Tosch the sky

Va gör vI ? vad händer?  Va tog de där bloggandet vägen.. jag som va så bra förra veckan hehe.. sorry syster;)
Nu gick de en sån där hel vecka igen utan nånting.
 
Men a veckan har vart ganska så piss så de va väl lika bra. Slutade dock bättre.
 
I fredags vare fest.. va hos Marie dit även Rebecca kom.  Va kvar hemma hos henne tills de va dax å åka till krogen. Blev en sväng till wisers i vanlig ordning. Gött å dricka vin å ha tjej tjöt iaf.
Lördan sov jag och J gör länge. Fortsatte resten av dagen i soffan tills vi orkade åka ner till stan och hyra film å köpa götte :)
Gick å la oss runt 11-12 tiden som två pensionärer haha !!  För mej är det de iaf som annas brukar va uppe alldeles för länge. Me tanke på att jag e uppe längre idag en jäkla söndag när jag verkligen borde sova nu.  A jag e lite som pippi, jag behöver nån som säger till mej på skarpen att gå å lägga mej. Å när jag själv säger de till mej så funkar de oftast inte lika bra som när älsklingen gör de :)
 
Idag har vi inprecsip gjort samma sak haha. Sov länge å förflytta oss sen till soffan. Kollade på Torka inga tårar utan handskar. En film man både skrattar och gråter till. Riktigt gripande faktiskt och helt klart sevärd!
Sen senare kom toker hem :)
Vi hade tråkigt å ville hitta på något, denna smarta mamman kom med ideén att vi kunde åka å mata fåglarna innan vi skulle åka och handla då vi hade massa bröd över som ändå blviit tort.
Borde ju tagit en extra koll ute va de hade blivit för väder.. men så smart vart jag ju inte. Så vi tog på oss och gick ut, öppnar dörren och regnet öser verkligen ner. Jippi. Springer bort till bilen å sätter oss helt blötta och tittar på Noel som håller hårt i brödpåsen och ser super glad ut och verkar inte alls ha reagerat på att de ösregnar ute haha.
Frågar om vi inte kan hitta på nåt annat ist.. typ åka till affären och handla ;)  Men nehe du mamma de ska vi då banne mej inte göra, fåglarna behöver lixom sin mat enl Noel :)
Så jaja vi åkte bort till ramnaparken och när ja står där utanför bilen å håller sten hårt i paraplyet som e på väg att blåsa iväg frågar ja Noel en gång till om detta verkligen e de han vill. Men jodå han ska mata fåglarna.
Så a vi traskar väl runt halva sjön för å komma till fågerl jäklarna. Där stog ja å frös å va blött men ungen va super glad och kasta bröd för glatta livet till fåglarna.. så a där tog jag hem priset för bästa mamman ;) höhö
 
En snabb sväng till affären för å handla nåtgot å äta och mat för veckan. Dyrt blev de å ändå glömmer man typ hälften..mhm! !
Fixade lite mat här hemma och sen kröp vi upp i soffan och kollade på fredagens idol :)
 
Så ska jag kolla klart på gårdagens säsongs start av Så mycket bättre som jag missa oxå :) Sen blir de sova. Upp svin tidigt imon!! Inte för jobb dock. Alla dagis har studiedag imon så Marie ringde i panik å behövde barnvakt. Så Filippa kommer hit och leker imon me oss :) Hade Marie inte ringt om detta hade jag aldrig kommit på att de va studie dag imon då jag såg de när jag skulle gå in å lägga in Noel som ledig på hans schema haha. Kul om ja hade traskat ner me han imon och undrat varför hela dagis va stängt ;p

Hade helt glömt av detta även fast jag läste om de senast i veckan haha!!
 
jaja!! PUSS :)
 
 
 
 
 
 

En stund på jorden.

Wow jag e här igen ;) Men idag är de ju faktiskt söndag så då brukar jag ju dyka upp höhö ;)

Just nu nerbäddad i sängen med ett glas cola å helgens sista godis som ska ätas upp nu så de inte finns något kvar att kunna nallas av i veckan ;)
Ska strax sätta på kvälls solsida tänkte jag som jag missa innan då vi inte kom hem tid eftersom jag svänge förbi älsklingen och pussa lite på han när vi ändå åkte över hans område påvägen hem :)
 
Helgen har vart förbaskat lugn iaf. Fortfarande förkylningen kvar här hemma, men mkt bättre å känner mej inte sjuk längre iaf. Noe fick iaf en hel dag me sin morfar som han tyckte va super kul, me ute lek, farmors besök och godis köp :)
 Så han va super nöjd när han kom hem sen å gosa ner sej framför en film en sin egna godis påse ;) 
 
Idag har vi vart hos våra fina vänner i sandared hos Noels bästis.  Jisses va som pojkarna röjer på tillsammans, å oj va dom skrattar ihop. Så himla kul å se att dom går så bra ihop. Dom har ju faktiskt vart polare ända sen inne i magen ;)
Blev iaf en hel kväll där me lite ute lek först, men de a så jäkla tråkigt väder så dröjde inte så länge innan vi gick in i värmen å fortsatte busa där inne ist. Å innan vi åkte hem blev vi bjudna på god middag. Så vi tackar för en bra söndag ihop :)
 

Måndag imon å de e dax för dagis igen,  Noel har ju knappt vart där på två veckor nu så nu ere dax igen :)
 
 
 
 
 

En annan värld.

01:20 å här ligger jag helt klar vaken. Precis kört ett varv me nässprayen i näsan. De hjälpe nog faktiskt. Jag brukar typ aldrig använda det då jag tycker det är obehaligt ;) Men nu har jag vart så förbannat jäkla snorig så fick rota fram de i medecin skåpet.
 
Så ja hela veckan har gått i snorets täcken. De börja ju med Noel redan förra helgen, men sen vips så va de bara borta på han, lite sådär små snorig bara som ungar brukar vara vid denna årtid men ingen fara med han:) Ist kassta han över alla baciller på sin stackars mor som aldrig brukar ta emot hans baciller.. suck..
I tisdags fick han åka till sin mormor, han brukar ju göra de på tisdagarna, innan var de ju bara för matten, den har ja dock hoppat av för nån vecka sen då den inte fick plats i min hjärna just nu, får ge den ett försök till våren igen kanske;)
Men a Noel brukar hamna där på tisdagar ändå för han tycker de e kul å jag får lita avlastning. Åkte hem till älskingen och la mej på soffan under en filt å kolla serier bara, efter en stund kom även han hem och lagade mat till oss.
Vakna när J skulle åka till jobbet på onsdag morgon och kunde då inte somna om på flera timmar, men till slut gjorde jag väl de å vakna inte förrän runt 2-3 tiden.. oj då..
Hämta då upp Noel och åkte sen hem och fortsatte snora här  :p Noel hade blivit dålig i magen och va jätte lös och tyckte de va jätte äckligt att på pottan hela tiden. stackarn. Men han va så duktig och sprang till pottan själv hela tiden å ropa att han måste baja :) 
 
Idag verkar hans mage lugnat ner sej.. när jag tänker efter nu så har han inte ens bajsat alls idag..mhm ..
Jag själv vakna helt död. Kunde inte somna  natt å somna nog närmare halv 6 i morse och vakna när Noel väckte mej vid 9 , Fixa välling till han å sen kröp vi ner i soffan å kolla på film. Å de e typ där vi har tillbringat dagen.  Så glad att Noel kan va ganska så lugn och jag ber han. Låtit mej ligga där i soffan typ hela dagen och servat mej med snyt papper åså hehe.
Målat fina täckningar till mej oxå, kollat film och lekt me sina bilar. Min fina kille :)

Belöning blev att vi gick ner till affären och köpte glass :)
Verkar inte kunna sova nu heller å blir nog att sätta på en film eller nåt strax igen. Såg en beck film för en stund sen. Kanske får bli en till :)
Imorgon är de helg, en Noel helg :) Får se vad vi hittar på. Alla tre har iaf bestämt att de ska bli fredags tacos i vanlig ordning. Innan åt jag nästan aldrig det, eller iaf aldrig så på fredagar som folk gör. Men nu har vi verkligen gjort de varje fredag ett bra tag nu haha.. men va tusan.. förbannat gott är det iaf så de gör ju inget ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Låtsas som det regnar

 
 Verkar ha blivit nåt me att ja endast uppdaterar på söndagar nu förtiden haha. Alltid något iaf.. eller va säger du syster ;)
 
Denna veckan har de dock inte funnts speciellt mkt att skriva om.. Har ju passat på att jobba kväll hela veckan mån-tors. Noel har lyxen att få vara hos mormorn å busa å de e aldrig något han tackar nej till.
Hämtade dock hem han sent på kvällen på torsdagen bara för jag saknade han så mkt. Fredan var de ju dax för pappa helg men vi fick ju iaf några timmar att leka på innan vi åkte.
Då åkte jag och käkade fredas taco hos älsklingen som sedan skulle iväg till en kompis och kolla fotbollen. Så ännu en fredag vi jag se mitt idol själv i lugn å ro innan han dök upp när de va slut ;) hehe
 
Lördagen gick i det lugna. Åkte och handla och sen hem och laga mat. Fläskfile denna lördagen. Och efter de gick vi ut och tog oss en höst promenad. Har ju verkligen vart en kanon höst hittills å känner inte att jag har tagit vara på det speciellt mkt.. kasst av mej !
Efter de kände vi oss så duktiga så vi kunde trycka i oss en varsin bit kladdkaka som vi hade gjort innan vi gick ut. hehe.. Den va ju iaf sockerfri.. alltid något ;)
 
Idag har de vart ännu en slö dag. Mest legat i soffan å glott bara. Tog en förbannat lång sovmorgon. Märkte inte ens när min älskling gick upp och sen försvunnit ut till affären för att gå å handla mat. Vaknade till å trodde han va på toa eller nåt å hade ingen aning om va klockan va .. en stund efter kommer han in genom ytterdörren ist haha.
Gick inte upp förrän strax innan 12 haha.. då stod lunchen klar så de va bara att gå upp å käka. Tack bästa J <3
 
Sen skulle han iväg på hockey senare på em och då åkte jag hemåt å strax efter vid 4 så kom Noel hem :)
Vi tog sen en promenix ner till pappa för å fixa me lite bilder åså.  Han e så duktig på att gå långt nu och klagar då inte på de :) Han går lätt några kilometer uan problem utan å klaga. Stora killen nu :) Vagnen står mest å dammar i källaren faktisk :p
Å långsam e han ju inte heller som vissa kids kan vara, så man går ju inte å släppar benen efter sej utan han hänger med i ett vanligt tempo :)
 
Just nu ligger jag och kollar ikapp på greys anatomy. Inte sett allt av säsong 9, men kommer ju heller inte ihåg vart jag sluta så just nu kollar jag sånt jag redan sett men de va ju så länge sen så lika bra å kolla om ;)
Johan fixade ju viaplay konto så jag kan se de där.. vägrar kolla den serien utan text å de finns ju ingenstans å ladda eller strema ner gratis som e me text. Så e snällt att älsklingen fixa detta ;)

Borde egentligen försöka sova.. men ja tog ju en ganska lång sovmorgon så känner inte riktigt för de än.. men ligger ju i sängen iaf ;)
Hörs vi inte innan så hörs la vi nästa söndag då haha ;)
 
Passade även på att skriva ut två nya kort på Noels nere hos pappa idag mä.. älskar verkligen dessa två bilder. Togs i fredas.. å ibland har man bara ut att fånga han i rätt ögonblick för han e inte speciellt samarbetsvillig å ta kort längre. Antigen vill han inte stå stil å ska hålla på att löjla sej eller så gör han fula grimaser eller grinar haha :p
 

 
En typisk sån där grimas som han kan få till haha.
 
 
 
Å ber man han så skratta så öppnar han oftast hela munnen å gap flabbar på låsas :p men ibland kan man få han å säga iiii iaf  å de funkar ju lite bättre ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God dag söndag !

Riktigt slö söndag och kan väl inte påstå att vi kommit igång me dagen än ens :p
Jag ligger i sängen å slö surfar å kollar på min nya serie Under the dome. Noel har slått läger inne i soffan å gor barnkanalen, leker me bilar över hela rummet och käkar ölkorv för glatta livet den lilla korvungen ;)
Älsklingen har åkt hem till sej en sväng för att sova i lugn och ro då han ska ha match i eftermiddag. 
 
Helgen har vart hyfsat lugn den oxå :) Fredan va de självklart fredags tacos, sveriges national rätt snart.. riktig svensson fredag haha.. tur jag är ihop med en svensson ;) höhö.. Vi käka ihop alla 3 men sen drog Johan på hockey och jag och Noel myste framför filmen Horton och sen började idol å Noel kolla nog 5 min innan han slocknat jämte mej i soffan :P
FIck sällskap av Johan i slutet av idol iaf, men han gillar ju inte att kolla på de ;)
 
Lördagen drog vi oss kanske en aning för länge innan vi vaknade till liv. Åkte hem till hem nr 2 för att gosa me carolus en sväng och sen käkade vi, älsklingen fixade hemma gjorda hamburgare.. de e typ våran lördags mat nu för tiden haha!
Efter de åkte jag och Noel ut till sandared för å hälsa på fina vänner, Johan stanna kvar hemma för å kolla på viktig hockey i fred haha ;)
Noel och Liam hade iaf super kul ihop, så kul å se att dom går ihop så bra även fast vi vart ganska så kassa på att ses det senaste. De hördes att de va två små pojkar som lekte iaf, nästan så taket lyfte ;)
Vi blev kvar där hela kvällen iaf och blev bjudna på tacos ,..som sagt, man kan aldrig få för mkt av de ;)hihi
Strax innan 8 begav vi oss och plockade upp Johan på vägen och åkte hem och de dröjte inte länge innan vi kröp ner i sängen å glodde film. Noel slockna direkt efter en natt saga :)
Vi såg på The conjuring.. jisses.. jäkla skräckfilm :p Va många minuter av den filmen som jag såg mer av älsklingens tröja än teven haha.  Men den va sevärd iaf :)
 
Nu ska ja mysa ner mej här och käka upp min frulle å sätta på ett nytt avsnitt av serien :)
 
PUSS !