Livets teater.

Sitter här nermyst i soffan under ett täcke som jag känner blev alldeles för varm nu i skenet av ett tänt ljust och teven.
Funderar på ifall man ska sätta på nån serie eller film, eller gå till sängen och sova. Just nu känns de mest som jag skulle ligga där inne och snurra i sängen och inte kunna somna..
 
Helgen har iaf vart bra. Det blev jobb iaf även om jag inte trodde det. Men övertids dagarna går så fort då det bara är 5 timmar så det är inte så krävande. Så upp på lördan för jobb och Noel fick ha morfar häng vilket han inte tackar nej till :)
Visst kan de va ett litet pussel att vara själv med en tvååring, men våran fina familj att tacka för att det går ihop sej emellanåt me all den hjälv vi får när man är ensam förälder. Otroligt tacksam iaf att jag har så fina människor runt omkring oss som ställer upp så får Noel... och mej.  Guldvärt!
 
Efter jobb blev de att klä om en liten skiten Noel i kalas kläder och så styrde vi mamma biiil som Noel säger mot kberget för att fira våran 5 åring i gänget, Filippa :) Maries familj och jag och Sandra me kidsen va där. Super trevligt och alldeles för mycket gott att äta ;) Barnen busa på alla 3 ihop och skulle titta på alla nya leksaker och fiska fiskedamm, vilket va spännande och Noel blev överlycklig när de damp ner en jätte godispåse bakom lakanet haha! :)
Efter flera timmars lek började tröttheten komma ikapp och när vi skulle gå bröt min lilla kille ihop totalt och visste nog inte vad han ville.. men han ville inte gå iaf men tog snällt på sej sina skor emellan alla tårtar och kramades och sa hej då. Väl ute så tog de sin tid å få med honom till bilen. Han precis knäppa på han bältet och sen sten sov han. Regera inte när jag bar in honom, och efter ett tag sen tog av han alla kläder och satte på pyjamas. Han somna runt halv 6 i bilen och jag tänkte att jaha nu blir de väl att gå upp i ottan imon då. Men nej min son e en liten sömntuta som sin mor och traskade inte upp förrän strax innan 8 :)
 
Idag har vi haft en riktigt slö dag ihop, bara jag och Noel. Legat i soffan mest hela dagen och kollat på olika filmer. Lekt lite med bilar åså. Framåt senare eftermiddag kände vi att vi kunde behöva lite luft så vi begav oss ut och åkte till affären för å handla lite. Lovat Noel att vi skulle köpa ny välling och yoghurtar.  Kom hem me massa grejer förutom välling såklart haha.. som tur va kom noel ihåg yoghurtar själv i affären så de fick vi med oss flera stycken olika hem, en vilja av stål har den där ungen när man är ute och handlar ;)
Men a han frågade som tur va inte efter vällingen ikväll. Och i morse så gick de lika bra me lite varm mjölk så de gör de nog imon på morgonen oxå :p
 
Imon är vi som tur va lediga , annars hade jag nog inte suttit här och skrivit ;) Får se vad vi hittar på då, men några timmar ska gå till att köra näsan i matte boken iaf.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback