God kväll onsdag !

Redan mitten av veckan.. här går de undan ! :)
Idag har vi vart iväg störe delen av dagen och kvällen faktiskt. Började med sovmorgon till halv 10 å sen blev vi lite små stressade, och lyckades inte komma iväg till öppnis förrän vid 11 tiden, så de blev en kortis idag, men Noel fick iaf vara med och sjunga och de tycker han ju är kul. .  satt å klappa händerna sen när de va slut oxå haha!  De är de nya som han hållt på me några dagar nu, klappar händerna hela tiden nu ju :P

När de va slut så ringde pappa å fråga om vi ville äta lunch.. så vi mötte upp han på thai resturangen som ligger typ där vi bor.. de tackar vi för !:) Sen åkte vi förbi mamma så Noel fick gosa lite me sin mormor och sen fick även han lite mat :)
Sen vidare igen och nästa stopp blev hos gudmor Marie :) Där blev de massa tjöt och Noel tog sej en liten tupplur :) Vi små planerade lite inför våran fest.. vi ska ha en står nyrårs/50 års fest på självaste nyårsafton:) Vi båda fyller ju 25, jag i dec och hon i jan :)

Och än va vi inte klara med våra äventyr, nej vi tog sen ett stopp hemma hos Alex och Tom oxå :) Jag blev bjuden på super god mat och Noel fick ännu mer uppmärksamhet.. så ja idag har han haft många å leka å gosa me;) Sen vid halv 7 så va han så trött så han somna sittandes i min famn, å då tyckte vi de va dax att åka hemmåt:)
Här blev de lite gröt och sen pyjamas å välling... men sen bestämde han sej för å bli pigg så ja han fick väl komma upp och kolla slutet på halv 8 hos mej i soffan haha... men sen somna han i min famn när Idol började:)


Mammas goding


Kommentarer
Caroline och hennes två V:n säger:

Haha, inte det lättaste att mata Noel verkar det som ;)

2011-09-28 | 21:29:15
Bloggadress: http://carolineprim.blogg.se/
Josefine - Mamma till Alva säger:

Åh tack för att du delar med dig av era matrutiner, det är alltid kul att få lite tips från andra :) hihi.



Haha gud så go han är !! :)

2011-09-29 | 09:42:27
Bloggadress: http://emmajosefine.com
Johanna - johannabolmgren.se säger:

Sötnosen då! Det märks att Noel och Charlie är ganska lika i ålder, de beter sig på ungefär samma sätt :) Fast Charlie klappar inte händerna än :)

2011-09-29 | 09:47:14
Bloggadress: http://johannabolmgren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback