Bvc och Leos !

Idag var de äntligen dax för bvc igen.. e ju inte speciellt ofta man går dit nu, så inte vart där på två månader, lite tråkigt då de faktiskt är kul att få komma dit ! :p
Idag var de iaf 10 månaders kontroll :)
Noel hade faktiskt passerat 10 kg.. 10,2 för att vara exakt :P hihi.. Å hade kommit ända till 75 cm nu ;D

Sen fick han vissa att han kunde banka två klossar emot varandra och kunde pincett grepet me båda händera:)
Han passade även på att visa att han kunde klappa händerna vanligt och vinka oxå!
Men de roligaste måste ju vart, när vi satt i vänt rummet så var de en liten flicka som precis hade fyllt ett år, hon peka hela tiden på Noel och sa titta och ja peka på de mesta i rummet och sa titta, Noel va väldigt facinerad av henne:)
Och när han sen ligger inne på skötbordet i rummet så drar han plötsligt upp pekfingret och pekar på leksaken i taket och säger tittha !! haha.. sen gjorde han de en gång till sen när han satt i mitt knä.. men sen har jag inte fått se de något mer idag !:P Får väl se ifall han vill visa snart igen :P Så sött var de iaf !  Tänkt att han snappar upp saker så från andra barn :P

Efter bvc så åkte vi hem och lämna bilen och hämta vagnen för att traska bort till Leos lekland för att leka av oss me andra barn och mammor :) Idag var de premiär för Teresa och Liam där, dom tyckte de va skoj å kommer följa me fler gånger, kul!!:)
Som vanligt va Noel dö trött efter nån timmes lek, så vi började röra oss hemåt, sprang in på kvantum snabbt bara så vi kunde laga middag sen:)
Noel sten slockna så fort vi kom hem och ja greja runt här lite och gick sen in och vila en stund jämte Noel ;)

Nu ikväll är Noel hos sin mormor som saknade honom :) Han ska sova där,  alltid skönt me lite avlastning även om jag saknar han massor just nu!!
Men jag pasade på att åka till Ica maxi och handla.. fy va dyrt de altid blir å ändå känns de som man knappt får me något hem!
Träffade även på söta Sara och Agnes där hihi.. en söt liten skrutta som kom åkande i en korg, ser ju så gulligt ut haha :D
Å nu är de Leilas söta jul på tv som gäller, så ska kolla klart på de nu =)




Tisdag !

Ner myst i soffan som vanligt på kvällen... men känner mej rastlös och vill göra något men hade hellre varit trött å gått å lagt mej haha.. .men nej jag känner mej tyvärr inte alls trött än  !

Vi kom iaf iväg innan och hittade faktiskt lite kul grejer att pyssla lite med sen.. kanske ska kolla lite på de redan nu ?:)  Får se.. man måste verkligen känna för de när man sätter sej me scrapbooking, annars blir de bara skit av de:P
Sen åkte vi till jysk en sväng då sandra skulle köpa julklapp å Noel va lika glad idag av att få krypa runt där inne:P Han fick även testa en barnfotölj, de va spännande å nu önskar han sej en sån ;)


 

Sen åkte vi me hem till Sandra. Där blev de lite bus å Noel blev trött å somna i deras säng, total däcka haha! Sandra lagade mat och klockan ticka å vi undra hur länge ungen skulle sova haha.. efter typ 2 timmar gick jag in å peta lite på honom.. fick tillbaka en suck å sen drog han snutten över huvet å börja snarka igen haha.. dock kom fredrik hem då och efter en stund så var de någon som satt upp i sängen och va sen super glad när han fick komma upp och visa upp sina konster och käka mat me oss =)  Sandra hade gjort god korvstroganoff :) Noel smaska i sej massa korv å de va en hit, han har aldrig käkat korv innan :p

 

Vid halv 8 tiden begav vi oss hemåt och här har vi mest lekt på golvet me leksaker. De roligaste just nu är dom två lådorna han har som man ska stopa formade klossar i rätt hål :p  Han lyckades faktiskt få ner en fyrkantig i rätt hål haha.. ser så kul ut när han försöker, vevar runt över locket som bara den :p men ja, en gång lyckades han ju haha ;)

 

Sen blev de desperate housewives för mamman och barnet sov :)  Så får väl se vad jag hitta på här nu innan de blir sova :P Ska nog kolla lite bloggar nu först iaf :)

 

Så här blev dom nya gardinerna iaf :)

Ljusstaken me blockljus ser ut så här just nu.. hitta bara 3 små spikar så därför sitter första siffran fast me ett rött jul band.. men nu i efterhand så tycker ja de ser lite kul ut så de kanske får sitta kvar :P

Å i vardagsrummet blev den en enkel liten svamp å lingon mossa:)

Ett blockljus blev utbytt mot ljusslingor nu, mys belysning :)

Våra fina julstjärnor :D

 

Ja de va några bilder från julmyset här hemma =)

 


Tradera fynd!

Vi skulle faktiskt bege oss ut här nu för en stund sen... men Noel råka somna medan jag gjorde iornding mej..typiskt!
Ja ville ju inte att han skulle sova nu.. de har ju funkat så bra när han sover vid 2 tiden för då blir de bara en vila per dag.. å nu var de mer än en timme tidigare än vanligt.. får väl se hur denna dagen slutar :P

Vi ska iaf möta Sandra i knalle för att kolla i scrapbooking affären där.. jag ska se ifall de finns något kul till julkort för min scrapbooking club skickade inte ut något paket denna månaden , va helt 100 på att man skulle få grejer att göra julkort så de va lite tråkigt... så ska se ifall de finns något kul där som inte e allt för dyrt :)
Sen skulle sandra till jyks oxå å köpa en julklapp å sen åker vi nog me henne hem en sväng!
Så de e så våra planer ser ut idag iaf.. men de va inte riktigt de jag skulle skriva om egentligen.. nej jag skulle visa två riktigt fynd jag gjorde som jag vart ute efter länge men på både tradera å fb säljsidor så går dom i alldeles för höga priser än vad jag vill ge för begagnade kläder :P

Den fina bodyn me lussebullar ifrån förra året.. inte sett dom i år.. å denna va helt ny för 26 kr :D

 

Å sen stjärn jeansen ifrån kappahl.. finns ju i mörk nu men ja ville ha dom ljusa :D För 27 kr!!


10 månader

Idag blev alltås min lilla prins hela 10 månder.. men inte så liten längre ju :) En liten pojke ist för bebis nu tycker jag:) 

Även om de händer lite små saker hela tiden så tycker jag ändå hans utveckling har stått stila ett tag nu,  men ja lite händer de ju alltid :)
De han lärt sej senaste månaden är iaf att vinka medvetet :)  Jätte skoj att sitta i bilen å mamma står utanför å dummar se å vinkar, då vinkas de för fullt haha :)
Eller när han snackar me främlingar när vi är iväg å shoppar så vinkar han gärna till dom oxå :P

Är fortfarande lite feg när de gäller att stå å gå utan stöd :P Men me lite mat mutor som gör att han glömer av att han inte håller i sej så står han riktigt bra tills han käkat klart å kommer på sej själv;)  Men annars går han längst alla möbler här hemma och allt som går att flytta funkar kanon som gåvagn - leksaker, stolar, lådor, ja allt som går å flytta på me andra ord :)

Har fått upp ett mkt större intresse för mat nu igen.. eller a mat har han ju alltid ätit bra även om han fortfarande oftast bara äter 1/2 burk me mat ist för en hel som han gjorde innan... men när de gäller "vuxen" mat så är de väldigt kul att få äta den. Favoriten är helt klart kyckling, de kan han äta hur mkt som helst verkar de som :P En hel kyckling file är inte svårt att sätta i sej själv tycker Noel ifall han får den i små bitar å får sitta å pilla i sej den själv :)
Och där använder han alltid pincet grepet nu.

När de är musik på så svänger Noel gärna på rumpan när han står upp.. å frågar man ifall han kan kan eller om han dansar å så skiner han upp som en liten sol å svänger lite till haha! :)
Så musik är mycket uppskattat !
Andra saker som är super skoj är som vanligt att bada å få skvätta vatten överallt, att få borsta tänderna är bland de roligaste som finns, e man ledsen blir man alltid glad när man får borsta tänderna ;D Å han är duktig som inte rör själv utan låter mej göra de på honom, sen frågar man om en pussmun så smakar han me läpparna ;D
Andra barn är oxå favorit, han blir helt uppspelt och glad när han får vara runt andra barn :)

Han har sen ett tag tillbaka bara sovit en gång per dag å är vi hemma så brukar de bli mellan 2-3 timmar.
Sen lägger han sej för natten som oftast vid 19-20 tiden å sover sen minst 12 timmar , vaknar sen för välling och kan sen sova nån timma till ifall hans mamma inte orkar gå upp ;)

På kläder är de 74/80 som gäller, väldigt blandat :)  Vikt och längt vet jag inte riktigt nu då de va 2 månader sen vi var på bvc, men vi ska ju dit i veckan så då får vi se =) Men chansar på att han ligger runt 10 kg å är 75cm lång :)

Så ja för de mesta en väldigt glad och nyfiken liten pojke här hemma så gör lika många hyss som Emil i löneberga per dag känns de som ibland ;)


Ja luras man me lite kex så funkar de å stå själv ;)




Måndag.

Ny vecka, ny tag.. eller vad säger man ? :)

Precis suttit och betalad en massa räkningar, finns de något roligare? Ja faktiskt jag hade nog kunnat göra en mil lång lista på roligare saker å ändå hade inte betala räkningar fått plats längst ner på den!!!
Varför ska allting va så dyrt ? Varför måste precis allting kosta? 

Jaja... vi har iaf haft en hel dag me Sandra idag ! :) Först tog ja å Noel en promenad ner till stan för å möta upp en tjej å köpa ett par julgardiner av henne ifrån borås loppis på fb, fina panelgardiner för 50 kr !:) Blev bra i köket!
Sen kom Sandra och vi gick in på barnvagnscentralen och kollade lite..  Jag hitta korgar me åkpåsar i å på en av korgarna står de 49 kr oavsett tidigare pris!! Klart man slår till, så nu har Noel en hel svart i fleace oxå :) Bra att kunna variera å den andra borde faktiskt tvättas då min lilla gris har grisat ner den endel ;P
Fynda även 2 leksaker till honom, en leksaks kamera för 49 kr å sen ett musik instrumen för samma pris.. han älskar ju instrument, så de kommer han få endel av i julklapp :) Blev även ett set me kläder som va byxor, tröja å en kofta för 50 kr som kostat 299 från början.. så de va riktiga fynd där idag ;D  Ska se ifall ja kan ta bilder på sakerna sen, för har ändå lovat mor att ta kort på hur gardinerna blev här :)

Sen gick vi till favorit butiken present knallen ;D  Där blev de en ljushållare + siffror, så bytte ut den som jag hade adventsljusen på nu å har den ist :) Å sen blev de ett ljus som ser ut som ett stort rött äpple :D Lite juligt sådär hehe!
Sen kollade vi runt lite bara tills magarna började kurra... då tog vi oss bort till knalleland ist å gick till den resturagen där ja å teresa va förra veckan å käka tills vi nästa ville spy ;) Även Noel högg in såklart! När de e "vuxen" mat så kan han banne mej käka typ hur mkt som helst haha.. han käka massa kyckling och sen ris blandat me grönsaker å se glass till efterrätt ;)
Sen gick vi en sväng i knalle och kollade oxå.. köpte grejer för att fixa en adventsstake även till vardagsrummet me höga vanliga ljus !
Vidare bort till andra sidan av knalleland sen och kolla lite där oxå.. blev en tuff tröja till Noel från hm ! Bortskämda unge ;)  hihi

Men nu ska jag fixa me lite saker här hemma å sen försöka ta lite kort på shoppingen oxå :) Får se ifall ja lägger in de sen eller imon =) Ska även skriva ihop ett inlägg om min prins som blir hela 10 månader idag !! ♥


Min lilla nisse e ute å shoppar... jisses så glad han va när han fick va nere på golvet å krypa fritt inne på jysk haha.. som vanligt skiter han fullständigt i mej när vi är iväg och kröp iväg långt bort och gick längst hyllorna..buse :P


Söndag


Jisses vilket jävla väder de har varit idag... regn och blåst hela dagen som drog upp till en jävla storm nu under kvällen..fy å blä!! Blåst som bara den å de riktigt skakar i rutorna.. utanför har vi ett stort träd som de lossnat massa stora grenar ifrån... men nu verkar de ha lugnat ner sej å e helt tyst här ute!

Idag har vi iaf varit på kalas hos pappa då min bror Jonathan fyller 13 år imon :) Noel kom hem lagom tills vi skulle åka!
Trevlig som alltid när de e kalas å släkten samlas :) Speciellt nu när Noel å Cornelia finns, dom e ju för goa ihop ;D
Där var vi iaf hela dagen idag och åkte inte hem förrän strax efter 18 tiden.  Då blev de bara lite lek och bus en stund här hemma, sen va de en trött kille som stupa i säng vid halv 8 :)
Själv tänkte jag göra de strax oxå.. eller a jag har vart på väg ett bra tag nu haha.. först fastna jag me å lägga upp grejer på tradera, sen blev jag hungrig å nu sitter ja mest å segar mej ;)

Orkar inte skriva mer nu utan delar me mej av lite bilder ist ;)


Min farbror fick leka lite tvilling pappa då Noel skulle bröta till de me att välta ut en kopp kaffe på hela sej å min andra farbror haha.. tur han har mkt mjölk i kaffet så de inte va varmt !!  men de e iaf därför min unge nästan inte har några kläder på sej ;)



Godingarna



Leka me skor e ju oxå kul :)



Födelsedags barnet å en kusin :)


Mys me moster



Så trött så han total däcka sittandes haha



Å sova lite hos morfar oxå :)



Kul att jag alltid glömmer av att jag påbörjat ett inlägg å börjar göra massa annat samtidigt på datorn haha.. börja skriva för över en timma sen :P  Nu blir de sängen iaf :)




Lördag!

Har precis legat och vilat en stund... men hann nog aldrig riktigt somna ? hehe.. Men blev sådär frusen å jobbig nu så ska strax gå och ta en varm dusch tänkte jag :)

Idag var vi ju iväg på loppis i fristad.. massa folk å massa grejer.. blev några fynd men hade hoppats på mer, så tyckte de va dåligare än vad jag hade räknat med.. men men :)
Blev lite kläder, en klosslåda å lite barnböcker å sen en stol som man hänger på bordet som han kan ha hos sin morfar, allt fö 210 kr så de va ju okej pris iaf :)

Jag ska ju åka dit nu vid 8 igen och hämta upp dom grejer som blir över av min försäljning och sen pengar för de som blivit sålt.. jag hoppas de blev endel iaf.. men vi får väl se..  vi kom dit när de öppna och va inte där så jätte länge men de kändes inte som de såldes så bra av kläderna.. e ju nästan alltid mest av st 62/68 oxå å de va ju de jag hade mest av.. men jaja vi får väl se =) Hoppas på att lite är sålt iaf då de mest bara stär här och tar plats :P
Dock e ja lite små sur över den dumma tiden.. mellan 20-21 en lördag kväll ?? Tror dom inte folk vill hitta på något annat under kvällen än att sitta och vänta på den tiden.. och de gick ju absolut inte att lösa på annat vis sa dom...
Ska iaf åka så jag e där redan vid 20 å hoppas på att dom e klara då å sen ska jag nog förbi madde en sväng som oxå satt hemma å hade tråkigt hehe!

Annars inte gjort mycket idag... va och hämta en vit hylla hos Teresa å John innan, den står nu i sorrummet vid Noels sida, än så länge har ja ställt in hans kartonger me sparade kläder och sen är de 2 plan me leksaker just nu.. ja vill ju lägga lådorna nån annanstans men dom får stå i hyllan så länge.
Sen har pappa även satt på vinterdäck på min bil idag.. så då var de gjort.. redo för snön nu som aldrig verkar komma..både skönt å tråkigt :)

Men men nu blir de en dusch ist för att sitta är och tjöta om ointressanta saker ;)


Fredag!

Har väl som många andra i sverige kollat på idol nu under kvällen .. fast bara blivit att ja halv kollat idag.. hållt på me lite annat här hemma oxå.. å sen vid 9 tiden så åkte jag å hämta pappa på hans jobb som hade haft lite afterwork och körde hem honom.. snäll dotter som man är höhö ;)

Under dagen idag så har vi vart på leos och busat.. Noel uppskattar de som vanligt och även jag som får prata me goa mammor :)
Dock irriterad jag mej lika mycket varje gång på dom stora barnen som inte kan leka på ett bra sätt i bebis avdelning, va ska dom göra där överhuvetaget isf ? Jävla ungar.. eller nej jag rättar mej, jävla föräldrar!! Kan dom inte säga till dina egna barn när dom brötar runt och välter stora klossar å pötter på dom små, nej de ska man behöva göra själv, men jag drar mej då inte för å säga till nån annans barn ifall dom är på min son eller nån annan v dom små i mitt sällskap.
Va en pojke som stod uppe i ruschkanan och kassta ner dom stora legobitarna när Noel satt nedanför.. klart jag blir irritread och gick å sa till honom å tänkte att han mamma kanske inte är där å ser vad som händer.. när jag sagt till honom hör jag bakom mej "Christoffer gå ner därifrån" Då står den där jävla mamman precis bakom mej å bryr sej inte alls va hennes son håller på mej.. de kallar ja noll respekt!!  Har man stora barn som inte kan leka på ett lugnt sätt så kan dom banne mej vara på den avdelning som e gjord för dom å inte på bebis avdelning.. puuh va bara tvungen å avreagera mej lite ;) haha

Sen åkte vi mot pappa S för å lämna Noel.. nyvaken men lika glad som alltid att få se sin pappi :) Skiner upp som en liten sol och börjar tjöta direkt !! :)
Själv åkte jag sen och hälsade på madde i hennes nya lya för å se hur hon hade de...nice! Sen åkte vi och kollade soffa å sen hem :) Packa ihop alla kläder som ska säljas på loppis imon och körde sen ut dom till fristad där loppisen ska vara:) Hoppas självklart på att de mesta blir sålt.. men vi får väl se:)

Å försten tack för att ni va flera som delade me er av vilken välling ni använder.. ni va faktiskt några som använde samma som oss.. Mild fullkornsvälling från semper 8 månader.
Men jag ska iaf testa Nestle nästa vecka å se ifall de blir nån skillad på Noel... kanske de e som vi prata om på leos idag att han e så trött å sen slår de om i övertrötthet när han ätit klart ? . . men ja vet inte.. han e ju inte alltid dötrött när han äter utan han brukar få välling ungefär vid samma tid varje kväll... men ja vi får väl se nästa vecka :)


Mitt lilla busfrö..mamma saknar dej♥


Torsdag.

Oj nu glömde jag bloggen igen.. eller glömde å glömde ;)

Igår gjorde vi något skoj iaf.. vi träffade äntligen fina Sara och lilla söta Junie va oxå me såklart:) Så liten å söt hihi!
Vi hade tänkt oss en promenad först, men shit va kallt de va ute helt plötsligt.. så vi gick bort mot knalleland ist och gick där en sväng och sen satte vi oss ner och tog en fika..  jag tog första lussebullen för i år.. dock e egen bakade mycket godare så de får de nog bli snart ;)  Den sprang jag nog dock av mej ganska fort då jag hade en liten kille som kröp omkring och charmade alla i knalleland ist för å sitta stil å fika fint ;)
Men de va trevligt så de vill vi självklart göra om :)

Idag har vi vart iväg en sväng på förmiddagen och handlat lite åså!  Gick och köpte en ljusstake till sovrummet då den som va där förra året gick sönder. Sen blev de lite annat oxå, Noel fick en body och en tröja ifrån emaus, 20 kr st å sen två leksaker för 10 kr st :) Inte orkat ta kort på de än...
Sen blev de en snabbis in på willys då jag blev sugen på clementiner.. bra pris idag, 1 1/5 kg för 17 kr :) Köpte även nya blommor till vardagsrumms fönstret, två julstjärnor, blev mkt finare me dom än dom rosa blommorna som stod där innan som fick åka i soporna nu ist :)

Sen gick vi hem för lite lunch och sen var de dax för Noel att sova..  han har ändrat sina sovrutiner lite på dagen nu igen. Nu är de e vila som gäller och den sker nästan alltid vid 2 tiden och sen sover han ca 2 - 2 1/2 timma.. igår sov han till och med 3 timmar!!  Men de e ganska skönt för då e han trött å vill sova vid 19 tiden som vanligt nu igen :) Dock lite jobbigt att han ska sova så länge mitt på dagen.. men men...

När Noel vakna så åkte vi ut till sandared för å hälsa på hos Teresa & John så Noel fick busa me sin bästis Liam en sväng :) De märks att pojkarna blir mer och mer nyfikna på varandra å vill gärna nypa lite i varandra då och då..å helst leka me samma leksak hihi :) Tänk så kul dom kommer ha om något år :)
Teresa höll på att fixa me julgardiner och hade fyndad jätte fina på borås loppisen.. blev jätte fint i alla rum!!:)
Sen blev de massa tjöt som vanligt och blev även bjuden på as god middag.. matkoma !!!! haha
Klockan passerade 19 och man märkte att Noel började bli väldans trött..  så tyvärr hann vi inte me något kvälls te.. så strax innan 20 tiden begav vi oss hemåt och jag tjöta å sjöng hela vägen hem för att hålla Noel vaken.. han slumra till då och då men jag väckte han hela tiden haha ;)  Väl hemma blev de pyjamas och välling och som vanligt så blev han pigg efter vällingen.. men jag tyckte han skulle sova så jag gav inte upp, så de blev en brottnings match och lite skrik i sängen och sen däcka han äntligen!!  Nästa vecka ska jag fan testa nån ny välling och se ifall de blir nog skillnad för detta funkar inte längre!!
Vad kör ni på för välling till era små ???

Nu ska jag varva ner lite bara å sen blir de sängen för mej och för att orka me en lekdejt på Leos lekland imon innan Noel ska åka till sin pappa!


Noel hjälper till att julpynta lite :P

 

Stjärnan va spännande:)


Haha kul att ja glömer av att ja höll på me ett inlägg.. detta skrev jag innan klockan blev 9 haha!

Orkester Almgren!

Idag blev de sång stund på bibblan :) Synd att de var sista gången å de är en riktigt mysig sångstund :) Noel diggar de även om han mest skiter i musiken och ska krypa runt och röra allt som man inte ska! Får sätta koppel på den ungen snart ;)
Kusin Cornelia å mamma Carro va självklart me idag oxå :) Kul å se när dom "leker" ihop ! Och jag själv håller ju på att göra mej till favorit kusinen hos lill Corre ;) höhö ..  så söt när hon kommer trippandes rakt in i ens famn me världens största leende ;D
Vi va som vanligt sist kvar av alla haha. .de har vi vart varje gång nu.. men dom små tycker ju de e kul å få leka me alla maracas ägg å sånt som finns där :)  Bildade lixom orkester Almgren ;) höhö

 

Efter bibblan så åkte vi mot knalleland för att möta upp Teresa och Liam för en lunch :) Vi gick till ett ställe där ingen av oss hade varit förut.. men vi blev glatt överaskade av maten som va kanon gott.. va buffe så man kunde äta hur mkt man ville av Husmanskost, thai/kina mat och sushi och sen glassbuffe på de för 80 kr.. bra skit!!

Dock höll vi nog på att äta ihjäl oss så de fanns tyvärr ingen plats för nån glass haha ;)  Noel tyckte de va gott och å satte i sej en hel kycklingfilé ;)

Sen va de två trötta killar så jag och Noel åkte hemåt och de tog inte lång tid innan han sov.. sen kom Sandra förbi en sväng och tjöta.. och inte förrän efter 2 timmar så vakna Noel !
När Sandra hade åkt hem så lekte vi en stund och sen fick vi något ryck å hämta julgrejerna i garderoben så åkte stjärnorna upp haha;D Så mysigt !
Och för ca 30 min sen så somna Noel för natten så ja här sitter jag och myser i soffan... väntar på att kl ska slå 21 så man kan kolla på desperate housewives ;)


Måndag!

Känner att mina rubriker är typ världs tråkiga nuförtiden haha.. men what the hell.. jag skriver ju lite iaf :p

Vi åkte iaf upp till Sandra en sväng innan.. hon möte oss ute på parkeringen så gick vi till lekplatsen en sväng där även Marie och Flippen kom ut och lekte :) Dock va inte Noel så gör road då de e ganska kämpigt att röra sej i overall haha.. idag invigde vi den blå fina overallen, de är den som e störts i storleken och lite tjockare så den e väl oxå kämpigast att röra sej i ;) haha.. Men fin var han :P

Sen följde vi me upp till Marie en sväng och tog en kopp te och tjöta lite ;) Käka några pepparkakor av dom vi gjorde i lördags höhö.. nästa projekt är lussebullar ;)
Plötsligt lukta de bajs å Noel hade gjort i brallan.. typiskt då vi inte tog me nån väska in utan lämna den i bilen.. så ja vi tog på oss och hämta väskan å sen vidare upp till Sandra! Lycklig pojke igen me ny blöja å lite mellis i magen:)
Fick busa av sej lite me favoriten Fredrik oxå (Sandras gubbe) hihi. . alltid mycket roligare att leka me gubbarna än oss kärringar tycker Noel ;)

Vid 6 tiden begav vi oss igen.. men ist för att åka hem åkte vi en sväng till skogen och hälsa på Mr H.. mysigt ! ;)
Även där röjde Noel runt ett tag tills han blev grinig av trötthet och hunger så han myste ner sej me en flaska välling hos H.. såg väldans mysigt ut hihi ;)
Runt 9 tiden börja vi tänka på hemresa då H börjar jobba så tidigt imon så han va trött å ja de började Noel oxå bli :)
Dock höll han sej vaken hela vägen hem i bilen.. men tog inte lång tid innan han sov i sin säng när vi kom hem:)

Imon blir de sång stund på bibblan.. va sista gången imon för i år =/ Tråkigt då vi inte har hunnit me så många gånger å Noel tycker de e skoj .. jaja vi får väl sitta hemma å sjunga julsånger sej ist haha!
Sen ska vi nog hänga lite me Sandra oxå!  Å sen hoppas ja på att komma iväg på bodypumpen imon då jag missa zumban idag.. tur ja va på bodycombaten igår ;p


Klätterapa!

Usch vilket tråkigt väder vi har ute idag.. riktigt grått å trist..suck !   Vi har iaf inte gjort speciellt mkt än, men tänkte gå och ta en dusch strax för att piggna till lite :)
Noel dock är pigg å röjer runt som vanligt..  idag har han lärt sej något nytt, när jag kom tillbaka ifrån köket så hade han klättrat upp i stolen som vi har i vardagsrummet.. där satt han hur nöjd som helst haha! ;)
Undra ifall han kan lära sej att ta sej ner utan att de e huvet som går först? Denna gången lyfte jag ner honom så han stod där och hoppa å höll på..

Men vi ska väl försöka kicka igång den här dagen strax oxå... ska nog åka upp och hälsa på Sandra en sväng :)


Natusan

För ett tag sen så fick vi hem två produkter ifrån Natusan av Buzzador att testa, en badolja/skum + baby olja :)
Dom säger att den ska hjälpa barnet att sova bättre när man badat me detta, men de kan jag nog inte säga något om eftersom Noel redan sover bra.. men ett stort plus är att de luktar ljuvligt!! Doftar gott i hela duschrummet när Noel badar nu förtiden hehe :) Och även han luktar super gott efteråt ! :D  Så ja vi kommer fortsätta bada me detta iaf :)





Söndag

Lugn dag än så länge.. inte ens fått på oss riktiga kläder än hehe.. har precis käkat lite iaf :)
Så ska väl se ifall vi hittar lite kläder å ta på oss oxå.. har en himla massa tvätt å vika in som jag inte orkat än ;)

Ska väl ta å ringa pappa å kolla när vi skulle komma dit oxå. . få på vinterdäcken som inte blivit av ännu ;P
Annars inga större planer idag... kanske skulle bli träning me Marie sen ikväll.. hon va sugen på att testa combaten på mitt gym... de e vid 5 iaf så får la se va som hinns me :)

Ne nu ska jag ta hand om Mr bröt här hemma innan han blir för rastlös å river allt!


Lördag !

Har precis tagit hand om disken.. lika tråkigt som alltid ;) Men alltid lika skönt när de gjort :P
Noel ligger och tar en sen vila, men borde vakna snart.. vi har vart på leos en sväng idag igen då Marie och Flippen skulle dit en sväng.. Så han har busat massa idag oxå och va ju självklart dö trött efteråt så han däcka direkt när vi kom hem :)

När han vaknar så tar vi på oss och åker iväg igen.. då upp till Marie för mys kväll med pepparkaks bak :) Får se hur bra Noel är på detta ! ;)
Så jag sitter bara här å väntar på honom nu.. har på julmusik.. måste ju va den mysigaste musiken som finns:P

Hoppas ni har en bra lördag oxå !


Har man ingen gåvagn så kan man ju alltid bygga en egen av stora legobitar!


hej!

Idag har vi vart och lekt me mammor och barn på leos :) Alltid kul där å Noel uppskattar de å röjer runt för fullt där inne :) Han e alltid helt slut när vi går därifrån å de va han idag oxå då han somna i vagnen innan vi ens har hunnit ut hehe :)
Efter de gick jag Sara och Lina och dom tre kidsen Noel, Agnes och Aron till knalleland och kolla en sväng :)
Noel fick en body och ett par brallor på rean ! Rea e bra hehe!
Hitta även en billig julklapp till Noel, han gillar ju musikinstrumen när vi vart på sångstund, så hitta en sån där xylon eller va dom heter som han vart och pillat på när vi vart på bibblans sångstund. I fina färger för 40 kr :)

Sen blev de ännu en fika för mej å Sara, vart sugen på glass gör länge så de fick de bli hehe ;) Klockan tickade på och helt plötsligt var de jätte mört ute och klockan va över 5.. då gick vi och handla och sen hemmåt :)

Noel fick lite mat och vila sen en stund och sen åkte vi upp till pappa där jag oxå fick mat och Idol på tv !
Så har vart en såndär mys fredag !

Imon får vi se vad som händer men ser ut som de blir pepparkaks bak uppe hos gudmor Marie på em/kvällen imon:) Så de blir nog mysigt de oxå :)

Full vagn på väg hem ;P


Tacksamhet.

De sägs ofta att man ska vara tacksam för allt man har.. det är jag. Jag är mycket tacksam och försöker säga de till mig så ofta som möjligt!
Jag är speciellt tacksam för min son.. min vackra fina son, mitt allt -den jag lever för!

Men ändå kan tankarna glida iväg ibland och tänka på sånt man inte har, och bitterheten kommer krypande.
Saker som faktiskt inte gör att bara lösa sådär. Utan de krävs tid och tålamod.
Ofta är de ju såna tankar som kommer på kvällen/nätterna när allt bara är tyst och stila..jobbiga tankar. Men ja även jobbiga tankar måste tänkas ibland!

Ibland önskar jag att jag kunde tro på Gud. Men jag gör inte de.. inte längre. En gång tror jag faktiskt att jag gjorde det.. men känns som han svek mej allt för många gånger för att jag ska kunna tro på något. Nu vet jag inte vad jag tror på, inte något antagligen?
Och hur dåligt ska man må för att få tycka synd om sej själv ibland? Ofta får man höra att de finns dom som har de värre, å ja de finns de alltid. Men kan man inte bara få tycka synd om sej själv ibland även fast man inte ligger döende? Man kan inte ligga på topp jämt å man ska inte jämföra sina problem med andras. Alla är vi ju olika och hanskas me våra problem på olika sätt. Något som är litet för mej kanske är jätte stort för någon annan och tvärtom.

Stora tankar såhär mitt i natten när klockan passerat tolv.

Tvätt !

Idag har jag och Noel en tråk dag... vi har kört igång projektet tvätta!  Själva tvättandet i sej är faktiskt inte så tråkigt, det är mer själva väntandet å man blir låst hemma en hel dag typ... iaf när man har ganska så mycket tvätt.
Vi har inte tvättat på över en månad, så ja de fanns tvätt å tvätta haha!
De fick bli idag då Noels sista pyjamas togs igår.. annars hade vi säkert kunnat dra ut på de ett tag till haha.. är de nu man ska fundera på ifall vi äger för mycket kläder när vi aldrig behöver tvätta ? mhmm...

Får se ifall vi hinner me något annat idag... vi kanske åker och hälsar på sandra en sväng sen.. de hänger på maskinen där nere!  Skulle ju vilja hinna me å träna idag oxå..


Noel har blivit väldigt intresserad av den liet större gunghästen nu.. han står gärna vid den flera gånger om dagen å grejar hehe..  Idag klappa han hästen ;)


Vad händer?

Har fortfarnade inte riktigt fått upp de där bloggsuget än.. men får väl ändå dra till me några rader här ;)

  • Idag har vi haft en bra dag me härliga mammor iaf! Hemma hos Katarina och lille Milo. Noel va glad att få leka me massa nya leksaker och ha andra barn runt sej. Jag var glad för jag fick prata me mina goa mammor och fick god fika.. så de va trevligt! Tack för de tjejer!
  • Efter att ha konstarerat att de åkte ner lite för mycket fika i magen så fick de bli att gå och träna zumba ikväll me Sara. Var dock en som jag aldrig haft i zumba innan och jag gillade inte henne alls lika mkt som dom andra, körde väldigt konstigt tycker jag å kände mej långt ifrån slutkörd när ja gick därifrån!
  • Fick iaf mersmak för träningen efter att ha haft sjuk uppehåll och sen lite latuppehåll ifrån den så ska försöka få in ett pass combat imon oxå.. å  hoppas även på något mer innan veckan e slut!
  • De råder Twilight hysteri på facebook och jag kunde inte bry mej mindre. Okej filmerna är bra.. men ja mej gör de inget att vänta på att gå på bion senare.. eller till och med vänta på att den kommer ut på dvd ist;)
  • Känslor och tankar vet jag inte riktigt vart jag har just nu.. därför behöver jag nog köra lite combat imon för att få utlopp för vissa känslor haha.
  • Lagade sjukt god mat idag som jag fick recept av Teresa här om dagen. Kanske ja skriver in de här på bloggen nån dag. Enkelt och gott !
  • Noel har blivit hel crazy när de gäller hans sovrutiner vissa kvällar... idag somna han halv 10!!!! Va händer me min sova kl 7 unge? Jaja så länge han inte grinar å håller på så får la han va uppe. Men kan ju va kul me lite egentid innan man själv ska lägga sej.
  • Torsdag redan imon.. tiden går så jäkla fort emellanåt så jag får ångest över att åldras !
  • Undrar ifall jag kanske skulle sluta skriva på den här listan nu och sätta på ett avsnitt av Glee ist ?
  • Ska gå och borsta tänderna först, försöker alltid göra de en stund innan jag ska lägga mej ist precis när jag ska de för jag lyckas alltid bli pigg av de? Konstig tandkräm ?
Japp så får de bli.. en liten uppdatering av vad som händer här iaf ;D


Puss på er !

En liten skrutt i somras ♥



Grattis !

Tänkte bara titta in snabbt och skriva ett stort Grattis till min lillasyster som fyller hela 15 år idag ;) 
Om 2 timmar blir de kalas.. så kanske borde hoppa in i duschen snart ?!  Jaja...

Grattis fina du ! ♥



Och sen självklart en extra tanke till våran pappa oxå :)
Grattis på farsdag ♥


Trevlig lördag !

Trevlig lördag på er gott folk! Hoppas ni får en bra kväll :)
Själv ska jag snart upp till Marie på lite tjej kväll me lite vin å annat skoj !
Kul me lite tjej kväll å få tankarna på annat håll för ett tag :)


11-11-11

Ja måste ju smyga in ett hej bara för de är ett kul datum idag ;) haha.. löjliga jag !!  Idag skulle man fått barn.. typ kl 11;11 ;)

En lugn fredag här iaf , ner myst i soffan under en filt me idol på teven och en ständig huvudvärk som alltid lyckas dyka upp på dom fredagarna jag lämnar Noel hos sin pappa. Tror kroppen slappnar av för mycket just den dagen så att de blir till huvud värk ist.. suck.. slår aldrig fel heller.. e verkligen så varje kväll den dagen Noel åker.

En huvudvärk av saknad kanske? hehe

Nej nu orkar jag inte skriva mer.. så roligare än så blev de inte ;)

Kan ju dock visa upp Noels nya inredning.. att bita i bordet??!! .. Snacka om att de kliar i munnen av tänderna om man till och med går på möblerna här hemma nu för att få tugga lite !!


Tyst!

Här är de tyst... jag vet... blir nog så ett tag till ...

Jag har varken lust eller motivation till å skriva något nu.. å då är de ju inget kul...

Kommer väl in och skriver när jag har något å skriva om :) Om de blir 1 dag eller flera.. de märker vi.


Puss från oss så länge!



Hej hej!

Här sitter vi och har precis ätit och tagit på oss kläder för dagen... vi väntar på att S & V ska höra av sej så vi kan åka och hälsa på :)  Mer än så har vi inte planerat idag, men vi lär väl säkert bli kvar där uppe i nåra timmar som vanligt hehe :) Tjöta e vi ju bra på ;)

Igår var vi på leos en sväng.. både barn och mammor lekte haha!! ;) Undra om inte mammorna kanske till och med hade lite roligare än barnen igår ?;) haha .. ibland får man faktiskt vara barnslig å bli barn igen för en stund:P
Sen gick vi hem och åt middag och Noel vila igen.. jisses va han vila igår!!
På kvällen hade ja tänkt träna, men sen hann inte pappa komma hit vid den tiden så fick hoppa de, så jag och Noel gick på en promenad ist för å komma ut lite igen å rena huvet...
Just nu vet ja inte vad jag vill å vad jag känner...jobbig känsla... men får väl se ifall jag kan luska ut de : )

Nej nu börjar vi nog göra oss klara för att åka ist :)

Noel har fått en hemmastickad halsduk på posten av tant Helena :) Han blev glad ! ;D


Morrn morrn !

Ja här e vi banne mej uppe tidigt idag haha..

Igår var vi på sångstund på bibblan me kusin Cornelia och mamma Carro.. ännu en kul sånstund som vi säkert följer me på fler gånger:) Noel tyckte de va popis iaf då dom hade massa instrumet åså efteråt som barnen fick leka med:) Marakas ägg e ju alltid popis !;D

Sen blev de en sväng upp till Sandra för lite tjöt och där va även Vicke me sin lilla :) Jisses va hon växer hihi.. går så fort just vid den nyfödda perioden :)
Där blev vi iaf kvar i 3 timmar... å sen åkte vi hem och käka lite för att bege oss ut på ännu ett äventyr ;)
Ett mysigt äventyr som vi inte kom hem ifrån förrän nu hihi!

Så nu sitter vi nermysta i soffan och undrar va man gör när man är uppe så här tidigt ? haha
Noel har käkat välling precis och ja ska nog oxå ta lite frukost snart.. Noel ligger halv sovande i soffan å förvånar mej inte om han somnar om, om en stund :)

Idag skulle vi nog till Leos lekland me några mammor ifrån mammagruppen :) Som de ser ut nu så blir de två gånger denna veckan så vi förmodligen även ska dit me några andra mammor på fredag oxå :) Men de e ju alltid kul !


Noel låna en gåvagn hos Sandra igår och traska runt me hehe.. de va skoj då dom har en mycket längre gång att gå i än vi har här hemma :P


Party me mammorna!

Sitter helt slut i både huve å kropp här i soffan nu.. halv kollar på tv å datorn som vanligt ;)
De har vart fullt fart hela dagen och kvällen.  Sång stunden va mysig iaf, kul när Noel å Cornelia får träffas lite oxå ju =) Hon vissa upp sina skils me att gå några steg.. hon ställde sej upp hela tiden å va som en liten jojo, så duktig så :) Å tänk att hon e 2 veckor yngre än fegisen Noel haha ;)
Vi ska försöka komma iväg på sångstund på bibblan me dom imon igen :)

Sen traska vi hem.. stod vi bygget påvägen hem och kolla på två grävskopor hur länge som helst, Noel hade ögon som tefat haha!!
Väl hemma så blev de mellanmål och sen gick herrn och vila.. och ja börja röja av lite här hemma, efter en stund så kom farmor och hjälpte mej, tur man har henne :)!!
Och sen strax innan första mamman kom så vakna Noel :) Jag och 5 mammor ifrån min mamma grupp har haft aloe vera partyg här hemma hos mej ikväll.. mysigt var de :) E glad att ja fått såna goa mammor i min mamma grupp som jag fått riktigt bra kontakt med :)
Noel va dock inte på sitt gladaste humör den första stunden utan de va mycket gnäll... men de fick bli lite välling och sen fick han gnälla av sej en stund, men sen blev även den pajken glad och skulle konstra runt här!
Vara med och fika såklart.. blev nybakade scones å lite små kakor !

Å sen var de så kul ikväll, Noel verkar ha blivit impad på kusin Cornelia så va så duktigt å kunde gå några steg.. han har ju vart rädd för att stå själv nu ett bra tag, och även då vart rädd för att gå me gåstolen (han brukade ställas ej upp vid den å pötta den framåt) men sen va hans morfar här och lämna gå vagnen förra veckan, men nej den va och farlig.. men sen nu ikväll när jag och farmor höll på att plocka undan, så ställde han sej upp vid den och gick iväg som ingenting haha.. goa unge=) Å sen skulle vi hålla på me detta lääänge, tills någon blev övertrött å fick gå å lägga sej ist ;) . . Men kul att han inte ser gåvagnen som farlig längre utan som något roligt;)


Sjunga...

Just nu sitter vi mest och väntar på att klockan ska ticka på lite =) om ca 1 halv timma tänkte vi röra oss mot stan.. vi ska på sångstund me Carro och kusin Cornelia.. tänk att jag har en liten kusin som är 2 veckor yngre än Noel hihi ;) Blir nog mer att de är dom två som kommer leka ihop.. ja tror inte hon kommer tycka de e så kul å leka me en 25 år äldre kusin ;) höhö!

Sen blir de hem och röja av här lite.. så mkt som de går iaf.. guud va ja e trött på att vi äger för mycket saker... men ja brukar ist tycka att vi bor för litet hehe.. hade inte vart dumt me ett rum till eller fler förvaringsmöjligheter iaf!
Ikväll kommer de ett gött gäng me mammor till mej iaf.. hela 6 stycken.. vart ska jag göra av dom?? haha.. vi får väl sitta på varnadra ;)
De kommer en kvinna som ska hålla i ett litet aloe vera party för oss :) De kan trötta mammor behöva ibland ;)
Sen blir de lite fika på de.. vi ska nog baka lite mini scones åså sen :) Gott gott !


Noel leker me sin favorit sak hos farmor.. en pall och en stekspade haha!


Hej söndag !

En lugn söndag som vanligt... söndagar brukar vara såna där lugna dagar då de inte händer så mycket :)
Men vi har vart iväg lite åså iaf !:)
Runt 2 tiden tog vi oss ut och gick då till stan och möte upp farmor, och sen gick vi på mini-mässan som var på grand hotell.. fanns många fina saker, speciellt i barnväg :) men även om de va bra priser så köpte vi faktiskt ingenting utan de blev bara att kolla  =)

Sen efter de så gick vi till tant grön och tog oss en fika.. kladdkaka me polly..maffigt men gott ;) Efter de tog jag och Noel en promenad hem och sprang förbi kappahl oxå för att se ifall dom hade några mössor kvar på rea, vilket dom hade.. Noel fick 4 st nya för 50 kr, vadå bra pris haha.. dom flesta mössor kostade nämligen 10 kr nu ;) Blev 3 vintermössor och en gubbkeps :D

Sen vidare hemåt och lämnade av vagnen och hämta lite gröt, tog sen bilen upp till farmor där hon bjöd på middag.. mm gott=) Där blev vi iaf kvar ett tag och åkte hemmåt strax innan 7.. när vi ko hem så blev de ett bad för knoddas å sen på me pyjamas å rakt ner i sängen med en flaska välling där han sen somna gott=)

Själv har jag hamnat framför teven å funderar ifall jag ska kolla på nån serie eller film.. tror nämligen jag har sett beck filmen som går ikväll.. men får väl se när den börjar , annars får de bli något annat : )


En mamma idag ;) . . ursäkta vårat stökiga sovrum .. haha
Jävla byrå ifrån ikea oxå som har gått sönder därför de ser ut som f*n där..alla 3 lådor!!!

Noel väntar på mej haha

Bada bada bada !! ;D Killen älskar verkligen å bada hihi.. e så kul när han säger bada själv ibland när han härmas:P typ baa-daaa hehe =)


Tävling på presentkort



"Jag tävlar hos endenise om valfria varor inne hos Cutiepie, tävla HÄR du med"

Så mycket bättre !

Sitter nermyst i soffan och kollar på Så mycket bättre tillsammans med en stor skål me lördagsgodis höhö ;)
Noel ligger och sover sen lite mer än 1 timma tillbaka.

Vi har varit hos pappa idag igen... vi hann dock inte få på några vinterdäck som de va tänkt då han bara hann en bil idag innan de blev för mörkt ute. Så får bli en annan dag... dröjer nog ett tag till innan snön kommer iaf:)
Men vi fick iaf lunch åså där idag.. och sen bara tagit de lugnt =) Vid 7 tiden så åkte vi hemåt iaf..
Var tänkt att Noel skulle få sej ett bad, men han hade nog inte orkat de så han fick leka en stund me sina saker innan de blev dax för välling och sen sängen :)

De e så kul när man ska borsta tänderna på honom.. lyckligare unge får man ju leta efter för en sån sak haha.. han skiner upp som en liten sol så vet precis va som e på gång, har han nappen i munen spottar han ut den fort som tusan :P I början ville han hemskt gärna hjälpa till hela tiden.. men nu låter han mej borsta på honom och sen när jag e klar brukar han få känna en stund på tandborsten själv :) hihi
I veckan fick vi dessutom hemskickad en tandborste och värsta mini söta tandkrämen, vi har dock itne provat nån av dom än..  men här i borås så blir man inte kallad till tandläkaren förrän vid 18 månader, har läst i många bloggar att dom blivit kallade dit redan nu i den ålder som Noel är i.. men inte här.. här får vi tandborsten hemskickade me lite papper ist hehe.. för de ju precis de dom som vart där redan har fått med sej.. e ju inte direkt så man lägger ungarna i tandläkarstolen när dom e 9 månader haha :D

Var på morfars lekplats en sväng idag oxå... den ligger precis ovanför huset :)

 

Sen hälsa Noel lite på Lova hihi

Jag bad han klappa fin... han missförstod nog och började klappa händerna haha..och de gjorde han sen varje gång jag fråga ifall han kunde klappa Lova fint ;)

 

Nu återgår jag till teven å mitt götte.. provade nya juleskum me polka idag.. ja dom va väl goda, smakade polka iaf.. men jag föredarar nog orginalen framför dessa :)


Hej!

Idag känns de mer som söndag.. å igår tyckte jag de kändes som lördag haha :)
Men nehe.. hej lördag :)

Vi sitter fortfarande i pyjamas här hemma.. .vi har precis käkat lite lunch åså ! Tänkte jag skulle gå och ta en dusch nu, å ja lilleman får väl ta och följa me å sitta där inne och leka.. ja alltså inte inne i duschen ;)
Just nu står han och tuggar på en mobiltelefon... inte någon som jag använder längre som tur e !
Sen får vi se vad som händer... men vi skulle nog åka upp till pappa å dom.. kanske vi kan leka lite på lekplatsen där oxå då.. de vill nog Noel ;)



Rädda Hugo !

En mor som kämpar för sin sons liv.. in och läs och sprid detta vidare !

http://hannasblandning.blogspot.com/2011/11/nu-javlar.html

Familje dag !

Idag har de varit en riktigt familje dag typ. . vid lunch tid så åkte vi till farmor där en av mina farbröder var och 2 små kusiner :) Noel tycker som vanligt att det är kul å se andra barn, han tycker de är lite spännande när dom är lite äldre och skrattar gott :)
Sen kom även pappa ditt... sen tog Noel en lunch vila medan pappa å dom va på kyrkogården och tände ljus hos farfar :) Så började farmor me maten som va klar lagom tills alla kom tillbaka igen å då hade även Noel vaknat..även fast han hade ätit lunch precis innan så skulle han självklart ha samma mat som oss, så oj va han smaska korv ;)

Sen åkte vi direkt hem till pappa och där har vi varit hela eftermiddagen och kvällen :) Bara tagit de lugnt och nu på kvällen blev de god mat som laxfile me klyftpotatis å kallsås!! Sen blev de idol, och sen när del 1 va klar så åkte vi hem och Noel somna ganska så snabbt och jag kollar på del 2 av idol här hemma nu=)
Ska väl varva ner lite å sen blir de sängen för mej oxå ...

Imon får vi se vad som händer , men de kanske blir besök hos pappa igen för att få på vinterdäck åså på bilen :)

Noel tar alltid cam kort me sin morfar när han e där haha ;)


Pisse-nisse !

Här sitter vi och inväntar morfarn som ska svänga förbi och säga hej en sväng :) Vi har bakat scones som väntar på att få hoppa in i ugnen hihi.. världens enklaste å snabbaste grej å baka å så gott ju hehe :D

Vi tog iaf en promenad upp till farmor innan.. blev bjuden på as god kyckling wok me ris!! Det ska göras här hemma nån dag :) Noel fick smaka lite han oxå.. annars blir de ett jäkla liv ifrån han.. han älskar kyckling ;D
Men sen fick han även lite köttfärsås och spagetti vilket oxå är en favorit hos herrn :)  Sen röjde han runt som en virvelvind som vanligt.. de roligaste å leka me idag var en stol?  De va upp och ner hela tiden och gå runt den typ 1000 gånger, å de va visst skit kul för han asgarva åt detta ? haha.. Lätt road typ !

Noel har fått vara naken rumpa här hemma nu sen vi kom hem :) Skönt me rumpan i de fria haha! Men han har oxå hunnit kissa både inne i sovrummet och köket.. men ja, måste man så måste man ;) De e synd att han inte säger till bara haha.. fast i sovrummet kom jag på han, då stod han å kissa rakt på sängen, fy!! haha.. Men i köket upptäckte jag de genom att trampa i de. . härligt ! ;D

Nu sitter han och leker med en liten skrivbok i sin lekhörna bland för mycket leksaker.. och så väljer han en gammal skrivbok som han har lyckats hitta nånstans i lägenheten.. ska nog sluta köpa leksaker till honom !


Inte fick man nån hjälp me att bädda iaf ;)


Seeeeg !

Snart börjar jag fundera på ifall det är något fel på mej? Jag är typ trött hela tiden.. så fort Noel sover så sover jag..nästan ..  e ju inte så kul :S
Jag saknar min träning, kanske därför jag är trött ? Fast jag kände mej seg ibland även när jag tränade.. men inte sååå här seg... dock vilar jag nog veckan ut ifrån då de fortfarande finns lite skav kvar i halsen.. känns onödigt å chansa?
Tips på att bli pigg ??


Iaf så har vi inte gjort ett piss än idag... så roliga är vi !  Men ska nu ta på oss och sen gå ut på en promenad så man får lite luft iaf :) Kanske vi går ända upp till farmor och får lite middag där :) E ju jobbigt att gå dit då det bara är uppför precis hela vägen ifrån oss.. men de e ju skönt sen när man ska hem då haha!



Tävling



Dela tävlingen på din blogg - tex: "Bild + Jag tävlar hos Millah om spelet Tjejmiddag från Spelexperten.com"


Mysig dag !

Sitter halv trött i soffan och kollar på tv , just nu kollar jag på uppdrag granskning, handlar om två föräldrar som blev oskyldigt anklagade för sexuellt övergrep, vilket vart helt fel. De tog 32 dagar innan dom blev friade, men inte var de klart där.. nej barnen fick dom inte tillbaka på direkten de tog 68 dagar... så jävla hemskt!!

Klockan halv tio ska jag kolla på Kalla fakta som idag handlar om säkerheten på dagens förskolor. Självklart tar dom upp dom allvarligaste händelserna och man vet ju att de här är inget som händer på alla förskolor varje dag.. me det är nog ändå obehagligt att kolla på nu när man själv har en liten som ska ut i förskole världen snart !

Idag har vi iaf haft en riktigt mysig dag :) Vi har vart i djurparken med Noels tjej Agnes å hennes mamma Sara. Va riktigt mysigt och vi slapp regn och de va riktigt skönt ute faktiskt! Dom e ju så söta ihop hihi.. mest kul för dom var väl getterna där vi va ett bra tag och klappa och titta :) Noel fick till och med några pussar av get haha!!
Efter djurparken så blev de en sväng till knalleland för en lunch..  och efter en stund så kom kompisen Cassandra me sin mamma Mia + hennes kompis å barn :) Satt där och tjöta ett tag och sen tog jag och Mia en snabbis bort till cubus.. hitta en stjärnbody och ett par svarta jeans på rean till Noel som han kommer få i julklapp :)

Sen hem och ta av dom lite tjockare kläderna som vi haft i djurparken och sen hoppa vi in i bilen och åka till mamma/mormor en sväng. Oj va Noel tjöta me sin mormor hehe. . sen blev både jag och Noel gör trötta.. jag höll till och med på att somna i soffan:p Så vi åkte hemmåt så Noel fick på sej pyjamas å lite välling och sen så somna han gott:)

 

 

 


Gå på zoo

Då var frukosten i magen och vi ska strax gå och ta på oss kläder =)  Idag ska vi till djurparken nämligen me Noels tjej Agnes och hennes goa mamma Sara :) Trevligt ! Tyvärr inget kul väder utan de e grått och disigt ! men men, får väl ta på oss bra kläder ;p  Kunde de inte vart en såndär fin och solig höstdag ? Tyvärr e de nog mindra av dom höstdagarna och fler av dom vi har idag =/
Men de ska bli kul ändå :)

Vi ska iaf möta dom där vid 11 tiden så vi får nog börja ta på oss nu =) Skönt när man bor nära iaf hehe.. ligger ju nån minuts gångavstånd.. tar man bilen tar de inte ens en minut ;) haha Rödljuset som jag ser genom mitt fönster, de e där man svänger in så där står de på skyltarna - djurparken.. så ja så långt har vi dit !;)


Hoppas ni får en trevlig dag oxå :)


Kul post !

Idag var de kul för både liten och stor att kolla brevlådan hihi.. paket för både stor och liten ju ;D

Smink till mamman ifrån ELF :) Har bara hört bra grejer om dom och billigt är de oxå !
http://eyeslipsface.se/
Någon av er som har testat smink ifrån dom och är nöjda/onöjda??:)

 

Sen va de väl lite småt och gott till liten ;)

Dock blir de varken snutte eller film idag utan de åkte ner i tomte säcken ;)

Och tröjan å skjortan vet jag inte riktigt hur kul han tycker är haha.. å inte fick han va me å öppna något heller för han låg och sov ! ;)

Men nu har han banne mej vaknat, de va på tiden, ja trodde han gått i ide eller nåt haha.. han gick å la sen typ vid 1 å sovit till nu.. jaja han va la trött, men de e något han inte är nu, jisses vilken energi dom har efter dom sovit precis haha.. vi slås just nu om min stackars mat.. en tallrik me pasta å bacon me pesto på, de va tydligen väldigt gott enl den lille ;)

Men de vete tusan ifall man ska få någon tröja eller skjorta när man är på och äter av lamporna här hemma.. ja för inte är de då jag som har vart där och pilat, e inte riktigt min höjd.. å inte är de min lille hund som ligger där heller så de finns ju egentligen bara en och skylla på här hemma ;)


1/11-11

Idag hade ju vart ett halv häftigt personnummer..nästan lika häftigt som 11/11 höhö..  Iaf här har vi precis käkat frukost efter att ha gått upp en timma tidigare idag, halv 9 :)
Dock vakna jag redan vid 7 av ett jävla alarm på min gamla mobil som jag hade satt på igår.. så den börja ringa ute i vardagsrummet vid 7.. suck.. haha! Men de va bara jag som vakna av de som tur va :p Gick dock in och somna om jämte noel direkt ;)

Men jaha då var de november nu då.. vi startar denna månad me en grå och trist dag .. mhm.. får väl se ifall de har tänkt att vara uppehål idag eller om de ska regna..
Om de ska vara uppehål så fråga Peter ifall vi ville följa me till djurparken en sväng.. dom har ju höstlovsöppet och har öppet hela veckan nu ist för bara på helgen :)

Men nu ska jag fånga ungen som precis kröp iväg me min bankdosa ;)


Så här kan man ju oxå sova =)