Billig byxa !

Jag beställde precis två små julklappar till Noel ifrån oiidesign :) Två söta par byxor, fast dom är ifrån hans gammelfarmor för de e hon som betala dom hihi. ♥

Tycker dom e ganska så roliga.. när Noel va en mini bebis så hade han dom me myror på sej.. men ja då syntes dom ju inte så mycket, e ju en annan sak nu när han kryper å står överallt  så man kan se trycket ;D

Passa på för dom kostar bara 50 kr st :)

 

 

 


Tävling på presentkort

 

"Jag tävlar hos ENDENISE om 500kr på IoB-butiken. Tävla HÄR du med"



Rockarn!

Vi tog oss en sväng ut innan faktiskt, e ju itne speciellt kallt ute utan mer skönt :) Dock dugg regna de lite, men jaja de sket vi i :)
Vi gick iaf bort till willys och handla lite..  varför handlar man alltid liite för mycket än vad man egentligen orkar bära när man bara tar vagnen ? .. jisses va jobbigt de va å få hem den påsen sen haha! men men de gick ;D

Noel tyckte nog de va gott å komma ut lite han oxå för han satt glad och tjöta i vagnen hela vägen :p
När vi kom hem blev de lite leverpastej smörgås å turkisk yogurt me fruktpure på för lilleman.. idag åt han sin smörgås riktigt duktigt helt själv så de går framåt iaf hehe :)  Till mamman blev de en skål me flingor!

Å nu kollar vi på barnkanalen på bolibompa hehe.. eller a verkar bara va jag som kollar nu då herrn har krypit iväg till hörnan me alla leksaker.. eller nu kom han tillbaka här å klättrar på bordet ist.. flera gånger nu ikväll så säger han mamma mamma mamma när han kommer fram till mej å vill komma upp.. hihi lilla goding =) De ordet har han ju skitit i nu ett bra tap å mer kört på pappa å andra ljud som är mer åt pappa hålet än mamma ;D men nu ikväll har de kommit massa mamma ;D

Vi ska nog gå in och sätta skitongen i badet snart .. de uppskattas alltid av honom :)

Innan hitta jag honom inne vid spegeln där han stod och tjöta och pussa på sej sej själv haha .. innan ställde han sej bara vid möbler å sånt men nu ställer han sej upp vid väggarna oxå.. de börja han me förra veckan såg ja när han ställde sej upp vid väggen inne i duschrummet ! :P
Idag köpet vi liberor rockblöjor oxå hehe.. ja slutade ju köpa deras blöjor då vi inte gilla dom längre.. men va ju tvungen å testa upandgo rockblöja nu iaf ! :P


Ny vecka.

Då startar vi en ny vecka.. dock inte helt friska tyvärr.. suck...  men vi vilar bort våra baciller :)  Noel verkar inte märka av vintertiden sådär gör mycket utan vi gick upp halv 10 idag :)
Men man märker att han inte e riktigt på topp för redan vid 11 tiden så ville han gå och vila igen, själv tänkte jag fixa me lite annat då men jag råkade somna jämte honom å vi vakna inte förrän strax innan 1 haha..
Då blev de lunch och sen lät Noel sin mamma duscha :)

Nu gör vi inte så mycket faktiskt... Noel röjer runt och jag skrattar mest åt honom :) Funderar ifall vi kanske inte skulle ta oss en sväng me vagnen snart :) E ju alltid gott me lite frisk luft... skulle behöva handla lite mer mellis åså till Noel :)


Hepp hepp..morgon gympa ?

 

 


Trött i skallen?

Jag sitter och kollar på Beck filmen som går på 4;an , men just nu är de ju reklam som alltid vid denna tiden i tv 4;as filmer..suck !  Jobbigt me så långt uppehåll i filmen.. men men.. Tror inte jag hade sett den innan iaf.. ja kommer aldrig ihåg vilka beck filmer jag har sett :P haha

När Noel vakna innan så gick vi upp och käka lite yogurt iaf och sen tog vi på oss varma kläder för att gå bort till macken och hämta ett buzzador paket, kan göra ett inlägg om detta imorgon :)
De va ganska så milt och skönt ute så vi gick en lite sväng för att få lite luft.. vi gick bort till knalleland för jag tänkte vi kunde gå till apotet för att köpa koksalt till Noels öga, de är ingen ögoninflamation, eller till viss del är de nog en liten sån, men de ser precis ut som de gjorde när han va runt 1-2 månader, så vi tvättar me lite koksalt och ljummet vatten då och då bara.. han har inte ont av de iaf och han har inte smittat ner varken mej eller sin pappa även fast han grejar me sina små fingrar i våra ansikten hela tiden :)  men ja iaf så gick vi dit bort och jag tyckte de såg ganska så öde ut.. å tänkte att men hallå har hela knalleland glömt å ställa om klockan eller.. klockan va då 10 över 6 och de ska stänga 7.. aa tills ja kom på att de va söndag haha, då stänger dom 5.. vadå trött i skallen?
Jaja vi gick in och kollade på videomix (hemmakväll) en snabbis iaf när vi ändå va där, köpte me lite gotte hem.. ja man måste ha choklad när man har mens ;)

Sen gick vi hem och badade och myste i soffan me välling :)  Vi har lite nya rutiner för kvällen nu som vi prövar, innan så somna han ju alltid vid vällingen. Men nu kör vi bad (dock inte varje dag), sen blir de då på med pyjmas och sen välling.. sen blir de leka en liten stund till och sen går vi och borstar tänderna å sen hopp i säng :)
Han somna på runt 5 min ikväll så de funka ju riktigt bra :) Å då va klockan runt 8 tiden:)

Ne nu ska jag fortsätta kolla på filmen och hoppas på att jag me blir trött !:)


Ny frisyr i badet idag ;D



Mörker.

För lite över en timma sen så sten slockande min lilla skrutt... tyvärr kom han inte hem frisk och kry som jag hade hoppats på.. men han kom iaf hem glad :)
Men tyvärr e hans hosta kvar även om den är bättre.. men nu verkar han fått nån irritation i ögat ist oxå, blir lite gegigt åså i de.. stackarn=/
Å sen va han sååå trött men kämpa på bra länge me att få leka å röja runt här.. så i nästan 2 timmar orka han tills han slockande.. lite sent kanske men tidigare än vad jag trodde...haha..
Jag har nämligen glömt att ställa om klockan i hallen.. .så när ja kolla på den för ett tag sen å den visa 6 så tänkte jag att jisses så sent de här blir för honom att vila... å sen när ja sätter mej vid datorn så e hon ju bara 5 ;)
Men oj så mörkt de är ute redan.. tänkt att man tyckte de blev mörkt tidigt redan innan vi slog om klockan, ska ju inte prata om nu då.. e ju precis som de vore natt ute nu.. å trist väder är de oxå.. har nog regnat större delen av dagen här... men jag har ju hållt mej inne så de gör la inget :)

Farmor va här en snabbis innan oxå.. lämnade mat till mig hihi :) Fick rotmos me rimat kött.. mm gott!!
Får väl se hur länge Noel hade tänkt att sova.. de får väl bli lite halv knas i sov rutinerna när man inte mår bra.. å blir även mer konstigt nu när klockan ändras å grejer!

Hihi de här kortet e så kul. .för de ser inte ut som Noel även fast de gör de.. ja för de e ju han haha ;P


De ena till de andra...

Ingen hemsk huvudvärk idag, men halsen känns fortfarnade svullen, men de e ju alltid som värst på morgonen ..
Men idag tänkte frökenröd dyka upp oxå.. 1 1/2 vecka senare.. jag som äntligen trodde den hade gått tillbaka till exakt en månads mellanrum igen.. men nehe..
Å med en helvetes menevärk kom den me oxå.. jisses.. ligger helt utslagen i soffan å har precis tryckt i mej 2 alvedon.. snälla låt dom värka snart!!!!  När man har sån värk som e som värkar som man måste andas igenom typ så ere fan inte okej!!

Men blir att ligga här på soffan och glo på tv nu... ska höra av mej till S oxå å kolla när min knoddas kommer hem :) Saknar han massor.. men känner att de e ingen brådis ifall jag ska må såhär.. suck...


Ny header !

Fixade till en ny header lite snabbt då jag inte va nöjd me den andra... lyckades inte bli så nöjd me den nya heller hehe.. men men, ganska så stilrent åså som jag vill ha de... men jaja nu får den vara där ett tag tills ja orkar sätta mej å fixa en gång till :P
Stör ju mej fortfarnade på de fula gröna strecket som jag inte lyckats få bort ! :P
Å ja de e väl F5 som gäller om ni inte kan se den nya :)

Just nu roar jag mej oxå me att kolla på filmen yrrol som går på 4;an :P


Virrig eller ?

Haha de e bra att ni läsare är mer uppmärksama än vad jag är.. det är ju självklart lördag idag och inte fredag som jag skrev ;)
Sen hade jag dessutom inte en aning om att man ställer om till vintertid i natt... dock kommer ja aldrig ihåg de utan blir påmind av någon annan.. de e tur facebook finns för där får man reda på allt ;) höhö

Jag känner mej iaf bättre... ganska så seg i skallen fortfarande, men de blir man väl av å ligga inne en hel dag å bara sova ! Halsen känns inte lika svullen längre..den känns mest konstig.. svullen men gör inte ont..

Har iaf precis kollat på Så mycket bättre som började idag !:) Ganska så mysigt program tycker jag =)
Blir väl att fortsätta ligga här och glo på teven !:)
Saknar min lilla knodd sååå mycket ikväll .. skönt att han kommer hem imon !! :) ♥



Tävling om presentkort

 

Tävla hos Elinochalva om ett presentkort värde 300 kr hos Blå elefant


Som en man....

Fy tusan så synd det är om mej tycker jag... jag har blivit sjuk... jag känner mej som en man å säger att detta e fan värre än å föda barn.. jag hade hellre legat på förlossningen nu haha!
Ont i varenda kroppsdel, en hals lika svullen som ja vet inte vad, å en huvudvärk som får huvet att sprängas snart.. å nu fick ja sånt där härligt tjut i öronen oxå... vilken härlig dag !!! NOT !

Jag gick typ upp först nu ur sängen... för att gå å lägga mej i soffan... så nu ligger jag här... ska väl sätta på Tre kronor eller nåt.. om ja ens kan titta på tv.. får ju ont i huvet av de ibland.. jobbigt för ögonen..

jaja nu vet ni vad jag gör idag iaf.. har världens tråkigaste fredag !!!
Men e väl ändå tur att de va en av helgerna Noel e hos sin pappa.. de hade inte vart kul å leka me honom idag.. hehe.. hoppas ja mår lite bättre imon iaf när han kommer hem ! :)


Jultävling.

Jag är med och tävlar om två biljetter till Ikeas julbord.. dom i år kommer presenteras av Mat Tina !:)
Gå in här för att tävla du oxå :) --->  http://julaftonsmorgon.blogg.se/




Och är man sen sugen på något sött så kan man ju gå in och tävla om en goodiebag me lite julgodis :)
De gör du genom att gå in här --> Hos Therese


Mysigt !

Sitter nerslagen i soffan och kollar på idol som säkert många andra gör nu i sverige oxå ;)
Fredags maten är i magen som idag blev en god tacopaj.. va länge sen jag gjorde det nu, å vi hade matta köttfärs i frysen så jag blev sugen när jag tipsa en annan bloggare om den hihi ;)

Och sen måste man givetvis ha lite gotte när de är idol fredag ;) . . idag blev de dock lite nyttigare än förra fredan då de de bara var choklad höhö .. .men färsk frukt e ju såå gott.. kan inte minas när jag åt ananas senast !:P

Å hyst i ugnen me dej :D

Mums!

 

Köpte dessutom hem årets första julmust idag (dock redan druckit de hos pappa en gång), och lyssnade på julmusik på högvolym när jag diska innan.. hoho !


9 månader !

Idag är mitt lilla hjärta hela 9 månader, inte så lite längre :) Nu har han alltså varit lika länge utanför magen som i den.. helt otroligt !:D
Han känns inte som någon liten bebis längre utan mer och mer som en liten pojke med en otroligt stark personlighet som har grepat så många hjärtan!

Dom två senaste månaderna har de nog hänt mest i han utveckling, ja egentligen me hela han, han har ju till och med fått massa hår höhö ;) den lill lintotten ;D
Men de kryps me raketfart, ställer sej upp och går vid precis allt, kan även när han vågar/vill stå utan stöd från nånting.
Pratas för fullt, klappas händerna när man är glad, å har vid något tillfälle även gett sej på att vinka lite nu!
Finns dock fortfarnade inget intresse av att äta själv, utan ställs de fram mat så kommer fågelunge munnen fram och man ska mata, å gör man inte de så ja då leks de me maten ist och efter en stund slängs den på golvet för de e fortfarande lika kul å se när den ligger på golvet..mhm haha..gör väl några försök till å stoppa de i munnen, han lyckas ju men de finns inte speciellt mycket intresse för de, utan matas gärna.. lat eller? haha
Någon som har några mat tips ? :P

Han har iaf 4 små tänder att tugga med, å me dom tuggar han han på ALLT ! ;)

I kläder är de 74/80 som gäller.. e väl meråt 74 än 80.. på endel bodys har vi tilloch med kunnat trycka ner han i 68 fortfarande haha.. men e ju som sagt så olika på kläder å kläder :)
Senast vi vägde så var de 9300 och 72cm lång, men de va ju en månad sen... funderar dock på att gå upp och smygväga han lite på bvc nästa vecka då vi inte har tid förrän förrän 10 månaders kontrollen ju :) I hans bok om sej själv så finns de vikt för varje månadg, e ju lite tråkigt om inte alla månader finns med, vi missade ju 7 månaders vikten i boken =/

Jag har i och för sej vart ganska så dålig på att fylla i i hans bok, vissa saker kommer man ju ihåg, å andra har ja skrivit upp lite här och var haha.. några listor har ja dock inte gjort i bloggen för varje månad.. de har känts så himla mesigt på något sätt haha.. men nu skrev ja ju lite iaf, kan ju va kul å gå tillbaka å läsa för en som har ett minne som en guldfisk ;P


Älskar fortfarande att bada.. å de ska plaskas å skvättas mycket då!! ;D


Hej!

Idag känns de typ som lördag eftersom jag vakna utan Noel.. men han blev ju hämtat en dag tidigare så de e ju faktiskt bara fredag ! :)
Har väl inga direkta planer idag faktiskt.. jag tänkte käka lite nu och sen försöka ta mej ut en sväng för lite luft åså :)

Sen blir de träning vid 17;40, marie skulle me å köra bodypump idag.. får se hur detta ska gå då jag känner av träningen sen igår i kroppen hahaha.. undra om ja kommer kunna röra mej på lördag ?;)Får la hoppas de eftersom jag ska köpa lazerdome då , kan ju va en fördel att kunna förflytta sej då ;) haha

Sen ikväll blir de väl en lugn hemma kväll me småstjärnorna.. nej förlåt jag mena Idol !;) höhö
De är ju de tradionela fredagsmyset nu i höst så de måste man ju se på :)

När Noel inte e hemma så e de tur ja kan kolla på lite filmer på honom när jag börjar sakna han för mkt hihi.. hur go får man bli.. å hur lätt road? haha


Jisses !

Här var de inget överflöd av blogginlägg idag om man säger så haha .. men vi har faktiskt inte vart hemma så har inte suttit vid datorn förrän nu ikväll :)
Vid lunch tid så åkte vi upp till farmor och käkade lite lunch åså med henne.. Noel somna och vila en stund, sen vid 3 tiden så kom pappa S och hämta honom :) Han hade tagit ledigt från jobbet i natt så han kunde hämta Noel en dag tidigare, alltid uppskattat me lite pappa tid tycker Noel :)  Som glatt vinka av mamma i bilen, alltid lika jobbigt å vinka av honom, men de e skönt att han aldrig är ledsen när han åker utan är glad , de gör de iaf enklare :)

Åkte då och hämta mamma så åkte vi till knalleland en sväng :) Har äntligen köpt en ny bh, de var på tiden, den jag hade nu va inte alls bra längre, den köpte jag när jag va gravid, så ja ni kan ju tänka er -20 kg hur gött den satt? hahaha..
Noel fick några små plagg ifrån kappahl som just nu har 25% på hela köpet :)
Sen gick vi en sväng på cubus som hade 30% på kläder å 20% på smink.. så äntligen har ja en ny mascara oxå, senast ja köpte en sån va nog innan sommaren haha.. å sen hitta jag äntligen en ny halsduk, en sån som e utan slut som man trär över huvet 3 gånger, hade en sån förra vinter men tappa bort den.. å kollar på flera  stycken efter men bara hittat såna som går 2 gånger å sen blir de värsta hålet å inte alls varmt å skönt.. men denna va perfekt! :) Noel fick även en body därifrån som ska matcha hans byxor vi köpte på kappahl ;)

Sen blev de hem å slänga i sej en macka å sen bort och köra ett hårt pass me bodycombat.. jisses ja tror ja bada i min egen svett där ett tag hahah.. men de va riktigt gött å de känns i armarna nu när ja sitter här i soffan ;)
Får se ifall man orkar bodypumpen imon;D

Sen har Nilles öppnat här i borås igen, dom öppna idag.. så vi gick in och kolla, köpte blockljus för 5 kr st, julklappspapper för 1 kr rullen, lika bra å börja i tid ;) haha


Ligga nääära!!

Hade en liten kille som vakna strax efter ja posta förra inlägget haha.. näsan täppte igen så helt plötsligt så bara han satte sej upp i soffan.. å ja vet inte riktigt vad som hände men jisses vilken energi ungen fick , han slängde sej rakt på mej å skulle klättra å ha sej på min rygg.. kanske inte riktigt rätt tidpunkt att leka häst eller ?
Sen röjde han runt här på golvet en stund, roa sej me att gå runt bordet några gånger, banka me köksredskap i bordet, förflytta sej bort till teven och fortsätta banka på den.. riva ner ljus grejerna som står där.. ja jag säger så de, va var de för energi kick ??

Efter en stund så tröttna jag och tog me ungen in till sängen ist där vi myste ner oss, såg ut som han skulle somna flera gånger, men nej han låg där å kolla på mej hela tiden , till slut tog ja mobilen å smygläste lite bloggar ist för att inte somna där haha.. då var de någon som kröp närmare så han oxå kunde se, å där låg han helt tyst å bara kolla.. sov me dej unge tänkte jag !!

Å ja även där tröttna jag efter en stund och gick ut till teven igen.. tog väl inte många sekunder innan ja hör någon som börjar greja me sina nappar uppe på säggaveln och skratta å ha sej.. suck.. egentligen kan ja ju inget annat än å skratta åt honom när han håller på så för han e ganska så rolig ;)
Men jaja han fick väl komma ut till teven igen då.. fick en halv flaska välling och sen låg han där och bara kolla igen ! Tillslut slog han faktiskt igen dom där små blå igen !

Tyvärr så vakna han en gång till av ordenklig hosta då medicinen förmodligen hade släppt=/
Så var de inget skratt längre utan tårar.. då förflytta jag oss båda in till sängen ist och knoddas fick en ny dos me alvedon och bikanyl och total däcka på 2 sek i min famn... nu ligger han här jämte mej, nära nära!! Han har lagt upp sin lilla hand på min arm och riktigt kramar åt den ibland för å känna så jag e kvar.. de e kärlek de ♥


Tummen upp för att få ligga nära nära mamma när man e sjuk


Like it!

Min och Noels pizza blev kanon god hihi..fick tummen upp av både mej och han.. så ja han satt där å smaska i sej han oxå!
Vi gjorde me tomatsås, skinka, räkor och ost på å sen färska tomater och sallad å vitlökssås :) Super gott å så enkelt och snabbt me sånt där pizzakit :)

En riktig liten buse vid bordet :P

Sen däcka han här jämte mej i soffan, men sover lite halv oroligt me mkt snor i näsan.. dock har han faktiskt inte hostat något än :D Så skönt för honom ! Hoppas de håller i sej över natten!

Nu blir de lite tv åså bara innan sängen.

 



Ny energi !

Noel har fått ny energi här ikväll.rejält med energi faktiskt haha!  Vi var och hämtade ut brikanyl på apoteket idag som bvc hade skrivit ut senast Noel va dålig, men då behövde han den aldrig. Han fick den iaf vid 3 tiden idag och sen sov han en timma och vakna glad :) Morfarn kom strax innan 5 och Noel va på toppen humör.. jag gick å dansa av lite energi på zumban, kul som alltid :)
När ja kom hem mötes jag av typ världens gladaste kille !!! :D Ja fick duscha å han satt fint och lekte utanför duschkabinen me sina badleksaker och skratta när ja lekte titt ut ! :P Å han har inte hostat något så de hjälpte honom nog som tur va ! :D

Nu ska vi strax göra lite hemmagjort pizza.. mm gott ! hihi.. de e vardaslyx de ! Så får la gå å fixa de nu för nu har Noel både tuggat på alla fjärrisar, mobilen och bankdosan så kanske han e hungrig?;) haha

Föresten tips till alla boråsare å kanske även göteborgare , Nova star har lagerutförsäljning i sävedalen, börjde idag men är även imon oxå mellan 18 -21 imon :)  Skynda fynda vetja=)
Jag å sandra hade tänkt att åka imon, men jag sätter nog även träning framför då oxå. Idag ville ja hellre gå på ett zumba pass kl 5 å imon är de ju body combat 20 i 7, så de krockar då oxå! Så jag skippar de.. Noel har sjukt mkt kläder ändå så de går ingen nöd på honom, känner att träningen är lite viktare just nu än en utförsäljning :)
För att vara exakt så är den på

Industrivägen 39 43361 Sävedalen


Noel i magen? haha


Hostig kille =/

Usch vilken hosta Noel har fått nu oxå.. den har varit jätte jobbig i natt för honom, han har hostat en massa i sömnen å de låter hemskt, låter som de gör riktigt ont :(
Så idag ska vi kolla ifall vi kan få något för hans hosta som kan hjälpa han lite.
Nu ligger han och vilar en stund, men han har vart uppe och röjt runt här innan, de syns i rumen när han har vart uppe om man säger så ;)

Så idag blir de bara en inne dag för knoddas, hemma och vila ! :) De blir de nog resten av veckan för honom, fast i helgen ska han ju vara hos sin pappa, men dom skulle hålla sej inne och mysa :)
Men för mej blir de iaf zumba träning me mamma Sara kl 5, e taggad att få testa mina ny skor nu ju :D
Noel tycker dom e gör snygga och har vart och pilat på dom blå snörena flera gånger haha!

Kul att ni tyckte Noels jacka va fin oxå.. tycker han passar så bra i den starka blå färgen :) De va färgen jag fastna för först å sen va ju faktiskt jackan ganska så cool hehe ;) Finns på hm för 199 kr, bra pris tycker jag :)


Nya skorna.. super nöjd.. väger ingenting och sitter jätte skönt på foten :)
Finns på intersport, nersänkt till 490 från 900, perfekt ! ;D


Bra dag!

Idag har jag och Noel haft en mycket bra dag, även ifall lilla näsan rinner emellanåt :) men han har hållt humöret uppe störe delen av dagen :)
Vi åkte iaf till ett ställe och köpte jacka innan idag, va någon mysko grej i en affär, dom hade fått in massa nya canada goose jackor, men vart tvugna att plocka bort märkena på dom för att de inte ska vara olagligt att köpa dom.. ja ni hör ju, mysko!! haha.. men what the hell, ja har en bra och varm vinter jacka nu för 200 kr ;) Köpte även me mej jackor till mamma å syskon.. sen hade vi väl planerat lite men de blev visst sura minner från vissa håll pga av lite saker.. så vi valde att åka hem till mamma och äta ist.. och när jag såg alla glada miner och lyckan hos min familj av jackorna så vet jag att jag gjorde rätt!  Min familj går förre allt !

Noel va trött så han käka lunch å sen blev de powenap i mormors säng ! Sen packa vi ihop oss och åkte till knalleland när mormorn oxå följde me en sväng :)  Fick vi jackor ere klart att knoddas oxå ska ha jacka :)
Han e ur söt i sin nya jacka haha.. lilla knubbisen :D

 

Leker me dom nya napparna som blev ett par såna här :P

 

Sen gick vi och kollade lite så att Noel kunde få sova i vagnen ett tag då han blev hängig och trött..jag lyckades äntligen hitta ett par bra träning skor,.. men de kan ja visa i ett annat inlägg :)
Sen blev de hem för knoddas då han va lite små hängig så bättre vi håller oss inomhus nu !
Dock fick han nån jäkla energi kick här i kväll å har röjt runt som bara den haha ? 
Just nu invänas desperate housewives på tv iaf ! såklart höhö  !




Inte igår...

Shit idag vakna Noel första gången halv 6!!! Va ju pga den stackars näsan, så vi gick upp å bråka lite me näsdropparna, å sen gjorde vi en flaska välling och gick å la oss i sängen igen.. låg å myste å sen somna vi om båda två och sov till 11 haha!!
Men nu är han pigg å glad igen å man märker inte av att han är fökyld mer än att man hör de på honom emellanåt så klart... jobbigt att de ska va som värst på nätterna.

Vi ska iaf skynda oss lite här nu å få på oss kläder å sen åka å möta teresa å liam.. vi ska kolla på jacka faktiskt.. hoppas såå att de finns kvar dom som vi vill ha ;)

Här e lille teknik Noel me sin fjärris idag i ny fin tröja från rean på lindex, tyckte han behövde lite mer färg i garderoben ;)  Å ullared e ju roliga, dessa mjukis jeans kommer därifrån å e i st 62!! men e mer sm ett par 74/80 i längden haha :p


Min lilla skrutt :(

Åh va de e jobbigt å se när ens lilla skrutt har de jobbigt... :(

Han har dock vart glad å pigg hela dagen.  Idag hade vi ju besök av Teresa och Liam. De blev tacopaj å fika för mammorna.. mm gott!! Pojkarna lekte och hann även ta en vila båda två :)
Sen kom Liams pappa oxå för möta upp sin familj, och då skulle de ju givetsvis lekas en stund på golvet så Noel kunna visa upp massa leksaker hehe.. Liam verkade gilla flera av Noels leksaker som hade massa ljud ;) Så han får nog ta och komma hit å leka snart igen ! :)
Vi har iaf haft en super trevlig dag ihop me dom ♥

Sen nu på kvällen så kom min farmor och en av mina syster och skulle hålla Noel sällskap en sväng och jag gick till gymmet och körde ett zumba pass :)
Min fina farmor fixa så att ja inte behövde ta hand om någon disk eller så när ja kom hem.. fina fina farmor va skulle ja göra utan dej!:)
Noel hade iaf somnat i hennes famn, jag bar in han till sängen när ja kom och sen tog jag en dusch och satte mej vid teven.
Tyvärr vakna Noel då och va ledsen, va jobbigt me täppt näsa.. han hade fått näsdroppar innan jag gick å träna, men dom verkar inte ha hjälp speciellt mycket på honom =/
Så han fick komma upp hit till soffan ist.. här grejades de runt en stund och sen blev han ledsen för han va sååå trött! Men sen lyckades han komma till ro och somna här jämte i soffan. Funderar dock på ifall vi inte ska gå å lägga oss i sängen båda två strax.. jobbigt dock att flytta på honom nu när han sover så oroligt.. men ja här kan vi ju inte va hela natten hehe.

Imon ska vi träffa Teresa och Liam igen för att åka iväg på ett litet äventyr hihi ;)


pigg å glad !

Noel vakna pigg och glad idag vid 10 tiden.. alltså inga sura miner över förkylningen,,tur de:) Dock rinner näsan som bara den =/.. men ingen feber eller något sådant... så ja e ju inte direkt så man kan kalla honom sjuk.. de e nog tyvärri nte sista förkylningen för i år.. suck... e ju egentligen bara jobbigt när han ska sova...

Just nu står vi och steker pannkakor.. vi blev så sugna när vi såg att Lina och Aron gjorde de haha ;)
Noel river köket medan han väntar på mat.. ser alltid ut som ett bombnedslag när han har varit i ett rum haha.. inte okej när man inte städar upp efter sej !;)

men återgår väl till pannkaks stekeriet här nu då.. måste ju va bland de tråkigaste som finns, att steka pannkakor, de tar ju 100 år ;)

 

haha kul att ja glpömde av detta inlägg som jag skrev för ett bra tag sen;) Klockan va ju 11 när vi gjorde pannkakor ;) Jag har både hunnit duscha å  städa lite här hemma sen dess, å Noel har tagit en vila men vakna nu för en stund sen och är uppe å röjer igen :) Han väntar på kompisen Liam och jag på hans mamma Teresa ;D

 

Pannkakor me blåbär va gott ;D


snörvel..

usch va man måste ha förkylning... Noel vakna för en liten stund sen för han e så täppt i näsan den stackarn... som tur är e han aldrig ledsen när han vaknar utan vill mest bara ha sällskap och mysa lite :)
Så ist för att söva om han direkt nu så gick ja å la mej me datorn här inne ist och vi har camat me mormorn en sväng och nu kollar vi på youtube klipp, just nu blinka lilla stjärna hihi =)

Mysaren♥


Vink vink !

Nu har vi ståt i fönstret, eller a Noel har suttit, bra me stora å breda fönsterbrädor haha, och vinkat på alla som gått ifrån arenan ;) De va ju slut spel för elfsborg idag, säsongens sista match som slutade me 3-0 mot trelleborg, så silver till oss, härligt !

Morfarn hade parkerat bilen utanför så han kom upp och sa hej :) Så nu har vi vinkat hejdå till han precis!
Noel har fått på sej pyjamas och vi ska strax göra välling.. han ska bara göra av me lite mer energi här på golvet verkar de som haha!
För en stund sen va han jätte trött, satt och myste i knät och kolla på bolibompa, dinosaurietåg ;)
Men efter morfarn vart här så blev han ju självklart lite uppspelt hehe!

Själv ska jag nog gå in och ta en varm dusch när knoddas har somnat, e lite små frusen !
Noel vakna me rinnande näsa idag.. typiskt!!  Undra om de e en höst förkylning nu eller om de e mer tänder på G ? För idag har de mer sett ut som en flod ifrån hans mun än lite dreggler..jisses!
Å bajset kan jag säga att även de kommer fler gånger och i en lite mindre fast konsistens haha!; )
Så ja vi får väl se om 4,a ska bli 5 :)  ?

 

Tänkte jag skulle fått ett bättre kort där man såg tänderna lite bättre, för tänderna har kommit upp längre än vad man ser på de förra kortet.. men vad ser jag ist? Jo att någon har visst vart och smakat på lite papper haha, tyckte väl de var lite väl vitt i munnen ;)

 


Hej hej!!

Här är de en lugn söndag än så länge.. eller a den lär nog fortsätta vara lugn hela dagen hehe =)
Vi har fortfarande pyjmas på oss men funderar på att gå och ta på oss vanliga kläder här strax och ta oss ut en sväng.. för det är faktiskt fint väder ute idag, soligt, en sån där fin kall höst dag me andra ord:)

Noel står på andra sidan bordet och flinar stor när ja gör konstiga grimaser åt honom.. dessa fyra små tänder som syns då e ju så söta hehe :P Men ofast är de bara undertänderna som syns, annars får han flina gör stor för att alla ska synas haha :P


Mamma jag vill oxå vara med...


Klappa getter !

Vi tog oss ut ganska så snabbt efter jag skrev innan, och vagnen styrde faktiskt mot djurparken :) Va ett tag sen vi va där nu  :) Vi va inne och klappa getter, dock va dom ganska så rädda för Noel haha.. ja så som han vevar å ropar så förstår jag dom ;)  Men han tyckte de va spännande å sitta nära å titta iaf :P

Sen kom vi inte så mycket längre in i parken förrän Noel va trött och somnade,  så jag fick mej en pw genom parken själv.. små kollade på djuren åså.. e ju ändå ganska så trevligt å gå där inne och de är ju en bra pw me mkt bakar åså ;D

Sen gick vi och handla lite lördags mys.. hitta dom nya dumle kolorna som jag är tvungen att smaka på, ska vara med smak av pepparkaka som bara kommer finnas nu vid jul.. får väl se ifall dom är något att ha sen:) Noel fick välja en ellas kitchen fruktis hehe.. ja jag håller upp endel av färgerna och han får ta en;) Idag blev de nån me mango;P  Klart han oxå ska ha lite lördags mys :)

Väl hemma så blev de middag för oss båda ! Jag åt potatisgratäng me lax i ugn me vitlöksost och fetaost på, riktigt gott... Å noel käka ris me kalkon å grönsaker:)
Å nu gör vi inte speciellt mycket.. jag sitter me matkoma i soffan å Noel drar runt på govlet som en liten virvelvind och gör puss mun hela tiden.. undra vem han pussar åt? haha


Noel me kompisen -djävuls geten, ja me de ögat så fick han heta så haha ;)
Å ja som min kompis Mattias skrev så ser de faktiskt ut som Noel håller i ett litet ljus-sabel..haha
Och när man ska till djurparken så får man ha en sån töntig djurmössa me öron haha;D Å vi gjorde overall premiär nu.. dock var de inte så kallt ute som jag trodde, men de va nog skönt för Noel å ha den iaf när han va nere på marken :)

Va hände här?

Idag var en sån morgon man aldrig tror man ska få vara med om när man får barn.. då är de ju tidiga mornar som gäller ?
Fredagsmyset tog ut sin rätt på Noel igår verkar de som.. han väckte mej kvart över 11 idag?!?! haha
Eller a första gången va nog kvart i 11 men då va han såå go, han kröp upp jämte mej och la huvet på min arm och somna om..hur go??:) 

Så idag e vi banne mej utvilade haha..  Just nu busar galningen runt här för fullt som vanligt.. är just nu på datorn här där jag sitter.. varför är den så kul?? haha
Vet inte riktigt vad vi ska göra.. men funderar på att dra på oss varma kläder och gå ut i höst kylan.. e riktigt grått och tråkigt väder ute.. men ja, lite varma kläder gör de väl bättre? något måste vi hitta på iaf:)

Vi börjar väl med vanliga kläder nu iaf , så nästa - av me pyjamas på med kläder !


god kväll!

Vi har tillbringat våran kväll uppe hos pappa +familj :) Mysigt!  De blev god mat, som alltid, helg mat hos pappa är de bästa ! ;D
Sen blev de ju självklart idol som vanligt på fredagar! Dock dissa alla i familjen de utom jag och Annelie hehe.. hanna va tyvärr inte hemma utan kolla på de på annat håll me vänner ist :)
Dom andra höll till på nedevåningen och dunka musik ist.. Noel va jätte mallig för han fick vara uppe länge idag ;)
Dock tycker ja nog inte Idol är desamma längre.. de e lite småstjärnorna över de hela , men man måste ändå kolla på de på fredagar ;)


Men vi har iaf haft en mysig kväll och Noel har vart på toppen humör :) De roligaste just nu är visst att bli jagad på golvet.. jisses vilken fart ungen får upp å så ska man banka i golvet å krypa efter å ropa nu tar jag dej haha.. ungen tjuter av skratt å flyger iväg över golvet haha! Goa unge ♥

Han total däcka självklart direkt när vi kom hem, så som han höll igång ikväll :)
Jag ska väl ta och varva ner lite här i soffan bara och sen blir de nog sägen för mej oxå!

Föresten ja glömde visa Noels nya fina pyjamasar som vi köpte igår när vi hängde me Lina och Aron :)





Nu känns de...

Okej att jag kände att de va en helt annorlunda träning igår än vad ex zumban är, där tränar man ju alla muskler kortare stunder... men bodycobat är ju lite hårdare.. å ja de känns faktiskt idag.. ja har träningsvärk i mina armar å de känns i i övrerygg å axlar, härligt!! Men ack så jobbigt oxå haha.
Därför fick de bli en vila från träningen idag så får vi se ifall ja hinner gå på zumban imon, annars blir de nog bodycombat på söndag igen :)


Vi gick till stan innan och käka me pappa/morfar iaf.. när man äter thai buffe så äter man ju alltid för mycket! Så gick självklart därifrån me matkoma ! Gick å kolla en sväng på lindex där de blev body, tröja och 3 kallingar till Noel på rean :) Ibland e han så varm här hemma så han bara har t-shirt å blöja, men han tycker de e himmla kul å knäppa upp blöjan, de tycker inte jag! Så nu får de bli kallingar isf;)

Sen blev de en sväng i stan me Teresa och Liam, gick till tant grön och tog oss en fika :) Åt nog värdlens maffigaste kaka, holländsk kladdkaka, va gjord på mörkchoklad, mycket god, men jisses så maffig, va typ mätt efter 2 skedar ju haha!

 

Sen hade vi tänkt att åka och kolla på en jacka så vi skulle bara gå hem å lämna vagnen och hämta våran bil. Men som tur va kolla vi öppetider när vi kom hem å tyvärr var de stället stängt idag =/

Så ja å Noel stannar kvar här hemma ist... han står nere i trappan fortfarande då han somna på sittandes på vägen hem hehe..ibland orkar man helt enkelt inte ;)

Ska väl bara ha en lugn fredag här nu.. kanske vi åker upp till pappa å dom sen och tillbringar kvällen där, får se :) Dom blir ju alltid glada att få hänga lite me Noel ;) Å nu när han sover så sen vila igen så kommer han ju va pigg å glad ikväll :)

 

 


Friday is here ! :)

Ännu en helg på ingång.. vi hade strålande solsken nu på förmiddagen men nu verkar den ha gått i moln, såklart !  Kallt verkar de va ute oxå, hade visst varit minus grader när pappa åkt till jobbet idag såg jag. Gud va tråkigt när man måste börja skrapa rutor å sånt snart.. eller a åker man tidigt på morgonen nu så får man ju redan göra de.. men ja så sover ju vi ;)

Fy ja kommer ihåg hur jobbigt ja tyckte de va å skrapa rutor på jobbet me den stora magen föra vintern haha.. måste ju sett ganska kul ut när ja stod där å hoppa å flåsa.. jag e ju kort å har problem me att nå i vanliga fall, lägg till en stor mage på de oxå hahaha!!

Just nu gör vi inte så mycket, eller Noel håller på att gå wild and crazy på allt och göra sin mamma helt galen!! Oj va ordet nej och ajaj har används väldigt flitigt än så länge idag! puh! Varför inte sitta och leka me sina saker i sin lekhörna?  Nej nej, helst ska man vandra runt bordet runt runt runt och riva ner precis allt som kommer i sin väg, gärna banka me de lite oxå, har redan 3 fina märken i bordet efter en liten herre här hemma!

Om en stund ska vi iaf ta på oss ytterkläder och vandra ner till stan , där ska vi möta pappa/morfar som bjuder på thai lunch idag.. nom nom ;D
Sen får vi se vad som händer..

Här e dagens skitunge i nya goa mysdressen :)

Så här mallig är man när man gör saker man inte får...



och så här jäkla kul är de när mamma blir arg och säger ajaj!!
å ja ni ser ju vilka snygga märken han har gjort i bordet;)


Nånstans i våran kommunikation går de fel tror jag ? För inte ska de va kul att få skäll..eller? haha

Shopping & Bodycombat !

Här har vi inte haft tid att sitta vid datorn något idag :)  Vid lunch så gick vi bort till knalle och möte upp Lina & Aron, där tog vi en lunch på thai resturangen och pojkarna fick lunch och tjata hej vilt me varandra och alla andra i resturangen lät de som ;) haha

Sen gick vi runt och kollade lite, blev väl mest kollande på barnkläder som vanligt haha ;)
Noel fick iaf en tuff body ifrån lindex :)
Sen tog vi oss en promenad in till stan för att kolla lite där oxå ! E ju inte ofta man hamnar där utan de brukar nästan alltid vara knalleland, men de finns ju vissa affärer som bara finns i stan. Så vi kollade på åhlens och där fick Noel en tröja och en mysdress på redan !
Och sen gick vi till favorit affären som har öppnat i stan nu som stängde igen i knallenad,  Present knallen, massa fina grejer till mkt bra pris :)
Ville haft ett ljus som lukta kanel, men de fanns inte kvar i den storleken som jag ville ha, men de blev ett litet fint ljus hus ist :p

Nu på kvällen kom snälla farmor ner och höll Noel sällskap och jag gick och tränade bodycombat med Katarina och Sara !:)  Har aldrig testat de på detta gymmet men har nog vart nångång på de för väldigt många år sen på något annat gym, så kom ju knappt ihåg var de var :) Men de va riktigt skoj faktiskt, bra träning som känns i armarna :p Hoppas de inte känns alldeles för mkt imon ;) haha... Vi ska nog gå på samma grej på söndag eftermiddag igen :)
Kul att ha några å träna me nu, jag och Katarina hade ju kort sen innan, får hoppas Sara väljer å köpa ett nu oxå, hon kör prov vecka just nu :)

Tänkte kolla på ett avsnitt av tre kroner till å sen blir de nog sängen :) Sent som vanligt ;)

Här e de som fick följa me hem i påsarna idag !

Tuffing body:p


Marin/vit e den och på bröstet är de en liten fika som inte syns så bra på bilden



Skön mysdress å ha nu när de börjar bli kallare:)



Och en dålig bild på mitt söta lilla ljushus ;)
Jag älskar ljuslyktor :p Synd att man inte kan ha de på så många ställen just nu, har nämligen en liten herre här hemma som tycker att allt som han når e hans! Å helst ska de ju bankas me isf, inte okej me mammas ljuslyktor.. så ja vissa grejer får man allt ta och plocka undan varje kväll ifall man har dom frame;)

Tråk tråk!!

Idag är vi tråkiga ... vi kom aldrig iväg till öppnis som vi brukar på onsdagar.. vi vart för sega..
Noel väkte inte mej förrän kl 10 idag.. Han gick ju å la sej vid 8 igår, han har börjat me å ta en vila lite för sent på eftermiddagen som ger resultat av att han inte riktigt kan somna vid 7 tiden som vanligt utan burkar då bli närmare 8.. men de gör la inte så mkt när ungen sover till 9-10 på morgonen då;)
Dock så segar de ju ner lite av dagen... så nej ingen öppnis idag :(

Just nu ligger han å sover igen.. vet faktiskt inte hur länge nu men han har sovit i längre än en timma iaf.. själv sitter jag i soffan å har tråkigt haha!
Halv kollar tv å läser lite bloggar..  ute är de regn och piss väder så inte så lockande att gå ut men vill nog ändå komma ut å få lite luft sen...
Vi köpte en ny lampa på loppis sidan på facebook igår som vi nog ska åka och hämta sen idag iaf :)
Sen kommer de en tjej och hämtar Noels babyskydd som vi sålt.. kanon!! :) Skönt å slippa ha de stående här bara !

Visst va babblarna söta i inlägget nedan :P Hade tidsinställt de för tänkte ju att vi skulle va påväg till öppnis vid den tiden.. men nehe !


Vi vill ha fina höstdagar så vi kan gå ut å gunga ju !!





Babblarna

Som jag skrivit innan så är ju babblarna Noels absoluta favoriter!! Han kan va super arg och sätter man på babblarna kan man skymta ett litet leende ganska så fort ! :) Den stackars musik videon har räddad mej måånga gånger höhö !

Nu är det ju snart både jul och 1 års dag,  så jag beställde precis hem ett paket med babblar figurer som jag hitta :) Dom hade lite andra saker oxå..  ex böcker.. något som Noel har önskat sej av familjen i julklapp ;)


Här e plast figurerna :)

 

En av böckerna som fanns !



Ett tips till er andra föräldrar som har babblar älskande barn ! ;D

Figurerna är köpa på Hattförlaget

De blev fisk...

Nu sitter jag och Noel å leker å halv kollar på tv :)  Vi gick in och vilade efter maten och somnade både två och gick inte upp förrän ca 30 min sen haha.. skönt var de iaf :P

Idag blev de att vi åt samma mat igen, de blev kokt fisk me potatis å äggsås å kokta morötter å ärtor :) Blev riktigt gott och Noel åt upp sin portion oxå :) Han åt lite till nu när vi vakna men föredrog då fruktpuren efter ett tag iaf ;)

Jag blev iaf glad när jag kom på att de är tisdag och att desperate housewives är ikväll :D Tisdagar är min riktiga tv kväll, de är det enda programet jag följer på tv !! :)
Om en liten stund ska vi nog gå och bada, eller iaf Noel ;p Sen får de bli mys i soffan.. de e ju så gott att få mysa me en nybadad liten skit hihi


Go go go !

Precis tagit mej en dusch efter ett lunchpass zumba borta på gymmet ! :) Idag var de inte hon som jag brukar ha som ledare, utan idag var de en kille, har aldrig vart på hans pass innan, så de va lite nytt å kände mej som en nybörjare igen haha.. men de va skoj å man kommer ju ganska så fort in i de när man kan grunderna, så ja jag gick där ifrån svettig iaf ;)

Imon blir de nog en vilo dag,  och sen ska jag nog testa bodycombat på torsdag kväll :)
Nu ska jag fixa något snabbt mellanmål och sen åka och handla lite mjölk åså fort , sen plocka upp knoddas som är och lekar hos sin mormor just nu :)


Noel me en av sina favorit saker.. en gammel sketen foppatoffla ? haha ..I nya gosedressen iaf, den e ju något förstor än, men funkar när man viker upp lite, sen har han ju kläder under nu å hade den som "overall" idag ist :) E ju st 86 på den.

Här får ni två goa zumba låtar som brukar vara med på passen jag går på :p

Daddy Yankee – Rompe

Zumba Fitness – Caipirinha


Svea !

Här är den fina dressen vi köpte idag :) Vi fick den för 150 kr och dom hade köpt den för 600 kr men bara använt den 1 gång.. helt okej för mej ;) Noel kommer bli kanon fin i den:D

Va ett riktigt gött zumba pass idag iaf ! Kul att de äntligen va några som ville följa me på min älskade zumba, va 3 ifrån min mamma grupp som följde me idag:)
Vi ska även försöka testa bodcombat nån dag i veckan å kanske bodybalance oxå :)
Ska försöka hålla detta nu me å inte ta en sån där lång pause ifrån träningen igen ! De e ju så skönt efteråt när man kommer hem och e helt mör i kroppen ;D
Va skönt att komma hem till en sovande liten kille och farmor hade vart så snäll och röjt undan lite i köket:)
Blev en välbehövlig dusch och sen fixa sista tvätten, och lite kvällsmat i soffan framför teven :)

Nu börjar klockan bli mycket så funderar att gå och lägga mej strax ! :)

Här e lite bilder på Noel och Liam innan idag ♥

Tjötar lite me varandra



Leka me samma saker!



Alltid något i munnen, Noel roffa åt sej en telefon och gose Liam fick nöja sej me sina fingrar:P



Liam ger Noel lite fotmassage ;)




Sen blev de brottningsmatch och denna gången vann Noel och de visar Noel me att sätta sej rakt på sin kompis! mhm haha

 


Kompis häng !

Idag har vi vart iväg större delen av eftermiddagen :) Vi åkte och köpte den svea dressen jag skrev om, va kanon fin, kan vissa sen :P Efter de så åkte vi till sandared och hälsa på Teresa och Liam hihi =)
Pojkarna lekte å nöp varandra lite :p Så söta ihop nu när dom börjar bli lite "jämnare" i åldern.. Nu är ju Liam 5 månader och kan sitta och leka på golvet me Noel  :D

När vi kom dit så ställe sej precis polisen och börja skjuta hastigheten på 30 vägen där.. Första bilen som kommer åker dit på 43km/h..illa illa... dom va 4 poliser å han som stod vid bilen ropar å frågar va de hamna på å den andra säger så 43, så börjar han garva .. vadå skade glädje ? haha..

Sen vid 5 när vi kom hem så kom Madde och Maja förbi en sväng :) Maja ville kläma lite på Noel hihi.. så nu har hon äntligen fått göra de :)
Å nu för en stund sen så kom farmor och syster som ska vakta Noel medan ja går å köra lite zumba vid halv 8 :D
Farmor står å diskar, hon ska då alltid vara snäll å ta hand om något när hon kommer hit..snälla farmor hihi =)
Så tänkte gå och slänga på Noel en pyjamas nu och sen fixa en flaska välling så han e klar för natten :)

Skriver la sen igen när ja kommer hem ikväll igen å lägger in lite bilder ifrån dagen åså på dom söta små pojkarna :) hihi


Hej måndag !

Ny vecka igen då... här har vi precis käkat lite lunch ! :) Noel åt bara en 1/2 burk idag oxå.. han kör lite då och då nu verkar de som, han hade ätit en hel burk i lördags hos S men sen bara 1/2 igår igen å även idag.. så vi har börjat me att bara lägga upp 1/2 burk nu å sen se ifall han vill ha mer eller inte.. så onödigt att hålla på att slänga massa mat hela tiden! Men jaja så länge han står sej å e mätt så ere ju ingen fara :)

Nu ska vi gå och ta på oss lite kläder tänkte vi eller jag tänkte de iaf, Noel får tänka om för just nu tänker han bara på att riva vardagsrummet  ;)
Sen åker la vi iväg på lite äventyr i de tråkiga dimmiga vädret!



Beroende!

Nu tänkte jag halv kolla på avsnittet av idol som gick i fredags och mysa till doften av vanilj här i soffan :) Har hela 3 goa vanilj ljus på bordet som luktar såå gott!! Köpte ett nytt fint när jag såg att present knallen hade öppnat inne i stan nu, en av min favorit affären som stängde i knalleland, men som nu då hade öppnat i stan ist :D

 

Och när man myser framför teven så måste man ha något att tugga på såklart ;) Och jag har fått ett nytt beroende.  Leksands kncäkebröd i den blå förpackningen med koktskinka och gurka på.. mm så gott!!! Kan äta hur många som helst känns de som haha ;)

 

Knoddas ligger och sover i sin säng, han gick å la sej lite senare idag, somna runt halv 9 idag den busen;) Men de va för han va såå trött i eftermiddags när han kom hem och sen hade busat runt här hemma ett tag så han fick vila en stund, å de blev en ganska lång stund, så 10 över 6 så va jag tvungen å väcka honom, han blev skit sur haha.. men blev glad när mamma ville leka och vi hade fruktstund :) Idag var han till och med intresserad av att plocka med frukten själv, annars är de ju himla kul att släng allt på golvet.. men nej inte idag, då satt han där och plocka me sina clementin bitar :)

 

Imon vet ja inte riktigt va vi ska göra än, inga direkta planer mer än att vi nog skulle åka och kolla på en svea heldress till Noel hos en tjej här i borås som vi hitta på borås loppis sida på facebook :) Dom hade inte använt den utan skulle egentligen reklamerat den då de va nåt sömn fel på ena ärmmudden, men dom hade glömt bort den.. men tror inte de är något som kommer störra oss, för en billig peng:p

 

Busen tittar lite på Tre kronor ;)


Allt e som de ska vara !



Mr Allt mitt är ditt är hemma igen:) Har just suttit och bankat mammas ipod i golvet, slängt ett blockljus på teven och försökt trycka sej ner i en kanske lite för liten låda..japp allt e precis som de ska vara här hemma:)

Detta skrev jag för en stund sen på min fb ... han har även nu hunnit slå en stor vas me ljus i golvet så den gick i 3 bitar.
Hunnit ramla och slå sej ett par gånger då han tror man kan släppa möblerna när man står eller går längst dom.
Kletat köttfärsås på sin tröja trots hakklapp och uppvikta ärmar.
Smaskat på en godis han lyckades få tag på på bordet.

Ja listan kan säkert bli gör lång mot slutet av dagen haha... men ja jag tror jag älskar honom ändå ;)


hej!

Sitter här å halv kollar på tv och inte gör alls mycket mer,.. funderer dock på att gå och ta tag i disken strax.. inte så kul..så funderar nog en stund till ;)

Igår blev de lite vin med Madde och Maja, riktigt trevligt hade vi :) Sen gick vi ner på stan en sväng och där hamna vi på brasseriet där jag även träffade Anna, skoj även där :)
Är lite halv seg idag men inte speciellt farligt ! Längtar mer till när knoddas kommer hem ist hihi :)
Han skulle visst till sin farmor och farfar och fika först så han kommer väl först senare i eftermiddag.

Men ska väl ta tag i disken om en stund, har iaf vart duktig å dra igång tvätten iaf :P


Hejsvejs lördag !

Ja här va man banne mej uppe i tid :) Uppe kl 9 en lördag som barnfri, de är inte dåligt för att vara frida haha.. inte när man går å lägger sen kl 2 iaf ;) Men här sitter jag...
Idag anmälde jag mej för att vara med att sälja på en barnloppis som äger rum i november.. får se hur detta ska gå :) Men kollade igenom igår de som ja lagt i en påse, å ja hade typ en hel ikea kasse me kläder som jag vill bli av med, så kan ju va kul å se ifall man kan få sålt något :)

Nu ska jag äta lite frulle strax tänkte jag.. å sen blir de faktiskt zumba kl 11 :D Härlig start på en lördag!
Sen har ja faktiskt inga andra planer idag... men kanske skulle vara med madde sen.. hoppas på de=) Va ett tag sen vi hitta på något nu.. hon jobbar ju heeela tiden den stackaren=(
Får väl se vad som händer sen :)


Tårarna rinner...

Nu är jag hemkommen för en liten stund sen... de va en riktigt rolig kväll me tjejerna i familjen..
Å ja vi skratta tills tårarna rann !! haha.. Gud va kul de var :P Hade lätt kunnat sitta där å skratta åt honom i minst 1 timma till, å hade kunnat gå och se samma sak redan imorgon !:P  haha
Får ni möjlighet att se honom..GÖR DE! Jag vet att han kommer till göteborg i början av november ! :D
De va endel skämt som småbarns föräldrar.. som jag skratta !! haha
Så ja en toppen kväll me en toppen show me andra ord =)


Nu har ja slagit mej ner i soffan me tända ljus å lite naturgodis.. så gott ju hihi.. men tro inte att jag är lika nyttig som ja låter nu.. nej nej.. jag ska efter ja skrivit klart detta inlägg gå och hämta en toblerone muffins som jag baka innan nu på eftermiddagen.. och då tryckte jag ju självklart i mej en innan jag gick innan oxå ;)  Men ja jag har faktiskt kört zumba idag å gick faktiskt ner till stan nu ikväll, men åkte me dom andra me bilen hem för de va så jävla kallt nu!!
Men ja hoppas på att komma upp i tid imon oxå för då blir de zumba 10 över 11 :)  Alla som inte testat denna galet roliga dans.. gör de ! :)

Dessutom luktade det fruktansvärt fräscht i mitt duschrum när ja kom hem nu ;) Ska nog förska hinna me å skure resten av rummen imon.. kanske me samma doft.. märkte innan att jag hade 3 olika skurflaskor hemma, en me citron, liljekonvalj och nån sommar doft.. varför har ja så många? ja de är en bra fråga haha.. nästan alla va fulla oxå ;)

Nu blir de mys!!


En sån liten skrutt hihi.. inte ens 2 månader gammal :P


David....

Nu ska jag sticka iväg på något kul... jag ska gå och se på David Batras show som han har här i borås ikväll :) Jag ska gå med syster Hanna och Annelie :) Kul kul ..
Så de blir ingen idol kväll idag.. men får la se på de på webben sen :)
Hoppas ni oxå har en mysig fredag kväll !


Zumba !

Jag kom faktiskt iväg på mitt zumba pass idag ! Var och lämnade Noel vid 11 tiden hos S , knoddas blev glad av å se pappa såklart :)
Sen blev de direkt till gymmet.. duktigt ! ;P
Väl hemma blev de lite mat i magen, fast först va jag duktig å slängde in en maskin tvätt.
Och duktigheterna bara fortsätter idag höhö... har precis total skurat inne i duschrummet.. bar ut allt som fanns där inne och sen skrubba å sen spola direkt med duschslangen :P så nu är de fan rent där inne... nu ska de bara torka där inne å så lukar de god citron å sen ska alla saker tillbaka in :)
Ibland får även jag mina små ryck tydligen ;)
Ångrar dock nu att ja inte tog handskar på, e torr som fan å ser ut som ett russin på händerna..usch!!

Kanske de blir en städ å träning helg ? :P Får la se.. har faktiskt inte gjort några planer för varken imon eller söndag iaf!

Nej nu ska jag fortsätta här !

Sen kan vi väl skratta lite åt de här oxå hahaha... http://gt.expressen.se/nyheter/1.2590747/polis-ryckte-ut-efter-kundvagnskrock


Jag ger upp....

Jag råkade somna jämte Noel vid 8 och vakna runt 10 tiden .typiskt.. tänkte då att de e lika bra att försöka sova.. gick upp och släckte allt i lägenheten å kröp ner i sängen igen..  å ja som ni ser så funkade det inte riktigt haha... så nu gav jag upp å gick upp å satte mej i soffan ist :)


Vi har haft en mysig eftermiddag iaf ! Vi gick ut i solen och gick till stan och lekte i stadsparken :) Noel fick gunga å klättra runt där inne lite.. alltid uppskattat ifrån honom :P men han e ganska så rolig, han verkar lite små rädd för att smutsa ner sina händer å ser nästan lite rädd ut när han får massa sand på händerna haha!
Mamma/mormor var oxå med oss en sväng i stan :)

Jag som skulle göra muffins ikväll tänkte jag.. men nehe, här sov ja bort hela den kvällen ist :P Känns lite over kill å ställa sej me de nu kl 12 på kvällen ;) höhö
Får la se ifall ja hinner göra de imon ist..  Noel skulle nog åka ganska så tidigt till pappa S, om vi kommer upp i tid så ska han va där strax innan 11 redan så jag kanske skulle hinna gå på ett zumba pass kl 12 :)
På kvällen ska jag göra något super kul me min syster Hanna och Annelie (pappas fru) .. men de skriver ja imon ist..

Nu ska jag glo på ett avsnitt av tre kronor å hoppas på att bli trött igen :)

Den lilla goa hamstern :)


Tupplur!

Vi har precis kommut upp ifrån en liten tupplur och fått på oss kläder nu : ) Sega som vanligt haha!
Vi tänkte iaf fixa till lite lunch nu.. Noel har nog en burk klar som jag tog upp ur frysen igår, jag själv vet inte riktigt än va de blir, får väl se va vi hittar där ute i köket :)

Sen blir de nog att gå ut i solen en sväng.. e ju både sol å blå himmel idag oxå, så är väl lika bra att passa på :) Tar oss nog en promenad och kanske försöker hitta nån lekplats  å hoppas den har en gunga till Noel :)

Igår på öppnis så lekte Noel me en kulram större delen av besöket, han tyckte den va jätte kul!!:P Å när vi gick hem ifrån stan igår så sprang vi in på myrorna för jag skulle kolla ifall dom hade nån bra förvarings möbel, vilket dom inte hade. meeen dom hade en exakt likadan kulram som Noel lekte me på öppnis ;P Haha de va lite kul faktiskt.. .självklart köpte vi me oss den hem för 45 kr, och jag hade en super glad unge med mej i vagnen hem som pillade på den hela vägen hem oxå :)

En pyjamas fick han med sej hem oxå :)

Igår fick han en lite söt heffaklump ifrån min moster oxå hihi.. den söta figuren som är med i Nalle puh:)


Award!

Jag fick en award ifrån söta Sara me bloggen Glamina



Länka till den man fått den av, fullborda de 5 meningarna och skicka den till 5 andra bloggar.

1. När ingen ser eller hör mig… Sjunger å eller dansar jag urlöjligt..gärna framför en spegel oxå höhö!

Eller sitter ner myst i soffan och tänker på saker som kan äta upp hjärnan ibland.

2. Jag går aldrig hemifrån utan… Min mobil ! ;)

3. Min blogg heter som den gör för att jag… Fritte är ett smeknamn som har följt med i många år :)

4. Om jag vågade skulle jag… Oj svårt.. finns nog mycket jag inte kan komma på just nu jag skulle vilja göra.. men en av mina största rädslor jag har e ju nålar, annars hade ja nog gärna velat tatuera in Noels namn eller födelsedatum.

5. Om tio år kommer jag att… vara 2 eller 3 barns mamma, bo ihop med min stora kärlek, förhoppningsvis i hus..kan väl hoppas på iaf ett radhus haha :P

 

Nu skickar jag den här vidare till några av dom mamma bloggarna jag läser:

Lina  - med Aron


Caroline - med Viggo


Mia - med Lexie


Sara - med Wilda och Dixie


Elin - med My


Jag hade kunnat göra en jätte lång lista me alla mamma bloggare som jag hade velat ge denna, men nu skulle de ju bara 5.. så då fick de bli dessa 5 som är några av dom som brukar va fina och lämna några ord till mej och Noel i kommentarerna  :)

Är de nån av bloggarna ni inte läser så tycker ja ni ska titta in hos dom ,för alla e riktigt goa mamma bloggare :)

 


Hej onsdag!

Här har vi inte hunnit skriva något idag då jag inte hann sätta på datorn imorse å sen har vi inte vart hemma förrän nu..
Men nu hinner jag bara säga ett litet hej för vi ska iväg nu igen så jag får uppdatera er senare ikväll ist :)

Vi har iaf haft en toppen dag än så länge och vi hoppas på att kvällen fortsätter så oxå!
Nu ska jag torka bajs på barnet och sen åker vi iväg igen!


Noel i sin underbara mössa när vi satt och solade oss i parken innan idag :)
Jag bara älskar den mössa på honom, han blir så go hihi.
Vi har köpt våran på webben på HM, men såg att dom hade liknande även på åhlens idag!

 


3 månader!

Nyss så pratade jag med Tele2 för att säga upp ett av mina abonemang som bara har legat och som jag inte har använd.  De vanliga är ju att man har 3 månaders uppsägninstid.. och när hon då sa när de skulle gå ut så tänkte jag "Shit är de bara 3 månader dit" 11 jan kommer de allstå att stängas av... hallå de är ju ingenting.. detta året e snart slut :S Hjälp va fort de har gått!!


Knoddas sover nu iaf, han somna strax efter ja skrev innan i mitt knä å sen bar jag in honom till hans säng.
När man har ont så får man somna i mammas knä eller i soffan :)

Jag sitter nu och tryckeri  mej bullar å dricker iskall mjölk.. mums!! Väntar såklart på att kl ska slå 9 så veckans höjdpunkt på tv kan börja, Desperate housewives såklart :)


Man är som nöjdast när man ät mätt å har fått kladda lite :)


Tanddag !

Idag har Noel en sån där jobbig tanddag igen.. de gör nog väldigt ont i munnen på honom.. Han e glad när de inte gör ont men när de väl gör de så gallskriker vi me stora krokodil tårar.. :(
Det hände flera gånger när han va iväg me sin mormor .. å fortsatte även här hemma.. stackars liten, måste ju va jätte jobbigt för dom små =/

Iaf när dom kom hem så fick han sitta å mysa lite bara.. å sen kolla runt i sin nya lekhörna.. jag flytta ju om här inne i vardagsrummet medan han inte va hemma.. kan visa på bild sen :)
Blev iaf mkt bättre å mer lekyta till Noel å ja slipper sparka i hans leksaker varja gång ja lämnar rumet:p

Sen nu ikväll tog vi en promenad bort till apoteket och köpte flytande alvedon så jag tänkte att de kanske är bättre för tänderna då han får lite alvedon på tandköttet oxå..
Han fick iaf en dos nu när han fick pyjamas på sej...
Min lille kille är en riktig medicin älskar.. han gillade även denna medicinen precis som sin pencellin haha.. smaskade i sej sin sked me tjock sörja som smakade jordgubb ;) Hoppas de hjälper!

Han ville inte ens dricka upp sin välling nu ikväll å så brukar han göra när han har ont.. drack bara 60 ml =/
Oj nu kom tårarna igen så nu ska jag försöka stoppa ner knoddas i sängen å hoppas han somnar å får sova !


Dessa underbara ögon ♥


Inte lika duktig...

De blev ingen zumba för denna mamman idag! =/ Typiskt haha...  Men jag små skyller faktiskt liiite på min son..  han ville nämligen ha lite sällskap när han skulle vila å självklart råkade jag somna jämte honom då och då vaknade vi försent för att jag skulle hinna..
Meen jag ska ta igen den träningen med att röja lite här hemma nu medan Noel har mormor häng :p
Sen blir de nog en promenad för att hämta honom och promenad hem.. så då får man ju lite motion iaf :)

Men ska försöka få in ett zumba pass till denna veckan iaf.. antingen på fredag eller lördag igen :)
Imon ska vi nämligen åka och hälsa på min moster som jag inte träffat på nåt år då hon ville hälsa på Noel oxå hihi.. så då missar ja de imon oxå.. å på torsdag så är de inget pass.. så jag siktar in mej på fredag eller lördag ist :)

Men nu blir de hög musik och städning som gäller!
Hoppas solen är kvar när jag ska gå och hämta Noel sen ;)

 

Jag får städa till zumba toner ist.. la in massa zumba låtar på spoty... skulle helst vilja ha playlisten dom kör på mitt gym.. den e grym ! :)

Zumba


Shake that !!

Nu är jag ner myst i soffan me myskkläder och ny duschat me tända vanilj ljus å känner mej så där skönt trött i kroppen :)  Riktigt skönt zumba pass var de idag ! En klapp på axeln till mej själv som tog mej ditt idag hehe, de är ju faktiskt de som är de jobbiga me träningen, att ta sej dit ;)
Väl hemma så hade allt gått bra me en sovande Noel å jag tryckte i mej en kessela vanilj för att få en liten energi kick.. gottit =)

Precis kollat på nya two and a half men (igen).. ja har fuskat å redan sett de på internet hihi ;) Men nu stod de ändå på på teven så ja kolla igen.. de e ju fint ögongodis me nu höhö ;)

Funderar på att göra mej en kopp te kanske å se vad jag ska kolla på härnäst :)
Imon blir de zumba igen kl 12.. heja heja ! ;D


Då kör vi igen!

Vi har faktiskt vart duktiga å vart ute å traskat i regnet idag :) 
Vi tog oss en promenad till mamma, stannade på kvantum och köpte fika och lunch till Noel.. så kom regnet, suck... men vi sket i de å traskade på å kom blötta å goa till mamma, eller iaf jag, Noel har ju de gott i vagnen ;)
Där blev de fika och Noel fick gosa me mormor såklart :) 
Självklart regna de när vi skulle gå hemmåt oxå.. mem min kära mor tar väl hand om oss å skicka me mej båda gummistövlar å regnkappa så jag inte skulle bli lika blöt på hemvägen haha :)  Kände mej lite halv töntig, men torr de va jag ;)

Vi tog vägen förbi rusta och köpte en ny skurmopp då den andra vart så äcklig. Sen hem för lite mat till både mamma å barn! Noel fick pasta me skinka å jag slängde ihop lite thaisoppa me skaldjur till mej :)
De fick vi äta efter jag skurat upp alla vatten Noel hällt ut på golvet.. ja lämna aldrig en skurhink me vatten kvar har jag idag lärt mej... splasch sa de helt plötsligt å där satt ungen i en stor pöl å såg ut som ett frågetecken..gaah!! haha..
Just nu river han runt här i vardagsrummet.. hans leksaker e ju inte kul utan han ska vara på allt annat.. å ordet ajaj är bara något man skrattar åt !! mhm...

Just nu väntar vi på farmor som ska hänga lite me Noel och jag ska faktiskt ta mej bort till gymmet! ;)
Han ska ju läggas snart så något speciellt sällskap kommer han ju inte å vara ! hehe
Jag ska köra ett pass me zumba hade jag tänkt.. så kör vi igång igen hade ja tänkt ;)


En trött skutt när vi gick ut innan...


Precis överallt!

Här tog vi verkligen sovmorgon.. så förvånad jag blev när Noel väckte mej idag haha.. Kollade aldrig på klockan när vi gick upp utan såg den först i hallen på väg till toan.. kvart i 10!!!?? Han har inte ens väckt mej innan de haha.. han måste ju vart gör hungrig nu :p  Men skönt var de iaf ! ;)
Å då somna han ändå halv 8 igår :P Trött eller ?


Nu gör vi inte så mkt.. men ska väl ta på oss lite kläder å hitta på något .. .innan jag blir koko i huvet av å jaga Noel här hemma nu haha.. In i köket, tillbaka tillvardagsrummet å klättra på precis allt!! Dra ut dvdspelare å allt annat från tv bänken.. upp vid bordet å gå en sväng.. vidare till hallen å dra i alla skor.. in i köket å greja runt lite där... puh säger jag bara haha!!!
Måste ut å avreagera ungen ;)



Och de blev de...

Vi har faktiskt hållt oss inne hela dagen.. både skönt och rastlöst :P Men vi har haft å göra här hemma iaf.
Vi har grejat å plockat här lite.. å sen gjorde vi faktiskt bullarna jag prata om i förra inlägget ;)
De blev goda stora vanilbullar.. ja e mer förtjust i vanilj än kanel nämligen :) Sen gjorde vi ny mat till Noel oxå.. blev pasta me massa olika grönsaker å köttfärs.. de e en favorit tycker Noel :)


Sen kommer mamma/mormor på besök.. Noel blev glad av att få lite extra uppmärksamhet och att få smaka på bullarna såklart när vi fikade höhö ;)
Och nu för en liten stund sen så begav hos sej hemmåt i höstrusket. .
Noel fick hoppa i säng medan mormorn va här me skulle mest hålla på att konstra då... la ner han i sängen och på 2 sek så stod han upp igen å skratta å gjorde knasiga ljud ifrån sej...
Mm jätte gulligt är de när dom står upp och ser söta ut i sängen... typ dom två första gångerna.. sen börjar de faktiskt bli mest jobbigt haha...
Så han fick komma upp och vinka hejdå till mormor och sen sten slockna han här jämte mej i soffan på 5 min..busunge :)

Jag sitter och väntar på att gustafsson ska börja kl 8.. sen fanns de nog inte så mkt mer jag ville se på tv ikväll så får nog hitta något annat å kolla på :)

Mmm gott :P
Jag har redan tryckt i mej 2 st.. å innan kvällen är slut så är de säkert uppe i 3 ;) höhö

Idag fick Noel helt omixad å bara delad i små bitar me kniv å gaffel å de gick riktigt bra faktiskt : )


Bullar kanske ?

Ännu en lugnt å halv seg söndag ... men ja de brukar la de va på söndagar :)
Vi har iaf tagit hand om disk å lite sånt i köket nu på förmiddagen.. sen lekt en stund på golvet ihop :)
Å nu ligger Noel och vilar en sväng.. själv lyckades ja ta mej upp innan jag somnade oxå.. annars lyckas jag alltid me de nuförtiden haha!
Men nej inte idag... funderar på ifall man kanske skulle baka lite bullar :P ? Vart sugen på de ett tag nu men de blir ju aldrig av :)


Min fina höst kille ♥



Smaka ltie på hösten måste man ju oxå göra :)



Mys lördag !

De blev en sväng förbi gudmor Marie innan.. mysigt ! :) Blev te och tjöt.. ja Noel han drack te oxå, han tyckte de va gör gott å drack typ upp halva min kopp haha! Vi blev iaf kvar där i 2 timmar !
Sen styrde vi bilen mot sjöbo för att hälsa på moffa å familj :)
Noel e alltid lika nyfiken där å ska kolla på allt å får uppmärksamhet hela tiden.. 
E ju lite annorlunda nu när han kryper oxå.. kattmaten va ju väldigt spännande haha.. han va där å grävde två gånger, tur de bara va torrfoder där då ;)
De blev dock ingen kattmat till honom utan han fick äta gröt me morfar ist !

 

Jag fick oxå lite mat där faktiskt.. de blev ryggbiff me klyftpotatis, taziki och sallad.. mm gott var de!

Sen blev de soffhäng och mys framför teven... Noel sov på mej en stund innan jag åt men sen vakna han igen pga tanden å va ledsen, men blev sen glad igen och så pendla de lite emellan i de humöret :) Från lite gnäll till skratt... men sen vid 9 tiden så tog vi och åkte hemmåt :) Å nu ligger han i min säng och tar upp större plats än va en sån liten person borde göra ! ;)

 

 


Hej lördag !

Sitter här å halv glor på trååkig tv och äter lite taco rester sen igår :) Noel ligger och vilar inne i sängen.
Vi har bara vart hemma än så länge och myst :)
Noel vakna ju igår vid 10 tiden och va ledsen så han fick komma upp och kolla lite tv me mej.. men satt mest i knät å gosa bara.. mysigt! Trodde först de va öronen, ber till gud att de inte ska vara de!!!
Men idag har han inte visat några tecken på att ha ont och ingen feber... men däremot kände jag i munen och säger bara välkommen tand nr 4!!! Jag hoppas att de är den som gjort honom lite gnällig igår och inte öronen!! :)
Tänk att gå från noll tänder till fyra tänder på en månad.. de e klart man får gnälla lite :)

Nu ska jag iaf äta upp å sen vänta på att noel ska vakna så får vi se vart vi beger oss :) Vi ska iaf till pappa å dom lite senare.. får se ifall vi kanske hinner me ett besök hos gudmor oxå :)


Sov dag å nya leksaker =)

Idag har de märkts att Noel inte är på topp då han föredragit att sova nästan hela eftermiddagen.
Efter pappa hade vart här och ätit med oss så gick vi in till sängen och vilade och gjorde de till strax innan kl 3.. då gick vi upp och Noel åt lite yogurt samtidgt som han va en liten gnällis som skulle sitta i knät å mysa.. inte ofta man får kramas så här mkt ! ;p
Tog inte många minuter så hade han somnat på mej.. så ja jag låg väl kvar här i soffan och kollade på tv, vid halv 5 tröttnade ja dock på de och lyfte ner Noel till soffan där han fortsatte sova.

Vid 5 tiden så vaknade han iaf och va då glad och satte igång och tjöta en massa haha :) Så vi tog på oss lite mer kläder så tog vi oss en tur me vagnen :) Skönt att komma ut och få lite luft iaf.
Vi traskade även förbi emmaus och hitta lite nya leksaker till Noel, han vart glad iaf ;) Och sen gick vi in och handla lite fredags mys oxå :)

Väl hemma så var de en trött å ledsen kille igen.. snabbt på me pyjamas och fixa en flaska välling som han myste ner sej i mitt knä och åt och när den va slut så hade han somnat igen.. trött liten kille idag.
Så han ville inte va uppe och fredags mysa med mej... så han ligger å sover inne i sin säng nu  =)
Själv sitter jag redo me godiskålen och väntar på Idol som självklart är försenat pga fotbollen ;)

Här e dagens fynd.. fick allting för 90 kr.. kanon ;D ! Clownen tyckte Noel va roligast för den låter ju en massa såklart ;)


Lunch me moffa!

Hej fredag ! :D

Vi sitter här och leker och väntar på morfarn som ska komma och äta lunch me oss :) Han bjuder ju alltid oss när vi vill så vi tänkte att idag kan vi ju bjuda tillbaka.. så vi har slängt ihop en typ tacogratäng me sallad till ! :) Hoppas de smakar :P

Annars har vi inte hunnit göra speciellt mycket idag.. de e tråk väder ute även idag :S Noel har fått kläder på sej men jag själv sitter fortfarande i pyjmas :P
Får väl se va vi hittar på.. nånting ska vi väl lyckas ta oss ut iaf :)

Nej nu måste ja ta ungen som river i precis allt just nu !!!!


Är de viktigt me lyx ?

Näsan känns faktiskt redan bättre me näs spray.. vilken grej haha :)  Men hari nte flyttat mej ifrån soffan än, utan har legat här hela kvällen nu!
Kollade på Drömmen om ett barn innan, och än idag är jag glad att min kropp funkade som den skulle att ge mej ett friskt å fint barn! :)

Å nu kollar jag på lyxfällan.. jisses säger jag bara.. kan inget annat än å hålla me progamledarna när dom säger att de är de värsta dom har sett i de programet.. över 1 miljon i skulder!!??
En månads kostnad på över 80 000 i månaden vilket dom går bak på typ 40 000.. hjälp säger jag bara.
De är inga små pengar vi pratar om.. puh !
Är de verkligen så viktigt me lyx tänker man då ?
Ojoj nu ser jag här i programet att dom är ifrån borås??? Dom stod helt plötsligt här i knalleland..
Deras loppis missa jag !

Funderar på att krypa ner i sängen sen... men såg att Kniven mot strupen började efteråt oxå hehe.. funderar på att kanske kolla på de oxå.. får se hur seg jag känner mej!
Önskar de fanns tv sladd att kunna ha boxen inne i sovrummet nu oxå hehe..


Puss puss...

Ligger nerbäddad i soffan under en filt, fryser och känner mej tung i huvet... näsan har precis fått en omgång nässpray.. ja lyckades hitta de i våran lilla sjuklåda, va helt oöppnad å köptes nog för ett år sen eller nåt haha.. ja använder typ aldrig de :P
Men täppan sitter vist kvar i näsan sen igår , hoppas bara inte de blir värre!

Vi har iaf haft en kul dag me Lina och Aron hemma hos dom :) Lek inne och promenad ute, va bara Aron som fick leka en stund ute för Noel den tråkisen han somna i vagnen och missa då lekplatsen :P
Alltid trevligt och ses och tjöta av sej lite. .å Noel å Aron fick leka, goa killar de där ;)

Sen åkte vi till bvc för en extra koll hos läkaren som va där idag för dom skulle kolla Noels fontanel (heter de så?). . för våran bvc kände inte den så tydligt längre.. men de va inga problem som tur va.. puh, vilken mamma blir inte orolig ifall man blir kallad till ett sånt extra möte lixom ? Jag såg ju både hjärnröntgen och andra läskiga saker innan vi vart där :P

Sen blev de hem att äta middag.. de blev blodpudding för oss båda.. första gången Noel fick äta de, och han gillart ;D ! Smaska i sej en halv skiva och sen fick han lite yogurt oxå :) Efter de såg han ut som en gris så de fick bli ett bad ;) Han va trött tidigt idag oxå.. å vid halv 7 så hade han redan somnat..
Själv ska jag bara kolla lite tv och ta de lugnt nu innan de blir sängen :)

Noel lärde sej att göra puss mun idag hihi :P


Digster!

Via buzzador fick jag möjligheten att ha tjänsten Digster premium 6 månader gratis :) Det är en tjänt som har massa spelningslistor som du lyssnar på via spotify :) Perfekt då jag gillar att lyssna på massa blandad musik å här får man all den nya musiken :)

Det är lätt att registrera sej då man kan logga in me facebook.. finns en knapp för de på deras sida :) Så då behövde ja inte sitta å fylla i massa uppgifter:)

Vill du oxå testa på att ha premium så gå in på sidan och när du är inloggad skriver du in koden buzzador i premium fältet :) Klart !! ;D

http://www.digster.se


Höst höst...

Idag har vi verkligen vaknat upp till höst rusk.. fya.. blåser löv överallt och regnar mest hela tiden verkar de som.. suck...
Jaja, skönt att vi tog en lång sovmorgon då till nästan halv 10 :P
Noel vakna först vid 5 pga hosta, men la han direkt ner i sängen och vi somna nog om på 5 min så slapp gå upp och göra välling... sen väckte han mej inte förrän vid halv 10 nästa gång.. haha :) Goa unge!

Nu äter jag en skål me flingor å sen ska vi ta på oss kläder.. sen drar vi iväg i rusket till Lina och Aron för en playdate :)

Hoppas ni får en fin dag å har bättre väder än oss :)


Fy Noel!

Usch de känns som Noels små förkyldnins baciller hoppar över på mej snart, fy på honom.. kliar lite i näsan, hoppas bara de är något tillfälligt ikväll å att de försvinner... kan ha så ibland å sen nästa dag så ere helt borta.. hoppas på att de är en sån gång nu :P

Har precis tryckt i mej lite goa frallor och en stor kopp te.. mm!! Kollade på det nya programmet på 3;an som gick kl 20;00 med Robert Aschberg, Sanning och konsikvens.  Usch va många kalla kårar de gick igenom kroppen den första halv timman av programet ..handla om barn dom dör i magen:(
Jag är så tacksam att jag har en frisk och fin son säger jag bara!!

Nu är de efterlyst som står på i bakgrunden.. e ju sjukt egentligen va människor är kapabla till å göra.. usch, blir ju äcklad av denna värld ibland!!
Jag råka somna en halv timma i soffan me Noel innan så känner mej inte lika super trött längre, men ska ändå försöka komma in säng iaf senast vid 12 :)
Imon blir de lekdejt hos Lina och Aron !! :D Jippi säger vi!! Vi e dåliga på att ses å borde göra de oftare!!
Sen ska vi även till bvc en snabbis på eftermiddagen...

Funderar på en kopp te till..mhm.. får fundera lite till ;)


E så glad att de va just du som låg där inne å sparka sönder mej!!





Lekdag!

Idag har vi haft en riktig lek dag me fina mammor :) Började dagen på öppnis på norrby en sväng me lite lek och sångstund som Noel inte alls va speciellt intresserad av idag utan de va mkt roligare å krypa omkring å brötta å störa!! mhm..
Sen blev de knalleland för att äta lunch  :) Alltid lite vardags lyx att få äta ute :P

Noel fick sitta jämte sin brud Agnes å fika :)



Efter de så tog vi oss en promenad bort till leos lekland .. Noel sov en stund på vägen och även en stund där inne tills ja va elak å väckte honom för å äta lite.. sen blev de massa lek där inne för honom oxå :) Perfekt ställe att få busa av sej på.. .

 

Väl hemma så lämna vi bara vagnen så åkte vi upp och sa hej till farmor en sväng, men blev bara en kortis idag för Noel va sååå trött... han somna direkt när vi satte oss i bilen.. På vägen hem så sprang jag in och handla lite mjölk å bröd fort så han fick vila en stund till i bilen..elakt va ;)

Sen här hemma så blev de gröt och sen ett bad.. sen trodde ja herren skulle va jätte trött, men han fick ny energi och skulle absolut inte sova, vilket va ganska så tur för kl va bara 6 :P Så han stod överlyckling i sängen å fick komma upp igen :)

Han fick sitta å leka medan jag diska.. då passa han på att göra saker man inte fick.. räcker ju att man kollar bort i 2 sek haha... han hade iaf klättrat i hyllorna å hittat skålen me värmeljus å fått ner den så där satt han å banka me skålen i golvet haha... De finns 8 fack i hyllorna, jag har 2 å han har 6 st.. ändå är dom två facken man inte får röra roligast?!;)

Busen försöker smita ifrån sin brottsplats ;)

 

 

Nu ska väl herren snart få hoppa ner i sängen och sova och jag tänkte fixa lite te å macka tror jag å bara andas ut här i soffan :)

Så här lycklig är man när man väcker sin mamma på morgonen haha..

 


Äntligen höst tv!

Jag gör väl de som nästan alla andra tjejer gör ikväll.. kollar på desperate housewives såklart hehe;)
Va precis så att vi hann hem till de.. idag har vi haft fullt upp hela dagen :)

Började dagen me att försova oss... vi skulle hämtat Sandra kl 07;45 idag för att följa me henne till mvc när hon skulle dricka sånt där socker å sitta där i 2 timmar... kvart i åtta ringer telefonen å sandra frågar ifall vi sover hahha.. japp klart vi gjorde de.. varken ja eller noel har hört kl som ringde kl 7 imorse.. hej familjen död!! haha
Upp fort som bara den på me kläder på båda, fixa en flaska välling och sen in i bilen.. kan säga att jag och Noel va på mvc 20 över 8.. haha. . Noel fick frukost välling där och va hur nöjd som helst :)
Kul att träffa Eva oxå, min barnmorska som Sandra nu har :) Ja va ju aldrig på nån efterkontroll.. fy på mej ;) hehe

Sen åkte vi å köpte lunch å sen hem till oss.. här blev de mest att vi slöa och när Sandra åkte hem så tog jag och Noel en powernap ;)
Sen paka ihop oss igen , först lämna tillbaka böcker på bibblan och sen hämta upp mamma för att ta oss vidare till Alex för alovera party !: ) Va en riktigt trevlig kväll, så de tackar vi för =) Kommer att ha en egen sån kväll i nov :) skoj skoj!
Noel skötte sej hela kvällen och hade även en liten tjej kompis att leka med..söta Nellie som är 11 månader. .så söt när hon traskade runt där :)

Riktigt trevlig dag och kväll :) ♥


Varför vara i samma rum ?

Funderar på ifall de kanske får bli sängen strax ? =) Kan ju va bra å komma i säng i tid nån dag kanske..
Noel ligger oxå här i soffan fortfarande.. han hade sån hosta innan.. men han sover ändå, men när han hostar så vaknar han ju till å vill ha nappen, så han fick ligga kvar här ute ett tag :) Men ska bära in han till sin säng snart å funderar på att gå å lägga mej samtidigt då !

Vi var iaf i knalleland en sväng innan och käkade me Sandra och Vicke + hennes lilla tjej, hjälp så liten, inte ens en månad gammal, kan inte ens tänka mej att Noel har vart så liten.. tänk va fort man glömmer å tiden den bara går..
De blev iaf tacos .. de va länge sen så de va gott =)
Sen hem å lämna vagnen och i me lite gröt i Noels mage, å på med pyjamas , sen tog vi bilen upp till pappa för ja skulle lämna av lite skräp i släpkärran, så passade Noel på att mysa lite me moster å morbror :p  Men blev bara en kortis för när kl paserade 7 så va Noel jätte trött.. så hem å i me välling å sen sten slockna han här i soffan medan han åt :P

Redo att åka:p

 

För ett tag sen så lärde ju sej Noel att krypa på riktigt nu, innan så har han ju mest ålat sej fram på något vis å pött sej fram me ett ben.. men nu sen ett tag tillbaka så e han upp och kryper på riktigt.. och han har då kommit på att man behöver ju inte alls vara kvar i samma rum så ibland vet man inte riktigt vart man har honom, något jobbigt tycker jag haha.. va bättre när han satt stil ;)

Här e han innan idag när ja tyckte han kunde komma in till mej ist.. de tyckte inte han, men titta fram sen ändå, går inte så fort här då han inte alls va speciellt intresserad av att komma haha :)
Ni hör ju mitt desperata "kom hit".. de sägs många gånger per dag nu förtiden haha!

 

 


Hej från familjen seg!

Kan ju inte påstå att de e mkt fart på oss idag haha! Även om vi är friska så är vi små trötta båda två verkar de som idag... vi sov lång nap både på förmiddagen och nu på eftermiddagen oxå..
Vi gick och la oss i myste i sängen efter Noels lunch och lyckades somna båda två igen  ;)
Men nu är vi uppe igen och ätit lite mellis... idag blev de turkis yogurt som vi blanda me päron pure, de gick hem hos Noel och även hos mej hehe,. så de blev varannan sked till Noel å den andra till mamman ;) höhö.. här delar vi ;P Han tyckte de va gör skoj !

Men vi har iaf inte pyjamas på oss längre och funderar på att ta oss ut en sväng snart! Skulle behöva åka till soptippen och slänga lite skräp som ligger i bilen, men hur kul är de då!? :P Men skulle nog behövas ifall vi ska få in vagnen i bilen imon... jaja...
Noel leker omkring här på golvet iaf.. gud va de va mkt skönare när ungen inte kunde krypa hahah.. nu e han på precis allt och försvinner ifrån rummen hela tiden... flera gången har han försvunnit ut i köket när vi vart i vardagsrummet idag och har då hittat han sitta och leka med dammsugaren varenda gång?? haha


Noel gungar på nya gungdinon innan.. de va popis :P

Våra loppis fynd :)

Här kommer saknera vi fyndade på loppisen :)  Allt detta fick vi med oss hem för 460 kr!!! All in för loppis, love it!!

 

Har hört att duplo ska vara popis, å detta va jätte fint :) Tanken e att han ska få de i julklapp ist för nu.

Pussel tills han e lite större, skölpaddan spelar en melodi och åker framåt ifall man drar i snörret och så snurrar även den lilla skölpaddan där uppe runt. Noel tyckte den sista leksaken va jätte skoj, den kan man sätta på så spelar den musik och rullar fram och tillbaka.. han tyckte de va skoj att snurra på grejerna i mitten:)

Kul barnspegel från ikea som e okrossbar :) Mjuka klossar som ser helt nya ut som va så fint inslaget så dessa är oxå planerat att få i julklapp ist:)

Och de bästa av alla, denna fina gung dinon :D Ser inte använd ut och är mjuk och go, liten och lagom till Noel :) För 40 (!!) kroner haha.. kollade på internet och dom ligger på över 600 kr att köpa :S

 

+ lite kläder till Sandras bebis som ja glömde ta kort på. Och sen två badkappor, en till Noel o en till Sandras bebis :)


Ajaj!!

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen tänker jag.. trodde inte klockan va över 12, men de va ju hon självklart..typiskt haha!
De känns som ja körde världens hårdaste träningspass igår eller nåt för jag har ont i varenda muskel just nu.. men e väl för jag har vilat för mycket idag åså... får hoppas de inte sitter kvar imon iaf :)

Noel hade ingen feber när han gick och la sej innan... hoppas de bara va något tillfälligt och inte att de va alvedonen som han fick på eftermiddagen som fortfarande satt i... jag hoppas iaf på en pigg å frisk kille imon:)
Får se vad vi ska hitta på.. inga direkta planer.. kanske blir de sång stund i stan som vi försökt komma iväg på flera måndagar nu me Carro och lill kusinen Cornelia , har alltid lyckats komma något ivägen. Men får väl se hur Noel är imorgon och kolla ifall dom ska dit imon :)

Har lagt in bilderna för loppis fynden oxå som kommer upp imon förmiddag :)
Nu mot kudden !:)


Seg söndag me feber...

Här var de inte många rader skriva idag... men vi har faktiskt mest legat och vilat hela dagen sen Noel kom hem.

De blev iaf en trevlig ute kväll me Camilla igår.. va super länge sen vi gjorde något ihop, så de var riktigt trevligt :) Va först här en sväng och sen åkte vi ner till stan och gick till Franks och sen sista timman var vi på Brasseriet :)
Sen blev de en promenad hem ihop med P . . skönt att de vart bra väder, då var de riktigt skönt att gå hem faktiskt :)
Sov ända till kl 12 idag!! haha.. Vi gick upp och satte på The big band theory å sen fick jag något ryck å ställde mej och gjorde pannkaks frukost :p Mm gott!!
Sen vid 2 tiden så kom äntligen knoddas hem.. å vilken liten mammig kille de var, ville bara kramas ! :)
Sen va han lite hängig och hade lite feber.. hoppas de går att skylla på tänderna för jag vill inte att han ska bli sjuk igen =/
Vi gick iaf och la oss och vilade och gjorde de typ i 3 timmar!!
Sen åkte vi upp till pappa en sväng och jag fick äta hemmagjorde köttbullar me mos å sås..pappas mat e bäst!! :P Å farmor oxå såklart höhö!

Men de blev en kortis idag för sen va Noel lika trött igen.. så blev hem för att äta lite välling och sen sten däcka han här jämte mej i soffan, så han sover för natten nu :)
Jag själv tänkte gå ner till tvättstugan strax och bytta en sista maskin å sen blir de bara lugnt och att föröska komma i säng i tid idag :)
Får se ifall ja skriver sen igen och visar våra loppis fynd eller om ja fixar de imon ist.. beror på hur trött ja blir sen :)

Hoppas ni haft en trevlig helg iaf:)

Hej sommaren?

Jag vågar nog knappt skriva de jag ska skriva nu.. men seriöst, måste de bli 25 grader ute nu?? Ja va lixom redo för hösten å gick innan å svettades i en stickad kofta och höstkängor . hallå? Och jag verkar inte vara ensam, alla tar på sej för mycket och går sen å släppar på tröjor å jackor för de e för varmt å ha på sej haha!!
Nu sitter jag iaf me bara linne o e varm och har öppnat upp alla fönster !! Snacka om sen sensommar ;)
Nästa vecka e la de snö eller nåt !  Men iaf här tänker inte jag sitta och tjöta om vädret som värsta kärringen!

Nej jag håller på att städa å greja här hemma.. bär ner skit till bilen som ska slängas.. rensar kläder.. ja allt sånt där tråkigt ! Men som behövs då och då!! Snart kommer min far ner oxå en sväng och ska titta på min dammsugare som jag tycker värkar lite knasig.. och sen ska vi försöka få upp våran rullgardin i sovrummet som nu har stått och väntat sen i sommras haha!!

Innan idag va jag ju iväg på barnloppis me mamma och syster.. oh jisses va vi fynda!!! E för jäkla nöjd.. ska visa allt sen!! :P Men mycket grejer för pengarna om vi säger så.. gung"häst", en påse stort dublo, en kasse me kläder + mer saker.. för under 500 kr!!! älska loppis lixom!!  Men slänger upp bilder sen :D  Nöjd frida idag!!

Nu återgår jag iaf till städningen en stund till :)




Sent....

Nej nu går jag och lägger mej (vilket jag borde gjort för länge sen) och fnissar lite åt mitt negativa inlägg jag skrev innan haha.. ibland måste man verkligen bara få ur sej lite skit :P
Men som sagt, nu mot sängen så man orkar me lördagen imon :)


Min mys fis nån dag i veckan... han bestämde sej då kl 4 att han ville komma över till mammas säng.. där somnade vi ifrån varandra båda två och vakna sen 4 timmar senare.. om jag hade kramp i min arm? Nej då inte alls !!! ;) haha..