My star !

Varje gång ja bloggar så här sent så tror jag att jag vart inne och bloggat iaf en gång innan..men icke.. snacka om bloggskadad när man tror man bloggar men de är i huvet man gör de ! ;)

Iaf vi har haft en toppen dag.. Noel tog sovmorgon och vakna inte förrän halv 9 första gången, så vi hoppa morgon välling och gick på gröten direkt. Sen var de på med kläder bara och så gick vi ut för att gå bort och möta Mia och Josefine som satt och tog en kaffe på mcd. Sen traska vi bort ihop till Leos lekland, där man undrar ifall det är mammorna eller barnen som har roligast ? ;)  Riktigt trevligt vart de iaf.

Sen gick jag med Mia en snabbis till knalleland och sen hemmåt för att ge Noel en lite sen lunch.  Sen var de både en trött mamma och en trött bebis. Så vi gick in och vila, och vila de gjorde vi banne mej.. gick å la oss i sängen vid 2 och vakna inte förrän strax efter 5 :O Hallå eller haha.. de va den eftermiddagen de!

Vi gick upp och käka lite lunch och sen lekte vi en stund. Såg att de såg ganska skönt ut ute, en kylig höstdag me sol, så vi tog på oss och traska ut en gång till... sprang in på kappahl och köpte den omtalade stjärndressen, så klart min Noel oxå ska ha en sån, My star !! ;) Hon i kassan sa att jag var inte ensam om att köpa den idag haha, utan de va de plagget som va mest popis just nu och de märkte man då de va utplockat bland storlekarna, Noels 74 fanns inte, men vi tänket smart och köpte en 80 ist som han kan ha i vinter när han växt typ minst 6 cm om inte mer haha ;)

Sen tog en oss en promenad och gick till mamma/mormor som kom ut och Noel gosa på gården en sväng, även moster Sandra kom ut och gosa en sväng me honom :) En populär unge de där;)
På vägen hem gick vi förbi in på kvantum och köpte en 70% chokladkaka till mamman hihi,  e nog första gången jag går in i en matbutik och faktiskt bara kommer ut me just en grej som jag skulle köpa :P
Sen blev de välling när vi kom hem och sen stupa herren direkt i säng :) Själv tänkte jag mysa ner mej här nu i soffan me lite tända ljus, min choklad å kanske nån film eller läsa lite bloggar först ;) Mys fredag i riktig höstanda !

 


Kommentarer
Sara - Blivande 3 barnsmamma säger:

Hihi, leos är roligt! Där får man iaf ett riktigt konditionspass. Vänta bara tills han är 2-3 år ;-)



Ni verkar hur som ha haft en toppendag!

Gillat verkligen den dressen jag med! Den är underbar. Bättre att köpa en lite större, tänk positivt, då kan han ha den längre =) Sånt gillas!



Kramar!

2011-09-02 | 21:51:28
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/
ida - mamma till elliot, 30/1 2011 säger:

Hihi, Elliot har också fått den fina stjärndressen :) Så jäkla snygg!!

2011-09-05 | 20:27:24
Bloggadress: http://lillidan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback