The sounds of silence

Söndag.. dessa sega söndagar ! Dock inte lika mkt ångest som när man jobbar å vet att man ska upp svin tidigt imon. Det ska ju inte vi :) Vi har ju lyxen att ta sovmorgon på måndagar och Noel börjar inte dagis förrän kl 10 :)
 
Just nu ligger ja i soffan å halv glor på Wallander filmen på 4;an.. dock sett denna innan..roligare å se söndags filmen när man inte sett dom. Lägger energin på att dippa morötter ist hehe ;)
Käkar lite ost oxå.. köpte en god ost på höstmarknaden ;p Gillar mina ost å kex :D
 
Helgen har vart bra iaf.  I fredas kom vi äntligen iväg på bio som vi tjötat om hur länge som helst. Blev en ny svensk thriller, Skumtimman hete den nog, helt okej film :)
Innan filmen tog vi tacos mys hemma ist för käka på resturang :p
Lördan blev de sovmorgon och sen god frulle å ja fick se idol reprisen på webben, min kära pojkvän e ju tyvärr inte ett dugg intresserad ;p
Sen blev de knalle en sväng för å köpa dricka för kvällen och sen förbi HM en snabbis för å hitta nåt å ta på sej för kvällen, blev ett nytt linne å en kavaj.
 
Åkte sen ut till Sandra som hade förfest hos sej. Där blev de god mat, gott å dricka å massa tjöt :) Riktigt trevligt var de. Sen in till stan för krogen en sväng. Sluta väl inte direkt som jag hade tänkt mej.. men men :) De e ju löst nu iaf :p
 
Idag har de inte hänt nånting !! haha.. Legat i Johans soffa heeela dagen lång å halv sovit å glott tv å käkat pizza ;)
Vid 6 tiden kom Noel och efter ett tag så begav vi oss hem till sjöbo. Där blev de skype med syster. Första gången Noel får se henne sen hon åkte. Han peka å sa att de e Hanna som åker flygplan hihi :p Sen skulle han visa sina bilar och göra prutt ljud :D
 
Imon är de plugg som gäller då de e tenta på mina två kurser veckan som kommer..blä !
Tar en pause å går på lunch dejt med Natha.  :) Annars inga fler planer här!
 
 
 
 
 
 
 

Tid men ändå inte..

Tycker jag har massa tid över. . men förmodligen inte eftersom jag aldrig hinner uppdatera min syster om livet här hemma. sorry :) men nu så , nu e jag här :)

Har precis ätit korv med bröd, intressant va ? :) Gott var de oxå.  Ska strax gå ner min tredje gång i tvättstugan, men de vet du ju redan för de har du ju fått kort på haha ;)
 
Men ska ligga här i soffan en stund till nu när jag äntligen fick sno min dator en stund, en viss Johan kollade fotboll på den samtidigt som han kollar hockey på tv. Hur kul hade jag ? :)
 
Idag har vi äntligen vart i ullared.. har pratat om de så länge å nu fick jag äntligen åka dit. De e nåt speciellt me de där stället.. en viss hat kärlek! Man gör av med mer pengar än man borde (även om man tyckte de blev billigare än man räknat med) och får med sej mer saker hem än vad man hade tänkt (behövt) sej.
Dock blev de mest såna grejer som jag hade tänkt mej, uppdatering av Noels dagis kläder nu när de börjar bli kallare och även en jacka till mig :) Sen lite leksaker som är tänkt att de ska sparas till jul :) Och självklart massa annan små skit ;)
 
I veckan  var vi och fixade ett par skriskor till mig så imon ska jag och älskling åka ner till ishallen så han kan börja lära mej att åka. Ska bli kul.. rolig syn för Johan iaf.. jag har inte stått på ett par skriskor sen mellanstadiet eller nåt å inte kunde jag åka då heller haha !!

Har även lovat Noel en sväng på höstmarknaden imon för att köpa ballong och åka nån karusell :) Sen blir de pappa helg för knasungen. Jag och älsklingen har planer på att gå ut och äta imon å kanske bio.. får väl se hur långt planerna kommer:)
Lördag blir de iaf tjej fest hos Sandra :)
 

Nu ska jag bara ligga här en stund och glo och försöka förtränga att ja snart måste ut i kylan igen för å hämta den där jäkla tvätten.. hatar att våran tvättstuga inte är i samma hus som vi bor i !!
 
Puss!!
 
Saknar dej siiiis!!! <3
 
 
 
Köpte nya höstskor igår.. nice  ! :D
 
 
Pigg å glad i morse vid halv 7 ;) Gäsp!!
 
 
 

Syster <3

Fööööölåt.. skolan tog upp min tid under kvällen å nu ringer klockan för jobb om 6 timmar.
Jag lovar att återkomma imon om jag hinner om mn tråkiga vardag ! ! :p
Vi saknar ihjäl oss efter dej. Fråga Noel innan vart hanna är, han svara att du är i flygplanet <3
Älskar dej mest !! <3 
Snacka om personligt blogginlägg... just for you sis ;)
 
 
 
 

Glömde er igen..

Jag glömde av er igen. Sorry .. speciellt till min Hannis ;) hihi  Men ska tala om för dej att de inte har hänt nåt speciellt spännande här hemma i sverige :p
Sitter just nu å försöker plugga lite å väntar på maten som e i ugnen.  Har även städat undan här hemma medan den lille är på dagis. E han hemma när man städar hinner man aldrig se något färdigt resultat innan något annat e utdraget igen;)
 
Senast jag skrev hade det precis vart helg har jag för mej.. å nu står vi inför en ny helg igen snart :)
Förra helgen var barnfri. Då tog Johan min hockeyoskul och tog med mej på hockeymatch i halmstad. Kan ju säga att de e mkt roligare å se live än på tv, de kan han få göra själv ;p  Dock stanna vi inte hela matchen utan drog vidare till varberg där jag blev bjuden på pizza ist  hehe ;)

Lördagen bestod av fest med mina fina vänner och älskling! En riktigt trevlig kväll och kul att madde kom hem en sväng från Norge oxå :)
Så ja de va en trevlig helg.
Får se va denna helgen har att bjuda på.
 
 
 
 
 
 
 

Vinden har vänt

En bra helg har tagit sitt slut..  ligger nerbäddad i sängen å glor runt på nätet och lyssnar på musik och små snarkningar borta ifrån en liten säng från en liten fin pojke !
Helgen har vart toppen och hade gärna fått vara lite längre :)
 
Fredan hade jag och Noel mys kväll här hemma med tacos och film i soffan me godis såklart. Mitt stora hjärta va och drack öl i göteborg och ramla in här runt halv 2 tiden, som tur va inte ordagrant utan han va ganska så städad faktiskt ;)
Lördagen var de elfsborgsdagen i djurparken som gällde,  lyckades även få me älskligen som egenltigen skulle ligga hemma å va bakis ;)
Möte upp farmor+ syster och mamma, fredrik + syster utanför vid 1 tiden iaf. Och blev väl några timmar där inne. Sjukt mkt folk där inne , men a de hade man väl nästan räknat med :) Men vi hade trevligt iaf. Och som vanligt så var de inte djuren som va mest intressanta enligt Noel utan de va lekplatsen och traktorerna såklart ;)
3 guld tior hann han stoppa i innan vi fick dra me han och hans stora krokodil tårar där ifrån och locka med en glass ist ;)
Kan säga att han slocknade ganska så snabbt i bilen sen. Då åkte vi och handla å sen åtkte vi till Joahn å laga hemma gjorda hamburgare och höll kisse missen sällskap en stund innan vi begav oss hem hit igen för myskväll i soffan.
 
Idag har vart en såndär bra och slö söndag. Uppe redan vid 8-9 tiden idag.. dock slöa vi väl runt här hemma ett tag först innan vi kom igång me dagen. Åkte och köpte söndags pizza som vi käka hemma hos Johan. Efter de däcka alla 3 i soffan å sov ett tag haha. Skönas e å sova på dagen ju ;)
Sen åkte vi en sväng till annelundsparken så Noel fick göra av me lite av sin energi innan älskling skulle iväg och träna.  Då åkte jag och Noel hem och fortsatte uteleken hemma. Eftersom Johan lämna bilen me en bandyklubba ville såklart Noel oxå leka me de.. tur han hade klubbor och boll hemma så vi me kunde åka hem och spela, sen blev de självklart lite cykel. Tänk va ledsen han kommer bli när de blir snö å kallt ute å man inte längre kan va ute och cykla, de roligaste som finns å göra ute enl Noel  ju  ;p
 
Imon har vi sovmorgon och lämning på dagis sker inte förrän kl 10 :) Själv blir de nog en sväng ner till högskolan då de finns en bok där som jag saknar hemma. Så blir nog att sitta där en sväng och läsa. Hoppas även på lite träning imon efter en flötig helg ;)
 
PUSS!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Denna dagen starta tiidigt.. alldeles för tidigt ! Vilket gjorde att jag total krascha i sängen nångång där på eftermiddagen.
Kvart över 6 drog Johan upp mej ur sängen gäsp... men va iaf duktigt och åkte och träna. Hämtade upp Noel hos mamma vid strax efter 9 för å lämna han på dagis kl 10.
 
Sen blev de att sitta å plugga matte en sväng. Körde dock fast efter ett tag och få be pappa om hjälp i helgen kanske :)
Dock är det mycket bättre att läsa denna kursen med lärare än vad det var och läsa den på distans. Matte A funkade att göra så men inte matte B för mej som aldrig har haft lätt för det. Men har en riktigt bra lärare nu, en kul lite gubbe som skrattar i typ varannan mening åt sej själv :p
 
När jag plockade upp Noel på dagis så tog vi en promenad direk ner till knalleland. Skulle köpa en mössa till mig, va sketa kallt i morse.. men nu under dagen har de vart typ sommar värme igen, så a kanske dröjer lite till innan jag kan börja använda den riktigt då ? :p Noel fick oxå en mössa, en fin med stjörnor. Jag fick välja den framför en bilmössa, men nästa gång blir de nog en bilmössa när Noel får välja själv ;)

Tog oss varsin glass på donken sen oxå. Himla mysigt att fika me denna lilla människa. Min människa :)
Gick bort till Hm och kolla sen då vi hade en bra rabatt kupong där, blev en tröja och hoddi väst som jag valde och sen fick Noel välja en ny pyjamas, han tog en Batman som han sover gott i nu ;)
 
Hade lovat Noel å kolla lite bilar innan vi skulle gå så vi åkte ner till EKO när han valde två grejer, tips till andra bil galana små pojkar i borås, eko har massa rea på olika bilar där nere nu :)
Noel vart super nöjd  när vi gick därifrån iaf.
 
Möte upp älsklingen en snabbis utanför då han va påväg till sin hockey träning.  Passade på att handla när vi ändå va där nere. Noel började bli trött så ist för att gå tillbaka hem så lovade jag han att vi skulle åka buss:) Tänk va kul en 2 åring kan tycka de är att åka buss.. själv e ja inte speciellt förtjust i de ;)
 
Nu ska ja gå in å kolla om min kära syster har uppdaterat sin blogg, se om de hänt nåt nytt spännande i USA.
E väl därför jag lyckats ta upp mitt bloggande lite halvt som halvt igen så min syster kan få läsa om våra ganska så meningslösa men kärleksfylld dagar här hemma :D <3
 
PUSS !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Du som bländats av ljuset

Ligger just nu nerbäddad me en snarkande liten Noel jämt mej.. underbart !  Han somna här jämte medan vi kollade på Timon å Pumba film, ska nog strax lyfta över han till hans säng iaf. Mysigt när han kryper upp här igen imorgonbitti å  väcker en ;p
 
Helgen har vart barnfri iaf då han vart hos sin pappa. Så i fredags lämna jag av han där, och tog en fika med Marika då S först skulle komma hem några timmar senare. Så satt där å tjöta ett tag och sen stressa vidare till borås igen för å möta upp en tjej för å hämta en skolbok.. snart har ja fixat alla böcker begagnet.. svin dyrt me skolböcker ju!!
Sen upp till Johan å parkera bilen där och in å fixa iordning mej innan Marie skulle plocka upp mej för å sen ta oss till hem till Lollo på göta för å fira av Madde och Maja som imorse flyttade till Norge. Hemskt va alla drar iväg.. först syster å du dessa två.. Men vi hade iaf en trevlig kväll, å madde hade gjort en förbannat god smörgås tårta så där satt vi alla brudar me matkoma ett bra tag sen :p  Å kul me mustacher hade vi oxå haha!!
 Sen ut å dansa på krogen en sväng innan jag åkte hem å kröp ner jämte min fina :)
 
Lördagen va de en förbannat seg frida. Vakna å låg å drog mej i sängen ett bra tag medan J gick och handla och kom tillbaka med frukost , men goda frallor åså.. bästa! :)
Sen somna jag om i soffan haha..  J lyckades iaf få upp mej efter ett tag å  vi åke ut å fixa lite grejer å hyrde film å köpte mat.
Gjorde sen hemma gjorda hamburgare när vi kom hem.. super gott och sen blev de matkoma i soffan resten av kvällen typ ;)
 
Söndag, förbannat seg dag. J åkte och jobbade övertid på jobbet och jag låg kvar hemma i sängen me ett ihållane konstigt ont i magen som kommit å gått... så har mest legat å vilat helat dagen.
Framåt kvällen orkade jag mej upp när Noel kom vid 6 tiden och sen åkte vi alla tre hem till Marie, Markus och Filippa och blev bjudna på tacos och spelade bingolotto.  Mysig kväll :)
 
Hoppasn i me haft en bra helg.
PUSS !
 
PS. Hanna jag saknar dej förbannat mycket nu. Bästaste syster <3