God dag söndag !

Riktigt slö söndag och kan väl inte påstå att vi kommit igång me dagen än ens :p
Jag ligger i sängen å slö surfar å kollar på min nya serie Under the dome. Noel har slått läger inne i soffan å gor barnkanalen, leker me bilar över hela rummet och käkar ölkorv för glatta livet den lilla korvungen ;)
Älsklingen har åkt hem till sej en sväng för att sova i lugn och ro då han ska ha match i eftermiddag. 
 
Helgen har vart hyfsat lugn den oxå :) Fredan va de självklart fredags tacos, sveriges national rätt snart.. riktig svensson fredag haha.. tur jag är ihop med en svensson ;) höhö.. Vi käka ihop alla 3 men sen drog Johan på hockey och jag och Noel myste framför filmen Horton och sen började idol å Noel kolla nog 5 min innan han slocknat jämte mej i soffan :P
FIck sällskap av Johan i slutet av idol iaf, men han gillar ju inte att kolla på de ;)
 
Lördagen drog vi oss kanske en aning för länge innan vi vaknade till liv. Åkte hem till hem nr 2 för att gosa me carolus en sväng och sen käkade vi, älsklingen fixade hemma gjorda hamburgare.. de e typ våran lördags mat nu för tiden haha!
Efter de åkte jag och Noel ut till sandared för å hälsa på fina vänner, Johan stanna kvar hemma för å kolla på viktig hockey i fred haha ;)
Noel och Liam hade iaf super kul ihop, så kul å se att dom går ihop så bra även fast vi vart ganska så kassa på att ses det senaste. De hördes att de va två små pojkar som lekte iaf, nästan så taket lyfte ;)
Vi blev kvar där hela kvällen iaf och blev bjudna på tacos ,..som sagt, man kan aldrig få för mkt av de ;)hihi
Strax innan 8 begav vi oss och plockade upp Johan på vägen och åkte hem och de dröjte inte länge innan vi kröp ner i sängen å glodde film. Noel slockna direkt efter en natt saga :)
Vi såg på The conjuring.. jisses.. jäkla skräckfilm :p Va många minuter av den filmen som jag såg mer av älsklingens tröja än teven haha.  Men den va sevärd iaf :)
 
Nu ska ja mysa ner mej här och käka upp min frulle å sätta på ett nytt avsnitt av serien :)
 
PUSS !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback