Tvätt och harry potter :P

En lugn dag även idag.. jobb till kl kvart i 1, gött med korta dagar, synd att det aldrig finns övetid när jag väl jobbar såna tider som jag kan jobba övertid på=/ blä!! hade verkligen behövt de..
Sen åkte jag hem och gick ner i källaren och kollade på mina två 90 sängar hur dom såg ut och ifall de gick att sätta ben på dom lika lätt som de var på min 120 säng. och de var de :) Så funderar på om de blir min stora säng i nya lyan ist och så får min bror låna min 120 säng så länge :)  Vet inte varför, men har jätte svårt för att göra mej av me den, så lånar hellre ut den till honom än att den får åka till lusharpan haha.
Sen fanns det även en tvätt tid mellan 2 och 5 så den tog jag. Så tvättat lite kläder nu och alla mina sängkläder,, sjuukt skönt att ligga i sängen nu, luktar såå gott :) Älskar ny tvättade lakan!! : )
Sen fick ja iden att se alla harry potter filmer så håller på med första nu haha. Den har ja nog sett ganska många gånger faktiskt.. men lika bra att börja ifrån början om man hade tänkt att se allihopa :P

Imon ska ja leka med min sooulmate Helena :) Vi ska ta oss en tripp till Ikea, hon skulle kolla lite grejs där och ja blev den lycklige hon fråga om ja ville följa med :) Självklart!
Är så glad att jag har fått denna tjejen i mitt liv . Har typ känt varandra ett år på jobbet nu men känns typ som hela livet. Vi klickade ganska fort där på jobbet och det är jag mycket glad för, för så sjukt kul vi har ihop och denna tjej ställer verkligen upp till 110% för en. Jag hoppas verkligen hon vet att hon är guldvärd. Hon är ingen guldklimp i mitt liv hon är en lysande diamant :D !!  <3

Helgen blir det jobb.. suck.. inget jag känner för, men man är ju så illa tvungen hehe ! Då går vi även in i en ny månad, augusti. mhm.. jävlar va hände med juli lixom !?  Varför går alltid sommar månaderna så fort?  Och så sjukt tråkigt att det inte vart så mycket sol som man hade hoppats på.. hoppas verkligen de kommer lite stek värm till innan vi går in i kalla och grå hösten !

Men kan viska lite tyst om det här då, jag längar faktiskt lite till jul . . det är ju så mysigt då. Men inte efter kylan. men det där mysiga som är precis vid jul . . det är ju just bara dec månad som är mysig. Resten av vintern kan vi hoppa över och gå direkt till sommaren igen.. haha !  Jag ska fan ha riktigt jul mys  i min nya lägenhet. För hela min nya lägenhet är bara mys. Stor mysfaktor hade den!
Och jag längatar som en toook tills ja får flytta in. Det är de enda som är okej om tiden går fort, att jag kommer närmare den dagen då ja får flytta ifrån detta skit ställe och få min lägenhet :D

Nej nu ska ja fortsätta och kolla på Harry potter och sen även försöka sova om ett tag, men blir nog inte än så jag som vanligt inte är trött vid denna tiden.. mhm!


.


Finspång was the shit :)

Helgen var riktigt skoj i finspång. Hade riktigt skoj me min Helnet ;D  60 härliga och roliga mil fram och tillbaka gick oxå bra haha. =)
Fest på både fredan och lördagen. Såg på arvingarna på lördan me. De va kul ;D  Ja och Helena kära ner oss totalt i Kim haha. Fy tusan va snygg han var då. Skit i om han är gammal ;) haha.. Eller han e ju faktiskt inte över 40 ännu ;p
Känner att ja är en riktigt kass bloggar just nu, men orkar faktiskt inte förklara hela helgen i detaljer. Men hade iaf skit kul ;D Och åker lätt tillbaka nästa löne helg ;D Fast då blir det en buss resa själv ditt då Helena redan kommer vara där för hon har semester, men de ska nog gå bra vetu :)

Just nu är jag sjuukt trött idag me.. blev bara 3 timmar sömn i natt me .. kunde verkligen inte somna, så sista gången ja kolla på kl var hon kvart i 3.. suck.. kl ringde kl 6 på morgonen.. något segt att gå upp, men de gick. Vakna till i duschen :)
Men det är nu när man kommer hem ifrån jobbet och varvar ner som man känner tröttheten, speciellt efter nu när man käka oxå haha !  Ska nog lägga mej ner och vila lite framför min serie =)

Imon är jag ledig.. jääj ! ! men hoppas faktiskt på att få komma in på övertid på jobbet imon. Men om jag känner min otur rätt så kommer de säkert inte att finnas.. men kan ju hoppas iaf =)


. .

svullo :p

Jaa de e precis vad jag känner mej som idag haha !

Dagen börja segt här hemma. . sen åkte ja förbi min mor innan jobbet och lämna av lite kläder som hon skulle tvätta då ja inte har något att ha på mej i helgen annars när vi ska åka.. inte haft tid att tvätta här hemma.. Lite små pinsamt att åka hem till mor och lämna kläder haha.. men gullig som hon är så hjälpte hon mej me detta <3.  Kan ju meddela att de var första gången detta har hänt sen ja flytta för typ 3 år sen haha. Så är inget jag direkt brukar göra :P
Sen följde jag me upp en sväng så gjorde hon en toast till mej me.. gottt =) Så ja inte hade något här hemma att äta innan jobbet haha. Är verkligen suuuuper tomt här hemma!
Jobbet gick bra även idag . . lite halv segt. men de går :) haha
Typiskt att Carro hade fika me sej idag . . tryckte i mej sötsaker som att jag aldrig hade smakat på varken bulle eller choklad boll innan hahaha! Därför jag känner mej som ett svullo idag .. :P men gott var de iaf ! Skulle nog behöva springa till danmark för att få bort de :P . Kanske kan springa jämte bilen till finspång imon så kan Helena få köra ist haha :P Bra motion att springa 30 mil hahaha!  Nej fy tusan!!
Efter jobbet så åkte jag hem till Pan en sväng . . fick en bränskiva av han så ja kan göra en ny cd till bilen..sneeellt =) Så blev ja kvar där en stund och tjöta, sen åkte ja till mor och hämta upp mina kläder :)
Å nu sitter jag här vid dumburken igen som vanligt . . fick ihop lite mat här innan me faktiskt, går alltid om man rotar extra mycket i frysen. Blev lite torsk med wok och spenat.. mmm gott blev de faktiskt :P
Nu tänkte ja se om ja får ihop nån skiva till bilen och sen blir de nog lite lipstick jungle innan jag ska sova.. =)
Blir party helg nu i finspång så hoppas ni får de bra här hemma :D jääääj!!

.

The beach boys!

Här ligger jag, redo för att sova.. eller inte.. e inte trött längre haha.. Ovanligt va ? :)

Dagen gick bra på jobbet idag me . . kvällarna har faktiskt gått ganska fort och jobba denna veckan.. tur de :) Åt värsta goda maten på jobbet me.. ibland har dom jäätte goda sallader där, å idag åt ja me pasta, kyckling, tomat, oliver å majs å så deras världs goda vitlöks sås till.. så smarrigt ;D hoho !!
Sen efter jobbet så åkte jag upp till Pan :)  Vi kollade på filmen om The beach boys, hade faktiskt inte sett den än. Den var bra :) Då jag gillar the beach boys oxå, dom grabbarna gjorde skön musik :P hehe
Imon är de sista jobb kvällen för veckan,  ska ju jobba dag på fredag så jag och helena kommer iväg så tidigt som möjligt till finspång :) Ska bli såå skoj !! =)
Nu ska jag iaf sätta på en av serierna jag kollar på, Lipstick jungle  =) Bra skit! haha
God natt :)





.

:)



Jag och Kysan i helgen :)
My brother from another mother ;D jäääj !!

Det löser sej. .

Det är en mening som min far brukar använda väldigt ofta när det gäller mej. . haha.. Jag gillar meningen men vill ändå aldrig lyssna på den . .  jag är nog för uppstressad dom flesta gånger och bara letar efter dom negativa delarna =) Det är mycket enklare att säga meningen till någon annan än när någon säger den till mej:p
Iaf de ja ska komma fram till är ju att jag har letat efter ett boende som en galning dom senaste månaderna nu, jag var ju helt inställt på att jag ville bo på norrmalm, men efter ett tag så insåg jag att de skulle bli väldigt svårt att hitta lägenhet just där då det inte finns några lägeheter nånstans just nu förrutom på hässleholmen och kristineberg.. vill inte bo på något av ställena haha ! 
Så förra veckan så skicka ja ut ett mejl till alla på mitt jobb , de skickades till 1094 personer. ETT svar fick ja tillbaka.. de var på en två som ligger vid knalle, 73 stor och 4000 hyra.. tänkte att de skaddar ju inte att gå och titta på den.. är ju nära och bra till jobbet med lixom :)
så jag och helena var ju då och kolla på kvällen efter jobbet. . och det fanns ju bara en sak jag kunde säga när jag klev in i denna underbara lägenhet.. Här vill jag bo !

Och vad fick jag för svar idag, ca en vecka efter ja var och kolla.  Jo där ska jag bo :D :D Åhh vad glad jag blev.. så himla fin och mysig denna lägenhet var så är jag verkligen såå glad att jag fick den även om den inte ligger på norrmalm så klarar jag mej nog för den var underbar :D woohoo!! Så sista veckan i aug lämnar ja detta skit ställe och flyttar till min nya lya :)


Imon är de redan onsdag.. alltså halva veckan avklarad och 3 arbetsdagar kvar :)

På fredag ska jag jobba dag så är bara två kvällar kvar denna veckan :) jäääj ! Sen på fredag efter jobbet så drar jag och min Helena iväg på roooadtrip :) Ska bli nice.. bara hon å jag :) hihi.. Vi ska åka till hennes hemstad Finspång :) Aldrig vart där och vet typ inte heller vart de ligger.. men ska visst vara en lite håla som vi ska sätta fart på i helgen :D haha. Vi ska även kolla på Arvingarna som kommer vara där och spela när vi är där.. hur coolt är inte de då :P haha

Ska bli skoj iaf att komma iväg liet igen.. hoppas på soool !! :)


Nej nu ska ja nog sätta på en film och sen sova om ett tag, börjar bli lite seg =)



.


Hallo =)

Ser att ja har hoppat över bloggen en vecka igen hehe.. Ändå händer det inte speciellt mycket i mitt liv:p
I torsdags blev de lite partaj, första  torsdags kvällen man va ute . . började ju ändå sent på fredan :)  Slutade vid 8 på torsagen och drog hemmåt till madde som redan hade börjat smyg dricka utan mej haha. Men tar inte speciellt långt tid att få i mej lite vin hehe.  Så vi satt här och lyssna musik och tjöta, sen vid mhm 11 ? eller nåt så drog vi oss ner mot stan, hamnade på tonic.. så där kul.. väldigt mycket folk iaf, men lite för smått folk kanske?  hade nog behövts lite mer alkohol i kroppen för att klara av de helt ! haha. Men träffa ju iaf lite folk där som man kände, delvis min lillebror, haha skumt de känns att träffa på han ute nu, han e ju fortfarande en lillskit i mina ögon :p
Efter ett tag så gav jag och madde upp och gick och satte oss på bänken utanför så ja kunde byta skor, haha . tröttna på klackarna :P alltid bra att ha extra skor i väskan ;)  Efter en stund kom Johan å satte sej vid oss, då dom oxå var på tonic, verkade som han oxå hade tröttnat haha. Efter en stund gick jag och han till brassan för å hämta hans jacka och sen ville han ha mat oxå :)  Sen tog vi oss en promenix hem till k berget och gick å la oss :)  Vakna ganska seg på fredag morgon, vid 8 drog han då dom skulle åka till danmark. Fusk!! Medans andra fick åka och jobba vid 1 tiden.. gaanska så seg om man säger så.. men tog väl mej igenom de som vanligt :p

Helgen har oxå beståt av att jobba..

På lördan efter jobbet åkte jag upp och hämta Peter så drog vi och käka pizza ;D Sen ut till viskafors till sjön å kolla läget lite, blev inte så långvarigt så åkte in till stan igen, kolla om de fanns någon film på hemmakväll, men hitta inget intressant så drog hem till Peter och ladda ner film där ist.. blev backsmällan och the wrestler. Båda två var bra :)

Sen va ja trött så ja drog mej hemmåt och gick å la mej. Söndag var de jobb igen och sen en mycket slö dag :)

Å nu är de då måndag igen.. 4 arbetsdagar kvar till helgen.. lääängtar till att få sova ut lite :P haha. Då har ja jobbat 10 dagar i rad..jobbigt. .  men jobbar iaf dag denna vecka så de e gött iaf :)
Nu ska ja väl bara ta de lungt ikväll och sova om några timmar ! =) Ska ju upp vid kvart i 6 imon igen.. gäsp!
Men hare så bra då rå !


.


Rap das armas

Vilken slö dag det är idag... inte gjort ett piss.. sista lediga dagen och det känns riktigt surt.. typ ångest för att behöva gå tillbaka till jobbet imon och sitta där i 10 dagar.. så jävla tråkigt !!! =/
Igår gick vi på alkohlen igen, nice nice !
Dagen bestod av storstädning först som gick bra : ) nu har vi det fint här hemma igen haha, hoppas det håller i sej!
Sen belöna vi oss med att åka till systemet ;) och sen iväg till maxi för att inhandla lite käk .
Åkte hem och käka och sen göra iordning oss.. skulle gått ner till Joel, men så blev det inte pga velande pojkar ! haha
Det sluta med att dom kom hit ist, Johan, Joel och Dunder.  Satt på balkongen och hade det riktigt gott. Senare kom även deras vän förbi, efter ett par timmar gick vi in och satte oss ist, lyssna musik och spela spel =) De va skoj !
Framåt 2 tiden var man bra i gasen och kände att kroppen snart var på väg att ge upp.. Så tog inte lång tid innan jag gick in och däcka jämte Johan som däcka flera timmar innan oss andra ;) haha.
När man vakna idag var man bra seeeg ! Killarna drog vid halv 10 typ och då blev de vila en stund sen vid 11 kom det några och kolla på våran lägenhet, de gick himla fort som tur var. Dom måste ju undrat vad vi var för några, hur sleta som helst och öl burkar lite här och var en tisdag förmiddag haha !
Sen blev det sängen igen och där har man legat och vart seg typ hela dagen. mhm undra hur bra de kommer gå att somna ikväll ? Tur att man börjar sent imon... men vill verkligen inte jobba kväll.. suck!!
Nu är kl 6 och jag är sååå uttråkad men finns ju tusan inget att göra så jag får väl fortsätta tråka här .
E bra sugen på party men oh nej , nu var mini semestern slut och dax att gå tillbaka till verkligheten igen som verkligen suger just nu !!
Jaja kanske ska ta mej något att äta ? Eller ligga kvar här och dega en stund till :p

Hare gööött !! =)

Härlig party låt som spelades ett par gånger igår haha :D


.


I don't care at all

I know what it takes
I won't hesitate
Thought I told you not to call
'Cause I don't care at all

Here's my point of view
I'm all through with you
Guess, there's nothing left to say
And I'm not gonna wait

'Cause I'm alright yeah yeah
And I don't mind yeah yeah
Baby you're no hunger creeping in my head

And I'm okay yeah yeah
I'm on my way yeah yeah
And it's time for me to waste that perfect day

Yeah yeah

Yeah yeah

Boy you've gone to far
This is who you are
Now You're box against the wall
But I don't care at all

Made me spin around
Now I'm touching ground

Here's the price you have to pay
And I can't hardly wait

'Cause I'm alright yeah yeah
And I don't mind yeah yeah
Baby you're no hunger creeping in my head

And I'm okay yeah yeah
I'm on my way yeah yeah
And it's time for me to waste that perfect
The perfect, perfect day

Tired of having you around
I don't need you
I won't let you bring me down

'Cause I'm alright yeah yeah
And I don't mind yeah yeah
Baby you're no hunger creeping in my head

And I'm okay yeah yeah
I'm on my way yeah yeah
And it's time for me to waste that perfect day

Varberg :)

Då var man hemma igen efter en grejt helg i varberg  :) Har haft det riktigt bra där nere faktiskt :)
Vi åkte ner på fredan.. de va väl lite flängande innan man kom på plats.. skulle ju egentligen ha tältat, men killarna var så sega på att komma ner och ser när dom väl kom ner vela dom runt ett bra tag, så vi gav upp och åkte bort till träslöv igen och börja dricka och lämna sakerna där ist..
Sen hade dom äntligen slagit läger bort mot apelviken så vi gjorde oss iordning och gick bort ditt me efter ett tag.
Va ett gött litet gäng där. . så satt väl bara där och tjöta och drack hela kvällen, sen vete tusan va kl var när de va dax att krypa till kojs, sov över i J,s tält då ja inte orkade gå bort till campingen igen... Så var en riktigt trevlig och mysig natt ;)
Sen lördan så vakna man av värmeslag, fy tusan va varmt det var.. vi gick bort till affären efter ett tag och sen la vi oss vid klipporna.. bestämde sedan att dra in mot stan så efter ett tag så kom madde me min bil och hämta mej tiffy å andres å dom andra gick in.. Köpte alkohol på systemet och sen bestämde vi oss för att dra bort till träslöv och bada åså.
Så blev två vändor bort och sen blev de playan ett par timmar.. har nu badat i havet och de va underbart gött, va ju minst 25 grader i vattnet .. då va i ett bra tag och kassa frisbee å grejer :D sen steka på stranden en stund med ett par cider :)  Badjävlar som vi är enlig varbergsbor haha !  Sen drog vi mot husvagnen igen för att duscha å lite sånt ..  va bra sega där ett tag, men efter en duch å lite alvedon var man på G igen :)
Satte oss och fortsätta att dricka, sen drog killarna bort till deras bilar och fixa lite grejer och kom sedan tillbaka efter ett tag, blev att vi gick och möte upp lite annat folk och drog vidare ner till stranden sen igen...
Va inte lika kul där , men satt väl där och tjöta ett tag.. sen fick ja å madde oss ett ryck av rastlöshet, så vi tog oss en tur me livbåten hahaha. kom väl inte så långt och gick ist på grund;P men skoj hade vi iaf haha,
Sen orka vi inte va kvar mer så lämna folket och drog bort till campingen och sen bussen in till stan.. va först mkt taggade på krogen men sen dog den där taggen ut haha .. blev en kebbabrulle på campino och sen en funderare på hur vi skulle ta oss hem.. såg att de inte gick några bussar förrän efter två, lite väl segt kanske ! efter mycket skratt så hitta vi heller ingen cykel haha.. börja gå bort,, fick sen tag på J som gav oss nr till svart taxi, och han kunde hämta oss typ direkt så de va ju bra :) Ganska trött och slitna gick vi till husvagnen där vi hitta tiffy i förtältet haha :)  Efter en stund kom även J bort då han behövde en sovplats ist för att behöva ta sej ända till apelviken :p 
Tog oss lite resorb och kröp sen till kojs ! :)
Idag har de vart en mycket seg dag.. fick iaf sova ut.. sen mest legat och slöat.. va borta på tre toppar och sen gick vi lite nere vid båtarna och så bort till piren... men sen tillbaka till husvagnen och vila igen :P
Börja väl göra iordning åså lite i husvagnen och sen börja fundera på en hemresa..
Ja madde å tiffy åkte in till stan och käka pizza och sen styrde bilen hem mot borås vid halv 8 tiden :)
Så nu ligger man här hemma igen vid dumburken haha ! Skönt att komma hem men ändå inte. finns ju inte direkt mycket å göra, tråkigt att sova själv ikväll me;P hehe

Imon blir de städ dag här hemma då de ska komma någon och kolla på våran lägenhet på tisdag.. sen får vi se va dagen mer har att bjuda på.. hoppas på något kul iaf :)
Är gött att man har två lediga dagar kvar iaf.. hade vart skönt me några fler.. men men.. sen blir de att jobba 10 dagar i rad.. fy tusan..inget jag ser framemot direkt :(
Jaja nu får de la bli en film eller något !



.

Hejsan :)

Vart ännu en bra dag idag : )
Jobba mellan kvart i 7  till kvart i 12.. skön tid att jobba hehe =) Sen efter jobbet åkte ja till city å köpte lite fika, jordgubbar å winerbröd och åkte upp till Cilla :) Fika och såg på en film.. sen åkte ja tillbaka till jobbet vid 4 och hämta upp Lisa så åkte vi till knalle där hon skulle köpa en Råtta :P  Körde sedan hem henne och åkte hem.. Gjorde lite käk och sen bestämde jag med Peter att  vi skulle åka och bada.. efter ett tag så kom han och även Sara var med :D jäääj !
Vi åkte iväg till Hyssna denna gång.. kallt i början men sen var de riktigt skönt att vara i så plaska väl runt där ett tag :D  Å nu kom jag då hem för en stund sen.. nu blir de nog sängen med en film strax.. börjar bli ganska seg i huvet.. funderar på att käka något innan bara, men finns typ inget här hemma haha.. orkar ju aldrig åka och handla längre :P
De som känns gött nu är att jag är ledig en vecka.. börjar inte jobba förräns nästa onsdag så jag byte en helg och var ledig torsdag fredag å tisdag redan och sen satte jag in en semester dag på måndag.. så underbart ! :D
I helgen blir de varberg.. ska bli skoj :D Längtar som en tok på att få komma bort en sväng igen :) hihi.. Hoppas vädret håller i sej så blir de nog riktigt nice där nere.. skulle va någon rock grej där nere nu me så e nog gött me folk där nere :)
Imon vet ja inte riktigt vad som händer än.. får la se va den lediga dagen har att bjuda på :D
Nu ska jag gå och kolla än en gång i köket och se om de kanske har dykt upp någon mat som låg gömd eller nåt innan haha.. man kan ju alltid hoppas ;)


.