Freedag !

helg igen ? De va ju helg nyss höhö ! 

Här gör vi inte speciellt mycket iaf.. ja ligger här å små fnissar åt Noel som ligger här jämte och sover och fiser var och varanan minut och gör ifrån sej lite små gymtningar :p haha
Han har sovit ganska länge nu så tycker han kan vakna å käka snart  så vi kan ta på oss och gå ut lite kanske :) Är tråkigt å kallt ute, men kan nog va skönt och komma ut lite endå.  Tänkte iaf gå bort till city och handla lite så de finns något å äta här hemma i helgen :)

Noel hade nog sovit hela natten om de inte va för att jag väckte honom vid 2 tiden för han hade legat å fisit ett bra tag och de började lukta bajs efter en stund hehe.. så ville inte att han skulle ligga me de i blöjan, inte så skönt kanske!
Haha va ja skratta åt han sen.. hur kan en unge va så go å glad när man väcker honom när han sover så gott.. Inne på skötbordet så vakna han till och fyrar av världens leende mot sina vänner som hänger ovanför honom och sätter sen igång och tjöta me dom haha!
Och när han ändå va vaken så kunde han lika gärna få lite mat även fast han inte gjorde några tecken på att vara hungrig än.. men lite mat går alltid ner ;)
Sen somna han om igen utan protest :)
Å sen vakna han vid 7 igen som vanligt.. då va ja ganska så seg då ja inte kunde somna förrän vid 4 ellern åt i morse :S  Men vi sov en stund till sen ;P

Men jaja snart får vi ta tag i dagen ! :p


Kommentarer
Lina säger:

Okidoki:) Tack så möe=) Haha, jag har gjort iordning en kasse med storlek 50, tog på han en body idag som oxå va liten, kort i armarna o kort i grenen:P men det är så olika med olika kläder oxå.. endel i 50 är stora o endel i 56 är små...suck:P



Jag är så feg me Aron o ligga på mage, jag är så rädd att han ska sluta andas... mamma säger att på deras tid va de tvärtom, då skulle dem ligga på mage... jag får noga börja med det när jag är med han ialf, förr eller senare behöver han ju ligga på mage o träna på att lyfta huvvet=)

2011-03-04 | 14:47:38
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback