Härlig dag!

Idag kunde man lika gärna tro att de var slutet på mars, vi har verkligen haft kanon väder idag ! :)
Vi hade en lugn förmiddag här hemma, sen på med kläder för att bege oss ut i solen.  Vi tog oss en promenad ner till stan för att titta lite :)  Köpa en present till farmor, vilket blev ett fint ljus hus i zink :) Hade de inte redan vart för jag har tre ljus hus i olika storlekar så hade ja me velat ha ett sånt, men nej så blev de inte idag hehe :P  Dock fick jag med mej en klocka till köket för 25 kr å två små ljus lyktor som såg ut som små prins kronor i guld för 15 kr ihop :)  Noel ska nog få ha dom i sitt rum, när ja vet vart dom ska stå :p

Sen gick vi mest bara å kolla lite,  hamna som vanligt inne på kappahl och lindex för å titta lite hehe. Idag hade dom bra priser på flece kläder, halva priset faktiskt. Noel fick ju en kanon fin fleece jacka i grönt från kaxe av cilla när han fyllde år,  så han fick en till sån i den starka blå färgen, kanon fina är dom och sjuukt mjuka å goa!!:)


 

Sen traskade vi hem i solen, å de hade nu blivit ännu varmare, eller iaf jag haha :p Hade på mej tjocktröja me väst över idag å de va gör varmt, gick inte å västen knäppt å fick även knäppa upp tröjan en bit sista vägen hem för solen värme så.. så gott var de å kändes som våren verkligen va på väg.. hoppas kan man ju alltid göra:P

Håller tummarna för att de inte kommer någon mer snö iaf : ) Är skönt att de inte finns någon snö kvar just nu iaf å att vår skorna idag åkte på :)

 

 

Väl hemma så blev de bara att byta kläder å sen kom syster. Åkte då upp till farmor för å säga grattis. Där blev de god smörgås tårta :D När alla andra kom så drog ja å min syster å träna haha, skulle vart MRL idag men de va inställt så dom körde ett bodycombat pass ist :)

 

Tar sej lite korv hos farmor :P

Noel undrar varför inte han får vara med och bröta uppe på diskbänken hehe

Noel och moster :)

 

Nu ska jag gå å lägga upp Noels korvgryta i små burkar som jag gjorde innan. Får hoppas att den lilla herren tycker de blev gott för de tycker jag iaf :)  Sen ska jag krypa ner i sängen för nu kände jag hur trött jag var.

 

 


Känner ett måste, men stör mej så sjukt mycket!

Aaa självklart är det big brother jag pratar om haha... Jag trodde faktiskt inte jag skulle se något av de i år heller.. missa ju hela förra året, eller missa å missa ja sket helt enkelt i å kolla på de :P
Men på något vis så har tv 11 ståt på nu på kvällarna iaf haha, så har nästan sett alla program, har missat några bara :p
Men helt ärligt, kan de finnas något värre program? Så jävla provocerande å kolla på ju haha,  kl elva varje kväll är jag irriterad å har lust å skälla på folk där inne hahaha!!  Men ändå så känner jag ett litet måste att jag måste kolla lite.. så även om jag grejar me annat så står kanalen ändå på så jag kan se liiite iaf ;)

Som vanligt är det många puckon med :p  Den jag stör mej mest på är faktiskt inte blogg hanna som alla andra i sverige verkar göra.. kul tjej ju,  men aldrig någon jag skulle vilja träffa irl haha.. nej den jag verkligen super stör mej på är den där jävla tönten Sipan.. asså hjälp vilken tönt!! Hej jag tror jag är lite bättre än alla andra och ska vara så "duktig" hela tiden.. gaaah!!!
Å ja nu ikväll tog han ju bara priset genom att förstöra tävlingen.. jävla barn unge... trodde han de skulle vara nån jävla semester att gå in i huset eller ?!? Ut me idioten han har inget där inne å göra!!


Aa så nu har jag fått avreagera mej lite om detta härliga program oxå.. nästan ett lite pinsamt inlägg faktiskt haha ;)


brum brum

så börjar denna sega dag gå mot sitt slut.. så himla tråkigt när man inte kan träffa folk.. e när man inte kan som man verkligen vill hehe :P  Men vi vågade inte chansa på de idag, å va nog ingen annan som ville chansa heller;)
Han verkar fortfarande må bra iaf som tur är.. fast han har inte käkat så mycket nu under kvällen, mest druckit, men så brukar de väl vara.  Han får äta när han vill helt enkelt :)

Vi var en snabbis och handla på city gross innan iaf, vi behövde blöjor här hemma :)  Å ja kanske lite taskigt å ta me magsjuke baciller ut, men what to do lixom.. behövs de så behövs de.  Hade inte gått ut ifall Noel mådde dåligt , men han mådde ju bra å kan tyvärr inte tänka på alla andra i borås ;) De va ju faktiskt nån som gjorde likadans nånstans efter som Noel har fått de ifrån nån höhö ;)

Sen har vi bara vart hemma å slappat.. trötta båda två så vi tog en lång vila nu under em oxå precis som på fm haha ;)  Sov säkert 3 timmar nu å va slarviga å gick upp vid halv 8 när de egentligen är läggdags. Men vi gick upp å kolla lite på film å gjorde lite gröt som Noel tyvärr itne va intresserad av men han drack iaf äpple juice.
Va inte så länge han orkade va uppe iaf som tur va, så strax innan halv 10 så sov han igen :) Hoppas han får göra de i natt :)

Imorgon fyller världens bästa farmor år :D En riktig födelsedag i år, 29 feb hihi :)  Så imon blir de smörgås tårta..mums!! farmors smörgås tårta är dom bästa, går inte å jämföra me torra köpe tårtor;D
Sen ska jag äntligen gå och träna imon igen. .blir ett MRL pass me syrran imon :)


Idag var de riktigt kul å handla tyckte noel :) Vi testa en sån där bil vagn, varför har jag aldrig tänkt på de innan, han va hur nöjd som helst hela tiden.. å de blev ju inte sämmre när vi kom bort till brödet där alla snälla barn får vete bullar när man är på citygross hehe :)


Vildingen !

Varför ta det lugnt och ha en sån där mysdag när man är sjuk... Nej de funkar inte för Noel aka Vildingen ! Rusar runt som en galning här hemma.. som en ångvält!
De har inte vart några fler spyor i natt eller idag iaf.. peppar peppar !!  Vakna runt 8 tiden då någon börja klättra omkring och sen körde in ett finger i näsan på mej.. härligt !
Gick och gjorde välling.. chansa på att de skulle få stanna kvar :) Hungrig måste han vart iaf, för oj va han sluka den fort :P  Då gick vi upp och städa Noels rum som såg ut som jag vet inte vad:P Men nu är alla saker borta från golvet och ligger på sin plats igen.. får väl se hur länge dom får göra de ;)  Han e ju inte så bra på att hjälpa till å städa ännu haha.. utan de jag lägger utan ska man gärna genast börja leka med :p

Sen gick vi och käkade lite yoghurt, sån där me bakterie dödande saker i.. god med jordgubbssmak :) Noel gilla den oxå.  Jag som inte hade sovit så mkt i natt, får skylla mej själv hehe.. vart ganska så trött fortfarande.. gick och satte oss i soffan å satte på drömmarsnas trädgård,  de funka ganska så länge faktiskt tills noel upptäckte att inte jag titta och va lika intresserad som han utan halv sov i soffan.. då var de roligare å klättra omkring å dra i mej;)

Efter en stund gick vi och la oss i sängen ist.. och som tur va så somna Noel faktiskt efter en stund oxå :) Vi sov i nästan 3 timmar haha.. tack tack tack säger jag bara ! ;D
Så nu känner jag mej pigg och utvilad å kan nog säga desamma om virvelvinden här hemma :)
Här märks då ingen magsjuka av.. men a man ska väl inte säga för mkt :p  Men  jag gjorde smörgåsar till mej å sen fick Noel två smörgås rån och äpple juice.. de tryckte han i sej fort å stod sen och såg sur ut på mej för jag käka smörgås å inte han.. så ja den slet han väl till sej oxå.. haha... skönt att han äter iaf:) Å hoppas verkligen att de får stanna kvar i magen oxå :)
Men är fortfarande osäker på ifall jag ska våga ge honom vanlig middag.. kanske blir de för mkt uppror i magen då ? ! ?  Svårt de där när han både äter och dricker med god aptit nu de han får.

Ska iaf ta vildningen nu som river vardagsrummet ;)



Shopping å rabatt tips :)

(tidsinställt inlägg)

Ikväll testade jag att handla på lindex webb butik, har aldrig gjort de innan, men e ju ganska så smidigt då man kan välja å få varorna skickade till en lindex butik och då betalar man ingen frakt :)  Andelningen att jag testa va för jag hade två rabatt koder, en hade jag sen innan och den andra hittade jag inne hos en annan bloggare :) Perfekt när man kan spara några kronor :) De nedanför fick Noel :)  Men koderna fick vi de för ca 150 kr :)

Vill ni me shoppa så använd koderna  SELC08004 (tag 3 betala för 2 gäller till 29/2)  & SELC080000 (30% på hela köpet gäller till 4/3) 


 

 

 



Kaose igen !

Egentligen borde jag sova.. men jag kan inte.. istället sitter jag och halv glor på tv och å precis tryckt i mej gb gräddglas me nogger i.. så jäkla gott ju ;) Hoppas man får behålla de , japp magsjukan är tillbaka ..usch usch!!
Stackars min lilla knoddis... han åkte ju på de i torsdags , å spydde sen två gånger till hos sin pappa på kvällen. Men sen var de lugnt å han va pigg å glad hela helgen och käka som vanligt.

Va iaf en glad kille som kom hem idag.. så mysig är han.. när han fått av sej jackan så kommer han fram till mej å ger mej en kram de första han gör, å min älskling !! :)  Sen gick han tillbaka till sin pappa å krama honom oxå, å sen tillbaka till mej å krama mej igen haha.. goa unge lixom!
Sen va han tvungen å visa sin pappa lite saker.. å när han skulle gå så blev de lite sura miner.. han kan va en riktig pappa gris ibland, så när simon stängde dörren blev Noel sketa sur... men de blev lugnt sen när han fick vinka till pappa i fönstret, alltid lika spännande :)
Å sen gick de  bra å leka me mamma ist ! :p  Fast han verkade lite små trött så vi satt och kollade på byggare bob å sen gick vi till hans rum å vek in kläder i garderoben, eller a han lekte ist ;)

Åkte sen upp till farmor en sväng då Noel verkade så rastlös där hemma.. fick lite mat åså.  Noel va en mamma gris å ville mest bara vara me mej, men de gick bra å leka lite oxå!  Vid 4 tiden va någon mest gnälling, så vi gick å la oss i sängen å tog inte lång tid innan han somna på mej.. å en timma senare så vila jag oxå en stund å halv 7 vakna vi hehe :) Vi brukar ofta somna i farmors säng haha ;D

Efter de åkte vi till maxi och handla.. gick bra en stund å sen kom gnäll Noel tillbaka.. vi gick till leksaks avdelningen och hämta en leksak som han kunde underhålla sej me en stund haha.. bra när man kan låna de lite under handligen ;)
Han fick en bok på bokrean för han va snäll.. Bajskorv heter den haha ;)

När vi kom hem blev de välling och sängen på en gång å han sten slocknade. Tyvärr varade inte sömnen så länge.. vid 10 tiden sätter sej Noel upp och spyr ner hela sej själv å allt runt honom...åååh :(
Tacka fan för han låg på en handduk som jag lagt där för ett tag sen när han höll på att baja igenom sina blöjor ett tag... de mesta lyckades jag samla där i .. för ja slängde mej ifrån soffan till sängen när ja hörde han spy å drog upp handuken så han spydde i den i ist.
Så va bara in me ungen i duschen.. å de gilla han ju självklart inte.. min stackars lilla fis, stod å skaka som bara den.. men me ny pyjamas så myste han ner sej i soffan å bara satt där helt tyst sen medan jag greja i sängen.. tog bort alla kuddar som de kommit spya på,  tyvärr lyckades han spy mellan sängramen å madrasserna, lite jobbigt då jag inte höjt sängen än så madrasserna ligger ju fortfarande rakt på golvet, så jävligt svårt att komma emellan där... drog bort den tunna madrassen, å sen den stora tjocka maddrasen för att den komma ner till dom två bäddmadrasserna haha.. jävla krångel... men blir att försöka lyfta ur hela skiten imon för å kolla så jag fick bort allt.. gaah jobbigt !
Noel låg iaf tyst å lugn i soffan hela tiden.   Flytta sen över han till sängen, där han somna om direkt igen... å min lilla sjukling :(  Hoppas de försvinner fort nu!!!  Å jag vill inte ha de !!!  peppar peppar!!!


Sover gott hos farmor me mamma som kudde :)

 

En utslagen liten kille som väntar på att få gå å sova i sängen igen



Tystnad!

Här har de vart tyst några dagar nu... inte haft tid eller ork å gå in å skriva :P Just nu sitter jag i en soffa i norrköping hos min bästa Helena :) Åkte hit igår när hon fyllde år.. jätte grattis till min bästa! ;D
Har ju inte setts sen februari förra året... så va riktigt nice att åka hit :)

Noel är hos sin pappi å tar de lugnt.. stackarn fick magsjuka i fredags :( Spydde massor när vi var hemma hos Lina och Aron och lekte (som han tyvärr oxå har råkat smitta ner nu) , å sen hade han spytt två gånger till på kvällen hos S.. men sen dess har han inte spytt något mer nu så håller tummarna att de får va så oxå :) Vill ha hem en frisk liten knodd på måndag :)


Igår var de partaj iaf.. 12 pers intryckt i Helenas stora lägenhet på 26 kvm :P Men de va riktigt trevligt :)
Förfest här och sen ner på krogen som hete Hugo.. blev en massa dans där :D   Men börjar bli gammal tror jag, här har dom ju lyxen att ha öppet till 3 ist för 2 som hemma i borås.. men kan säga att redan vid 2 tiden va ja trött haha:P
Vi vart iaf hemma runt 3 tiden och då gjorde Helena goda varma mackor :P

Idag har vi haft en riktigt jäkla bakis dag !!  Vi gick inte upp förrän vid 5 tiden. .eller a jag gick inte ens upp då utan låg kvar å halv sov i sängen å glodde tv haha! Mådde pytton och efter ett tag gick ja till och med in å kräktes på toan.. vet inte om jag ska skylla de på Noel eller festen igår.. mhm! Har iaf inte vågat käka något än fast än Helena gjorde värsta lyx måltiden här innan... får la se om ja får i mej något snart ! :)

Hoppas på att må bättre imon iaf när man ska sitta på en buss i 4 timmar hem igen =/



'

En av helenas fina presenter haha!!:p


Tisdag.

Har precis som igår precis tryckt i mej apelsin å knäcke macka me skinka.. så nedrans jävla gott va !! Funderar på den mörka mint choklad kakan nu som ligger uppe på hyllan.. va länge sen jag köpte mörk choklad nu, men här om dagen fick både en orginal och en me mint smak följa med hem, oxå jäävligt gott ! ;D

Idag började dagen me en solning i stan.. vet inte varför jag inte tänkt på de innan, men Lina tipsa mej om att de är billigare å sola innan 12 på sunhouse, å då de kosta 45 kr för 25 min så är de ju bättre än 50 kr för 15 min som jag betalar på mitt gym!  Dock är de ju smidigare å sola när man är å tränar ist för å flänga i väg till stan hehe.. men får nog bli fler solningar i stan nu ist :)  E ju ändå inte så jätte ofta man gör de.

Noel va å lekte me sin mormor så länge. Va en glad skit som sprang omkring halv naken när jag kom tillbaka :) Hann även me en kortis på stan för å fixa ett par extra vantar till Noel å sen en sväng in på presentknallen (min favorit affär hihi) som just nu säljer ut allt me 50% för att få in alla vår saker sen :) Å e ju redan billig sen innan så e gör billig nu hihi =)
Ett fynd idag va ett nytt svart ljus hus för 35 kr, har ju ett mindre silvrig sen innan :)  Å lite andra grejer, orkar jag ta kort på de sen så visar jag. Har blivit dålig på de nu då jag tycker de e så jobbigt å koppla in mobilen i datorn, då kamera laddaren fortfarande e spårlöst borta.

Sen åkte vi hem å möta upp våra fina vänner Teresa å Liam som va alldeles för länge sen vi träffade. Vi gick och lunchade och hade en mysig eftermiddag ihop :)
Hem å bara vara en stund å på me tränings kläder å lämna knoddas hos farmor :) Körde ett pass me body pump idag igen :) Sen åkte jag å Noel å farmor till citygross å handla lite.   Världens bästa farmor, tack för allt idag ♥

Nu blir de lite dator tid å sen kryper jag ner i sängen precis som sten däckade Noel som somna innan han ens han få sin välling när vi kom hem :) En stund satt han å sov sittandes upp i hallen haha!




Lek dag:)

Idag när vi vakna så hade jag inte en aning om vad vi skulle hitta på idag.. no plans!   Men såg på fb att Lina och Aron skulle till leos och leka, så slängde iväg ett sms till henne och kollade läget,  då var dom redan där så vi fixade iordning oss å tog på oss lite kläder åså å begav oss sedan till Leos lekland för lite bus :)

Så blev väl kvar där nån timma tills barnen va trötta ! Svängde förbi kvantum på vägen hem för att handla lite så vi kunde göra lite mat när vi kom hem. Noel va som en liten virrvel vind i affären å hade inte så stor lust å lyssna på mej. Sprang runt som en tok vid grönsaks avdelningen, till slut blev jag irriterad å lyften ungen under armen och gick bort till mjölken å de ist haha... men de e faktiskt liite jobbigt å ha en typ 11 kg klump på armen, å då han kan gå själv så får han faktiskt göra de, å de e ju de han vill så de blev grin när ja lyfte upp honom ;p
Så ja hela kvantum hörde väl att min unge hete Noel iaf ;)
Vi kom iaf ut ur affären hela och me de vi skulle ha + lite till som vanligt ;p

När vi kom hem så fick Noel hoppa ner i sängen för att vila då han va dö trött, han somna på två röda och jag slog mej ner och andades i soffan en stund, sen greja lite här hemma å sen började jag me maten. Råkade tyvärr väcka Noel när ja drog igång mixerstaven, men som tur va hade han sovit i iaf en timma, så va en glad unge som satt i sängen när ja kolla in för å se ifall han hade vaknat av mitt bröt ;p
Så ja han fick väl komma upp å leka medan ja fixa klart maten, som idag blev majsplättar som vi hitta i recept häftet som vi fick på bvc vid 1 års kontrollen.  Noel som e lite si å så me maten just nu åt som en tok för en gångs skull, trycke i sej 6 plättar på raken, så va en glad mamma :)  Jag själv åt av dom oxå, + att jag stekte lite tärnad bacon till.. riktig gott faktiskt !:)

Ja sen gjorde vi väl inte så mkt.. lekte runt lite här hemma åså, myste i sängen en stund då både ja å Noel blev lite trötta :) Så vi låg där å peta på varandras näsa å lekte napp leken ( jag tar Noels napp å stoppar fel sida i munnen å Noel fångar upp nappen me munnen), han tycker de e gör skoj haha ;)
Strax innan 6 tiden så åkte vi mot mormorn där jag droppa av noel å åkte sen vidare till gymmet där vi kickade igång veckan me ett bodypump pass ! ;D
Noel hade ätit bra till kvällsmat hos mormor oxå då jag hade skickat me resten av plättarna sen lunch :) Så ja de blev en riktig hit som vi kommer göra om:)

Nu slöar jag bara i soffan å har precis tryckt i mej två av mina cravings just nu,  en apelsin å sen knäckemacka me skina på:P
Ska väl kolla lite på datorn till innan jag kryper ner i sängen jag me :)




KF = knäppa familjen!

Just nu är de kvällsmats dax här hemma! Noel sitter å kladdar gröt i sin stol, men ja mycket hamnar faktiskt i munnen oxå som tur är :P Han älskar att få äta den själv å har börjat bli riktigt duktig på de där nu haha!
Men nu verkar han bli klar för nu vände han på tallriken ;)

Idag har vi haft en slapp söndag! Gick upp vid 8 tiden, hyfsat tidigt för oss men Noel hade bajat ;) Plikten kallade alltså! Sen la jag mej i sängen igen å glodde på Two and a half men å Noel lekte på golvet, hela 3 avsnitt fick jag kolla på ifred hehe ;D
Sen började de bli dax för frulle så vi gick och kokade ägg! Noel älskar att få ägg på morgonen:)
Blev en kladdig frukost oxå så de fick bli ett bad efter.. de börjar gå bättre med badskräcken, idag grät han bara påvägen ner i badkaret men när han väl satt sej ner så var de lugnt sen.. satt å plaska å hade sej ett bra dag! :)
Men sen kom tårarna igen när de va dax för hårtvätt, men ja dom flesta barnen tycker väl vatten som rinner ner i ansiktet e lite halv läskigt.

De var nu någon som började bli trötter igen så de blev en tidig vila idag,  redan vid kvart över 11 sov nog Noel, å slöa mamman va nog inte långt efter att somna jämte barnet haha ;)
Fick lite halv chok när Noel väcker mej igen å ser att klockan redan är halv 3.. blev en lång vila me andra ord :P

Vi tog på oss och åkte upp till farmor ist :)  Där vi blev bjudna på middag. Noel åt hyfsat bra, iaf av potatisgratängen.
Vi blev kvar där ända tills nu ikväll iaf..  farmor lärde upp mej i virkning igen då jag glömt allt hur man gjorde:p Får se hur länge de sitter i huvet nu.. eller a ifall jag ens kan.. jag har faktiskt aldrig virkat nånting utan bara suttit å testat på lite garn hehe :p Men blev sugen när jag såg vilka fina saker Sara hade gjort till Agnes.. men ja så skilad e jag inte än så länge så såna fina saker överlåter jag Sara till å göra haha ;)

Nej nu ska jag ta och tvätta av barnet å få på pyjamas å sen hoppas ja han orkar va uppe å leka en liiten stund till iaf :)

För en liten stund sen.. de e ju tur Noel har en sån underhållande mamma å leka me iaf ;)







Vi bjuder på de ;)
// Knäppa familjen!

Fredag!

Då var de helg igen.. skönt :)  Vi har iaf haft en bra fredag ! Jag åkte till mor vid lunch tid där jag hitta en sovande Noel.. blev lunch för båda innan vi packade ihop och åka till leos lekland för å leka me Sara å Agnes :)
Massa folk där idag, e ju sportlov.. men de va helt okej ändå.. å lite senare på em så blev de mindre folk då många började röra sej hemmåt :)
Barnen fick iaf busa av sej tills dom va trött ! :)

Åkte sen direkt upp pappa å lämna av Noel hos min syste där å sen hem å på me tränings kläder! Blev sen ett härligt pass me bodypump, bra början på helgen!
Å nu e jag uppe hos pappa igen å inväntar en god fredags middag :D

Hoppas ni får en mysig fredag !

God kväll !

Har precis tryckt i mej en apelsin.. satan i gatan vad goda dom är just nu!!!  Nu finns de bara en kvar här hemma så jag vet ju vad vi måste gå och handla imon :P

Noel tog en låång vila idag.. när han vakna ångra jag lite att jag inte blunda en stund me honom oxå, för va gör trött just när han vakna haha ! Men nej då hade han ju massa energi att göra åt! :P
Vi käkade iaf middag hemma idag ist.. så medan jag gjorde mat så bröta Noel runt me skålar å kastruller, de funkar alltid å leka me ;)  Idag blev de iaf lax..   Noel tyckte de va sådär.. åt en stund men sen va de som vanligt mest leka me maten... jag fuska lite å tog fruktpure på skeden blandat me mat, men tyvärr har han blivit lite smartare än sen han va lite mindre hehe.. så fruktpuren fick stanna i munnen medan fisk bitarna kom ut igen.. hur han nu lyckades me de i munnen ;)

Sen tog vi oss en tur till knalleland för vi skulle möta upp en tjej som skulle köpa min gamla telefon som bara legat här hemma i flera månader nu :)
Vi fyndade även lite på myrorna, kanske kan visa imon :)  Å sen gick vi till eko och fynda nya krukor till köket :)

Sen nu ikväll har jag vart hos Mr H och hälsat på en sväng.. mysigt ! ! :) Noel har mormor häng och sover där i natt så slapp jag väcka honom då jag kom hem för en liten stund sen bara! :)

Imon blir de playdate på Leos lekland me två av våra favoriter  Sara och Agnes :D


En trött Noel och Becca här omdagen när vi hade mys stund i sängen hihi. :)


Tuuudiloo :)

Klockan är bara ett å de känns som vi reda gjort en massa idag fast ändå inte haha! Ne men eftersom vi e vana vid att starta våra dagar ganska så sent, sömntutor som vi är så blir dagarana genast längre när vi går upp tidigare :p Idag var vi upp redan kvart i 8.. heja oss ! :D  Välling för Noel å sen lite mys å sen tog vi på oss kläder och gick bort till gymmet ist :)
Idag blev de 20 min uppvärmning på crosstrainern, sen 30 min core träning, bra när man kan ta ider ifrån dom passen man går på och gör ett eget pass :P  Å sen avsluta me å ro 2000 meter på precis under 10 min :)
Skönt å ha träningen gjort reda på förmiddagen ibland :)

När vi kom hem så blev de frulle :)  Noel käka gröt me hela kroppen, ända ut på öronen ;)  Själv käka jag äggmacka !
Sen lekte han runt en stund och jag passa på att diska upp å lite sånt... sen börja han redan bli trött, han blir ju tröttare tidigare när han går upp tidigare, så ja han tog en tidig vila idag och ligger å sover än, vilket han gjort i över en timma nu.. får se när de passar å vakna igen :)

Skicka precis sms till farmor å fråga va dom ska äta idag, så kanske vi åker upp dit en sväng sen :p Lyx när man har värsta bästa farmor som lagar världens bästa mat å man är alltid välkommen å käka ;) Noel älskar hennes mat oxå :P


Noel har gymmat klart !:) Han tycker de e gör skoj när han får springa av sej lite när jag har tränat klart ;p
Å självklart har han sin egen tränings flaska me sej ;)

Snyggingen him self :p


Så kan man ju oxå göra

Innan man riktigt lärt sej tekniken me att ta sej fram me bobby caren så kan de gå hur som helst haha.
Detta e för några veckor sen :p
Haha föresten ser ni den runda grejen som ligger på golvet som man ser snabbt när ja lyfter bort hans ben, de e Noel som meckar i sär sin bobby car ;p


Myror i brallan!

Kul att när jag väl tar mej tid å skriva ett inlägg så glömmer jag att publicera de haha.. detta skrev jag i fm :p

Är de något min son har svårt för så är de att sitta stil haha.. flänger hit och dit hela tiden. :)
Springer omkring här fram och tillbaka hela tiden... ser så kul ut när han springer haha.. ibland hinner ju inte riktigt benen med ser de ut som :p
Tänk va stor min lille kille blivit, ja kommer knappt ihåg hur de va innan han gick... men ja han har ju traskat omkring här hemma nu i snart 2 månader så e ju ett tag :) Men tycker de e så mkt enklare me allt sen han går.. å de tycker nog Noel oxå :)  Speciellt är man är ute å de bara är å ställa ner honom på marken om man ska göra något å han står kvar å inte sätter sej på den kalla marken.
Sen leker han ju på ett helt annat sätt när han går.. livet blev nog lite roligare för honom sen han börja gå :P
Eftersom min son är en liten fegis ibland så trodde jag faktiskt inte han skulle gå innan han va 1 år, å trodde inte han skulle börja gå innan han va 11 månader heller... men jodå, han e duktigare än va hans mor va minsan ;)


Just nu springer han omkring och leker me sin potta iaf:P  Funderar på ifall vi ska gå å se om de finns lite kläder å ta på oss :)  Frulle har vi redan hunnit få i oss.. duktiga idag minsan å gick upp redan kvart över 8 :)
Idag får vi se vad vi hittar på... lite halv lugnt iaf pga hur Noel mådde igår.. .men idag verkar han må bra igen iaf som tur är :)


Hängis.

Idag har Noel vart en liten hängis, han ju va okej när jag skrev innan men tyvärr höll de nog inte i sej hela dagen.
Iaf så kom Sandra å Rebecca hit innan, vi möte upp dom ute så tog vi ju en promenad upp till sjöbo, vilket va ganska jobbigt då vi tog skogsvägen upp, å ja de har ju kommit lite mer snö och ingen av oss har väl några skogsvänliga vagnar haha.. så de blev rejäl träning ;)
Men båda kidsen sov gott på den skumpiga vägen hehe !

Sen gick vi hem till oss igen då de va dax för mat för den lilla och även för Noel.  Dock va min son inte alls pigg på att äta å va ganska så gnällig när vi kom in fast att han hade sovit hela vägen.
Han tog två små korvbitar å sen va de bra, ville inte ens dricka...  satt bara i mitt knä å hängde.. kände att han hade blivit lite varm igen så han fick lite alvedon och sen lite äpple dryck så han fick i sej lite vätska. 
Sen låg han mest å myste i sängen me mej och Rebecca.. fast lite avis är han allt när han inte får all uppmärksamhet av mej, så ville gärna pötta lite på Becca åså.. men hon låg ganska så nöjd där ändå :p Tänk så fort man glömmer hur små å hjälplösa dom är.. detta lilla knyte bara låg där på mej utan att kunna göra så mkt! Lilla gosefisan :) hihi

När dom hade åkt hem så slocknade Noel jämte mej i sängen..  så jag fick hoppa träningen idag då jag inte ville väcka honom.  Dock lite dumt att han somna vid 5 tiden, men så är de när man inte riktigt mår okej. Vid 7 tiden vakna han igen å då va de lite gnäll igen. Vi tog iaf på oss lite kläder å åkte upp till pappa och släppte in katten Lova å sen åkte vi till farmor och fick kvällsmat. Noel lyckades få i sej ett mosat ägg å leverpastejs macka iaf :)

Nu har han ätit välling och va på väg att somna i sängen... men nu sitter han upp igen.. buse! Å börjar just nu fundera över hur teknisk han egentligen är, då han har fått tag på min mobil som låg uppe på säng gaveln. Öppnat den när den va låst och lyckats få igång just en av sina appar, en pratande katt.. haha.. smart unge ;)

Men nu ska jag se ifall jag kan få han å somna igen :)


Dansa dansa

just nu dansar vi runt här hemma... eller a de e mest Noel för tillfället ;) Oj va den ungen älskar musik å svänger på rumpan så fort han får chansen ;)
Just nu springer han runt i bara byxor å putar me magen haha.. sätter händerna i sidorna å pötter ut magen haha.. målat sej me en penna har han lyckats göra på magen oxå innan jag fick tag på den...buse!:p

Natten gick bra trots spruta.. men han har blivit lite snorig av den å hade lite feber när han vakna, men den e borta nu å näsan e lite bättre oxå :)

Vi har käkat frulle för en stund sen å ska strax gå å se ifall de finns några kläder vi kan ta på oss :p  Vi inväntar just nu Sandra och Rebecca.. knasigt de känns å skriva me Rebecca nu å inte Sandra å magen ;) hihi.
Vi ska ta en promenad upp till sjöbo å mata djuren å sen ville nog sandra en sväng till knalleland :)

Nu ska jag ta min rackar unge som har dragit ner varenda ljus som finns i hans räckhåll.. min son har nån slags förkärlek till värmeljus.. gör skoj att leka me enl honom ;) Lite gott å tugge på oxå tyvärr!


Vi gjorde ett hej som inte riktigt kom me haha :P

 

Sonen e tröj lös å mamman e byx lös.. haha..


Bullen på bvc för ett års kontroll :)

Träningen gick bra idag, och core e verkligen något jag vill gå på igen.. synd bara att de bara finns 2 pass i veckan av de..får nog lägga en lapp i förslags lådan på fler såna pass haha;)
Men va 30 min intensiv core träning, så ja de kändes, men oj så fort de gick å de va riktigt gött efteråt! :)
Så dagens träning blev
10 min uppvärmning på cross trainern.
30 min core pass
20 min cross training
10 min rodd /2000 meter.
Så blev ett bra pass idag iaf ! :) Gött de !  Men senil blir man visst av att träna !

Tog bilen till gymmet idag då jag hade vart uppe hos djuren på sjöbo å gett dom mat först.  Sen när jag tränat klart så traskar jag hem... tror på fullt allvar att jag har blivit bestulen på min bil eftersom den inte står utanför huset!?
De gick många tankar på korta sekunder i huvet, en sån där äcklig ilning genom hela kroppen..tills ja kommer på att bilen står kvar utanför gymmet hahaha!!  Orkade inte gå tillbaka igen så jag gick in och duscha å käka, och gick sen å hämta den när de va dax å åka till bvc ist ;)

På bvc gick de bra :)  Våran lille guldklimp väger nu 10940g, alltså inte så mkt viktökning denna gången men följer sin kurva perfekt :) Å sen va de ju längden som vi trodde han hade vuxit rejält på, men nje inte så, han va 77cm nu:)
Dom jobbiga sprutorna fixade vi idag oxå, mamman svimmande inte denna gången heller haha.. men kunde inte kolla, så de där fick pappa S sköta.  Ett illtjut för varje spruta men sen va han nöjd att få gå omkring i rummet me pappa och kolla å sen få välja ett klister märke att sätta på sin bvc bok, han tog en igelkott denna gången ;)

Efter bvc så åkte jag och Noel till mormorn och hälsade på.  Som belöning för Noel vart så duktig idag så fick han en kanelbulle.. å han lyckades trycka i sej nästan hela bullen haha.. Törstig verkar han oxå vart för han drack ett helt stort glas med mjölk och sen ett glas me vatten efter en stund haha :)

Å hem kom vi för ca en timma sen..  blev pyjamas på och sen välling, någon natt saga hann vi inte med idag för Noel somna direk efter han käkat, så ja han va nog trött efter dagen :)
Själv ska jag sätta mej och äta lite nu och kolla på en film.  Det blir nog Apornas planet Revolution ! :)


Knas unge i veckan :p


Hej ny vecka!

Då var de ny vecka då... men känns inte riktigt som måndag här hos mej ändå.. jag e ju van vid att ha Noel här hemma när de e måndag... men snart ses vi igen :)  Vid halv 4 ska vi vara på bvc!

Jag har iaf käkat en sen frukost.. duktig me frukosten för en gång skull.. brukar slarva me de målet.. sägs ju vara de viktigaste oxå..typiskt lixom haha ;)
Blev iaf en skål me fruktsallad me filmjölk på och två mosade ägg !

Ska åka upp till pappa nu å släppa ut katten å ge djuren mat å sen blir de gymmet.. har bokat in mej på 30 min core idag.. får se hur detta går..aldrig gjort de innan :P


God kväll !

Eller a kväll är de väl inte längre då jag såg att klockan redan hade hunnit bli över 12 :p
Men jag kan iaf säga att jag lyckades komma igång me städningen innan och kom faktiskt så långt att jag till och med torkade golven i alla rum.. förutom Noels ;) Där inne är de faktiskt fortfarande ganska så stökigt.. tur de finns en dörr å stänga till hahaha ;)

Sen hade jag tänkt va så duktig å springa bort till gymmet.. vilket jag gjorde oxå.. men tyckte de såg väldigt mörkt ut när jag gick förbi fönstrena..tusan oxå ja, de e ju söndag, alltså stänger dom ju tidigare .. fan !! haha.. Men blev en jogging tur bort till kvantum för å köpa apelsiner som jag blev sugen på.. sen jogging hem å sen satte jag på tränings dvd Platt mage, stark rygg å körde passet som va 45 min.. så jag kom inte undan träningen även om gymmet va stängt ;)  Bra där !

Efter duschen så kom min vän Peter på besök och vi såg på filmen The girl with the dragon tatto :) Vet inte riktigt vilken jag tycker är bäst, den svenska eller den engelska  :)

Känner men tyvärr inte speciellt trött än så kanske blir en film till innan jag går och lägger mej.
Imon står de träning på schemat först å sen upp till bvc för å möta min efterlängtade knoddis å S.  Dax för ett års kontroll å spruta =/  Tur pappa S är med och sköter sprutorna som vanligt.. uscha.. mes mamman ;p

För att fylla me lite bilder kan jag visa kortet å en present ask som vi gjorde till Rebecca när vi skulle träffa henne för första gången.. eller a Noel e ingen bra hjälp när de kommer till scrapbooking.. vill mest bara pilla å förstöra..så han hamna på golvet efter en stund och fick leka me bilar ist ;)

I den lilla asken fanns ett par såå söta tossor  :)  Å resten av grejerna va vi så tråkiga att vi la i en påse bara.. va ju en liten hög hehe.. jag såg ju min chans till att få köpa tjej kläder ;)  Söta lilla Rebecca.. så värd de:)

 

En vaken liten tjej e hon me vackra ögon :) Lilla loppan 3 dagar gammal här :)

 


Varför?

Varför finns de så mycket annat och göra precis när man hade tänkt och städa ?
Typ som att rå glo på facebook utan att de händer något.. glor på samma uppdateringar i typ 10 min innan någon ny skriver något onödigt !
Eller snoka runt blands folks liv i bloggar.. viktigt !
Att själv skriva onödig skit i sin blogg :)  Extra viktigt !

Men ja borde verkligen ta tag i den där städningen nu ! Har iaf vart och matat djur hos pappa å sen tog jag en snabbis till knalleland.. precis när ja kom dit så sprang jag in i farmor, så fick sällskap där :) Gick till eko och köpte en potta till Noel.. Lina hade gett sånt bra tips på billig potta där så va ju bara å ta chansen här oxå hehe;)
Sen blev de ett par dojor till Noel på din sko som har halva sitt rea pris om man har medlem där :)  Hoppas dom passar.. enl måtten så ska dom göra de iaf å dom verkar enkla å ta på :) Men kanske inte ska traska runt me dom i snön så hoppas inte fötterna växer allt för snabbt nu ;)

men ne.. nu hööög musik och ett nytt försök till städning !


Söndag !

Vilket underbart väder vi har hela tiden nu då? Vaknar alltid till blå himmel och sol ute :D  Fast e jäkligt dålig på att utnyttja vädret hehe.. speciellt när Noel inte är hemma!  Fy på mej ! 

Igår var jag iaf på lite mys kväll hemma hos madde !:) Hon bjöd på en riktigt god kyckling rätt, å sen hade jag tagit me mej nybakad äpple paj som vi badade i vaniljsås sen ;)
Vi kollade på film och hade en lugn lördag kväll.. riktigt trevligt !

Idag blev de extra lång sovmorgon igen.. man får ju passa på.. även om alla tycker jag får sovmorgon me Noel jämt så är inte 8-9 tiden sovmorgon för mej haha..morgon trötta människa !
Ska iaf slänga på mej lite kläder snart och åka upp och mata djuren hos pappa.. dom åkte till sälen idag.. så jäkla fuskit!!  Sen ska jag nog ta mej en snabbis in på knalleland.. sen blir de hem och fortsätta greja här ..
Så ja så ser väl min söndag ut hehe!
Får se ifall jag trycker in lite träning sen oxå.. får se hur musklerna känner sej.. har fortfarande rätt go träningsvärk efter jag ökade vikterna i fredags på pumpen:p


mums mums!

Sitter här i soffan sådär riktigt go å mör i kroppen.. sådär go man bara kan känna sej efter ett jävligt jobbigt tränignspass och en uppfriskande dusch sen å sen på me body lotion å mys kläder!  Ja då känner man sej fan go!
Va ett riktigt gött pass idag och jag chansa faktiskt på att lägga på mer vikter nu idag.. de gick, men fan va jobbigt haha!;)  Men de e som dom säger, om man vill att de ska hända något me musklerna så ska man ju plusa på och utmana sej själv :)

Sitter iaf och kollar QX gaygalan på tv, tråkigaste me kanal 4 måste väl ändå vara den lååånga pausen som alltid är i alla program å filmer på kvällen, me både nyheter å dubbel reklam..suck!!
Äter även min super goda fruktsallad, banan,äpple,kiwi,apelsin och röda vindruvor fick de bli idag, så jääkla gott!! ;)
Tyvärr klarar ja ju inte riktigt av å va nyttig fullt ut utan va även tvungen å testa nya kexchokladen haha.. kan dock inte säga något om den än för har inte öppnat den.. men dröjer nog inte så länge till innan jag gör de haha ;)
Gott samvete me ett dubbel pass på gymmet idag å 1kg ner på vågen.. hur nu de gick till eftersom jag har legat hemma å käkat godis på soffan hela veckan utan träning ?! haha..
Måste fan göra mej av me allt godis som ligger här hemma snart.. har nog inte gått en enda dag sen Noels födelsedag som jag inte ätit något ;P

Ne nu hoppas ja de börjar här snart igen.. har ju vart reklam hur länge som helst nu!

Jag i söndags när ja va bakis å go hehe.. men typ så jag ser ut nu oxå, fast utan shortsen, så jäkla vart här hemma haha! Men älskar min myströja jag har iaf, så jäkla go e den. Köpte den på carlings rean för ett tag sen me 70% rabatt :)


Halloj !

Vi kör en såndär hurtfredag idag tror jag minsan :)   Det blev sovmorgon till kvart över 9 idag.. de tackar man för :) Då gick vi upp direkt men visste inte vad vi skulle göra..  så blev att ta på sej tränings kläder så gick vi bort till gymmet en sväng och roade oss en stund :)

Sen hem å hämta plånboken som vi glömde när vi gick för att sen traska bort och handla lite mjölk åså.. ja köpte frukt så jag kan göra fruktsallad ikväll..mums.. vart sugen på de ända sen vi fick de på Livias kalas haha ;D
Gick hem och gjorde lasagne idag..  de funka för herren en stund å sen var de mest att sitta och leka me maten..mhm!!
Han fick käka lite frukt sen ist... men jag gör så att han får faktiskt sitta där me sin mat en stund, å ser jag att han inte kommer att äta mer så tar jag inte fram något nytt å försöker ge honom, utan då får han gå ifrån bordet å så väntar vi en stund innan han kan få något, som ex lite frukt eller så..  jag vill inte att han ska lära sej att ifall man inte äter upp den maten som finns så får man någon annan mat eller så.. ne glöm de, så funkar inte köket här hemma :)

Sen blev de iaf vila för den trötta herren å ja låg å halv såg på tv... fick sen väcka knoddas då han sov länge å vi skulle ju iväg till pappa S...
Så ja nu e Noel där igen.. S hade tagit ledigt från jobbet på söndag natt så Noel kan stanna en natt till, så vi möts på måndag em på bvc ist :) Alltid skoj för Noel när han får en extra dag me pappsen:)
Så sen kommer ja ha Noel två helger i rad nu medan S ska flytta nästan helg...  och det finns även planer för framtiden om ja kanske 1 år eller så att han kommer flytta till borås eller närmare för Noels skull.
Jag är glad att Noel har en pappa som gör allt för honom.. allt för att kunna spendera mer tid med honom än vad han redan gör. Glad att det funkar för oss tre även fast vi inte lever ihop.  Visst tjafsar jag och S ibland som alla andra människor, men det funkar.. och vad vi än skulle bråka om så skulle jag aldrig kunna säga att han är en dålig pappa, och de e ju huvudsaken iaf !  :)

Nej nu måste ja röra på röva för att hinna bort till gymmet i tid .. bodypump- here i come ! ;D
Aa de blir dubbel träning idag... hurtfredag som sagt ;)


En sovande pappa och en sovande nyfödd son på bb.. inte ens ett dygn gammal ♥


Sketa mega sur!

Ja va nog så sur innan så ja glömde klicka på publicera innan.. haha.. för ja detta skrev jag vid typ 3 tiden.. men aja jag lägger väl ut de nu då ist ;)

Idag började inte våran dag bra kan jag säga ! Morgonen var seg även fast vi  inte vakna förrän kvart över 8. Blev iaf välling i vanlig ordning, men sen ville herren inte mysa mer i sängen.. de ville jag... åh.
Han klättra iaf ner hela tiden och va uppe å traska själv medan jag låg halv död i sängen.
Iaf gick jag oxå upp efter många om och men... efter en stund ser jag de värsta tänkbara på golvet.. mina glasögon i TRE jävla delar, om jag höll på att gå i taket? Fy i helvete va arg jag blev... å nog fatta Noel att han hade gjort något, som en liten hund gick han å gömde sej i köket... de sluta med att jag satte honom i sitt rum å mej själv i vardagsrummet i nångra minuter för att lugna ner mej.. tjäntar ju inget att skälla på honom när han ändå inte förstår, så han fick sitta där inne medan jag va sur här ute själv ist.. haha!! 
Kan ju va glad att jag har två stycken glasögon... men inte kul ändå.. va ju snygg glasögonen han hade gjort sönder.. så ja nu har ja bara mina tråkiga vardagsglasögon kvar.. suck!!!  När ja börjar jobba är de linser som står högst upp på min lista iaf !!


När ja surat klart å Noel fått leka själv en stund så somna vi ihop i sängen haha.. lata familjen här ja ;)
Nu har vi iaf fått på oss kläder å tro de eller ej så har Noel suttit stil hur länge som helst här jämte i soffan och kollat på barnkanalen... men nu verkar de börja bli lite tråkigt då de inte är något tecknat längre.. men stil sitter han fortfarnade iaf haha.. men de luktar lite fis, så kanske en ny blöja behövs ? ;P

Får väl gå och kolla de. .sen ska vi åka upp till farmor och käka kalkon :)


Noel kör fiskedamm på Livias kalas :)



Tårtkalas!

De blev att greja i garderoben i Noels rum idag.. egentligen skulle jag vilja ha den full me kuddar å täcken så de blir ett sånt där litet mys rum.. men ne de kan vi nog glömma haha.. va alldeles för mycket saker som jag inte visste vart vi skulle göra av isf ! hehe
Men de blev mkt bättre ordning där inne nu än innan, alltid något !:)   I slutet tyckte inte Noel va alls kul å greja så blev en gnäll spik..  så vi gick å käka lite gröt ist å sen vid 11 halv 12 nånting så kröp vi ner ihop i sängen å somna i vakna inte förrän runt halv 2 :p

Då blev de lite lunch åså efter en stund å sen såg jag att Alex hade skrivit på msn att hon bjöd på tårta, hon fyller 25 idag, grattis igen gumman :) Så vi fixade ihop ett kort me lite scrapbooking grejer å fixade sen en tavla i photoshop som vi satte i en ram, man får fixa lite själv när man inte hinner springa iväg å köpa något, som tur va blev den uppskattad :)
Så de blev god fika å Noel lekte runt, å mest spännande va väl när de kom en stor vove oxå :)  Han får till såna små glädje tjut då :p

Vid 7 tiden va någon trött så då packa vi ihop oss och åkte hem och gjorde herren redo för sängen :)
Först välling, sen på med pyjamas och borsta tänderna, sätta oss i fotöljen i hans rum och läsa babblar boken + någon mer, sen får han krypa ner i sängen å ja går och kollar på tv ! Så ser våra läggnings rutiner ut just nu :) Funkar väldigt bra faktiskt.. ibland får jag gå in en gång och säga god natt igen, ge en puss å lägga han ner i sängen igen.  Å ja visst finns de kvällar då jag har fått gå in nån mer gång.. men oftast så slipper vi de :)
Senaste kvällarna har han varit trött vid tiderna som han brukade va innan, runt 7 halv 8 redan.. annars har han ju fått vara uppe tills klockan paserat 8.. men inte nu de senaste, tror de e för han har fått ta sin vila tidigare än vi brukar... har vilat redan vid lunch ist för vid 2 tiden.. å de har funkat, han har orkat hålla igång hela em iaf :)

Och ikväll fick jag känna i munnen, å självklart är de tandbajs vi har igen... nu kom 4;dje kind tanden upp :) Alla 4 hörn på tanden hade kommit igenom på den redan :)  De e typ bara på bajset man märker på Noel nu att han får tänder. Han brukar inte gnälla för de som tur är :)  Som me dom första tänderna, då var de ju både feber å snuva å små gnäll, men inte nu me dom stora tänderna, man tycker ju de borde va dom som gör ondast?

Nu blir de lite tv.. sen sängen :)  Får se va vi hittar på imon.. kanske blir farmor imon ist.. vi åkte ju på tårtkalas idag ist för dit :)


Åhh typiskt!!

Vissa dagar önskar jag att vi hade en egen tvättmaskin uppe i lägenheten, hur jävla onödigt de än må vara haha!!
Vi är ju ändå bara 3 stycken som delar på tvättstugan... men ja ibland 2 för mycke ;)
Noel har blivit kass i magen igen.. alltså de är mer vatten än bajs typ... usch!! Å a de luktar APA oxå!!
Händer alltid på morgonen oxå.. så vaknar av att någon hoppar å e skit glad i sängen i morse, å känner oxå att de luktar bajs haha!!  Tar upp Noel å känner att de börjat läcka.. fan!! . . fort in å bytta blöja å ta av pyjamas.. tillbaka för å kolla sängen.. självklart hade de blivit en blött fläck på lakanet redan.. tur man har madrass skydd iaf !!
Men tog av alla lakan å grejer iaf... går ner till tvättstugan.. å ja självklart var de redan bokat bara för de.. både idag å imon..  de e typ aldrig upptaget annars.. fan!!  Så jag får vänta ända till fredag... de e ju kul att båda dom stora lakanen ligger i tvätten.. suck !
Jaja,, va bara tvungen å klaga av mej över våran bajs å tvätt situation här hemma haha ! ;)


Annars så ere bra... vi vakna vid kvart över 8 idag iaf å har väl inte gjort allt för mkt än... Noel har käkat välling å sen tryckte jag i han lite blå bärs puré i hopp om att magen blir lite bättre kanske :)  Han mår ju iaf inte dålig av av de som tur är .
Just nu sitter han på golvet å hoppar runt bland alla kuddar å täcken som ja lagt ner där ifrån sängen :p

Vi har inga planer idag iaf..  kanske tar en sväng till farmor sen eller nåt.. får la se :)
Hade velat träna MRL sen idag. men som halsen känns nu så är de nog onödigt att chansa.. vill ju inte att de blir värre.. så får nog fortsätta vänta !! :( åååh så frustrerande!!!

Noel me sin gammelfarmor.. hon försökte ta ett kort på honom me mobilen.. inte de lättaste me nån som inte vill stå stil och är mer intresserad av att få kolla på telefonen haha :P


Leos å donken!

Idag va inte en lika seg dag.. som tur är ! :)  Va riktigt skönt att komma ut å de kan väl vara de som behövs ibland oxå för att känna sej piggare ! :) Dock känns de lite halv skumt i halsen fortfarande, men inget som man kan sitta hemma för..

Vi fick iaf ett sms av Jonna i morse som undra om vi ville me til leos lekland.. å de e ju alltid kul tycker både ja å noel så de tacka vi självklart ja till :)  Även Sara och Agnes följde me oss dit :) Noel å Agnes e nog kända där snart haha.. känns som vi vart där några gånger nu ;)  Men ungarna har ju skoj :)
Vi hade iaf en trevlig eftermiddag där å ungnarna fick leka tills dom blev trötta :)

När vi va klara där så följde vi me Jonna och Joel till donken för lite mat :) Noels donken premiär å ja har nog itne vart där sen ja va gravid å käkat hehe.. men kom på att pappa tog me de hem hit en gång, så ja en gång har ja nog ätit de iaf :P
Pojkarna fick varsin cheesburgare iaf å smaka på pommes :) Noel gilla mer pommesen å käka väl endel hamburgare, men annars är de ju ganska så kul å slänga mat på golvet nu förtiden oxå..mhm ;)
Å sen finns de ju alltid en massa saker att kolla på å även hålla koll på vad Joel gör ;)

Väl hemma så fick de bli ett bad efter några om och men.. Noel har ju slutat å tycka om att bada helt plötsligt... så vi tappade upp vatten i badkaret ihop och sen satt jag på govlet och lekte me leksakerna och Noel fick komma fram å känna när han vågade.. men till slut så lyfte jag i han å visst blev de tårar... men börja leka me sakerna där i och hällde vatten försiktigt ur en plastkopp i min hand, och tillslut slutade han gråta och vågade faktiskt leka lite me leksakerna... bada en stund men fick sen komma upp igen.. så ja de får väl hoppas de går framåt :)


Godingarna på donken :)


Goa unge!!!

Fyy vilken seg dag vi har haft idag. Kände de direkt när jag vakna i morse att de skulle bli de. Vakna me seg huvudvärk å svullen i halsen å ont i varenda led i kroppen kändes de som.
Och självklart vakna Noel tidigt då för en gång skull, redan vid halv 8 slog han upp sina blå och skulle gosa haha.. Gick iaf upp å gjorde välling å sen gick vi och la oss igen och somna båda två :)

När vi vakna sen igen nån timma senare så gick Noel upp å lekte en stund medan den sega mamman låg kvar i sängen å halv glode på barnprogram haha. Efter en stund kom även Noel upp i sängen igen och vi kollade på Pingu :)  Klockan började nu närma sej 12 och vi gick upp för å äta lite, Noel fick lite gröt å ja lyckades få i mej en macka, den andra fick ja lägga tillbaka i kylen.. gick verkligen inte ner.. ja hatar å käka när man känner sej seg.
Vi lekte lite lugnt i köket och ja sen kröp vi faktiskt ner i sängen igen och vi både somna nog mellan 2-3 timmar.
Jag är såå glad att Noel vart så snäll idag när ja inte mått helt 100.  De va inget bråk alls över att vi skulle ligga i sängen nästan hela dagen.. underbara gos unge!!
Runt 5 tiden så ringde pappa å ville titta förbi en sväng... så när han kom så fick han väcka Noel som fortfarande låg å sov.. alltid kul när morfar kommer tycker noel :)
vi besämde sen att ta på oss lite kläder å åka upp till pappa å dom ist :) Där gjorde pappa mat, ingen av oss hade ju käkat sen lunch så de va nog dax,  blev raggmunk me stektfläsk, riktigt gott!! :) Sen gjorde lillebror chokladpudding;)
Å käka även en isglass hehe, de va gott för halsen :)

Vid 8 tiden va de någon som började bli trött så då åkte vi hem å käka välling och sen gick noel å la sej direkt å somna gott igen :)
Så ja de har vart en riktigt seg dag.. men tackar Noel för att jag fått vila ut så bra :)
Hoppas på en bättre dag imon ist å att jag ska kunna träna lite senare i veckan ist !
Fick även me ett usb minne me alla kort sen Noel fyllde år.. äntligen!!:P


Söndag !

Sitter här något seg i skallen efter kanske något glas för mycket vin igår ;) Men skoj hade vi iaf :D
Va några stycken uppe hos madde och förfesta, go musik å massa tjöt me goa människor! Riktigt trevligt.
Sen vid 12 tiden så drog vi ner mot stan där de blev en sväng in på krogen.
Var iaf en skoj kväll igår så ja då får man väl vara lite seg i skallen idag.. som tur är är det inte så farligt :p

Om cirkus en timma så kommer min knoddas hem igen :D Då blir de mys!  Sen idag ska vi nog åka och hälsa på sandra och dom å gosa lite me lilla Rebecca som nu äntligen är här ;D Idag blir hon en hel vecka.. ja de e de där me tiden, den går så jäkla fort!!!


Lördag !! :)

Härlig start på lördagen när man nästan försover sej till sitt träningspass haha ;)  Hade ställt klockan men självklart bara tryckt av den... men jaja... jag vakna iaf 50 min innan passet börja,  tur va väl de ;)

Kom tillbaka hem för en stund sen iaf... idag körde vi på cirkelträning, härligt pass. Men de va bara 45 min och de va lite kort tyckte jag! Dom borde köra 60 min då dom faktiskt bara har två pass på gymmet på lördagar. Varför itne fler? De e väl ändå på helgen som folk är lediga och kan ta sej tid på riktigt att gå till gymmet?

Riktigt jäkla kallt är de ute idag oxå.. men blå himmel och sol, så är ju en fin dag iaf :p
Ska strax hoppa in i duschen tänkte jag .. men funderar på att dra ett varv me dammsugaren medan jag ändå är svettig haha !
Ikväll blir de lite fest me vänner, ska bli trevigt :)

Hoppas ni får en fin lördag  :)

Min lördags låt ! :D - Train - Drive by

Cool jag är va ?

 



Video Noel :)

Dom helgerna jag är själv här hemma så kommer jag på så mycket saker jag vill göra, så ja de blir nästan för många saker så jag inte gör något alls ist haha!!
Nu lyckades jag iaf kolla ikapp dom one tree hill avsnitten jag inte hade sett, lyx när man kan kolla 3 stycken på en gång !!:P slutade ju spännande som vanligt oxå... till de tryckte jag i mej massa morötter å gurkstavar me dipp:P
Men inte är jag så nyttig, så självklart var jag tvungen å ha min choklad oxå höhö ! Livet är till för å njutas, eller? ;) Körde ju ett hårt pass bodypump innan så jag åt de allt me gott samvete iaf ;)

Känner mej inte alls tröttt för att gå och lägga mej, även om jag borde göra de snart för att få sova ut ordenkligt innan man ska upp imon igen :)  Ska testa på cirkel träning på gymmet imon, oxå ett sånt där jobbigt pass hehe!:P
Sen behövs de ju alltid göras endel här hemma å ja sen blir de nog upp till madde för lite vin åså imon :) Drack inte en droppe på hela januari faktiskt.. inte ens ett glas vin :) Bra gjort!
Jag ser faktiskt alkohol som en större gotte bomb än godis om man ska vara nyttig :)

Skulle ju visat Noels fina grejer han fick när han fyllde år, men ärligt så orkar jag inte ikväll.. men ni kan få två videos på knas bollen ist :)


Noel jobbar starkt för rättvisan här hemma iaf... Får inte han, så får inte jag heller röra ;)

Och får man traska runt själv i affären å kolla på leksaker så kan de faktiskt va ganska så kul att följa me mamma och shoppa ;p

 


Hej!

Just nu är vi hos mor och hälsar på en sväng.  Ska strax bege oss mot Noels pappa å lämna av Noel där.
Noel drar runt me en sopborste just nu och "städar" haha..verkar va väldigt kul iaf :)
Innan de så va vi i knalleland en snabbis och byte en tröja som han fick dubbelt av i födelsedags present (om ja kommer ihåg så kankse de kommer ett inlägg me hans fina presenster sen ikväll) iaf så blev det en ny fin tröja + ett par snygga brallor till... hade en rabatt kupong i denna tröjan kosta lite mindre så blev en billig matchning me tröja å byxa idag :)
Efter ja lämnat Noel blir de väl hem och laga lite mat och sen bort och träna :)

God kväll.

Oj nu blev de sådär tyst här igen ;)  Vi har för mycket annat för oss... de gäller att njuta lite extra nu när de inte är så jätte långt kvar av mamma ledigheten :P
Därför har vi haft massa lek för oss både igår å idag :)

Igår va vi hos våra vänner Jonna och Joel. Va alldeles för länge sen vi sågs nu så nu var de allt dax :) Får hoppas de inte dröjer lika länge tills nästa gång!:)  Å ja  vi får väl se ifall Noel får några vattenkoppor ifrån Joel, hans verkade redan ha torkat ut, å veti nte hur mkt de smittar då? Men ja dom delade ju lite saliv så de kanske funkar ;)
De blev massa bus för pojkarna iaf och fika och tjöt för mammorna, mkt trevligt!
Å hur söta e inte våra pojkar då, dom både kramade varandra och pussade varandra, på riktigt, la armarna runt varandra å stod där så sött å kramades.. typiskt såna moments som man missar å ta kort =/
När vi sen skulle gå så gjorde som samma igen, dom har en grind i hallen å dom stod på varnsin sida, och pussade varandra mellan grinden hehe..även denna gången missade kameran detta..
Men de va urgulligt å se iaf :D
Efter vi vart där så åkte vi och gick god middag hos farmor. Å ja Noel åt som aldrig förr.. han har ju blivit lite mindre i maten, men oj va han åt igår hos farmor.. duktig kille ! :D Farmors mat går allt hem hehe!


Idag har vi haft lek dejt på leos lekland, ett favorit ställe om man frågar Noel bus :p  Kusin Cornelia var me idag, lilla bus loppan :) Å även flickvännen Agens :)  Vi blev där ett par timmar å sen va alla barnen trötta och belåtna tror jag:) Noel är en riktig buse när han e där, skiter fullständigt i vad jag gör.  Vi brukar ju oftast bara vara på bebis avdelningen och det är ju staket runt hela så där vet man ju vart man har dom:p
Men idag utforska dom små även den stora avdelningen lite, och ja noel han traska iväg som ingenting, jag smög efter å gick en bit bakom för å se när han märkte att han va själv.. tror ni ungen ens kolla bakåt en enda gång? Nej nej.. han klarar sej allt själv ;) haha.. Sen fick han va på bebis avdelningen ist, inte kan man traska runt hur som helst som ett åring ;)

Sen gick vi hem och vilade båda två en stund haha ;)  Å ja sen har vi bara lekt här hemma ikväll å grejat lite åså:)
Imon är de dax för pappa helg igen.. så vid 2 tiden är jag Noel lös igen =/ tråkigt.. men ja, jag behöver den tiden ibland oxå :) Blir ett pass bodypump imon kväll iaf å sen blir de nog bara en lugn fredag kväll hemma :)


Du och Jag ♥

 

De nya är att sitta i gåvagnen ist.. å roligast e ju ifall mamma kör iväg me den då ;) haha

Hemma hos Livia fanns de ett bollhav, å de va ju spännande ;D

En liten suris i sängen innan ;p