Sol, cider å fin kläning :D

Vilket underbaaart väder .. man blir ju bara såå glad :D weeey !

Idag blir de party för hela slanten.. gruppfest me jobbet uppe hos Lisa och sen får vi se om de blir utgång, blir de säkert hehe :)
Idag gjorde ja något ja inte alls fick göra.. tog mina 300 kr till att besiktiga min bil och köpte 3 klänningar för dom ist..mhm jävla smart tänker ja nu i efterhand.. men åh va glad jag var för stunden haha !
Blev en turkos med en svart kant i mitten som jag ska ha på mej ikväll, sen en spetsig seris tror ja den är som jag nog ska ha på lördag och sen en kläning som är som ett linne å kjol som sitter ihop, vit linne och kjolen är turkos blå med vita prickar, vadå 80 tal :D haha. Men nice va dom alla. Skulle egentlgien bara blivit den serisa som jag ska ha på lördag, men sen råka jag gå förbi rea grejerna och hitta dessa två andra kläningar för 50 kr st.. då kan man ju bara inte låta bli ;)
Skulle egentligen bara gått och för att köpa ett var vita leggings till Lisa.. men hur ofta kan JAG gå in på gina utan å handla något.. mhm.. har nog typ aldrig hänt haha.. Dessa rea grejer är farliga !! Shoppaholic !!

Men innan jag ska bege mej till Lisa ska ja till mor och fika.. för tro de eller ej, min lill skit till bror fyller 18 idag.
STOOORT GRATTIS till honom :D :D
Tänk va kul de var när man fyllde 18 och äntligen fick gå på krogen utan att smitta in eller något sådant haha.
Men 20 va nog roligare för då fick man ju köpa sin egen alkohol oxå och komma in på dom lite roligare krogarna :D haha

Men de blir nog en kanon kväll idag. Grill, kubb och jädrans trevligt sällskap. Min grupp på jobbet e ju lööövly !!

Hoppas alla andra får en bra valborg oxå : )


.

090428

Nu ska jag strax gå och träna : ) vet egentligen inte vad jag väntar på.. är väll bara seg vilket jag får höra av alla varje dag haha !

Idag har ja vart och handlat lite med mor först och sen åkte jag upp till catte, åkte me och hämta Wilma sen åkte vi ner till stan och där möte vi Simon, Emil och Chibben.. Blev en glass istan och sen va dom tvugna att åka vidare..
Vi gick en sväng och sen upp till k-berget.
Ja käka lite och sen inte gjort så mycket, vila en stund då ja blev jätte slö haha. Å ja nu ska ja då gå och träna om en stund :)  Skönt !

Igår var de en tripp till varberg med P : ) De va mysigt ! Blev en mjukglass, årets första.. gott gott :D Sen gick vi bort vid strandpromenaden och sen ut på stranden och klipporna bort till fyren, så blev en bit iaf : )
Sen precis när vi kommer till bilen så börjar det ösregna, sån tur man har ibland. För även om inte solen var frame så var de ganska gott endå, blåste väll lite, men inte så farligt : )  Kunde gå i kofta iaf. min jacka fick peter ta för han hade inte me sej någon haha ;P Tur att ja hade min vind jacka ist för nån annan tjejig jacka ;)
Sen va vi hungriga men fanns ju inget öppet. kl hade hunnit bli 9 redan.. så åkte förbi hajen och köpte lite små grejer där ist att tugga på i bilen : )
Så var hemma ganska sent, så blev typ sängen direkt :)
Men ännu en kulig dag me min Pan banan :D haha ! 
 

Nej nu har ja inte tid att sitta här mer. Mot energikällan !!


.

Bra helg !

Lite uppdatering om helgen kanske ? :)

Fredag var de ju bio som gällde.. riktigt bra var filmen, en äkta bio film som ska ses på stor bil :D hehe
Åh min älskade bio popcorn.. bio popcorn e alltid godare än alla andra haha!
Sen efter bion träffa vi Marie, Lollo och Tom, dom skulle på fest hos Ari på göta. . så vi tänke att vi kan la åka me bort en sväng då, hämta lite öl hos Cilla först bara till henne och Mattias.. Själv fick ja va utan då ja körde hehe.
Men ja va inte kvar där så värst länge då ja va trött å skulle upp å jobba på lördan ju.

Lördan var de jobb mellan 10-14, sen möte ja uppe Madde vid systemet och köpte lite dricka :P
Sen hem och laga mat och göra iordning sej.. sen vid 5 tiden så kom Cilla å hämta mej å Camilla så åkte vi ut till alemäs där madde å sandra var me lite folk, blev dricka kubb å brännboll.. .
Ett tag efter solen hade gott ner så var de inte så skönt å sitta där ute längre så ja Cilla å Nathalie tröttna på det och åkte hem till Cilla ist och fortsätte dricka där åså ist ..
Blev inget stan utan vi drog upp mot k-berg ist där de skulle vara fest.
Tänke vi skulle gena över maxi och järnvägen, nu i eftertanke, mycket dålig ide!!!! haha
Frida lägger av världens vurpa rakt ner på tågspåret .. . så sjukt ont va !! Måste sett sjukt roligt ut oxå... haha
Mitt knä är iaf lika stor som en tennisboll just nu och massa sår och helt blått . Sen gör de ont i armen oxå, vid armbågen så den fick nog oxå en rejäll smäll..  gör nog ont i hela kroppen just nu haha!
Så blev ingen träning idag pga av de  !! Crääp!!
Så blev bara att ja följde me dom upp en sväng sen gick jag hem och la mej ist haha !

Söndagen var en kulig dag ! :) Vakna ganska tidigt med fin huvudvärk och ont i hela kroppen så va bara uppe ett tag sen gick jag och la mej å vila en stund igen..
Vid 1-2 tiden så ringer Pan och tyckte ja skulle sluta ligga där å slöa  haha.
Så vi bestämde att vi skulle åka ut till viskafors och gå runt storsjön..
Så gick upp å gjorde iordning mig och käka lite frukost, sen åkte ja upp till honom för å hämta han.
Så hade han kommit med en lysande ide, att vi skulle åka och köpa engångsgrill å korv :) De lätt ju så gott =)
Åkte till city och gjorde detta å sen ut mot viskafors.
Va en riktigt lång och skön promenad, nästan en mil. Och sen satt vi på klipporna efter ungefär halva vägen och grilla vid sjön. Riktigt mysigt var de. Och blev perfekt  väder oxå när solen tittade fram ! :)
Så där låg man på en klippa och bara njöt ! De är sånt man borde göra oftare för de var riktigt skönt ! :D

Å idag har de inte hänt så mycket än.
Jobbat mellan 7-11 sen åkte ja in till stan för å sola :) Gick till gina å kolla lite oxå å hitta självklart en klänning ;) men den va iaf på rea haha !
Sen blev de sola och sen åkte ja förbi knalle oxå och köpte hårfärg :D
Så ska nog strax färga håret :D wiiie !
Sen får vi se va som händer .. e ju gott väder ute så kanske blir en promenix !

Hade bra !


.

hej hopp!

dagen slut  !
Precis ätit lite, blev lite kyckling och keso till kvällsmat .. va så hungrig så va tvungen haha !
De gick bra att jobba långpass idag iaf, något segt men helt okej endå. Har haft skoj med tjejerna som vanligt :D haha
Tänk va tråkigt jobbet skulle vara utan dom :P
Efter jobbet så åkte ja upp till Pan så gick vi en promenix.. så idag slapp jag gå själv :)
Gick ner mot knalleland och sen till stan och så runt där lite och sen upp mot norrmalm igen så blev en bra promenad iaf :) 
Så nu känner ja mej duktigt när ja antigen har tränat eller vart ute och gått varje dag, och igår blev det till och med båda två :D  Men imon ska ja hinna me träning på förmiddagen hade ja tänkt för imon hinner ja ju inte gå på kvällen heller för då ska vi ju på bio :)
Blev hemskt sugen på att gå ut och äta nån kväll oxå . . P;s bror ringde när vi va ute och gick och ville ha tips på resturanger. . och vi har ju ganska många här i borås om man tänker efter.. men e ju inte speciellt ofta man går ut och äter .. men de finns ju faktiskt ganska många bra som inte ruinerar en helt och hållet när man går där ifrån sen:)
Så ut och äta nån dag de borde man . . nån som vill me ? :D
De som e bra me det är att Catte och Martin flyttar tillbaka festen till nästa helg iaf . .haha.. Väldigt flängande.. men ja klagar inte för nästa helg är jag ju ledig så då ska allt festa loss :D
Så denna lördag blir de nog grillning och brännboll och lite alkohol blir de nog på de me.. börjar ju ändå så sent så skyller på de ;)
Nu ska ja nog krypa ner i sängen till en film strax och försöka sova ! Och hoppas ja kommer upp i den tiden jag vill imon, för de gjorde ja ju inte idag ! haha.

Sov gott !

.


090423

Ja då sitter man här igen å har inget å göra .. mhm.. vill egentligen gå och träna men de hinner ja inte nu då jag ska hoppa in på övertid idag så börjar jobba halv 1 å de e ju redan om 2 timmar.. mhm..
Vad gör man på två timmar då?  Ska iaf åka förbi maxi innan jobbet och se om dom har någon god sallad som ja kan ta me till jobbet då ja kommer ha lunch idag nu när ja jobbar längre :) . . Men de e ju lite för tidigt för att göra de än oxå !
Redan torsdag iaf.. i början av veckan kändes de som denna veckan skulle gå sjukt segt, men icke då , springer på precis som alla andra veckor ..  Så helg snart då.. mhm ingen ledighet här inte, inte förräns på tisdag.. segt !!
Imon ska jag iaf på bio med Cilla och Mattis . . fast and the furius eller hur fan man nu stavar till de, ja har ingen aning haha ! Men kul ska de bli iaf !
Lördan blir de party iaf. . orkar inte sitta hemma bara för ja ska jobba dagen efter.. .
Men helt plötligt blev de många fester på lördan.. Almenäs me grillning och brännboll ? Gammla tjej gänget hemma hos Carro? Fest hos Catte å Martin ?
Varför ska alltid allt hända på en och samma gång ? Antingen har man massa att välja på eller så har man inget haha.
Men de blir väll förmodlingen hem till Catte och Martin, eftersom jag redan sagt att ja kommer till dom om dom ska ha fest ! Men de ska bli skoj :) E ju inte så ofta dom har fest där hemma hihi.  Skulle ju egentligen vart nästa helg . . men nu har dom ändrat sej haha.  Men de får gå endå :P  har väll vart bakis på jobbet innan va fan haha !

haha nu när ja titta på kl försten så va hon ju halv 12 och inte halv 11 så de e ju bara en timma kvar innan ja börjar så då kan ja ju faktiskt åka strax :D haha.
Va trög ja e ! :)  Tur att ja insåg i tid va kl var då :P

Men ha en bra dag då !

.

hoho !

Kul skämt från jobbet :P

En chef skulle anställa en ny privatsekreterare till sitt kontor.

Han gick ut i lokalpressen och satte in sin annons:

"Storbystad sekreterare med fördelaktigt utseende sökes till mitt kontor.

Hög lön kan erbjudas,speciella tjänster kommer att krävas"

Han fick in flera svar och han intervjuade flera storbystade skönheter.

Han fastnade till slut för en enormt söt tjej som var som en docka i alla avseenden.

När lön och andra förmåner skulle diskuteras så blev chefen lite skamsen att han hade ställt sådana krav som han hade gjort.

Han sa:

- Detta med speciella tjänster, är det ok för dig?

- Inga problem, jag har ingen pojkvän och du ser trevlig ut, svarade tjejen.

Chefen blev eld och lågor och förklarade vidare:

- Vad trevligt, om det nu är så att jag skulle vilja ha lite mysigt med dig och att inga skall förstå vad vi pratar om så kommer jag att säga att jag vill ha ett brev till Kambodja utskrivet.

- Ett brev till Kambodja utskrivet, okej, svarade tjejen.

Det gick ett par dagar och chefen kände att begäret pockade på.

Han tryckte ner knappen på snabbtelefonen och sa:

- Jag skulle vilja ha ett brev till Kambodja utskrivet.

Svaret dröjde lite men kom till slut:

- Gärna, men nu är det så att jag har det röda färgbandet i skrivmaskinen idag...

- Jaha, svarade chefen, då får vi ta det någon annan gång.

Det gick en liten stund och sekreteraren kände att hon svikit chefen lite och tryckte därför ner knappen på snabbtelefonen igen:

- Angående det där brevet, skulle vi inte kunna ta det muntligen?

- Det är redan för sent svarade chefen, jag skrev nyss ut det för hand!


Dax å jobba vidare i 30 min. sen får ja åka hem.. wiieee
Funderar då på att gå ut och gå en lite promenad :)

.


Härlig början på jobbet !

haha när ja kom till jobbet å öppna min mejl så var de här de första jag såg . Stog me stor text EFTERLYSES och i mejlet stog de.

Kan ägaren till den långa bruna bajskorven som ej blev nerspolad efter besöket vara så vänlig att göra ett nytt försök.

Detta gäller toaletten (av de tre som är i rad) längst in mot väggen på första våning.

Och allvarligt... Hade du verkligen så bråttom att det inte fanns tid till att spola?

Skulle hela dagens produktivitet sabbas om du stod på auxkoden i 15 sekunder till?

SUCK!!


hahaha så jävla kul . .är de barn eller vuxna människor som jobbar här ?
Jävligt äckligt iaf !!
Men jag skratta gott iaf för ja slapp ju se de :P

jaja nu ska ja jobba vidare.. 2 timmar kvar !! suck

.


Svalan, katten, rosen, döden

Då var den sega söndagen snart slut !
Har varit en slapp dag .. blev träning och sen har ja bara varit hemma =)
Catte, Martin å Wilma kom förbi här utanför en sväng innan och tjöta..  Lilltjejen är ju så söt, låter som att hon kan säga frida nu hahah.. så kul :D
Nu väntar jag på att kl ska bli 9 så söndags filmen på fyran kan börja.. Van Veeteren: Svalan, katten, rosen, döden.
Jag och Catte såg den på reklam i veckan.. så har väntat på den tills nu ;D Hoppas den är bra !
Sen börjar den låånga arbets veckan imon då .. ser inte framemot att jobba kväll hela veckan.. blä!!
Men på dagen så ska ja först gå och träna och sen ska ja nog leka me Catte å Wilma, vi ska nog till knalle en sväng och kolla :)
Jaja nu ska ja nog gå in till tv;en igen och göra de bekvämt i soffan innan filmen börjar :)

.

090419

Härligt att få vara ledig en hel helg igen... skulle ju jobbat igår, men Anton va tvungen att byta tid så var snäll å gjorde det så fick hans tid nästa lördag så nu ska ja jobba 8 dagar i rad.. jippi va skoj.. or not !!  men e ju ändå så korta dagar så de går väll :)
Börjar kl 4 varje dag nu till veckan.. så sjukt tråkig tid !! !

Men helgen har väll varit helt okej...
Fredag åkte ja hem å träna efter jobbet åså, sen efter de så åkte ja upp till Catte å Wilma :) Satt och gjorde inte så mycket hehe. Efter ett tag så kom även Martin hem.... Sen satt vi och fundera på vad vi skulle göra ..
Sluta med att jag å Catte tog bilen ner till kype för å kolla vilka som va där då Sabina skulle grilla me några där.. va väll så där skoj så blev inte många minuter där hehe.. Blev hem till mig och dricka lite vin ist =)
Satt på balkongen hela kvällen och tjöta, något senare kom även Sabina upp :)
Sen åkte vi ner till stan, gick en sväng till toniq. . satt och tjöta med vakterna hela kvällen hahaha.. de va skoj ;p
Sen dax å gå hela långa vägen hem . . vilket jag aldrig mer kommer våga göra själv igen känns de som,., jävla psykfall de finns alltså.. blev överfallen av nån jävla idiot, så sjukt rädd har ja nog aldrig varit . .
De är tur man har så underbara vänner som ställer upp... Lyckades ju ringa upp Jocke igen och tala om vart jag var . .
Har aldrig sett nån komma så fort ifrån hedvingsborg nån gång.. han, Mattias å Sandra va nere hos mig på maxi på högst 5 min. .   Psykopaten blev iaf rädd när ja fick tag i telefonen igen för att ringa på hjälp så han sprang iväg . .men såg han sen igen när ja gick förbi maxi men han såg att ja fortfarande hade min telefon och prata i den så vete fan vart han tog vägen.. men så jävla läskligt iaf.. vad fan ville han lixom!?

Så lördag fick bli en lugn dag då ja verkligen inte hade någon lust att dricka eller gå ut. .
Var på kalas på dagen iaf hos Pappa som fyllde år =) Trevligt var de.. å god mat.. pappa grilla åså så satt vi ute i trädgården :)
Sen åkte jag hem och vila lite då jag hade ont i huvet !  Sen ville Cilli hitta på något så åkte ner och hämta henne, så skulle vi kolla på film, när vi äntligen hade fått igång alla teknikgrejer så ringer Jocke å undra om vi ville vara med på bränboll hehe.. Så vi åkte upp till skolan där de var ett gäng.. men man såg ju inte ett skit bara för de hade mörknat så fort.. så jag å cilla blev inte lång variga utan åkte ner till mig igen och kolla på film :) Sen körde jag hem henne och sen hem igen och kolla på en film till, sen blev ja trött och gick å la mig ! =)

Känns mig lite halv slö idag även fast de va en lugn dag igår.. e säkert bara för det är söndag haha.
Har iaf fått på mig träningskläder så ska vara så duktig å gå bort och träna om en stund. . ;D
Sen vet ja inte va som händer mer här idag .. kanske skulle bort till Catte å dom senare.. får se hur de blir =) hihi
Men nu ska jag väl ta och gå strax =)


.

090416

Jodå jobbet gick bra idag me.. skönt att äntligen få jobba lite dag :) Å samma tid imon me. nice nice.
Klantig som vanligt så har jag ju lyckats tappa bort mitt paserkort, så nu måste ja få ett nytt.. ska säga till om detta imon då de ej var någon där idag . . fattar bara inte vart ja har gjort av de.. letat som en galning i två dagar nu.. mhm !
Borde ha sökare på alla mina grejer haha.
Efter jobbet blev de direkt hem och ta på sej träningskläder och sen bort till gymmet. . träna i nästan 1 1/2 timmar.. skönt . . Sen gick ja bort till lekplatsen här hemma där Catte var me sin mamma å syster å barnen . . satt där å tjöta ett tag .
Och sen hem nu . . äntligen lyckas ta tummer ur och göra lite mat . . blev lite kyckling och grönsaker .. Jobbigt å äta när man verkligen inte känner någon lust för de och bara känner hur det växer i munen.. men men.. lyckades väll få i mej de iaf . . bra gjort ! :)
Tänkte lägga mig och kolla nån film nu eller något och bara slappna av . .
Fredag imon redan . . men inte riktgit helg för mej endå då jag ska jobba på lördag . . men ganska skönt att de är slutet av veckan endå :) Vet inte riktigt va som händer imon . . Kanske skulle leka lite me Catte igen :) wiiie !

Saknaden finns fortfarande kvar där hela tiden .. vägrar ju försvinna, inte ens lite . . mhm ! =/
De jag saknar mest är nog att bara få umgås...

.

Yoga !

Känner mig riktigt duktig nu ..  blev träning idag iaf även fast ja hade träningsverk.. men de gick ju bra endå :)
Har gjort 45 min rygg och magträning .. puh... sen blev de 30 min yoga som ja va tvungen att testa .. riktigt avslappnande faktiskt :)
Känns i kroppen nu iaf.. så gött !  Så nu blir de strax en härlig dusch :D

Va hos Catte innan som ja skrev ..  följde me å hämta Wilma på dagis och följde sedan me hem igen då ja tyckte de va onördigt att åka hem igen innan jobbet :)  Trevligt trevligt :)
Jobbet gick bra idag me.. gick ganska fort faktiskt .. fick till och med i mej en smörgås idag .. ojoj.. fy tusan va illa ja mådde sen!  men men..

Nej nu blir de nog en dusch och sen krypa ner i sägen och kolla på film å sen sova.
Upp tidigt imon då ja jobbar dag nu tors å fred ist för kväll ! :) Så gött !!

Saknar !!!

070415

Redan i mitten av april . . fan va tiden går fort å de känns som man inte gör något . .suck !
Man märker att tiden går fort, igår fick vi scheman för maj redan.. piss schema säger ja bara !!
Börjar sent idag me,4 till 8.. så tråkig tid !
Nu har ja gjort iordning mig åså iaf .. ska strax åka bort till Catte å hälsa på.. orkar inte sitta hemma :)
De e väll va som händer i min dag idag haha . . 
Men jaja ha en bra dag i de tråååkiga vädret !

So beautiful...



En sån underbar låt . . så fin rakt igenom.
Jag älskar den!

The Woman !

Kollat tjej film precis.. the woman.. den va bra faktiskt . . äkta vänskap. 
Jobbet gick väll bra de me innan. .något segt men de fick väll gå, ganska skönt att komma ut lite å bara vara där ingen vet allt om ens problem..

Tänk om man kunde få en regelbok när man föddes som man kunde ta fram varje gång någonting blev svårt och sedan leta upp svaret där i ?
Eller helt enkelt bara göra något piller som tar bort känslor ur kroppen..  eller som gjorde att allt bara blev bra . .
Så man slapp gå med en klump i magen och tårna upp i halsen varje dag . . 
Eller att det uppfanns en tidsmaskin så man kunde åka bakåt i tiden och bara få ändra på visa saker ..
Finns så mycket jag ångrar nu efter allt som hänt . . om ja bara kunde få göra om vissa saker ...
Om de ändå vore så enkelt.. .

Funderar på att sätta på en film till. . men har så ont i huvet . . men kan inte sova .. =/ Så fort man lägger huvet på kudden och slappnar av och släcker ljuset så kommer allt fram.. alla tankar  och den kalla ensamheten..
Men vad gör man.. Jo man lever med det!
God natt !

can we try again
to start a new and lovely story
that will shine a ray of light upon our hearts
and bring back long lost glory
of how it used to be
baby you and me
convinced we were each others destiny 


my heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
a fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

every time I think of us
my eyes are filled with tears
to think that I gave in to sweet temptation
his words like music to my ears
I hope it's not too late
that you still await
oh please tell me that you're still having faith


090414

Då var man uppe och påkläd. .. de var ju duktigt ! hade ingen lust att gå upp idag heller. .. men kan ju inte ligga där hela dagen tills man ska gå och jobba.. mhm..
Ingen matlust idag heller .. så blir ett glasvatten till och sen ska ja gå ut och springa en stund för att rensa huvet en stund!
Sen blir det jobb kl 4 vilken jag absolut inte känner för idag .. blä!!!  Vilken jävla piss vecka!!

Va borta hos Catten sväng igår . . satt ute då ja inte hade någon lust att gå in... men de va skönt att sitta där ute och tjöta lite :) hihi.
Sen hem och kolla lite film sen förska sova, men de gick ju så jävla bra eller inte . . Gick upp och hitta madde i köket, satt sedan i hennes rum och hade natt snack .
Det är nog som Madde säger, den "dumpnings förklaringen" du kör me, den kör ju alla med. det är bara för att vara snäll. Vill så gärna tro att det är som du säger. . men efter igår har jag ltie svårt för det nu..  Ganska patetiskt egentligen. Och om ja tänker efter så var de någon annan som sa exakt samma sak till mig i höstas å vad gjorde han ? Inte redo att binda sej igen och ville va själv.. pytsan. Försvann dom tankarna efter 5 dagar eller då han hade tjej.
Så nej de är nog som Madde säger, de är bara bullshit !! 
Blir så trött på alla dessa bortförklaringar hela tiden ..  ska nog me börja vara en oärlig person, man verkar ju komma ganska långt på de !!
Jävligt irriteraden är det iaf !!
Det är verkligen synd att jag inte kan hata dej.. allt hade varit så mycket enklare då !!

Nej fy tusan nu ska ja se om ja hittar min vattenflaska och sen ta på mig skor.
Sen ge mej ut på en liten resan huvet tur !!

(L)


The end





So beautiful . .

Vilken natt vilken dag. . känner mej så död. Va ju precis så man orkade ta sej upp ur sängen för en stund sen.. Sovit så dåligt . . Ja fattar inte hur de kunde sluta så dåligt mellan oss.. Va hände?
På bara ett par timmar så känns mitt liv så tomt, jag vill inte ha ett liv utan dej . Men jag kan inte vara med dej när vi hade de som vi hade de.  De funkar inte i längden, de mår ingen av oss bra av.
Det blir väll en tung och trist period nu ett tag framöver, många tårar fälls och tankar som går runt i huvet. Jag är så förvirrad och så rädd. Var så rädd att jag skulle mista dej, och nu har jag gjort det, dock mitt eget val men jag hade ju inte så många val att välja mellan.
Men du har en sån speciell plats i mitt hjärta, och det kommer du alltid att ha, det kan ingen ta ifrån dej.
Jag känner mig så ensam och tom just nu så det inte går inte att förklara. .
Men det är som Madde sa, jag tar väll mej igenom detta oxå, det gör man alltid. Men det är så svårt!
Jag förlora inte bara den jag var kär i , jag förlora även min bästa vän på samma gång.
Tänk så mycket tårar det kan finnas i en människa , de känns ju som det aldrig kommer ta slut .
Men det var väll bäst så här både för mig och för dej . . Jag vill inte att du sårar mig mer och jag vill inte vara den som är jobbig mot dej och ivägen.
Jag hoppas att vi nångång ska kunna vara med varandra igen, även om dagen känns så långt bort så hoppas jag ändå att den kommer..
Guud va allt känns jobbigt . . va iaf tvungen att få skriva lite .

men ska väll försöka ta tag i mej själv nu och göra i ordning mej, sen åka ut till sandra å åka till varberg en stund för att få komma bort lite.. kan behövas.






 


Goodbye my lover

Seeeg dag . . söndag !  Men känns så skönt att veta att man är ledig imon me :)
Solen skiner även idag.. skönt att de har varit sol nu ett par dagar och riktigt skön värme oxå :)  Me like!
Igår var de lite alkohol igen . . Jag och Madde satt här själv först och tjöta, spela kort å lite sing star testa vi även på hehe.
Sen senare kom Cilla, Lollo å Nathalie upp oxå :)
Satte oss på balkongen och satt där ute hela kvällen typ..riktigt skönt :) Åh gud vilket tjöt de va, ljud nivån var ju något hög haha, men burkar vara så när ett gäng tjejer ska sitta och tjöta . . Men riktigt skoj var de iaf :) Sen blev det en promenad ner till Harrys :) Ganska mycket folk ute faktiskt .. Där nere möte vi även upp Sandra och Malle ! 
Var skoj även på krogen faktiskt. . Sen efter blev de fyllekäk på Tellus me Sandra Malle å Linus. . Jävla bråk innan vi gick in oxå.. finns så mycket idoter i denna staden . . Satan va Sandra va arg haha.  Men polisen kom och stoppa allt, tur var väll de egentligen hehe !
Kvällen slutade iaf väldigt sent uppe hos Peter, kom nog ditt upp runt 4 eller nåt . .
Sov ända tills han skulle köra hem mej innan idag då han skulle ut till viskafors då   .. Hade verkligen ingen lust att gå upp alls idag . . Så trött i huvet !

Och efter denna helgen ännu mer tankar i huvet.. ja fattar inte varför det ska vara så svårt ?
Ja fattar inte hur man kan känna så starkt för någon som sårar en så mycket ?
Men det varkar ju iaf som att du har insett att du faktiskt sårar mig . .  men va tusan hjälper det egentligen ! mhm.
Vet verkligen inte hur jag ska göra  ? Vill egentlgien bara lägga allt bakom mig och gå vidare.. men jag lyckas verkligen inte..
Jag kan inte se ett liv utan dej . . Hur dåligt du än får mig att må ibland så finns de dom dagarna som du får mej att må så jäkla bra ist.  Så jobbigt ..
Och tänk att det ska vara så svårt att prata . . har så sjukt mycket jag vill säga, men de kommer inte fram .. allt skulle bara låta som en enda sörja . .
jaja var iaf tvungen att skriva av mej någonstans . . å det är väll därför man har en blogg... mhm..

Ut och sätta sej i solen en sväng kanske? Sandra har man ju inte lyckats få tag på ännu iaf .. får väll se om ja får tag på henne om en stund . .  :)

Ha de gott !

I runaway but I can't let go

Härliga sol men så trött huvud !
Har inte orkat göra nånting här än idag.. är så slut i huvet ..
Igår festa vi lite iaf, åkte och hämta Cissi efter jobbet åså,   när vi kom hem så blev det ett glas vin på direkten, va riktigt gott :)
Satt och tjöta och hade det trevligt, sen kom de lite folk ifrån maddes  skola åså.
Vi spela lite spel åså. . så de va väll trevligt :)
Sen var de ju tänkt att vi skulle gå till x&y. .  när vi kom ditt var de inget folk alls typ och dessutom kosta de fan 100 kr att gå in där igår . . va ingen klubbpank med andra ord. Mhm surt. de kan dom ju gärna meddela oxå !
Så ditt in gick vi då inte haha. Gick ner en sväng till toniq ist . . men blv inte så lång varigt ..  Madde och Jennifer gick till swing och Cissi åkte hem och de gjorde jag med . . Hämta lite vin och begav mej sen till mattias där cilla å några var .
Kvällen kunde slutat bättre . . men men...  Får hoppas de blir roligare på lördag ! :)

Idag är det iaf en lugn dag. . ska strax hoppa in i duschen hade ja tänkt så ja vaknar till liv =) Sen ikväll ska ja nog leka lite me Sandra. . ska nog ut till henne en sväng i Kinnaruma :) Kankse ska grilla åså.. mysigt !
E ju så gott väder oxå så de blir nog bra !

Är inte trött i huvet pga bara alkoholen utan de finns så mycket tankar där inne oxå som jag inte vet vad jag ska göra av . .
Efter igår så känns allt bara såå jobbigt och meningslöst . Vet inte vad jag ska göra nu :S
Jag vill ju bara att det ska bli bra. . .ska de vara så jävla svårt !? Antagligen. . surt surt surt !!

Men jaja... GLAD PÅSK :)

Mot sängen strax...

Då var denna dagen slut oxå... ska strax bege mej till sängen . .ska bara gå och borsta tänderna först oxå :)
Dagen har vart okej... Åkte och fika me catte å wilma innan jobbet.. Wilma e ju en sån mysig liten tjej hehe.
Sen blev de att åka till jobbet å jobba några timmar. .de gick väll bra idag me .. de e tur ja har mina girls där .. annars hade de inte vart skoj haha ! =)
Nu längar ja mer tills imon ist .. då blir de partaj :D Ska bli skoj . . slutar 7m då blir de att åka och hämta Cissi och sen hem och börja dricka vin.. de ska bli gott =) Vinet står iskallt i kylen och bara väntar .. . mmm.. haha
Sen blir de en sväng till x&y.. de va länge sen nu . .så de ska bli skoj =) E nog mycket folk ute imon me då alla är lediga på fredan :)!

Känslor, kärlek och sånt där . . mhmm.. har de lagts på hyllan igen .. eller jag vet inte .. jag orkar inte bry mej speciellt mycket, det handlar ju faktiskt om att ge och ta . . men men..
Tycker bara att det är tråkigt att de ska bli så här varje gång . . låsas som inget händer .. eller vad?!
Blir så trött på allt omkring bara.. .men va gör man... de e bara å ta på sej ett fejk smile och köra på !!
Eller som jag funderar på . .ge upp hela skiten och gå vidare ? kanske vore det bästa..
Det är ju faktiskt sommar snart.. hoppas de blir en bra sommar me vännerna !! :)

Jaja God natt !!

Jag och Catte :)








090408

Vilken tråkig dag att vakna upp till... det ösregnar ju ute.. vart tog min sol vägen ?!? Hoppas verkligen den kommer tillbaka till helgen, då har dom ju sagt att de skulle bli kanon väder. Hoppas hoppas hoppas :D:D!

Igår efter jobbet så möte ja madde i trappen. haha. Vi måste sett lika chokade ut båda två haha :P
Hon va på väg för å möta sandra å dom för dom skulle grilla.. så ja sprang upp och byte kläder och hänka på  :)
Vi åkte till maxi och köpte grejer först och sen ut till Almenäs .. vi satt ute på udde. . Riktigt mysigt :) De var jag, Madde, Lollo, Sandra, Malle, Maja och Linus, och sandras vove ;D 
Fast nästa gång får man nog åka iväg lite tidigare eller vänta på att de ska bli något ljusare på kvällarna för vid 9 var de ju jätte mörkt ute haha.
Men vi hade ju iaf våran eld ;P

Nu ska ja strax åka till stan .. ska äta lunch me min far ! :) Mmm gott.. Undra va vi ska äta. . brukar bli thai när jag får bestäma ;D haha !
Sen ska ja höra om Catte och Wilma är hemma så ska ja ditt och hälsa på en sväng innan jag börjar jobba kl 3 :) !
Sen efter jobbet så kanske farmor skulle komma upp och hälsa på . .får väl se om hon hör av sej ! :)
jaja de är hur min dag ser ut än så länge :p

// Frida

Vitt ?!

Blev så trött på den mörka bloggen nu så tog bort allt.. mhm... Nu är den helt vit ist .. orkar inte göra något annat just nu faktiskt så den får se lite tråkig ut ! :) haha

Nu sitter jag och funderar om ja ska duscha eller laga lunch först ? Vilket ilandsproblem.. haha.
De får nog bli duschen först så man känner sej lite fräschare !
Sen blir de jobb kl 15-19 idag !  Kommer säkert vara överfullt i skeppet idag då de har kommer ner 3 nya nu så lär väll få sitta me massa andra nördar idag ist för me min chiks !! Kul. nä.. Då känner man verkligen inte för att jobba. tar bort hela min lust !! gaah! Så trött på sånt.


Jaja. .

// Frida

Vilken desperate housewives person är du?

Gjorde ett test på facebook... jag blev;
 



Susan Mayer !
Du är en väldigt klumpig person, men du har rolig humor och en älskvärd personlighet. Du är inte av den smartaste sorten, men du tar dagarna som dom kommer. Du är väldigt beskyddande, men det beror på att du bryr dig om dina nära och kära. Du kan verkligen inte laga mat


Kan väll hålla med om det mesta förutom det sista. För laga mat , det kan jag faktiskt.. väldigt bra ibland till och med !:) haha.
Men klumpig. ja visst ! hahaha

Kul grejer för oss som är födda på 80-talet !

´Kul grej ja hitta på facebook i en grupp ! :) haha.
Man känner ju igen sej på det mesta ;P
Tänk va världen har ändrats på så kort tid.. mhm ..
Undra hur de kommer se ut om 10 år till . . .


För oss födda 1980-89.


ALLMÄNT
Vi som "knackade på" hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem
Vi som lärt oss räkna genom att räkna antal pet-flaskor som behövs pantas för att köpa 100 st 50-örestuggummin
Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt
Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare
Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade
Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren
Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen
Vi som samlade på allt - främst kapsyler
Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin
Vi som i våra egna dagböcker inte kunde undvika att använda samma fraser som i "Berts Dagbok"
Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola "gömställen" som det fanns på TV
Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far/mor-mödrar
Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail
Vi som visste skillnaden mellan att ringa billiga lokalsamtal och dyra riksamtal
Vi som trodde att vi blev rika när guldtian ersatte papperstian
Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan
Vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen)
Vi som trodde att pins i stil med "Rör inte min kompis" skulle förändra världen
Vi som använde gnuggisar dagligen
Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks
Vi som började "hänga med våra polare" när det blev för ocoolt att "leka med våra kompisar"
Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan
Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten
Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram
Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs
Vi som spelade in musik på kasettband genom radion (Madeleine Andersson)
Vi som köpte sura droppar för tioöringar (Madeleine Andersson)
Vi som gick från altavista till eniro och från eniro till google
Vi som frågade chans på någon ny varje vecka
Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter
Vi som drack Cuba Cola och Jaffa
Vi som läste OÄ i skolan
Vi som insåg att dagliga duschar och deodorant är en självklarhet
Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV
Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande
Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrande pinnar och tesvamp
Vi som har gjort massvis med busringningar innan "Anitan" dök upp
Vi som lekte med Manicklar (Therese Berggren)
Vi som smällde äkta tiger-smällare och thunder kings (inga nya mjukisvarianter) varje nyår
Vi som åkte båt till Danmark
Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen
Vi som tvingades runt för att sälja bingolotter varje vecka
Vi som fick fler finnar av Clearasil
Vi som hade förstaklickare-kepsar
Vi som hade påtvingade brevvänner i grannorten
Vi som läste Lyckoslanten
Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga
Vi som var med på rökrutornas tid
Vi som drack Sunkist ur pyramidformade förpackningar (Malin Wiman)
Vi som hade Filmnet långt innan Canal+ (Jennie Lönnström)
Vi som hade en Amiga hemma - datorn där man skrev cirka en sida i ett ordbehandlingsprogram och så var minnet fullt (Lisa Karlsson)
Vi som kallade 1:orna för ettakladdare och 2:ornna för toalettdykare (Maria Olofsson)
Vi som drömde om att ha en egen rökmaskin hemma
Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem
Vi som tryckte på play på kassettbandspelaren till vår Commendore 64 och sen kunde gå och göra något annat i 20 minuter medans spelet laddade (Christian Johnsson)
Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson
Vi som lät mamma fläta hela håret i små flätor när håret var blött, och sen sov på dessa under natten för att få vågigt hår till kommande skoldag (Cecilia Spångtorp)
Vi som använde duschmössor/kåpor stora o kraftiga nog att skydda oss mot radioaktivt avfall efter gympan på lågstadiet (Mårten Larsson)
Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm nintendotumme (Otto Niklasson Elmerås)
Vi som hade våra första slagsmål genom att tävla om vems farsa som var starkast eller hade farligast yrke
Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost
Vi som dansade så långa tryckare att vi klibbades fast i varandra
Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka
Vi som är de sista att komma ihåg movieboxen
Vi som fortfarande inte kan se Ingvar Carlssons ansikte utan att tänka på dojan (Maria Hagander)
Vi som var de första i backen med snowboard (Sofia Armenteros Engleson)
Vi som använde telefonkort och beeper innan mobilernas tid (Sofia Armenteros Engleson)
Vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna (Sofia Armenteros Engleson)
Vi som vågade säga nej till droger men som tvekade vad gällde våld (kampanjen) (Elias Knudtzon)
Vi som använde sockiplast för att förhindra det groteska vårtspridandet (Annica Jäderlund)
Ski-pants (Lisa Britta Johanna Källström)
Vi som spelade snake på datorn som små innan det dök upp på mobiltelefonen i tonåren (Caroline Mähler)
Vi som fortfarande säger Domus eller Servus i stället för Coop
Vi som älskade bockastyren och max antal växlar på cyklar (Hanna Wigant)
Vi som hade föräldrar som inte helt förstod att varumärken betydde allt på skolgården
Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det (Jenny Cras)
Vi som vara jäkligt skeptiska till MSN när det kom då ICQ faktiskt fungerade alldeles utmärkt (Samuel Öjring)
Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt (Rickard Axelsson)
Vi som lärde oss hantera MS Dos för att kunna spela pc-spel (Alvaro Fraygola)
Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet (Alvaro Fraygola)
Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi..." (Evelina Larsson)
Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik: kraftigt men utan salivstänk (Maria Eklund)
Vi som drev våra föräldrar galna med monotona piptrudelutter från ett hypermodernt gameboy i bilen (Emelie Runnqvist)
Vi som i våra busringningar aldrig lyckades lika bra som Hassan gjorde på radio (Frida Beckman)
Vi som hade gameboy color med färgrannt hölje, inte färgskärm (Caroline Lindholm)
Vi som utan besvärliga åldersgränser sprang upp och handlade Blend Ultra (!) till våra mammor (Alexander Ohlsson)
Vi som åt Bamse-meal på Clock innan vi upptäckte Happy Meal (Ursula Diaz Diaz)
Vi som vek alla våra nya tjugokronorssedlar till skjortor
Vi som käkade Raider och inte Twix! (Cecilia Spångtorp)
Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband
Vi som tyckte att vi var extremt välberesta genom timmar framför BackPacker (1 och 2) (Cecilia Rimberth)
Vi som hade bänkar med lock på (Christian Jangvik)
Vi som fick de blåaste tungorna av Vira Blåtira (Annie Söderberg)
Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000 (Joel Segerbäck)
Vi som gick omkring med väldigt korta magtröjor med oanständiga texter på de ännu ej utvuxna brösten och kunde göra så för att våra föräldrar inte förstod texten som stod på engelska (Cecilia Spångtorp)
Vi som gjorde fingerlekar med garn" såsom vaggan, eifeltornet,fiskenätet (Lisa Flobrant)
Vi som kunde ringa in och få chansen att spela Hugo i direktsändning (och tycka alla andra var så dåliga) för att vinna sega råttor av Sofi Propp (Erik Eriksson)
Vi som hade skateboards med bromskloss (Kristoffer Sundberg)
Vi som vattenkammade vårt hår inför lågstadiediscona (Anders Ryttar)
Vi som glömde skrivstilen snabbare än vad vi lärt oss den
Vi som vet hur man gör popcorn på spisen (Emil Sjöstedt)
Vi som fick lära oss att Pluto var en planet (Josef Hermansson)

090406

Halloj !

Helgen var bra :) Fredan var lugnt här hemma efter jobbet ..gott =)
Sen upp ganksa tidigt på lördagen å åkte och sola åså.. Sen dax för road trip me Catte :D
Åkte och köpte skor i knalle först.. va ovanligt va.. eller inte :) Men snöögga va dom :D !! haha
Sen börja resan mot tranås . .vilket jag nog inte kunde uttala rätt en enda gång på resan haha!
Blev ett stopp i jönköping oxå.. käka korv på ikea.. billig och god lunch.. Ikea har nog dom godaste kokta korvarna som finns.. haha och nice är de inte när dom kostar 5 kr dessutom haha ! ;P
Väll frame var de kanooon väder.. precis som en sommar dag.. satte oss på balkongen allhopa och drack lite å tjöta .. va helt underbart skönt.. måste vart minst 20 grader i solen .. har små shorts utan å frysa.. då ere gött !! :)
Kvällen fortsatte me vin och spel åså.. riktigt trevligt ! :)
Sen blev det en sväng på stan .. lite anorlunda emot utelivet i borås om man säger så haha. Men va trevligt endå. gott att komma utanför borås. .e en stor skillnad kan man ju säga ! :)
Sen hur kvällen sluta de behöver vi inte ta upp.. men men.. kan inte alltid sluta bra  !
Men hade en kul helg iaf ! :D

Jobba övertid idag.. ledig egentligen men hoppa in och jobba lite endå blev 8 till 1 ! :)
Hade hiphop tema i gruppen idag me.. det ingår i en tävling våran grupp är med i .. så idag var de tema idag och vi hade valt tema hiphop hehe. ! Snygga som bara den var vi.. tog även gruppbilden idag som man ska ha i tävlingen. Snöggt ! ;D Sen hem och käka lunch och slappa...
Sen har jag äntliiigen gjort iordning i garderoben.. plockat undan påsar och kartonger...
Fått upp mina skor i dom två stora kartongerna som ja köpte på ikea... Dom är fulla.. så undra vart ja ska göra av alla andra skor som ja lär köpa haha.. dessutom massa skor ute på  skohyllan.. sjukt egentligen.. men är ju såå skoj å shoppa skor å kläder :D !! My life !

Imon blir de jobb igen.. fast 15-19.. tråkig tid . . men men..
funder om ja ska gå och träna innan... kan behövas !! .. hoppas ja är på tränings humör när ja vaknar hehe :)
Har varit såå seg de senaste.. trött hela tiden .. kan ju bero på sommartid och sen att vädret ändras så fort..
Så blir nog piggare snart.. och lite träning hjälper nog till oxå ! :)

Nu ska ja nog iaf gå och lägga mig i sängen och glo på desperate housewives ;D !!

God natt !

// Frida

090403

Jag har verkligen ingen lust att börja jobba kl 4 idag.. förstår ju hela fredagen !! Åhh!!
Hade mycket hellre börjat tidigt som igår.. men nej!! 4 till 8.. jätte kul!! NOT !

va väärsta mycket dimma idag när ja gick upp.. men de har ju som tur är försvunnit nu .. nu är det sol igen :) hihi.. något som är bra iaf haha ! !

Ska åka och sola nu kl 3 . . gott å få lite färg haha !
Ska bara äta upp min äckel mat.. blodpudding . .ahahha.. det är inte många som gillar.. men jag gör ! ;) men jag e ju som jag är oxå.. kräsen som fan , men äter allt konstigt ist ;D

Imon får vi se va som händer .. jag och catte prata ju om att åka till tranås till hennes gammla vänner ..
Hoppas på att dom har dragit ihop lite folk annars e de ju inte så kul..
Men hade ju vart kul med en lite roadtrip nu när det är gött väder oxå.. e mycket roligare då :D haha.
Jaja ska prata lite mer med henne sen så får vi se va som händer !:)

Nu ska ja strax åka iaf :)

// Frida


Let go . . .


090402

Vilket underbart väder de har varit idag . . nu är våren här !! :D

Va uppe kvart över 5 idag.. duscha och åt frukost i lugn och ro. så skönt. duktig ja va idag : ) hehe
Sen va ja på jobbet typ kvart i 7,  15 min innan ja börja. wow ! Aldrig hänt när ja börjat så tidigt hehe.
Dagen gick ganska snabbt på jobbet iaf, ringde inte speciellt mycket så satt mest med admin idag . . och tjöta me tjejerna, va ju typ bara vi som jobba idag i våran grupp :)
Sen sluta vi allihopa vid 12.. så gott.. Så jag och Helena åkte och käka, sen blev det en tur ut till ellos, men inga fynd där idag inte . så vi åkte därifrån tomhänta. .  Åkte till Halens lagershop oxå , men ja hitta inget där heller, Helena fick iaf me sej lite grejer därifrån :)
Sen körde ja bort henne till jobbet igen så hon kunde hämta sin bil. .
Men va ju så sugen på att köpa något så åkte snabbt förbi gina. . Och hitta faktiskt ett linne som var på rea.. 49kr. Nice nice . . så blev en billig shopping idag och de är jag glad för . . för har egentligen inte råd att shoppa alls haha.. Men kunde inte låta bli när det brinner i fingrarna. . Jag kan verkligen inte ha pengar för ja gör bara åt dom haha. Borde vara någon annan som tar hand om min ekonomi :p

Sen har det varit en lugn kväll här hemma . . Madde är ute på sin skola och festar lite så är själv här hemma.. lite scary är det faktiskt, men håller ju mej mest på mitt rum haha.
Tog mej en power nap innan iaf då ja va såå trött :)
Sen har ja legat och kollat på OTH . . äntligen hade det kommit lite avsnitt :) Så bra !!
Så ska fortsätta kolla det sista nu och sen blir det Gossip girl efter ;) Haha.. Vadå serie nörd!!

// Frida

Hejsan!

Sitter just nu och väntar på att tiden ska gå . . har inget att göra .. precis ätit och gjort iordning mig . . ska börja jobba kl 3. .men känns lite tidigt för att åka ännu. . e ju typ en timma kvar .. mhmm. . men har inget å göra haha..
Härligt väder är det oxå,.. inget lust alls att jobba. hade hellre gått ut och tagit en promenix nu . . men nej då var det helt plötligt för lite tid kvar  . . haha !
Imon jobbar jag dag iaf, de ska bli goare ! :)
Varför blir man alltid så seg efter man har ätit ?! hehe.
De går nog över när man kommer till jobbet . . var likadant igår ju . . Hoppas på att arbetskvällen går lika fort idag som igår, även fast ja ska jobba en timma längre ikväll . . de brukar göra lite skillnad faktiskt . . men kan ju iaf hoppas på att de går fort ! :)
Undra va man ska göra imon när man slutar tidigt då? Hoppas iaf på att kanske få jobba nån timma längre.. får kolla de imon . . Funderar på om man kanske kan tvätta bilen om det är lika bra väder imon :) ?  Kan ju kolla när madde slutar imon..inget kul å åka och göra sånt själv hehe.
Men jaja . . Ha en bra dag i solen :)

// Frida