Härlig lördag :)

Idag var de något segt att ta sej upp ur sängen då ja som vanligt inte kunde somna inatt.. klockan han nästan bli 5 innan ja sov.. Låg å kolla runt på nätet å sen såg ja några avsnitt av Roast på berns haha!
Men vid 12 tiden idag va ja upp iaf, för då skrev johanna att hon va vaken.. så fick väl oxå ta mej upp då :)
Gjorde iordning mej och åkte sen å hämta henne, vi drog till donken å käka och sen vidare upp till sjöbo för att kolla va som hände där idag så de va sjöbo dagarna .. haha.. lite nostalgi.. men som vi sa, sjöbo va bättre back in the days !  :)
Skulle inte vilja bo där nu.. i egen lägenhet åså.. skulle absolut inte vilja att mitt barn växte upp där.. massa konstigt folk var de på torget, och inga ungar som jag skulle vilja att min hängde me.. så nej, bort me sjöbo på listan :)  Men vi hade iaf trevligt, satt och njöt av höst solen och tjöta åså.. jaa nu är de faktiskt höst sol å ingen sommar sol längre.. men vilken härlig dag de vart ute !! Såna här höst dagar gillar jag:)
Sen drog vi ner till knalle å in på jysk för å kolla täcken åså, hitta de ja sökte så kanske tar mej dit imon igen å köper de, får kolla lite på ekonomin sen, men som sagt, de e något jag verkligen behöver!
Sen satt vi å tjöta på parkeringen i en timma.. fråga mej inte varför men vi hade väl inget bättre för oss haha.
Kör sen Johanna till sina föräldrar och jag skulle egentligen åkt hem, men fick bli ett snabbt stopp i knalle bara  ;)
In på hm där de blev duschkräm å ett nytt puder då mitt nästan va slut.
Sen gick jag faktiskt till presentknallen där ja inte vart å 100 år.. hitta faktiskt lite saker.
Blev en ny duk till bordet i vardagsrummet å två ljuslykter till de, sen en större vit ljuslykta som ser ut som en fyr, en ram där två foton kunde va å sen en "skylt" me ordet kärlek.  Va ju halva priset på alla där, så de blev inte alls dyrt. Nöjd ! :)


Så blev ramen å "skylten" .. Mini fick sitta där i hehe :P


Sen har jag faktiskt städat av endel här hemma, damsugaren fick åka fram och även skurhinken för att torka av golven !  Duktigt gjort..
Sen blev kroppen så tung så va tvungen å lägga mej ner lite så då hamna jag väl här framför dator ;)
Men idag märkte jag något kul .. nu när ja la mej ner så va de nån som självklart vakna till liv som vanligt, men lite mer än vanligt denna gången tyckte jag.. så testa bara att lägga handen på magen, han brukar ju som sagt sluta då.. men nej han fortsatte och nu kunde jag till och med känna det me handen tydligt.. Så ja han växer nog på bra där inne :p  Så har man tur å är med mej vid rätt tillfälle när ja ligger ner så kan man få en liten hälsning i handen ;)

Nu ska ja nog strax göra något att äta, börjar känna mej ganska hungrig igen..
Sen händer de nog inte så mycket mer idag, e ganska trött nu faktiskt...  Jag å Johanna prata om bio innan, men hon visste inte om hon skulle festa eller inte, men ja hoppar nog faktiskt de idag,  inte så kul å somna på bion kanske ;) haha.


Kram <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback