Ankorna !

Vi tog ännu en slappis förmiddag här hemma idag..  Noel fick vara hemma från dagis för å slippa dra på sej någa nya baciller inför påsk.. vet ju inte i fall de kanske går kvar nån magsjuka där än å ingen ide å riskera de hela påskhelgen för 5 timmars dagis =/
 
Men han verkade helt okej med det ändå när jag föreslog att vi kunde gå å mata ankorna me bröd :)
Det har vi inte gjort sen förra året å då va ungen livrädd när vi gjorde de haha!!
Hade tänkt å gå ner till sjön här på sjöbo men Noel ville så gärna åka bil så vi gick bort till bilen ist och åkte bort till ramnasjön.. e ju jätte fint där och bästa stället att mata ankor på då det är innhängnat för att fåglar ska kunna vara där :)
Noel gick halva sjön runt själv å skulle inte åka vagnen, å när vi kom fram till alla fåglar gav han ifrån sej ett riktigt glädje tjut så ja de va inte alls lika farligt som förra året ;)
Han tyckte de va jätte kul att få kassta in bröd bitar som fåglarna sen åt upp. :) Så de får vi göra om fler gånger.
 
Sen åkte vi hem för Noel va hungrig. Blev fiskbullar me bilmakaroner...och äntligen åt ungen massor :D
Han hade blivit lovad en efterrätt dom han köpt i affären när vi köpte fiskbullar.
Men efter 4 skedar va den inte alls intressant längre utan han bad om mer mat ist.. goa unge va glad mamma blev !! !:)
Å vem som slaffsa i sej hans vaniljpudding behöver vi ju inte prata om.. men hon som gjorde det satt me dåligt samvete ett bra tag efteråt ;) haha
Speciellt när ja hoppa träningen idag me.. syster skulle inte gå och då kände ja mej gör otaggad och hade fortfarande lite ont i magen.. så ja sket i de.. får gå en promenad imon ist .. för helgen kommer tyvärr bestå av för mkt gotte antaglige... mys kväll me syster imon, påsk lunch på lördag å senare lite påskfest me tjejerna på kvällen.. ojoj vilken träning de blir nästa vecka haha ;)
 
 
Haha han e så rolig Noel när man ska ta kort på han ibland.. som ni säkert har märk så har han öppen mun på väldigt många bilder, så även här nere.. De e så han gör när ja ber han å skratta.. han öppnar munnen å säger haha ! ;P
 
 
Han smaska i sej lite bröd han oxå haha ;)
 
 
 
 
 
Tänk att lite bilmakaroner kunde locka mer än vaniljpudding ;p
 
 
 

Bara att ge sej fan på de!

Idag har vi haft en riktigt seg förmiddag.. legat och halvsovit båda två framför film :) Mysigt när han ska krypa upp och ligga jätte nära :p
Efter lunch begav vi oss ner till stan, där möte vi upp farmor som Noel sen traska ner på stan med och jag gck på möte.  Gick ganska så fort å åkte sen upp till farmor där Noel va. Han hade ju fått åka buss för andra gången i sitt liv idag haha :P
 
Har haft en sjuuuk tränings värk i mina lår sen igår kväll så va liiite i valket och kvalet ifall jag skulle gå på bodypump idag eller inte..  men de blev träning iaf!! Ge inte upp :p  Och det gick faktiskt ganska så bra.. och nog stämmer de att man kan träna bort träningsvärken, för jag har inte alls lika ont som innan passet :p
Idag var de inte så många heller, va typ inte ens hälften av passet bokat så de va skönt me mindre folk och lite mer space.. e ju typ alltid fullbokat annars och då står man typ på varndra och slås om att få dom vikterna man vill ha.. inte alls kul !!
 
Nu har jag placerat mej gött i soffan iaf för att snart se på favvo programet Sveriges mästerkockar.. e ju inte alls många gånger kvar nu ( !!
Noel har somnat och gjorde det precis i lagom tajming runt halv 8 så jag hann fixa till lite mat här nu innan.. gött när de finns rester kvar i kylen som man bara kan värma på haha!
 
 
Han fick va liite påsk gubbe idag iaf.. kanske blir mer i helgen.. får la se :) Han e iaf otroligt stilig i sin fna rock tycker jag ! :D
 
 

kanske något annat ...

Barnet sover och jag glor på tv.. men idag fanns det ju verkligen ingenting att kolla på..segt!!
Kanske kan sätta på nån fim eller nåt ist.. men stör mej på datorn.. Har ju lämnat in min nya som jag använder då fläkten nog hade pajat på den, så har min gamla dator nu å ljudet vill inte följa med hdmi kabeln in i teven.. why??? Sjukt segt när ljudet kommer ifrån datorn ju haha!
 
Nu under kvällen har vi iaf varit på upplevelsemässa på min systers skola :)  Va info om olika länder, massa gott att smaka på och modevisning me kläder från alla länder :)
Noel tyckte de va gör spännande och dansa runt och käka massa gott haha :) Han älskar såna där räkchips som ofta finns på alla thai ställen, och i den montern som va om thailand hade dom just såna.. han åt hur många såna som helst !! haha
 
Så vete tusan om de va magsjukan som kom tillbaka nu.. tror faktiskt inte de. Tror mer de har å göra me att han chocka sin lilla mage me ganska så mkt frukost i morse ganska så fort.. han har ju inte ätit så jätte mkt här hemma under helgen, å de brukar han ju inte göra, men nu va de ju ännu mindre än vanligt.
Så kanske blev lite matchock för magen när de kom ner så mkt på en gång... för nu annars under dagen har han ju ätit och åt ju massa nu under kvällen och även kvällsmat när vi kom hem å allt har ju stannat kvar där nere :)
Men stackarn missar ju ändå sin påsk fest imon då vi håller på 48 timmars regeln :( Så dagis får nog vänta tills på tordag.. jätte besviken kille!!
Han får göra egen påskfest här hemma ist eller hos farmor som vi ska till imon :) 
 
 
 
 

Billiga vårskor!

Igår efter träningen sprang vi in på Din sko snabbt då jag hade sett ett par vårskor utanför till honom innan vi gick in å träna, så ville kolla om dom va lagom till honom :)
Och för ett tag sen kollade ju jag på ett par tygskor till mej där me armanityg ,  å dom ville ja gärna ha, men sa att jag ska vänta tills pengarna kommer å se ifall de finns något över för det då.
 
Vad ser jag inte stå på rean, om inte mina skor jag kollat på!!! Såg att dom dessutom va nersatte till 199 kr ist för 299.. å de blev ju bara bättre av att dom dessutom hade halva rea priset nu så ja jag fick ge 100 kr för dom ist.. lycklig tjej!! hoho
 
Noels skor passa perfekt oxå å kommer sitta perfekt till våren. Å även dom på rea så gav nu 50 kr för dom :)
Så perfekt att vi båda fick vårskor för 150 kr ihop ;)
 
 

Vad är det här?

Sitter här hemma i soffan å uttråkad som bara den ! Lämna en glad Noel på dagis i morse som hade längtat på att få gå dit.. fick ett samtal inte ens en timme efter av att jag hade en lite pojk att hämta upp som hade spytt på dagis.. gaah!! Vad är de här??? Tar de inte slut snart...
Han har vart kräkfri sen i fredags natt å vart pigg å glad i helgen å så även i morse..  och de va han även när jag hämta han å vart så besviken av att behöva gå hem igen..
Å inte är det något man märker av på honom nu heller utan han röjer runt här med alldeles för mycket överskotts energi just nu!!
Hoppas att det bara va nån en gångs spya.. men tråigt att han missar sin påskfest på dagis imon=/
 
Jag hade tänkt att gå och träna nu på förmiddagen, men har sån jäkla tränings värk sen igår så de va väl tur ja inte hade hunnit iväg till gymmet innan dagis ringde. Jobbigt me uppehåll i träningen då man lytckas dra på sej tränings värk första gången när man kommer igång igen haha!
Blev iaf bodypump igår, så blir vila idag å på´t imon igen  :)
Vi ska till min systers skola ikväll på nåt öppet hus grej, får väl se ifall vi kommer iväg på det nu. '
 
Nu ska jag se ifall jag kan få i min unge lite macka.. han verkra väldigt upptagen me sin lek här nu så kan va ett omöjligt uppdrag ;)
 
 
Igår va vi förresten ute på en lång promenad me Natha som vi inte har träffat på typ ett år.. alldeles för lång tid!! Så va mycket trevligt att ses igen :) Blev ca 1/2 mil vid kype.. va riktigt skönt!
 
 
 
Noel tyckte de va kul att Natha hade en vove och fick hjälpa till att ge godis :p
 
 
 
Redo för träning !
 
 
 

Sjukstuga..igen..

Jisses va detta året har gått ut på att vara sjuk än så länge tycker jag..  varken jag eller noel brukar vara sjuka, men detta året har inte vart fria från sjukdomar än om man säger så.

Nu är magsjukan här och härjar igen, en liten kille som är sjuk och en mamma som badar i tvål å handsprit känns de som haha.. hoppas sååå att jag slipper denna gången.
Har vart för mkt magsjuka i år nu tycker jag.. verkar va riktigt starka baciller i år.
Både Noel och pappa S har haft de två gånger var nu och jag en.. usch..

Men inga spyor här än idag utan va två stycken i natt... men dessto fler blöjor idag så de kommer åt de hållet ist verkar de som.
Men just nu är han hyfsat pigg iaf och ligger och kollar på bilar. Men han har sovit flera gånger idag och vi har mest legat i soffan å myst bara :)
Han har inte fått i sej speciellt mkt idag.. druckit avslagen cola bara och sen åt han ett smörgåsrån när hans morfar va här och lämna lite saker för en stund sen..
Men a han får la säga till när han vill ha något.. vet ju själv att man inte är speciellt sugen på att äta när man har magsjuka.. så ja vill han bara dricka cola så får han väl göra de då :)
 
 
 

Upptagna.

Vi lever men vi har hållt igång både igår och idag så har inte orkat dra igång datorn för att blogga faktiskt :p
 
Igår tog jag en sväng till knalleland själv i lugn och ro medan yrvädret var på dagis för att uträtta lite ärenden och kolla runt lite och lyckades faktiskt göra några fynd :) 
Jag är en sån som inte bryr mej speciellt mkt om bokrean utan brukar titta in nån gång sen när priserna börjar gå ner lite mer haha.. å nu har dom sänkt till halva rea priset och de va precis lika mkt böcker kvar som när dom börja typ :p Blev iaf två böcker till mej som verkade spännande och en bok till Noel om en flicka som ska lära sej gå på pottan, passande tyckte jag ;)
Sen in på hm för att kolla efter ett schampo men kom ist ut me ett par byxor som va på rea.. mörk grå snygga me en dragkedja i rumpan ist :)
På vägen ut blev jag stannad av dom som säljer telefoner och e så trött på dom och tycker alltd dom bara vill trycka på en massa skit.. men denna gången fick jag nog en jäkla bra deal. Hade visst ett förbannat dåligt abonemang just nu och har själv tyckt att de vart rätt dåligt och dyrt de senaste.  Så bytte nu till ett annat och får då en ny telefon och fick även en surfplatta på de och mina kostnader höjdes ingenting emot va mina fakturor har legat på nu och då får jag ringa, sms, mms och surfa precis hur mkt jag vill nu :) Har ju velat ha en surfplatta både för jag tycker det är kul men även för Noel älskar ju det och tycker det är super skoj :)
Köpte även upp mitt present kort på gina å de blev lite nya underkläder + två armband :)
Så nöjd mamma åkte sen och hämta sonen på dagis som, som vanligt blev sket sur för han va tvungen att gå hem ;)
 
Dock blev han förbannat lycklig när han kom hem och fick leka me surfplattan haha :D Satt och spela en bra stund innan vi åkte och handla lite mat + att vi tog en sväng förbi lindex för Noel skulle få köpa nya kallingar till Noel som va lagom, dom han har här hemma är alla i st 98 och alldeles förstora utan blöja :)
 
Idag har de vart en riktig lek dag.. först hade vi Catrin och Oliwer på besök och pojkarna bröta runt här me alla bilar å vi mammor fick tjöta.. sen blev de lite fika och sen skulle dom åka vidare :)
Då åkte vi upp till Marie och Filippa och fortsatte leken där i några timmar. Kan säga att de va en riiiktigt trött kille jag fick med mej hem... fick sjunga höögt i bilen för att han inte skulle soma där.. nu har han sten slocknad här i soffan , lite väl tidigt, men gick inte att hålla han vaken mer..
Så jag ligger här halv död oxå och halv glor på tv...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snyggare?

Som vanligt så är onsdagar min tv kväll ,men nu har den blivit längre än den vart innan.. Nu har ju halv 8 hos mej börjat igen och sen har ett nytt program premiär ikväll, Helt sjuk, och ikväll ska de handla om stress :) Allt på kanal 4 så behöver inte missa något för man glömmer byta kanal haha!!
 
Nu är de pause iaf så skriver några snabba rader :)

Innan klockan slog halv 8 satt jag och greja me lite bilder å lyckades faktiskt byta min header här på bloggen, de va på tiden :p Men a man e ju inget proffs, men blev iaf bättre än innan tycker jag :D
 
Noel somna här på soffan innan jämte mej så ska strax ta och bära in honom till sängen.. första natten i "nya" sovrummet hihi..  Nu är de bara Noels säng som saknas och sen ska grejer upp på väggarna åså :)
 

Vill ha , ja tack ! :)

 
 
 
Så snygga!! Vill ha ! :p  Snälla klädguden !! ;)
 
 
 
Bilder lånade ifrån Gina tricots hemsida :)
 
 
 

Tapeterna är färdiga.. men nu är vi instängda ist !!

Äntligen kunde vi koppla in vårat internet igen hihi, dom drog ju ur alla sladdar i hallen igår för att påbörja tapetseringen, och de blev dom klara med idag em, så har ju vart utan nu ett tag, beroende som man är haha.. tur man har sin telefon iaf;)
 
Noel e glad att få vara på dagis igen iaf.. dom 3 bästa dagarna i veckan tycker han ;) Idag var de stora krokodil tårar när han va tvungen att gå hem. Och han har skaffat sej en bästis på dagis redan, en annan liten kille som nog e runt samma ålder. Dom leker hela tiden och idag hade den andra killen väntat otåligt på att Noel skulle vakna ifrån vilan :P Så söta ihop hihi... Den otroliga apitet fortsätter även den på dagis.. igår var de fiskbullar å han hade ätit 3 portioner och idag var de korvstroganoff som oxå e popis hos Noel, å han hade smällt i sen två stora portioner väldigt snabbt å där va fröknarna sen tvugna å stoppa honom för annars va dom rädda att de skulle komma upp igen :p  Börjar tveka på min matlagning här hemma å undrar om min mat är äcklig kankse ? hahaha.. för inte äts de så mkt här hemma ;)
 

Tapeterna blev iaf kanon och är jätte nöjd ! :) SKönt att äntligen fått de gjort. Hoppas dom som grejar me utanför huset e lika snabba, vilket inte verkar så troligt dock.. men dom har banne mej låst in oss!! Skulle öppna balkongen innan och skaka av hallmattan.. då går de fan inte å öppa, då har dom sätt på spärrar så man inte kommer ut !!! haha
Å alla bakong räken e borta..mhm.. undra hur lång tid detta ska ta?! Inte för jag direkt är ute å springer på balkongen i denna kylan, men ändå haha, nu när man vet att man inte kommer ut så känner jag mej plötsligt instängd :p
Får väl va glad att de inte va sommar iaf då man använder balkongen lite mer :P
Men hade vart skönt att kunna öppa upp lite nu å vädra då de luktar ganska så starkt efter tapetseringen fortfarande.
 
Noel springer just nu omkring och leker me typ 100 olika saker samtidigt..eller iaf känns de som han dragit fram de iaf. Men precis nu kör han runt på sin brio giraff och tåg i sina snören här fram och tillbaka ;)
Själv ligger jag på soffan å kollar på och halv glor lite här på datorn.. e fortfarande seg i kroppen och känner mej inte alls bättre, snarare sämre..suck.. !!  Så jäkla tränings sugen nu när man inte kan träna oxå.. riktigt surt nu när man hade kommit igång så bra!!! Men hoppas verkligen att vara på benen för tränings tills nästa vecka.
 
 
Ja å Noel gjorde lite påskpyssel me en toa rulle ! :p
 
 
Blev lite lek i duschen idag.. sa tack till slangen varje gång han fyllt på sin kopp haha !
 
 
Två nya t-shirts har han fått oxå.. han blev lite besviken att de inte va några bilar på, men han gick ändå med på att prova dom å sen lägga som i sin byrå  ;)Ibland måste ju mamma få välja oxå ;)  Gillar dom 50 kr t-shirta ifrån hm.. rolika tryck på och till en billig peng. Perfekt slit å släng plagg på dagis å till sommaren :) Men dom tar dock slut väldigt fort.. har ju börjat köpa 98 på de mesta, men dessa fick bli i 92 och dom passar perfekt.. han e ju inte så jätte stor, så 98 e fortfarnade förstort för honom :) Å den vita e till och med ifrån baby avdelningen ist för barn å den funka perfekt iaf :)
 
 

Hellooo tisdag!!

Snacka om att inte hålla reda på dagarna, började med att skriva måndag i rubriken först :) Men a blir väl lätt så vi alltid börjar med vardag på tisdagar :p
Så ja kidot är på dagis och jag har precis placerat mej i soffan me en stor skål me turkis yoghurt me liet honung på och pumpakärnor och linfrön!! :) Turkisk yoghurt me lite honung på är ju bland de godast som finns.. å sen kan man ju variera helt vad man vill ha i, frukt eller nötter eller nåt annat kul kanske :)
 
Utanför låter de som dom håller på att riva stället.. dom sätter upp ställningar runt hela huset just nu för upprustning av fasad å balkonger å sånt tror jag de var för. Hållt på när me dessa ställningar sen förra veckan.. brötar som tusan å låter ibland som dom är nästan inne i lägenheten å ropar. Just nu är dom precis utanför min balkong och grejar å dom håller på att tjöta hela tiden, tyst säger jag som är trött i huvet och försöker kolla på en serie här ;) haha
Undra om han tyckte jag va sur när ja kom och drog ner persienen rakt i ansiktet på dom haha! 
 
Har iaf röjt ur både sovrum och hall nu och jag hoppas dom blir klara med båda rummen idag. För nu står de saker i hela vardagsrummet å så vill jag inte ha de ! :p
 
Men nu ska jag smaska i mej min frulle å försöka kolla på min serie utan att störas för mkt av dessa brötiga gubbar ;)
 

Fin besök!

Idag hade vi som sagt finbesök av gudmor Marie här :) Alldeles för länge sen vi sågs nu, men som vanligt när man ses känns de som igår iaf  :) 
Marie hade me sej paket till både Noel och mej..suprise lixom! :D Underbara vän!
Noel fick två små bilar + en jätte stor lastbil me sandleksaker i, så glad han blev !!! Å jag fick en super fin te kopp ifrån indiska.. så nu måste ja ju genast försöka samla på mej några fler såna fina så jag kan slänga alla fula som finns här hemma haha!!
 
Sen fika vi lite på go frukt och te och knäckis mackor!! :) Och självklart massa tjöt,  hade ju massa och ta igen nu:) Noel busa jätte mkt med Marie, så kul att se att han tyr sej till henne även fast de va länge sen dom sågs nu.. ville leka med henne hela tiden :)
 
 
Idag har Noel vart super duktig när de gäller pottan. Tog ju av sej blöjan direkt på morgonen och la en baj i pottan, och sen ville han inte ha nån ny blöja, så han gick utan från typ halv 8 till runt 3 tiden :)
Hände en olycka på golvet innan Marie kom hit, inte alltid så lätt att hinna till pottan när man är mitt uppe i en lek haha.. men han är duktig och kommer och säger till och vill gärna hjälpa till och torka upp haha.
Sen efter vi hade fikat så fråga vi om han ville kissa lite på pottan så han gick in och satte sej, och kissade faktiskt och glad att få klista ännu ett märke på teckningen idag ! :D
Sen blev de blöja på när han ville gå och lägga sej och vila :)  Men tycker han har vart super duktig idag iaf!
 
Nu har jag precis kollat på csi på tv och ligger nu och halv glor på Hissen med Fillip och fredrik :)
Men ska nog gå in och lägga mej och försöka sova snart. . eller hinner nog läsa lite innan oxå, började på en ny bok igår, en som jag fick av min syster i julklapp som jag helt hade glömt av, den verkar än så länge lite små rolig :)
 
Imon är de dax för dagis igen för Noel och de ser han framemot :D  Och imon em så kommer de och tapetserar i sovrum och hall här.. så skönt att de blev av tidigare än sagt!!! :D
 
 
Man blir trött av att hålla igång hela tiden :)
 
 
Gjorde supergod wook idag me grönsaker och wook.  Vi gör alltid egen wook här, e inte alls speciellt förtjust i dom frysta som man köper på påse, mkt godare när man hackar egna färska grönsaker tycker jag :) Och då får man ju själv välja precis vad man vill ha, idag blev de morot, brocoli, blomkål, vitkål och bambuskott :)
 

Väntar...

Vi tar oss precis nu en pause i soffan efter att ha vart igång sen vi gick upp typ :)
Idag klev vi upp strax efter halv 8, back till rutinerna efter en helg med mkt vila ! Upp å käka frulle ihop, mysigt när man kan göra de i lugnt och ro tycker jag utan stress som de lätt blir när de e jobb å dagis inblandat i detta hem ;) 
 
Sen tog vi tag i disken och sen massa plock och sen ett varv me damsugaren :) Duktig morgon me andra ord!
Å klockan e bara 20 över 10 än så länge .. jisses !
 
Vi väntar just nu på Marie som ska komma hit på lite fika och tjöt :) Så ska väg gå å börja fixa me de snart, får bli lite te, knäckis å frukt, så skjuter lite på lunchen idag så får de bli mellis för Noel :)
 
Idag visa jag för Noel att jag hade satt upp teckningen som jag och han gjorde förra veckan.. en me massa prickar som vi gjorde å varje gång man gjort något på pottan så får man klistra ett klister märke på en prick :D
De funka direkt nu på morgonen, han tog av sej blöjan å de dröjde inte länge innan han satte sej å baja och va super glad att han fick klistra en liten pirat på teckningen ;) Sen va de någon som försökte tvångs kissa bara för att få klistra lite till haha.. men ne de gick inte ;)
Nu har han fått vara utan blöja sen dess å än så länge har de varken hänt nån olycka eller något på pottan..=) Får se vart de hamnar när de dax..hamnar de på golvet så gör de, hur ska man annars lära sej om man inte får gå utan blöja å göra små olyckor ? ;) hehe
 
Enkelt att fixa om man vill börja lite försiktigt me pott träning :) Vi tänkte gå mer all in för de i sommar när man kan springa ute åså utan blöja oxå :) Men man kan ju lika väl börja å testa lite nu oxå när han faktiskt har ett intresse för de själv :)
 
 
Äntligen lite människa efter en död helg ! :P 
 
 
 
Här kan man ju oxå sitta å små sura lite ;)
 
 
 

glass kväll.

Åh skönt de va å få hem sin lilla huligan innan igen :) En glad skit som kom hem så genast va tvungen å gå in å kolla så alla hans leksaker fanns kvar haha!  Hade nästan inte tid å säga hej då till pappi, men den självklara hejdå kramen hanns med iaf :)
 
Vi ble dock inte hemma så länge då jag kände att jag ville komma ut lite efter att ha suttt här inne hela helgen, så vi tog på oss och åkte till affären och köpte fika och åkte till mor en sväng :)
Blev glass å muffins som vi fyllde magarna med..mums!
 
Sen var de bara att åka hem och fylla magen med lite kvällsmat för lilleman och sen blev de hopp i sängen.
Efter att ha sjungt krokodilen i bilen (ny favorit låten) 100 gånger så va han nöjd och kunde somna, å kom i tid i säng idag me :) 
Själv ligger jag nerbäddad i soffan igen och tänkte glo nån film.. funderar att se på Allt för min syster som börjar nu på tv, tycker den e bra men sorglig.. blir nog att ja börjar kolla på den iaf så får vi se om ja har ro nog att kolla hela.. ibland kan ja bli så rastlös när ja kollar på film haha
 
Imon får vi nog besök av gudmor Marie på förmiddagen, trevligt trevligt. Å sen har vi nog inte så mkt mer planerade.. hade ju så gärna velat gå på pumpen imon kväll men får nog faktiskt vänta nån dag till :(
 

nu...

Nu e mit älskade lilla hjärta på väg hem till mej igen :) Nu har mamman fått vila ut så nu ses vi igen .. saknat!!!
 

....

 
 
 
 
 
 
 
I'll count all the seconds you're gone
But I won't hold my breath
I know this is for the best
 
 
 

uttråkad!

Ligger här i soffan och är uttråkad till max!!! Hur gött det än kan vara ibland å bara ligga å slappa en hel dag så blir de till slut jävligt tråkigt!! Speciellt när man är sjuk... eller var jag sjuk? Inget jag känner av längre iaf.
Antigen en jäkligt lätt variant av magsjuka eller nåt helt annat... har tryckt i mej både mackor, yoghurt och popcorn här nu å ska strax gå å och hämta mer cola  :P 
 
Funderar även på att gå och ta en varm dusch.. känner mej inte jätte fräsch av att ha legat här hela dagen..
Mest av allt vill ja bara ut å hitta på något.. men nej de blir inget me de haha !
 
Har legat å kollat på en serie nu precis som min syster tyckte jag skulle börja kolla på .. Teen wolf. Helt okej faktiskt :) Men nu är jag sugen på att se något kul, så ska se om ja hittar nån komedi att se på :)
 
 
Som sagt, man känner sej otroligt snygg efter att inte gjort ett piss idag ! ;)
 
 

Sjuk.

Här ligger jag och segar i soffan å har sjuukt tråkigt.. å sjuk de e jag oxå även fast jag inte känner mej som det längre!
Den där äckel bajs blöjan gjorde nog sitt igår iaf oc bacillerna kröp väl in någonstans å tog sej igenom all handsprit för denna mamman har legat med magsjuka i natt!!
Men känner mej inte sådär döende å  utslagen som man kan göra ibland av magsjuka.. inte i natt heller.. låg uppe å kolla på flilm ett bra tag, såg just sista twilight filmen, riktigt bra :D Å sen kollde jag på De fem legenderna, en animerad film, oxå den riktigt bra :)
Sen tog ja mej till sängen och somnade men vaknae igen efter ett tag och mådde sådär.. lika bra att gå upp till toan å få de överstökat tänkte jag, sagt å gjort så kom magsjukan strax där efter haha.. men samtidigt satt ja nästan där inne på badrumms golvet å skratta åt mej själv över att jag kunde känna mej så pigg å samtidigt kunna skratta åt mej själv, sjuka människa tänkte jag !! haha
 
Sen har jag typ sovit bort hela denna dagen bara för att jag kunde göra det me gott samvete ;) Har ju inget direkt annat jag kan göra haha!
Men hatar å va sjuk när man inte längre känner sej som det.. har dock inte vågat äta något mer än en sån där liten barn yoghurt som ja stal av Noel som e typ 5 cm hög eller nåt, snor alltid den me banan smak för den e godast ;)
 
Ska väl sätta på nån film å glo på eller nåt nu å invänta min mat leverans som jag beställt av pappa. Bakterie dödande yoghurt å nyponsoppa, å självklart cocoacola, ett måste vid magsjuka ju ;D
 
Så a de e väl så trevlig min helg ser ut..
 
Man borde inte få ha en hylla under borden egentligen..för där hamnar de alltid massa saker som man egentligen borde lägga tillbaka på andra platser men inte gör de ! ;)
 
 

Seegot!

A fy så seg jag är ikväll.. eller har vart hela dagen rättare sagt !!
 
Noel skulle upp tidigt idag me.. men de va nog för han hade lagt världens största bajja i blöjan!! Fanns nog inte mö yta kvar i den blöjan som inte va täckt me bajs, otroligt att de inte hade läckt (intressant va??) haha..
Blev livrädd för de kan va magsjuka som går på dagis.. men de lukta inte magsjuke bajs å han har inte vart konstigt på nåt annat sätt.. men ja har gått å mått små illa hela dagen sen dess nu haha!!
 
Idag har vi även vart en sväng på bibblan, lämnade tillbaka filmerna Noel låna sist och satt å pussla en stund :) Sen började nog Noel bli både hungrig å trött så då var de lika bra å traska hem, tur de e typ 2 min gångavstånd om vi går i Noels tackt :p
När vi kom hem blev de cars makaroner me korv å vitlöksås till ungen.. å han åt faktiskt ritkigt bra här hemma idag!! :D
Undra om de kan va så lätt att vi ska försöka hålla dagis tiderna.. för han åt frukost samma tid som han brukar här på morgonen å sen hade vi fruktstund strax efter 9 å sen blev de lunch strax efter 12 ? :) Kan ju iaf försöka! 
 
Sen blev de vila i soffan, något som denna mamma sett framemot hela dagen haha! Vi sten slocka båda två och sov nog närmare 2 timmar. skönt!!
Men va lika seg när vi vakna iaf.. Körde Noel till sin pappi å ja åkte hem och fortsatte å vila !
Å ja här ligger jag fortfarande.. surt att de inte blev nån träning varken igår eller idag.. men de hade ja aldrig orkat.. Har nån förkyldning som sitter långt in å trycker.. ingen jätte rinnande näsa men e täppt å känner mej gör förkyld!! Hoppas de försvinner fort nu under en vilande helg.. vill så gärna gå på den nya bodypump releasen på måndag !! :)
 
Nu tänkte jag gå och kolla om de finns popcorn hemma, e såå sugen på de. Senast vi va å handla köpte jag 3 st 70% chokladkakor, den me kokos e ju så god! !men nu e ja inte alls sugen på de bara för de haha.. vill ha popisar!!
Sen ska ja krypa ner under täcket i soffan och kolla på sista twilight filmen.. är jag den sista människan me att se den kanske ? haha
 
 
 
 
 
 
 

Vill inte !

Idag när vi vakna kände jag av en jobbig känsla i halsen och något täppt i näsan.. neej något sådant har jag inte tid med å vill inte ha de heller!!
Men sen har de försvunnit helt under dagen.. hoppas de förblir så :)
 
Idag åkte jag på möte på mp direkt efter jag lämnat Noel på dagis.. de gick hyfsat snabbt så passade på att ta mej en solning när jag ändå var i stan å de e billgare innan kl 12 .:) Gick sen å små kolla lite i affärer, alltid gott å kunna kolla själv lite i lugn å ro, ännu roligare hade det var ifall man hade massa pengar att shoppa för oxå ;)
Provade ett par jeans inne på ginas rea, ett par såna där boy friend fit som jag vill ha, sketa snygga!! Men de fanns bara kvar i st 38 såklart =/ Hon som jobba där sa att ja behöver ett par 36 för 38 satt för stort på mej å hela rumpan försvann som i e påse haha. Typiskt!  Men fick bli 3 snygga trosor iaf :)
 
Sen åkte jag förbi city och handla lite fort och sen hem för att laga spenatsoppa me ägg. Mm så gott å va ett tag sen de gjordes här hemma nu :) Efter maten va de bara å traska ner till dagis för å hämta hem min vilding :)
Typ nästan 20 min att få med honom hem idag, han skulle då inte hem utan han skule vara kvar å leka!!
Super kul å skönt att han trivs så bra , men de skulle va trevligt om man slapp tjöta ihjäl sej å att han nångång ville följa me sin mamma hem iaf :P
 
Alltid kul att lyssna på hans påhitt å så där hehe.. matglad de är han verkligen iaf. Idag hade dom haft nån utländskmat rätt, något kött me ris och kall vitlöksås å Noel hade älskat de, 3 portioner hade han tryckt i sej och sen tyckte fröken att de räckte för den lilla magen haha!! Tänk om han kunde äta så mkt här hemma med ?? Men a han äter la upp sej där eller nåt haha !
På torsdagar är dom i en stor lekghall som dom har, typ lite gympasal :P Och där hade dom gjort hinderbana och haft lite övningar idag, super kul tyckte Noel och jag fick se lite kort på kameran när jag kom :)
 
Fick iaf med mej ungen hem och då blev de sofflänge en stund me lite mellis av banan och kokos på..mmm!!
Sen tog vi oss en tur bort till maxi för å kolla ifall dom hade fått in något av alla nya glass sorter som har kommit , men ice, som e lika sega som city alltså.. eller a som hela borås !! :p
Så fick bli nogger glass ist som Noel valde.  Sen hem för å laga lite middag, fick bli korv me ungsrostade grönsaker och vitlöks sås ikväll.
 
Nu sover barnet sen ett tag tillbaka, han va super trött ikväll och somnade i tid strax innan 8 idag :)

Så nu tänkte jag kolla lite bloggar å sen slå över till teven och kolla om de finns något att kolla på innan de blir sängen för mej oxå :)
 
 
 
 
Super kul grej är att få stoppa pengar i sin sparbössa :) Så alla som kommer hit nu måste ha mynt me sej hälsar Noel ;)
 

vart är du??

Nu är jag faktiskt liiite besviken på dej Mr Vår !! Eller ganska så mkt faktiskt.. varför skicka hit mer kyla å snö, ja även om det inte var mkt så var de ändå snö å kallt som fan!!!
Jag vill ha soool, tunnare jackor och converse på fötterna.. när ska jag kunna ha de utan å frysa ihjäl ??
 
Jag va inne och kolla bloggen mars 2012.. å de va lite skillnad mot nu, Noel satt i bara en fleeace tröja eller vårjacka på många bilder.. dock hade det kommit snö den 8 mars, men den försvann lika fort igen å våren var tillbaka på några dagar mhm... Sjukaste va ju ändå att läsa om 27 mars, då hade vi 19 grader i skuggan!?!?
E nog fortfarande chockad över detta haha!
För känns ju knappast som vi kommer få dom graderna i år denna månad? Undra om vi ens kommer upp i 10 plus grader.. de känns lååångt borta iaf !! Man får väl va glad så länge de är lite soliga dagar iaf!! Mhm!!
 
I förmiddags så blev de ingen nytta gjord här hemma.. fast de blev nytta gjord på annat håll ist.
Catrine skrev å sa att hon va på gymmet, men ja tacka nej å sa att jag ska på bodypump sen idag. men sen blev ja sjukt rastlöst hade gör tråkgit å kunde inte sluta tänka på gymmet så jag tog min röv å åkte dit iaf haha! Blev dock inte mer än 40 min på crosstrainern.. men de e ju bättre än inget :)
 
Sen tog jag en tur i knalleland lite fort och kollade.. gick ner till eko för att köpa lite mer galjar så de vi saknade det här hemma å dom hade kvar sitt erbjudande fortfarande på de.
Sen blev de mest hem och vända en timma bara för att sen åka pch plocka upp Noel på dagis :)
Va en ganska så nyvaken kille som satt i frökens knä och lyssna på saga hihi..  Allt hade gått bra även idag och precis som förra gången så äter han kanon bra på dagis ! :D Va så kul när en av fröknarna förklara de när jag fråga ifall han hade ätit bra idag oxå..
Jaa de har han.. När vi hade delat ut mat till alla och jag precis tagit till mej själv och skulle sätta mej och äta, då hade Noel hunnit käka upp all sin mat och bad om en portion till haha!!
Så ja ett litet matvrak på dagis.. e ju kul att han äter nånstans iaf ;)
 
Vi åkte iaf direkt till farmor efter dagis där de blev middag :) Hennes goooda kycklingsoppa och mini plättar.. mums!! Noel va nog fortfarande lite mätt så han peta bara ut sina morötter ur soppan å sen va han nöjd å ville ha plättar ist vilket han åt några stycken iaf :)
Blev så trött efter maten så jag låg å halv sov i farmors säng en timma typ haha, å sen va de dax att åka till gymmet igen för ett pass bodypump !
 
Nu tänkte jag faktiskt strax bege mej till sängen för e ganska så trött !
 
 
Noel för extakt ett år sedan den 13 mars 2012 :D Som sagt, lite skillnad på vädret!!!
 
 
Å en Noel idag me mkt tjockare å jobbigare kläder ! :p Å ändå för lite kläder för att kunna vara ute och leka som på bilden ovanför ! =/
 
 
 
Leka lite i duschen va skoj idag... tills de va dax för å duscha då, gallskrik och panik .. suck!!
 
 
 
 
All in på träning idag !
 
 
 
 
 

Göra lite nytta kanske ?

Nu sitter jag här igen å kidot e på dagis :)  Funderar på ifall man skulle göra lite nytta kanske eller om man kanske skulle se en film eller nåt ist ? haha
Har egentligen massa massa tvätt å vika å lägga in.. men de kanske kan stå där å se jobbigt ut en stund till ?
Måste dock sätta mej å göra nåt test som MP har skickat ut till mej som ska vara klart tills imon, kanske lika bra å göra de nu ist för å glömma de å komma på de imon när jag ska va där kl 9 :P
 
Efter dagis blir de en tur till farmor iaf .. ska dit och äta soppa å mini plättar blir de nog:) Lyx å slippa laga mat idag!
Sen blir de nog ett bodypump pass senare i em. Riktigt seg å benen sen spinningen igår, men e la bara å ge sej fan på de ;)
 
 
 
Dagens finne? 
 
 

Svettigt !

Ligger ner myst i soffan under en filt å halv glor på tv och datorn samtidigt :) Älskar våran soffa!!!

Spinningen va riktigt svettig idag,  och flera gånger tänkte jag att nej nu stannar jag fan för jag tror jag dör, samma tanke varje gång typ haha, men ändå så tar man sej igenom skiten me svetten rinande likt en öppen kran :p men de e ju så sjukt gött efteråt när man gjort de ! :D
Jag har lixom lite hat kärlek till spinning !
 
Imon ska jag be dagis att väcka Noel efter typ 45 min ,för han va inte alls speciellt trött när vi kom hem utan somna  inte innan 9 tiden idag vilket jag tycker är en timma försent nu när han går på förskolan :)
Inte mer än en timma sömn på dagis iaf ! :)
 
Idag kom ett gammalt beroende tillbaka, stekt vitkål, så jäkla gött ju! Me salt på och pytte lite socker, och lyxa även till det me lite matlagningsgrädde idag, men e precis lika gott utan :) !!
 
Ska väl kolla runt här en stund till innan de blir sängen. Kanske kan börja på nån ny bok sen när jag lägger mej ? Läste ju slut den andra idag :) "Innan jag somnar" hete den och den va helt okej. Dock var de det sista i boken som va mest spännande och de va ja tvungen att streck läsa här nu under dagen :p
För på tv går de bara skit idag verkar de som, som alla andra dagar me andra ord :p E ju typ bara mästerkockarna på onsdagar som jag kollar på haha :p Annars är de mest barnkanalen som går på här hemma på teven :p
 

Va hände där ?

Jisses vilken seg tisdag.. eller rättare sagt jisses vilken seg frida idag !
Noel vakna tidigt idag me, strax innan 7, puuh!! Släppa mej upp och fixa frulle till Noel och då kändes de genast bättre :) Vid halv 9 lämnades kidot av på dagis och de va han glad för :)
Hem å slänge mej på soffan me en tallrik turkist yoghurt me jordgubbar å pumpakärnor, så jävla gott!!
 
Hade på nyhetsmorgon i bakgrunden och fortstatte på min bok. Tänkte läsa lite innan jag tänkte städa lite här hemma... kände att ögonen blev tyngre och tyngre å till slut så måste jag ha somnat..typiskt !! haha
Vakna vid 12 tiden.. jaha de va den egna förmiddagen haha !  E verkligen super seg nu förtiden, vet inte varför.. folk säger att de kan va på grund av årtidsbyte.. men vete fan..hoppas på att bli pigg snart igen iaf :)
 För just nu känns de som jag kan sova hur mkt som helst ! :S
 
Vid halv 2 hämta jag upp kidot igen.. han låg fortfarnade å sov mhm.. då hade han sovit i över en timma.. Har sagt att han helst ska väckas efter ca 40 min för att inte va för pigg på kvällarna.. men får väl se hur han är ikväll :) Kanske funkar ändå, han e ju lite tröttare nu i början innan dom nya rutinerna kommer igång :)
Men a blir de problem vid läggning ikväll så är de väckning på dagis som gäller imon! :)
 
Nu sitter vi å glor på byggare bob å inte så mkt mer...  väntar mest på att klockan ska näma sej sex för då ska vi bege oss till gymmet för 60 min spinning :)
 
Idag bajsa Noel på pottan själv igen när vi kom hem från dagis ! heja honom! :D
 

Älskade Noel <3

Till mitt barn:

Den här morgonen. . .
ska jag le när jag ser ditt ansikte
och skratta när jag känner att jag vill gråta

Den här morgonen. . .
ska jag låta dig välja vad du vill ha på dig
och säga hur fint det blev

Den här morgonen. . .
ska jag kliva över tvätten, lyfta upp dig
och ta med dig ut till lekparken

Den här morgonen. . .
ska jag låta disken ligga kvar odiskad
och låta dig lära mig hur man lägger det där pusslet

Den här kvällen. . .
ska jag dra ut telefonkontakten och låta bli att sätta på datorn
och sitta med dig på gården och blåsa bubblor

Den här kvällen. . .
ska jag inte skrika åt dig en enda gång, inte ens det minsta grymt
när du skriker och gråter efter glassbilen
och om den kommer förbi går jag ut och köper en glass

Den här kvällen. . .
ska jag inte oroa mig för vad du ska bli när du vuxit upp
eller fundera lite extra på varje beslut jag har tagit som rör dig

Den här kvällen. . .
kommer jag att låta dig hjälpa mig att baka kakor
och jag kommer inte att stå lutad över dig för att tillrättavisa dig

Den här kvällen. . .
kommer jag att ta oss till McDonald´s
och köpa oss varsin Happy Meal så vi båda kan få leksakerna

Den här kvällen. . .
kommer jag att hålla dig i mina armar och berätta om hur du föddes
och hur mycket jag älskar dig

Den här kvällen. . .
kommer jag att låta dig stänka i badkaret
och lova att inte bli arg

Den här kvällen. . .
kommer jag att låta dig stanna uppe sent
medan vi sitter på verandan och räknar alla stjärnor

Den här kvällen. . .
kommer jag att sitta nära dig i timmar
och missa mina favoritprogram på TV

Den här kvällen. . .
när jag drar mina fingrar genom ditt hår medan du ber
kommer jag att tacka Gud för Den finaste gåvan som givits

Jag kommer att tänka på de mammor och pappor
som letar efter sina försvunna barn,
de mammor och pappor som besöker sina barns gravar
i stället för deras sovrum,
de mammor och pappor som är på sjukhus för att med gränslös sorg
se sina barn lida och för sitt inre skrika att dom inte klarar mer

Och när jag kysser dig god natt kommer jag att hålla dig litet hårdare, litet längre.
Det är då jag kommer att tacka Gud för dig och inte be honom om något mer. . .
. . . utom en dag till



- FÖRFATTARE OKÄND -
 
 

Soppmåndag !

Ligger halv död  i soffan just nu.. lite sådär halvt matkoma ;)
 
Helgen har vart bra iaf... Vi va ju som sagt hos familjen i lördags för final kväll av mello :) Vi fick super god mat och sen baka jag och syrran en kladdkaka fylld me polly.. mums!
Sen knödde vi oss ner hela familjen framför teven me massa gotte... Helt okej låt som vann faktiskt :)

Noel missa dock hela mello då han somna mitt i maten.. super trött å ville inte äta så satte sej i mitt knä ist å helt plötsligt så var de någon som sov haha!
Så va bara å packa in han i bilen sen när vi skulle åka, dock vakna ju han på vägen, men somna om så gott i sängen igen när vi kom hem :)
Men de bästa som hände på lördagen va nog när Noel väckte mej på morgonen å hade super bråttom att få av sej pyjamas å blöja, ja tänkte inte mer på de utan gick ut i köket å börja greja iordning frukost.. men efter en stund så ropa Noel mamma å lätt gör stolt.. å visst hade han rätt till å vara de, min stora kille hade satt sej på pottan å bajsat helt själv !! :D
 
På söndagen var de trippel kalas.. Två farbröder och lilla kusin Cornelia skulle firas :) Bjöds på super god smörgås tårta och världens största bullar till fika :) Noel hade super skoj me alla Thors roliga bilar å blev super arg när vi skulle åka hem och ville hellre vara kvar å vinka bara hej då till oss haha!!
 
På kvällen blev de film kväll här hemma me syster. Vi hyrde två filmer, Hemmakväll har ju haft så man kunde hyra gratis film om man visa upp en bild på fb från deras sida så ja å syrran tog varsin :P
 
 
Idag börja vi dagen redan halv 7.. jisses.. kommer inte ihåg senast vi gick upp så tidigt haha!! Men Noel har börjat vakna tidigare nu när han börjat på förskolan då han somnar tidigare på kvällarna nu igen, oftast redan vid 7 tiden :)
Vi börja morgonen me att släppa ut täcken å kuddar till soffan iaf så drog vi på bilar filmen å sen kunde mamman halv sova medan Noel va nöjd ;)

Vid 10 tiden tog vi på oss och gick ut iaf.. tog oss en promenad ner till knalle och lämna tillbaka filmerna och sen kollade runt lite.. hade lovat Noel att vi skulle gå in i leksaks affären och kolla lite. Å ja där inne blev vi ju kvar en stund haha, dom har en hylla me massa olika coola små bilar för 20 kr, och där fick han välja en och sen gå och betala den själv, så tillslut kom vi väl därifrån. Och då blev de en snabbis in på ica bara å handla lite yoghurt åså bara å sen traska vi hem igen , men fy fan va kallt de va på vägen hem, inte alls skönt å höll på att frysa ansiktet av mej.. va bara skönt när vi kom in emellan alla husen där de inte blåste så mkt och man kände av solen lite mer. E ju strålande sol å blå himmel, men riktigt jävla kallt ute idag!!!
 
När vi kom hem blev de dax å laga mat å vi gjorde de till en soppmåndag igen och testa en ny thaisoppa typ :) Blev riktigt gott och tog bara några minuter å laga till. Tummen upp från Noel oxå, men hällde inte lite mjölk i hans tallrik då soppan va ganska så stark och då blev de toppen :)

Nu ligger Noel och vilar å ja ligger här jämte å bara tar de lugnt. Får se va som händer sen. Funderade på att åka ner och träna sen, men nu e jag inte lika hundra längre hehe. Känner mej jätte seg i kroppen så får se, vill ju köra 60 min cykel imon..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagens mamma i militärgröna leggins (älska den färgen till våren) och en go klänning ifrån Svea :)
 
 
 
 
Glad unge som skulle få gå ut :D
 
 
 
 
Inte alltid lätt å få ungen å sitta til å kolla in i kameran ;)
 

Video Noel :)

 
De e inte lätt å komma ihåg allt :p
 
 
 
 
Som sagt den andra Gustaf filmen gick hem den oxå.. men a man får inte filma haha ;P 
 

Final kväll :P

Sitter just nu i soffan å väntar på att sista maskinerna tvätt ska gå ner och hängas. boring!! Eller ska ja va ärlig så tycker jag inte det är speciellt tråkigt att tvåtta haha, de som är tråkigt är att behöva springa fram å tillbaka till tvättstugan.. så hade ja haft en maskin i lägenheten så hade det inte vart några problem ;p
 
Idag på fm så åkte vi iväg på lite loppis i sandared jag och Noel. Jag fynda lite kläder till Noel, lite t-shirt å linnen till sommaren blev det och Noel fynda ett gäng bilar.. mer än så blev de inte.. Va ju så sjukt mkt folk så man stod mest å trampa på varandra där inne så de blev bara jobbigt tillslut. Noel sköte sej iaf gör bra ända tills vi nästan skulle gå hem.. då blev de gallskrik bara för han fick en kaka men inget glas saft haha.. sa att han fick välja innan vi skulle gå å då valde han kakan, men sen när vi gick ner för trappan så ångra han sej tydligen stort å de hörde nog hela lokalen :)
Men a kanske snåljåp mej a betalar inte 20 kr för en torr liten kaka å ett litet glas saft till e tvååring!  Då kan ja lika gärna gå å köpa en hel flaska saft för 20 kr i affären, tycker de va ett överpris på på lte jävla saft till kidsen ;)
Men ungen blev nöjd när han fick låsa upp bilen och åt sen sin kaka nöjd och lugn i bilen :p
 
Väl hemma blev de att sätta igång me tvätt å sen äta lunch. Sen har Noel kollat på Gustaf 2 filmen å han tycker den e lika kul som ettan å skrattar högt flera gånger :p Själv låg jag å läste så länge, har fastnat i en bok nu, kommer inte ihåg senast ja läste en bok så de va väl på tiden.. ja gillar ju å läsa, men de måste va någoit som jag fastnar i.. någon som har något boktips?? :D
 
Noel åkte iväg me sin morfar för ett tag sen för att få köpa sitt egna lördags godis.. Han fick nämligen en 20 lapp i veckan av honom som han va så stolt över och har sparat den i sin egna jackficka å idag äntligen skulle han få åka å handla godis för den. Han höll i den själv å vek ihop och öppna den flera gånger haha. Oj så stolt han va :)
 
Så idag laddar vi för mello final :) Ja å Noel har ju vart nere hos familjen varje lördag som Noel har vart hemma, dom andra lördagarna har jag tyvärr missat de, eller a ja har väl helt enkelt inte kollat för jag har haft annat för mej :)
Men va ju kul att Noel va hemma nu när de va final å allt :) SÅ de blir go middag nere hos familjen sen.
Så ska väl få klart tvätten å sen åker ja väl ner dit oxå :)
 
 
Den stolta killen å hans egna peng :P
 
 
Bästa fyndet enl Noel som han fick av Barbro som vi sprang in i på loppisen :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Helg igen.

Denna vecka har gått både snabbt och långsamt.. men nu helt plötsligt så sitter man här å de e fredag igen :)
 
Idag var Noels sista inskolnings dag iaf, å ja den har väl gått lika bra som dom andra dagarna å personalen kan inte annat än å hålla med om att Noel är ett ritkigt förskolebarn haha :)
Idag hade han fått vara med när dom va ute å de uppskattas ju av den lilla röjaren .. Stod å grävde i sanden när jag kom :) Hoppas all is försvinner snart då gården är väldigt begränsad nu när de e is överallt å dom inte kan va överalt, men de e ju bra att dom tänker på säkerheten först :)
Noel blev iaf suuuper ledsen när han förstod att han bara skulle gå in å ta av sen overallen för att byta om till jacka å gå hem. Stora krokodil tårar innan han tillslut tog ner sin lilla docka och natta honom i dagis påsen där han får nana tills han kommer tillbaka nästa vecka :) E ju himlans kul att han trivs så bra att han gråter när han ska gå hem ist för när jag lämnar honom.. men visst är de lite tufft å se honom gråta så för han så gärna vill va kvar å leka, man vill ju bara säga att jaja spring du in å lek då, samtidigt som man gärna vill ha med honom hem :p
 
Påvägen hem tog vi oss en sväng in på bibblan, satt där å läste lite böcker och pussla lite :) Noel fick välja en hög me böcker att låna hem och sen blev de två filmer oxå, helt onödigt egentligen då vi kollar nästan alla filmer över nätet å har inte ens kopplat in dvd än haha, men han ville så gärna å blev så glad när han hitta Gustav 2 filmen å sen filmen om den lilla ångbåten som ja helt tappat namnet på nu :p
 
Sen hem för lite lunch å vila, envis unge vägra äta och satt bara å ropa där mot kylen. Tillslut öppna ja å fråga va de va han ville ha,..Hallonkräm??? Eh japp de va de.. han skulle alltså doppa sin pasta gratäng i hallonkräm!!
Men ja varför inte, de fick ju honom iaf att äta upp nästan alltihopa som fanns på tallriken så ja låt då ungen doppa de i sin jäkla hallonkräm!! haha
 
Sen va de givetvis dax för fredags träning me syster, bodypump som vanlgt på fredagar ;) Pappa S kom och plocka upp Noel nere på gymmet för att åka och kalasa lite :)
Så denna mamma fick äta fredags middag ensam idag oxå, men ja de gjorde väl inte så mkt, då fick ja ju iaf äta ifred å utan kladd i hela vardagsrummet haha ;) Blev fyllda pita bröd me kyckling kebab, mkt gott å enkelt !
 
Nu tänkte jag sätta på nån film eller nåt som jag säkert kommer att somna till då jag gäspar redan nu ;p
 
Ja undra om de va gott..ja kommer nog inte å testa ;)
 
 
Våran stiliga lilla fabror Noel :D
 
 
 
 
Ungen somn vaktar godis skålen med sitt liv.. han skulle inte ha fler men då skulle banne mej inte hans mamma ha de heller.. ehh vaa ?? haha.. De fick iaf absolut inte stå på bordet.. utan den fick ja sno tillbaka sen när han väl hade somnat ;)
 
 
 
 
 
 
 

Kockarnas kväll !

Har precis sett klart på Sveriges mästerkockar, tacka fan för webb tv :p Träningen ligger ju lite sent på onsdagar så då brukar vi va hemma precis när de börjar å då känner man ju sej inte direkt för å sätta sej i soffan svettig å hungrig haha!
 
De gick bra på dagis även idag.. jag var kvar en liten stund för att sy fast karrborre grejen på hans docka så den skulle bli klar. Sen sa jag till Noel att mamma går en sväng å att ja kommer sen, inga konstigheter alls där utan han vinka glatt hejdå och fortsatte bröta runt igen. Skönt att han verkar trivas så bra redan :) Så inskolningen förkortas ner till bara denna veckan ist för 2 veckor som va planerat från början men tanke på att han e typ färdiginskolnad nu på två dagar haha. Men vi kör två dagar till å sen börjar vi med hans riktiga tider nästa vecka :)
 
Sen har vi haft Madde på besök här under eftermiddagen. Vi satt i köket å tjöta en massa å Noel sov bort större delen av besöket haha. Men då fick ju vi tjöta ifred iaf å jag fick smaka på en god kaka som hon hade gjort, en nyttig kaka var de visst hehe, något egen gjort som jag ska sno recept på sen :) Brukar oftast bli lite pepp efter jag träffat madde så hon just nu är där hon går all in för sin träning å mat, å då är hon en bra pepp källa å har roliga ideér åså när de kommer till recpet :)
 
Å ja träningen blev de ju sen även för mej idag. 30 min spinning + 30 min cx.  Får se hur gött sega benen är imon då de blir spinning igen då jag kände av gårdagens pass i benen idag ;) 
Men det är kul och jag behöver den fettförbränningen man får av spinning + att benen å rumpan får sitt oxå ;) 

Va en ganska så trött kille ja hämte upp på barnpassningen sen, å han va enda barnet kvar å då hade de inte vart lika kul tyckte han, men när ja kom hade dom precis byggt koja å grejer:p
Och sen blev de lite sura miner när han inte fick köpa nån dricka när vi skulle gå.. men a man kan inte ge me sej varje gång :P Men blev på lite bättre humör när jag sa att han kunde få välja vilka frukter han ville nu när vi skulle åka å handla.. han ropa äpple i bilen hela vägen haha :P
Men i affären valde han även banan, jordgubbar och kiwi :p Och vi lyckades faktiskt ta oss igenom affären utan kokodil tårar för man inte får köpa godis på vardagarna. Brukar va lite små tjafs om de i affären ibland, men idag gick de helt smärtfritt å han va super glad över din frukt å en lite smoothi på såndär påse som finns på barnavdelningen ;D
 
När vi kom hem så gjorde min lille kille mej sååå stolt!! :) Han gick å tog av sej sina byxor å sa sen att ha ville byta blöja.. men tog inte på sej en ny på direkten utan gick å satte sej på sin potta, å ja visst fanns de lite kiss där i när han reste på sej.. åååh duktiga killen!! Å han tyckte de va super skoj när man fick töma pottan i toan sen :P
Tänk va de kan ändras från dag till dag, bara senast förra veckan blev han såå arg varje gång ja nämde ordet potta å han tryckte den lång in i ett hörn på toan :p Till att nu bajsat på toan å kissat på pottan helt själv :D
Tänk att man som förälder kan bli så glad för lite kiss i pottan !! ;D Å tänk så glad plånboken skulle bli om vi kunde va blöjfria till hösten kanske ;P haha
 
Nu ska jag krypa ner å glo nån film å försöka sova.. vi har ju ingen sovmorgon nu länge när de gäller att komma upp till dagis.. kl 8 ska vi va där å både ja å noel är inte gör pigga på att gå upp när klockan ringer haha.. idag fick ja nästan dra upp han ur sängen !! :p
 
 
Mys ♥
 
 
Blev en nyttig kvälls mat iaf..å de va sååå gott!! Skulle egentligen gjort wook ikväll men när de fanns kycklingar kvar i värmeskåpet på ica blev ja såå sugen på de. Den kyckligen som ligger där inne e ju godast, sådär så den bara faller i sär när man tar i den.. mmm!!! Den som brukar ligga i kylen å va kall kan jag oftast tycka e ganska så torr å tråkig.
 
 

Spinning ben

Ligger här i soffan å gäspar, men är som vanligt för pigg för att kunna somna .. Noel snarkar här jämte...Vi har blivit rikitga latisar å har bosatt oss i våran soffa typ haha! Hoppas verkligen på en tapetering i sovrummet snart så man kan få ordning där inne, för just nu trivs ja typ inte alls där inne.
 
Benen känns som dom cyklar fortfarande.. idag var de riktigt jobbigt på spinningen haha, svetten rann precis som att någon stod me en slang å duscha mej. . men riktigt skönt å nöjd med mej själv efteråt :p Så high five för mej å syrran!
Sen tog jag en snabbis förbi vågen bara för att.. 1 kg upp sen förra veckan.. what the fuck ! Hoppas de kan va nån muskel som har svält lite eller nåt haha ;) Men nje de tror ja icke efter den helgen som jag hade ;) Men de e bara å köra på!
Man blir ju taggad av personalen på gymmet iaf när dom var och varannan minut i passen påminer en om att sommaren snart är här haha !!
 
Ni är ju faktiskt en liten hög som har hittat tillbaka in hit ser jag .. men ni e förbannat tysta :p
 
På tal om något helt annat så har faktiskt herr anti potta börjat finna ett litet intresse för den där pottan :p
Förra veckan så baja han ju på toan för första gången helt själv. Va ju både en stolt mamma å pappa å son då ;D
Sen så har de inte vart mer med de lixom... Sen nu ikväll när han sa till att han ville byta blöja, för a de har han iaf börjat säga till om själv nu, han pekar på blöjan å säger byta :p .. så ville han inte ta på nån ny på direkten utan tänkte nog lufta sej själv lite haha.. så fråga ja om han ville kissa på toan, fick svart nää.. tog då fram pottan å fråga om han ville sitta lite på den då.. å trott eller ej de gick han banne mej med på haha, han vill aldrig sitta på den annars utan brukar oftast bli riktigt arg på mej när jag tar fram den! Men nu satt han där en stund, dock kom de varken kiss eller baj, men det finns ju ett intresse nu iaf :)
 

Gose unge...

Sitter här i soffan å myser me kidot just nu :) Vi har mumsat lite glass å kollat film.. Han ska sitta jätte nära å e sådär mysig bara å ska kramas å så hihi.. å från ingenstans så knyter han sin lilla hand å strycker den över min kind å säger Min mamma !! Älskade unge du vet hur man värmer ett hjärta !
 
Idag hade vi första inskolnings dagen på dagis.. Va där i en timma å lekte. Alla barnen har en varsin docka som man sätter upp på en tavla varje dag när man kommer, den dockan ska föräldrarna göra :) Så idag fick ja pyssla ihop en docka till Noel, blev la sådär snygg men Noel gillar den nog haha ;D Man hinner ju inte göra överdrivet mkt på 45 min, men de blir nog bra iaf :P
Noel fick va å leka me dom andra barnen och känna på omgivningen mest bara...
Imon ska vi testa å lämna själv redan å förhoppningsvis e inskolningen klar på fredag redan :)
 
Annars har vi inte gjort sådär jätte mycket idag... men ska strax hoppa i tränings kläderna för att åka å köra denna veckans första pass som blir 60 min spinning.. Noel verkar taggad på att få åka å leka han oxå så de e ju bra :P
 

Mååndag !

Ny vecka här nu då, å lite nya rutiner ska börja ! :)
 
Idag var ju första dagen på nya dagiset :D Dock bara ett litet kort besök för att få kolla in lägget och få lite info och papper. Men av de vi fick se idag så verkar de toppen. Fina lokaler och bre personal uppfattade vi de dom :)
Noel va inte sen med att kolla in hyllan med bilar och satte sej och lekte direkt. Sen va han lite blyg  å skulle gärna hålla mej i bener när vi gick runt, men i varje nytt rum så släppte han för att gå in och kolla va dom andra barnen gjorde :)
 
Imon blir de att vara där en timma för att sen utöka lite efter hur Noel tycker att det funkar. Hoppas på att kunna hålla inskolningen på en vecka då förra inskolningen gick på ca 2 dagar:) Men vi får väl se. . tror inte det ska vara några problem iaf :)
 
Sen åkte Noel för att umgås me sin mormor och moster en sväng medan jag gick på ett möte, en liten arbetsinterjeuv va de, får la se om de leder nån vart :) hoppas kan man ju alltid...
Sen åkte vi hem och lagade mat, idag blev de fisk och rotfrukter i ugnen :) Sen va vi så trötta båda två så vi gick å la oss på soffan å kolla film, å efter en stund hade vi somnat båda två haha !

Så a de blir en lite senare kväll här idag, men snart blir de sova för en lille.. han sitter just nu och grejar me sin speldosa som består av två figurer me grodor som har magneter på sej så dom kan dansa på den :)
 
 
Å en dagens mamma.. go kofta som ja tror att dom fortfarande rear ut på gina :)
 
 
Innan är vi laga mat innan..aa noel ska ju alltid hjälpa till såklart hihi.. så försvann helt plötsligt en potatis å ja undra vart tusan den tog vägen.. fråga noel efter en stud å han visa glatt vart han hade gjort av den haha, den hade fått ett eget hus :p
 
 
 
 

En Mustasch ? :)

Idag köpte jag och min syster ett varsit halsband .. kanske man kan kalla de för syster halsband då när de e likadana ? En tönt söt grej lixom haha :p Sen att det är en mustasch vi kommer ha dinglandes runt halsen är ju en annan femma haha ;)
För övrigt så finnt de så galet mycket fina vår nyheter där inne nu så skulle behöva vinna på lotto för att kunna få allt jag vill ha.. men kanske kan börja med ett jobb me en bra lön ?! ;)
Blev dock lite peppad innan träningen när jag provade ett par snögga jeans.. i st 26 haha.. trodde aldrig ja skulle få upp dom över röva.. men jodå, dom gick upp både över bena å rumpa haha.. men sen gick dom dock inte å stänga, va nån cm kvar där ja.. haha.. men a man blev ju lite peppad att man ens fick upp dom å dom satt snygg om de inte var för att knappen va upp knäppt hahhaa;) MEn e la bara å kämpa vidare ! 
Först bodypump å nu en fet godis skål.. hell yä!! ;P
 
 

Fredag it is !

Fredagen e här och lugnet har lagt sej.. sitter själv hemma å bara tar det extremt lugnt just nu. Va nere och träna me syster innan.. sen fixa mat här hemma för att krypa upp i soffan å bara glo film å nu är även godis skålen frame placerat precis här jämte mej i soffan ! ;D 
 
Idag körde vi pappa till hans buss vid lunch för å vinka av honom.. han åkte till sälen för att glida runt vasaloppet.. vi hejar på han för 5;te året i rad :D Undra om man själv nån gång skulle ställa upp haha.. hade väl ramlat ihop redan efter start linjen :P
 
Imon blir de iaf vin kväll me min älskade Sandra.. min underbara vän vad jag är glad att jag har dej!! Hoppas på att vi får lika kul denna gången som förra gången :D
Skulle egentligen varit i Norrköping hos min älskade Helena som har sin 25 års fest imon. men tyvärr räckte inte ekonomin till denna månaden för den resan.. riktigt surt :( Har inte setts sen hennes 24 års fest nu. Saknar den människan galet mycket !! Men får hoppas dom stora pengarna börjar rulla in snart, för så jäklar är de Helnet å Fritte som gäller igen :D
 
Nu tänkte jag fortsätta kolla på min Maria Wern film som jag påbörjat men tog en pause i för att gå och fixa till i köket efter matlagningen :)
Hoppas ni där ute har en mysig fredag kväll oxå :)
 
Min galet söta son igår när vi skulle åka på kalas hos farmor :D
 
 
Riktigt gött väder idag oxå.. älskade sol.. å då är de Mr Ray ban som gäller ;D
 
Redo för lite bodypump !