Låtsas som det regnar

 
 Verkar ha blivit nåt me att ja endast uppdaterar på söndagar nu förtiden haha. Alltid något iaf.. eller va säger du syster ;)
 
Denna veckan har de dock inte funnts speciellt mkt att skriva om.. Har ju passat på att jobba kväll hela veckan mån-tors. Noel har lyxen att få vara hos mormorn å busa å de e aldrig något han tackar nej till.
Hämtade dock hem han sent på kvällen på torsdagen bara för jag saknade han så mkt. Fredan var de ju dax för pappa helg men vi fick ju iaf några timmar att leka på innan vi åkte.
Då åkte jag och käkade fredas taco hos älsklingen som sedan skulle iväg till en kompis och kolla fotbollen. Så ännu en fredag vi jag se mitt idol själv i lugn å ro innan han dök upp när de va slut ;) hehe
 
Lördagen gick i det lugna. Åkte och handla och sen hem och laga mat. Fläskfile denna lördagen. Och efter de gick vi ut och tog oss en höst promenad. Har ju verkligen vart en kanon höst hittills å känner inte att jag har tagit vara på det speciellt mkt.. kasst av mej !
Efter de kände vi oss så duktiga så vi kunde trycka i oss en varsin bit kladdkaka som vi hade gjort innan vi gick ut. hehe.. Den va ju iaf sockerfri.. alltid något ;)
 
Idag har de vart ännu en slö dag. Mest legat i soffan å glott bara. Tog en förbannat lång sovmorgon. Märkte inte ens när min älskling gick upp och sen försvunnit ut till affären för att gå å handla mat. Vaknade till å trodde han va på toa eller nåt å hade ingen aning om va klockan va .. en stund efter kommer han in genom ytterdörren ist haha.
Gick inte upp förrän strax innan 12 haha.. då stod lunchen klar så de va bara att gå upp å käka. Tack bästa J <3
 
Sen skulle han iväg på hockey senare på em och då åkte jag hemåt å strax efter vid 4 så kom Noel hem :)
Vi tog sen en promenix ner till pappa för å fixa me lite bilder åså.  Han e så duktig på att gå långt nu och klagar då inte på de :) Han går lätt några kilometer uan problem utan å klaga. Stora killen nu :) Vagnen står mest å dammar i källaren faktisk :p
Å långsam e han ju inte heller som vissa kids kan vara, så man går ju inte å släppar benen efter sej utan han hänger med i ett vanligt tempo :)
 
Just nu ligger jag och kollar ikapp på greys anatomy. Inte sett allt av säsong 9, men kommer ju heller inte ihåg vart jag sluta så just nu kollar jag sånt jag redan sett men de va ju så länge sen så lika bra å kolla om ;)
Johan fixade ju viaplay konto så jag kan se de där.. vägrar kolla den serien utan text å de finns ju ingenstans å ladda eller strema ner gratis som e me text. Så e snällt att älsklingen fixa detta ;)

Borde egentligen försöka sova.. men ja tog ju en ganska lång sovmorgon så känner inte riktigt för de än.. men ligger ju i sängen iaf ;)
Hörs vi inte innan så hörs la vi nästa söndag då haha ;)
 
Passade även på att skriva ut två nya kort på Noels nere hos pappa idag mä.. älskar verkligen dessa två bilder. Togs i fredas.. å ibland har man bara ut att fånga han i rätt ögonblick för han e inte speciellt samarbetsvillig å ta kort längre. Antigen vill han inte stå stil å ska hålla på att löjla sej eller så gör han fula grimaser eller grinar haha :p
 

 
En typisk sån där grimas som han kan få till haha.
 
 
 
Å ber man han så skratta så öppnar han oftast hela munnen å gap flabbar på låsas :p men ibland kan man få han å säga iiii iaf  å de funkar ju lite bättre ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback