Tisdag.

Idag var de en kalas dag igen :) Denna gången var de Livias tur att fira 1 års dagen ! :D
Vi var då bjudna på barnkalas kl 1 idag.. mycket trevligt ! Massa god fika både till vuxa och barn idag oxå.. jätte god fruktsallad..mm.. borde man göra oftare!! :p
Noel va iaf nöjd att få busa av sej me massa andra barn och va helt genom svettig när han va klar att åka hem, sten decka självklart i vagnen på vägen hem :p
Va iaf en myckte trevligt kalas..  fiskedamm blev de även på detta kalas. ;D

Vi gick iaf dit så blev en härlig promenad hem sen oxå :) Kallt så de riktigt biter i kinderna.. skönt!
Noel sov iaf å fick fortsätta me de nere i vagnen, å då kände ja hur jäkla trött ja va när ja satt här uppe i soffan , så ja gick ner å hämta Noel å som tur va så ville han fortsätta sova i sängen så ja somna jämte honom :P
Va väl inte tänkt att vi skulle sova så länge som vi gjorde, men vakna inte förrän vid 18 tiden hehe.. så ja sov nästan 2 timmar å Noel ännu längre :P

Då blev de iaf lite mat och sen tog vi bilen och åkte och hälsa på Mr H en sväng nu under kvällen :)
Vi kom väl hem för snart en timma sen å Noel sover gott i sängen å ja tänkte nog göra desamma strax !

Imon ska vi åka och hälsa på Jonna och Joel :)  Joel har vattenkoppor å vi hoppas att några ska hoppa över på Noel faktiskt hehe..  skulle va skönt ifall han har haft de innan han ska in på dagis :)

 

Noel hjälpte gärna Liva på öppna sina paket hehe :p


Hej måndag!

Oh va lugnt och skönt det är hemma just nu... galenpannan sover ;) Han tog en senare pw en vad han brukar, men de e ganska skönt när han orkar vara vaken ltie senare in på em för då somnar han fort.. idag tog de 2 min att få han å somna :)  Han lär väl ha vilat klart om en liten stund skulle ja gissa på. Perfekt så han kan va pigg å glad när han ska leka me farmor sen som kommer ner vid 6 tiden så jag kan gå och träna lite bodypump :)

Idag har vi haft en riktigt skön dag iaf. Började med sovmorgon till kl 10 , upp å käka frukost ihop:)
Sen tog vi på oss kläder och gick ut. Vi gick en promenad bort till ramnaparken för att mata fåglar, de har Noel aldrig gjort innan, och ja de va både läskigt och spännande hehe, det är ju sjukt mkt fåglar där å de låter ju som bara den, så förstår om de va lite läskigt ;p
Vi gick sen ett varv runt sjön innan vi börja traska tillbaka, gick då förbi knalleland. Gick in och fixa en blå skjorta till Noel som han ska ha imon när han ska på kalas, sen fixa han en present till sin kompis Liva som är den som ska ha barnkalas imon : )

Sen blev de raka vägen hem för att fixa lite mat :) Noel fick stekt falukorv me makaroner och jag tog kyckling som igår. Idag sluta Noel att gilla makaroner bara sådär.. spotta bara ut honom..suck! Himla löjlig har han blivit me maten.. men jaja.. dom har väl såna perioder oxå.. har itne stressat upp mej för de än.. men kunde ju va kul ifall han nångång åt upp sin mat som innan ;p

Just nu sitter ja å käkar toblerone å ska snart gå å ta på mej tränings kläder haha ;) Bra kombo!

 

Fick sej en egen tränings flaska idag så slipper han dreggla ner min hela tiden ;)


Noel som ettåring.

Ja då var alltså den lilla gossen hela 1 år. Hjälp va fort de har gått !  Inga fler månads dagar, eller a de kan man ju ha, men känns ju inte lika "stor" att säga 13 månader som typ 6,7,8 osv. hehe
Jag tycker det är nu det senaste som det verkligen händer grejer, märker hur han blir mer och mer ett barn och bebisen försvinner mer och mer :)

Tänkte iaf skriva ner lite om Noel som ett år nu, lite av de som jag brukar skriva om :)

Det är iaf fortfarande en vila som gäller på dagen, ibland har han även hoppat över den, men då vart väääldigt trött på kvällen :) På kvällen brukar han oftast lägga sej runt 8 tiden nu, men ibland tidigare å ibland senare.
Vaknar första gången vid halv 9 - 9 tiden och oftast så brukar vi gå upp då efter en flaska välling och lite mys i sängen :)

Mitt lilla matvrak har blivit lite sisådär i maten just nu... det är mer kul att plocka å leka me maten just nu ..mhm..
För ja de mesta ska ätas själv nu, till och med gröten, och han har blivit riktigt duktig på att hantera skeden eller gaffel nu :) Ibland får man ju hjälpa till lite ifall man inte vill sitta där hela dagen, men de mesta sköter han själv nu!

Kläder är som vanligt väldigt olika beroende på märke, men de mesta ligger väl på 80 nu, men ganska så mkt kvar i 74 å har även börjat nalla lite på kläderna i 86 nu.. så ja, väldigt olika me andra ord :p Tror det är st 5 vi har på blöjor:)

Sen ca 2 veckor tillbaka räknar jag honom som ett gående barn då han inte använder sej av att krypa alls längre. Det är först då jag tycker man räknar de som att ens barn kan gå. Så länge dom både kryper och går så tycker jag det är typ upplärning eller vad man nu ska kalla de haha, jag ser de iaf inte som att barnet kan gå:)
Men ja de tog ca 1 månad från första lilla steget tills att han bara använder sej av gång :)
Han leker på ett helt annat sätt nu, förstår mer vad det är han håller på med och han underhålla sej ett bra tag själv medan jag gör annat.
Han är inte så jätte mkt för talet än, men de förstår jag eftersom han vart så fysisk nu de senaste å lärt sej massa annat. Men de ord som används mest är mamma ;P Och försök till lite andra ord.
Men inte e han tyst för de, nej de tjötas på för fult med på Noeliska ist ;)

Tänder har de kommit massor i munnen på honom.. han har 4 framtänder där uppe och sen 1 i varsin kind där uppe,  sen 2 framtänder där nere och sen en på höger kind och sen på vänstra är på väg upp :) Så här kan de tuggas de mesta utan problem!


Denna är en favorit han fick av Madde i present igår, och även om den är från 18 mån så fatta han vinken ganska så fort hur man skulle göra me den och blev alltså en stor favorit och har lekts me massor både igår å idag:)  Finns på ica maxi ex i borås om någon e sugen på en likadan ;D



Dagen efter...

Dagen efter ett kalas kan verkligen kännas som man haft en stor fest här hemma! haha..  Tog nog musten ur oss båda igår.  Vi sov till strax efter 9 idag, låg sen å myste i sängen en stund så ingen av oss orkade gå upp :P
Men sen tog vi oss upp efter noel käkat lite välling.  Han börja röja runt som vanligt och jag ställde mej och diska, och gjorde sen marinad till kyckling som vi ska äta sen, så dom ligger och gottar till sej nu :)
Tog sen ut allt ur kylen och torka rent där inne.. något man borde göra oftare faktiskt ,typ en gång i veckan.. det är ju faktiskt där man förvarar sin mat som man stoppar i munnen ! :p

Sen blev de mer lek ihop.. .Noel har verkligen fastnat för sin boby car nu .. drar runt på den i hela lägenheten.. han når inte riktigt ner än för att pötta ordenkligt me fart, så han går brevid å drar runt den hehe.. Men när han stannar så sätter han sej på den å grejar en stund :)   När han fick den så våga han ju inte ens sitta på den haha.. Nu sätter han sej där hela tiden å försöker köra iväg :p Klättar på den som en liten apa !

Just nu ligger han och sover.. ja låg jämte en stund men gick faktiskt upp innan jag somna, brukar bara bli tröttare sen när Noel väcker mej igen :p   Så ja sitter i soffan å halv kollar på 101 dalmatiner och käkar godis nu ist :P
De tränar vi bort sen ikväll... då jag tänkte gå och köra ett bodycombat pass me Marie :) Va hon som ringde innan och sa att hon ville träna så ja då tog jag oxå tag i de å gick in å boka direkt ;)
Passade även på att boka in hela veckans träning då,  så de blir
Måndag-Bodypump
Tisdag - Vila = promenad
Onsdag = MRL  (nytt favopass:P)
Torsdag = Vila eller bodypump
Fredag = Bodypump
Lördag = Zumba
Söndag = Bodycombat eller vila

Så ja minst 4 pass blir de, men vill helst ha in 5 pass :) Men får se.. vill ju itne att de blir som förra veckan när jag streckte högra låret för ja kanske körde på lite för hårt :p Pass är ju inte riktigt samma sak som gymmet tycker jag.. ja tycker man kör hårdare på passen, de gör iaf jag. På gymmet kan ju ta en helt annan vila, på passen kör man ju sten hårt i 60 min, e ju inte så man kan ställa sej å vila en 5 minutare haha!

Funderar iaf på ifall man skulle börja fixa till maten nu iaf.. som då blir marinerade kyckling klubbor me sötpotatis och morötter i ugn :)

Brum brum :P

Klätter apa !:P

 


Noel 1 år.

Blir ett snabbis inlägg här nu bara för å säga att vi har haft en kanon dag me familj och vänner för Noel!!
Kommer skriva sen om ett års dagen och om Noel som ett år.. men just nu är jag helt slut så de får bli senare :p
Noel somna som en klubbad säl i sängen för en stund sen nu när dom sista gästerna gick.. lite sent att vila kanske, men jaja han hade aldrig orkat vara uppe tills de va läggdax så de får väl bli en lite senare kväll sen ist :)
Tycker de e bra gjort av han att ha orkat så här länge av dagen med så mkt folk och uppmärksamhet på honom hela dagen :) Inte dåligt för en ett åring att orka kalasa från kl 1 till halv 6 på kvällen :) Tur han tog sovmorgon till halv 10 iaf :)


Han tackar oxå för alla sina fina presenter.. kanon nöjd e  både han och jag för allt fint han fått :)  De kommer säkert upp ett inlägg om de sen nån gång oxå :)
Blev både kläder å leksaker :p
Kanon goda tårtor har vi haft idag oxå, me babblarna som vi va kanon nöjda med. Jätte duktig tjej beställde vi av :)


Har tagit endel kort idag, men har vart me pappas systemkamera som jag låna, å ja kan inte ladda över bilderna på min dator så jag får vänta tills på måndag me å ge kameran till pappa då så han kan fixa över dom på ett usb minne till mej .. så kort kommer senare alltså :)  lägger in några kassa mobil bilder så länge nu bara :P


Vakna iaf glad som en lärka på sin födelsedag :D


Våra fina tårtor me babblarna. Kanon nöjda!! :D


Noel meckar bil me sitt nya fina snickar bälte me verktyg som han fick av sin tjej Agnes ;)

En utmaning

Jag har fått en utmaning från Ida :)

1) Vad gjorde du för tio år sedan?

Mhm då var jag 15 år och gick fortfarande i högstadiet.. de va tider de ! :p

2) Vad gjorde du för ett år sedan?

Då låg jag på förlossningen i ett badkar vid denna tidpunkt hehe :p  Om ca 15 min börjar kryst värkarna och 20 min senare va jag en mamma till världens finaste pojke.

3) Fem snacks du gillar

  • Mörk choklad.
  • Naturgodis
  • Morot å gurka me dipp
  • Jordnötsringar
  • Chilinötter


4) Fem sånger du kan hela texten till

Oj inte en aning... ja kan iaf många barnsånger  ;) haha

5) Fem saker du skulle göra om du var mångmiljonär

  • Betala av mina lån.
  • Köpa ett hus
  • Inreda mitt hus me allt ja vill ha :)
  • Åka på en resa me familj och vänner
  • Spara massa pengar till Noel

6) Fem dåliga vanor

  • Bitar på naglarna när jag är rastlös
  • På börjar gärna för många saker samtidigt
  • Försova mej
  • Äta för mkt onyttigt;)
  • Va uppe alldeles för länge på nätterna :P

7) Fem saker du gillar att göra

  • Va me Noel:)
  • Träna
  • Shoppa
  • Träffa mina vänner
  • Laga mat och baka
  • Se på bra filmer
  • ?

8) Fem saker du aldrig skulle klä dig i, eller köpa

  • Magtröja . . inte nu iaf :p
  • Senaps gula kläder
  • Kjol som är i den längden att den slutar typ vid knäna
  • ?
  • ?

9) Fem favoritleksaker

  • Datorn
  • Mobilen
  • Kameran
  • Scrapbooking
  • Böcker

10) Tio personer jag vill se göra den här utmaningen

 

Oj orkar inte tagga 10 pers nu... men ni som läser kan väl göra den ? :P Skriv gärna i kommentarerna isf så jag kan gå in och tjuv titta sen oxå ;P


Mot förlossningen....

Ja för exakt ett år sedan så kom vi upp till förlossningen.. vi är inskriva klockan 12 på natten :)  Tänk att de redan har gått ett helt år.. känns som de inte va alls länge sedan även om de känns ibland som Noel alltid har varit här :)
Nästan hela kvällen har varit en lite minnes kväll.. vid 8 tiden stod jag i hallen å dammsög å kolla på klockan å kom på på att de va exakt ett år sedan jag kände den där första lilla värken i magen :) Å tänk att 6 timmar senare så var våran lilla prins här!


Idag har vi haft en fixar dag iaf :) När vi hade ätit frulle så åkte vi till maxi och handla lite saker tills imon, dricka å sånt :) Passa även på att köpa massa godis då dom sålde karamell kungens lösgodis för 2,95 kr/hg..värsta billigt:P
Sen när vi kom hem så gjorde vi lite lunch och lekte... sen tog vi en powernap i sängen båda två.. skönt ;)
Blev sen en sväng bort till knalleland för att köpa några fler plasttallrikar, blev ett par fina ifrån lagerhouse :) Hitta lite fina plåtburkar på deras rea oxå, fanns massa kul grejer som va 70% på.. å sen på allt annat i butiken va de även 20% denna veckan :)

Sen har vi städat här hemma resten av kvällen... plockat undan massa saker och dammsugit.. hoppas på att orka upp och torka golven imon;P
Noel gick efter me en lite dammvippa å va nöjd att få "hjälpa" till haha!
Vi tog oss sen lite fika för vi hade vart duktiga.. Noel fick en smoothie.. å han har nu fattat hur man dricker me sugrör ;D  Dock tror ja nog att han säkert kunnat de innan bara att jag vart för snabb me å ta bort de för han började alltid å tugga på de å då tog ja bort de ist... men så gjorde han även idag, men så höll ja kvar de ett tag å ja efter en stund så börja han ju suga ist å då blev han gör glad när han märkte att de kom något :D

När Noel sen somnat ikväll så gjorde jag god fisk i ugn.. super enkelt.. kommer ifrån billiga veckan ifrån ica :) http://www.ica.se/Recept/torsk-med-frasigt-tacke-och-citronsas-714552/
Å gjorde även kladdkake muffins till imon.. tyvärr blev dom inte lika snygga som förra gången.. varför lyckas man alltid när man bakar bara för att göra de.. men sen när man väl ska göra de till något speciellt så ja då blir dom alltid fula haha :P

Men nu ska jag nog försöka sova strax för att orka me kalasandet me min ett åring imon :) För ja om 1 1/2 så har han funnits här utanför magen i ett helt år :D

 

Myspojken när han vakna igår natt av sin hosta.. fick kolla lite babblarna i sängen å sen somna han igen ;p




Kalas dag!

Har inte orkat blogga då jag inte orkat ladda över bilder till datorn.. tycker de e mkt roligare å göra inlägg me bilder ju :)  Så därför har de inte blivit nånting ist !

Jaja iaf... idag har Noel vart på sitt första barnkalas :) Va hos hans tjej Agnes som fyllde 1 år idag.. hipp hipp hurra för henne :D De var vi + 3 polare till till Noel.. precis lagom me barn :)  Barna busa på som bara den å sen hade Sara fixat god fika både till barnen och oss vuxna. Kidsen fick frukt å kex å sen hade hon bakat typ mellis muffins, muffins som va utan socker och innehöll banan, Noel tyckte de va mums så de måste vi testa å göra oxå nån dag:)
Vi vuxna fick god äpplekaka me vanlijsås ;D mm!!
Efter fikat blev de mera bus och dom flesta barnen började bli ganska så trötta...  då blev de fiskedamm :D
Noel kolla sitt innehåll i sin påse när han hade vilat klart här hemma.. han fick en liten påse me goda snacks, en liten bok me Bambi, en plast figur som va en riddare och sen självklart en ballong :)
Super trevligt kalas och Noel va nog oxå super nöjd för han sten slockna när vi kom hem och sov ett bra tag:p
Söta Agnes skicka även me ett paket till Noel.. så söta vänner vi har :) hih.. Men den får han allt vänta me till på lördag ;)


Sen ställde vi oss och laga middag,  idag fick de bli köttbullar och stuvade makaroner och grönsaker!  De gick väl ner lite i herrens mage, men de mesta leks just nu me tyvärr.. men jaja så länge han får i sej lite och verkar mätt :)
Eftersom de inte blev nån träning idag då jag sträckte mitt högra lår på träningen igår så gick vi ut på en promenad sen ist :) Gick bort till ö&b och handla lite schampo å diskmedel å såna saker som är billigt där och sen tog vi en sväng inne på willys oxå och handla mjölk och fisk som vi ska laga imon :) sen fick Noel välja ut kex å snacks som han ska ha på sitt kalas på lördag ;)

Ikväll åkte vi en stund till mor och hälsa på oxå... Försöker att åka både till mamma, pappa och farmor så mkt som möjligt nu när vi fortfarande är lediga då Noel alltid tycker det är kul å hälsa på dom :) Man vet ju inte ifall de blir lika mtk sen när man börjar jobba åså..

Nu ska jag kolla lite tv innan de blir sängen... sitter och dricker kall mjölk och äter nya Ballerina fyllda cookie choko :P Nedras goda va dom , ja de va ju de här me kosten ;) haha

Så här trött e man efter allt kalasande :p


BF dagen!

Idag skulle min lilla knoddas ha fyllt år ifall han valde att titta ut på sin BF dag.. men de ville han ju inte.. men de gjorde inte mej nånting, då jag hade bestämt me honom att han skulle komma den 28.. lydigt barn direkt ;) Ja måste ju va den enda kvinnan som ville gå över tiden haha!!  Iaf har de redan gått ett helt år sedan dagen vi väntade på 9 år passerade! Helt knas ju :P

Jisses va jag är seeeg i kroppen nu efter två hårda pass bodypump två dagar i rad.. men härligt är de!:) Imon kör vi dubbel pass,  blir zumba 60 min å sen direkt efter kör vi på med 60 min MRL. puuh!!
Så hoppas jag inte vaknar allt för seg i musklerna imon ;)

Idag har vi först varit och ätit lunch me pappa/morfar på brasseriet där syster har sin sista prao vecka. En av rätterna på buffen idag var kyckling klubba me ris blandat me massa saker i å nån sås.. riktigt gott, kycklinge va sådär riktigt mör så den bara ramla i sär.. mm!!!
Efter vi ätit så börja vi röra oss bort mot leos lekland där vi skulle leka me Mia och Cassandra idag :) Även gravida Sandra höll oss sällskap, envisa bebis vill inte komma ut!!! 8 dagar över tiden nu.. stackars sandra ! NU vill vi ha bebis!!! :p  Kanske Noel får dela sin födelsedag trots allt? ;P

Vi lekte på där ett tag iaf och sen traska vi hemmåt och fortsatte leka här tills både ja å Noel va tröttna å somna ihop i sängen.. jag vakna till igen efter 40 min å noel sten sov fortfarande... ja gick upp å börja byta om till tränings kläder åså.. bröta på lite extra högt hehe, men han ville inte vakna ändå, så va en trött kille ja vakna som halv sov när jag tog på han ytterkläderna... men han piggnade till när han kom till farmor sen där han hade busat runt som vanligt och ätit väldigt bra till kvällsmat.. både ägg, macka å yoghurt å frukt! :)

Jag känner mej ganska så trött jag me nu.. så ja de får nog bli sängen nu :)
Imon har vi blivit lovade lax i ugn hos farmor.. så gott!!! 


Någon som har några bra film tips förresten ? :)

Noel me favorit leksaken.. han leker me den varje dag och kör runt den i hela lägenheten.. plockar i och plockar ur djuren och bonden, alla djuren låter är man sätter dom på sin plats å även bonden sjunger å traktorn låter om man trycker fram på den :P  Fyndat för 40 kr på borås loppisen på facebook.. tummen upp!! :)


High five !

Sitter just nu ner myst i soffan och kollar på Guldbaggen :)  Petra Mede e ju hel knas haha!  Vart många bra svenska filmer med som jag gärna skulle vilja se ! :)
Är riktigt mör i kroppen ikväll iaf.. var och körde ett pass bodypump innan, löv it!  Märks verkligen nu att de börjar ta, jag har aldrig vart nån som kunnat göra speciellt många armhävningar, även om jag är fuskis och gör dom på knäna fortfarande ;).. men iaf en grej vi kör är ner och gör 16 st och sen upp å greja me stången igen och sen ner och göra 16 st igen... denna gången klara jag första varvet men bara halva sista.. kan inte minas senast ja kunde göra 16 armhävningar på raken?!? haha.. undra om ja nån gång kunnat de :P  Härligt när man märker att de händer saker me kroppen :)
Hade ja bara sköt min kost oxå så hade det nog gått ännu fortare haha.. ja lyckas typ alltid ta för stora portioner å äter tills ja dör typ haha.. älska mat eller vadå :p Sen om jag är sugen på något sött, ja då tar ja något sött, man ska inte förbjuda saker tycker jag.. okej att man inte behöver vräka i sej något varje dag.. men dom dagarna man är lite extra sugen.. ta något då!! Jag skulle bli helt knäpp annars... å sen då när man väl får äta de så vräker man i sej de ist, å de e ju ännu sämmre!
Tränar man så kan man äta av allt.. med måtta ! ;)

Bla bla om träning hehe!  Idag tog vi oss iaf en liten pulka tur bort till macken, skulle posta ett paket. De gick sådär.. dom ploggar ju för jäkla bra här !!  Så vi fick gå i kanten.. men när man skulle över vägen så va de ju inte en snöflinga, undra hur bra pulkan måde då ;)
Sen gick vi hem och hämta vagnen och traska till stan.. gick och kolla runt en stund... skulle kolla om de fanns något på rean på lindex i stan.. men nej de va verkligen skit! Mej oj så mkt fint dom har fått in på både lindex å kappahl till våren!! Vill ha!!! :p  När vi va inne på kappahl så dog hela strömmen, blev helt kolsvart haha.. dom började utrymma lokalen, men dom visste inte riktigt va dom skulle göra av oss som hade barnvagnar.. som tur va så hann strömne komma tillbaka :p Hade visst blivit strömavbrott i hela stan i varenda butik !

Sen gick vi till bm när jag skulle göra cellprov.. som tur va hade Noel somnat sen ett tag tillbaka så han sov sej igenom de och ja de va inte alls lika farligt som jag hade föreställt mej :p Jag gillar inte alls å ligga i den där gyn stolen å få ett skohorn där nere ;p  Men ja de gick ju bra.. får hoppas resultaten är bra oxå :)

Sen tog vi en promenad hem igen... Noel ville inte vakna så han sov vidare nere i trappan medan jag gick upp å börja me maten :)  Han sov nästan 2 1/2 timma i vagnen.. snacka om trött kille :p
Sen blev de massa lek här hemma... Noel fick springa utan blöja, han vart lite röd i rumpan efter helgen så han har fått vara naken så mkt som möjligt, så nu är de nästan helt borta :)
Så när han hade bajsat efter maten så åkte den av å va av flera timmar.. kissa en gång på golvet när ja va hemma, mitt i köket så de va ju inte så farligt ;)  Han hade sen kissat igen när farmor å pappa va här å då satte dom på en blöja haha ;)

Farmor kom iaf hit när jag skulle gå bort och träna och pappa hade gjort henne sällskap efter en stund ! :)
Va en glad kille som busa här hemma när ja kom tillbaka... Han å morfarn satt å gjorde massa high five, de är de nya :P Varje gång pappa tog upp handen å sa high five slänge Noel upp handen å slog till den å världens leende, stoltare kille får man ju leta efter haha!
Va en riktig liten morfars kille som va här hemma ikväll.. när dom skulle gå så traska Noel me ut i trappan å vägra sen släppa sin morfar, å börja stor grina när han gick ! han blev sen glad när han fick vinka i fönstret till dom ist :P
Va bara å göra välling sen direkt och sen myste vi lite och läste babblar boken, sen somna han gott :)

Nej nu ska ja fortsätta kolla tv och sen blir de nog en film i sängen :)
God natt !


Mitt fina barn.

De märks mer och mer att det inte är någon bebis man har längre.. nej han är nog mer ett barn nu tycker jag:)
En liten kille, som oftast vet precis vad han vill.. en vilja av stål! :p

Nu idag på kvällen har jag inte sett honom ta ett enda kryp steg.. han har ju varit lite lat me de här å ställa sej upp direkt ifrån golvet utan hjälp av något,  har han satt sej ner eller ramlat så har han ju gärna krypit fram till något och tagit lite hjälp å ställa sej upp, ren lathet om ni frågar mej eftersom han kunde ställa sej direkt ifrån golvet redan i dec :)
Men nu verkar de ha släppt helt.. har han ramlat eller satt sej ner idag så har han ställt sej dirket från golvet där han vart utan problem :) Får se ifall de fortsätter så nu :)


Idag när han kom hem så fick han mitt hjärta och smälta totalt iaf.  Jag satt ner på golvet och prata me Simon som stod upp... Noel tyckte väl att han skulle få all uppmärksamhet.. så efter en stund så kom han fram till mej och gav mej en puss på kinden.. bara sådär !:P Sen ryckte han mej i byxorna å log sitt största leende :D Han vet då allt hur man ska charma någon å få all uppmärksamhet riktad till honom ;) Frågade sen ifall mamma kunde få en puss till, då fick jag en rejäl en på munnen oxå haha!


Riktigt härligt !

Sitter och halv glor på Mamma mia filmen på tv just nu samtidigt som jag sitter vid datorn... funderar på att sätta på nån film ist !:)

Är grymt nöjd me min träning denna veckan.. har fått in 4 pass, tycker att de tar bättre än att bara vara på gymmet och de är grymt mkt jobbigare, för jag vet att jag får ut något av de och gör rätt! :)  Dom dagarna jag inte träna i veckan har de blivit promenader me Noel ist för i lördags, då var de en riktigt vilo dag me tjejerna på kvällen;D
Skönt att verkligen ha kommit igång nu... veckan som kommer är än så länge 6 pass bokade, men är inte 100 om jag hinner gå på alla än, eller om kroppen orkar.. är inbokad på dubbel pass på onsdagen direkt efter varandra.. men vi får se ! :)  Känner ju att kroppen redan har börjat bygga upp muskler bättre.. har nog bodypumpen att tacka, grymt härligt och jobbigt pass !  Kunde knappt göra armhävningar innan de, men nu går några stycken på raken ganska så enkelt ! :D  Står ju att de ska vara de passet som är bäst om man vill ha snabba resultat, och de stämmer verkligen ! :D
Har fyra stycken såna pass kommande vecka ! Kör bara !!

Noel fick vara uppe och leka hos farmor medan jag träna.. han hade haft mkt skoj och utforskad lägenheten som vanligt och pillat och dragit fram allt dom finns :p
Sen hämte jag och syster honom å åkte hem till oss så jag kunde duscha.. sen åkte vi hem till pappa !:)
Där lekte Noel av sej me sin morbror... han gjorde riktigt glädje rop i bilen när han fick syn på hanna, och glädje rop hemma hos pappa när han fick se Jonathan hehe.. e så kul å se hur glad han blir av att få träffa sina släktingar :)

När vi kom hem sten däcka han i sängen.. han hann inte ens med att äta sin välling :p
Får se hur länge han sover imon nu när han inte åt de...

Imon får vi se vad vi hittar på.. ska dock va på barnmorskemottagninen vid 1 imon och ta cell prover.. usch.. har aldrig gjort de innan.. har alltid lyckats glöma av mina tider ja fått under åren... men nu får de väl vara dax.. lika bra!!

En mamma, en moster och en liten liten Noel ♥


Dom bästa !

Haft en riktigt toppen kväll ikväll me dom bästa jag har !  Madde, Marie och Lollo ♥  Fina flickor!
De bjöds på många skratt så magen har nog tränats för en månad  ;)  Vi lyckades iaf välja en film , vi såg på Jägarna 2... sjukt jäkla bra film, toppen betyg av oss alla 4 ! :D Spännande hela vägen !  Se den!!

Sen vid 10 tiden bar de hemmåt, en hyfsat tidig kväll.. men både Madde och Marie har ju jobbat idag ! Men kanske lika bra, annars hade vi väl somnat av utmattning av alla skratt i maddes soffa hehe!

De är aldrig lätt å få ett kort på flera personer samtidigt å alla ska vara nöjda me kortet hehe.. men ja bjuder på de iaf ;)

All kärlek till er !



Väl hemma kallade plikten igen och de va bara att gå ner och hämta upp tvätten som skulle hängas å sen slänga in anna underkläder i torrtumlaren så dom är torra imon när nästa tvätt dag börjar ..jippi !;) Blir ju endel kläder när man inte tvättar så ofta.. om jag ska vara ärlig så minns jag inte om jag ens tvättat sen jul ?  Har inte tvättat i år än iaf haha!

Sakar just nu min lilla fiskorv.. tur han kommer hem imon igen !:)


Lördag!

Hej folket ! Vad har ni för er där ute denna lördag ?
har ni fått massa snö oxå ?  Jag själv vakna till ett vinter land i morse som jag inte alls riktigt var så sugen på .. mhm... nu när vi vart utan snö så länge hade ja kommit till den gränsen att de lika gärna kunde kvitta å vi kunde hoppa direkt till våren... men nehe.. här kom skiten !! :P
De har snöat hela dagen å håller fortfarande på...

Jag är inte sååå jätte sugen på att gå ut och gräva fram min bil om en stund.. blä!!  Men ett måste :) Ikväll ska jag hem till madde och mysa me mina fina tjejer ! De blir film kväll me massa godis!! :P
Får se hur de går när vi ska komma överens om film.. vi gjorde ett tappert försök över fb.. men kom nog aldrig riktigt fram till något haha;)

Dock undrar jag varför de alltid är snö när Noel är hos sin far? Hans pulka här kommer nog aldrig bli använd känns de som haha ! Tur han får åka pulka hos sin pappa iaf ! :P  Men jag vill ju oxå dra runt på busen nån gång !:P

Ne nu ska jag gå ner till tvätten igen och hoppas på att de e klart så jag kan slänga in en ny maskin :)


Torsdag!

Idag fick jag alltså skriva torsdag haha !

Så vad har vi gjort denna dagen då? Ne inte mkt alls faktiskt... vi tog en promenad ner till stan för att lämna in lite papper på FK.. sen traska vi hemmåt igen.. gick in på kvantum och köpte grädde å vitlök.. skoj va ? haha
Vet inte ens varför jag gick in och skrev nu.. för verkar egentligen inte ha något vettigt å skriva om ändå; )

Nu ikväll så var vi iaf hos mamma/mormor och hälsa på en sväng :)

Men jaja... nu ska jag lägga mej i sängen å glo på min serie... imon är de dax för pappa helg för knoddas.
Jag själv ska ha städar helg, tjej mys helg och kanske något annat mysigt oxå :p  Den som lever han får se!
Noel skulle nog bli lite förskotts firad redan i helgen så han kommer nog ha de skoj :)

De är me bordsskick är något som Noel inte riktigt har koll på ännu ;p
Min lilla toker ♥


Borsta tänderna e kul.. å de e väl tur de när de nu finns ganska många tänder å borsta :P
Fast e väl egentligen inte borstningen Noel vill åt utan tandkrämen för den e god;)

Tänder

Igår var vi ju hos tandläkaren me Noel :) Eller a de va ju inte direkt någon undersökning utan mer info för föräldrar:p  Men en litet titt i munnen gjordes så gott de gick...

Sen här hemma upptäckte jag att framtand nr 4 hade kommit ut oxå... så ja här tar dom ingen pause utan kommer allihopa på en gång... jag försökte få en bild i munnen på han å de va ju lättare sagt än gjort haha!!
Han låg ner och jag försökte killa honom så han hade hela munnen öppen.. men han bara skratta å försökte slå bort kameran.. men nån bild fick jag iaf så man kan se dom stora tänderna där inne oxå hehe  :p
Är de någon mer som har barn som fått sina såna stora tänder så här "tidigt"  ?  Eller är de bara jag som trott att dom skulle komma senare hehe :)

Här ser man att de e 4 små tänder där uppe och sen två där inne.. han har även två såna hörntänder där nere i käken oxå.

Och dom två fina framtänderna där nere :) Dom har nog snart vuxit klar :)

 

Nej nu ska jag fortsätta greja i köket.. maten står i ugnen och disken diskar sej tyvärr inte själv ;p Idag kör vi på potatis och korv gratäng :)  Alltså potatisgratäng me korv bitar i hehe.. slängde även i lite morötter :)

Noel ligger och tar sej sin vila för dagen... igår klara han ju sej utan den.. eller a han hade väl behövt den, men de hanns inte me ! Men nu sover han så gott så :)


Onsdag.

Höll precis på att skriva torsdag som rubrik.. alltid velat jag ihop dagarna ? ! haha Men de va iaf bara onsdag idag alltså! :)

Vi var lika sega idag och gick inte ut förrän efter lunch. Då gick vi en promenix och hamna sen i knalleland en sväng.
Jag fick me två söta vantar och två ringar på rean ifrån gina, sen kollade vi på Hm en snabbis då jag behövde en nu pincett då ja tappa bort min på nyår.. om något mer behöver ny så köp den som finns på HM, jävlar va bra den var!!:P
Noel fick me sej två tröjor oxå, en tjock go tröja å sen en vanlig tunn :)  På rea de oxå !

Sen gick vi hem och gjorde lite mat... idag fick de bli blodpudding, å ja Noel åt de även denna gången :)
Vi låg lite efter i tiden då klockan redan hunnit bli efter 4, å Noel hade då inte hunnit sova något under dagen. Å de va nu dax att åka upp å lämna han hos pappa, där jag tog me min syster så åkte vi till gymmet och körde ett pass zumba :) Idag var de Jerry som höll i de, jag har vart på Ninas dom flesta gånger nu de senaste, å han hade ändrat väldigt mkt i sina steg och låtar sen jag körde me honom, så jag hoppa runt där som en vilsen kråka hahaha;)

När vi kom hem igen så höll Noel på att leka me sin morbror och var hur glad som helst ! Blev dock lite fight när kläder skulle på och vi skulle åka, då föll tröttheten ner som en bomb över honom... å ja han somna direkt i bilen hur mkt jag än försökte hålla honom vaken.. alltså super trött å kl va bara halv 7...
Han vakna knappt när jag bar upp honom, å när ja satte honom på hall golvet sa han något å sen föll han ihop i en liten hög å sten somna på golvet haha!!
Jag gick å gjorde välling och väckte honom sen när han skulle få på pyjamasen.. vällingen åt han faktiskt upp ner myst jämt mej i soffan... sten sten slockna han igen i sin säng strax efter 7.. alltså tidigt i säng idag.. får se när han tänkte gå upp imon.. mhm...

Jag är på väg att gå och borsta tänderna nu och sen blir de ett avnistt av min serie i sängen innan de e dax för mej att sova oxå :)

Som sagt, han va trött hehe
Där har han på nya tröjan oxå.. + nya skor som vi fynda på sko punkten för 49 kr härom dagen :)

Snygga, lätta å ta på å halv fodrade så e perfekt nu när de e kallt men ändå inte :P

Suuper trött haha

 


Tisdag

Hoho här va de tyst :) Vet att jag tänkte igår att jag skulle skriva.. men sen blev de inte så iaf !

Idag vila vi bort hela förmiddagen.. vet inte varför, men känner mej bara seg å trött hela tiden.. inte okej! men men de blir la bättre de oxå :)
Sen åkte vi iaf ner till stan och möte Sandras om hade vart hos BM.. nu får faktiskt bebis ta och komma ut, bf va igår, så ja nu kan de hända när som !! :P
Hon följde iaf me en våning upp där de va dax för Noel att gå till tandläkaren haha... vi fick se ett bildspel och hon tjöta lite, sen fick Noel en tandborste och hon försökte kolla lite i hans mun.. de gick sådär.. men hon fick iaf se hans tänder där fram :P Jag har ju funderat på hans tänder inne i munnen som han hade fått om de va för tidigt, men nej de va ingen fara :)  Noel har ju fått dom stora tänderna i kinderna, 4 st, en på varje sida i munnen upp och nere :)
Sen har han 3 framtänder där uppe och 2 där nere... så ja massa tänder va de här :)
Men e ju ganska skönt att han fått dom där inne, för han kan tugga i sej allting utan problem :)

Vi åkte sen me Sandra hem där vi tjöta och fika lite... Noel hann även me att ta en powernap där.. han brukar göra de i deras säng när han e där haha!
Strax innan 5 så begav vi oss för att hämta farmor som skulle me oss hem och underhålla Noel :)
Medan dom två lekte här hemma gick jag och körde ett pass bodypump på gymmet.. de e nog mitt nya favorit pass, så jävla jobbigt, men så jävla skönt!! :D
Va en mkt trött kille jag kom hem till iaf..  men han höll sej vaken en liten stund till då vällingen tog slut, men min fina underbara farmor gick bort till affären och köpte ny!! :) Så efter en flaska välling så blev de sängen där han sten slockna !

Dröjer nog inte länge innan jag kryper ner i sängen jag oxå :) Sätter nog på ett avnistt av en ny serie jag börjat kolla på!


Hej hej !

Sega söndag.... a idag har de faktiskt vart en seg söndag...

Vi vila bort typ hela förmiddagen :p Å sen gjorde vi päron pannkakor,  alltså vanlig smet fast me rivet päron i.. vet inte om de va päronens fel eller om smeten blev konstig, men pannkakorna ville inte riktigt bli fasta utan va ganska så kletiga.. men jaja, Noel gilla de iaf haha!!

Sen lekte vi en stund här hemma.. eller a jag va lata mamman och satt i fotöljen inne i Noels rum å läse å han lekte ;) Bra när han kan underhålla sej själv en stund;p
När de inte va kul längre så tog vi på oss och åka upp till pappa en sväng ist :)  Noel röjde runt som vanligt där uppe.. morbror och moster e ju gör skoj att leka me tycker noel :D

Innan vi åkte hem fick jag god lax i ugn med ljumen potatis sallad.. så gott!!! Skönt å slippa fixa något å käka när man kom hem sen :) 
Noel va iaf jätte trött å somna direkt när han satte sej i bilen.. mhm... fick ju tyvärr väcka han igen efter 5 min när vi kom hem,  på med pyjamas å sen lite välling.. å självklart hann man med å busa lite i mammas säng oxå haha.. sen fick han hoppa in till sitt rum å ner i sängen där han somna nästan direkt igen :)

Själv känner jag mej gör trött oxå.. gjort de hela dagen.. blä!  Så ska nog me krypa ner i sängen snart framför en film eller kanske läsa lite igen?


Noel test kör mofars nya bil lite :P
Han tycker de e gör spännande att få sitta där.. han bruk
ar göra de i våran bil när ja plockar ur vangnen om den legat i bilen :)



Hej våren!?

Vilka vår känslor man får av de vädret vi har nu.. massa sol, blå himmel å plus grader!! Ska de va så i januari?
De är nu man börjar känna att de lika väl kan kvitta me snö.. nu vill jag inte ha den längre.. nu börjar man ju mer och mer längta efter våren ist ! :)

Vi har vart ute och lekt hos våra fina vänner i sandared en sväng idag :) Noel å Liam fick busa av sej ihop lite. Dom e ju för söta ihop :P

Å nu e mamma + pojkvän på väg hit för en fika :) trevligt !


Tuffing idag i väst :D


Barn med cancer!

Jag läste precis i en blogg som jag följer - HannaZ, ett inlägg som berörde mej enormt! Något som gör att det svider till lite extra i hjärtat och man känner hur orättvis världen är ibland!
En vän till henne har fått besked om att deras lilla dotter på 1 1/2 år har fått en hjärntumör och dom kämpar idag för att hon ska bli frisk, hon ligger just nu nersövd efter en stor operation.

Genom att gå in på denna länken kan ni ge ett bidrag för att hjälpa till.  Gör som jag och gör det via mobilen, både enkelt och går fort och det gör skillnad,  man behöver inte skänka mycket för att det ska hjälpa.
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något !


Ge ett bidrag


Pump it !

Sitter som ett spegetti ner krupen i soffan just nu.. jisses är helt mör i kroppen.. känns att man har gjort något bra idag:p

Vi börja iaf dagen me en lång sovmorgon.. Noel väckte inte mej förrän halv 10 första gången idag :) Upp å käka frulle å på med kläder, sen åkte vi ut till Lina och Aron för att leka :)
Alltid kul när man får leka me nya leksaker tycker Noel :D  Sen va pojkarna så söta att dom somna i stora sängen ihop.. sov i nästan 2 timmar ?! haha  Då kunde mammorna tjöta av sej ifred :P

Sen var de bara att gasa hem för lite middag och sen på med tränings kläder ! Farmor och syster L kom förbi för att hänga me Noel :)
Idag körde vi bodypump. Inte testat de på sportlife än, men blev positivt överraskad.. helt klart ett nytt favorit pass som de kommer bli många fler gånger av. Och oj va mör i kroppen jag är nu ikväll, räknar med en rejäl träningsvärk  i helgen nu haha..får se ifall man kan träna på söndag igen :p Imon blir de iaf en vila ifrån gymmet!

Efter en dusch så åkte jag och Noel upp till pappa å dom där de blev fredags mys ! Pappa gjorde pasta carbonara.. mm så gott !! Noel tycker de e skoj när man kan gå runt runt där, från hallen, till köket, in till matsalen, till tv delen å sen in i hallen igen..runt runt går han haha!!:)  Vart jätte duktig där ikväll och va inte många krypsteg som togs utan va mest uppe på fötterna hela tiden och klarar nu även trösklarna hos pappa galant :)

Innan vi skulle åka fick jag prov sitta pappas nya bil.. pilla lite på alla knappar åså.. Avis?? Om jag är haha!!
Hur coolt är de inte att man inte ens behöver ta upp nyckel ?? Nej bilen känner av när du e jämte den och låser då upp bilen, och sen trycker du på en knapp så startar bilen .. bara av att han nyckel i fickan?? haha
Inbyggd gps i en liten skärm jämte bakspegeln.. något jag vill ha? Ja tack!
En skärm vid ratten med massa olika funktioner.. ja tack !
Så om någon söt läsare har si så där 400 tusen att dela med sej av så är de bara att hojta till så kan jag köpa en likadan jag oxå ;) haha

Sitter och halv kollar på Hur man blir av med en kille på 10 dagar på 4;an just nu... mycket mer än så händer nog inte ikväll.. börjar känna mej ganska trött så de får nog bli sängen efter de :)
Eller a jag ska nog bädda ner mej där strax och kolla klart filmen i sängen ist !


Så här kan de oxå se ut när man käkar ;)

Idag invigde vi en ny tuff heldress som vi köpte på oiidesign.se rean :)

 

 


SH’BAM

Oh vilken bra kväll!!

Ja å Noel tog oss faktiskt inte ut sen iaf.. hehe.. han va lite små hängig så vi blev inne ist.. laga middag åså, å sen blev han lite piggare :)
Så hans morfar kom å hämta han runt halv 7 sen så jag kunde gå och träna ikväll ! :) Idag blev de att testa på deras nya pass, Sh´bam heter de.. oxå dans grej.. riktigt skoj och jobbigare än zumban var de :D Så de blir de fler gånger av !  :)

Sen åkte jag och hämta min trötta knoddis:) Välling mys i sängen blev de å sen låg han å tjöta där en stund hehe!
Sen fick han gå och lägga sej i sin säng där han somna på direkten så jag kunde gå och duscha!
Såg att nya one tree hill avsnittet hade kommit idag.. äntligen!! Så säsong 9 är igång nu..woho !! Så de har jag precis kollat på och käkat varma mackor till detta.. ap länge sen jag gjorde det, så de va riktigt gott!! ;D

Ska strax lägga mej i sängen tänkte jag och sätta på avsnittet av sveriges mästerkock som jag missa idag när jag va å träna :) Tur de går å se saker på webben :P

Imon äre fredag... helg... får se va som händer då :)


Snygging byxorna som köptes igår för 35:-, blir att använda dom snabbt nu då de bara va st 68 på dom hehe !  Å sen ful-söta bodyn som nog e köpt för en 10;a på loppis :)

 



Regn och fixar dag!

Man börjar ju bli helt koko av detta vädret ? ?  I tisdags vaknar vi me massa snö... igår vakna vi av strålande sol å de kunde lika gärna varit en dag i april... idag vaknar vi av att regnet öser ner och riktigt piskar mot rutorna.. suck!!
Så ja idag är de ingen kul dag att vara ute.. därför har vi inte vart ute än ;)  Men vi måste tyvärr ta oss ut sen..

Man blir ju inte sugen direkt?

 

Noel har de gott iaf.. han har somnat nerbäddad i sängen.. varmt och gott.. hade gärna krypit ner oxå.. men nej inget sova på dagen idag :) Jag har passat på att greja lite ist. Ringt till kommunen och kollat så inte våran dagis plats hade försvunnit.. vi fick ju nämligen våra papper runt jul å sen tänkte inte jag mer på de, å sen läste jag i början av veckan att man skulle skicka in de inom 7 dagar..oj då... men hon va en mkt snäll kvinna i luren iaf.. hon hade försökt nå mej men tyvärr va de mitt gamla mobil nr som hade stått på lappen.. typiskt hehe! Å de va precis på gränsen att våran plats höll på att försvinna..puh !  Men nu var de fixat iaf.. så ska springa ut i skit vädret sen och lägga papprena på lådan :)  26 mars börjar Noels inskolning.. stora killen :)

 

 

Tänkte jag skulle ta och vika in lite kläder nu som ligger i påsar sen vi tvätta senast... varför gör man inte det på en gång ist ? ;) hehe.. Så får la vi se när Noel vaknar igen å vad vi hittar på då :) Vi tänkte ju åka och hälsa på Sandra en sväng. .får väl se om vi tar oss dit sen :)

Ikväll blir de träning iaf.. men de va inte förrän halv 8, så e ju ett tag dit :)

 

 


Onsdag.

Idag sov vi länge igen ;)  Va inte uppe å redo fören närmare lunch idag... alltså inte lika duktiga idag hehe!
Men men.... de va gott väder ute.. kändes nästan som vår? Så den snö som vi fick fanns de inte ett spår av i morse.. helt bar mark och strålande sol å flera plusgrader? mhm...

Vi passade iaf på att va ute.. vi tog oss en promenad ner till stan.. gick förbi FK, lika tråkigt där som alltid ;)
Sen gick vi och hälsade på på morfarns jobb.. Noel charmade alla där genom att ta all uppmärksamhet i fikat haha.. traskade runt där och tittade in hos folk på deras kontor haha.
Satte en pepparkaka i halsen och spydde ner min skjorta å mitt hår.. mm lukta ju sådär gott ;)
När vi ändå va där passade ja på att gå upp till manpower som ligger i samma hus.. prata me min gamla chef.. kollade hur de såg ut me jobb åså... han skulle kolla å jag skulle återkomma till han i feb å så får vi se ifall han kunde lösa något.. jag hoppas!!! Håller alla tummar å tår här hemma...

Idag fynda vi faktiskt saker till MEJ, å inte till Noel..  vi kollade inte ens på barnavdelningen nånstans idag haha. Vi va dock bara inne på gina och Hm ;)
Men två skjortor på gina blev de för 50:- kr st.. mkt goa! Perfekt då en åkte på redan på pappas jobb eftersom Noel spydde på min ja hade på mej haha.. kul å gå upp till mp å lukta spya ?;) Hej jag luktar mammaledig ;P

På hm hitta jag en kofta och ett bar benvärmare,  fick en kupong här om dagen me 20% på ett rea plagg, så perfekt ju. Så blev nog bara 68 kr för båda :) Å hade ju present kort som ja fått av Marie så kunde ju uttnyttja lite på de:D

Meeen ungen gick väl lite lottlös för de haha.. fynda faktiskt ett par randiga byxor på myrorna + en mjuk blomma som står i hans fönster nu:P  Har inga kort på något av de än.. men kanske kan fixa de imon ist :)
Sen blev de hem och laga middag... vi hade falukorv hemma så vi gjorde samma som vi fick hos farmor igår bara för de va så gott å Noel är en korv kille.. så blev ungsbakad falukorv me mos :)
Sen skulle vi egentligen åkt upp å fikat hos Marie, men Noel sov ju lite längre än ja tänkt så middagen blev ju lite försenad så vi hann inte de idag så gudmorn va trött efter jobbet....
Vi tog oss en tur till mamma ist :) Vi överraska genom att inte ringa å gömde oss bakom dörren, de tyckte Noel va kul :)  Mamma blev iaf glatt överraskad... så Noel fick leka av sej å gosa av sej me sin mormor en sväng!

Hade en liten orolig kille här hemma ikväll.. han somna utan problem men vakna säkert 5 gånger inom 40 min.. tillslut fick han komma upp och lägga sej i min säng ist.. där va han på väg att somna när han plötsligt fick nån energi kick å hoppa upp och ner och tjöta som en tok ?! haha.. Han klättra ner ifrån sängen å gick omkring här fram och tillbaka... sen vet jag itne riktigt vad han gjorde, men han satte sej nog ner lite för fort och råka bita sen i läppen.. så blev blod bad och krokodil tårar... Efter en stund somna en utmattad kämpe i mitt knä..
Å nu sover han gott i min säng... han rör sej väldigt mycket när han sover. han har nog legat över hela min säng snart haha.. ser ganska kul ut.. för varje gång ja kollar där åt så ligger han nån annanstans :P

Blir nog sängen för mej oxå snart ! Natti på er !

Så här glad å kladdig e man när man äter... Han får alltid äta middagen själv nu förtiden.. så då kan jag oxå äta utan å behöva mata honom :) Noel gillar å ha de så oxå å lyckas oftast få i sej all mat :)

Välling mys i sängen

En liten grön hög i sängen hihi

Ser ju inte så fräscht ut haha.. men så jäklans gott!!! ;P


Duktiga oss!

Idag känner jag att vi är duktiga och klockan är inte ens 11 än haha ;)  Vid denna tiden så brukar vi typ vakna till liv å gå upp :P Men inte idag...
Idag ställde vi klockan och kom upp redan vid 8 :D Eller a jag gick upp å tog på mej tränings kläder å packa ihop våra grejer medan Noel låg kvar i sängen å myste!  På me en mysoverall över pyjamasen å sen ner i vagnen och traska bort till gymmet :)
Så ja där kom vi hem ifrån för en stund sen, precis duschat å nu tänkte vi käka lite frulle å få på oss kläder :)
Vid 12 tiden så blir de att traska till leos och leka ! :D
Efter de så blir de nog upp till farmor en sväng där vi idag blir bjudna på ungsbakad falukorv me mos ifall vi ville.. å ja tror jag har en liten kille här iaf som skulle uppskatta den maten mycket ;)


Det ska börjas i tid :)


Hej hej !

Idag börja ett av mina favorit program igen.. Sveriges mästerkock :P Ja å mina matprogram haha ! ;D Löv it !
Jag gillar de iaf.. ibland kan man ju få lite inspiration även om de oftast e sån mat man kanske inte gör hemma så ofta.. men kul att på iaf :)

Idag kom min knodd hem igen oxå.. skönt!!  En trött å kramig kille var de. Han hade inte sovit nånting på hela dagen, å dom kom runt halv 4. Satt i mitt knä och bara kramades när ja å S pratade :) Mys pojken!
Så vi gick och la oss i sängen och kollade på tv så han kunde vila en stund... men Noel tänkte annat så de va inte länge vi skulle ligga där tyckte han :P Så de va bara upp och leka hehe!
Sen åkte vi till farmor en stund ist för att uppehålla Noel så han kunde hålla sej vaken hela kvällen :) Där höll han igång hela kvällen utan gnäll..  Han fick korv vilket han älskar. . å sen hade han turen att få glass och melon oxå ;)

Noel sover gott i sin säng nu iaf sen ett tag tillbaka.. gick och la sej utan ett ljud, dom kvällarna e sköna, tog nog inte ens 5 min innan han sten sov haha ;D  Hoppas han klarar av å sova själv inne i sitt rum nu :P

Imon ska vi leka me Sara och Agnes på leos :D  Ska dra dit vid lunch.. skoj skoj :)
Får se när Noel vaknar.. kankse vi hinner till gymmet innan.. Catte skulle dit på morgonen nämligen.. men redan vid 8, å oftast sover vi ju fortfarande här då :P Men ja vi kanske hinner upp i tid imon.. får la se :)
Kan ju va bra å försöka få in lite tidigare rutiner nu när de bara är 3 mån kvar innan Noel ska ut på dagis :)
Noel e väl säkert inte så svår å forma.. de en nog mer jag som har svårt att gå upp haha ;)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på maten :P



Tack kroppen!

Snart dax å krypa till kojs tror jag... eller a jag gick upp därifrån precis haha.. men lägga sej på riktigt kanske snart?  Har precis kollat klart på en film, blev Warrior jag såg precis, helt okej film faktiskt :)

Va ju å träna innan..gott de! Å sen blev de bara hem å duscha å sen åkte jag iväg till maxi och handla lite. Hade ingen fantasi alls till middag idag så de fick bli färskpasta me tomat och basilika sås me babyspenat .. å sen köpet ja as gott knäckebröd som jag åt hos mamma för ett tag sen :)



Börjar känna mej lite mör i kroppen just nu iaf.. inte så konstigt kanske efter ett pass me bodycombat efter ett så långt uppehåll som jag haft haha!:p Men de e skönt !
Idag gjorde ja även något som jag inte gjort på länge.. försöker undvika de faktiskt... jag ställe mej på vågen!
Trodde ju att jag skulle gått upp nu igen när man inte tränat å ätit som en gris hela julen åså.. eller a ja har väl inte ätit speciellt bra på hela året haha.. men ja de blir väl alltid lite extra kring jul ;)
Därför blev jag väldigt överraskad av vågen idag.. positivt överraskad.. jag e gärna inte den dom delar med mej av min vikt.. men idag blev jag glad så why not haha.. Blev så jäkla taggad så nu hoppas jag att jag kan hålla igång min träning denna gången hehe ;D E ju en bit kvar.. siffrorna på vågen får gärna byta plats me varandra :)
Men en got bit på vägen iaf.. jag e ju ganska så kort.. 1.63, så e ju några kg för mkt just nu.. men framåt går de.. nu kör vi! ;D  Me tanke på att jag för mindre än ett år sedan vägde nästan 22 kg mer så får man väl va liet nöjd iaf.... så tack kroppen för du vart snäll... För här äts de både för mycket godis å god mat.. inga dieter här inte!

De e nog första gången jag visar en magbild utan å va gravid haha!:p

De e ju fortfarande lite bebis mage kvar tycker jag.. så ja några kg ner och lite fastare tack, de ju faktiskt måtten man ska gå på mest tycker jag och inte va vågen visar :P

Ursäkta brallorna haha.. råka förstöra dom när jag va gravid.. dom vill lixom inte krympa tillbaka till vanlig storlek igen :P Häng var de här ja!

Och för exakt ett år sedan såg man ut så här:p 7 jan-11


Så då har man även klart av ett vikt inlägg i bloggen haha! Ett positivt sådant oxå.. de trodde ja inte :p
Heja mej !



Hej !

De blev en lugn söndag oxå.. har än så länge inte gjort speciellt mycket.. bara vart hemma å grejat lite. Precis tagit tag i disken som fanns å plockat lite i köket.  Ska försökta orka ta ner julgardinerna där inne sen oxå.. e bara köket kvar nu.. sen är julen helt borta här !:)

Noel kommer inte hem idag iaf... han blir kvar en extra dag hos sin far. Kul för honom att få lite extra tid me pappa.. men jag saaaknar honom nu!!!  Så imon blir de kramkalas för hela slanten !! ;p

Ska strax dra på mej tränings kläder iaf och traska bort till gymmet och möta upp min syster för ett pass bodycombat! Ett bra pass att få ur sej lite ilska på !  Skönt!

Hoppas ni har en bra dag !

Party killen ;D


Äntligen!

Idag har jag vart duktig igen! Äntligen kom jag iväg till gymmet igen.. efter ett uppehåll på typ två månader ;)haha
Va riktigt skönt faktiskt, 20 min på bandet å sen 60 min zumba ! Å kommer inte undan imon heller för då blir de bodycombat me syrran ;D  Sen har dom skaffat nåt nytt dans pass för i år oxå som vi ska testa i veckan!

Efter de så blev de hem å ta sej en dusch å sen kolla vad pappa gjorde då jag ville ha iväg en byrå som stod i hallen som skulle slängas. Han kom på direkten å vi åkte hem å hämta släppkärran å passa även på att ta me lite grejer som skulle slängas där hemma oxå!  Skönt å bli av me skiten, slänge även me alla kartonger som blev här vid jul, de va ju endel haha!
Åkte sen me hem till pappa igen och där blev de lutfisk middag idag.. va gör länge sen jag åt de! Men de e ju potatisen å såsen som e godast haha!
Sen körde pappa hem mej vid 6 tiden och efter en stund så kom madde förbi på besök.. tjöta ett tag åså :)

Å ja nu gör jag inte så mycket.. tänkte slänga på nån film å bara va :)
Har ni några bra film tips förresten så säg till ! :)

Här får ni några bilder på hur Noels rum blev oxå.. e väl lite små fix kvar åså.. men efter att ha gjort allt igår utan hjälp så ser de ju hyfsat okej ut iaf :D

Som sagt de ser lite ihop tryckt allting just nu.. men ja de får va så nu :) De e lixom så himla mycket saker.. de blir väl mysigt allt eftersom :)  Skönt att ha ett rum me alla leksaker just nu iaf :D Hoppas knoddas blir nöjd när han kommer hem imon ;)



Hej fredag?

Nu blir den sån där konstig helg då man inte riktigt vet vad de e för dag.. har ju känst som lördag hela dagen, men de e ju faktiskt bara fredag !:) Både skönt å tråkigt för de betyder ju att knoddas inte kommer hem imon... men men, egentid e ganska så skönt de oxå ;)

Å idag har jag fått riktigt mycket gjort!  Nu har Noel ett eget rum..stora killen.. själv har jag fått halva vardagsrummet till min sovplats hehe.. blev faktiskt bättre än vad jag väntat mej :) Hoppas vi trivs så här nu ett tag! Skulle nog dock vilja ha upp en gardin eller nåt å dela av rummet me.. iaf så man kan dölja sängen lite mer:) Nu måste man ju orka bädda varje dag ;) haha
Så här ser de iaf ut just nu i vardagsrum/"sovrum" utan någon avdelning:)

Lite mysigt har ja de allt i min lilla hörna!

Jag älskar den lilla canvas tavlan på Noel som står på säng kanten (syns inte så bra).. ja fick den i julklapp av min mor:)

Noel rum får ni se en annan dag :) Korten blev inte så bra där inne nu när de e så mörkt ute.. kanske hinner ta nya imon :)

Sen hade ja även Madde, Camilla å Sandra på ett litet besök innan.. massa tjöt blev de, mest om gammla minnen å vi undrar ibland hur galna vi egentligen varit haha ;) Men kul har vi allt haft!

 

Så jag har inte ens hunnit vara ute idag.. fy på mej :p Men har haft fullt upp här hemma.. så fullt upp att ja till och med glömde äta.. käka två mackor till frulle å sen glömde ja helt av de tills nu för en stund sen å då fick ja i mej lite mat ;) haha..

Imon ska jag iaf försöka ta mej upp i tid å ta mej bort till gymmet och gå på ett zumba pass me min syster å Annelie :) Dom har me skaffat kort på mitt gym nu.. jippi !

Jag har ju verkligen legat på latsidan nu ett tag när de gäller träningen.. men har inte riktigt fått ihop de.. vart ganska mkt förkylningar här hemma nu åså.. å sen e de ju lite trixit när man ska skaffa barnvakt varenda gång.. många gånger har iaf farmor kommit ner och vart me honom, de uppskattas mkt!!

Men ja, nu e de ju nytt år så då får man väl försöka ta tag i de igen då ;) haha..

 

Nu blir de nog en film eller nåt.. nu har jag ju lyxen att kunna ligga i sängen å kolla på stora teven ;)

Och på tal om film.. Noel fick ju några st i julklapp..  disneyfilmerna gillar ju jag mest å är något vi börjat samla på nu bara för de :) Ska bli jul sen när man kan kolla ihop och han uppskattar de... Den filmen vi mest har tittat på nu är ju drömmarnas trädgård, å den tycker han iaf är lite små kul :) Dock inte lika kul för mej ;) haha

 

 


Hej där ute

Ja de va hemskt va vi va dåliga på att blogga nu då.. men känner man inte för de så ja då gör man inte de :)

Vi har iaf haft en riktigt lugn dag ja å min son idag :)  Lite för lugnt ett tag kanske haha... vakna vid 9 å gjorde välling, å sen tänkte vi bara mysa lite till i sängen, men båda somna å då brukar ju Noel väcka mej igen efter 1-2 timmar.. men gjorde han de? Nej... ja vakna halv 1 å ser att han fortfarande sover!!! Halv ett lixom haha.. de va den dagen de ;)

Vi gick iaf upp och käka frulle (lunch) ;p . .  sen tog vi på oss kläder och gick ut! Vi tog oss en promenad ner till stan.. vi har itne vart där på rean då va ju tvungen å kolla lite.
Fynda en sketa fin zip pippi tröja till Noel, dock i större storlek så den kan han nog ha till sommaren :p Dom andra st va tyvärr redan slut.. men sen hitta vi inget mer där.. jag e faktiskt inte något jätte fan av pops kläder.. de e lite för mkt av allt.. men några godbitar finns la de alltid.. men jag e typ aldrig där hehe!
Tog oss sen en tur till åhlens, där va rean skit.. men blev lite smink till mej då dom sålde ut niveas smink me 70% :D Å noel fick en mössa.. han hade en likadan när han va mini bebis :P

När vi kom hem så blev de gröt å sen lite lek.. åkte sen upp till pappa å dom en sväng :) Där blev vi bjudna på nybakade bullar.. mm gott :) Noel åt oxå en å sen fjäska han till sej lite korv av morfar, ja äter han korvmacka så e de klart att Noel oxå ska de ;) haha
Vid 8 tiden så åkte vi hem och då blev de sängen för Noel... tycker de e konstigt att jag oxå känner mej trött me tanke på hur länge vi sov haha!!  Får väl se ifall ja kommer i säng i tid.. brukar inte göra de även om jag säger de;)


Fin fina tröjan :D

 

Strumpor går alltid åt :)

Inne tofflor hitta vi på Din sko rean oxå.. får se ifall han hinner växa i dom till dagis till våren :)

Rock mössan :P

Och så lite smink till mamman ;)


Tisdag !

Sakta men säkert börjar vi bli redo för dagen :)  Tog oss upp ur sängen vid 9 tiden och gick upp och kollade på drömmarnas trädgård, Noel fick ju en sån dvd i julklapp, å ja han verkar gilla å kolla på den en stund iaf innan myrorna i brallan är tillbaka ;)

Jag iaf nu precis duschat å tänkte se ifall jag kan hitta lite kläder till mej oxå.. Noel är redan klar :)
Sen tänkte vi åka upp till k.berget och hänga lite hos sandra å fidde :) Då blir nog Noel glad, han e så glad i fidde hehe!

Just nu går han omkring och tjötar me en kamera sladd haha!!  Jag blir fortfarande lika förvånad när jag ser denna lilla människa traska omkring överallt haha.. mer och mer av ET stilen börjar försvinna.. brukar kalla han ET annars när han går för han vaggade så kul innan haha.. men nu börjar han bli riktigt stadig :) Nu kan han greja me saker samtidigt som han går... igår kväll gick han fram och tillbaka här i vardagsrummet och pratade me en datamus som han gick omkring me i handen hahaha.. knasiga unge !:P


Nej kläder var de ja :) Ha en bra dag !!


Jag och 3 av dom bästa i mitt liv ♥


Vi lever :)

Vi lever här hehe.. har bara inte haft tid eller ork att gå in här och skriva något ännu :)
Men nu har jag slagit mej ner här i soffan och tänkte titta in så ni inte tror att jag försvann på nyår hehe ;)

Vi hade iaf en skojig nyår.. lite upp och ner som de brukar bli på stora fester när de kommer en massa blandat folk som inte känner varandra... men ja de va trevligt även om de finns vissa saker man gärna hade hoppat över :P
Vi festade tills klockan blev 2-3 nånting, sen dog förstärkaren å musiken försvann.. alltså inget kul längre, men de va nog lika bra de :P

Trodde jag skulle ligga död större delen av söndagen, men ne ja mådde faktiskt bra =) En resorb å två huvudvärks tabletter innan sängen gjorde nog sitt :) Så på em så åkte vi upp och städa klart i stugan, som tur va hade vi grov städat de mesta innan vi drog hem på natten.. fick hjälp av dom sista som va kvar, de tackar vi för!!! :)
Så de gick hyfsat snabbt och städa klart de som tur va! Sen blev de hem och mysa ner sej i soffan igen me rester från gårdagens nyårs middag som blev kinamat me tjejerna här innan hehe.. å drog på en film  :)
Sen senare på kvällen så hörde Mr H av sej och de blev en tur ut till honom för att kolla lite film åså.. riktigt mysigt å en mkt bra start på året tycker jag ;)


Idag åkte jag och Farmor till lager 157 en sväng, och plocka även upp Noel där :) Min fina kille är alltså nu hemma igen hihi :)
En liten tröttis så han gnällde sej igenom lager ungefär å somna sen i bilen på väg hem ;)
Väl hemma va de en glad kille igen och vi lagade ungspannaka ihop.. de va riktigt gottigt tycker Noel å tog 3 portioner innan jag tyckte att de räckte då han hade tryckt i sej två prins kovar medan jag laga maten oxå haha!

Nu på kvällen så var vi uppe och Sandra och fredrik en sväng och hälsade på och pratade me magen och sa att hon gärna kan få titta ut nu :P Men nu dröjer de nog inte länge till ! ;D
Vid 8 tiden va Noel gör trött så då åkte vi hem och gjorde välling och sen sten däcka han i sin säng :)

Så ska väl dra på en film här nu eller nåt å sen blir de sängen för mej oxå :)

De va bara Noel som fick något på lager hehe.. detta + en bok fick han av farmor :) Tack ♥

 

Tränat en massa på att gå verkar de som han gjort hos sin pappa oxå, går riktigtbra nu å han har gått störe delen av kvällen nu ist för å krypa :) 
Kunde till och med gå i sina stora klumpiga vinterstövlar uppe hos Sandra, de trodde inta ja först då han ramla här hemma me dom på.. men där gick de bra, traska på som vanligt :) En stolt mamma! hihi