glass kväll.

Åh skönt de va å få hem sin lilla huligan innan igen :) En glad skit som kom hem så genast va tvungen å gå in å kolla så alla hans leksaker fanns kvar haha!  Hade nästan inte tid å säga hej då till pappi, men den självklara hejdå kramen hanns med iaf :)
 
Vi ble dock inte hemma så länge då jag kände att jag ville komma ut lite efter att ha suttt här inne hela helgen, så vi tog på oss och åkte till affären och köpte fika och åkte till mor en sväng :)
Blev glass å muffins som vi fyllde magarna med..mums!
 
Sen var de bara att åka hem och fylla magen med lite kvällsmat för lilleman och sen blev de hopp i sängen.
Efter att ha sjungt krokodilen i bilen (ny favorit låten) 100 gånger så va han nöjd och kunde somna, å kom i tid i säng idag me :) 
Själv ligger jag nerbäddad i soffan igen och tänkte glo nån film.. funderar att se på Allt för min syster som börjar nu på tv, tycker den e bra men sorglig.. blir nog att ja börjar kolla på den iaf så får vi se om ja har ro nog att kolla hela.. ibland kan ja bli så rastlös när ja kollar på film haha
 
Imon får vi nog besök av gudmor Marie på förmiddagen, trevligt trevligt. Å sen har vi nog inte så mkt mer planerade.. hade ju så gärna velat gå på pumpen imon kväll men får nog faktiskt vänta nån dag till :(
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback