naken nu haha så jävla varmt ju!! Undra om resten av folket skulle uppskatta om man gick omkring naken.. kanske man borde testa ;) haha



.


Jag på almenäs i lördags :)



Jag och Lollo :D




haha vilket ufo jag e ;p



Snögga haha !



Toa häng haha !



Fniss =)



Me and my Maddusch :)


3 sköna låtar en sommar kväll :)


Hallo =)

Undra hur många bloggar som blir lidande när de är sommar ? Min blir de iaf haha .
Har verkligen inte haft ork att gå in här och skriva.. sorry ! :P
Två helger har spenderats i varberg.. helgen förre midsommar och midsommar helgen.. har vart kanon! Så gött att bara få komma bort ibland :)
Men nu är man hemma igen och tillbaka efter 4 härliga dagars ledighet.. fy tusan... Så är sommar värmen verkligen här nu och så jobbar man kväll. kvart över 12 till 8.. så jävla segt är de!! TRE jävla dagar kvar och sen har jag hört rykten om att de ska bli dåligt väder till helgen igen ?! Kul.. nej för då är jag ledig igen.. och är de fint väder så pratas de om stor grill fest med massa sköna vänner.. så jag hoppas på soool :D
haft många lediga helger nu, men nästa så vankas de jobb igen.. blä.. då får de gärna regna lite men inte denna helgen !! :P Eller helst kan vi ju hoppa de där regnet helt och hållet nu ett tag.. vart alldeles för mycket höst väder ut nu !

Vart lugn film kväll här hemma idag iaf.. Maddes bror och hans tjej är här och hälsar på. så dom hade hyrt film som dom tog med hit.. Den va kul.. kommer dock inte ihåg va den heter just nu som vanligt haha!
Är så sjuukt mys sugen nu oxå. . hoho . . Kunde du inte vart hemma nu .åka iväg på de där viset haha ;)  Men som vi sa, de går ju fler tåg ;p  Alltid mysigt med lite mys :P

Nu funderar jag på att strax gå och borsta tänderna och sen krypa ner under täcket och sätta på nån film här inne hos mej ist och sen blir de väl sova och upp och jobba imon igen.
Nu fick ni lite uppdatering iaf och veta att jag lever :D  Alla lever vi i våra dåliga dagar och i våra bra dagar. Idag har jag haft en bra dag . Kul tjejer på jobbet, mysiga sms och härlig sol på de ! Jäääj !
Undra vad som händer imon mer än jobb ? Det är bara att vänta å se :)


God natt !


.

Touch and go !



¨
Ohhh me like !!! :D

Hallo =)

Så segt har inte veckan gått endå som jag trodde.. bara emellan åt hehe.. Men som sagt var imon är de torsdag. Och vad betyder de? Joo.. avresa till varberg igen.. wooho! Skönt med 4 dagars ledighet väntar.. de kan ja behöva så de blir en helvetes vecka nästa vecka me bara kvälls jobb ! =/  Men nu tänker vi inte på de :P hoho !
Jobbar till kvart i 4 imon sen är de bara att fixa lite mer alkohol å grejer sen åker vi väl framåt kvällen !
Midsommar har vi inte hunnit planera så mycket än.. men vadå då.. vi är ju ändå nere i varberg.. å de ska bli så gött :) Kul att Peter även kunde komma ner på fredan : ) hihi
På lördan hade vi tänkt att ha lite grill kväll oxå så blir två party dagar :D sen två slö dagar.. gott gott !
Nu vill ja bara att dagen ska gå fort på jobbet :D men de gör den nog !
Så ska väl börja packa om en stund.. har inte orkat ännu hehe.
Va bort hos Catte å Wilma en stund innan och hälsa på , va ju ett tag sen så va där och tjöta lite åså  :D

Hoppas alla får en bra helg iaf :D De ska jag ha !

.

Ny vecka. Nya äventyr !

Då var de måndag igen .. 
Helgen va grejt ! =) En lugnt fredag här hemma . .
Lördan bar de av till varberg, jag Madde å Cilla ! Åkte ifrån borås i ett jävla regn men ju närmare vi kom till varberg ju ljusare blev de.. väl frame var de klar blå himmel och inte en moln på himmel och härlig sol :D
Så de va ju underbart !  Blev lite käk och sen vare bara att gå på vinet ute i solen . . satt ute i flera timmar.. så gött ! =)
Sen kom även bröderna Hidstrand och höll oss sällskap .. framåt 12 tiden så tog vi alla en taxi in till stan till krogen :) Kul även där.. dansa som en tok haha !
Söndagen var väldigt slö . . blå himmel och sol även då :) Blev en bakis pizza och sen inte många knop. Gick bara ner till havet och så en sväng . .
Sen åkte vi hemmåt framåt 6 tiden . .
På kvällen åkte jag ut till viskafors och tog en kvälls promenad med Peter och Bison . .så nu har jag fått träffa voven oxå :p

Denna vecka jobbar jag dag, så börja kl 8 och sluta kvart i 4.. gött !
Åkte hem en sväng och sen lite efter 5 så åkte jag upp till min far. . tvätta bilen både invändigt och utvändigt.. som sagt, de behövdes haha ! =) Men nu är pärlan fin igen :D jäääj !
Så nu kom jag hem för en stund sen.  . ska väl sätta på en film strax eller något och sen blir de sova.. e trött nu ! =)


Längtar som tusan till torsdag iaf.. så bär de av till varberg igen :D jääääj ! Då blir vi borta längre oxå, jag och madde åker hem på måndag kväll eller tisdag förmiddag : )

Å imon ska jag leka me Catte och Wilma . =)
Så denna vecka borde gå fort =) hihi...


.

Äntligen!

Äntligen är jobb veckan över och en ledig helg väntar ! Så underbart. Denna vecka har fan gått segt på jobbet, iaf efter halv 4 då dom andra har gått hem.. hehe..  bara vart några kvar på kvällen.. men idag satt ja helt själv i mitt skepp, helt mobbad !! haha Så de var såååå gött när kl slog 8 och man fick gå hem..
 Kom hem för en stund sen, körde Kysan, Kim å Gunnarsson på lite fest först . sneell fritte :D !
Nu väntas de en luugn kväll.. e helt slut i huvet ! Så ikväll blir de inte mkt gjort.. bara vara hemma : )
Men imon bär de ju som sagt av till Varberg, ja madde å Cilli :D weeey !  Hoppas vi iaf får lite sol, igår skulle de va sol på lördan sa dom men nu har dom självklart flyttat fram de till söndag.. skulle inte förvåna mej om dom flyttar fram de till måndag när vi inte e kvar ! haha
Jääävla skit väder, tycker så synd om dom som tar studenten idag... kan inte va så kul.. fast dom har säkert kul endå.. men de va annat när ja tog den.. 35 grader och stekande sol.. gaanska jobbigt de me., fast bättre.. för kvällen va de ju underbart :D hihi

Jaja nu ska ja se om de finns något här hemma och äta.. ja e sugen på kokta morötter.. ja jag vet jag är konstig.. kanske inte de första man blir sugen på .. men de e ju såå gott :D haha.
Sen kanske de får bli en pigilin glass me.. sjukt gott.. har typ blivit beroende haha. mitt packet här hemma e snart slut !


Ha en bra helg :)

.

No surprise ....


Orken försvinner...

Guud vilken seg vecka.. hatar verkligen att jobba kväll! speciellt när ingen annan gör de.. de gör de verkligen såå tråkigt !
Men men sista dagen imon innan helg.. ska bli riktigt skönt !!
Lördag åker vi till varberg.. greeejt !! :)
Behöver verkligen komma bort lite känner jag, även om de bara gäller två dagar ska de bli riktigt gött..
Har ingen orkt för något här hemma nu.. allt känns bara så nere ! =/
De känns som jag har glidit längre bort ifrån en person utan att veta varför.. så tråkigt  . .  de gör mej nere !

Idag har jag varit i stan och ätit lunch me far innan jobbet.. de blev på est eller vare heter, suchi :D å tahi mat har dom oxå. Mmm gott !  Tack far :)

Imon blir det iaf lugnt. . .kanske går bort till gymmet en sväng efter jobbet om orken finns.. kommer säkert va död imon efter denna vecka.. suck !
Gött att jobba dag nästa vecka och lite lång ledigt till midsommar.. fredag lördag söndag och måndag.. underbart ! :D

Aja ska nog fortsätta kolla på greys nu !


.


Nice pix :P



I fredags på Harrys, så lyckades vi även hamna på vimmelbilder.. Jäkla linslus jag alltid ska vara när jag e onykter haha ! Med på flest bilder och gladast  ;P haha
Kul kul kul ;D!!














Partypingla men ändå hurtbulle ? :P

Oh har haft en kanon kul helg med min själsfrände Helena :D haha.


Satt på jobbet på fredan och hade inga direkta planer för helgen. . Mamma skicka hörde av sej och ville fika efter jobbet. Sen innan jag sluta hörde Helena av sej och va sugen på lite party.. och de tog inte lång tid innan ja blev sugen ja me ;) haha.

Åkte ner till jobbet när ja sluta vid 2 tiden och möte mor.. blev en fika och lite tjöt. . sen hem och tog de lungt en stund och sen börja fixa sej för kvällen :)

Vid 7 tiden så kom Helena och plocka upp mej så åkte vi hem till henne och dröjde inte länge innan vi korka upp.
Sen gjorde vi iordning oss samtidigt och sen blev de en jäkla massa tjöt.. shit va vi tjötade :P haha
Sen vid 11-12 nångång så åkte vi ner till krogen. .Erik S taxi is the shit.. jäkla snäll gubbe de där :) Vi åkte ner till stan och sen vid högskolan skulle Helena ta ut pengar och hade fått me sej fel kort, så han fick köra oss tillbaka till sjöbo och sen ner till stan igen.. och detta gjorde han för endast 85 kr . Så snäll att inte ha på taxametern hehe. Skön snubbe ! =)
Inne på krogen så möte vi upp Helenas boy Henrik och hans två vänner Petter och Heda.. Va skit skoj inne på harrys, alkohol, flum och dans :D hoho !
Sen när krogen stängde så tog vi en taxi upp alla en taxi upp till Helena och Henrik så sov vi alla där. Lördan låg vi sega som döa fiskar hela dagen . .sen framåt kvällen åkte vi hem till mej och hämta nya kläder och sen till maxi för att handla lite inför kvällen... Jag och Helena bestämde oss för att ha kex och ost kväll.. så blev lite olika ostar och kex och vindruvor.. mmm så gott var de :) hihi
Så när vi kom hem igen så hoppa jag in i duschen och sen börja vi fixa oss för kvällen, Helena gjorde lockar i mitt hår me värmespolar, skit coola grejer de där ! haha. 
Så medans pojkarna kolla fotboll satt vi i köket och hade de hur mysigt som helst :D hoho !
Sen vid 12 så kom Erik S och hämta oss haha. Körde som en galning och hade as hög musik haha
Vart tänkt att vi skulle till Harrys, men sen försvann killarna och så helt plötsligt så stog vi allihopa i kön till brasseriet.. Shit va folk de var där inne, och lite väl många gammla ute den kvällen. Och gud va ohyffsade människor det finns. Äldra säger att ungdomar inte har något hyffs. Men så som dom betede sej inne på brasseriet går ju inte att jämföra me harrys. Ungdomar har fan mer hyffs på krogen en kärringar och gubbar. Jäkla idioter !!  Så var inte lika skoj ute på krogen denna kvällen . . Sen drog vi till campino för att äta skräp mat haha.
Sen försvann killarna igen. Puckona tog en taxi hem och lämna oss kvar. Något irriterande ! !
Men vi va kvar en stund och så kom Martin ifrån jobbet.. shit va full han var :P haha Hell knas !
Sen lyckades även vi få tag på en taxi efter många om och men.. Börja kolla på en film men ja måste ha deckat innan de ens hade gått en halv timma på filmen.. haha. sorry helena försökte verkligen hålla mej vaken ;)
Söndagen va en väääldigt slö dag.  Vi låg antigen i soffan och kolla film eller i sängen och kolla på tv. Vi kolla på The Notebook. en film som går att se måånga gånger. Och helena har missat denna underbara film så var ju bara tvungen att kolla på den. I slutet låg vi där och lipa båda två hahaha !
Sen körde Helena hem mej vid 7-8 tiden . . Riktigt slö fortfarande.. Men gjorde en grymt god sallad sen på kvällen som jag åt och även fick me mej mat till jobbet idag och räcker nog till imon me :D jäääj !

Idag har varit en okej dag.. så seeegt att jobba kväll.. mycket skönare att jobba dag . . så idag börja jag inte förräns kl halv 2 och jobba till 8... så där kul när alla andra slutar halv 4 eller halv 5.. mhm !
Sen efter jobbet blev de att åka hem direkt och lite efter 9 gick jag och Marie och träna.. idag körde vi ben och rygg.. Kommer säkert ha tränings verk i benen imon.. men de e gött ;D haha !
Riktiga hurtbullar :D  Hoppas Marie får babysiter imon me för då blir de träning igen :D
Alltid roligare att vara två och träna då tiden går så fort för man tränar ju munen lika mycket som kroppen.. tjöt hela tiden ;P haha.  Typiskt tjejer !  Men perfekt ställe att tjöta av sej ju. Ha kul och samtidigt vara duktig. Me like !

I helgne blir det antagligen varberg på lördan. . Jag och Madde e typ redan säkra på att vi kommer att åka ner.. Men även Marie kanske följer me.. Hade vart skoj =) Komma iväg lite och hare gött !
Vin och lite gött käk i varberg är väl aldrig fel ?! ;D

Nu ser jag på detta inlägg att jag även fick träning för fingrarna nu haha. En hel jäkla novell ju haha !
Nu ska jag lägga mej ner och dra på någon film och försöka sova.. Vilket jag har sagt nu i över en timma och ändå så sitter jag här ännu haha !

Jaja god natt :)


.


Starke Adolf here I come :D

Måste ju bara säga me att de kära tränings passet jag och Marie hade igår.. de känns idag haha :D Inte i början av dagen men de har börjat komma nu under kvällen.. armarna börjar värka nu haha..  Och de känns gött för då vet man att kroppen har jobbat och det händer något :D hoho !
Riktigt surt att jag missa träningen idag som vi skulle köra.. va ju inte planerat att vi skulle bli så sena hem.
Så riktigt längtar tills nästa pass vi ska göra hehe . Hoppas vi hinner med något i helgen :) Antingen lördag eller söndag.. beror på vad mer helgen har att bjuda på.
Men nästa vecka så hoppas jag verkligen vi hinner med på promenad och gym. Känner mej mer taggat till träningen nu när jag vet att Marie är på oxå :D jääääj !



Peeeeace !!


.

Gekås !

Idag blev det en sväng till Gekås med Pan : ) Han skrev och fråga om jag ville åka med idag och sa ju i början av veckan att jag kunde det, så självklart :) hihi
Så har varit en mycket trevlig eftermiddag och kväll.. inte alls mycket folk där så de var skönt :)
Choklad och allsång i bilen på vägen hem, kan de bli bättre.. haha.

Idag var de någon som hade ringt till Madde ang våran lägenhet, dom ville komma och kolla på den redan i heglen.. :O
Madde hade missat samtalet och dom hade pratat på iq svar, men sen när madde ringde upp innan idag så svara dom inte.. så får väll se om vi får tag på dom imon för att se vad dom säger.. De står ju i våran annons på akelius hemsida att inflytt kan ske tidigare än 1/9 så får väll se va dom är intresserade av.. själv har jag ju ingen annanstans att bo ännu.. haha.. så aa vi får se va dom är intresserade av så får vi lösa de efter de sen.
Hade vart sjukt gött att bli av med denna lägenheten så fort som möjligt bara ja hittar någon annanstans att bo så länge om jag inte får en egen lägenhet på norrmalm... gaaah !

Imon är de fredag.. tack gud !
Ska bli så skönt med en ledig helg ..woho ! Och det har jag ju flera stycken nu.. hihi.
Helgen uppskattas verkligen så mycket mer när man jobbar hela veckorna och dessutom flera timmar nu me :) Så det ska bli riktigt gött.. slutar 2 och sen har ja hela helgen fri framför mej:D LYX !

Nej nu ska ja nog gå och borsta tänderna.. sen blir det sängen och sova.. kände precis hur trött jag var.. ögonen börjar hänga lite hehe.

God natt mina kära !


.

Greeejt ;D



Föresten detta måste ju ändå vara årets kändis bild typ haha. Tycker vi ser väldigt roliga ut.. Dessutom, peace med 3 fingrar ? Måste vara något nytt haha. Skoj skoj !
Undra vart dom rosa glajerna har tagit vägen ? :( Va ju länge man fick ha dom. har inte en aning vart jag har lagt dom.. mhm inte ens en månad fick man ha dom. fy tusan ! Hoppas dom dyker upp :D hihi


Nej god natt sa jag ju !!


.

bra slut!

Blev ett bra slut på dagen iaf.. de va väll tur :) hehe.
Satt och hade tråkigt på msn, skrev till Marie och så kom vi in på träning..  så det sluta med att vi gick och tog oss ett kvällspass på gymmet :D Va väll där runt halv 10 och hem kommen för en stund sen, så de blev ett bra pass =) Idag har Marie lärt mej att träna mina klena armar haha. Lär säkert kännas imon om jag känner min kropp väl nu när det har varit ett uppehåll av träningen så länge pga sjukdomar ! blä !
Men nu hoppas ja vi håller igång här..kul å ha någon att träna med =) Så vi ska köra imon igen, så ska hon lära mej ben åså :D hehe. Min nya privata tränare för tusan :D  Nej men de känns riktigt kul !
Nästa vecka ska vi se om vi inte kan få in lite morgonpromenader oxå när jag börjar senare på dagen.. känner inte riktigt för morgon promenad när man börjar kvart i 7.. haha.. Blir ju nästan nattpromenad ist då om man ska upp å göra de innan jobbet :P
Men men nu har ja iaf duschat och även fått i mej en ägg macka så nu känns de som att sängen ropar på mej, och jag kommer väldigt gärna.. Hoppas på att sova riktigt gött nu i natt... blir ju dock inte på många timmar.. men jag är van, brukar oftast aldrig bli över 6 timmar sömn på veckorna, är mer helgerna som jag får vila ut.. jäkla natt människa som man är.. hehe. Hittar ju alltid andra grejer och göra ist för att gå och lägga mej, som ex nu så sitter jag här och skriver när jag egentligen redan borde ligga ner hehe.   Så nu slutar jag här för denna dag :)


god natt !

.

Var detta en vanlig dag på jobbet? eller vad ska man säga.

Skit dag rent ut sagt. 
Börja bra efter en ordenklig sömn i natt . börja jobba kvart i 7.. inte en kotte i gruppen som vanligt när ja jobbar haha.
Folk börja droppa in på förmiddagen. . 
Sen kommer chok beskedet att grupp chefen ska sluta.. IGEN?! hallå eller va tänker dom med.
Här får man en grupp chef som jag verkligen trivdes med och ställde upp för gruppen..  men vad får man för det ? En spark i ryggen av dom högre.. så sjukt !  Så jävla tråkigt är de.
Sen var det grupp möte med hela gruppen. . alla var nog halv chokade, och det pratades även om att gruppen skulle splitras.. de skulle ju verkligen vara slutet.. men icke, vi hade tur och får fortsätta jobba ihop.. tack gode gud eller vad säger man!   Man undrar ju om dom nångång tänker på att få personalen att trivas på jobbet.. de känns inte så iaf !
Varför är alla ögon på just våran grupp, man blir ju så irriterad. Allt handlar bara om dessa jävla siffor hela tiden! Kvalite i telefon eller trivsel på jobbet är väl inget man ska prata om antar jag.  Det är väl bara att leva med skiten och vara glad att man har ett jobb, eller vad ska man säga!?
Känns som det börjar bli en vana att få såna här chok besked på jobbet.. en vanlig dag på jobbet med andra ord.
Prata me Lisa i telefon precis, tycker det är riktigt tråkigt och kommer sakna henne som gruppchef ! En stjärna ska du ha gumman :)
Men som sagt de är väl bara att fortsätta leva med skiten och hoppas lite nya jobb i borås dyker upp snart..
En riktigt tråkig dag har det iaf varit =/

Nu är jag iaf hemma och inte gör nånting typ.. legat och läst en stund nu.. och nu vet jag inte vad jag ska göra.. lägga in alla nytvättade kläder i gaderoben kanske? Men gud va jobbigt haha.
Åka ner och handla mat ? Också jobbigt men nödvändigt då jag inte tror de finns någon lunch hemma tills imon annars. mhm !
Ska nog ta mej en funderar en stund och se vad som händer...

Hoppas ni andra har haft en bättre dag än jag !


.

Juniii

Då var juni redan här.. kändes som det var maj som börja nyss :O !
Mycket bra dag har jag haft iaf...
Eller morgonen var väll ganska seg.. kunde nämligen inte somna ikväll.. sista gången ja kolla kl va hon väl ca halv 3.. jätte kul då kl ringer halv 6 å de är dax å gå upp.. va gaaanska seg om man säger då ! Men ja kom i tid till jobbet iaf, kvart i 7 ! :) Dagen gick ganska fort på jobbet.. va halv lugnt.. sen halva dagen så hade vi system fel så gick inte att göra så mycket hehe !
Sen sluta jag vid 2.. go tid å sluta när de är underbart väder :)
Då åkte jag hem och vila en stund medans ja vänta på att Peter skulle sluta jobba... Sen kom han och hämta mej lite innan 5 så åkte vi ut till viskafors..   La oss på en klippa vid storsjön och där låg vi och götta oss i solen ända till halv 9 typ =) Så gött var de!  Och de viktigaste JAG har BADAT idag.. och nej inte i mitt badkar utan i SJÖN :D hoho !
Va små kallt i början, men sen var de faktiskt ganska skönt när man har kommit i =) Så nu va första doppet avklarat.. känns som de blir fler dopp denna sommaren än förra.. då var de nog högst 3 haha ! Vilken badkruka jag har blivit.  Måste ändras på :D
Nu blir den nog en film i sängen och försöka sova.. e faktiskt lite trött nu efter för lite sömn och mycket sol =)


.

Underbara sommar helg !

Vilket kanon väder vi har haft i helgen.. de e ju helt underbart ! Man känner att de finns lite hopp om livet när vädret är på topp :D
Fredan va lugnt som ja skrev .. .
Och igår lördag blev de vin för hela slanten ;D mmm gott !
Kvällen började hos Ab me Cilla, Lollo, Nathalie och Ab;s arbetskompis som jag skälvklart glömt namnet på med mitt dåliga minne hehe..  blev lite kortspel och grill och självklart alkoholen hehe.
Satt ute till en början men sen gick vi in och satte oss.. kom så jävla mycket knott.. hatar som små rackarna ! haha
Sen kom även Marie bort en sväng .. kul kul :) hihi
Sen ville jag ner mot stan.. Fick me mej Cilla och Nathalie me.. så slapp åka ner själv..
I stan gick ja bort till brasseriet och stog utanför en stund och tjöta me Helena som va där inne : ) Sen kom Peter och möte upp mej så gick vi ner till dom andra på tonic.  Riktigt mycket folk där, man märker att sommaren är här för då går alla till tonic helt plötsligt haha !  Men hade skoj där inne faktiskt :)
Sen blev de en chees på donken me Cilla å Peter ..  sen var de dax å ta sej hemmåt tänkte man.
Cilla hade ringt Mattias som skulle hämta oss... gick bort till hemmakväll.. Möte Rasmus där utanför, blev att min kväll avslutades uppe hos honom ist .. Söt kille de där ;p
Sen var de då dax för denna sega söndag... Rasmus va gullig och körde ner mej till jobbet, börja kvart i 10. Va riktigt seg där i början.. fast ändå inte.. skratta på bra där på jobbet me mina tjejer..  Alltid så kul när man kommer i samma kläder till jobbet när man vart ute.. Första Helena sa när ja kom in.. Haha du har ju samma kläder på dej som igår ! Mhm haha!
Kort dag på jobbet iaf.. sluta redan vid kvart i 2.. de va skönt. Då kom madde och hämta mej så åkte vi och handla lite och sen hem å käka... sen blev de lugnt.. slumrade även till lite senare då ja va ganska trött efter lite sömn och jobbdag!
Sen nu ikväll va ja uppe hos Peter och kolla på film, de blev Allt flyter. Helt okej film :) hehe
Nu ska ja ta och lägga mej då jag ska upp om 5 timmar typ :S halv  6 ringer klockan.. fy fan!!
Så goood natt gott folk ;D


.