Cult utförsäljning.

Ganska så nyss hemkommen här :) Så nerbäddad i soffan me täcke å kudde å glor bara runt på nätet just nu:p
Vart hos marie hela kvällen. Men innan jag åkte dit upp så stannade jag till vid cults utförsäljning som låg på vägen. Brukar vara en gång om året tror jag.. men nja de va väl inte så jätte mkt å ha tycker jag iaf.. Köpte bara en tankd burk till Noel å en ny "nalle" :) Ångrar dock nu att jag inte köpte någora nya såna där fyrkanter som man har till deras ljushållare, dom kostade ju bara 10 kr nu.. men a dom har ju öppet imon å lördag oxå så kanske åker förbi igen om jag orkar :P
 
Hos Marie blev de som vanligt massa tjöt och te :p  Blev sen även bjudet på middag, ris å nuggets å världens starkaste vitlökssås som kommer hålla i sej i andedräcken säkert en vecka ;) haha.
Runt 9 tiden begav jag mej.. åkte då förbi en tjej och lämnade av ett par skor som hon köpt som Noel inte kan ha längre. Så smidigt me borås loppisen som finns på facebook :) Hon har köpt ganska så mkt av Noels kläder nu och är verkligen super trevlig å brukar stå å tjöta en stund.. å varje gång säger hon att vi ses säkert igen hehe.. bra när hans saker kommer till användning igen och man kan få in några extra kronor på de :)
Har även fått iväg lite av mina kläder oxå.. perfekt !  För dom pengarna som "Noel tjänat" på sina kläder köptes de idag en present till honom.. vad det är kan ni kanske få se imon om ja kommer ihåg att fota de ;)
Säkert något som kommer uppskattas av honom iaf då dom sagt att han lekt me de på dagis :)
 
Nu blir de serie eller film å behöver inte tänka på att gå upp tiigt imon .. skönt :) Även om jag saknar min lilla fis gör mkt nu så e de skönt å få lite egen tid ibland då det inte är så ofta..  men a ingen som kommer väcka en imon för han vill göra sin morgon bajs :p Han brukar nästan varje dag bajja på morgonen och gör de nu alltid i pottan.. han har börjat bli ganska äcklad av å behöva göra de i blöjan å dom få gånger de har hänt på dagen så blir han nästan förtvivlad å tycker de e gör äckligt å säger blä å vill ta bort det me en gång :p
 
 
Hade jag haft lite extra pengar så hade detta bordet gärna fått följa med hem idag :p
 

En torsdag som känns som en fredag!

Denna torsdagen känns som en fredag då jag sitter här utan min vilding just nu.  Han fick åka en dag tidigare till sin pappi som inte skulle komma inatt. En liten kille som blev super glad över detta å har inte tjötat om annat sen igår kväll när jag fråga om han ville det :)
Så idag när jag hämta han på dagis så berätta han för alla att han minsan skulle åka till sin pappa nu haha. Sen gav han sin bästis en kram.. som va så söta när dom stod där å kramades. :p
 
Själv började dagen på MP på lite möte, går alltid därifrån lite mer peppad än vanligt :) Sen passade jag på att sola 25 min, va hur länge sen som helst jag gjorde det nu.  Men hade lite tid över å innan 12 e de ju billigare å sola ;)
Halv 11 möte jag upp Natha för lite lunch. Vi gick till viskan där jag åt en av dom bästa skaldjursalladerna på länge, dom snålade minsan inte på räkor och kräftor.. propp mätt !!  Och sol hade vi oxå så idag blev de premiär för uteserverig :D Gött att kunna sitta ute en bra stund där utan å frysa.. blev bara lite kallt om fötterna som är i skuggan under bordet hehe.
Sen vandra vi vidare och tog oss sen en fika på ecpresso house.. vilket inte als hade behövts i min mage kan jag säga, orkade varken äta upp hela muffinsen eller dricka upp min varma choklad. Illa illa haha, e ju inte speciellt billigt å fika i nu förtiden tycker jag ;)
 
Skulle egentligen och på spinning om en stund.. men känner mej alldeles seg i kroppen. Så hoppas nog det och ska ta mej en sväng upp till Marie ist för lite te och tjöt.
Blir träning imon och på lördag ist. Ska testa ett nytt pass me syrran på lördag, spännande !
 
 
 
 

Slingor !

Jisses va seg jag är, borde egentligen gå och lägga mej...men nej de gör jag inte..haha.Får nog skylle mej själv att jag är trött på dagarna ;)
 
Full fart idag. .  å inte fick ja vila något på soffan igår som jag hade tänkt heller.. strax efter jag skrivit mitt inlägg så plingar de på dörren å in klampar 3 karlar som inte ens kunde svenska så ska installera några nya uttag som alla lägenheter ska få. Så sjukt jävla less att bo i detta byggarbets plats.. räcker de inte me att dom har omringat hela huset me byggställningar å brötar hela dagarna.. nej nu ska dom bröta in här inne oxå!! haha. Skita ner gjorde dom oxå !!!
 
Idag har jag iaf vart på äventyr me mor... vi va på nån slags kroppscanning idag, instressant, och sen fick vi tips å råd om kost åså. Va något erbjudande som min mor hade sett som man kunde få för 50 kr nu ist för över 400 kr. Så de va lite kul :)
Sen tog vi en snabbis förbi knalleland och titta lite, men blev inget köpt.. e ute efter en ny sportbh, men hittar ingen bra.. nån som har nåt tips??
Åkte sen och hämta Noel på dagis och hem för å hämta tränings kläder och hårfärg :)
 
Mamma drog sen slingor på mej igen hemma hos henne och Noel fick busa me moster S. Kände att de va dax för lite nya slngor nu, va ju ett tag sen sist.. stör mej dock fortfarande på att ena sidan alltid blir lite ljusare, haha.. men jaja de smälter väl in de oxå :)
Sen droppa jag av Noel hemma igen där moster H möte upp oss, så gick dom in och jag åkte ner till gymmet. Hade bokat mej på zumba idag för å ge de en ny chans.. men nää de va inte kul denna gången heller så ja g lämna efter halva passet och körde på gymmet en stund ist... va mkt roligare när de va dom passen som va när gymmet öppna och de va andra lärare.. så nu blir de ingen mer zumba.. kanske ger de en ny chans senare.. men inte än på ett tag iaf :p
 
Nu blir de å glo på nån serie eller nåt innan jag kryper ner i sängen ! :)
 
 
Snodde ett snyggt linne av min syster senast ja å noel va hemma å hälsa på hihi ;)
 
 
Noel i nånslags givakt pose i morse.. hehe.. ser lite tokig ut i huvet oxå, han skulle besämt ha lite hårvax i huvet och sen fixa sin egen frilla ;p
 

God morgon!

Eller a nu e de ju inte riktigt morgon än.. men nästan :P Sitter i soffan å har precis käkat frulle, kvarg me bär å lite kex på det, muma!!
Noel är lämnad på dagis , glad unge för de :) Men han blev lite små sur när vi kom då dom hade fått in en bil man kunde åka på och den va ju såklart upptagen när han kom, så han gick efter den lilla flickan å sa min bil haha.. hoppas de blev hans tur en stund efter jag gått, så dom slipper ha en små sur Noel för länge ;)
 
Tråk väder idag me.. så blir nog inte mkt gjort idag heller. Har ju ingen bil hemma för tillfället så kommer inte så långt heller. Lämnat iväg den för besiktning åså, skönt å slippa göra de själv :p Håller tummarna för att den går igenom bara :)
Å hoppas vi får tillbaka den så fort som möjigt!
 
E sjukt seg idag så ska nog lägga mej här i soffan och kolla lite gossip girl nu, e inne på sista säsongen och är inte många avsnitt kvar nu :) Ska försöka hålla mej vaken iaf så kanske man kan somna i tid ikväll  :) Hade velat åka ner och träna sen, men får la se om vi har någon bil. Om vädret inte blir tråkigare så kankse de får bli en pw som igår :)
 
 
Passade även på att klippa min långhåriga kille igår som till och med kunde ha toffs helt plötsligt haha :)
Tycker de e dyrt att behöva betala upp mot 200 kr för å klippa de där lilla huvet så vi fixa här hemma denna gången oxå å så tokigt blev det inte iaf :P 
 
 
Så från toffs lite kortis igen.. e nog något kortare än vad det ser ut på bilen.. va svårt att få bild på det.. speciellt med en som inte kan stå still :p
 
 
 
Helgen bestod förresten av en massa sol.. så då har vi vart ute en massa ! :) Här e Noel ute me Ullis innan vi skulle åka ifrån familjen :p
 
 

Newbie

Noels nya t-shirt.  Snygg , eller hur ? ;P
 
 

Mitt i helgen.

Sitter och funderar på ifall jag ska slänga på nån serie eller någon film... lutar mest åt serie då jag vet vad jag vill se på isf, film har jag ingen aning om, tycker inte de kommer så mkt bra filmer just nu :S Nån som har något tips ?
 
Idag har det verkligen varit vår ute iaf. Så underbart ! Vi sov ganska länge idag då vi va uppe lite längre igår.. gick inte upp förrän halv 10 i detta hemet idag haha ;) Då blev de en snabb frulle å på me kläder för att åka ner till morfar där Noel skulle leka en stund medan jag och syster åkte och träna. Noel va super taggad och hade packat väska me bilar å grejer haha.
VI testade på ett nytt dans pass idag som inte va sådär jätte mkt att ha enl oss, så efter halva passet smet vi ut och kördet på gymmet ist. 
Åkte sen ner till stan och kolla lite. Blev en super snygg t-shirt till Noel från newbie serien, kan visa imon. Jag hitta en snygg tröja på Hm på rean och sen köpte jag ny sling färg till håret. e nog dax för ett paket till nu. Får se ifall håret orkar, topparna e sååå slitna å tråkiga nu. Men e ju snart ett år sedan jag klippte mej oxå. Jag hatar att gå till frisören, hur skönt de än är efter åt så gillar jag det inte ;p
 
Blev sen lite lunch hos pappa me syster och sen packa jag och Noel ihop oss och åkte hem. Noel fick gå in på netto och välja glass innan vi gick in och byte skor för att sen gå ut i solen och leka en stund. Han fick göra av me lite energi på sin boby car, som han blir lika lycklig för varje gång han får ta ut:)
Innan vi skulle åka ifrån morfar så ville Noel kissa toan å sen tog han av sej blöjan å ville vara utan, sen va han utan hela tiden medan vi var ute, å inte en olycka :D När v kom in dröjde det inte länge innan han ville gå på pottan där han satte sej och både kissa å bajsa å sen fick han va utan blöja resten av kvällen oxå :) Super duktig har han blivit !
 
Funderar på ifall man kanske skulle gå och hämta godis skålen som står ute i köket som knappt blev rörd igår :P
För imon göms den undan igen. Inget godis på vardagar här längre. E super stolt över mej själv som klarat hela veckan utan något sött alls.. och är faktiskt förvånad att det var super lätt denna gången.. har alltid lyckats å fuska annars, men inte denna veckan.. kanske hittat rätt inställning eller nåt ? haha..
Stilar mitt sött sug om de skulle komma me kvarg och bär, och det är ju super gott.. lyxar till det lite extra ibland me lite krossat degistivekex oxå..mmm mums!!
 
Äntligen kan vi börja använda vårjackan oxå som vi fynda på rean i vintras :P Så fin! Vet att vi kollade på den förra våren, men blev aldrig av då utan då blev det en annan. Men så hitta vi ju den som sagt på rean i dec å då slog vi till ;)
Skönt me lite keps väder oxå :) Undra om Noel har litet huvud? För detta året passar alla kepsar helt perfekt som va förstora förra sommar i st 86 :P
 
Äntligen har jag fått boken alla talar om i mina händer oxå :) Har nu två veckor på mej att läsa ut den, men de ska nog gå bra:) Av de ja hunnit läsa än så länge så verkar den bra :)
 
 
 

Noels idol fyller år ! :)

Idag fyller våran kära far/morfar år.. hela 50 år ! :D Finns igen som avgudar honom som Noel gör.. han har blivit hans idol och de räcker att se en bild på moffa så e dagen gjort :)
 
Hänger just nu en inbjudan på våran kyl och Noel är där och tittar varje dag och stäger stolt varenda gång Dä moffa!! :)

Tyvärr har han rymt iväg över dagen så vi har inte träffat honom, men Noel hoppas på tårta i helgen ist ;)
 
 
Kollar på sin idol.. han satt där på stolen hos farmor tils han somna framför bilen av moffa haha :)
 
 
Idol bilen som hänger på kylen me morfar till höger :) Tyvärr en fest Noel inte får vara med på.. men nästa helg blir de 150 år fest !! :D
 

Tänk vilken liten skrutt Noel har varit hihi
 

Du kom utan att vara saknad

Fyyy va man blir bortskämd fort av solen.. men idag kom de vanliga borås vädret fram, nämligen regn och rusk! Fy va de har regnat..men va uppehåll ett tag på dagen, men blåser ju storm då ist. Jaja staaay positive ! Snart kommer värmen ;)
 
Lite fläng hit och dit idag me :) Först möte på MP, ganska så givade, har endel samtal som ska göras imon. Sen hem å slängde i mej lite mellanmål för att sen bege mej mot göteborg i ÖS regn, hatar å köra när de regnar så mkt att man knappt ser något, speciellt när man kör om massa stora lastbilar. Mer till gudarna varenda gång att låta min bil va kvar på vägen ;)
Plockade iaf upp Marie som har givit mej ett ännu störe sug efter en grej än vad jag hade innan!! Vill så gärna, helst med en gång, men dröjer nog ett tag innan den planen går i verket :)
 
Plocka upp skrutt på dagis som hade fått vara på stora avdelningen en sväng idag då hans hade planering. Oj va kul han hade tyckt att de vart, hade fått vara ute och leka på stora gården. Och när han kom in tillbaka så va han helt rosig om kinderna efter all lek :)
Gick hem och åt lite och sen hamna vi i soffan framför bamse för å vila lite innan de va dax å bege sej till gymmet.
Spinning och CX idag. Nya låtar så va helt nytt pass, å jävlar vilket mördar pass.. hade lust flera gånger att hoppa av cykel och lipa å skrika att ja vill inte mer haha.. men jävlar va gött de känns när det är färdigt ;D ! Heja mej!
 

Barnet sover sen 2 timmar tillbaka efter 5 nattsagor i sängen. Favoriten är Tuuug boken som han själv säger ;) Alltså tåg boken:p Men de gick tillslut bra att läsa några andra oxå efter att vi hade läst tåg boken 3 gånger ;p
Har nu slängt mej på soffan och tänkte gå å fixa ltie bär å kvarg nu och kolla på Kniven mot strupen som börjar nu 22 :)
 
 
 

Nytt till Noel

 
Två snygga t-shirts ifrån rean på HM:)
 
 
 
 
Å här är dom nya snygga vårskorna som äntligen har kommit. Vi beställde dom från ellos för några veckor sen när vi fick en kod att kunna använda även på märkes varorna så blev halva priset för dom :)

Dom blev även godkända av Noel som tyckte dom va super fna oxå :)
 

Härligt men stormigt!

Idag har jag inte gjort lika många knop som jag hade tänkt :p Hade tänkt träna både idag på fm och ikväll, men benen pulserar typ fortfarande av träingen sen i mån å tis så de fick bli en vilo dag på de haha :)
 
Efter jag lämnat Noel gick jag hem å käka frulle i vanlig ordning ;) å glode tv tills jag somna haha.. fan va gött det var!
Hann greja lite här hemma åså innan de va dax å hämta Noel igen.  De första han ropar när han ser mej komma är "neeej mamma" .. ja kul å se dej oxå Noel haha ;)  Han blev gör ledsen för han va tvungen å gå hem å dom andra barnen skulle få gå ut å leka me bilarna..
Lovade att vi går t hemma ist...men först gick vi och köpte glass till Noel och hämta ut ett paket som innehöll hans nya vårskor som vi väntat på i flera veckor :)
Gick sen upp på vinden och hämta ner både boby car och cykel... Noel valde utan tvekan att ta me sej bilen ut haha.
Så vi gick bort till lekplatsen men där hade då inte Noel tid å leka utan de va till å åka omkring som en galning på den där bilen ist ;)
 
Fick ungefär tvinga ungen in sen för att gå in och äta haha!! Rolig att man kan börja va ut mer nu när all snö å slask är borta.. dock blåste det typ storm idag så inte så jätte varmt när vindarna kommer å rycker tag i en..
Sen senare fick vi besök av Madde, trevligt då de va ett tag sen vi sågs nu.. Satt och tjöta här inne ett bra tag och sen gick vi faktiskt ut en sväng och Noel fick göra av me lite mer energi ute.. va full fart på han även denna gången ;)
 
Blev till att tvinga ungen in sen igen då klockan började ticka på och de va dax för kvällsmat. Noel beställde två yoghurt och knäcke macka :)
Valde sen två natt sagor och vi kröp upp i sängen och läste.  Sen somnade han ganska så fort å de gjorde vist mamman oxå haha ;) Men vakna igen efter en stund och sitter nu här.. ska nog oxå gå å fixa mej lite kvällsmat och sen kolla lie på gossip girl innan de blir sängen. Imon är de full vart igen..mer fart än de vart idag iaf :p
 
 
 
 
 

Härliga tisdag!

Just nu sitter vi  i soffan å tar de lugnt efter maten och inväntar syster som är på väg :)
 
Idag är de verkligen vår ute.. vart riktigt varmt och skänt ute även om de blåst endel..
Efter ja lämnat Noel på dagis gick jag hem och käka frulle i lugn och ro och sen kolla ja lite webb tv men blev rastlös så åkte ner till gymmet och gjorde av me lite energi ..gött :)
 
Sen blev de bara en kortis hemma innan de va dax att gå å hämta Noel.. vi åkte direkt bort till ramnasjön och mata fåglarna ..lika kul denna gången tyckte noel å sprang omkring som en liten tok :)
 
Nu ska vi bara ta de lugn i 45 min å sen åker vi ner till gymmet för ett spinningpass på 60 min :)
 
 
 

Pump måndag!

Inte vart de så soligt som jag hade tänkt att det skulle vara idag tvärr.. Vart ganska så tråkigt och mulet, men de har vart hyfsat varmt iaf :)
 
Vi tog sovmorgon till halv 10 och gick sen upp och käka frulle ihop :) Tog sen på oss kläder och packa ihop alla sandleksaker vi kunde hitta och traska sen ut.. möte upp Sandra som oxå följde med. Har ju två lekplatser precis jämte där vi bor, vi tog den lilla idag. Och Noel grävde, åkte ruschkana och gunga .. efter typ en timma ute så var han nöjd och vi gick in ist och började med maten :) Fick bli lax idag, och jag käka broccolimos till och Noel kokt potatis och morötter :)
 
Nu sitter vi i soffan och har glott på barnkanalen en stund.. men nu spelar han lite på plattan ist och jag kunde få ha datorn lite :) Ska om en liten stund hoppa i tränings kläder för att sen åka ner och köra bodypump som vanligt på måndagar ! ;D
Va ju en ganska dålig tränings vecka med bara två pass förra veckan så sattsar på en bättre nu denna ;)
 
 
Men även om jag slarvat med både tränings och mat å alldlels för mkt godis å cola så verkar det ju ändå hända nånting emellanåt ;)
 
 

The end

Slut på den veckan !
 
Igår hade jag Sandra och Beccis på lördags mys hemma. Vi gjorde tacos och kolla film :) Saknade Noel en massa som va å lekte me pappai, men beccis va nog nöjd me att få ha alla leksaker för sej själv och bådas uppmärksamhete hihi.
Vi hade iaf en mysig kväll och dom sov även över.
Själv kunde ja inte sova som vanligt så somna nog vid halv 5 i morse haha. Men vakna ändå vid 9 när beccis kom upp å röjde runt ;) Men blev att ligga å slöa i soffan hela em :P
 
Vid 2 tiden va de dax för lite nytta och då åkte jag och syster ner till gymmet. Blev ett ganska kort pass där idag men bättre än inget ;D
Sen åkte vi till city å handla lite och sen hem för å göra mat :D  Taco kyckling me potatisgratäng och sallad.. blev mumsigt :)
Mitt i maten kom även mitt lilla hjärta hem :) Han satte sej och åt han oxå min duktiga kille.
 
Sen blev de film i soffan.. himla trevligt sällskap jag är, jag somna haha!!
Vakna till när min far kom hit och hämta min syster :p Då kröp Noel upp brevid mej och fortsatte kolla på sin film och somna sen :) Mys!!
 
Nu ska jag nog fortsätta kolla på gossip girl.. fastnat totalt nu igen :p

Regnet verkar ösa ner där ute nu efter en hyfsat varm och solig dag... hoppas på sol imon så vi kan vara ute och leka :)
 
 
Så här snygg kan man oxå vara när man ska åka ner å träna ;)
 
 
 
 
 
Vi köpte me denna hem och testa oxå.. så god!! Smaka precis som choklad glass, nästan godare då de inte blir lika maffigt.. synd att dom inte är billiga ;) haha

Vänner!

Idag har jag haft en riktigt vänner kväll kan man säga :p
 
Men störe delen av dagen har såklart spenderats me mitt lilla busfrö :) Dock har vi inte gjort så mkt.. sov till typ 9 tiden å sen väcktes vi av allt borrande här hemma. Dom håller ju på att byta fönster  renoverar balkongerna å allt va dom gör å jag håller på att bli totalt tokig här hemma snart. De går helt ärligt talat inte å vara i lägenheten snart för de låter så högt och många gånger blir Noel helt livrädd, och i värsta fall så ska de vara så här hemma sommaren :s Kommer ju ta ett tält och flytta ut i skogen tillslut. 
 
Efter lunch va Noel väldigt trött iaf så han gick å la sej i soffan och somna. Vakna efter nån timma av att dom börja me allt oväsen igen.. och då va han varm och hade lite feber stackarn. Vi låg kvar i soffan och jag fick ligga å hålla en filt me handen över hans ena öra för de lät så mycket här hemma, och efter en stund lyckades han somna om igen.
Hade man haft ett sånt där lysande öra som kan sitta i lokaler ibland för å mäta ljudnivån kan jag säga att den hade skriiikit rött.. me tv typ på högsta volym på och ändå hör man inte ett skit av den pga borrandet. De e fan inte okej!! 
 
Noel blev glad när hans pappi kom och hämtade han iaf och några timmars vila verka ha gjort susen mot febern och då den verkade vara helt borta igen :)
Själv åkte jag ner till stan och käkade middag me fina vänner som firade 3 år som ringmärka :) Åt buffe på thai silk.. så jäkla gott, men jisses va äckligt mätt man blir efteråt haha!!
 
Efter de skulle jag bara åka upp och lämna en grej till Marie, sluta me att jag bara skulle komma in en liten stund och tjöta.. denna lilla stunden blev till typ 5 timmar och jag kom inte iväg förrän vid 1 nu i natt haha.. men många kloka ord och funderingar har vi pratat om. Riktigt trevligt med andra ord och tiden bara sprang iväg ;)
 
Så jag har iaf haft en kanon dag ihop med många fina vänner och det har vart super trevligt på båda ställena :)
Nu ligger jag nerbäddad i sängen och saknar min lilla buse här hemma.. inga små andetag att lyssna på =/
Längtar redan till söndag hehe :p Men imon kommer Sandra och beccis hit på mys kväll så då får jag väl gosa me min lilla guddotter ist :)
 
Redo att åka :)
 
 
Och en redo mamma oxå :)
 
 
 
 

pizza kväll!

Sitter just nu i soffan å glor runt lite på nätet och Noel sitter brevid och spelar nåt robot spel på plattan :)
 
Har idag tillbringt några timmar på MP, helt okej möte och fick me mej hyfsat bra info :)
Men har kommit in på att jag nog faktiskt vill börja plugga.. å e ganska så säker nu på vilken linje.. tänkte försöka få kontakt me hon som har de imon å få lite info.. sista ansökan för höst terminen på högskolan e ju faktiskt nu den 15;de.. alltid ute i sista sekund haha!
 
Nu under eftermiddagen har vi grejat lite här hemma.. sen skulle vi egentligen åkt ner och tränat nu , men stod fortfarande som reserv så vi hoppade å kör helt motsatsen till träning, vi bakade maränger och om ett tag så kommer farmor, mamma å syster S på besök för å ha pizza kväll haha ;)
 
Noel är inne i en period där fisar är hysteriskt kul verkar de som haha.. om han fiser eller om någon annnn gör de så måste han ju påpeka detta å sen skratta  ;) Nu när vi satt i badrumet för en stund sen när han satt på pottan å baja så kom de ju en liten fis oxå, ojjj mamma å sen massa skratt haha!!
Å personalen på dagis berätta här om dagen att Noel å ett annat barn hade legat jämte varandra när dom skulle vila å då råka Noel fisa å dom blev väääldigt fnissiga båda två så dom va till slut tvugna å lägga en kudde emellan dom så dom kunde lugna ner sej haha;)
 
 
En dagens mamma i ett omklädnings rum :) Sprang in på Hm när jag ändå var i stan och provade jeansen jag prata om, å japp ett par 27;or satt helt perfekt :)
 
 
Sitter å väljer klistermärke .. å nu kom jag på i skrivande stund att vi glömde av de helt båda två när han va färdig haha,får la ett extra sen då ist :p
 
 
Blev som sagt några maränger bakade.. va nog 100 år sen jag gjorde det senast ! :p
 

Suuul !!

Idag var det en bra onsdag!
 
Vi började med sovmorgon till typ halv 10.. nice ! Han har gått tillbaka till å vara en liten sömntuta igen.. för ett tag sen var de ju upp vid 7 varje dag.. men nu går de visst bra att sova lite längre igen ;) haha.
 
Hela eftermiddagen har vi spenderat me flickorna på kberget :) Vi lånade pappas kamera för å ta bilder på kidsen me såpbubblor.. men de blev inte så mkt av den iden.. inte lätt å ta kort på ungar som springer åt alla hål haha.. behöver nog lite mer värme oxå kände vi :)
 
Var först inne en stund iaf så barnen fick äta åså. Makaroner och köttbullar gick hem hos Noel å han åt riktigt bra, nästan allt, men lämnade lite makaroner :)
Sen blev de som sagt en massa lek på lekplatsen.. me bubblor, fika å åka massa rutchkana :)
Trodde ungen skulle tokdäcka direkt i blen så som han har sprungit runt å lek i flera timmar.. men icke han höll sej banne mej vaken.. Så tänkte att du blir de ävl en kamp att hålla den ungen vaken tills läggdags där hemma då kl bara va runt 5 tiden när vi kom hem..
Men han åt lite å satt å kolla på film i soffan.. men sen fick han nog nån ny jäkla energi för jisses va han skulle leka runt å hoppa överallt.. jag som hade tänkt att sitta själv i lugn å ro och få se min final i mästerkockarna.. men icke, ja fick gott ha sällskap av en jäkla virrvelvind som skulle vara överallt.. vid 9 tiden däcka han tillslut i soffan efter att en ganska så irriterad mamma sa att nu får de va nog å de inte blir något dagis imon ifall han inte lägger sej ner på en gång.. han däcka inom 5 min haha! Precis lagom tills att min program va slut ;)
 
 
 
 
 
Riktigt sketen å go som man ska vara när man vart ute å busat i flera timmar :)
 
 
 
Köra bil på mamma e kul :)
 
 
 
De finaste som finns ♥
 

Jävla minne å jävla vikt å sötsugs kamp! ;)

Här har jag suttit hela kvällen och tyckt att de verkligen inte går nånting på tv hela kvällen!! Så har inte ens haft på den utan har bara kört datorn ist.. e ju lite lat å orkar inte koppla ur den när den står så fint i tvä bänken.. å då får man helt enkelt välja dator eller tv haha ;)
Men nu när jag såg Lina uppdatera på fb så kom jag såklart på att jag skulle kollat på Bigest looser som började idag kl 9.. så typiskt!! jaja jag går väl götta mej i nån annans tjockhet nån annan kväll haha.. nej de va elakt !
Finns säkert såna som tänker samma sak om mej.. iaf jag själv.. tänkt att man aldrig kan bli nöjd.. Jag vet att jag sa innan jag blev gravid med Noel att om jag bara går ner 10 kg så kommer jag va super nöjd.. haha eller hur?
Dom där 10 kg är borta å inte är jag nöjd för det.. konstigt eller hur ?;p
 
Det är klart jag ser skillnaden men inte så stor skillnad som jag vill att det ska vara haha.. men man blir lite överraskad ibland ändå.. jag fick hem ett par nya jeans från hm för ett tag sne som jag då hade tagit 29 på, dom fick åka tillbaka då jag kunde ta av mej dom utan å knäppa upp dom ens haha.. fick tebax ett par 28 som jag hade på mej hela dagen i måndags.. sluta me att jag gick å drog i dom hela dagen och de blir ett sånt där fult glapp där bak i ryggen.. smart som jag e så hade ja inte tagit bort lapparna så dom åker oxå tillbaka haha.. får la se ifall jag kan kläma i julskinkan i ett par 27;or ist ;)
 
 
Det jag måste sattsa stenhård på är egentligen att försöka bli av me mitt hemska söt sug.. aa det är verkligen hemskt!!
Ja kommer knappt ihåg en dag som jag inte käkat godis på de senaste.. fyyy!! haha..
Å innan idag va ja nere å panta flaskor då de svämma över under diskbänken av dom haha.. Va nog närmare 20 flaskor cola å fanta.. jisses.. skämdes nästan lite haha.. har mej å min syster å skylla på ;)
Men de e ju gott , men nu får de nog bli cola zero om de ska bli nån cola alls ;p
 
Nu ikväll dämp jag mitt sötsug me något riktigt gött iaf.. tog blåbär/hallon å la i ett glas, slänge på några skedar naturell kessella och tog pytte lite honung på de och krossa sen ett degistive kex på de.. jisses.. så jävla gött!! :p Å något nyttigare än godis iaf ! ;D Blev ju nästan som en cheescake lixom ;) höhö
 
 

Tålamod på kvällen.

När tröttheten börjar komma framåt kvällen kan jag säga att de mesta som heter tålamod inte finns kvar hos min son.. undra vart han fått de ifrån ? ;) haha
Han va duktig att städa undan sina bilar som han dragit fram innan, jag lockade med att han skulle få spel på surfplattan om han gjorde det, å de funka ju ;p Win win.
Men som sagt så finns inte tålamodet kvar som vissa spel kräver just nu.. då ropas det eller så kommer krokodil tårarna och snoret sprutar!! jisses säger jag bara....men nu har han vart tyst en stund här med Radio apan som verkar va en ny favorit :) Ingen ide att man försöker lägga sej i.. jag har lagt alla hans spel i en egen mapp så kan han sköta sej själv me de där ;)
 
Snart ska man orka ner och hämta sista tvätten oxå å hoppas att allt har torkat :) Vi han tvätta precis allt som låg i tvättkorget iaf :D Å de blev endel maskiner.. Är nog upp i 12 masinker som vi kör hehe.. ja gjorde en fuling och bokade stora maskinen oxå genom att tejpa en lapp på boknings tavlan så jag kunde ha 3 maskiner hela dagen + stora torrkrummet.. den är större så man ska kunna köra mattor å sånt där i.. ja körde maskiner med handdukar å sånt där i idag ist:p Skönt att få all tvätt klar iaf! Ska försöka å inte låta det gå över en månad till nästa haha.
 
Imon är dagis stängt å vi hoppas på lika solig å gött väder som idag så vi kan va ute lite mer än idag... idag blev de bara en liten ute sväng me såpbubblor när vi gick ner å byte tvätten en av gångerna :) Å de va super kul tyckte han så de blir nog mer bubblor imon ifall vädret är detsamma :D
 
Nu är de dax för pyjamas och tandborstning här hemma för den lille ! :)
 
Testar ett nytt spel som hete Hide and seek.. man ska hitta djuren som gömmer sej bakom olika grejer å sen sätta dom på rätt plats :)
 
 
Gjorde super god mat innan oxå... samma kött grej som vi fick hos Marie i söndags. . super gott och super enkelt. Två tummar upp ! :)

Tvätt å städ..något som aldrig tar slut.

Idag kör jag på en såndär städ dag medan den lilla herren är på dagis :)  De behövs de ibland oxå.. städa göra man ju nästan lite varje dag.. men tvätta däremot e något vi har skjutit på ett bra tag nu haha.. va nere å boka tid till idag efter ja lämnat Noel å såg då att vi inte tvättat sen 1 mars haha.. alltså var de ett tag sen ;) Så behöver ju inte oroa mej att jag inte fyller maskinerna idag ;)
 
Ska alldeles strax gå ner och byta igen och sen traska bort och hämta hem Noel samtidigt :) Då får vi se vad vi hittar på, men får ju hålla oss på hemma plan nu när de tvättas. Funderar på ifall vi kanske ska rensa lite bland leksakerna som svämar över där borta i lekhörnan.. de leks ju faktiskt inte me allt så han skulle nog inte sakna ifall man plocka bort lite.. nu nör han inte har något eget rum längre så kan man inte ha hur mkt leksaker som helst .. för ja hela vardagsrummet är inte hans lekplats som han verkar tro ;)
 
Solen skiner för fullt idag och jag fortsätter att sura över att vi inte kan använda våra balkonger här..suck!! Men dom har iaf börjat å byta våra fönster nu.. undra när dom kommer till våran lägenhet? Var kanon fina å bra fönster iaf :D Så mkt bättre än dom vi har nu, så det är ju kul iaf :)
 
Nej nu är de dax å bege sej.. ska hinna byta tvätten och ska vara på dagis om 15 min ! ;)
 
 

Körv på almenäs !

Vi hade turen att få umgås me samma fina tjejer som igår, bara att de blev dubbelt upp av godingar idag då även sandra å beccis följde med :)
Först tog vi i och för sej en riktigt seg förmiddag, nästan lite för seg för de blev välsigt stressigt sen att komma iväg, men de e som vanligt här då me andrao ord ;) En riktig tidsoptimist ;)
Vi sov till närmare halv 10 idag.. tack Noel ;) Riktigt skönt även om de kanske är lite väl länge en måndag haha!
 
Men eftermiddagen tillbringade vi ute på almenäs iaf.. 3 morsor me 3 goa kids! Ungarna fick leka av sej rejälv och årets första korvgrillning på engångs grill har vi avklarat nu oxå.
Dock blåste det endel och va inte alls sådär varmt och skönt som det ser ut.. dock skönt när solen låg på men när den gick i moln blev de svin kallt.. man kanske borde sattsa på overall som kidsen för dom va iaf varma å goa :P
Va iaf en väldigt trevlig eftermiddagen som vi snart gör om, bara termometerna stiger några grader uppåt :)

Efter några timmar där begav vi oss hemåt iaf.. Noel sten slocka i bilen och vakna inte ens när jag bar han ifrån bilen och då är det ändå en bit, han va helt lealös haha.. så han fick sova vidare i sängen :p
Fick väcka han efter en timma då de va dax för oss att bege oss ut igen.. denna gången till gymmet för ett bodypump pass för mamman :)
Blev även handling på vägen hem, och vid halv 8 landa vi äntligen hemma igen :) Då fixade vi lite kvällsmat ihop, fick bli ltie plockmat idag, skulle egentligen gjort kött men orkade verkligen inte ställa mej å laga middag när  klockan hade tickat iväg så å de hade blivit försent för Noel...
 
En stund efter 8 kröp Noel upp i sängen och skulle sova.. men efter en stund va de någon liten som ropa mamma där inne och efter en stund kom han ut traskande igen.. kröp upp jämte mej i soffan och slockna på 2 sekunder typ :p Tänkt att de bara kan va lite mamma gos som behövs ibland för att kunna somna så fort hihi ;)
 

Noel längtar nog mycket efter sommaren för då är de jut såå mkt roligare å leka här när de finns vatten överallt :P Nu fanns de endast lite regnvatten över, men ja de gick ju fint fint å göra geggamoja av det ;)
 
 
 
 

En bra söndag!

Jisses ja fick fundera länge innan jag kom på att det var måndag idag haha. Va nog bara för vi va ute en sväng i torsdag så blandas alla dagar ihop :p
 
Iaf började dagen som en seg söndag som vanligt.. visste inte alls vad vi skulle göra. Ett tag funderade vi på att åka iväg och mata fåglarna men då ringde Marie precis å bjöd upp oss på lekt å middags dejt :) Vi inte sena på att tacka nej till det.
Så gjorde oss iordning för att sen plocka upp Marie så vi kunde åka och hämta Filippa som vart hos sin pappa.
Sen handla å sen upp å käka mellis för att kunna ta oss ut och leka en stund sen. Va dock inte alls så skönt som vi hade tänkt oss.. men barnen lekte på en massa å mammorna frös haha;)
Marie börja med middag och kidsen bada, eller a Noel  vägra och stod utanför badkaret och lekte me vattnet där ist :p
Super god mat fick vi iaf och hamna totalt i matkoma :P
Blev lite mys framför teven innan jag och Noel sen begav oss hemåt.. hann bara ta på ungen pyjamaso ch sen sten sov han i sängen. Tur han åt bra hos Marie och inte behövde nån extra kvällsmat här hemma :)
 
Själv ligger jag och läser om utbildningar just nu och funderar ju starkt på att börja plugga till hösten.. vi får se va de leder till, inget bestämt ännu :)
Imon är de måndag igen och vi vet inte vad vi ska hitta på , kanske blir de lek me samma fina tjejer som idag.
Måste iaf ta mej ner till tvätt stugan nån dag å få boka en tid till veckan för tvättkorgen syns snart inte ens under tvätten haha, va nog över en månad sen vi tvätta här nu haha, tur vi har mkt kläder ;)
 
 
Goingar!!!
 
 
 
 
 

Pottan.

Detta me pott träningen kör vi fortfarande långsamt framåt.. Noel får själv välja när han vill vara utan blöja.
Oftas vill han ta av sej den nästan varje gång när vi kommer hem :) Kanske gott att springa omkring å lufta lite? haha
 
Nu ikväll har han vetlat vara utan ända sen vi kom hem, och inga olyckor alls har hänt. Han har vart och kissat på pottan två gånger, en gång själv och en gång följde han med när jag skulle på toa och då kände han väl att han kunde passa på han oxå ;) haha
 
Och lika lycklig blir han varje gång det är något i pottan och han får ta ett nytt klistermärke och sätta upp på lappen på toan :D
 

Spontant..

Då var de plötsligt helg igen.. Något jag saknar väldigt mkt med när man jobbar det är hur man verkligen uppskattar när det är helg.. nu spelar de faktiskt inte så stor roll.
 
Det blev iaf en förmiddags te hemma hos Marie igår, och även mer där till senare under kvällen hehe.
Hon va sugen på vin så jag gick hem och tog mej en funderare efter jag vart där.. men ja jag var väl inte så jätte svår att övertala haha;) 
Noel blev lycklig som skulle få åka till mormor och leka och sova över så han packade sin lilla cars ryggsäck me ett leende:p
Men innan de blev en gotte kväll får man iaf göra lite nytta så de fick bli ett 45 min spinning pass me syster först;)
Lämnade sen av en glad fis hos sin mormor och jag åkte vidare till Marie.
 
Blev en kväll fylld me väldigt mycket skratt och det var super trevligt! The singel mothers going wild !
Denna söndagen har väl inte gått i många knop.. vi har inprencip legat i sängen större delen av dagen haha.. va uppe vid 9 å käka frulle, men gick inte upp på riktigt förrän klockan va närmare 3 på eftermiddagen haha!!
 
Vid 4-5 tiden åkte jag och hämtade upp min lilla fis igen då saknaden va stor :) Va en glad unge jag hämtade upp.. bra minne har han oxå.. hade ju lovat han en happy meal igår när vi åkte förbi mc donalds. De kom han minsan ihåg så han ropade minsann till i bilen när vi åkte förbi de så de va ju faktiskt bara å åka dit ;)
Å han tugga minsan i sej nästan hela , tog nuggets + en extra cheesburgar så vi kunde dela lite :) Så jag fick 2 nuggets å nästan en halv hamburgare å några pommes, de va snällt av han hihi ;) Men sen tugga han i sej resten själv + några av äpple bitarna man får me.
 
Sen kom syster/moster Hanna hit nu under kvällen :) Kollat på let´s dance och käkat gotte :p
Noel va väl inte jätte intresserad av programet idag utan valde ist å bygga lego hela tiden, men va ju mkt roligare när nån av oss va me och lekte oxå ;)
 
 
 
Glad kille är färdig packad  :) Invigde en av vårens nya jackor. Men fick bli me tjock lurvig tröja under :) Å sen körde vi keps premiär oxå :D
 
En mamma redo för lite vin kväll
 
 
 
Bästa du ♥
 
 

God natt !

Då va denna tv onsdag slut :) Längtar redan till nästa då det är final ;D Vad ska jag sen kolla på ?? haha
Två bra kockar kvar i final iaf , och kul att det för en gångs skull är både en kvinna och en man :)
 
Noel hade dock inga planer på att sova så fick ju inte direkt ha min tv onsdag ifred denna gången. Under halv 8 hos mej trodde ja han rev vardagsrummet och gjorde om det till en stor bilbana! Sen blev de stora korkodil tårar när mamman inte tyckte vi skulle vara uppe å leka me bilar vid den tiden...så blev en fight där sen som mamman vann å lillen total slockan i soffan, så fick iaf se halva mästerkockarna i tystnad ;) haha
 
Imon hoppas jag på en förmiddags te me Marie medan Noel är på dagis :) Tjöta lite åså.
Sen på em blir de å hämta syster på hennes jobb för att sen åka till hennes frisör å kolla något, och på kvällen blir de ju cykel pass :)
Annars inga andra planer för morgon dagen, hoppas på sol iaf :)
 
Blirn nog att försöka sova om en stund iaf om huvet tillåter.. så fullt av massa irriterande tankar just nu.
Tänk vad besviken man ska bli om och om igen på en människa man tror ska stå en nära i livet.
Hur kul är det att bygga sitt liv på lögner? Inte konstigt människan inte mår bra. Å att folk dessutom inte lär sej att hur många lögner man än bygger så kommer alltid sanningen fram på något sätt.
För vill man inte öppna käften me sanningen själv så finns de gott om andra människor som gärna råkar göra de åt än!
Tänk på de ;)
 

Lyftkran

Har just nu en son som klättrar uppe bland vardagsrums fönstret lite då och då.. vi har nämligen en stor lastbil me en jätte lyftkran som grejar för fullt här ute då dom drar ner alla takpannor på taket :) Så varje gång bingen ska tömmas så åker den förbi precis utanför vårat fönster.. då shoas de mkt här hemma från den lille herren ;D
Mindre kul tycker mamman de är då de brötas och vi inte kan använda våran ballkong.. kunde dom inte gjort sånt här arbete på vintern ist?? Är ju runt denna perioden och framåt som man faktiskt vill använda sin ballkong,.. men detta verkar ta några månader..suck!!!
 
Riktigt vårsol ute idag.. men jag tycker det är svinkallt fortfarande så vinterjackan hänger me än =/  Vart nere på stan på lite möte och sen gick jag bara å kolla lite, så skönt när man kan göra det ifred utan nån som springer iväg eller ropar att han ska ha något eller ska grina :P haha
Hitta en sån där mössa som Noel hade förra året som de står Cool as me på, han hade en i grönt, som han faktiskt kan ha än, hans huvud kan inte ha växt mkt på ett år haha.. men denna gången blev det en svart, 40 kr på rea å sen va de 20% till för medlemar.. kappahl har de tills imon, 20% på rea priset för medlemar :) Men tyckte inte de va något att ha på rean så blev mössa å sen nya strumpor till han oxå då nästan alla me halkis på verkar försvinna å såna utan funkar inte riktigt på dagis.
 

Noel sitter nu å spelar på surfplattan, radioapan har han fått igång, lite svårt för hans ålder kanske, men han verkar fixa de fint ändå :)
Jag ska strax gå till köket och börja steka lite lammbörjare då magen kurrar å har bara hunnit äta frukost idag.
Skulle egentligen iväg på pump här i em, men känner att mitt huvud orkar inte, känner mej gör trött å gick å la mej för sent i natt känner jag.
Så får bli en vilo dag å på´t imon igen då det är cykel med syster som gäller :)
 
 
 
 

Tillbaka till vardagen..

Då var påskhelgen slut... Å har inte orkat gå in på bloggen alls över helgen faktiskt, därav tystnaden här :)

Helgen har iaf varit bra :) På fredagen hade vi ju syster här på mys kväll å gjorde go mat och kollade på tv åså :)
Lördagen bestod av påsklunch hos pappa på dagen för att sen åka hem och svira om till party kläder för tjej kväll hos Madde :) Noel fick ha lite egen fest hos sin mormor så honom gick de ingen nöd på ;) 
Hade iaf en super trevlig kväll me tjejerna, först hos Madde å sen på grand.
 
Å ja söndagen bestod mest av vila haha.. men orkade tillslut släppa mej upp och åka och hämta min bil med pappa å sen plocka upp kidot å sen åkte vi å tvätta bilen med pappa :) Wow den fick en helt ny färg haha!
Åkte sen me upp till pappa då Noel blev super ledsen när inte morfar åkte i våran bil å ja fråga om vi skulle åka hem.. så va bara å lyssna på chefen, så vi åkte till morfarn och där fick vi god mat som vanligt, å de blev lamm :)
 
Måndagen blev de träning med syster vid lunch , kallops hos pappa , eftermiddags fika hemma hos oss med farmor och syster :)
Kvällen blev de mys kväll me syster igen.. laga jätte god kyckling tacos å sen kolla vi på tv hela kvällen.. de vi väntade in va ju självklart David Batras show.. såå rolig ju haha.. Vi var ju å såg den live när han va i borås :)
 
Men ja idag började vardagen igen.. Noel va lycklig att få gå å leka av sej på dagis en sväng igen :) När vi kom så kom Noels polare direkt och möte upp han å sen va de full fart å man får typ tvinga han för att han ska vinka hej då :till sin mor  :p 
Själv gick ja hem å läste skvaller tidningar i soffan å sen vid lunch åkte jag , syster å bror ner till stan för å möta upp pappa som bjöd oss på lunch :D
Å nu under kvällen har jag och Noel vart på gymmet och tränat.. blev 60 min spinning idag Härligt ! 
 
Nu blir de lite tv innan sängen.
Hoippas ni haft en fin påskhelg!