Vinden har vänt

En bra helg har tagit sitt slut..  ligger nerbäddad i sängen å glor runt på nätet och lyssnar på musik och små snarkningar borta ifrån en liten säng från en liten fin pojke !
Helgen har vart toppen och hade gärna fått vara lite längre :)
 
Fredan hade jag och Noel mys kväll här hemma med tacos och film i soffan me godis såklart. Mitt stora hjärta va och drack öl i göteborg och ramla in här runt halv 2 tiden, som tur va inte ordagrant utan han va ganska så städad faktiskt ;)
Lördagen var de elfsborgsdagen i djurparken som gällde,  lyckades även få me älskligen som egenltigen skulle ligga hemma å va bakis ;)
Möte upp farmor+ syster och mamma, fredrik + syster utanför vid 1 tiden iaf. Och blev väl några timmar där inne. Sjukt mkt folk där inne , men a de hade man väl nästan räknat med :) Men vi hade trevligt iaf. Och som vanligt så var de inte djuren som va mest intressanta enligt Noel utan de va lekplatsen och traktorerna såklart ;)
3 guld tior hann han stoppa i innan vi fick dra me han och hans stora krokodil tårar där ifrån och locka med en glass ist ;)
Kan säga att han slocknade ganska så snabbt i bilen sen. Då åkte vi och handla å sen åtkte vi till Joahn å laga hemma gjorda hamburgare och höll kisse missen sällskap en stund innan vi begav oss hem hit igen för myskväll i soffan.
 
Idag har vart en såndär bra och slö söndag. Uppe redan vid 8-9 tiden idag.. dock slöa vi väl runt här hemma ett tag först innan vi kom igång me dagen. Åkte och köpte söndags pizza som vi käka hemma hos Johan. Efter de däcka alla 3 i soffan å sov ett tag haha. Skönas e å sova på dagen ju ;)
Sen åkte vi en sväng till annelundsparken så Noel fick göra av me lite av sin energi innan älskling skulle iväg och träna.  Då åkte jag och Noel hem och fortsatte uteleken hemma. Eftersom Johan lämna bilen me en bandyklubba ville såklart Noel oxå leka me de.. tur han hade klubbor och boll hemma så vi me kunde åka hem och spela, sen blev de självklart lite cykel. Tänk va ledsen han kommer bli när de blir snö å kallt ute å man inte längre kan va ute och cykla, de roligaste som finns å göra ute enl Noel  ju  ;p
 
Imon har vi sovmorgon och lämning på dagis sker inte förrän kl 10 :) Själv blir de nog en sväng ner till högskolan då de finns en bok där som jag saknar hemma. Så blir nog att sitta där en sväng och läsa. Hoppas även på lite träning imon efter en flötig helg ;)
 
PUSS!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Bästa systern i världen säger:

Vem är Fredrik??

2013-09-19 | 21:31:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback