Så mycket kärlek!

Idag har ja gjort något fantastiskt.. har idag äntligen vart på mitt riktiga ultraljud.. (tycker inte de i juli räknades lika mycket då de ej va planerat och att de inte va sån där grej på magen utan blev ju då vaginal då mini va så liten då).. men nu så har han vuxit till dej (tror fortfarande att de är en han;) ) .. från att vara 7 cm 20 juli till att idag vara ca 18 cm idag, så snart hela 20 cm.. vilket känns litet men ändå kanske så stort att bära i magen haha:)
Helt sjuk men så fantastiskt att de växer en liten person i min mage :)
Allt såg iaf bra ut idag vilket kändes bra att höra ! :) Nu längtar ja till nästa besök som blir hos barnmorskan, men inte är förrän i oktober, vilket känns väldigt långt bort, men de går nog fort! :) Då är de dax att lyssna på hjärtljud..häftigt :)  Fick iaf se de lilla hjärtat slå idag, men ska bli häftigt att även få höra de..
Fick titta på bebis i ca 15 min idag, men kändes som bara några sekunder, hade nog kunnat ligga där och kolla hela dagen om ja hade fått välja haha :p Han låg helt blixt stila när vi först börja, en trött liten sak.. men efter en liten knuff va de någon som va i full gång och sparka och vinka me handen, och va även på väg att göra nästan en bakåt kullerbyta haha. Såg ganska så roligt ut, en lite akrobat där inne :p  Även roligt att man har börjat känna av honom, så när han sparkade som vildast där inne så kände jag även de i magen :P naaw lilla mini..
Blir ett par gånger om dagen som ja känner av de, små puffar i magen.. som de inte dröjer länge till nu förvandlas till lite hårdare sparkar :)  De går fort nu.. även om de är halva tiden kvar och de känns jätte långt bort till januari, så går de fort, dessa 4 månader har bara rusat förbi..
Men visst längtar man till mini har tänkt att titta ut :)
Och hur passande va de inte att farbror Jonas och Carro oxå ska ha en liten mini februari,  en lekkompis :D Så grattis till dom :)  Ja ska ha i slutet av jan å dom i början av feb, så får väl se vem som hinner först hehe. Datumen va ju så nära varandra så man vet ju aldrig.. Dom där små filurerna har en tendes att aldrig titta ut på bf dagen ändå utan gärna efter eller förre... mitt BF är iaf 24 jan.. :)
Nu är det iaf någon som är i full gång med att sparkas där inne, e väl nöjd och glad efter att mamma har tryckt i sej massa mat :D haha


Nu blir de iaf att krypa ner i sängen och försöka sova då de blir att gå upp å jobba tidigt imon.. 7;00-18;30.. så de blir en låång dag å så ser hela min helg ut =/  Men men.. money money :p
Fick iaf en mycket bra samtal i från MP idag.. ska vara kvar på ericssson, men byta avdelning och skift, så kommer nu gå på 2 skrift ist för 4 skift.. lite mindre pengar, men de funkar ändå:)
Kontrakt fick ja till 7 januari, får väl se om ja blir kvar på ericsson hela tiden, men hade vart skönt att inte behöva byta ställe å krångla me sånt :)
Så de va riktigt skönt å skoj att få höra idag ! :D  Grattis till mej :)

Nej nu e ja trött i fingrarna så orkar inte skriva mer nu haha.

Kram !



Har jag blivit knäpp? :)

Jaa lite iaf hehe...
Sitter och funderar lite.. och kommit fram till att ja längtar något sjukt till julen haha...
Just nu så välkomnar jag kylan å snön.. även fast ja vet att man ångrar sej sen:p
Men just nu i tankarna så känns de sååå mysigt.. komma in i värmen till en varm kopp te eller choklad efter en kall vinter promenad i snön.. mhmm...
Å julen måste ju vara en av dom mysigaste högtiderna vi har.. åhh :) hihi
Så ja lite knas har ja nog blivit,  augusti är inte helt slut än å här sitter ja å längtar till december :P
Men men de går fort!! :)






Bra dag ! :)

Oh idag va en bra dag, för idag fick jag äntligen en efterlängtad lön.. har ju inte fått pengar i detta land på två månader sedan ja kom hem, så de har varit lite tufft.. men idag så :P . .så nu e dom flesta räkningar betalda å de känns så skönt! Kyl och frys är på fyllda med massa mat.. bra bra ! :D
Och jag unna mej faktiskt en klippning idag me, hade tänkt å vänta tills nästa månad, men nej ja orkade inte ha kvar detta håret kände jag, så idag åkte de av ! :)
Men oj så trött ja blev framåt slutet av dagen, envisades ju med att hålla mej vaken. Gick av mitt arbetspass kl 7 imorse och höll mej sedan vaken till 3 tiden idag.. då va ja seg haha.
Men åkte och handla tidigt i morse, så tidigt har ja nog aldrig handlat haha, men de va skönt, för va ju inget folk där då :p Värsta pansionären! haha.
Sen hem å ringde min frisör, som då hade en klipp tid till mej vid 12.. så va ju bara å vänta.. vid 11 tiden åkte ja iaf ner till stan å kolla lite innan... Köpte mej ett par leggings så de e typ de enda ja kan ha nu förtiden haha.

Imon är min lediga dag.. :D !!  Då blir de först sjukhuset vid 1 tiden å kolla på lilla hjärtat ! =)
Sen ska ja träffa Marie och köra Flippen till sin far ! =)
Så de är väl vad jag har planerat imorgon !

Sen blir de ju jobb heeela helgen.. usch.. fasar över denna arbetshelg, den e så jobbig.. fre-sön 7;00 . 18;30.. De e fan inte okej!! haha.. Men men de e skönt när de e gjort, och det är helt okej när lönen kommer ;D !
Tur att dom bara har en sån helg en gång i månaden !:)

Nu tänke jag ta och äta lite iaf och se om de finns någon film å kolla på kanske :)

Kram på er!

Mina fiiina flickor!


Har alltid lika kul mer er :D


Galet de blir ibland :P


Har aldrig sagt att vi e normala, men vi har fan så roligt ihop iaf haha !



Marie hälsar på mini haha :D <3



Älskar er tjejer haha.. Underbar dag hade vi där!

Hej!

Då var helgen över.. men de har vart en bra helg :)
Lördan (igår) börja dagen med ett besök i stan med marie och lollo, sen vidare hem till marie för att fixa lite saker inför kväll :)  Sen tog jag mej hemmåt för att göra iordning mej och lite andra behövliga saker. Och sen än en gång upp till marie :)
Kvällen spenderade vi på hulta där Ljung hade hyrt en stuga och hade 25 års fest :) Va riktigt skoj och trevligt.
Trevliga människor, lekar och dans :P Så det var en lyckad kväll...
Dock irriterande när människor inte förstår att man inte vill prata med dom mer än behövligt, pga att man ska va trevlig för det finns gemensamma vänner innblandade m.m. , men men jag är trevlig ändå!  :p
Vid 12 tiden så började jag bli trött iaf så då tog jag mej hemmåt och kollade på film ist !

Idag har vart en myckeeeet lugnt dag.. sov jätte länge då jag vänder på dygnet igen för att starta veckan imon med att jobba natt.. 
Sen har ja vart uppe och hälsa på farmor och ätit middag med dom :) Så va ju skönt att komma upp en sväng iaf och inte bara ligga hemma idag..
Nu tänkte jag strax sätta på en film och äta lite knäckis :p
Blev så sugen på de innan idag då ja åt käckebröd me räkost hos Marie igår, så de va ja tvungen att fixa idag haha :D

Så ja så har min helg sett ut iaf .. tack för de mina underbara vänner ! :)


Kärlek / Frida

Kärlek . Vänner . Livet!

Idag har vart en såndär riktigt bra och glad dag. En såndär dag då jag bara kan känna tacksamhet för så mycket som finns i mitt liv.

Dagen börja med att jag vakna mycket tidigt som vanligt för obligatoriskt morgon besök på toa haha, men kunde sen somna om en stund till med gott samvete av att man är ledig idag efter jobbat hela veckan :)
Tog mej sedan upp och åt frukost och duscha. Sen blev de på med kläder fort för att åka ner till stan och hämta upp Marie och Madde. Tog och sedan vidare hem till Marie där de måste funnits något i luften, för herregud vilka skrattanfall de blev nästan direkt när vi kom innanför dörren, kan dock oxå ha haft me vissa knasiga komentarer som flög ur våra munnar. såna där kommentarer som verkligen är "säger först - och tänker sen" haha.
Sen blev de kaffe, te å kakor på ballkongen. Där även Lollo joina oss efter ett tag! :)
Där satt vi och prata, pendlade mellan total flum och lite allvar i livet. Blev dock ett par rundor att springa in och ut oxå, jävla gettingar som verkar vara vakna men väldigt sega och sura nu.. mhm.. en anledning och vilja ha lite vinter nu. ;)
Men så skoj vi hade, de bjöds på många goa skratt idag.
Och nu när man väl är hemma och har kurrat ihop sej i sängen och bara tar de så där lugnt, som man känner denna lyckan för vissa saker som finns i ens liv.  De är efter en heldag me såna här vänner som man känner hur lyckligt lottad man är att dom finns där. Idag hade jag äran att träffa 3 av dom.  3 helt underbara människor på sitt eget vis, såna människor det bara finns en av dom, och jag av alla människor har fått turen att träffa dom och ha dom som min vänner.. de är riktig kärlek de!

De är nu i en sån situation som ja lever i mitt liv just nu som man märker vilka som är ens riktiga vänner och verkligen finns där. . och jag har turen att ha fler än en sådan vän.
Jag är lycklig, för jag får både ge och ta emot så mycket kärlek.
Oj så mycket text de blev hehe, men hur många ord jag än skriver så kommer jag aldrig kunna beskriva med ord hur mycket ni betyder för mej och hur mycket jag älskar er. Men orden ger iaf en yta på det, men långt ifrån hur mycket det är..
Vaknar jag upp varje morgon och vet att dessa människor fortfarande finns kvar i mitt liv, så vet jag att vad som än händer, hur olycklig och ledsen men än må vara vissa dagar så kommer allt lösa sej och bli bra igen. De blir det alltid med dom vännerna jag har. 
Underbara vänner, ni vet vilka ni är, och ni betyder. Tack för att ni finns. <3


Du finns där
i min närhet
låter mig
få bara vara
Du ställer
inga onödiga frågor
Du låter mig
få finnas till

Vi behöver inte
alltid prata
din förståelse finns
ändå där för mig
Låter mig få bara vara
och ger mig
en kram när jag vill



"Vänskap för livet"


Long time no seeee !!!

Shit hej hopp va länge sen man va här inne.. fan sjukt länge haha..
Men men kanske för ja har använt en annan blogg och inte bott i sverige..
Men nu är jag tillbaka för alltid igen ! :D Älskade sverige haha.  Tillbaka av många anlednignar som vi kan ta en annan dag här !
Jag tänkte bara gå in och skriva hej och få igång bloggen lite igen kanske... Nu blir de lasagne och film!

Tjaa !!