Äppleträd

Efter att få äpple kvistar hit hem idag så ville jag ju me ha en trädgård att kunna odla i.. men de har jag ju inte.. så då får man va kreativ ist och bygga sej ett äpple träd på något annat vis haha;) Ni vet ju att jag hållt på att virka små äpplen, de skulle egentligen blivit en äpple gilang eller vad de heter som skulle hängt på väggen... men nu hänger dom i ett äpple träd här i köket ist ! ;) haha
Vi hitta lite svart tejp hemma hos farmor å då kunde jag testa min ide, å ja de blev ju ganska så festligt här i köket må jag säga ! ;D

Nu ska jag ha så kul att jag tänkte ta tag i disken å sen får vi se vad som händer här näst.. kanske gör om vargsrummet till en åker.. vem vet ;)


Gul-svart från mitt fönster.

Puh vilken stressig morgon de blev haha.. vakna runt halv 10 tiden å skulle sen bara blunda lite till, de vet man ju hur de går ;P vaknar 5 över 11 å kommer på att mitt zumba pass börjar halv 12 !!
Kan säga att så fort har ja aldrig fått på mej tränings kläder ;P Men ja jag gav mej faktiskt iväg å tränade zumba i en timma :P Tur jag inte är en sån människa som är vrålhungrig på morgonen haha!
Va länge sen jag va på zumba nu, men de va helt okej idag, va ingen av dom "lärarna" som jag brukar ha.. men men...

Sen hem å duscha fort för att åka upp me bilen till pappa, som vi tyvärr inte fick ordning på idag heller utan de får vi lösa i veckan ist :) Farmor va där oxå på en fika. Sen  klippet jag och farmor lite i pappas äpple träd , å med mej hem fick jag massa fina grenar som nu har blivit vå påskris :)


Idag är de allsvensk premiären, så borås har bombaderats av massa djurgårdare, usch haha !;)
Så om 20 min börjar en stor match borta på arenan, så när jag kollar ut så ser jag bara massa gul-svarta människor nu :D Undra hur många 1000 de är som ska gå idag :) Blir nog mkt folk idag iaf :)
Heja Elfsborg !!

Själv pillar jag lite här hemma nu, väntar på att gå ner å byta tvättmaskin igen... sen kanske ja tar en tur upp till farmor och äter och kollar på hennes nyrenoverade badrum :P
Det är sol idag, men blåser ganska så mkt och är inte alls speciellt varmt å gott.. usch ja vill ha tillbaka värmen!!
I natt snöa de till och med lite, men inget som lämnade några spår efter sej på morgonen som tur va.
Jaja vi får väl va glada att de e sol å blå himmel iaf :)



Saknar min lilla toker just nu!!
Här står han å rockar loss för fullt haha.. lite suddig bild då jag satt ute i köket å körde full zoom in på honom me kameran haha :)  Knäppa unge va ja älskar dej!!


Godis vs vin !

Tusan va härligt de va att få gjort de där bodypump passet innan alltså.. för fram till 5 tiden så vart jag inte alls sugen å satt å små sura lite över att jag inte hade avbokat de haha.. men när tränings kläderna väl åkte på så kom suget... å som alltid så var de en jäkligt go känsla efteråt ! :P

Väl hemma så vart jag plötsligt sugen på vin... satt länge å sög på den karamellen.. åkte faktiskt till slut bort till systemet, typ 2 min bilresa ifrån mej haha.. men sen när jag kom hem å hade duschat så blev jag sådär seeeg i kroppen.. så jag fastna framför datorn, och här jämte stod de ju en göttepåse oxå ju höhö, som jag redan tjuv åt av direkt när ja kom hem ifrån träningen haha, bra där!
Så godis påsen vann över vinet idag ;)  hehe

Bädda precis sängen me ny tvättade lakan.. finns de något goare än å lägga sej i de när man är nyduschat?? ;D Så jäkla härligt.. i lööv it!

Ska strax slå mej ner i soffan iaf å kolla lite på idiot programet bb innan jag slår på en film hade jag tänkt:)  På godis påsen har jag tröttnat så går nu över på vindruvor ist.. hade både gröna å röda här hemma ju..mums ;D



 

Normal? Ne varför då ! haha


Egen fredag.

Idag har jag nästan haft hela dagen för mej själv.. de kan oxå va skönt ibland :)
Men jag fick iaf morgonen ihop me min vildning.. eftersom han somna redan strax efter 6 igår så e de klart att man inte tar någon speciell sovmorgon.. så idag vakna virvelvinden till liv redan vid kvart i 7..gäsp! Jag låg dock å drock i sängen till runt 8 tiden medan Noel bröta runt här hemma hehe :)

Vid halv 10 kom pappa S, så på med kläder så begav dom sej till dagis:)  Själv åkte jag ner till stan och gick till arbetsförmedlingen, varannan fredag har dom något som kallas för jobb chansen där å då kommer de folk ifrån olika företag dit å visar upp vilken personal dom söker. Jag prata med två företag som jag ska kontakta närmare här hemifrån :)

Sen blev de en snabb solning och sen direkt hem för å byta tvätt i maskinen.. satt sen här och va rastlös å funderade på vad jag skulle hitta på.. hade inte alls någon lust till å städa hehe... så gick ut i solen en sväng och gick bort till knalleland... gick bort där ginas utförsäljning var och idag va de nästan inte en kotte där :) Dock väldigt utplockat! Men jag lyckades fynda mej en sjukt snygg klänning som jag nu bestämmt att jag ska ha på lilla Rebeccas dop bara för de hehe, 25 kr :p  Sen blev de en snygg tröja ett par shorts, strumpbyxor, trosa å sockar, allt för 135 kr :)  Kul att göra något fynd iaf :P  De e första gången jag är på deras utförsäljning, har aldrig orkat gå dit å slås innan haha.. men nu när de nästan inte va någon där efter att alla gamar har vart där i två dagar så kändes de okej ;)

Nu e jag hemma å tar de ganska så lugnt.. håller på att laga mat.. idag blir de spenat soppa me ägg.. så jäävla gott haha! :D
Å sen runt halv 6 tiden så blir de ett pass me bodypump.. sen ska jag bara gå hem och halv dö i soffan hade jag tänkt :) Fick hem den nyaste twilight filmen från lovefilm här om dagen.. å ja har ju faktiskt inte sett den än, efter som man är ;)

Simon glömde sina solglajor här innan..klart man måste testa höhö! ;)




Hm.

Nu har jag äntligen lagt in bilderna på kläderna vi köpte för vårat Hm present kort :)
Som sagt vi delade lika ;) hehe.. Inte ofta de händer!  3 grejer var blev de :p  Mina tränings byxor har ni ju redan fått se hihi.. älskar dom fortfarande, men ångrar att ja inte tog en st S  ist för M efter att ha tränat i dom nu.. men men..

Jackan e den ni har sett på honom på ex dagis korten :) Den e kanon fin å mjuk å go innuti, perfekt nu till våren :) Han har ju en typ skaljacka ifrån lindex oxå, men alltid bra å ha två vår jackor :)

Sen fortsätter vi att bunkra t-shirts :)


Dagis dag 3 :)

Då var dag nr 3 gjord på dagis :) Den var ganska så lik gårdagen.  Vi kom dit vid 9 efter en skön promenad upp genom skogen till sjöbo:)
Idag var de bara 6 barn me Noel, resten är hemma och är sjuka.. undra om vi blir attackerade av dagis bacillerna snart? De torkas iaf näsor för fullt på dagis..uscha! :p
Noel va väl inte jätte intresserad idag heller av att sitta stil å lyssna vid morgon samlingen ;p
Men de gick om man höll fast honom emellan åt hehe. Lättast är väl när dom sjunger, de tycker ju han är kul:) Sen tycker han de va ganska så intressant å lyssna på bu & bä boken idag me.

Sen var de fri lek, och Noel bröta runt och utforska bland alla nya saker och va gärna me dom andra barnen :) Känns skönt att han verkar komma bra in i gruppen så fort, både me barnen och fröknarna :)
Det var samma visa idag när vi skulle gå hem att nej här ska vi inte alls gå haha.. han ville så gärna vara kvar på gården och leka me dom andra som då gick ut.  Satt väl kvar en stund och njöt i solen så han fick vara med en liten stund iaf :) Till slut satte jag en arg kille i vagnen och traska därifrån iaf ;)

Imon är de pappa S som ska gå med, de går nog lika bra de :)


Dagis dag 2 :)

Även denna dagen gick jätte bra :)  Dom har verkligen en jätte bra inskolning och ser Noel hela tiden. På ena vägen i lekrummet sitter de massa skölpaddor me barnens namn och födelsedag, idag satt ävens Noels namn där på en egen sköldpadda, så ja dom är snabba me dom där små detaljerna :)

Idag var vi ju där en timma tidigare, så idag starta vi kl 9 :) Då är de typ morgon samling, då sitter alla ner på golvet framför en tavla, något Noel kommer få öva på haha, han fick sitta i mitt knä idag å den mesta av tiden fick ja hålla fast honom ;) Men han börja inte gråta som tur va utan tjöta mest å ville komma loss :p
Iaf så börja dom me att sjunga gomorgon sången, å sen har dom en liten väska me små kort i där alla barnens namn och synbol är på, som jag skrev igår så fick ju Noel en fjäril ;) Självklart fanns hans namn å kort redan me där oxå :)
Så då drar dom ett kort i taget och börjar me att teckna figuren på teckenspråk,  något som jag tycker e ganska kul att dom lär sej på dagis :) Dom har teckenspråk till fler grejer på dagis och använder de väldigt mycket:) Sen vänder dom på kortet så man ser vilken de är, och dom flesta barnen visste faktiskt vilket kort som va deras, många redan när dom teckna de på teckenspråk :) När ens namn kommer så får dom komma fram och sätta upp sitt kort på tavlan.
Sen var de dax att sjunga lite, de tyckte Noel va skoj, musik älskare som han är ;) Och sen lästet en bok me Bu&bä och samtidigt som läsningen användes mycket matematik, som oxå är en grej som är ett av teras teman nu, så de räknas väldigt mycket, ex grejer på sidorna i boken :)
Efter bokläsning så fick alla barn komma fram i tur och ordning att ta ner sitt kort på tavlan och lägga ner de i väskan igen.  Nu var de dax för frukt stund, idag var de päron och banan bitar. Noel fick i sej en liten banan bit och sen va de inte så intressant mer, va ju bara en timma sen han åt frukost och de fanns ju mkt annat som han ville titta på, så han satt mest å försökte ta sej ur stolen. Men nej man får inte gå ner förrän alla är klara, vilket är bra :)
Sen är de egentligen dax att gå ut och leka, men Noel ska inte börja gå ut förrän nästa veckan :) Så han fick vara kvar inne + att dom behöll några till barn där inne så han inte skulle vara själv.
Då var de fri lek som gällde... å han sprang runt och utforska och lekte me dom andra barnen. Dom har en plats ruchkana som går ner i en sån där lekpöl,  den e popis hos Noel, den har dom för att öva motoriken, att få klättra upp och lära sej att sätta sej på rumpan själva :)

När klockan slog 10 var de dax att gå hem igen,  Noel blev än en gång besviken då han trodde han skulle få vara ute på gården och leka me dom andra.  Så stod kvar en stund och prata me fröken P som va ute på gården me dom andra så Noel hann leka en liten stund iaf :)
Sen stod han utanför å skaka galler innan jag tillslut fick bära honom därifrån.. så dagis dag nr 2 fick även den tummen upp av båda två !


Morgon.

Här ringde klockan kvart över 7 idag.. puh ! Dock va vi lite sega å låg kvar å drog oss en stund, vilket gjorde så vi inte kan gå upp till dagis utan vi får ta bilen haha.  Kasst av oss! Jag hade hellre gått, men då hade vi behövt gå kvart över och 10 över så vart vi precis färdiga me frukosten.. så jaja.. vi får gå igen imon ist :)
Så nu sitter vi mest å väntar på att klockan ska ticka på så vi kan åka : )

Noel verkar ha vaknat på ett toppen humör iaf.. röjer runt här som den lilla duraselkanin som han är, och smilar upp sej som en liten sol mest hela tiden :)
Annars vet jag inte vad vi ska hitta på mer idag.. vi får väl se.. vädret verkar bli bra idag oxå :D

Nu känner jag att även morgon bajsen är gjord så får väl ta tag i de nu då haha.. skönt då slapp vi den på dagis ;P




Älskart!

Tänk att man kan va på ett mycket bättre humör pga vädret ? :) Om det är sol å blå himmel när man vaknar så är de inte alls lika jobbigt å kliva upp ur sängen :P
Men vad jag har hört så kommer inte lyckan vara länge.. de går rykten om snö som kommer in efter helgen.. what lixom?? Vi har till och med lagt undan vinter grejerna nu!! blää!! Men sjukt att de kan vända så.. men e väl bara för man blivit van vid våren nu, e ju ändå bara slutet av mars... vilket de verkligen inte kändes som idag.. tempen stod på lite över 19 grader i skuggan så de va alltså upp mot 25 grader i solen när vi vart i parken, jisses va varmt de va där.. å inte hade ja nån keps me till Noel så stackarn fick ha mössan på sniskan ist för å skydda sej mot solen haha :P

Vi promenerade iaf upp till dagis idag, tar väl ca 30-40 min beroende på hur fort man vill gå här ifrån :) Riktigt gott å starta dagen så. Sen hem å käka lite fort bara.
Vidare till stan där de blev arbets interjeuv för mej som nog gick hyfsat bra, bara hoppas behovet börjar rulla in snart igen bara, verkar stå stil på dom flesta ställen i borås just nu =/
Sen gick ja å möte upp mamma å Noel i stadsparken där de lektes för fullt.. han satt å grävde me några andra kids när ja kom :)

Vi vart kvar där ett tag till iaf å bara njöt av de fina vädret, även om de va lite varmt, va ju inte direkt så man var sommar klädd hehe :)
Gick till donken å köpte en mjukglass sen oxå.. mums ! Traska sen bort till knalleland, vi gick in och kolla en sväng på myrorna, mormorn fynda fin fina leksaker till Noel,  får ta kort imon , vilket jag även ska göra på Hm kläderna, gjorde aldrig de idag å när ja tänkte göra de så var de så mörkt ute redan å då blir de så dålig bild.  Sen blev de en sväng till eko för mamma skulle kolla en grej, köpte ett påsk ägg till Noel, får se vad vi fyller de me, men blir nog ingen stor grej av de, ser ingen anledning att fylla ett påskägg me massa grejer i till en 1 åring som ändå inte förstår inebörden av de, e ju inet lika stort som julklappar direkt hehe : ) Men något litet ska han ju självklart få :)
Gick även in å kolla Bokia där dom nu har halva på halva, blev en bok till mej å en till Noel :) Där träffa vi även på Noels farmor, Noel va dock inte på prathumör efter att ha haft fullt ös hela dagen :P men kanske han träffar henne i helgen ist när han e hos sin pappa?:) Dom har precis kommit hem ifrån grekland så hon va brun å fin.. gottit !: )


Väl hemma va de typ dax för sängen för toker, å somna, de gjorde han fort :D Själv ställde jag mej å stekte köttbullar, hoppas dom uppskattas imon av herren:)
Sen blev de tv kväll med desperate housewives och sen idiotprogamet bb ;)   Nu är de dax för sängen.. dagen börjar ännu tidigare imon då vi ska vara på dagis redan kl 9. Puuh.. hehe.. men skönt att få inte lite rutiner på livet igen:)

Svettig liten kille i parken :)




Dag 1 på dagis!

Som jag skrev lite snabbt innan så var första dagen på dagis mycket bra, verkar både jag och Noel tycka:)
Vi var ju i och för sej bara där en timma idag, men hade Noel fått bestämma hade han nog gärna vart där några till hehe.

När vi kom dit så va hela Noels avdelning ute på gården och lekte, Noel blev överlycklig och sprang dit direkt och trodde han skulle få leka me andra barn och få gräva i sanden.  Jag hälsade på fröken P, hon som jag har haft telefon kontakt med flera gånger, verkar lika trevlig irl som i telen :)
Sen blev vi möta direkt i dörren av fröken N som skulle vara me oss, vissade Noels hans plats som dom redan hade fixat, han hade även redan fått en synbol (alla barnen har varsin), och hans hade blivit fjäril haha, hade passat bättre me en grävmaskin eller nåt ;)  Så han fick hänga av sej på sin plats och ställa skorna på sin sko plats där dom även där redan hade fått upp Noels namn :) Tycker jag va riktigt bra gjort eftersom de blev helt bestämt senast igår att han skulle börja idag, så de har dom fixat iordning bara sen igår :)
Sen fick vi komma in i lek rummet där Noels fick så lös , medan jag fick massa info av fröken där hon gick igenom hur allt var uppbyggt på förskolan å vad deras planer var och att dom brukar ha olika teman åså, just nu är de Bu & Bä figurerna :) Sen satt hon och lekte me Noel och jag satt mest bara med i rummet, Noel hade typ glömt av mej haha.. hade mkt skoj me fröken N,  roligast va att få kassta boll me henne, ungen skratta så han nästan föll ihop haha.. kul å se att han faktiskt gick ihop me dom fröknarna han ska vara med, hoppas verkligen de fortsätter i samma stil :)

När de va dax att gå blev han än en gång besviken av att han inte skulle få vara på gården å leka hehe.. han ville inte alls gå därifrån utan jag fick bära ut honom ifrån gården under armen haha!!
Så vi ser nog fram emot dagen imon båda två :)  Inskolningen är två veckor på hans dagis, lite långt kan jag tycka, men men :)  Så kommer inte lämna honom själv förrän nästa vecka utan kommer vara med varje dag nu, utom på fredag, då ska pappa S följa me ist :) Han vill ju me se hur de funkar å ser ut, å Noel ska ju ändå till han på fredag å S e ju ledig då, så då fick han ta fredag :)  Helst ville väl han vart me nu, men eftersom han jobbar natt, så e han ju hemma å sover vid den tiden som inskolningen är =/

Men vi ger iaf tummen upp för dagis än så länge !:)


Snabbis

Bara inne me ett snabb hej nu.. e hemma å slänger i mej lite mat, Noel får ta lunch låda då han ligger å sover nere i vagnen :) hihi.. tröttsamt å va på dagis kanske ? ;)
Iaf ska vi traska till staden snart och möta upp mormorn som ska leka me Noel i parken och jag ska iväg på en arbets interjeuv :)

Kan säga att första dagen på dagis idag har gått super bra. Kommer skriva mer om de ikväll ! :)
Han vägrade iaf att gå därifrån haha


Bästa köpet!

Vi tog oss en tur inne på HM innan idag när vi var i stan för å handla upp vårat present kort :)
De blev faktiskt grejer till både MEJ och Noel hehe.  Tänka sej att de inte bara va han som fick något nu i kläd väg :P

Mitt bästa köp idag blev lätt ett par nya tränings byxor.. maaj gaad va mjuka dom är.. helt sjukt goa! Vet unte hur många gånger jag smekte mitt ben när jag hade på mej dom hahah!!
Hade jag haft massa pengar hade jag köpt på mej ett helt lager  :P
Dom va så jävla bra så dom får ett helt eget inlägg me bilder höhö! Resten av grejerna kan ni få se på imorgon när jag fått kort på de.

Haha lägg märkte till de lilla huvet i hörnet som bara måste va me :p

Jisses vilken sketen spegel man hade helt plötsligt haha.. får nog gå å torka av den nu :P

Iaf bästa brallorna ifrån HM för 199:-


Dagis.

För mej heter de dagis även om jag vet att man ska säga förskola nu förtin, men de gör inte jag :P
Iaf så har de ju vart lite fram och tillbaka om när Noel ska börja pga att hans dagis håller på att rivas å ska göras om, och att dom då är i andra lokaler just nu.  Detta skulle då vara klart till efter påsk nu, detta va första förseningen å vi skulle då ha han hemma tills dess eftersom jag ändå inte jobbar nu, men nu har de blivit ännu mer försenad så flytten sker inte förrän i maj,  och så länge vill vi inte vänta ifall att de är så att jag börjar jobba.  Så nu bestämde jag me dagis i telefon idag att vi kör på som de va sagt ifrån början, nästan iaf. Han skulle ju börjat idag egentligen.. men nu börjar han imon :) 
Blandade känslor, men just nu mest bara spännande faktiskt :)  Tänk att datumet är här som vi ansökte om för typ 6 månader sen.. jisses !! Stor kille nu hihi :)


Jag ska snart hoppa in i duschen iaf så vi kommer iväg ut snart. Först ska vi gå till tråkiga arbetsförmedlingen och prata, men sen har jag lovat Noel parkhäng då han leker me sina uteleksaker just nu haha.. just nu klipper han "gräset" här i köket ;)  Sen har han kört runt me sin grävmaskin och sen surat lite på mej för jag fortfarande inte har tagit bort nätet på hink setet, men de e för jag vill ha me mej mer än bara en hink sen när vi ska gå..annars lär vi få springa runt i hela lägenheten å leta sandleksaker sen;)


Våfflor i solen.

Ännu en bra dag ute i solen ! :) Man börjar vänja sej nu å går bara å hoppas på att de inte ska bli kallt å regnigt :P  Men som de verkar så ska vi få njuta av några dagars sol till :D

Idag vid lunch åkte vi iaf upp till morfarn då han skulle fixa lite me min bil..dock blev inte allt klart pga att visa saker inte blev som de skulle, men vi gör ett nytt försök me de nästa helg ist :) Pappa vad iaf snäll å satte på sommar däck, ute i god tid i år :) Ett till steg närmare sommaren, först sommar tid å sen på me sommar däcken ;)

Ja å Noel passade på att leka uppe på lekplatsen tills han blev trött och gick in och vila.
Vid 1 tiden skulle vi vart borta hos M i våran mamma grupp där vi var ett gäng som skulle ses för grill å lek.  Vi blev lite sena eftersom Noel sov.. men vid halv två ville jag inte vänta längre, så va elak mamma å väckte Noel som då hade fått sova en timma iaf :)
Gick bort å lekte me dom andra.. Noel va lite tröttis i början å satt å gosa me Sara hihi :) Myspojke!
Men sen blev de fart på honom å de både grävdes å åktes ruschkana :) 



Efter vi vart där å lekte i lite över en timma så var de dax för mej å Noel å traska vidare ner till stugan där pappa å dom andra hade samlats för våffel lunch i solen :)  Gott gott !  Noel åt dock bara en halv våffla, han kanke va lite mätt fortfarande efter att ha stulit en stor korv av Agnes pappa hihi ;)
Men de lektes iaf me nya gräsklipparen å grävskopan (fast enl agnes pappa så får man inte kalla de för de :P Men nu kommer ja inte ihåg va de hete bara för de, sorry coffe ;) haha )
Sara var nämligen så snäll å köpte me sej lite fina grejer till Noel när hon vart på ullared i fredags.. Så gräsklipparen fick han av mej, tidig påsk present kanske?:P Men sen fick han då även en grävskopa (ja nu säger jag att de heter så iaf:P) å sen ett set me massa gräv leksaker utav Sara.. såå snällt!! ♥



När vi kom hem blev de mat för Noel å sen plötsligt så dök farmor upp, ett litet överrasknings besök :) Så va väl tur vi var hemma :)  Noel skulle självklart visa alla saker i sitt rum å hur man byggde me duplo:P själv passa jag på att diska å dammsuga å svabba av köks golvet :)
Vi tog sen bilen efter farmor till city å handla samtidigt som hon skulle göra de..  Noel fick åka sån där kundvagns bil, skoj tycker han, mindre skoj tycker jag då den vagnen e så sjukt jobbig haha.. men e väl roligare för honom å åka runt i den medan vi handlar antar jag ;)

Ska faktiskt förska komma i säng om en stund.. E bara dom tekniska sakerna som står på sommar tid här ännu, så kollar jag på klockorna på väggen så är ju kl bara 10 just nu hehe.. blir helt förvirrad här hemma ;)
Så var de faktiskt innan när vi kom hem å Noel va gör trött.. kolla på klockan å den står på halv 7, å ja tänker att nej du kan inte gå å lägga dej redan. . men efter en kvart kommer jag på att klockan faktiskt då vart halv 8 egentligen:P Så blev faktiskt välling å sängen å han sten slocka :P Kul ifall jag skulle försökt hålla han vaken en timma till haha :P





Cool kille!

De vart en solig dag idag me minsan !:)  Looovely!!  Vi tjejer skulle egenltigen tagit en fika hemma hos Marie idag.. men de blev inställt så jag och Madde traskade ner till stan ist och satte oss i stadsparken och käka glass !:)  Gott gott ! Madde fick njuta i solen och jag fick njuta emellanåt när jag inte sprang efter tok Noel :p Han ställer sej nämligen gärna längst ner av ruschkanan å klättar upp där hela tiden å då blockerar han ju för alla andra, de bryr dock inte han sej de minsta om ;)


Tjena tjena !;)

Kom igen då, åk då din fegis ;P

Efter park häng ett bra tag så traska vi mot knalleland för vi skulle byta ett par av Noels skor å madde ville me kolla på skor:)  Tygskorna passade tyvärr inte på Noels fot, dom va alldeles för jobbiga att ta på, här ska de gå fort att ta på skorna, de tycker både Noel å mamman ;) Så vi bytte till ett par nya ist, likande dom vi köpte på emmaus för ett tag sen, men dom e ju toppen bra, å dessa är mer lagom då dom andra är en storlek förstora, så nu kan dom få ligga ett tag tills foten har växt i dom ordenkligt ist :)

 

Noel somna i vagnen på vägen från stan, men bar me han upp i lägenheten när vi kom hem, vi låg och gosade i sängen bland all sand som följde me Noels byxor upp haha.. efter en stund så hade vi somnat både två, oj då ;)

Efer vi piggnat till och fått i oss ltie mat så åkte vi upp till morfarn som skulle kolla på våran bil, dock tar vi de imon ist då de skulle hinna mörkna innan han skulle hunnit klart me den.  Då har vi blivit lovade våfflor oxå.. mums!

Noel kolla lite när morfarn greja i garaget å spana in morfars motorcykel, men sen när moster kom så gick vi upp till lekplatsen som är precis ovanför huset ist :)

 

Tycker faktiskt de är lite kul att de står en spinrock i bakgruden i buskarna.. what the fuck lixom?! haha

 

När solen gick ner så blev de ganska så kallt, så vi åkte ist upp och hälsade på hos farmor !:)

Där fick vi saft å bullar, eller a Noel fick mjölk :P De tycker jag faktiskt är godare, men jag gillar inte min farmor mjölk då den är laktos fri, de smakar ju för tusan inte mjölk ;)

Just nu sitter ja å funderar på ifall jag ska gå å lägga mej å glo på en film ist.. börjar bli trött av å sitta här nu, ända lyckas man alltid sitta kvar :p

 

 


Skuuur! :)

Detta blev alltså dagens sko köp till Toker ifrån hans snälla mamma å pappa ! ;)
Dom skorna me lite turkost på är samma modell som han har haft som vinterskor fast dessa då självklart inte är fodrade å dom har vi ju vart super nöjda me så de va ett självklart val :) Å sen som svarta va oxå riktigt bra, dom har han invigt redan nu ikväll. Å ett par tygskor e ju alltid bra å ha, speciellt till Noel som blir så jäkla varm om fötterna så lätt :P Inte ens 400 kr för 3 par skor är mkt bra tycker jag :)

Fina fina stumpor me ugglor å sen me bilar å lastbilar :)

 

Hur söta är inte dessa små mini foppisarna då :D Noel fick dom av sin mormor i onsdags när vi sov där :) Sen pimpa hans moster S till dom me två små figurer som hon haft på sina hehe:p

Min hand ser sketa stor ut, men a de e nog skorna som e ganska så små hihi.. han va ur söt när han hade dom på sej :P

 

Å jag vet ju vad jag och Noel ska göra på måndag..hoho.. orkar inte trängas bland alla galna löne människor i helgen ;P

Tack Hm;) Eller a e väl mej själv jag ska tacka kanske haha

Å hur bra är inte den oranga lappen.. handla för 600 å få 100 kr rabatt, blir ju perfekt! ;)

 


Vår på riktigt?

Idag kan man verkligen säga att de varit vår...så jäkla skönt!! Man har lixom bara gått runt å njutit hela dagen lång : ) Är våren här på riktigt nu ? :)

Det blev  som jag skrev innan att vi traskade till stan :) Morfarn ringde när vi vart på väg ner, just då stod vi och kollade på post bilarna, Noel fastnar alltid där haha!  Han gick hela vägen bort till knalleland själv, sen blev de tvångs åka vagnen då vi aldrig skulle kommit till stan annars :P
Va hur skönt som helst att gå ner, fick till och med ta av mej jackan å gå i tre kvarts tröja ner å så varmt å skönt de var,  vart närmare 20 grader i solen idag : )

Vi möte iaf morfarn i stan och  Noel blev glad att slippa vagnen igen och få gå :)  De blev en lunch på subway idag, första gången jag käkar en sån macka, å de va ju riktigt gott :)
När morfarn skulle tillbaka och jobba så gick vi till åhlens och köpte såpbubblor, de har Noel aldrig fått testa innan.  Där möte vi även upp mormorn + pojkvän,  Noel fick ett par strumpor av mej å ett par av mormorn bara för denna veliga mamma inte kunde bestämma sej å bara ville köpa ett par haha :)

Dom följde sedan me oss till parken där Noel fick leka av sej. Dock va inte bubblorna speciellt intressanta.. kolla typ 2 sekunder å sket sen i dom totalt haha, så får testa en annan gång igen :)
jag och Noel blev kvar en bra stund även efter mormorn och F gick :)  Noel tyckte de va super skoj, å grävde en massa i sanden, så han höll sej mest i sandlådan hela tiden, han har verkligen fastnat i de där me å gräva i sanden nu :) Så tror att någon kommer bli väldigt glad nästa gång han ska leka me flickvänen Agnes, för jag vet nämligen att de finns några överraskningar hos dom hihi ;)
Sen åktes de en massa ruschkana ? Vart tog rädslan vägen lixom ? Fick han mersmak efter åket me pappan igår kanske ? haha.. Han va iaf hur lycklig som helst, dock tröttna mina armar efter typ 20;de åket haha!

Noel började bli trött iaf så började röra på oss ist å tog inte så jätte lång tid innan han sov :)
På vägen hem stanna vi på skopunkten igen då vi hade kollat in lite skor där innan vi gick ner till stan.
Rådfråga lite med hans pappa, men han litade helt på mej å min smak skrev han hehe, så jag fick välja vad jag ville så fixa han pengar sen:) Bra deal tycker jag höhö!
Noel fick iaf 3 par nya fina vårskor. Perfekt att ha nu när de snart är dagis dax! Lägger in bild på ett eget inlägg sen ist.

Blev en snabbis hem för att sen bege oss till morfarn och lämna av Noel och plocka upp en syster. Vi åkte och körde ett bodypump pass,  jobbigt men kul. Sen hem till dom igen där vi blev bjudna på en god kyckling grej.. mums :)

Nu har jag precis kollat på idiot programet big brother, och tycker dom gjorde helt rätt i att slänga ut sipan, de var väl på tiden !! Pinsama människa!!!
Sitter även å trackar min syster på fb me massa länkar på massa snygga converse skor som vi både nu sitter och dregglar över ;) Fanns huuur många som helst som vi skulle kunna tänka oss på våra fötter haha.


 

Åka till mofarn :)

 

Vadå är jag smutsig?


Blåbär&Hallon.

Här har vi kickat igång dagen för ca 1 timma sen :)  Genom fönstret såg vi direkt blå himmel och soool! Så ja idag blir de ute lek!! :)  Vet dock inte riktigt vart än, men kanske traskar till stan och leker i stadsparken eller nåt. .får se vad som händer :)

Vi har sörplat i oss varsin smoothie me blåbär och hallon till frukost:) + gröt å macka för noel så han e nog mätt nu hehe :)
Just nu åker han runt här på sin bobycar...e nog snart dax att få testa att åka ute på den :P Kanske får ta me den upp till pappa nån dag så han kan få åka lite där på vägen, e ju inte så bra ställen å göra de på här utanför oss... men han gillar verkligen sin bil :P
Nu klev han av och tog morfars stora resväska ist, de är oxå en favorit grej här hemma just nu, å även när den finns uppe hos morfarn haha.. kör runt på den hela tiden, kul me en väska me hjul ju ;)
De är så kul å bara sitta å kolla på honom i smyg ibland när han leker, för han är verkligen i sin egna lilla värld när han håller på att greja ! :D



Pappa dag.

De blev även en bra torsdag !:) Två riktigt bra dagar på raken, kan ju inte bli bättre ?! ;)

Ställde mej iaf å laga potatis och kassler gratäng innan, blev gör gott å även godkänt av Noel, tur de ;)
Han satt där då kleta en bra stund, han fick käka utan kläder men sluta till och med att blöjan fick åka av när han va klar för de va massa sås på den haha! Han hann iaf käka upp lagom tills att pappa S kom hit :)
Då blev de på med kläder och sen gick vi ut i sooolen.. jisses vilket underbart väder de vart idag, så varmt i solen att man inte ens behövt jacka ju :) Vi skulle ju bort till leos och leka, Noel kan ju allt själv nuförtiden, enl honom själv iaf ;) Så han skulle ju givetvis gå själv.. å så stolt han skutta fram där me mamma å pappa, shoa efter bilarna och tjöta på sitt egna språk :p  Meen ja dom små korta benen går ju inte riktigt lika fort som våra vuxna ben gör så till slut så fick de bli vagnen sista biten iaf, å där gick noels värld under, krokodil tårar rann för kinderna å livet va piss.  Som tur va var detta glömt när vi kom fram haha!
De blev lite lek, men Noel tyckte inte de va lika kul idag då de knappt va några barn där alls, förståligt me detta väder som va idag.. men han busa iaf runt me sin pappa en stund, fick testa på cykel rummet, å de va ju bra att dein te va så mkt kids där idag för då var de ju helt tomt där :P Å sen blev de även åka ruschkana en gång me pappan,  han har ju vart rädd för de varje gång. Men inget skrik idag inte,  ska man alltså behöva ta me sin pappa dit för att kunna åka de? ;)  Kan kanske va för pappan tog de ganska så lugnt å bromsa in lite på farten, vilket inte denna mamman e så bra på, nej här kör vi stört lopp ner så de riktigt vänder upp och ner på magen haha!! ;)

Efter ca en timma så traskade vi iaf hem i de goa vädret igen.  Blev på med tränings kläder för mej direkt och sen jogga bort till gymmet, ute i sista sekund som vanligt haha.
Pappan å sonen lämna jag här hemma så dom kunde få leka grabblekar eller nåt :p
Blev iaf cykel 45 aktivo idag, jädrans jobbigt idag me.. när kommer min kondition ?  haha.. Svettades som en gris å va typ helt blött i huvet när jag kom hem.
Hitta iaf två pojkar sitta å bygga dublo på golvet.  Sen skulle Noel spela lite apa då både mamma å pappa var där, knäppa unge, men som vi älskar dej :)

Sen blev de att vinka av pappa som skulle hem å sova lite innan de va dax för han å jobba. Noel fick lite beslutsångest å visste inte om han skulle vara mammig eller pappig, så grina lite emellan oss. Som vanligt gick de bra å få vinka i fönstret sen :)
Vi satte oss sen för å käka kvällsmat, Noel kleta ner sej me ägg så va behövligt me en dusch, skräcken som vanligt. Jag behövde ju me duscha, så satte hans matstol utanför duschen medan jag duscha å han satt glatt utanför å käka russin å visste inte alls va som komma skulle.. fyy va arg han blev på mej när ja lyfte in hans stol i duschen sen å duscha av han.. skrek som en galning under dessa korta minuter.. men alltid mysigt att få gosa sen i soffan.
Fick ett snabb besök av morfarn å moster Hanna sen oxå..

Nu får jag väl försöka ta och sova snart jag med, Noel somna runt 8 tiden lutandes mot mej i soffan innan efter hans välling, de va mysigt :) Så lyfte faktiskt över han i min säng bara, så får väl krypa ner jämte honom sen : )hihi


Noel shopps.

 

Förra veckan så hade många butiker lite olika rabatter, ex så hade kappahl 25% på ett helt köp å Hm 10% osv.  Stjärnbyxorna köpte vi dock för orginal pris bara för dom e ju såå snygga :) T-shirts hade han 2 st i sin garderob så de behövdes nu till sommaren, Hm har riktigt bra pris på sina, 50 kr st :)

 

Å här e fynden igår. Pyjamasen blev jätte bra även om den e lite stor nu då den e från barnavdelningen:) Noel har nästan aldrig body längre utan mest tröjor, men täntke att de e bättre me body på dagis sen nu när de fortfarande e lite kallt ute, när dom e ute så de slipper dra in rygg å mage på honom när han e ute i jacka :) Kepsen har vi kollat på ett bra dag, hoppas han vill ha på sej den i sommar, för just nu vääägrar han keps!! haha

 

Alla köp ihop fick vi för ca 500 kr :) Bra tycker jag !


Toppen onsdag.

Åh vilken bra dag vi hade igår !:)  Bara kul hela dagen hihi !

Våra fina vänner Sara å Agnes skicka sms å fråga om vi ville parkhänga i solen.. eh a men självklart ! ;D
Så va bara å fixa till sej lite här hemma, å sen sprang vi bort till knalleland först för skulle kolla på en kortärmad pyjamas till Noel, fick lite beslutsångest väl på lindex då mumin pyjamasen är så fin, men nej vi vill ha två delad denna gången å blev även kortärmad, pefekt. Passsade på när vi ändå hade en fin rabatt ;)
Sara å Agnes hade tänkt samma sak och hade oxå gått lite i förväg till knalleland haha, så vi mötes upp där ist å sen traska vi mot stan för att parkera oss i annelundsparken.  Kidsen tyckte de va riktigt skoj där å de är verkligen en toppen lekplats, så de lär bli mer parkhäng där :) Tyvärr förvann solen just när vi kom dit, så de blev lite kallt för mammorna, men barnen verkade dock inte klaga :p
Baka sandkakor och rev runt i lövhögar :)  När vi började röra oss hemåt igen så sprack de upp igen me blå himmel å massa sol, typiskt haha!

Väl hemma så var de bara att packa väska till Noel å sen fixa lite käk å sen svida om till lite snyggare kläder :) Körde sen ner till mamma å lämna Noel där å traska sen ner till stan och möte upp mina snygga mammor ;D De va jag, Sara, Katarina och Helena igår.  Vi körde en afterwork på brasseriet, riktigt god mat å go dricka till en riktigt bra peng !:)  Å de va super trevligt!! :)  Massa skratt å tjöt, å tro de eller ej, men vi prata om massa annat å inte bara barn å sånt haha, även om dom fick vara samtalsämnet lite ibland oxå ;)  Men ja verkligen en toppen kväll som vi säkert lär göra om fler gånger:)

Eftersom jag ställt bilen hos mamma så sov jag där oxå. Noel hade haft de skoj me moster å mormor iaf och sov gott när jag kom hem runt halv 10 :)
Nu tänkte jag ställa mej å fixa lunch här medan Noel ligger å vilar : )  I eftermiddag kommer pappa S och leker me oss på leos lekland å sen får dom två leka medan mamman går å tränar :)



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Cykel

Jag kunde inte hålla mej innan utan de blev så att ja drog på mej tränings kläderna å sen fick Noel åka upp å leka hos min farmor :)  Det blev idag cykel 60 min activio.. jisses vilket jävla pass.. ja som tyckte vanligt cykel 60 min va jobbig.. detta va ännu värre haha.. hallå blod smak i munnen.. men som alltid, fan va sköönt när de va gjort !:)

Noel hade haft de toppen hos farmor, käkat en massa som vanligt, han äter alltid som han inte hade något stopp när han e där haha.. hade fått i sej både fruktsallad, macka me leverpastej å ägg å allt var de nu va haha :p
Vi blev iaf kvar där ända till kl 10 då jag var tvungen å kolla på desperate housewives :P

Nu ska ja nog strax krypa ner i sängen... vi har inga planer imon på dagen.. funderar på ifall man kanske skulle ta en promenad bort till ramnaparken å kolla fåglar, får se vad de e för väder imon :)
Jag längtar ju mest till kvällen då jag ska iväg me mammorna å käkat gott hehe.. har kollat menyn flera gånger men kan fortfarandei nte bestämma mej för vad jag ska käka haha!! ;D


Som sagt, går mycket hellre själv än å åker vagn :p  tills man ser en grävskopa, den går de ju inte att gå ifrån ;)


Fick bli regnjacka å gummistövlar idag.. å helt överlycklig över grävskopan på andra sidan haha!

Tänk att han såg den, ja hade missat den totalt ifall inte Noel hade börjat shoa hej vilt :P


VILL!!

Gud vilken slö dag vi har haft idag.. för slö!!  Finns alldeles för mycket energi kvar som måste göras åt på något vis.
Vi har nästan bara vart hemma idag.. blev en sväng bort till affären innan bara , men de räknas ju knappt :P Noel fick gå halva vägen dit bort själv, gör stolt.. hade väl säkert orkat hela om de inte vart för att efter halva vägen så var de en grävmaskin på andra sidan stora vägen, å där va vi ju tvugna å stå å glo a ja vet inte hur länge haha.. tillslut trött jag å han fick åka vagn under protest ;)
Min son har verkligen blivit helt såld på grävmaskiner och traktorer just nu, där efter kommer de bilar och lastbilar haha :)  Så ja motorintresset har han verkligen ärvt av sin far ;)


Sen kom gudmor Marie på besök en sväng, vi tjöta å drack hallon å blåbärs smoothie =) Noel va en riktig liten mes å va helt plötsligt jätte blyg haha.. gör mammig va han :)
Men sen verkade han trött igen, trotts sovmorgon till halv 11.. mhm... så vid 20 över 2 sov han igen å sov fan till 20 över 5!!!!??? haha
Även jag hann vila en stund me han.. vilket jag egentligen inte hade behövt, men de va så mysigt :P

Därav massa enerig kvar just nu..ville gå gääärna gått på bodypumpen idag, men den va full =/
Så funderar starkt på att gå och spinna 60 min halv 8 ist :P E gör sugen så de får nog bli så hehe!
Noel kommer ju säkert va pigg ikväll så han kan säkert va hos sin mormor en timma.. behöver ju ändå åka däråt för den där jäkla filmen som ska in på bibblan :P


Två gamla godingar som e me i de nya bodypump passet !! ;D De e klart man blir tränings sugen!!

Manian – Ravers Fantasy - Manox Radio Edit

Voodoo & Serano – Blood Is Pumping



Inga toner.

Ingen sånstund blev det idag.  Jag vakna nämligen klockan 10, å vi behöver gå hemifrån halv ifall vi ska hinne i tid hehe :)  För ja här har vi inte hört några klockor, hade ju ställt mobilen på halv 9 för att vi skulle komma upp i tid, den har varken jag eller noel hört:p
För ja går man å lägger sej sent så vaknar man sent... Noel sten sover fortfarande, undra när han har tänkt att gå upp? :)  Men den morgon trötta mamman tackar för den sovmorgonen ;)

Dock gör de inte så mkt då de e piss väder ute så hade inte vart så kul väder att gå ut i allafall.. vart tog solen vägen som skulle vara här idag?  Jaja vi får väl hålla oss inne. .måste dock iväg till bibblan sen iaf kom jag på då vi har en film som måste in där idag.. ååhh!!

Men jaja de får vi ta efter Marie vart här !:)


Just nu :P


 


Jävlans kväll.

Idag ville min son inte samarbeta me mina tider.. suck säger jag bara.
Va jätte trött när vi åkte ifrån mormorn, så blev in å käka lite välling åsås... men sen kunde man ju inte sova.. va ju tvugen å kolla lite på sina leksaker, å ja visst gör så..  Men när klockan sen passerat 9 så börjar mamman bli lite trött på de där.. ett försök igen, men nä inte nu heller.. va ju tvungen å va uppe å sjunga å kolla på när mamma gjorde mat... ett försök igen, men nä inte nu heller... va ju tvungen å va me när mamma käka sen å sno både ägg å korv.
Jaja till slut somna han i min säng när jag ändå låg där å kolla på tv.. skit unge!!! :p De är iaf tur han inte är sur å gnällig när han e uppe, då är de la okej :)  Mer jag som blir irriterad av att inte få varva ner en stund själv på kvällen.. men men :)  De e tur man inte har så många av dessa kvällar :p

Idag har vi även vart en sväng hos våra vänner i Sandared, alltid trevligt å ses ! :)  Tänkt till sommaren så kommer nog Noel å Liam kunna leka lite bättre ihop. Just nu är de mest att känna lite på varnadra å sno varandras leksaker :) hehe


Sen ikväll har jag vart på bodypump , som släppte den nya releasen idag, så nu är alla låtar utbytta å allt e nytt ! :D  Va riktigt bra denna gången oxå :) Goa låtar å gött trött i kroppen efter passet. Som de ska vara :)
Så ja de e fortfarande favopasset å kommer köras på torsdag å fredag igen.. imon vet jagi nte riktigt vad jag ska träna än, ville ju kört pumpen, men den va redan full... funderar på cirkel då katarina hade skrivit att hon skulle på den, men de beror helt på hur länge vi leker me gudmor Marie imon :) Hon ska komma hit å leka me oss imon efter vi vart på sång stund :) Hon saknar noel så hon håller på att spricka snart haha :P
Hade velat köra spinningen, men den e ganska så sent.. så ja vi får la se :)  Vill köra något iaf eftersom de inte blir någon träning på onsdag.. får då ska jag ut å käka gott me några av mina fina mamma vänner.. kan inte säga det en gång för mkt, men åh vilken bra mamma grupp jag hamna i, eller a vilka fina mammor jag hitta i gruppen kanske är bättre å säga då vi var så stor grupp å är ju inte ens hälften jag umgås med :p


Nu blir de väl att glo runt här en stund på datorn å sen får man väl försöka sova ! :)


Kärlek när den är som bäst!



♥♥♥


Hallloooj !

Denna söndagen har mest gått åt till å sitta på röven å kolla runt i lägenheten på saker som jag borde göra :)  Livet e gött ibland !
Ne men va duktig å la in alla kläder som inte låg i garderoben.. ofta dom burkar ligga utanför den ;)
Städat Noels rum.. bra å passa på när han inte är hemma då de kommer se ut som ett bombnedslag redan ikväll där inna.. skönt å titta in i de i några timmar när de e städat iaf ;)

Men eftersom jag vart lat hela dagen nu så får ja väl gå å röra lite på fläsket nu då..  ska strax bege mej till gymmet å möta lill syrran för å köra ett spinning pass å sen ett core pass.. hörde jag hurtiga familjen ? ;) haha

Kör bara!


Ful-snygg.

Idag testar ja att ha på mej en kjol jag köpte för ett tag sen hehe.. den e sådär ful snygg så blev ett måste köpa begär direkt på den haha ;D

 

Åh va ja vill ha en annan spegel å bättre ljus!!!


tjej kväll.

Igår var de alltså tjej kväll :)  Härliga underbara tjejer vad jag älskar er :D !!
Vi vart iaf hemma hos Marie,  den ena galnare än den andra haha.. många skratt blev de.. ett skratt förlänger ju livet,  å me alla skratt ja får me dom så kan jag nog leva i en all evighet ;D

Vi körde beer pong..  vi ska dock komma ihåg till nästa gång att ha lite annat hemma å dricka.. nu körde vi me vin, cider och öl haha, ja en härlig blandning ;) nästa gång får de nog bara bli öl ;)
Men skoj var de iaf :p  Sen massa tjöt å musik å ja en trevlig tjej kväll helt enkelt.
Vid 11 tiden så traska vi iaf ner mot stan för en sväng på krogen.. va riktigt trevligt där igår faktiskt.. annars är jag inte så mycket för krogen, är ju oftast förfesten som är roligast tycker jag.

Kom hem å kunde inte sova så satt nog upp till runt 5 tiden haha.. men vakna faktiskt redan vid 11 idag å efter lite vatten mådde ja precis som vanligt.. skönt de :)
Nu har jag precis käkat lite åså.. ska dra på mej lite kläder strax å gå bort till knalle å köpa en blomma då de vankas kalas i eftermiddag för en av mina farbröder som fyllt 25 :)

Ha en bra lördag folket.


Oh vilken laganda ! ;D höhö


På lat sidan...

Dagen började väl inte riktigt som planerat. Vi hade tänkt att gå till gymmet på morgonen me Sara å Junie, men nehe vi vaknade inte i tid hehe.. Noel väckte mej 5 min innan Sara skrev sms, typiskt oxå!!
Så ja vi gick väl upp efter en stund och käka frulle i lugn och ro å sen blev de en dusch för mamman å kläder på båda.. längre än så har vi väl egentligen inte kommit... vi har suttit å lekt i Noels rum, eller a han lekte å ja virka ett äpple ;)

Vi funderar på att ta oss bort till knalle en sväng iaf :)   Vid 3 tiden ska Noel åka till sin pappis iaf.. Ja fråga honom innan ifall han skulle åka till pappa idag, så börja han klappa händera, så ja han tycker nog de ska bli kul ;) haha

Själv ska jag umgås me mina bästa tjejer idag över några glas vin hemma hos Marie!!  Skoj! Va ju ett tag sen vi gjorde något sådant nu, våra scheman lyckas typ aldrig gå ihop tråkit nog. Vi e alldeles för dåliga på att ses.. speciellt alla ihop.  Men ikväll så ! :D


Så här ser denna mamman ut idag :)




Plätten.

Ikväll beställde Noel plättar till kvällsmat !  Så ja de de gjorde vi ;) hehe.. han älskar pannkakor/plättar å även dom där majsplättarna vi brukar göra :) Min lilla plätt hihi.
Han tryckt iaf i sej hur många som helst, sluta räkna till slut då han satt å käka medan jag stod å stekte hela tiden.. de e väl de som är de tråkiga me plättar, en jäkla massa stekande å de tar sin lilla tid :P

Just nu e jag sketa trött å funderar faktiskt på att gå å lägga mej snart haha ! Men ja de kan ju vända fort:P
vet att ifall jag somnar nu så kommer jag vakna i natt ist, är ju inte van vid att sova så många timmar hehe, tror inte min kropp behöver de varje natt eftersom jag vaknar mitt i natten ifall ja går å lägger mej så här tidigt :p

Funderar på att påbörja ett nytt äppla i min virkning... ni får se sen vad jag håller på me ;)

 


Fika.

Sitter just nu här ute i köket å surfar lite, Noel ligger och tar sin vila just nu :)
Har satt på en potatis på spisen till honom å sen värmer vi på lite av grytan jag gjorde igår kväll, hoppas han gillar den :)

Idag är de inte alls något fint vårväder ute.. mer som en tråkig höst dag ute faktiskt, grått å regning.. blä!
Så idag blev de ingen ute lek.. vi har än så länge bara vart hemma.. Noel har röjt runt som vanligt å vänd upp och ner på hela lägenheten känns de som haha.. Jag har busat me honom å sen virkar äpplen haha:D

Noel tycker de e som skönast när man får vara helt naken.. han e inte så mkt för kläder å sånt ;) Idag när ja satt i köket å han stod inne vid teven,  man ser ju direkt in dit så stod han helt plötsligt å drog av sej blöjan oxå haha... hur skönt som helst tyckte la han.. så ja han fick la springa omkring här naken då;)
Mej gör de inte så mkt om han kissar inne faktiskt, de e ju faktiskt inte mer än att man behöver torka upp de.  Han har iaf inte lyckats baja inne än som tur är :p men han brukar bajsa på ungefär samma tider varje dag så man har ju lite små koll på de där ;)

Efter vi har ätit så ska vi sätta oss i bilen å styra den mot Jonna å Joel för en fika å lek :)
Undra ifall man får se om pussas idag igen hehe ;)


Parkhäng.

Egentligen borde jag ligga å sova för länge sen.. men nehe... har nog gått in i fas två nu.. va gör trött innan, är trött fortfarande men kan inte sova.. suck!! men ska göra ett försök nu igen tänkte jag.

Nu när de e så gott väder ute så har de inte blivit mkt inne häng, därav den dåliga bloggningen oxå:)
Idag har vi haft en riktig toppen dag ihop me bästa Sara å Agnes! Å vad vi e glada att vi träffat dessa fina människor.  Tänk att Noel å Agnes låg på BB ihop, kollade tv ihop åså ;) haha.. Tänk att vi sedan fann varandra i mamma gruppen.. helt toppen ju :)
Hoppas verkligen inte man tappar kontakten sen bara för jobb å allt sånt drar igång sen. Våra kids ska ju leka ihop jämt för att sen bli förälskade i varandra å gifta sej.. japp här e allt planerat in i minsta detalj ;)


Iaf så traska vi till stan i vårsolen å köpte garn :D Ja här ska de virkas.. höhö!  Denna kvällen har jag virkat två mongo äpplen, de första ser helt knäppt ut å helt fel storlek, å de andra blev helt okej men ser ändå konstigt ut på slutet, men går nog å dölja me bladet å stjälken.. de blir lixom inte helt runt utan stolparna fortsätter ju uppåt i slutet :S Gaah. Behöver verkligen en virkar kurs hos Sara ;)
Sen för att pigga upp barnen som vart snälla å shoppat garn me mammorna (tanterna höhö) så blev de parkhäng i stadsparken idag igen :)  De sluta me att Noel stod å galskrek för a ja vet inte riktigt vad, övertrötthet blandat me trots?  haha.. Han slocknade iaf ganska så fort i vagnen;)

När vi gick hem så gick vi förbi knalle fort å fixa vantar till barnen å sen tog vi oss den första mjukglasen för i år, å ja de tyckte väl båda våra små gotte grisar va gott :)

Nu ikväll så blev de ett pass bodypump + ett core pass på gymmet å Noel hade mormor häng. Hämta en trött kille som slockande direkt efter en flaska välling.
Själv ställde jag mej å laga en as god köttgryta.. stod å puttra länge på spisen.. mums.. å sen bråkat lite me den där virkningen då å sett på sveriges mästerkock.. blev reprisen vid 12 även denna onsdagen..

Ja oj de blev ett längre inlägg än vad jag hade tänkt mej.. skulle egentligen bara in å säga hej å godnatt ;)


Bästa kidsen:)


Stadsparken.

Innan idag fick vi spontant besök av morbror Coffe :)  De tyckte Noel va kul :p  Vi hörde nån som kasta sten på fönstret,  å där nere stod en morbror hehe!
Han kom upp en sväng och tjöta å fika lite.  Underhöll Noel en sväng medan jag diska, eller a han hjälpte honom å käka lunch å sen fick han visa sitt rum en stund :P

Eftersom det fortfarande var varmt å soligt ute så tog vi på oss kläder och traskade till stan för att leka en stund i stadsparken :) Mycket uppskattat av den lilla herren som sprang runt och utforska en bra stund.
På vägen hem tog vi oss en titt inne på vilage, och jisses va mycket fint dom har fått in till våren!!!! Så härliga färger, va mkt som skrek KÖP MIG, men nää de finns tyvärr inte pengar till de just nu =/  Ge mej ett jobb!!!  :P
Sen traska vi hemmåt innan solen skulle försvinna.  Vi kom hem runt halv 7, så har blivit mkt ute lek idag:) Å jag har fått två promenader till stan fram och tillbaka :)

Väl hemma så blev det ett bad, som absolut inte var popis idag.. så de roliga me bad har inte kommit tillbaka än.. vet inte vad man ska göra för att han ska tycka de är kul igen? Å har heller ingen aning om varför han inte gillar de längre? Han älska ju å bada innan.. å han har inte ramlat eller hamnat under ytan här hemma så har ju inte me något sådant å göra :S

Va en trött kille som somna redan vid 7 idag iaf.  Då blev mkt egen tid för denna mamman ikväll.. å den tiden går ju så jäkla fort på kvällen hehe så nu e hon redan över 10..
Fixade lite käk iaf, har fått totalt dille på riven blomkol me skivade moröter, såå jävla gott är de!!  Koka en kort stund, å sen på me en klick smör å flingsalt.. underbart!!

Ska väl se klart på bb nu å sen försöka sova :) Tisdagar är än en gång tv kväll, då desperate housewives visas igen :)

Kul me morbror :)


 



Tumme.

Hemkommna för en liten stund sen : )

Varit iväg på bibblans tummetott sång stund denna tisdagen oxå.. man får ju passa på, inte så många gånger kvar å snart är de ju dessutom dagis för Noel :)
Dock har Noel liiiite svårt för att sitta stil, å även denna gången va de alldeles för mkt myror i brallan å vääldigt nyfiken på gitarren åså.. så han stod mest där frame och skulle pilla pilla pilla... och när maracas äggen kom fram så brast de för den lilla herren när han inte fick ha hela låtan, jisses så arg han vart å tårarna spruta som att världen höll på att gå under.. vilken trots han har kommit just nu.. allt måste bli som han vill hela tiden haha...  men ja de gick över efter en stund, å sen när man fick komma fram å leka så vart de en glad Noel igen ;)

Efter de så gick vi ner till stan och möte upp morfarn på hans jobb och blev bjudna på lunch av honom. Jag valde att de skulle bli sushi, woho! ;D Såå gott! Tack bästa pappsen :)
Noel va dock ganska så trött vid detta laget så han va väl inte på sitt bästa humör,  men de gick bra att få sitta i morfars knä å gosa en stund då.
Å att få sitta på axlarna på tillbaka vägen till morfars jobb va oxå kul å framförallt att få trycka på hissknapparna ;)

Ja lyckades inte hålla honom vaken i vagnen hela vägen hem.. så han somna efter halva.. men bar bara upp honom å tog av han ytterkläderna så somna han om i sängen :)
Själv sitter jag och fikar me ett glas mjölk å en kaka.. mums ;)

En skrutt på morfars axlar.. i världens sötaste mössa som han fick av Sara igår.. sååå fin!! Ska visa bättre i ett annat inlägg sen då han fick lite fler saker... helt underbart fina!!! Tack tack bästa Sara ♥

 

Muuums!!



vill ut...

De va hemskt va den lilla herren tog en lång vila idag då.. har nu sovit två timmar å sover än... varför är de alltid så när man inte vill att dom ska sova länge ? haha
Hade de däremot vart storm å regn ute så hade han säkert vart uppe å vart rastlös för länge sen ;)

De blir iaf promenad i solen till bibblan sen.. å Sara å Agnes ska gå me oxå hihi :)
Roligare me lite gå sällskap:)
Blir en riktig hurtig dag då, först gym, promenad å sist spinning pass :D Ska bli kul å testa hur de är på sportlife, de ser kul ut iaf, men jobbigt haha.
Men ja först en härlig promenad i solen.. folk som har termometer hemma skriver att det är 28 grader i solen :P  Men ja då har ju solen legat på den hela dagen.. men är ju ändå gott ut.. minst 10 + iaf :)


Linda Sundblad – Hur kan jag sakna nåt jag aldrig haft

Foster The People – Pumped Up Kicks - Niklas Bergwall Remix

Pass 1.

Just nu sitter jag i köket å slö surfar lite på datorn bara... borde bli bättre på att sitta här me datorn ist för i soffan, bra mkt bättre för ryggen att sitta här på en stol iaf :P
Noel ligger och tar sej en lur redan.. han va så trötter :)  Han är just nu inne i en period då han gärna sover redan runt lunch, å ibland hinner han även en på eftermiddagen.

Idag gick även denna mamman upp i tid, vi vart uppe vid halv 8 redan :) Tog de hyfsat lugnt,  börja dagen me välling för Noel å själv käka jag äpple klyftor me kanel på, så gott !!
Sen på me tränings kläder å sen möta upp Sara å lilla Junie, som inte längre är så lite, va ju ett tag sen vi sågs sist å då va hon ju mini hihi, men nu redan 5 månader !:p Men ja hon e ju fortfarande mini jämte Noel :P
Vi gick bort till gymmet ihop, och jag körde nu lite axlar och bröst...ville inte trötta ut benen för mkt då de ska testas spinning ikväll :D  Känner att jag behöver lite mer konditions tränings.. kör ju mest styrke pass annars.

Frågan är vad man ska hitta på resten av dagen..  måste till bibblan i stan iaf och lämna tillbaka några filmer och sen har min bok som jag reserverat kommit in oxå, så kanske får bli en promenad dit sen ist för bilen. :)
Kan ju behövas då jag sitter å smyg äter lite på en av våra goda kakor just nu haha ;)


Så här glad blir man när man fick smaka lite på mammas mörka choklad i lördags :P




Hemmagjorda ballerina fyllda cookie.

Jag och Noel baka kakor ikväll.. va länge sen de bakades något här hemma nu.. inte gjort något sen Noels 1 års dag :)  Så kanske inte så jätte länge sen haha..

Men idag testa jag ett recept jag hitta i en blogg ja följer... hon lägger ut väldigt mycket goda saker, både i mat väg och gotte väg :D

Idag testade vi alltså att göra egna ballerina fyllda cookie,  då dom var jäklans goda när vi köpte dom för ett tag sen! men helt ärligt så va dessa vi gjorde själv ännu godare!!! Farligt goda!! Jag har redan käkat 3 stycken å Noel fick en efter han ätit mat , men han åt bara upp halva hehe.. han va nog väldigt mätt efter maten då han åt två stora portioner med köttfärsås och spagetti ! :)


Du hittar detta goda recept inne hos fina Carolina, + massa andra goda recpet. Å du kan även läsa om hennes söta lilla dotter Lo och lillebror Eben som fortfarande ligger i magen å har de gott :)


Vårjacka.

Sådär då va gymmet avklart för idag.  Ja kom på att de är ganska så positivt att dom har tv apparater på gångbanden å på crosstrainers,  för jag skulle egentligen bara göra en uppvärming på 15 min, men jag totalt fastna i ett tv program å va tvungen å forsätta kolla så där stod jag å trampa å svettades i 38 min ist haha.. tyvärr fick jag inte se slutet på programet ändå för core passet hann börja :P
Oh va ja gillar de passet.. magträning på högnivå å de går så jäkla fort, e ju bara 5 låtar då de e 30 min :)


Nu har jag precis duschat å tänkte ställa mej å börja me middagen å invänta den lilla herren :) Tänkte steka upp köttfärsen som låg i kylen, så får nog bli köttfärssås, de e ju gott å enkelt å frysa till Noel :)

Vädret är fortfarande på topp å hade de vart lite löv på träden så kunde man lika gärna tro att de va sommar ute me den solen å himlen som är nu å vart idag :) Jag gick i 3/4 byxor bort till gymmet å frös varken dit eller på vägen hem utan de va behagligt ute.. snälla våren stanna här nu!! :)
Hoppas vi får fler såna här dagar till veckan :D

Men egentligen skulle detta inlägget handla om Noels fina vårjacka som vi fynda för ett tag sen haha! Men av säljsidorna på fb faktiskt.  Helt ny jacka från lindex me lappar kvar i en riktig Noel färg! ! Kanon fin var den.. kostat 300 kr å vi fick den för 150 me frakten :)
Så ja nu vill vi ha mer vår, så vi kan använda alla fina vår kläder :)  Slippa tjocka jackor å overaller, bästa perioden e ju när man bara kan slänga på sej en tröja å gå ut!!


Underbart !

Åh vilket härligt vårväder vi vaknade upp till idag ! :)   Synd att jag inte har Noel hemma hela dagen idag bara för de.. de är alltid super väder när han inte är hemma haha!
Men vi hann va ute en sväng innan iaf. Han har nämligen åkt på kalas me sin far till sin gudfar :)

Men vi hann va ute å utforska lite innan och ta lite kort.. för vet ni vad.. jag har hittat kamera laddaren som jag trodde Noel hade slängt.. men han hade bara gömt den lite ;) Åh så glad jag blev!!! :D
Vi va iaf ute i solen en stund och Noel fick springa av sej en stund, sen gick vi bort till öb för skulle ha bakplåts papper,  köpte även lite fjädrar å påskägg att ha i vårat ris, snart ere ju påsk ;p
Blev en snabbis in på emmaus oxå där Noel fick ett par lek skor och en tröja :)

Nu ska jag jag strax ta på mej tränings kläder å bege mej till gymmet.. eller a om typ en timma hehe :)
Tänkte köra en stund på gymmet först å sen blir de 30 min core :)
Å sen ikväll kommer min knoddas hem igen.

Redo för kalas :)

 

 

 

Bra skor att springa å leka i 50:-

Å en tröja för 30:-


Anonym - ord.

Väggorden köpte jag för länge sen på tradera faktiskt ! :)
Men sök bara på väggord på tradera så får du upp massa sidor me hur många olika som helst till bra pris :)


Mello kväll.

Ikväll har vi gjort de som många andra i sverige oxå har gjort kan jag tänka mej. Haft mello kväll me familjen. Och för en gångs skull kan jag nog säga att sverige faktiskt valde rätt låt som vann. :)

Vi lyckades iaf röja lite till här hemma innan.  När vi tröttna på de å behövde lite luft så tog vi på oss och tog en promenad bort till kvantum och handla lite. Noel blev super glad att få komma ut å åka lite vagn, tjöta å skratta hela vägen haha!
Sen blev de hem å käka lite mat, en av Noels favosar fick de bli, potatismos och falukorv.. men jag gillar de faktiskt oxå, speciellt hemma gjort potatismos, de e ju så gott.. pulvermos kommer inte innanför våran dörr hehe.

Runt 6 tiden begav vi oss upp till pappa å dom så Noel va en gnällis å rastlös å inget funka för att underhålla honom... men de blev bättre när vi kom till pappa så han kunde busa av sej där en stund :)
Va god mat som vanligt å sen intog vi soffläge allihopa och kollade melodifestivalen.  Noel va super lycklig som fick smaka på både chees balls å chips, riktigt glänste i ögonen av lycka haha! 
Framåt slutet så va de dock en halv gnällig Noel.. de gick lite i vågor, enda stunden gör glad för att sen övergå till gnäll igen... men förstår honom,  jobbigt å hålla sej vaken ända till 22 när de va många timmar sen man vila, men han klara de:) Å lyckades hålla honom vaken i bilen hela vägen hem!

Han hade redan pyjamas på sej så de blev bara in och borsta tänderna, vällingen hoppa vi över, han hade nog tillräckligt me gotte i magen haha ;)
Sen bums i säng där jag hann sjunga första raden av blinka lilla stjärna så sten sov ungen haha :) Såna nattningar gillar jag ;)

Dröjer nog inte allt för länge innan jag oxå går å lägger mej, ska bara varva ner lite i soffan först framför datorn ;) Sen lägger ja mej nog och kollar klart filmen som ja börja på igår men inte orkade kolla klart.


Ja man kan ju alltid ta me en stekpanna och en trä hund när man ska gå å handla :p

Ja vet inte vart Noel har fått de ifrån, men han e lite små rädd för våra trappor (vilket i och för sej bara är bra), men han vågar inte gå speciellt nära dom.. här står jag i trappan å ändå vågar inte Noel närma sej mer utan jag måste alltid gå tillbaka å hämta honom för han inte vågar gå närmare haha

 

Traskar runt lite på gården:)

Min fina färgglada pojke :)

 

Som vanligt så börja jag skriva detta inlägg för ett bra tag sen, men kom helt av mej då jag ladda ner en ny kul app till telefonen så fastna me de en bra stund hehe :P





Remix.

Jag och Noel körde igång en liten plock å röj dag här innan... röjde igenom hyllorna i badrummet bland smycken å krims krams.. oj va de behövdes hehe... endel åkte i soporna faktiskt.. bra gjort av mej tycker jag som VÄGRAR slänga saker ;) Men blev lite bättre ordning nu så örgängen å ringar i små glas burkar å sen hals band och armband i varsin större låda :)
Sen gick vi in och städa Noels rum.. är endel kvar där inne, som att plocka in lite kläder + dammsuga, men den lilla herren blev visst trött av all röjande så han somna i sin säng:)  Han har väl sovit i ca 1 timma så väntar väl mest på att han ska vakna :)

Tänkte vi skulle röja lite i köks skåpen sen... iaf i grytskåpen har jag bestämt.. de finns säkert grejer där inne som vi kan göra oss av med å få lite bättre plats :)
Som sagt disskutera me min mor igår i tele innan jag bestämde för å tacka nej till lägenheten vi var och kollade på, att denna lägenhet vi bor i nu är de framförallt förvaring vi saknar,  lägenheten är väldigt stor och öppen, men förvaring saknas tyvärr.. och de fanns de i den andra, två stora garderober i "mitt" sovrum och 5 st i "noels rum".  Önskar att de iaf vore en garderob hit in, Noel har ju sina kläder i en sån där vit byro me korgar ifrån jysk å de har funkat jätte bra fram tills nu storlekarna börjar bli lite större å tar mer plats å e ju inte direkt så han äger 2 tröjor haha.  Så mkt kläder får inte plats.. kanske e därför vi tvättar så sällan ? haha.. För a skulle vi ha allt rent samtidigt så skulle de aldrig få plats här... Jag skulle behöva dra ett nytt röj i min garderob oxå..
Ja å mamma ska ta ett stort röj nästa vecka i hennes källare så att jag kan få låna lite plats där till endel av mina saker ;)  Sen längst in där så står de en säng som Noel ska ha så de e bara å jobba sej inåt ;)

Men ska fortsätta små plocka ltie här nu tills Noel vaknar igen.. vet inte om ja vågar röja runt i grytskåpen innan dess, e ju inte de tystaste man kan göra haha!


Denna låten ligger just nu i min tränings lista.. tycker den e go, och brukar gilla när dom remixar upp låtarna lite :P
Britney Spears – I Wanna Go - Jump Smokers Radio Remix

Just now!





Kanske man skulle slänga på sej ett par ögonbryn sen å gå bort till affären å köpa mjölk iaf :)
De är oftast de enda ja orkar ta på mej i smink väg när jag ska ut nu, ett par ögonbryn haha..  vissa dagar kan de få bli lite puder å mascara oxå men då krävs de att vi faktiskt ska hitta på något, typ iväg å träffa nån eller nåt, annars skiter jag i de , men de är de enda i smink väg jag använder.. faktiskt när jag festar oxå, kan få bli lite eyeliner oxå, har aldrig vart någon riktigt smink människa å kan ingenting om smink ..  vet knappt hur man lägger på en ögonskugga haha!

Ord.

Lördag it is och vi är uppe och har redan hunnit käka och ta på oss :)  Fast idag fick jag sovmorgon, då Noel inte hade planer på att gå upp förrän vid 9 tiden.. skönt :)
Vi har iaf precis käkat frulle å vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu... kanske röja lite här hemma.. de finns ju alltid något å göra om man säger så haha ;)

Här om dagen så hitta jag och Noel lite vägg ord i en låda här hemma, de va faktiskt Noel som hade dragit ut en låda å satt å röjde där i, å när kom två vägg ord fram som jag glömt av hehe.. Då vi inte har några släta väggar här hemma så funkar de inte å sätta upp i något rum.. lite små surt !!
Men när jag va hos Helena så hade hon ett på sitt kylskåp så vi körde på de oxå, å de blev ju riktigt nice :) Å de andra hamna på ytterdörren :)


En mag bild fick hänga kvar och självklart söta Agnes julkort hihi :) Resten av grejerna som satt där fick åka ner i en låda ist :P

 

Å här e dörren.. å ja de e våran ytterdörr haha.. vi bor som sagt i ett ganska så gammalt hus, men tycker våra dörrar gör de ganska så mysigt :)

 


Lekland. Träning. Lägenhetsvisning.

Man hinner med mycket vissa dagar :)  Idag är nog en sådan dag.  Kanske vissa dagar har fler timmar på dygnet trots allt ? ;) haha.
Dagen började vid 8, kan nog säga som vanligt snart, för de verkar vara den tiden Noel har ställt in sej på att gå upp nu.. helt okej.. men de va skönare när de va vid 9 hehe :P
Jag fick dock halv sova en stund till medan Noel kolla film  å lekte me bilar :)

En mamma idag.

Inte lätt å få kort på nån som inte vill stå stil :p

 



Vi han in en sväng på kappahl idag innan vi skulle möta våra fina vänner Sara och Agnes :)  Ville köpa en mössa till Noel som vi kollat på ett par gånger, såg sen att dom hade fått in fler fina mössor, flera färger me stjärnor på, så kunde inte bestämma mej när vi väl var där, eftersom vi hade en 20% rabatt kupong så fick han två mössor ist ;) hihi



Efter de så blev de lek på leos lekland, Noel somna dock redan i knalleland så han sov när vi kom dit, passade då på att ringa lite viktiga samtal, men sen tyckte jag han gott kunde vakna så han hann leka me sina kompisar, så va elak mamma å väckte honom... men han blev inte arg för de utan piggnade till fort å började röja runt som vanligt där inne :)

Följde sen me Sara å Agnes en sväng till kappahl igen,  Agnes fick en sån fin fleeace tröja som Noel har fast i rött, så jäkla gosiga är dom, så dom kommer bli så gosiga våra små :p
Kollade sen på skalkläder.. dom hade väldigt bra pris på skalbyxor just nu...men vi höll oss båda två :) Gulliga Sara lovade å små kolla lite åt Noel när hon skulle till Ullared om ett tag:D  Själv har jag lovat mej själv att hålla mej borta därifrån tills jag har fått ett jobb :p

Ikväll blev de ett riktigt härligt bodypump pass, mör i kroppen sen träningen innan i veckan.. så ja jag fick in mina 3 pass bodypump denna veckan, mån, tors å fredag :D å sen va de ju MRL och core i onsdags,  så me ett pass core på söndag oxå så kan jag nog kalla de en riktigt bra tränings vecka :)

Sen var de dax att åka och kolla på en lägenhet.. vi hade fått erbjudande om en trea. Tog me mej mor och hennes kille för att få fler åsikter om lägenheten :)
En helt okej lägenhet var de, men ne de blir nog inget för mej och Noel. Va en 3;a på 62kvm, alltså mindre än våran 2;a som vi har nu. Små rum och riktigt litet kök som dessutom inte hade någon fläkt, ett riktigt big no no !!
De jag gilla va ju att de faktiskt va en 3;a, "mitt" sovrum och vardagsrummet hade nog gått att göra riktigt mysigt, å att de fanns badkar och ballkong.  Men Noels rum va litet, va nog knappt hälften av vad han har nu, så han hade ju inte kunnat ha me sej alla saker som han har i sitt rum nu, varken gung häst eller bobycar eller leksaks spisen hade nog fått plats.. så ja inte alls så mkt yta att röra sej på .  Så jag var faktiskt inne och tryckte i Tacka nej för en stund sen.   De dyker säkert upp något bättre sen :)  E ju faktiskt ingen jätte panik, vi bor ju stort som vi gör nu och billigt. Men ibland kan jag helt ärligt säga att jag saknar ett eget sovrum, men ja de kommer när de kommer :)


I sin nya mössa på väg till morfar :)



Nu ska jag slappa av en stund här i soffan innan de blir sängen me nån film kanske :)



Mr Bröt är i farten :P


Häng-brallan!

Sitter ner myst i soffan i vanlig ordning på kvällen ;) Skönt me den egen tiden man får på kvällen faktiskt.
Noel somna gott i sin säng vid 8 tiden efter en saga å några sånger. Mysigt nu när man kan sitta jämte eller ligga jämte utan å ha en massa pinnar emellan.. de funkar fortfarande kanon efter vi tog bort ena sidan av sängen :)  Han sov där inne hela natten igen utan problem och kom in traskande strax innan 8 idag igen:)
Själv var jag dödens trött i morse å kände inte alls för att gå upp vid den tiden hehe.. låg kvar en stund i min säng, men sen drog jag me ett täcke å la mej på mys platsen under Noels säng å halv sov där medan Noel röjde runt där inne... sen ville Noel att jag skulle vara me å leka, å de visa han tydligt genom att slå ett leksaks tåg i ansiktet på mej, rakt på näsan.. härligt!! Har nu ett sår där å ganska så ömt, jäklans skit unge haha!

Annars har vi  bara varit hemma idag... lusten att gå ut försvann ju som sagt när vi såg snön!
Undra hur mkt av den som e kvar imon.. typ hälften e ju redan borta.

Är rätt mör i kroppen nu iaf efter kvällens träning, gött!! :P  Har inplanerat två pass till denna veckan, hoppas man orkar de, blir en vilo dag på lördag iaf:)
Funderar på ifall jag ska gå å göra två knäckemackor me skinka på :P  Har efter träningen bara druckit en protein drink å börjar nu bli lite hungrig ist.. jag kan inte gå å lägga mej hungrig, då ligger jag bara å tänker på de å kan inte somna haha!


Idag serverades de blodpudding till middag här hemma.  Noel åt även majs plättarna som vart över sen igår, tryckte i sej dom 6 st som va kvar :p Trodde faktiskt han skulle ratta blodpuddingen när han fick majsplättar oxå, men ne han åt faktiskt upp de oxå, en halv skiva gick ner:) Vet ju att han gillar de då vi ätit de förut, men trodde inte han skulle äta de idag när han hade annan mat oxå :)


Skit ungen står å drar ner alla böcker.. ajaj på de säger mamman.. skit kul säger Noel.

Noel kör me häng på sin blöja haha..


Pump it up !

Tränings kläder på.. väntar bara på att klockan ska ticka lite till å sen på med ytterkläder oxå !
Ska iväg och köra ett pass body pump idag !  Känns rätt gött i mag musklerna idag att man körde ett hårt pass core igår :p

Känner mej dock inte jätte pepp på att borsta snö i från bilen.. blää... men de har faktiskt redan börjat töa.. de e jobbig slask ut just nu...

men nu får vi stänga ner här för har en liten herre som gärna vill va  me å trycka på tangenterna nu annars hehe


Så jävla trååk!!

Okej att man var förbered på att de kunde komma mer snö.. vi e ju faktiskt bara i början av mars.. men ändå så går man å hoppas lite på att de faktiskt inte ska göra de!!  Å så blir man sådär besviken nu när man vaknar å marken är täckt av ett nytt lager snö!! :(  Men om man ska lite på väder prognoserna så ska ju "våren" komma tillbaka till helgen redan.. men hur kul blir de me slask då ??  Men aja bara snön försvinner så!! :)

Men a snön gjorde ju så att man blev sådär seg å inte alls har lust att gå ut. Nu på fm hade vi tänkt ta en promenad ner till stan för att fika å ja kanske kunde solat, men njeee vi kände inte alls för de längre.. :S
Får väl se vad vi hittar på ist..  tänkte iaf ta tag i disken nu och dra ett varv me snabeldraken genom lägenheten :)
Noel grejar runt här me sina saker och halv kollar på Rorri racerbil på barnkanalen :)


Så här såg de ut när jag gick å la mej igår.. så a jag vart ju inte förvånad att de låg kvar när jag vakna + lite till =/


Ägg var de här..

Sitter just nu å kollar på de nya mat programet på 3;an med Kjell Bergqvist... han är i kina och testar på deras mat.. inte lite konstig mat heller.. sköldpaddssoppa, krokodil fötter,  svart myror å allt va de är haha.. ser ju inte så gott ut :p
Jag nöjde mej me två ägg mackor jag..  de däremot e jädrans gott :p


Vi vart inte alls många på åter träffen på bvc tyvärr.. värkar som väldigt många ligger hemma å är sjuka, å sen har ju endel faktiskt börjat å jobba.. men de va trevligt iaf :) Noel uppskatta å få träffa några av sina polare iaf å få käka kex ;)  Så gott att han till slut snodde Livias kex oxå... buse!

Nu ikväll har jag vart på gymmet å körde först ett MRL pass på 60 min å kände att jag hade lite till å ge så de blev att vara med på 30 min core pass oxå, jädrans va de passet är jobbigt för magen,  men så jäkla gött efteråt !! Å när de bara e 30 min så går de så jäkla fort oxå:)  Ska försöka vara me på de passet på söndag oxå.

Får se om man kommer i säng i tid ikväll... ja missa ju sveriges mästerkock på tv innan, å går i repris kl 12 tror jag... går ju alltid å kolla på webben kopplad till teven hehe.. men får se ! :) Oftast brukar jag ju ändå vara vaken vid den tiden.. kan ju ligga i sängen å kolla om inte annat :)

Noel har blivit så duktig på att äta sin gröt själv nu utan att hälften sitter i ansiktet å i knät :)
Här har han käkat upp allting å ja de e ju inte alls mkt i ansiktet eller på hakklappen.

Me tanke på att för 1/2 månad sen såg man ut så här när man käka haha



Plätt Noel

Nu är vi hemma igen.. eller a vi har vart hemma ett tag nu faktiskt :)
De gick bra i stan innan iaf... får väl se ifall dom lyckas hitta något jobb till lilla mej.. håller tummarna att de blir inom en snar framtid iaf:)
Noel hade vart snäll på morfars jobb iaf :)  Spännande att få hälsa på där ju;p
Vi tog oss en liten runda i stan sen iaf, kollade bokrean på åhlens då dom sänkt till halva rea priset nu, Noel fick med sej 3 stycken fina böcker hem och  ett par vantar för 10 kr :) 
Sen fick han även en fin gubb keps och strumpor på hm :) Han fick nämligen en peng av sin morfar hihi..

Sen traska vi hem i solen igen, som tyvärr nu verkar försvinna och de ser grått ut ute nu :(
Vi gjorde majs plättar när vi kom hem, stor favorit hos Noel och han åt å åt å åt haha!!  Sen hamna han nog i matkoma för han sten slocka sen direkt i sängen.
Själv känner jag mej dö trött oxå, men håller mej vaken idag faktiskt :p  Om ca 1 timma tänkte vi ju att vi skulle ta oss till bvc på återträffen... just nu känner jag inte alls för de när jag e så trött.. men ska bli trevligt ändå :) Noel tycker nog de om inte annat att få leka av sej me lite andra barn:)

Ikväll blir de ett MRL pass på gymmet, hoppas ja får lite energi tills dess :P


Möblerar om lite me stolarna på morfars jobb :)

 


Nu kör vi.

Vi e uppe å redo för dagen, redan hunnit äta frulle å tagit på oss kläder :) Ska strax dra på oss ytterkläder å gå mot stan. Noel ska hänga me sin morfar på jobbet en stund och jag ska på arbetsinterjuv, spännande å börjar bli lite små nervös hihi.. hoppas detta kan leda till nånting, hade verkligen vart toppen!!:D

Angående natten i "nya" sängen så kan jag säga att de gick toppen, över förväntan faktiskt :p
Han somna ju strax efter 7 där inne, och har sen dess sovit hela natten fram till kvart i 8 idag, då hörde ja någon kliva ur sängen och börja leka och kl 8 kom någon traskande hit ut till mej och va hur glad som helst :) Åh mammas stora pojke hihi... Å inte har han trillat ur sängen i natt heller:D Hoppas de fortsätter lika bra!

Nej nu får vi börja röra på oss.. fullt far idag.. i em ska vi på återträff me mammorna på bvc oxå.. kul!!:) Undra hur många som kommer.. vi va ju ändå runt 20 st i våran grupp å ganska många verkar ha börjat jobb igen.. men att några av mina favisar dyker upp iaf !:)


Ha en bra dag ! :)


Tummetott !

Idag har vi varit iväg nästan hela dagen :)   På förmiddagen så tog vi oss en promenad till bibblan idag, riktigt härlig promenad, och 10;30 var de dax för tummetotts sång stunden.  Dock e de inte så lätt å få Noel å sitta å stil å sjunga, han satt inte en sekund i mitt knä utan va frame hos ledaren hela tiden och titta och kände gärna lite på girtarren då och då.. ibland kom han bort till mej å gjorde nåt konstigt ljud å sen gick han igen haha!  Rolig sen när man får leka me maracas ägg m.m efter sång stunden,  men de va bara en liten stund de passa idag, sen rymde han ut ifrån rummet och tog sej en runda på bibblan ist.

 

Å där försvann han...

Han hitta sej en suddigummiutställninig som va kul  å titta på :)

Sen hitta han de som e mest spännande just nu, en hiss.. helst ska man få trycka på knappen oxå, då e Noels dag gjord ;) haha

Sen en tur i bibblans bil :)

 

Noel intog även sin lunch på bibblan,  hemma gjord köttfärsås, de gick ner alltihop utan problem idag me:) Efter han hade fått springa av sej där inne en stund så kollade jag efter lite böcker, den jag ville ha fanns dock inte inne så reserverade den ist.  Började läsa första boken me Camilla läckberg som jag lånade hemma hos mamma ist :)

Då vi tog en promenad hem till henne efter bibblan... både ja å Noel somna å tog oss en vila där.. jag längre än honom haha ;)

Vid 4 tiden traska vi hem i solen igen.  Käkade lite åså.. sen blev de lek inne i Noels rum.. å sen ville ja testa å ta bort ena sidan av Noels säng då hans blogg polare River har fått göra de på sin säng :) Han tyckte de va gör spännande men blev lite sur för han inte fick skruva, så sur att han ställde sej å kissa på mej hahaha.. han va nämligen utan blöja för att få lufta sej lite ;D

Vid nattning låg jag på täcken å kuddar brevid hans säng å kom i hans höjd då, sängen är så långt ner som den kan komma nu, å så läste vi en bok å sen sjöng vi lite sånger, å han somna.. å sover gott där inne än :) Att påpeka kan jag säga att de ligger massa täcken å kuddar precis nedan för hans säng ifall att han skulle rulla ut, å fallet blir knappt 20 cm isf.. men eftersom han vart ganska sur att behöva sova i buren så testar vi detta nu, å nattningen gick ju kanon bra :)

 

Prov sitter lite :)

 

Sover gott :)

 

Själv har jag haft tv kväll nu.. äntligen är desperate housewives tillbaka!! ;D Tråkigt att de är sista säsongen=/

Å nu kollar jag big brother hehe.  Gjorde mej en gotte tallrik hihi .

Om ett tag får de nog bli sängen.. läsa lite kanske.. men måste försöka sova i tid, ska ju på interjeuv imon :)

 

 


Stööörda! :P

Okej ännu ett avreagera mej inlägg på bb haha !!   Men hjälp!! Vissa människor e ju bara så pinsamma!! ja kankse därför dom har hamnat inne i de huset oxå!! haha.. men att dom inte skäms!! Specieltl dom som faktiskt har barn.
Personen som borde tänka ett steg längre e ju verklige Kija (heter hon så?)  Men jävlar vilken pinsam människa.. sveriges sämsta mamma typ!!!
Klä på dej lite kläder kvinna för så jävla snygg är du inte!!  Å de ända hon verkar vilja prata om är snusk snusk å snusk!  Knulla mej hit å knulla mej dit... ett ord - Pinsam!!
Hon snackar om att vara barnslig, å att de e ok för att vissa va yngredär inne ... men som att hon beter sej bättre för sin ålder då eller??!  haha
Rösta ut människan så hon kan åka hem å ta hand om sina kids ist !!

Haha aa jisses ja säger då de.. varför tittar man ens ?;p  Man blir ju knäpp :P


De går bättre...

Något som har börjar bli mycket bättre igen är Noels aptit för lunch/middag.  Den har ju vart lite si och så de senaste, både innan å när han vart sjuk å efter... men nu verkar den vara tillbaka..  okej att vissa dagar är bättre än andra, men i helgen gjorde vi köttfärsås å spagetti, å de älskar han ju.  Sen på kvällen tyckte han taco pizzan va mkt god oxå :)
Å sen igår testa vi att göra Potatispannkaka med skinka ifrån billiga veckan på Ica som bloggaren Johanna hade tipsat om:) Den gick hem hos Noel å även hos mej, me lite bea sås till så var de riktigt gott:)  Billiga veckan på ica har riktigt mycket bra recept tycker jag :) Älskar att sitta å glo igenom massa recept hehe :P

Förmiddagen började lugnt här hemma, sen vid lunch tiden åkte vi bort till maxi för å kolla på skor då alla tjötat lite överallt om att dom rea ut barnskor för 50 kr.. var dock inga skor som föll oss i smaken och fick följa med hem,. testade ett par pax skor, men jisses va svåra att få på, gick bort direkt, å sen var de stövlar som inte gick å öppna nånting, alltså skit skor, finns ju inget barn fot man får på dom ifall inte barnet hjälper till väldigt mycket själv isf, å de finns nog inte många 1 åringar som klarar de.  Nej de va inget bra alls !
Sen tänkte vi hälsat på Sandra å becca, men dom svara inte.. dom låg visst å vila sen skrev hon.. så vi ringde å kolla vad mormorn gjorde å hon va på bibblan, så vi åkte dit en sväng vi oxå :) Noel fick leka lite å sen kollade ja om de fanns några böcker om virkning inna, men ne de har blivit jäklans popis just nu så alla var utlånade... sen åkte vi hem och käka mat och la oss å vila en stund :P

Sen fick Noel åka till sin mormor medan jag gick å körde ett pass bodypump! Alltid lika härligt å starta veckans träning me de!  Ska försöka få in 3 bodypump pass till i veckan :)
Nu ligger Noel å sover å ja glor på tv, ska käka knäckemacka me skinka nu..gott gott!! :D Till de blir de väl bb nu då.. störa sej lite som vanlgit haha! ;)

Kör lite cross på maxi.. en pappa som blev väldigt stolt över denna mms bild.. pappa upp i dagen när de gäller intresse iaf.. älskar bilar å allt annat me hjul på som brumar ;) haha


Noel tyckte de va helt okej å slänga russin på hela golvet

Pussla lite :)

Gott me mat.. åt till och med två portioner !! ;D




Att förstå men inte tala.

Sitter i soffan å halv glor wallander filmen... men såg ju inte den från början utan satt å irriterade mej på big brother en stund ist innan de haha..  Jag vet att man inte får klaga ifall man inte röstar själv.. men va fan fick tönt Sipan vara kvar för haha!

Har tryckt i mej massa Toffifee precis.. tyckte jag fick de då de e lite synd om mej.. skar av mej halva toppen av min tumme innan när vi laga mat.. fy fan! Har tejpat in den i plåster å vågar inte titta mer på den å knappt röra den heller! :P
Ändå skulle ja ge mej på att färga håret strax efter haha.. men de gick bra.. behöll handsken på när ja tvätta håret sen ;) Så blev att vi bara stannade hemma idag..

Men de va inte de jag skulle skriva om egentligen... Ne jag satt å tänkte här innan om hur förvånad jag blir varje gång Noel förstår de mesta jag säger... att kunna förstå så mycket men inte kunna säga de själv tycker jag är ganska så häftigt :)
Även om han har gjort de ganska länge nu blir jag ibland fortfarande förvånad :)
"Ge den till mamma" är något jag tycker e gör bra att han lärt sej.. hehe.. bra när han tar något som han inte får ha så säger man så, å då kommer han faktiskt med det.. även om han blir gör arg när man tar de sen haha.. tycker de ser så kul ut varje gång, att han lycktas få tag på något å sen ger han de till mej när ja frågar å så blir han sketa sur för han inte fick ha de.. varför ge de till mej överhuve taget då haha;)
Sen dom vanliga sakerna som Ska vi byta blöja, Ska vi gå och äta, Ska vi gå och leka, Ja då går han till toa, köket eller sitt rum i förväg :)
E kul när man går och blandar välling och när man börjar skaka den går han i förväg till sängen och väntar där, han äter alltid sin välling i min säng :) Ser så himla kul ut när han traskar iväg där :P
Ja det är kul att dom små liven förstår så mycket.. mycket mer än man tror många gånger :)
Nu kanske många tänker "men hallå han är 1 år de e klart han fattar vart men äter å byter blöja?!" Ja kanske de, men jag tycker fortfarande det är häftigt hehe :p

Nu ska jag nog gå och borsta tändera och krypa ner i sängen ist :)


Du å Jag ♥


hej

En söndag i lugnets tecken.. som den oftast brukar gå i ! :)  Vakna väldigt seg i huvet idag, något snorig i nästan oxå.. inte okej!  Å inte okej att min son vaknar kl halv 8 idag då... satte på filmen cars 2 å ungen fastna faktiskt i den en stund.. ja fick halv sova till halv 10 haha ;)
Sen gick vi upp å käka frulle å lekte lite en stund me bygg klosar i hans rum. . .  sen började Noel bli trött ist.. vila igen, mitt huvud sa ja tack !:)
Så vila blev de, så vi sov typ från 11 till 2 ;)  Nu ska vi göra lite mat å sen får vi se vad vi hittar på! :)
Kanske åka å hälsa på någon.. får la se !


Taco pizza va popis häromdagen iaf !:)


På samma ställe.

En liten go skrutt på 8 1/2 månader

 

 

 

Å en tuff go kille på 13 månader :)


Bling bling.

Nu har jag hamnat i sängen ist.. halv kollar på sing a long, skoj program ju..varför har jag missat de varje lördag? :P Jag såg iaf ungefär halva melodifestivalen.. sen börja jag greja me annat å bara lyssna me ett halvt öra i bakgrunden:) Får kolla finalen nästa vecka ist:p
Har iaf dödens ont i magen.. ja hatar magknip! E väl därför jag hamna i sängen.. men jädrans va gott de va å krypa ner här.. luktar löööövly.. jag e en sån som missbrukar sköljmedel typ haha.. kläder som inte är tvättade me sköljmedel kan jag inte ta i , ryser i hela kroppen då..

Tänkte visa mina smycken jag fynda när jag å Noel va i stan igår :)  Glitter har ju 75% rabatt i stan på allt då dom stänger butiken i stan å ska bara ha i knalleland.  Min mor hade köpt två härliga örhängen där till mej, glömde dock ta kort på dom.. men gick sen dit själv å kolla lite oxå, å lyckades hitta lite fler fina saker. Fick nog allt för 120 kr :)

 

Inte så bra bilder kanske.. men har ju just nu bara min mobil att ta kort med. :)

Mysigt värre!

Jisses den här dagen har känts som två dagar typ.. har hunnit med mkt idag tycker jag :p
Vi kom iaf upp i tid idag, ställt klockan på halv 9 hehe.. å de va ju bra för varken ja å Noel hade vaknat innan:)
Fick sms av Sandra så vi bestämde att åka iväg till loppisen i fristad ihop å kolla lite. Denna gången orkade vi inte åka dit när de öppna å köa innan..kändes inte som de va värt de en gång till:p Kanske när de blir varmare ute sen:p
Iaf så blev de inte så mkt, blev några klädesplagg bara å sen 2 böcker å sen en leksaks lastbil :)

Sen hem å fortsätta me tvätten,  och drog sen igång en storstädning här hemma medan Noel va hos mormor och lekte:)
Åkte även bort till öb då tvättmedlet tog slut, passa då på att köpa bakterie dödande städnings medel, Helena hade de  hemma hos sej hehe.. kanon jö :) Så nu har jag dödat alla bakterier här hemma.. så nu har vi verkligen städat ut magsjuke baciellerna.. om de nu fanns några kvar haha :P  Men känns iaf fräscht här hemma nu.. dammsög å torkade även alla golv å när ja åkte hemifrån sen så öppna ja upp alla fönster så de har ståt öppet hela dagen så de gått tvärdrag igenom hela lägenheten :)

Åkte å hämta knoddas å sen åkte vi upp till Farmor en sväng där kusinerna Stella å Jakob var då farmor va barnvakt åt dom denna helgen :) Noel tyckte de va gör skoj att få leka me dom en sväng.  Vi va först på lekplatsen en sväng, men de blev så jäkla kallt då solen precis gick ner bakom husen så vi fick in ganska så fort å så blev de lek där ist :) Hjälpte sen farmor å steka massa små plättar.. Noel gick å tjuv åt hela tiden haha.
Sen va han trött så då begav vi oss hemmåt... välling till Noel å ja bädda rent me nytvättade lakan i sängen (bästa som finns), så längtar riktigt att få gå å lägga mej haha ;)

Nu har jag slagit mej ner i soffan å lär inte röra på mej förrän de e dax å gå å lägga sej ;) Tänt massa ljus, käkar ur min lilla tacos låda som jag fick me av farmor, dom skulle nämligen äta de där, å då skicka hon me en liten låda till mej oxå, hon e allt bra min farmor : )
Melodifestivalen i bakgrunden..första programet jag ser själv... såg ett hos pappa å sen ett hos Helena, alla andra har jag missat...


Ljus i vårt hus höhö !

Min lilla tacolåda hehe

Å de bästa av allt.. choklad ;) För varje 100 lapp man handla för på kvantum fick man köpa chokladkakor för 0.98 öre.. klart man passar på ;)

Eller nä detta e nog de bästa av allt... den lilla herren som tar sej lyxen å somna i mammas säng ikväll :)

Så nytvättade lakan å världens bästa människa i sängen..vem hade inte längtat efter att få gå å sova ? :P


Toppen!

Puh orkar inte gå in här å skriva något idag.. å orkar inte skriva så mkt nu heller hehe :p Ville mest bara ge ett litet tecken här :P Vi har iaf haft en toppen dag idag!  Jag och min son.  Jag ställde in träningen idag, för jisses vilken go tränings värk jag har i benen idag, å sen så ville ja hellre vara ute å leka lite längre me Noel nu när de va så bra väder.  Hinner kanske titta in en sväng imon ist å skriva lite om dagen då ! :)

Kortfattat om dagen är iaf,  mata ankor i parken, leka i solen, inbokad arbetsintervju nästa vecka!! , fynda smycken, lagat god mat m.m. ! :)

 

 


Tävling om mössa!

 

Va me du oxå!! :D


Glass i flera lass !

Gött att vara igång me träningen nu igen efter 6 dagars uppehåll :) Idag blev de först ett litet pass på gymmet me Madde som tog en prova på vecka på mitt gym, skoj skoj :)  Så blev iaf ett litet benpass,  sen efter de så blev de ett pass bodypump, favoriten ! ;D  Lika skoj å jobbigt som vanligt, om inte ännu lite jobbigare idag haha! Bästa Sara va me idag oxå, vi va helt slut båda två efteråt..härligt !:) Även om man inte direkt hinner prata eller så me varandra på passen så känns de alltid roligare när någon man känner är med haha :P
Jag ska iaf köra på ett BP pass imon oxå, hoppas ja inte kommer va allt för seg i kroppen efter idag :p

Efter de så hann vi leka en liten stund här hemma, vi bygge torn me klossar, eller a ja hinner inte så långt innan galningen ska riva ner de fort som attan haha ;) Han tycker de e gör skoj.. men han har även börjat försöka bygga lite själv, även om han helst bara vill riva de direkt när han bara hunnit sätta en kloss på en annan haha :P
Men blev bara en kortis nu på kvällen sen va han så trött så de fick bli välling så han hann äta de innan han somna :)

Vid 7 tiden snarka han gott i sin säng , så han somna tidigt idag. Hoppas de inte blir allt för tidigt morgon imon bara för de !
Vi hoppas iaf på sol då vi tänkte ta en promenad ner till stan isf.. kanske vi möter mormorn en sväng.. å kanske vi hinner förbi bibblan oxå:)  Får se va som händer, sol hoppas vi på iaf.  Blev en solig sen eftermiddag här innan iaf, men tyvärr inget vi hann utnyttja idag...

Först hade ja tänkt kollat bigest loser nu å blivit peppad av tjockisarna... men ne så blev de inte, de blir ist choklad glass å one tree hill nu höhö. ! ;D

En mamma för typ två veckor sen.. tänk inte på kaoset i bakgrunden haha, vi höll på att rensa kläder !:p


Plock plock...

Idag kör vi lite plock dag... rensar i skåp å hyllor bland papper å sånt skit :) Varför sparar man på alldeles för mycket skit ? Jag har såå svårt att slänga saker haha ! :p
Sen kör vi även på tvättning idag.. äntligen.. nu körs alla ner spydda kuddar å ja hoppas inte alla blir helt knöliga å förstörda..
Noel är väl inte den bästa hjälpredan haha.. i plockandet så plockar han gäärna, men inte på de sättet som jag vill, utan gärna riva i allt jag lägger iordning å riva sönder alla papper som ska i soporna ;)  Å ja de tog väl på hans krafter för nu tar han sej en tupplur :)


När han vaknar så blir de väl lunch.. testa gårdagns korvgryta å se om de va något :) Egentligen hade jag velat hinne till bibblan idag, men vi gör nog tyvärr inte de.. Vid 4 tiden ska ja nämligen möta upp Madde på gymmet så ska testa lite på mitt gym å vid 5 tiden börjar mitt bodypump pass.. så ja vi kanske får ta bibblan imon ist.. vill kolla efter en bok jag såg på bokrean men va för snål för å köpa den till mej då Noel fick en bok ist haha ;)